Track Tec KolTram

• Wierchlesie
  • Kośmidry
  • Kolonowskie

3. Opinie o pracodawcach Zawadzkie
  5. Opinie o Track Tec KolTram Sp. z o.o.

Opinie o Track Tec KolTram Zawadzkie

WebsiteIconTrack Tec Koltram Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Track Tec KolTram Sp. z o.o.!

Transport

10.01.2025 08:27

Uwaga. Firma nie płaci podwykonawcom za transporty. Omijać szerokim łukiem. Sprawa oddana do windykacji.

Grzes

22.01.2024 07:25

Jakie są stawki dla monterów, operatorów CNC i spawaczy?

14.01.2024 20:17

Ile zarobi spawacz w tej firmie?

olany

22.02.2023 00:40

od paru lat firma ma pracowników daleko w tyle , brak zainteresowania ze strony pracodawcy i kombinowanie gdzie jak i komu zabrać . Brak premii . Minimalny nakład na produkcje , nawet na miotłach do zamiatania " oszczędzają" Bieda z nędzą z miesiąca na miesiąc

03.03.2022 10:11

Czy jest możliwość pracy w Track Tec KolTram Sp. z o.o. na część etatu?

01.08.2022 11:06

Ze względu na złożoność i wielość prowadzonych przez nas projektów, wymagających stałego zaangażowania, większość pracowników wykonuje pracę w pełnym wymiarze godzin. Prosimy jednak o kontakt z naszym działem HR, celem omówienia ewentualnych możliwości współpracy.
    Pablo

01.09.2022 00:28

Oczywiście. Można pracować na 1.5 etatu, 2 etaty lub 2,5 etatu, wybór należy do Ciebie.
    Tomek

27.03.2022 11:45

Zastanawiam się nad złożeniem CV na stanowisko kontrolera jakości. Jaka atmosfera panuje w dziale kontroli oraz na jakie zarobki można liczyć?
    Tomek

29.03.2022 20:34

Widziałem ogłoszenie pracodawcy w internecie, a tutaj przeczytałem wiele negatywnych opinii dlatego chciałbym wiedzieć czy jest sens składać CV. Czy pracujesz w tej firmie i możesz mi odpowiedzieć na moje pytanie?

01.08.2022 11:02

Jeśli chodzi o zarobki w Track Tec Koltram to jest to kwestia bardzo indywidualna, zależna od posiadanego doświadczenia w dziedzinie, stażu pracy i powierzonych w firmie obowiązków. Zapraszamy do sprawdzenia swoich sił w procesie rekrutacji i podesłania CV na adres: [email protected] Nasz dział HR przybliży Panu kulturę firmy oraz możliwości pracy w Grupie Track Tec.

24.07.2022 11:03

Czy Track Tec KolTram Sp. z o.o. zatrudnia studentów?

01.08.2022 11:00

W Track Tec KolTram szukamy osób zmotywowanych do pracy oraz gotowych na nowe wyzwania. Zależy nam na wspieraniu także młodych talentów, osób, które chcą pogłębić swoją wiedzę i zdobyć profesjonalne doświadczenie. Prosimy o przeslanie CV na adres [email protected] i kontakt z naszym działem HR.
    Krysia

01.05.2021 23:32

Na nowe auta dla prezesów i dyrektorów to nie szkoda, ale dla pracowników szkoda :(((
    Paździoch

29.01.2021 01:07

Masakra ciągle tylko nadgodziny i nadgodziny. Wypłata bez nadgodzin marna, o podwyżkach zapomnijcie, koronawirus szyny zjada więc ni ma. Najlepiej robić 24/7 nie wychodząc z zakładu i nie chodzić do WC. (usunięte przez administratora) i buta przełożonych poniżej krytyki, o urlopie też lepiej zapomnieć bo takiego się nie doprosisz. Omijać z daleka jak tylko można, wszelkie normy i kodeksy przełożeni mają w poważaniu, zatrudniać się tylko jak ktoś nie ma wyboru.

Kontakt - Track Tec KolTram Sp. z o.o.

Zawadzkie

Track Tec Koltram Sp. z o.o.

08.10.2019 10:51

Czy zdarzają się nadgodziny w Track Tec KolTram Sp. z o.o.?
    Ktos

16.10.2019 14:15

Tak zdarzają się, ale zależy na jakim wydziale się pracuje
    KaLi

26.10.2019 19:33

na produkcji do wypłaty, w biurowcu do wybrania (chyba, że w soboty to też do wypłaty).

08.06.2018 11:48

Jak aktualnie kształtuje się sytuacja Track Tec KolTram Sp. z o.o. na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby warunków zatrudnienia mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Zawadzkie i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.
    Kirry

24.10.2018 21:54

Ogólnie to w firmie jest ok: wypłata (przyzwoita) zawsze na czas, współpracownicy ok, tylko trochę bałagan panuje ze względu na dużą ilość zamówień ("złoty okres branży kolejowej") i "rotacyjne" stanowisko Kierownika Produkcji (dość "gorące krzesło") . Nie wiem jak wygląda sytuacja z płatnościami "na zewnątrz" ale "wewnątrz" nie ma z tym problemu, przynajmniej w obszarze stanowisk "okołobiurowych", bo w innych sytuacji nie znam.
    strunobeton

09.07.2017 18:14

Przecież Track Tec Logistics i Track Tec Rail nie istnieje - a raczej nie mają tam pracowników. Firmy popłynęły. Podobno wypłaciły pracownikom zwolnienia grupowe i tyle firmę widzieli. Rzekomo jeszcze lokomotywy mają, bo na forach kolejowych pokazują fotki w barwach TRAKTEKU. Więc jak wy chcecie kasę odzyskać skoro kasy nie ma?
    Jano

04.01.2017 17:23

witam Ostrzegam TRak tec ZAwadzkie ponad 40 000 zł za transporty nie płacą nie odbieraja OSZUSTWOooo
    neokan

17.02.2017 08:13

Ma Pan racje nie odbierają telefonów i nie płacą za dostarczony towar - nieuczciwa firma- sprawa w sądzie
    zawiedziony

17.10.2016 16:43

no masakra jest jakaś mi wiszą ponad 100tys zł proszę się od 6 miesięcy i tez nic:(
    Orka

24.11.2016 13:20

To przecież jasne że te wszystkie targi i kongresy muszą z czegoś opłacić i opłacają dzięki naiwności kolejnych podwykonawców i poddostawców
    Jakub

02.03.2016 10:34

Odradzam współpracę z firmą TracTec Koltram. Firma zalega ponad 65dni z płatnościami za dostarczony sprzęt. Osoba odpowiedzialna za płatności w Track Tec Koltram nie odbiera telefonów oraz nie odpowiada na maile. Brak odpowiedzi na przedsądowe wezwanie do zapłaty. Obecnie sprawa została skierowana do sądu. Nieuczciwa firma!!!
    firma oszukana

06.05.2016 13:40

Potwierdzam Pańską opinię dotyczącą płatności. Nigdy nie dawać nic na termin. Przedpłata i tylko przedpłata!!!
    Łukasz

22.09.2016 12:20

Jakub, daj namiar na priv do Ciebie...nam za transport tez nie zapłacili na ponad 10.000 EUR i zero kontaktu.
    Szukający

12.04.2015 14:13

Witam. Szukam pracy i mam pytanie w związku z tym o atmosferę w pracy i zarobki? Jak t wygląda w tej firmie?
    Finest

25.02.2015 20:42

Nie dziw się opłacają się wszystkim. Ładne marketingowe srebrno-czarne opakowanie i miliony dla właściciela i firmy-pasożyta jego Milady, dla "roboli" kiepska płaca i kop w d...ę za każde ale
    Citko

12.02.2015 17:52

Ale ta spółka ma siedzibę w Zawadzkiem (Opolskie) a nie w Toruniu. Wybieram się na rozmowę - czego można się spodziewać jaka kasa jaka organizacja jaka kultura. Niby duża firma a brak opinii...

Zostaw merytoryczną opinię o Track Tec KolTram Sp. z o.o.