Track Tec Koltram

Jakość

Dlaczego my?

• Skierniewice
Regulamin i polityka prywatności
Zawadzkie - Track Tec KolTram Sp. z o.o.

5. Opinie o Track Tec Koltram Sp. z o.o.

Opinie o Track Tec Koltram Warszawa

Nie przegap nowości o Track Tec Koltram Sp. z o.o.!

Łukasz

24.11.2016 12:55

Nie polecam panu tego zakładu . Ten zakład jest dobry dla ludzi młodych którzy chcą sie czegoś nauczy c i dla ludzi którzy chcą sie narobić i MAŁO zarobić , elektryk jest tam od wszystkiego : stanie na produkcji (4 godziny) , robi za mechanika , zdarzyło sie ze czyścił bocznice kolejową bo i tak było i dużo innych dziwnych rzeczy które do elektryka nie należą . Szkolen zero , pakiet socjalny na niskim poziomie wszystko na nie . Co do Automatyka? hym nie , raczej nie potrzebują kogoś takiego jak coś się dzieje to raczej przyjeżdżają firmy i poprawiają pewne rzeczy .
    Zenon

24.11.2016 15:18

Co Ty gościu gadasz to aż śmiech, jak linia może stanąć na 15 minut bo dalej to nie wrobimy normy. Elektrycy na linii to może z 20 min dziennie ich widzę. Czasem pomagają mechanikom. Bocznicę pamiętam jak czyścili i to było jak nie mieliśmy żywcem roboty. Jak Cię gościu wyrzucili bo słaby byłeś (wszystcy wiemy kim jesteś) to nie strasz innego żeby nie przyszedł bo im lepeij będą linie dbać tym większą premie wypracuejmy. co Cię boli że spać się już nie da po kątach.
    Przemysław Wołowiec

22.11.2016 14:46

Witam. Nie wiecie może czy poszukują u Was Elektryka/Automatyka? Obecnie jestem na poszukiwaniu pracy słyszałem dobre opinie o tym zakładzie, Możecie coś mi powiedzieć od siebie jak wygląda tam praca Elektryka/Automatyka (ilu jest ,jak pracują, czy awarie mechaniczne też do nich należą,jak wygląda usuwanie awarii tzw na szybko czy powoli a dokładnie, itd.) Pozdrawiam
    Hit

22.11.2016 22:11

Z tego co widzę to właśnie zatrudnili jednego, ale zawsze możesz spytać. Awarie to podczas pracy linii na szybko a podczas przerwy miedzy zmianami poprawiają - różnie im z tym idzie :)
    bis

22.11.2016 22:22

Czyżby zwolnił się kolejny automatyk?
    XYZ

31.10.2016 11:08

Tragiczne przedsiebiorstwo, nikomu nie polecam pracy tutaj...
    Hit

30.10.2016 09:35

Dokładnie firma o której piszesz to Trać Tec Logisic i oni mieli u nas bazę tylko. Nie widziałem żeby roli z nami na produkcji o to sami maszynisci byli.
    Ble Ble

30.10.2016 06:36

kolego Track Tec Logistic i Track Tec Goczałków to dwie inne firmy
    Nikodem

26.10.2016 23:48

Mam pytanie jaki w firmie macie pakiet socjalny?
    Rychu

26.10.2016 09:13

Naj lepsza firma :)
    dre

11.10.2016 13:14

Hej, a wiadomo czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, a skoro zapewniają stabilne warunki pracy, bo umowa jest w pełnir espektowana, co jest rzadkością w dzisiejszych czasach.

10.10.2016 21:49

@adam w sumie dobrze kolego że o to jednak pytasz bo dla mnie atmosfera jest bardzo wazna i w sumie im jest lepsza tym lepiej się pracuje przecież ..
    Akrobata

10.10.2016 20:28

Maniek to stary podpierdalacz,uważajcie!!!
    Maniek

11.10.2016 10:16

A od kiedy Ty nie dostałeś wynagrodzenia na czas bo jak tu kilka dobrych lat pracuję to ZAWSZE była na czas. W tym miesiącu 1 dzień później... nie gadaj głupot bo się już narzekaczami rzygać chce. Nie podpierdalacz tylko nie lubię jak inni muszą robić za takiego jak Ty, może też się podpiszesz.
    Akrobata

10.10.2016 20:25

Nie polecam,nie płacą wynagrodzenia na czas,o pieniądze socjalne też trzeba prosić, a w białych kaskach sami debile bez szkoły!!!
    adam

09.10.2016 17:44

Oczywiste jest @kel, że wszystko zależy od tego jaka aktualnie panuje atmosfera, a jak dba się o prawidłowe stosunki między pracownikami to jeszcze lepiej o nich świadczy. A wypłata jest terminowa? Dzięki
    Maniek

09.10.2016 17:33

Coś się teraz ruszyło to i premie wróciły do normalności, teraz jest nieźle, ja nie narzekam. Ale narzekaczy to pełno na linii, zawsze!!
    kel

08.10.2016 18:04

@monika atmosfera jest raczej spoko, ale to wszystko zależy od Ciebie i Twojego nastawienia do pracy i współpracowników.
    monika

24.08.2016 10:46

Pewnie, że nie jest to praca wymagająca, ale i tak oprócz podstawy zarobków jest szansa jeszcze na jakieś premie do podstawy zarobków. To dobra sprawa żeby nabyć trochę doświadczenia u nich, ale jaka atmosfera w Warszawie? Dzięki
    skon

31.07.2016 13:26

A wiadomo czy w najbliższym czasie pokaże się jakiekolwiek ogłoszenie chociażby na specjalistę ds. handlu materiałami infrastruktury kolejowej? Na pewno jest szansa na dobre warunki pracy jak i stawki, więc nie jest tak źle. Dziękuję za szybką odpowiedź
    niknejm

24.08.2016 09:27

cały handel jest w Katowicach, w Goczałkowie masz Zakład Produkcyjny

27.07.2016 17:06

@buzia no dobra ale napisz prosze o jakie konkretnie stanowsika pytasz bo na kazdym stanowisku sa inne
    Bekon

26.07.2016 22:04

@ Hit Od dawna nie pracuje tylko mówię prawdę jak tam jest ostrzegam innych jak by miało się poprawić ale wątpię w to, żeby nigdy za żadne skarby nie mieli tam pracować bo to jest wyzysk co tam się dzieje to głowa mała , Nie jest źle ? kumpel mówi że koniec kariery bo to jest nie porozumienie kiedyś było o wiele lepiej a teraz :/ Szkoda siły i czasu na to a twoim zdaniem ile ludzie mają zarabiać co ? po 1500 albo i mniej ? ty jesteś stary śmieszny jak Mr. G z Goczu , powinieneś zapi...... za 500 + i nie więcej bo pewnie lachę ciągniesz pod stój dlatego masz tak dobrze z kaskami a jeszcze jedno ludzie i tak za dużo tam pracują powinni mieć te 3000 zł na ręke z sobotami :/ a nie 2300-2500 :/ bo przy takiej ilości podkładów z 215 na 250- 270 to coś się nie kalkuluje na odcinku (gdzie są pieniądze) :/ Człowieku więcej a nie coraz i coraz mniej :/ chciałbym ci z otwartej je.... Dość tych złodziei prywaciarzy !

21.07.2016 14:17

Średnio to z 2500 brutto będzie zależy od stanowiska jak była pełna premia bo było więcej, od grudnia pewnie wróci...
    gość

20.07.2016 19:56

Ja to bym się na tego doradcę ds. bezpieczeństwa chętnie załapał, ale chyba nie pokazało się takie ogłoszenie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Track Tec Koltram?

Kontakt - Track Tec Koltram Sp. z o.o.

Rondo Onz 1 00-124 Warszawa

Branże: Hutnictwo i metalurgia
    karaś

14.07.2016 21:03

skupcie się lepiej ludzie na robocie, a jakiejś afery szukacie. macie tutaj produkowane podkłady strunobetonowe i inne elementy z betonu na skalę europejską, taki pracodawca i zatrudnienie u niego daje naprawdę dużo możliwości a wy tylko hejtujecie

21.07.2016 09:45

Bekon to się zwolnij i nie narzekaj więcej. Ja wiem że wszyscy po wypłatach dostali także białe kaski wiec im też jest nie w smak. Tylko że jak było dobrze to tez połowa chowała się po kątach. Wszyscy latali do Klimatycznego po podwyżki. Teraz nikt nic nie pamięta. Jest słabiej z wypłatami ale tak na prawdę nie jest źle, tylko się przyzwyczailiśmy do lepszego. Jak będziemy więcej produkować to pewnie zwrócą. Tylkoi by odkręcarki naprawili.

14.07.2016 20:59

Bolek lolek

16.08.2016 18:46

O jakim zakładzie mówisz? W Suwałkach? Tam się robi w 8 godzin 270 form jak nie ma żadnej awarii.
    Krystian

23.07.2017 20:27

Teraz u nas w Suwałkach dyrektor z kierownikiem ludzi traktują jak szmaty ludzie nie mają nic do gadania , jak coś odpowiesz to kierownik mówi to się zwolnij jak się nie podoba . A robimy po 280 lub 290 form dziennie, w soboty dwie zmiany i w niedziele na lewo jedna zmiana normalnie ludzie wysiadają od roboty. A jak nie przyjdziesz w niedziele lub w sobote to pięć procent premi zabieraja i potem mszczą się na ludzach . W Suwałkach Track Tec jest to zakład najgorszy w jakim jeszcze pracuję.
    3wertg23e

10.05.2016 11:46

jest tez walsnie w Strzegomiu oferta na stanowisko kierowcy wozka jezdniowego wymagane jest tutaj m.in. doświadczenie w kierowaniu wózkiem,- uprawnienia na wózek wraz z uprawnieniami na wymianę butli gazowej,- gotowość do pracy w systemie 2-zmianowym

14.04.2016 01:18

@ytr ja nie wiem bo na hali to nie ma takiego stanowiska, a praca jest w Goczałkowie nie w samym Strzegomiu, na pewno Tracktec?? Może w transporcie ale się nie orientuję
    ytr

13.04.2016 19:01

@hit ale to tez pewnie zalezy od stanowiska..mnie interesuje u nich oferta na stanowisko suwnicowego w Strzegomiu wymagana jest gotowość do pracy w systemie 2-zmianowym,uprawnienia do obsługi suwnicy z poziomu kabiny

24.03.2016 09:57

premia jest ponad 40% od dwóch lat gdzieś, ale cala hala musi normę wyrobić, kiedyś norma taka była nie do pomyślenia ale od kiedy pracuję na stanowisku z gości co chce im się robić to już nie pamiętam niższej premii dla całej hali.
    toni

14.03.2016 18:59

ja też jestem ciekawy tej premii @quno, w ofercie podano tylko, że oferują wysoką premię naliczaną od wynagrodzenia zasadniczego, wiele można sobie po tym obiecywać, ale zawsze lepsze konkrety
    jojo

14.03.2016 18:46

kiedy płacą 13-stke? czekam i nie ma przelewu.
    igro

12.03.2016 12:06

@quno W dzisiejszych czasach umowa o pracę daje naprawdę duży komfort psychiczny i bezpieczeństwo zatrudnienia. Fajnie, że firma chce dodatkowo premiować dobrych pracowników.
    quno

05.03.2016 15:35

Nie tylko umowa o pracę się liczy. Jasne, jest ważna, bo nie wszędzie się jej uraczy, ale myślę, że też liczy się to, iż dają wysoką premię na stanowisku suwnicowego.
    blat

23.02.2016 21:35

Pewnie, że odpowiednie szkolenia są ważne, bo jednak prościej dostosować się później do obowiązków, ale zobacz, że najważniejsze jest to, że dają umowy o pracę, stabilne zatrudnienie to podstawa zadowolenia pracownika.
    real

23.02.2016 21:32

Następny nawiedzony?
    real

23.02.2016 21:31

Następny nawiedzony?
    rak

21.02.2016 11:50

zawsze tak było, im wasz wieksze ambicje i aspiracje to wiadomo,ze dostaniesz wiecej lecz musisz inwestowac w siebie ale z tego co wiem, to firma oferuje wiele możliwosci rozwoju swom pracownikom bo maja darmowe szkolenia.

12.02.2016 20:21

wynagrodzenie to zalezy zapewne od stanowiska na jakim pracuejsz @koko sowa.. nie wiem jakie Cie interesuje np. szukaj robotnika transporotowego tu daja umowe o prace
    koko sowa

24.11.2015 15:55

@lacam a tam gdzie nie napisali w ofercie jaka kasa (robotnik transportowy) to dali chociaż info że umowa o praca i wysokie premie
    lacam

22.11.2015 12:52

coś koło 2000 na rękę powinno się mieć, ale jak wrzucili ogłoszenie to przejdź się na rozmowę i sam zobacz.
    komin

20.11.2015 02:39

Hej, ja bym własnie chciał zaaplikować jako kierowca wózka jezdniowego, może ktos orientuje sie w widełkach, jakie przewiduja na tym stanowisku?
    Artur

17.11.2015 22:56

ale na jakim stanowisku @nowy? bo teraz np. szukają hydraulików i elektryków i kierowców wózków jezdniowych w strzegomie, np. na hydraulika żeby się dostać oferują stałą umowę o pracę na pełen etat i pewnie podstawę z pensji, ale do tego dochodzi premia ustalana procentowo od zasadniczego wynagrodzenia :)
    nowy

09.11.2015 17:54

witam na czym polega i jak wygląda tam praca ile zmian jest i po ile godzin?

Zostaw merytoryczną opinię o Track Tec Koltram Sp. z o.o.