Opinie o Track Tec S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Track Tec S.A.

Zbrojarz Goczałków

Witam zakład w Goczałkowice teraz do końca roku zapierdziela bo w plecy że sztukami cały rok szukali pracowników do pracy bo chcieli 3 zmianami robić dopiero od niedawna jak Ukraińców zatrudnili pracujemy 3 zmianami i rozjazdy też ruszyły wszystkie soboty i teraz nawet w niedzielę zmianą nocną zaczynają podwyżki dali paru osobom na początku roku roku max 1.20 zł do stawki większość dostała 50 groszy.A wy w Suwałkach powinniście cisnąć te związki zawodowe żeby zwrócili premię za soboty bo do planu sztuki liczą a premię za wszystkie nadgodziny brak.

S.M.

Wszystkich pokrzywdzonych zapraszam do siebie. Może lepiej wyjaśnić sprawy między sobą a nie żalić się w internecie. Z miłą chęcią porozmawiam i spróbuję pomóc każdej niezadowolonej osobie. Szanuje ludzi odważnych, którzy mówią co myślą prosto w oczy. Pozdrawiam S.M.

Zbrojarz
@S.M. 08.09.2017 11:06
Wszystkich pokrzywdzonych zapraszam do siebie. Może lepiej wyjaśnić sprawy między sobą a nie żalić się w internecie. Z miłą ch...

A o czym z tobą Sławuniu rozmawiać jest bajzel w firmie ludzie chodzą po zwolnieniach bo nie mają siły do pracy bo na okrągło pracują i pracują na takich jak ty żeby ci ten duży bełzun nie spadł . Jesteś bez wstydu kierowniku żeby dla ludzi za nieprzyjście w sobotę zabierać pieniądze a potem jeszcze się mścić . Do końca roku to ci młodzi co dobrze fizycznie pracują to po uciekają ,a ci starzy to zostaną bo mają stawki po 16 zł . tak wogule to niewiem dlaczego się pracuje w soboty i w niedziele nie legalnie bo trzeba plan wykonać to stancie darmozjady w sobotę i w niedzielę pracujcie a nie leżycie.

Nikodem
@S.M. 08.09.2017 11:06
Wszystkich pokrzywdzonych zapraszam do siebie. Może lepiej wyjaśnić sprawy między sobą a nie żalić się w internecie. Z miłą ch...

Złota myśl dla ciebie "kierownikiem się bywa a człowiekiem się jest ."

Hanna

@Pracownik na jakim stanowisku pracujesz? Czy udało Ci się awansować w firmie lub dostać podwyżkę? @Nikodem czy pracujesz w firmie Track Tec S.A. bądź pracowałeś? Pozostawiając takie informacje pomagacie tym co szukają zatrudnienia w tej firmie.

Bolek lolek
@Hanna 31.08.2017 15:19
@Pracownik na jakim stanowisku pracujesz? Czy udało Ci się awansować w firmie lub dostać podwyżkę? @Nikodem czy pracujesz w fir...

Pracuje w tej firmie ładny paręnaście lat przez ten czas zmieniałem stanowiska, robiłem uprawnienia (zakład wysyłał) roboty dokładają odpowiedzialność coraz większa a na podwyżkę nie ma co liczyć w tym zakładzie na nic pieniędzy nie mają. Robisz 5-7 lat i masz mniejszą stawkę niż młody co przyjdzie chyba że jesteś rodziną dyrektora wtedy dostaniesz pożądaną stawkę i stanowisko. Ogólnie płacą dobrze w zakładzie w Suwałkach lecz jest nieprzyjemna atmosfera czepiają się o mało istotne rzeczy aby tylko premię zabrać. Jako szukasz czegoś poważniejszego to ten zakład polecam tylko jako przejściowy.

Nikodem

Śmieszne macie podejście do tematu pracy w sobotę i niedzielę, chodzi o to żeby dobrze zarobić pracując 5 dni w tygodniu a w weekend odpoczywać spędzać czas z rodziną. Robicie za marne pieniądze dajecie traktować się jak szmaty i podniecacie się że w sobotę i niedzielę do pracy przyjedziecie za jakieś tam nieco większe pieniądze i ile zrobicie z tymi setkami 2 500 zł pewnie ledwo. A dyrektor z kierownikiem cieszy się że mają frajerów co zaczynają 15min wcześniej za free. Na tą chwilę w Suwałkach to najgorszy zakład.

Pracownik
@Nikodem 20.08.2017 23:31
Jakie lenistwo człowieku co ty wypisujesz 70% pracowników to młodzi ze stawkami po nie całe 12 zł/h więc jak jak ma zarobić, c...

W końcu przejrzałeś na oczy. Nie od razu Rzym zbudowano. Na stawkę trzeba sobie zapracować!!! Moja rada dla Ciebie Chłopcze. Trzeba w końcu zakasać rękawy i zacząć pracować a nie tylko przyjść do pracy, odbębnić 8 godzin albo co gorsza siedzisz na zwolnieniu i czekasz do 10 na wypłatę!!! Na takich reszta musi zapierniczać i nie dziw się że masz 12zł!!! Szkoda słów!!! Pozdrawiam.

czyszczący
@pracownik 17.08.2017 11:42
Nie do końca mogę z tobą zgodzić się. Pracuję w tym zakładzie już ponad 20 lat i nie mogę narzekać. Dla twojej wiadomości nie 2...

jak zarabiasz 4,5 tysia to napewno jesteś konfident albo jakimś starym purchlem co ma kosmiczno stawke z innych czasów i napewno ciężko nie pracujesz . a chłopaki zaiwaniają na zbrojeniu że gnaty wysiadają i takiego chajsu nie mają. A taki nos jak ty się chwali że tak zarabia, z trzema sobotami się zarabia 2400 ty konfituro.

white casc.

co wy pier (: olicie, jakie ku(: wa niedziele pracuje w Suwałkach, ale w niedziele to jeszcze nie pracowałem.

white casc
@Nikodem 04.08.2017 12:13
To jeszcze będziesz pracował bo jak nie to podpiszesz papierek że odmawasz i 10% premi stracisz.

ale, to sie zarobi, nie.

Atoś
@Nikodem 04.08.2017 12:13
To jeszcze będziesz pracował bo jak nie to podpiszesz papierek że odmawasz i 10% premi stracisz.

10 % to na pewno stracisz ty, ze swoim podejściem!!!

Tomek

A ja tam pracuję już prawie rok i nie narzekam. Za soboty mam płacone stawka razy dwa, a za niedzielę stawka razy trzy. Jeżeli ktoś jest leserem i kombinuje to nie ma się co dziwić że mu źle, bo takiemu to wszędzie będzie nie dobrze. Obecnie jest tyle ofert pracy więc się dziwię " Krystian" i " Krol" że jeszcze siedzicie w takiej firmie.

pracownik

Krystian nikt na siłę ciebie nie trzyma jak to kierownik mówi. Za darmo też nie pracujesz?? Z tego co wiem normy są narzucone z góry (zatwierdzone przez związki) a Kierownik i Dyrektor muszą wymagać (bo za to kasę dostają) żebyś Ty miał całą premię na koniec miesiąca. Osobiście jestem zadowolony z pracy chociaż jest ciężko. Teraz jak doleci jedna niedziela za 200% to będzie niezła wypłata!!!

Krol

W Suwałkach to wyzysk robi sie po 280 ,290 form soboty i niedziele ,ludzi brak bo uciekają normalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez dyrektora i kierownika.

Tomasz

Podobno w Goczałkowie szukają aktualnie na kilka stanowisk. Mam zamiar się zgłosić. może ktoś ostatnio był tam na jakiejś rozmowie?

Hanna

A czy Track Tec S.A. organizuje szkolenia dla swoich pracowników?

Baca
@Hanna 10.04.2017 13:05
A czy Track Tec S.A. organizuje szkolenia dla swoich pracowników?

Nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o tym gorzalkowie tylko o track tec koltram zawadzkie

mi.mi.mi

Nie zapłacili faktur pomimo licznych tel i obietnic z ich strony ,bo jak twierdzą "byli na liście ważniejsi" Kto jest więc tym szczęśliwcem i dostał przelew z track tec-a :) ?

transportowiec

potwierdzam informacje wierzyciela. (usunięte przez administratora) nit nic nie mowi. Jedyne co to to miła Pani na linii ze firma ma sie dobrze i nie zamierza upaść a obecna sytuacja spowodowana jest brakiem przetargów - szczerze c..j mnie to interesuje. Robota zrobiona kasa sie należy. Zero konkretów kiedy można spodziewać sie zapłaty za faktry.

Hanna

@wierzyciel, prosimy o konkretne informacje.

Wierzyciel II

Kiedy stała się niewypłacalna? Jakieś konkretne informacje?

Transman

Przeciez to gigant? Upadną? na googlach nic nie piszą.

Zdzichu

Najlepszy jest Track Tec Zawadzkie. W chuya lecę non stop i wypłate mam dobrą. Trzeba okradać ta firmę i ten kraj.

Staś

Jak tam u was w Goczałkowie z podwyżkami? bo w Suwałkach kierownik naobiecywał a teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tył się wykręca, podobno ma nie być.

zołza

Nie wiem jak traktują pracowników ,ale jako dostawca nie polecam.O zapłacenie faktury nie można się doprosić.W nowym roku raczej zakończymy współprace.

Było-minęło

Nie polecam. Ważniejszy jest wystrój biur niż bezpieczeństwo w zakładach. W firmie panoszą się "znajomi królika", walcząc między sobą o łaskawe spojrzenie prezesa. Zdarzało się, że pensja była wypłacana po czasie. To miejsce, gdzie pracownik jest stanowczo na ostatnim (jeśli w ogóle) miejscu.

Łukasz

Haha. Jedno z dwóch albo trzeba się takim właśnie urodzić jak zenek by tak pisać . albo po prostu ktoś z ``góry ``(biały kask) tak hejtuje (w co jestem przekonany) wszystkie wpisy jak wyżej widzicie. Po kątach nie spałem lecz się chowałem a to jest różnica ,co Ty myślisz ze jestem murzyn który bedzie zapierniczać za zasadnicze 10.50 brutto/h ? . Człowieku ja mam dwójkę dzieci i rachunki na glowie. Co do umowy to przepracowałem do końca terminu, poznałem zakład i podziekowałem, bo nie było warto pracować .

Zenon
@Łukasz 26.11.2016 20:11
Haha. Jedno z dwóch albo trzeba się takim właśnie urodzić jak zenek by tak pisać . albo po prostu ktoś z ``góry ``(biały kask)...

No to spoko że zarabiałeś 10,5. Bo wszyscy mają 43% premii więc nie mogłeś tyle zarabiać. Nie jestem białym kaskiem, na produkcji pracuje i fakt ja nie mam 10,5 tylko więcej i nie mówię że to idealna firma i mam zarzuty co od kilku rzeczy ale najłatwiej jest nic nie robić i narzekać.

Łukasz

Nie polecam panu tego zakładu . Ten zakład jest dobry dla ludzi młodych którzy chcą sie czegoś nauczy c i dla ludzi którzy chcą sie narobić i MAŁO zarobić , elektryk jest tam od wszystkiego : stanie na produkcji (4 godziny) , robi za mechanika , zdarzyło sie ze czyścił bocznice kolejową bo i tak było i dużo innych dziwnych rzeczy które do elektryka nie należą . Szkolen zero , pakiet socjalny na niskim poziomie wszystko na nie . Co do Automatyka? hym nie , raczej nie potrzebują kogoś takiego jak coś się dzieje to raczej przyjeżdżają firmy i poprawiają pewne rzeczy .

Zenon
@Łukasz 24.11.2016 12:55
Nie polecam panu tego zakładu . Ten zakład jest dobry dla ludzi młodych którzy chcą sie czegoś nauczy c i dla ludzi którzy chcą...

Co Ty gościu gadasz to aż śmiech, jak linia może stanąć na 15 minut bo dalej to nie wrobimy normy. Elektrycy na linii to może z 20 min dziennie ich widzę. Czasem pomagają mechanikom. Bocznicę pamiętam jak czyścili i to było jak nie mieliśmy żywcem roboty. Jak Cię gościu wyrzucili bo słaby byłeś (wszystcy wiemy kim jesteś) to nie strasz innego żeby nie przyszedł bo im lepeij będą linie dbać tym większą premie wypracuejmy. co Cię boli że spać się już nie da po kątach.

Przemysław Wołowiec

Witam. Nie wiecie może czy poszukują u Was Elektryka/Automatyka? Obecnie jestem na poszukiwaniu pracy słyszałem dobre opinie o tym zakładzie, Możecie coś mi powiedzieć od siebie jak wygląda tam praca Elektryka/Automatyka (ilu jest ,jak pracują, czy awarie mechaniczne też do nich należą,jak wygląda usuwanie awarii tzw na szybko czy powoli a dokładnie, itd.) Pozdrawiam

Hit
@Przemysław Wołowiec 22.11.2016 14:46
Witam. Nie wiecie może czy poszukują u Was Elektryka/Automatyka? Obecnie jestem na poszukiwaniu pracy słyszałem dobre opinie o...

Z tego co widzę to właśnie zatrudnili jednego, ale zawsze możesz spytać. Awarie to podczas pracy linii na szybko a podczas przerwy miedzy zmianami poprawiają - różnie im z tym idzie :)

bis
@Przemysław Wołowiec 22.11.2016 14:46
Witam. Nie wiecie może czy poszukują u Was Elektryka/Automatyka? Obecnie jestem na poszukiwaniu pracy słyszałem dobre opinie o...

Czyżby zwolnił się kolejny automatyk?

XYZ

Tragiczne przedsiebiorstwo, nikomu nie polecam pracy tutaj...

Hit

Dokładnie firma o której piszesz to Trać Tec Logisic i oni mieli u nas bazę tylko. Nie widziałem żeby roli z nami na produkcji o to sami maszynisci byli.

Ble Ble

kolego Track Tec Logistic i Track Tec Goczałków to dwie inne firmy

Nikodem

Mam pytanie jaki w firmie macie pakiet socjalny?

Rychu

Naj lepsza firma :)

dre

Hej, a wiadomo czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, a skoro zapewniają stabilne warunki pracy, bo umowa jest w pełnir espektowana, co jest rzadkością w dzisiejszych czasach.

3wertg

@adam w sumie dobrze kolego że o to jednak pytasz bo dla mnie atmosfera jest bardzo wazna i w sumie im jest lepsza tym lepiej się pracuje przecież ..

Akrobata

Maniek to stary podpierdalacz,uważajcie!!!

Maniek
@Akrobata 10.10.2016 20:28
Maniek to stary podpierdalacz,uważajcie!!!

A od kiedy Ty nie dostałeś wynagrodzenia na czas bo jak tu kilka dobrych lat pracuję to ZAWSZE była na czas. W tym miesiącu 1 dzień później... nie gadaj głupot bo się już narzekaczami rzygać chce. Nie podpierdalacz tylko nie lubię jak inni muszą robić za takiego jak Ty, może też się podpiszesz.

Akrobata

Nie polecam,nie płacą wynagrodzenia na czas,o pieniądze socjalne też trzeba prosić, a w białych kaskach sami debile bez szkoły!!!

adam

Oczywiste jest @kel, że wszystko zależy od tego jaka aktualnie panuje atmosfera, a jak dba się o prawidłowe stosunki między pracownikami to jeszcze lepiej o nich świadczy. A wypłata jest terminowa? Dzięki

Maniek

Coś się teraz ruszyło to i premie wróciły do normalności, teraz jest nieźle, ja nie narzekam. Ale narzekaczy to pełno na linii, zawsze!!

kel

@monika atmosfera jest raczej spoko, ale to wszystko zależy od Ciebie i Twojego nastawienia do pracy i współpracowników.

monika

Pewnie, że nie jest to praca wymagająca, ale i tak oprócz podstawy zarobków jest szansa jeszcze na jakieś premie do podstawy zarobków. To dobra sprawa żeby nabyć trochę doświadczenia u nich, ale jaka atmosfera w Warszawie? Dzięki

skon

A wiadomo czy w najbliższym czasie pokaże się jakiekolwiek ogłoszenie chociażby na specjalistę ds. handlu materiałami infrastruktury kolejowej? Na pewno jest szansa na dobre warunki pracy jak i stawki, więc nie jest tak źle. Dziękuję za szybką odpowiedź

niknejm
@skon 31.07.2016 13:26
A wiadomo czy w najbliższym czasie pokaże się jakiekolwiek ogłoszenie chociażby na specjalistę ds. handlu materiałami infrastru...

cały handel jest w Katowicach, w Goczałkowie masz Zakład Produkcyjny

3wertg

@buzia no dobra ale napisz prosze o jakie konkretnie stanowsika pytasz bo na kazdym stanowisku sa inne

Bekon

@ Hit Od dawna nie pracuje tylko mówię prawdę jak tam jest ostrzegam innych jak by miało się poprawić ale wątpię w to, żeby nigdy za żadne skarby nie mieli tam pracować bo to jest wyzysk co tam się dzieje to głowa mała , Nie jest źle ? kumpel mówi że koniec kariery bo to jest nie porozumienie kiedyś było o wiele lepiej a teraz :/ Szkoda siły i czasu na to a twoim zdaniem ile ludzie mają zarabiać co ? po 1500 albo i mniej ? ty jesteś stary śmieszny jak Mr. G z Goczu , powinieneś zapi...... za 500 + i nie więcej bo pewnie lachę ciągniesz pod stój dlatego masz tak dobrze z kaskami a jeszcze jedno ludzie i tak za dużo tam pracują powinni mieć te 3000 zł na ręke z sobotami :/ a nie 2300-2500 :/ bo przy takiej ilości podkładów z 215 na 250- 270 to coś się nie kalkuluje na odcinku (gdzie są pieniądze) :/ Człowieku więcej a nie coraz i coraz mniej :/ chciałbym ci z otwartej je.... Dość tych złodziei prywaciarzy !

hit

Średnio to z 2500 brutto będzie zależy od stanowiska jak była pełna premia bo było więcej, od grudnia pewnie wróci...

gość

Ja to bym się na tego doradcę ds. bezpieczeństwa chętnie załapał, ale chyba nie pokazało się takie ogłoszenie.

karaś

skupcie się lepiej ludzie na robocie, a jakiejś afery szukacie. macie tutaj produkowane podkłady strunobetonowe i inne elementy z betonu na skalę europejską, taki pracodawca i zatrudnienie u niego daje naprawdę dużo możliwości a wy tylko hejtujecie

hit

Bekon to się zwolnij i nie narzekaj więcej. Ja wiem że wszyscy po wypłatach dostali także białe kaski wiec im też jest nie w smak. Tylko że jak było dobrze to tez połowa chowała się po kątach. Wszyscy latali do Klimatycznego po podwyżki. Teraz nikt nic nie pamięta. Jest słabiej z wypłatami ale tak na prawdę nie jest źle, tylko się przyzwyczailiśmy do lepszego. Jak będziemy więcej produkować to pewnie zwrócą. Tylkoi by odkręcarki naprawili.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bolek lolek
@Ciekawy 31.07.2016 08:17
@Bekon, pytanie do Ciebie. Napisz proszę w ile godzin te średnio 250 form robicie.. 8 ? 12? Jeśli 8 to naprawdę z miejsca bym s...

O jakim zakładzie mówisz? W Suwałkach? Tam się robi w 8 godzin 270 form jak nie ma żadnej awarii.

Krystian
@Ciekawy 31.07.2016 08:17
@Bekon, pytanie do Ciebie. Napisz proszę w ile godzin te średnio 250 form robicie.. 8 ? 12? Jeśli 8 to naprawdę z miejsca bym s...

Teraz u nas w Suwałkach dyrektor z kierownikiem ludzi traktują jak szmaty ludzie nie mają nic do gadania , jak coś odpowiesz to kierownik mówi to się zwolnij jak się nie podoba . A robimy po 280 lub 290 form dziennie, w soboty dwie zmiany i w niedziele na lewo jedna zmiana normalnie ludzie wysiadają od roboty. A jak nie przyjdziesz w niedziele lub w sobote to pięć procent premi zabieraja i potem mszczą się na ludzach . W Suwałkach Track Tec jest to zakład najgorszy w jakim jeszcze pracuję.

3wertg23e

jest tez walsnie w Strzegomiu oferta na stanowisko kierowcy wozka jezdniowego wymagane jest tutaj m.in. doświadczenie w kierowaniu wózkiem,- uprawnienia na wózek wraz z uprawnieniami na wymianę butli gazowej,- gotowość do pracy w systemie 2-zmianowym

hit

@ytr ja nie wiem bo na hali to nie ma takiego stanowiska, a praca jest w Goczałkowie nie w samym Strzegomiu, na pewno Tracktec?? Może w transporcie ale się nie orientuję

ytr

@hit ale to tez pewnie zalezy od stanowiska..mnie interesuje u nich oferta na stanowisko suwnicowego w Strzegomiu wymagana jest gotowość do pracy w systemie 2-zmianowym,uprawnienia do obsługi suwnicy z poziomu kabiny

hit

premia jest ponad 40% od dwóch lat gdzieś, ale cala hala musi normę wyrobić, kiedyś norma taka była nie do pomyślenia ale od kiedy pracuję na stanowisku z gości co chce im się robić to już nie pamiętam niższej premii dla całej hali.

toni

ja też jestem ciekawy tej premii @quno, w ofercie podano tylko, że oferują wysoką premię naliczaną od wynagrodzenia zasadniczego, wiele można sobie po tym obiecywać, ale zawsze lepsze konkrety

jojo

kiedy płacą 13-stke? czekam i nie ma przelewu.

igro

@quno W dzisiejszych czasach umowa o pracę daje naprawdę duży komfort psychiczny i bezpieczeństwo zatrudnienia. Fajnie, że firma chce dodatkowo premiować dobrych pracowników.

quno

Nie tylko umowa o pracę się liczy. Jasne, jest ważna, bo nie wszędzie się jej uraczy, ale myślę, że też liczy się to, iż dają wysoką premię na stanowisku suwnicowego.

Zostaw opinię o Track Tec S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Track Tec S.A.