Alumast

Wodzisław Śląski

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 65 ocen.

Alumast
3 65

Opinie o Alumast

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alumast

Norbert

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

DużyNiemiec
@XYZZYX 24.06.2018 10:55

Olejcie to. Róbcie sobie swoje pomału i szukajcie w międzyczasie czegoś innego. I nic poza wasze obowiązki. Jak by mi ktoś kazał wąchać ten smród przez 8h a potem ładować to na TIRa to bym się (usunięte przez administratora) Zwyczajnie rozglądajcie się za czymś innym, a jak już się coś znajdzie, to idzcie na zwolnienie lekarskie. W ten sposób to wy będziecie ustalać reguły gry. jak się dacie tak macie.Powodzenia. Pozdro zza granicy.

Jarek

Firma ma dobrą opinię ,może to dzieje się coś w niektórymi osobami?

???
@Art 14.06.2018 20:14

Pojawiło się ogłoszenie na magazyniera pare dni po produkcyjnych. Kto się zwolnił???

Pedro

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

RoboSWD
@Pedro 11.06.2018 11:13

Sądząc po ogłoszeniu w urzędzie pracy to tak. Niech pracownicy coś powiedzą o atmosferze, warunkach itp.

OJOJOJJOOOO

No i znowu nie ma premii na czas.nikt pracowników nie powiadomi i nie ma nawet cywilnej odwagi przyjść i powiedzieć ze nie ma pieniędzy w firmie. Może niech prezes sprzeda flotę samochodów służbowych i swojego mercedesa,przeleje te pieniądze na konta pracowników i każdego pracownika z osobna niech całuje po rękach ze jeszcze za to co odpierdala ze swoimi robolami nie dostal po mordzie.to sa (usunięte przez administratora) kpiny. GDZIE SA (usunięte przez administratora) NASZE CIEZKO ZAROBIONE PIENIADZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.niech się (usunięte przez administratora) szkopek w końcu ogarnie i zacznie szanować pracownikow produkcji.Jeżeli do piątku nie będzie wypłaconych pieniędzy pisze pismo do PIPU.i to nie do tego w Rybniku tylko do tego w Katowicach.bo rybnik bierze w łapę.następne w kolejności jest powiadomienie straży pożarnej ze w firmie gdzie zagrożeniem jest wybuch droga pozarowa jest zastawiona smietnikami i słupami.(zdjęcia już sa porobione) następnie ochrona środowiska za górę śmieci i scinek słupów(zdjęcia tez porobione) na ostatnim miejscu będzie zgłoszone zagrożenie życia przez narastające górę smieci przy której chodzą pracownicy ze strachem w oczach(zdjęcia również porobione).a jak to nic nie da zdjęcia opublikuje publicznie na wszystkich portalach społecznościowych.Czas do PIATKU

Tttyb12
@Tttyb12 23.05.2018 20:17

Oni was w (usunięte przez administratora) mają. Emocje tutaj nic nie dadzą. W ogóle co tam u niemczycy. Dycha to jeszcze czy nie.

Radek

Słyszałem sporo dobrego o firmie a tu takie narzekanie, o co chodzi?

Kurek od Kranu
@XYZZYX 18.05.2018 12:29

Mam pomysł. Olejmy ten biznes wszyscy razem i zobaczymy co się stanie. Byle gdzie już przyzwoicie płacą. Jak ktoś tam siedzi z przyzwyczajenia to polecam zmienić nawyki i poszukać czegoś nowego. Są jednak firmy które szanują ludzi pracy a nie traktują ich jako koszta w rozliczeniach.

Lolek

Czy zmieniło się coś na dobre w firmie?

Ajajajajaja33
@Art 12.04.2018 20:06

Mój pisze się przez "ó" a nie otwarte półgłówku.i ty mnie chcesz uczyć pisać? (usunięte przez administratora) ..

Karlik

Przestrzegam wszystkich przed kontaktami z ta firma. Pani Magda oprócz robienia dobrej miny i kłamstw, chyba niewiele potrafi. No, moze jeszcze niezle kręci tyłkiem. Prezes wiecznie jest na spotkaniu lub w podrózy lub go nie ma. Moze jest duchem?

RadlinWarrior
@CyborgNinja 11.04.2018 08:01

Zamkną w końcu to dziadostwo. We dwie sobie tam spokojnie siedzą i żyją jak pączki w gównie. Te dotacje to ludzie z konkretnymi wizjami mogli dostać a nie żeby one sobie za darmo ciasto wpierdalały.

Edyta

@Nienawistny, wpisując swoje opinie oraz informacje na forum należy przestrzegać regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin Obrażanie innych osób jest niegodne z jego treścią. Zapoznaj się z regulaminem, do którego wkleiłam link. Wpisy, które będą z nim nie zgodne zostaną usunięte przez admina. @Ajajajajaja33, Ciebie również dotyczy powyższa uwaga odnośnie przestrzegania regulaminu. Nie należy obrażać na forum innych użytkowników ani wpisywać treści o wulgarnym charakterze. Jest to forum do wymiany merytorycznych informacji o pracy w Alumast. Przeczytaj regulamin. @Karlik, nie należy podawać danych osobowych współpracowników, ponieważ są prawnie chronione. Ty również przeczytaj regulamin. @Nick, jak już wyżej napisałam jest to forum, na którym użytkownicy wymieniają się informacjami o pracy w firmie. Nie jest to miejsce do opisywania osobistych przymiotów współpracowników, czy pracowników firmy. Zapoznaj się z regulaminem.

Ajajajajaja33
@Edyta 11.04.2018 12:15

To dlaczego nikt nie blokuje nienawistnego?to przez tego debila na tym forum nie można pisać o pracy bo wszyscy którzy tu wchodzą zasięgnąć opinii na forum musza czytać te bluzgi.weźcie się za tego pajaca jako redaktorzy tej strony.ludzie którzy tu piszą znają dane personalne tego pana.

X

Alumast to jedno wielkie (usunięte przez administratora) ciagle nie maja kasy na premie czy nadgodziny czy cos innego bo tłumacza sie ze klient nie zapłacił a to długi maja (usunięte przez administratora) nikt nie umi tam.zarzadzac niczym nawet kasa a czlowiek musi zacoś życ nie proponuje tam pracy bo dodatkowa kasa za prace nigdy nie jest kiedy ma byc oni maja czas nie patrza na pracownikow czy maja co do garnka wlozyc jak tak dalej pojdzie to ktos pujdzie ztym do sadu pracy czy gdzies wyzej ztym pojdzie i moze naycza sie szanowac pracownikow i ich prace i wynagrazdzac ich terminowo (usunięte przez administratora)

Zhong Ching Young
@Nick 23.02.2018 14:54

A jak tam piękna Madzia. Sz. Pare razy żeśmy się mijali i nie mogłem od niej wzroku oderwać. Best chick :D

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje aktualnymi newsami o Alumast? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Niki

Jak komuś nie po drodze z pracą i firmą to tylko obrażać potrafi?

-100 Farenheitów
@Niki 06.01.2018 17:56

Z pracą i firmą pod drodze ale jak widac nie z poniektórymi ludźmi. Pozdro

anonim

(usunięte przez administratora)

Dj.Adamek
@colocolo 24.12.2017 13:50

To taki (usunięte przez administratora) ze zgnitymi zebami. Czesto sie szoroko uśmiecha a to błąd, bo sie słabo robi od widoku tej zgnilizny wewnątrz otworu gebowego.

Edyta

@GHJ czy mógłbyś napisać dlaczego nie polecasz pracy w firmie Alumast? Jakie masz złe doświadczenia związane z pracą tutaj? @Sjsjsnsjsjskąd takie informacje, że firma sprzedana? Czy rozmawiałeś z pracodawcą o premii dlaczego nie ma jej nigdy na czas i jaki jest tego powód? Warto porozmawiać i dowiedzieć się co jest tego powodem.

Sjsjsnsjsj

Firma sprzedana A premii jak nigdy nie było na czas tak nie ma jej nadal.co za dno.

anonim

(usunięte przez administratora)

GHJ

Czy polecacie pracę w firmie? ........................................................NIE!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

BFG

Czyli firma przetrwa?

Edyta

@przypadekBB jeśli jakiś post został usunięty to znaczy, że został naruszony regulamin. Warto więc przeczytać go przed napisaniem komentarza.Dlaczego przestrzegasz przed zatrudnianiem się w Alumast?Jaką miałeś umowę?

SWD

Trup pewnie dogorywa. Żadnych njusów

SWD
@SWD 24.07.2017 15:38

Są, ale na ukraińskim GOWORK :D. A na poważnie co sie tam dzieje bo jakoś cicho. Jest tak dobrze że nia ma na co narzekac czy zmowa milczenia.

DSG

Jak tam premie, kiedy upadłośc???

FGD

Jest ogłoszenie na logistyka juniora, czyżby wypiepszyli seniorke???

przypadekBB

Ktoś usunął ostatnią opinię z linkiem do bankiera (niezgodnie z regulaminem, czy strach), więc radzę dotrzyjcie tam sami i poczytajcie ostatnią opinię odnośnie sytuacji firmy, generalnie nadmuchany balon, który może pęknąć, uwaga na zatrudnianie się, jeśli macie rodziny, myślcie o sobie

TSA

Siema ludzie, jak tam w firmie? Co ciekawego slychac?

Anonimus26
@Nick 28.05.2017 07:00

Ireeeeeeeek wrócił.YEEEEEAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!

realistaeuropejczyk

Ludzie chcący coś zrobić i tak napotkają na wielkiego prezesa, który jest przemądrzały i wie jak powinien wyglądać biznes, ciągłe zmiany w tej firmie, ruchy w sprzedaży, na produkcji, dziwne przyjęcia, awanse, odejścia ludzi świadczą, że nie jest to firma stabilna.

SWD Dragunov
@realistaeuropejczyk 08.05.2017 08:47

Z ciekawości z pytam kogo tak dziwnie awansowali i przyjeli. Prosiłbym o konkretne dane.

DFTPunk

Radze omijac to miejsce. Raz pieniądze dwa fatalna atmosfera. Wszechwiedzący najmądrzejsi nadludzie.

SR

ciekawe dlaczego członek zarządu z oxwordu uciekł z alumastu po trzech miesiącach?

VCX
@Anonimus26 30.04.2017 13:28

Proste komuś sie nie podobały i je usunął. Są tam wogóle jakieś przyjecia bo mieli sie ludzie zwalniac???

ajaj

Firma nie jest godna uwagi, ciągłe problemy które przeżywa firma jest związana z brakiem właściwego zarządzania, nie cenią pracowników, nie wykorzystują potencjału ludzkiego i osoby którzy stoją na czele tej firmy nie potrafią zrozumieć, że istotnym elementem są ludzie, bez nich nie zajedziecie daleko. Pracują tam osoby jeszcze z myśleniem bez innowacji, byle jakoś przeżyć i i siedzieć cicho. Każdy kto ma odrobinę instynktu, niech szuka pracy gdzie indziej.

małyniemiec

a wypłaty chociaż są w terminie?

Anonimus26
@małyniemiec 19.04.2017 19:40

Wypłaty są na czas.ale jutro dzień do którego maja wypłacić ciezko zapracowane premie.powiem tak jeśli jutro nie będzie pieniędzy na kontach jutro jeden z pracowników wyśle pismo do pipu ze skarga na niewywiazywanie się firmy z umowy.trzeba w końcu się trochę wziąć za ich bezczelne zachowania.i to będzie dopiero początek.po kolei będą zawiadamiane poszczególne organy do ścigania takich pracodawców.zaczniemy od pipu a skończymy na ochronie środowiska.bo prezes i spółka maja chyba za lekkie życie.

Tamagotchi

Żeby tylko w biurach. Handlowcy są rozjebani po całej polsce o ile nie świecie. Firma przez rostrastanie rozumie zwiekszanie liczby handlowców, ktorzy na spółe z dwiema paniusiami które znają sie jeszcze chyba z piaskownicy tworzą koło wzajemnej adoracji. Widok dwoch starych "DAM" budzi dośc sporą agresje które na wszystkich patrzą jak na popddanych. Zachowują sie jak małe dzieci a powinny już swoje z podstawówki odbierac. Dobrze, nie ma co sie przejmowac że to wygląda jak z odzysku. Jak to zdechnie to oni najbardziej bedą cierpiec.

HGH

Może wreszcie zamkną to gniazdo os.

SWD

Ja obstawiam że to i tak zbankrutuje. Wtedy zacznie sie selekcja naturalna. Ci kumaci i zaradni znajdą sobie zajecia, a nieroby pójdą do piachu. Niestety tak wygląda świat. Nie bedzie sie nikt nad nikim nad nikim litował. Patrząc na wiadomości o wynikach sprzedaży pracownicy umysłowi bedą mieli raczej słabe referencje na rynku pracy. Swoją drogą powodzenia.

Zostaw opinię o Alumast - Wodzisław Śląski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alumast