Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Dużo dobrego o firmie słyszałem i chcę aplikować.
Już od jakiegoś czasu nie było nowych komentarzy na temat tego jak pracuje się w Aves. Czy w ciągu ostatniego roku zaszły w firmie zmiany jeśli chodzi o warunki zatrudnienia, czy też podejście do pracownika? Chętnie dowiemy się więcej od obecnych pracowników. Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją?
zajmują się jedzeniem od lat i naparwde mają sporo tych certyfikatów, wiec wydaje mi się, że i mają mocną politykę firmy jednak, co myślicie o ich ofertach?
ile ton wędlin robicie dziennie? he he
Dziękuję za wyczerpującą na poziomie odpowiedz. Ja osobiście do ciebie nic nie mam twoja sprawa co piszesz o Avesie. Ale uważam, że jeśli nie jesteś w temacie to nie pisz o Nas. Aves to duża firma - Przetwórstwo Drobiarskie w Gajewnikach jest częścią spółki-( AutoSeva Fiat w Sieradzu, Księżyc.pl - w Zduńskiej Woli, Toyota Aves w Zduńskiej Woli ) oni wszyscy pracują na całą firmę, a dobro naszej firmy jest najważniejsze!!!!!!!!!!
ta, wyroby są znane jak cholera, w woj. łódzkim Gajewniki są znane, ale z koni, a nie z kiełbach,a w sklepach osiedlowych są, ale może na Słowackiego he he
Sa w rożnych sklepach ja byłam w kaluflandzie w Zdunskiej Woli to sa w sklepach mięsnych Borowina tez w Intermarche rownież w Tesco także w Makro w Łodzi byłam i sa ich produkty. W mrożonkach sa nr 1 a skrzydełka w przyprawach super. Wędliny sa w sklepach osiedlowych bo robię zakupy w Zdunskiej Woli na ul . Słowackiego i maja cała półkę. Firma bardzo znana w rejonie ze swoich wyrobów.
w zd woli mało kto wie co ta firma produkuje, a na półkach są produkty, ale w śladowych ilościach i w nielicznych mieijscach.
(usunięte przez administratora)
stabilną liczbę pracowników, która się sprawdza he he, każdy kto znajdzie pracę za parę stówek więcej wieje z tej firmy, aż się kurzy.
Handlowy z Radomia kieruje jeszcze sprzedaza w avesie ?
A ja na rozbiorze mam 1950'zl netto ale wszystko zależy od przerobu
ja pracuje na rozbiorze i 2000 netto niemam
Hej, Tak tu czytam i czytam i naszło mnie kilka ciekawych pytań. Osoby które pracowały będą wiedziały o czym piszę: 1. Tarkowski - to już wiem, ale faktycznie tak to wyszło?? 2. Dyr Giercuszkiewicz- co z nim się stało - wiem ze to był niewypał ale ciekawi mnie co z nim się działo 3. Ten poprzedni dyrektor- co z nim 4. Wiem że swego czasu Drosed maczał palce. i ten Giercuszkiewicz poszedł tam z opinii Drosed. Potem co - wszystko się rozwaliło??
TARKOWSKI już ma pracę i dochody - leniu ze stolycy
Dochody to on może mieć ten Tarkowski. Śmiechu warte nic nie robił i kasę dostawał . Nastepni na nim sie poznają i go wywala. Działał na szkodę firmy przez swoje podejście i postawę w pracy.
Leniem i sciemniaczem w robocie to był on. Dobrze ze go zwolnili. tylko wstyd pozostał na rejonie. Ale to już przeszłość.
Dobre sobie ze w firmie sie płaci tylko za uczciwość. Na handlowca to on sie nadawał żadnego planu nie umiał zrealizować tylko narzekać potrafił. Brak wiary w sukces brak utożsamiania sie z firma , brak pozytywnego oddziaływania i reprezentowania firmy. Wystarczy ze sie pojeździ po rejonie i popyta dystrybutorów jakie miał zaangażowanie he he a fantasta to on był pierwszy
co się stało z tarkowskim??
Został zwolniony za swoje super wyńiki he he.. Nie należał do ludzi ktorym cokolwiek sie chciało tylko narzekać potrafil a tak wogóle to on sie nawet na sprzątaczkę nie nadawal nie obrażając sprzątaczki A jesli chodzi o zarobki to na produkcji zarabia sie 2000zl netto a dyrektor może 5000 netto. Lub 6000zl
dyrektor w branży mięsnej zarabia -5000zł i tyle. FACET w pl jest 45 zakładów zatrudniających powyżej 650 pracowników i gwarantuję ci , że żaden dyrektor z wolnej ręki nie przyjdzie do avesu. Za 1900 to pracują portorykańce w pozmeat robakowo.
1900 zarabiasz to chyba jesteś rodziną
Nie jestem żadną rodziną i przestańcie pisać jakieś dyrdymały. Co zazdrościcie mi pracy w avesie? na sprzdawców to wy się nadajecie pisząc te głupoty. w Branży mięsnej więcej jak 2000 netto nigdzie się nie zarabia wiem bo pytałem. w porzednim zakładzie płacili mi 1500zł a tu wyciągam 1900zł i więcej. dwa razy tyle to ty na księzycu zarabiałeś 10 lat temu. dyrektor w branży mięsnej zarabia -5000zł i tyle.
Miro ból głowy to chyba ty masz. Porozmawiajcie sobie z ludźmi, którzy pracują na produkcji i rozbiorze oni wam powiedzą jak pracują i za ile. Możliwy zarobki 1800 to w biurach, ale tam się nie dostaniesz - na układy nie ma rady he he.
Na produkcji zarabiam 1900 zł netto. I co łyso wszystkim. Chciałbym wiecej . Jesli ktoś sie wypowiada to powinien pisać fakty a nie mity. Mam prace i ją szanuje.
możliwe, ale masz staż z kilkanaście lat i praca na kutrze, albo coś w tym stylu, a tak po za tym nie masz się czym chwalić bo z 10 lat temu miałeś prawie dwa razy tyle
fso ni tylko na rozbiorze i na produkcji się narobisz, ale wszędzie i jak dobrze pójdzie to 1300 może 1800, ale wątpię, masz z wielkim bólem.
Dla tego z Sieradza nie pisz głupot bo te czasy gdzie się zarabiało 1300 to były ale chyba w innym zakładzie. Średnia pensja na rozbiorze i produkcji to 1900 zł netto, a nawet więcej. Ból głowy to masz na pewno z tego co napisałeś.
he he po co od razu na menadżera najlepiej to na rozbiór albo na produkcję tam się narobisz i nie zarobisz jeszcze pretensje będą
He he he. To ma być dowcip ? Samodzielny to będziesz ale u siebie w domu jak Ci stara pozwoli :) :) :) Powodzenia w rozwijaniu skrzydeł he he he he.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Aves?
Zobacz opinie na temat firmy Aves tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.