Paged Sklejka
3 123 6 1

Opinie o Paged Sklejka

klient

Największym problemem naszej firmy jest dział sprzedaży powołanie na dyrektora nie odpowiedniego człowieka przynosi teraz rezultaty w postaci braku zamówień .Było w Morągu 5 sprzedawców i lepiej sobie radzili niż teraz 10 ludzi których zatrudnił Pan N.Pan Dyrektor nie ma czasu lub się wstydzi kontaktować bezpośrednio z klientami,klienci widząc że ich ignoruje po prostu rezygnują z naszych usług.Sprzedawcy rozsiani po kraju i świecie to po prostu są fikcja jest ich 5-6 koszty ogromne a zamówień nowych co kot napłakał.Jak szybko nie zrobimy restrukturyzacji w działach sprzedaży to polegniemy,jedni z lepszych sprzedawców już odeszli i to powinno dać do myślenia zarządowi, czy pan N. ma pojęcie o tym co robi.Dumnie mówił na początku że on stworzy prawdziwy dział sprzedaży a wyszło tak jak widać już 2 wydziały stoją we wrześniu[zawsze najlepszy miesiąc sprzedaży ]Co tu pisać trzymając dłużej dyrektora d/s sprzedaży po prostu toniemy

misio
@klient 09.09.2018 19:20

Wydaje mi się że nie większym problemem jest nastawienie się na produkcję formatów i sklejek trudnozapalnych ignorując jednocześnie to jak wygląda rynek sklejki płaskiej, zamiast reagować szybko na zmiany cen nasze ciągle się podnosi...

klient2
@klient 09.09.2018 19:20

Nie zgadzam się z twoją opinią. Pan N. jest jednym z lepszych dyrektorów w branży, proces budowania działu sprzedaży trwa kilka lat więc muszą wszyscy uzbroić się w cierpliwość i dać robić swoje dyrektorowi ds. sprzedaży. Po zakończeniu procesu budowania działu sprzedaży Paged Sklejka nie wyrobi się z produkcją napływających zamówień z rynku. Rób swoje Panie N.

AS
@klient2 13.09.2018 11:26

O jakiej Ty branży mówisz? Bo jakoś nie kojarzę go z branży drzewnej ? Żeby być dobrym w jakiejś dziedzinie, to się po prostu trzeba na niej znać lub też wykazywać trochę chęci i zaangażowania żeby ją poznać. Tu tego nie ma. Przykro patrzeć na to co Wy Panowie z tą Firmą robicie. Niszcie coś, na co "Ktoś" pracował latami.

Robol który myśli.

Nooo. Ale gdzie ci starzy pracownicy. Pozwalniali się. Ten zakład pierdyknie z wielkim hukiem. Nie ma komu pracować. Nie ma komu sprzedawać. Jakie stawki proponują na start mechanikom?? Jakie zwykłym pracownikom. Była jedna kadrowa ogarnięte. Teraz trzy siedzą. Udają wielki dział kadr. HR od siedmiu boleści. Nikt nic tu nie ogarnia. Jeden wielki (usunięte przez administratora) Kierownicy zmian maja wywalone na wszystko. Kierownik produkcji taki sam jak poprzedni. Bezczelny. Zapomnieli jak sami byli robolami. Każdy z nich tak zaczynał. A teraz co? Punkt widzenia w zależności od punktu siedzenia? Eeee. Żadne komentarze tutaj nie zmienia sytuacji w zakładzie. Tyle że może ktoś kto ma chęć tu pracować to sobie poczyta i się zniechęci. Żeby mieć zyski to trzeba wpompowac trochę kasy. A jak się oszczędza na przetargach na części ci do maszyn to będzie jak teraz. Możemy żółć tu wylewac. Każdy, anonimowo. Ale. To nic nie da. Tyle że na mieście ludzie będą się śmiać. Już się śmieją. Kiedyś bardzo ciężko było się dostać do pracy. A teraz? Sami oceńcie. Drodzy wspołrobole. Kto na jakim stanowisku siedzi i jakie ma kwalifikacje.dlugo by opowiada. Co tu się dzieje. Połowę tajemnica obowiązuje. Więc za wiele nie można się wunurzac tutaj.

KLIENT3
@klient2 13.09.2018 11:26

Kolego chyba ty też nie jesteś z tej branży, jak się zatrudnia na przedstawicieli byłych sprzedawców win lub opakowań plastikowych to co my chcemy uzyskać. Jakie zamówienia ws2 stoi wydz.okl stoi a dostawcy nie będą czekać na pieniądze.Przyjdż rano o 8 zobaczysz gdzie magazyn stawia produkcje z poprzedniego dnia-na podwórku bo magazyny pełne.Nowi pseudo sprzedawcy terenowi w kraju i za granicą mniejosiągneli do tej pory co 5 sprzedawców za starych czasów.Uwierzcie mi nowi dyrektorzy i nowi regionalni po prostu bardziej przeszkadzacie niż pomagacie a dyrektor d/s sprzedaży krajowej po prostu w Morągu rozwalił sprzedaż krajową i kolego nie jestem laikiem wiem co pisze.

Pisz
@KLIENT3 18.09.2018 20:47

W Piszu podobnie, dwie dziewczyny ze sprzedaży odeszły, zatrudnili jakąś dziewczynkę i chłopczyka... Tragedia...

Ernest
@klient2 13.09.2018 11:26

Jak był Gosiewski to nie trzeba było kombinować, teraz wszystko leży aż strach co będzie za miesiąc... Grzegorz wróć ratować ten bajzel!

Teclaw
@klient2 13.09.2018 11:26

Mam pytanie o jakiej branży mówimy lodowek , garnków , win ? bo chyba nie drzewnej. Ten człowiek do tej pory nie wiele ma pojęcia o sprawach technicznych dlatego nie spotyka się z klientami bo by mu w twarz się roześmiali. Od i cala prawda

joker
@Ernest 19.09.2018 06:52

Grzegorz, po drodze zabierz Waldka...tylko Wy dwaj bylibyście w stanie zrobić tu porządek.. miotły i taczki w pogotowiu! A i chętnych do wymiatania tego brudu nie zabraknie.

doświadczony facet
@klient2 13.09.2018 11:26

mam 20 letni starz w sprzedaży w zarządzaniu- budowanie działu sprzedaży nie trwa kilku lat żadna firma by tego nie wytrzymała pozdrawiam i życzę w takim układzie dalej cierpliwości

niezadowolony
@doświadczony facet 09.01.2019 13:40

Pewnie tak, ale przed "budową" działało świetnie, teraz nie. A powiedz czy firmy ot tak pozbywają się wieloletnich, doświadczonych sprzedawców, którzy mają wyrobione relacje z klientami i przede wszystkim wiedzą co sprzedają?

niezadowlony

Sytuację w fabrykach sklejek najlepiej odzwierciedla wywiad z D. Mzykiem udzielony w listopadzie 2018 roku: https://www.forbes.pl/biznes/daniel-mzyk-wywiad-paged/we25fyr i fragment, w którym mówi on o zarządzie, że nie okazali się kompetentni, osłabili organizację, mieli problemy z etyką. Panie Danielu wystarczyło poczytać opinie na goworku, to było wiadome od dawna. Tak to jest jak zaufa się ludziom, którzy są tu tylko przelotem, góra rok dwa lata, a nie liczy się ze zdaniem ludzi, którzy pracują tutaj latami. Dział Sprzedaży rozpieprzony, doświadczeni ludzie odeszli, zarządzanie leży. Dla poprzedniego zarządu i dyrektorów ważniejsze były spotkania i projekty omawiane na nich, a nie praca. Z drugiej strony nie dziwię się, zawsze mogą sobie wpisać w CV, że uczestniczyli i wdrożyli wiele projektów, a że nie funkcjonują jak należy, to już nie ich problem, oni są już w innych firmach. Ze starej kliki proponuje jeszcze pozbyc się dyr. Personalnego, nie wiem co on tu jeszcze robi? Tworzył sztuczne stanowiska dyrektorskie i kierownicze, które nic nie wnoszą do firmy, a zwiększają tylko koszty. Apel do nowego zarządu - zadbajcie o ludzi, którzy pracują tutaj dłużej niż taki dyrektorek, oni wiedzą jak ten zakład ma funkcjonować.

cyrk

Drodzy współpracownicy takiego dziadostwa ,chamstwa,arogancji zarządu i napychania kasą kieszeni własnym kolegą to jeszcze ten zakład nie widział zatrudnili dyrektora d/s łańcuchów dostaw za którego prace zrobi Paweł,Agata i Paweł a on zainkasuje 20 tys to jest jakiś koszmar z którego chciałbym się wybudzić.Ludzie nie dostają po 5 lat podwyżki bo trzeba oszczędzać gdzie tu logika.Tych rządzących należałoby podać do prokuratury za działanie na niekorzyść spółki i doprowadzanie jej do bankructwa.

obserwator1
@cyrk 04.12.2018 19:26

Czytając opinie można odnieść wrażenie, że jest źle bo zatrudniają nowych ludzi do biura oraz dyrektorów. To chyba dobrze, że firma inwestuje w kapitał ludzki. Może dać to pozytywne efekty w przyszłości, ludzie z doświadczeniem spoza branży wniosą coś nowego do firmy. Dajmy nowym szansę. Firma, która nie podejmuje działań i nie próbuje zmieniać się w obecnych czasach zostaje w tyle, a konkurencja nie śpi. Pomóżmy im.

kura
@obserwator1 06.12.2018 17:57

Co ty kolego piszesz za głupoty jaki kapitał ludzki kapitał to stoi przy walcach albo przy suszarni jeden dyrektor kosztuje nas 20 tys to jest 120 zł/h 120 ludzi mogło by dostać 1 zł podwyżki 2 dyrektorów mają już po 2 złote wtedy byś zobaczył czy na tym spółka by bardziej nie skorzystała.Ludzie spoza branży mamy przykłady prezes namieszał uciekł dyr.sprzedaży skłócił cały zbyt uciekł dyr. ds jakości namieszał w wynagrodzeniach uciekł my poprzez te zmiany obsadzając stanowiska ludzmi spoza branży zostaliśmy w tyle.Można by zadać sobie pytanie jak ten zakład mógł funkcjonować z 3 dyrektorami i wszystko ogarneli a teraz jest z 15 i wszyscy mają coś do roboty ,pozamykają się w biurach może z 1 papier dziennie podpiszą i tyle ich roboty zakład to znają tylko z opowieści żaden z nich się nie przejdzie zobaczyć jak to funkcjonuje.Dyr. do spraw personalnych czy porozmawiał kiedykolwiek z jakimś pracownikiem zapytał co go boli po co.To taki mamy pożytek z nowych dyr. brak podwyżek wszystko idzie na administracje.

ja
@kura 07.12.2018 16:48

zwykly pracownik fizyczny zarobi 1700 zl za 152 godziny wlocznie z nockami ,niedziele i soboty czy to jest normalne,ocencie to sami. pozdrawiam duzo zdrowia tym pracownikom na prowizji.

Produkcja
@obserwator1 06.12.2018 17:57

Firma niech zainwestuje w części do maszyn a nie kolejnych dyrektorów. Śrub nie mają. Rozkrecają stare silniki, stare maszyny żeby śrubki zdobyć. To nie są wymyślone informacje. Sami mechanicy to mówią i to bardzo często. Że nie mają części. Nie mają jak naprawiać. Podstawowe rzeczy typu siłowniki. Firma dawno zostaje w tyle. Odkąd poprzedniego prezesa zabrakło. Od tego momentu firma zaczyna się staczac w dół. A kolejni dyrektorzy nie zmienią tego. Robią tylko koszty. Spytajcie pracowników produkcji po ile pozarabiali przed świętami. Ile było premii. Ile metrów poszło. Plotki głoszą że po nowym roku nie będzie co robić bo nie ma zamówień. Owszem. Sezon martwy można by powiedzieć. Ale gdyby polityka zarządu była inna to ten sezon można by jakoś przetrwać. Nie na nasze małe głowy to co się dzieje w firmie i w zarządzie teraz.

zdesperowany
@obserwator1 06.12.2018 17:57

o czym my mowimy poszukujecie kierownika do spraw produkcji i bardzo dobrze ale prosze szukac kierownika z wyksztalceniem anie po ohp tak jak jest na zmianie d on umietylko jezdzic na wozku niema zadnych kompetencji kierowniczych nawet nie umie odpowiedziec na proste pytanie pracownika tj .urlop 1 dzien tylko odpowiada nie mam ludzi.ludzmi trzeba umiec kierowac a nie ich dolowac .pozdrawiam . zdesperowany.

ja

roku zyczy byly pracownikdrowych pogodnych swiot bozego narodzenia dla zarzadu i wszystkich pracownikow sklejki oraz szczesliwego nowego

ja
@ja 21.12.2018 13:48

ok tobie tez

Mniej niz zero

Dno i wodorosty

Bonzo

Nowa ochrona????szkoda gadać ,nielegalne sprawdzanie dowodów osobistych I wyrywkowe kontrole wybranych sobie osób alkomatem.

Alicja
@Bonzo 23.11.2018 18:58

Czy możesz doprecyzować co dokładnie masz na myśli? Jesteś w dalszym ciągu pracownikiem Paged Sklejka? O jakim sprawdzaniu i kontrolach piszesz? Powiedz nam coś więcej na ten temat.

Pracownik produkcyjny
@Alicja 28.11.2018 19:15

Ma na myśli to że nowa ochrona żąda okazania dowodu osobistego przy wejściu i wyrywkowo sprawdza stan trzeźwości wchodzących pracowników. A tak naprawdę przez większość c, asu nie ma nikogo z ochrony na bramie nr 2. Pojawiają się ewentualnie w godzinach wejsc/wyjść. Można pare sklejek przez płot przerzucić. Hah. Tylko kto by chciał produkowane przez kierownika produkcji braki. Lol Zakład na psy schodzi. Kultura osobista? A co to jest w tym miejscu? Szacunek? Dawno i nie prawda. Bardzo dużo jest prawdy w powiedzenia że punt widzenia zależy od punktu siedzenia. Im więcej przy korycie siedzi tym mniej będziemy mieć jako zwykli pracownicy. Niedobrze się dzieje jednym słowem. A najlepsze jest to że tu napisać nie można bo wiadomo będzie Kto kim jest i jakie zajmuje stanowisko. No i ile tak naprawdę wie.

Pracownik produkcyjny
@Bonzo 23.11.2018 18:58

Dowody mogą sprawdzać. Ale gdzie w polskim prawie jest zapis o tym że ja ten dowód muszę nosić przy sobie. Mogę podać dane osobowe ale dowodu osobistego posiadać przy sobie już nie muszę. Ech. Gdzie są nasi starzy ochroniarze. Którzy każdego znali. Wiedzieli kto wchodzi kto wychodzi. Zawsze uśmiechnięci. Grzeczni. Pomocni.

alko
@Alicja 28.11.2018 19:15

Drogi kolego na badanie alkomatem musisz wyrazić zgodę, po pierwsze portier musi ci powiedzieć co jest powodem wykonania testu po drugie nie może robić tego wyrywkowo na kim chce po trzecie musi mieć pisemną zgodę twojego pracodawcy badanie musi zawsze zakończyć się protokołem w którym musi być napisane z jakiego powodu przeprowadził kontrole po piąte alkomat musi mieć niezbędne certyfikaty i atesty w innym przypadku naruszona jest twoja godność i dobra osobiste.Podsumowując zgłaszajcie to wszystko do PIP zrobią porządek z dowodami,alkomatami i grzebaniem po torbach.

Alicja
@alko 03.12.2018 17:33

Kontrolowanie pracowników to temat trudny zarówno dla samych zatrudnionych, jak i pracodawcy. Szeroki zakres kontroli tych osób, jest spowodowany jakimiś wydarzeniami, które miały miejsce w firmie, jak myślisz? Być może w ostatnim czasie zdarzyło się coś, co zaniepokoiło pracodawcę, stąd te kontrole?

Justi
@Alicja 05.12.2018 20:29

Kontrole spowodowane są tym, że pracowników uważa się za pijaków i (usunięte przez administratora). Tak jest już wiele lat

sprzedawca

Następny się dziś pseudo dyrektor zwolnił. Namieszali a teraz powoli uciekają bo im się grunt pod nogami pali.

niezadowolony

A moim zdaniem największym problemem zakładów sklejkowych Paged jest Zarząd, który składa się z kompletnych ignorantów. Wszyscy wiemy, że w tej branży trzeba mieć rozległą wiedzę i doświadczenie, a kiedy nowi dyrektorzy mają się nauczyć, skoro rok, góra dwa lata tutaj popracują i out? Wyniki są robione brakiem podwyżek, premii dla pracowników albo kreatywną księgowością, tutaj nagminnie stosowaną. Dlaczego sprzedaż siadła? Może choćby dlatego, że firma pozbywa się sprzedawców z wieloletnim doświadczeniem, nawet nie walcząc o nich. Sprzedawców, którzy mieli świetne relacje z klientami i zęby zjedli na sprzedaży sklejek. Za poprzedniego zarządu całą sprzedaż robiło kilka stacjonarnie siedzących osób, wskaźniki rosły, zakłady nie wyrabiały z produkcją, a teraz pozatrudniali nowych kierowników regionalnych, którzy nie wiedzą co sprzedają. Żeby chociaż przyciągnęli nowego klienta. Pokażcie mi na zachodzie taka firmę, która ot tak sobie pozbywa się ludzi, w których zainwestowała czas i pieniądze, a w ich miejsce zatrudniła nowych, którzy dopiero muszą się nauczyć. To są wielkie koszty i strata dla firmy. Ogólnie ta firma ma bardzo dziwne podejście do starych pracowników, wychodzi na to, że lepiej się zwolnić i zatrudnić na nowo, bo nowy ma lepiej i przede wszystkim większe pieniądze. Kto wam będzie szkolił tych młodych, jak się ludzi z doświadczeniem i wiedzą pozbędziecie? Przypomnijcie sobie jak to było za poprzedniego Zarządu, W.C. jaki był to był, ale do kierowania wystarczyło dwóch dyrektorów, plus po jednym na zakład, jak ktoś nie chorował co roku dostawał podwyżkę, a teraz? Nie ma podwyżek, bo Zarząd naobiecywał właścicielom gruszki na wierzbie i trzeba skądś ten plam wyrobić, a najłatwiej na pracownikach. Poza tym natworzyli stanowisk dyrektorskich, które nic nie wnoszą do firmy, ale pozwalają zrzucić z siebie odpowiedzialność. Nie mówiąc o doradcach, których pełno i którzy biorą za to odpowiednie pieniądze. Ale tak to jest, skoro nie ma się wiedzy, to trzeba się podpierać doradcami.

Marian

Słyszałem ze konkurencja Paged Sklejka śmieje się (usunięte przez administratora) jak słyszy o Paged i ich nowych dowódcach. Aż ręce zacierają a zamówienia od byłych klientów paged idą szerokim strumieniem. He he he .

anonim

(usunięte przez administratora)

Dav

Na początek chyba 14 brutto premie są ale za wyrobienie normy 20 zł brutto za dzień

Teclaw won!!!

Nareszcie!! Tecława pogonili hurra!!!

Pracownik Pisz
@Teclaw won!!! 29.08.2018 09:22

Kiedy resztę towarzystwa pogonią??? Autobus trzeba większy na darmozjadow...

mały
@Teclaw won!!! 29.08.2018 09:22

Taki super fachowiec w branży drzewnej odszedł aż się łza w oku kręci.I dla pracownika strata zawsze podszedł porozmawiał wysłuchał jak był problem i grosza na podwyżki nie żałował skarb nie człowiek.

Sebastian
@Teclaw won!!! 29.08.2018 09:22

ello to kto teraz będzie prezesem w Morągu jak tecława pogonili?? Ktoś coś wię o Nowym prezesie?

Zmartwiona
@Teclaw won!!! 29.08.2018 09:22

Albo pogonili albo sam odszedł. Na hali nikt tego nie wie. Pytanie co dalej skoro hala nr 2 będzie miała przestój. Coraz trudniej ogarnąć te wszystkie informacje które docierają do pracowników. Coraz większy niepokój o to co będzie dalej. Czy już szukać nowego zajęcia czy jeszcze czekać na rozwój sytuacji. Z tego co widać na codzień chyba to pierwsze. Ku dobremu raczej na dzień dzisiejszy nie idzie. Prezesa nie ma, za to jest nowy kolejny dyrektor. Po co i na co??? Kolejny tzw uzdrawiacz? Powinni do "uzdrawiania" wziąć ludzi z hali. Oni najlepiej wiedzą co kuleje. A tak? Przyszedł kolejny Pan dyrektor że spożywki który zielonego pojęcia nie ma na temat produkcji sklejki. Żal. Kiedy w końcu właściciel się obudzi.? Kiedy zobaczy że jego firma leci w dół.? Jak kasa na koncie przestanie się zgadzać??.

robol
@mały 29.08.2018 21:04

i ja przeżywam to rozstanie..nie śpię ..nie jem..nie mogę pracować... co teraz ze mną będzie?

wściekłość
@Pracownik Pisz 29.08.2018 09:24

nikt nikogo nie pogoni..przeszeregują się, podpiszą nowe angaże i pojadą dalej..od wypłaty do wypłaty.. furami z wypożyczalni..od lunchu do lunchu...byle do przodu..po pagedowskim trupie!

Alicja

@ja Co sugerujesz przez swoją wypowiedź? Aby informacje, które przekazujesz na forum mogły być przydatne dla innych użytkowników muszą być przede wszystkim jasne i zrozumiałe. @edu co dokładnie masz na myśli? W samym "zatrudnianiu po znajomości" nie ma nic złego o ile dane osoby są odpowiednie na powierzone im stanowiska, posiadają odpowiednie kwalifikacje i wykonują dobrze swoją pracę. W czym zatem tkwi problem w firmie Paged Sklejka?

pracownik pisz
@Alicja 08.08.2018 21:22

w tej chwili masz racje zeby miec kwalifikacja ale powiem ci ze to dobry pracodawca tyklo nie zna problemow pracowniczych a mianowicie moze pan prezes ich niezna np temperatura na niektorych stanowiskach czterdziesci jeden stopni zapraszam pania pana do pracy super pracodawca tylko stworzcie warunki normalnej pracy oby nie uwlasczala godnosci ludzkiej zgadzam sie z pania i zapraszam na hale zmoczy pani sobie koszulke i zrobi pani pietnascie metrow serdecznie zapraszam chcialabym pracowac do emerytury i dawac wyniki ale sie nieda nie z mojej winy serdecznie zapraszam i zycze sukcesow czesciowo zadowolona mam wyksztalcenie srednie i chcialabym zeby ten zaklad rozwijal sie przy tych kierownikach zmianowych nie da sie kazda jedna sztuka luszcki jest dla mnie moja premia dla kierownika nie

дима

це не так, пейджинг Морог наймає

Tomasinos38

Ma pytanie.Myślę się zatrudnić jako pracownik produkcyjny (niestety bez doswiadczenia).Czy ktoś może mi napisać (obiektywnie),czy został bym tam zatrudniony,czy ludzie są ok itp

Ulka

Zawsze można zmienić pracę na biurową o ile ma się kwalifikacje!!

Justi
@Ulka 23.07.2018 10:57

Dobre:-). Kfalifikowani po matóże:-)

ja
@Justi 25.07.2018 13:07

panie prezesie szacun dla pa na za pozbycie sie kierownika produkcji w piszu zrobi pan to samo ze zmianowymi szacun

NOOOOOO

tępi hejterzy wezcie sie za robobe nieroby bo wam wszedzie bedzie nie dobrze taka wasza natura lenniwca nieroba i pasozyta Iwara od Pagedu ja tutal ludzie patologiczny tylko te bxduty wypisują wezce sie za robote gałgany jak sie nie podobs to won szukajcie lepszej watpie xe xnsjdxiecie aaaaODDD PAGGEDU WARA BURAKI OD PLUGA ODERWANE ROBOTS DOBRS Z j j

xxx
@NOOOOOO 01.05.2018 00:54

ehe typowy rolnik z roli się wypowiedział... proponuje ortografię na początek

Justi
@NOOOOOO 01.05.2018 00:54

A Pan to trzaźwy? Chyba nie bo składnia polszczyzny bardzo kiepska:)

ja
@NOOOOOO 01.05.2018 00:54

Miałem okazję uczestniczyć w rozmowach o pracę w Warszawie. Dziwię się właścicielowi spółki, która tak dobrze oceniana była na giełdzie, że zatrudnia taką osobę do zarządzania sprzedażą. Raczej nic nie wniesie/wniosą a wydaje na nie ogromne pieniądze. Mogą spalić kontakty a efektów w postaci przychodów i marży nie uzyskają. Najgorzej, że taka strata dla Właściciela może być już nie do odrobienia.

boba
@NOOOOOO 01.05.2018 00:54

Się wypowiedział jakiś kierownik lub mistrz....Zejdź człowieku na ziemię pasożycie.

edu
@ja 15.05.2018 12:56

wszyscy tam zatrudnieni "szefowie" są "nad wyraz interesujący". I wszyscy są znajomymi znajomego... Sprawdźcie to sobie

obserwator

Głównym problemem złych warunków pracy i płacy do brak jakiejkolwiek komunikacji pomiędzy prezes-dyrektorzy, dyrektorzy-kierownicy, kierownicy-majstrowie. To oni są problemem. Nie potrafią dogadać się ze sobą, to gdzie będą dbać o interesy pracowników. Dla nich pracownik fizyczny to ma być tania siła robocza, która ich zdaniem nic sobą nie przedstawia. Nie daj bóg żeby pracownik miał swoje zdanie. Wszystkie te obelgi pracownicy znosiliby dużo łagodniej, gdyby wynagradzane były adekwatnym wynagrodzeniem do pracy. Gdyby motywowani byli odpowiednimi premiami nie potrzebne byłoby ustalanie nierealnych norm. Gdyby Panowie majstrowie potrafili ze sobą, jak również kierownikami rozmawiać, a nie robić sobie na wzajem na złość ciągłość pracy byłaby zachowana i atmosfera dużo lepsza. Jeszcze raz motywować, a nie tylko karać. Już nie raz sprawdziła się metoda "kija i marchewki". W sklejce owszem stosują ale wyłącznie metodę kija. Majstrów wynagradza się za pomocą uzyskanych metrów. Tym sposobem gonią tych biednych pracowników do pracy jak za czasów niewoli. Dać im stałe wynagrodzenie, a premię za utrzymanie odpowiedniej ilości pracowników na hali, poszanują was wtedy. Prezes to Pan widmo. Tak naprawdę żaden z pracowników nie miał zaszczytu z nim rozmawiać. Poprzednicy nie byli święci, ale dzięki komunikacji prezes-pracownik posiadali informację o warunkach pracy i produkcji z pierwszej ręki. Mam nadzieję, że to forum czytają jednak słynni "darmozjadzi" . Tak właśnie tak, to dzięki tym robolom macie takie, a nie inne zarobki. Obniżyć pensję dyrektorom, kierownikom a dać pracownikowi fizycznemu. Oni i tak nigdzie nie pójdą, bo za tą kasę żaden inny zakład więcej im nie zapłaci. Ich wykształcenie, kultura osobista i doświadczenie zawodowe jest na bardzo niskim poziomie. Zresztą nikt o zdrowych zmysłach i z własnej woli nie zostałby tyranem znęcającym się nad ludźmi. Do tego potrzeba tylko i wyłącznie psycholi.

obserwator
@obserwator 23.05.2018 08:57

Do NOOOOOO Człowieku! O jakiej patologii Ty mówisz!? Po sposobie wypowiadania się, pisania sam przedstawiasz co sobą reprezentujesz. Twoje stanowisko nie podwyższy własnej wartości. Nie szanujesz innych i obrażasz ich wyzywając od patologii. Najpierw znajdź znaczenie słowa w słowmiku

Lolek
@obserwator 23.05.2018 08:57

Bardzo trafna analizy środowiska Pagedowskiego

anonymous
@obserwator 23.05.2018 08:57

Dasz swój numer tel.

anonymous
@anonymous 08.06.2018 20:21

Nadal tam pracujesz? Jak nie to daj znać?

edu
@obserwator 23.05.2018 08:57

za to wszystko odpowiedzialna jest główna osoba zarządzająca, bo wyznacza kierunki i daje zgodę na to, co się dzieje.

Klej

Praca jest wymagająca to fakt, ale można się szybko odnaleźć.Na hali panuje dobra atmosfera to ułatwia życie.Pensja jest w normie.

Pracuś
@Klej 24.04.2018 15:32

Chyba Cię klej pogieli że atmosfera jest dobra nie wiem komu palec w (usunięte przez administratora) trzymasz ale trzymaj dalej bo jak płacisz to Cię spuszcza

Konrad

Słyszałem, że firma ma dobre notowania więc nie przesadzajcie z tym narzekaniem.

Q
@Konrad 11.07.2018 18:52

A ja slyszalem ze jutro ma padac snieg. Czlowieku przyjdz i tu popracuj jako zwykly pracownik produkcji. Po takim doswiadczeniu nie napiszesz, ze slyszales. Tu jest jak slynny minister powiedzial ch...i kamieni kupa

Adaś

Parę słów na temat o zakładzie w Bartoszycach, z ciekawości szukałem wpisów, które były parę miesięcy temu na temat brygadzisty jego oszałamiającej kariery i jego zabawy sylwestrowej z panią dyrektor, ale jakoś zniknęły :) ,policja poszukiwała tego złoczyńcy, który śmiał napisać ten post, jakę było zdziwienie biura, kiedy się okazało ze za pisanie prawdy jeszcze w Polsce nie każą. Ja za to cos wspomnę o najnowszym nabytku naszego biura, którym jest wieloletni przyjaciel pani dyrektor jeszcze sprzed Pagedu wykazał się jak na razie stałym i systematycznym donoszeniem na innych pracowników, dzięki temu niedawno awansował. Mimo że jest całkowity zakaz palenia na terenie zakładu nikomu nie przeszkadza, że prowadzi sklepik na terenie zakładu z papierosami, wódką i benzyna z Rosji, może wpływ na to mają jego stale dostawy towaru do biura:). Po tym poście pewnie nie tylko policja, ale pewnie CBŚ zostanie zaangażowane w poszukiwania, ale może przy okazji zainteresują się panem przemytnikiem.

Ле

Здравствуйте. Может кто-то знает,это правда, что paged sklejka больше не принимают на работу украинцев?

Q
@Ле 07.07.2018 19:29

мабуть правда. Навіть поляки не працюють

anonymous

Słyszałem że są problemy kadrowe z szeregowymi pracownikami i nie chcą zatrudniać nowych pracowników. A jak by tak utworzyć zmianę z biurowych nierobów i zbędnych dyrektorów.Mam teraz parę przykładów dział kadr 2 osoby,dział płac 1,dział zbytu ok.8 osób,zaopatrzenie 2,dział jakości 2,pod kierownicy szt 4+4 ws 2 itd.Zmiana gotowa jak nic.Teraz na pewno na mój wpis odpowie pani P. z działu kadr i napisze że jest administratorem.

Alicja

@ktoś, uważasz, że jestem przedstawicielem Paged Sklejka. Chcę Cię w tym miejscu wyprowadzić z błędu i wyjaśnić moją obecność na tym forum. Jestem moderatorem tego wątku i pracuję dla gowork.pl i w ramach moich obowiązków staram się pozyskiwać od aktywnych użytkowników forum aktualne informacje o Paged Sklejka jako pracodawcy. Próbuję również pilnować merytorycznego toku dyskusji i w niej uczestniczyć.

Alicja

Jakiś czas temu Paged Sklejka poszukiwał osoby zainteresowane zatrudnieniem na stanowisku biurowym Key Accounts Manager. Czy wśród Was, aktywnych użytkowników forum znajdą się Ci, którzy zdecydowali się aplikować na tę ofertę i mogliby przedstawić swoje wrażenia z przebiegu procesu rekrutacyjnego w tej firmie? Jak ocenilibyście poziom rozmowy kwalifikacyjnej?

ktoś
@Alicja 14.06.2018 12:54

Kolejny biurowiec manager... w tym zakładzie to przypada jeden biurowy na jednego fizycznego. Ilu jeszcze lewusów za biurko potrzeba aby wzrosła wydajność? Metrów to raczej z tych dziwnych posadek nie będzie. Czy to prawda że straty za jeden kwartał w tej firmie wynoszą ponad 30 milionów? Czy to prawda że wydano zakaz zatrudniania nowych pracowników łącznie z Ukraińcami? Czy to prawda że Ukraińcy odejdą sami ze względu na okrojenie ich czasu pracy??Czy to prawda że urlopy wypoczynkowe są wstrzymane bo nie ma komu pracować? Czy to prawda że jak słońce świeci to jest ciepło a jak nie świeci to zaszło???

Anonymous

Przepracowałem w fabryce w Morągu niecały rok na stanowisku szeregowej mrówki. Płaca jest... wyższa od minimalnej krajowej, na umowę o pracę, bez kombinowania ze śmieciowymi umowami zlecenie i innymi. Pracownikowi przypada trochę powyżej jednego dnia urlopu na miesiąc. Z czasem (po przepracowaniu roku) wynagrodzenie miało rosnąć chyba do równowartości ok. 15 złotych brutto za godzinę. Ja zarabiałem pod koniec ok. 1700 złotych netto miesięcznie. Warunki są ciężkie. Pracownik jest jak element maszyny, ma chodzić cały czas i nie może się zepsuć. Zepsute trybiki się wymienia, a nie naprawia. Dodatkowym środkiem motywacyjnym jest umowa na prowizję zamiast stawki godzinowej, by subtelnie nakłonić pracownika do wyrabiania wyśrubowanych "norm", które w istocie bliższe są maksimum jego fizycznych możliwości. Harmonogram pracy to cztery dni pierwszej (wczesnoporannej) zmiany, 48h przerwy, cztery dni drugiej, 48h, i cztery dni trzeciej, 48h. Jedynymi dniami wolnymi od pracy są okolice Wielkanocy, Bożego Narodzenia i Nowego Roku. Teraz podzielę się z wami moimi wrażeniami i doświadczeniami. Na początku uczyłem się od osób o dłuższym stażu pracy. Kobiety - ponad połowa pracowników fizycznych w tym zakładzie to kobiety - były na mnie zdenerwowane, gdy pracowałem poniżej normy, piekliły się, że przeze mnie wszyscy dostaniemy mniej pieniędzy (pracowaliśmy na akord). Nieprzyjemna atmosfera. Robiłem tam w roku 2015, gdy finalizowano konstrukcję nowej hali fabrycznej z nowszymi, trochę bardziej zaawansowanymi technologicznie i większymi maszynami. Przeniesiono mnie tam. Warunki pracy były nieco lepsze, niż w źle wentylowanej i gorącej starej hali. Natomiast hałas jest nieustanny i nieznośny niezależnie od miejsca. Od czasu zakończenia budowy nowej hali, szum maszyn słychać w promieniu paru kilometrów od fabryki. Praca na trzy zmiany jest na dłuższą metę wyniszczająca i sprawiała, że pod koniec mojego okresu zatrudnienia czułem się wiecznie wyczerpany. (Był to jeden z głównych powodów mojego odejścia.) W okresie mojej pracy organizowano chyba dwa wyjazdy pracownicze (do Czech i gdzieś jeszcze), ale nie miałem ochotę na nie jechać, więc nie opowiem wam, jak wyglądają. Kilka razy byłem zmuszony brać dzień urlopu, ponieważ maszyna na starej hali, którą obsługiwałem, psuła się i jej naprawa zajmowała wiele godzin. Była bardzo stara. Znaczna część pracowników to osoby starsze i w średnim wieku, weterani. Niektórzy mają braki w uzębieniu, przynajmniej jedna osoba sprawiała wrażenie prawie niepiśmiennej. Parę młodszych osób jest na stanowisku brygadzisty i pracuje na nowej hali. Przez fabrykę przewinęło się za mojego czasu sporo młodziaków, ale szybko zrezygnowali. To prawda, że Morąg znajduje się w jednym z najuboższych, najsłabiej rozwiniętych województw w Polsce i miejsca pracy odzwierciedlają ten stan. Jeśli nie posiadacie nawet średniego wykształcenia, dysponujecie tylko podstawowymi umiejętnościami i chcecie po prostu przeżyć, być może jest to miejsce dla was, przynajmniej na jakiś czas. Nauczycie się wartości ciężkiej, uczciwej pracy, ale też poczujecie, czym jest wyzysk najsłabszych i najgorzej wykształconych. Do wszystkich pozostałych rozważających podjęcie pracy na stanowisku szeregowego pracownika ("pomocy w produkcji drzewnej"): miejcie na uwadze, że postępujący rozwój technologiczny od zawsze zmierza w produkcji masowej do zastąpnienia człowieka maszyną. Maszyna jest niewolnikiem doskonałym, nie posiada żadnych praw i może pracować na okrągło. W dłuższej perspektywie praca w fabryce jest ślepym zaułkiem. Nie posiądziecie prawie żadnych umiejętności, które przydadzą wam się gdzieś indziej. Jeśli macie taką możliwość, zastanówcie się nad przeprowadzką. Ach, no i pani pracująca w biurze kadr jest trochę niesympatyczna. Nie wolno o tym zapomnieć.

anonymous
@Anonymous 06.09.2016 13:04

Justyna daj mi do siebie namiar brukland2016@wp.pl

Alicja

@Zielony, z Twojego wpisu wynika, że Paged Sklejka nie zapewnia satysfakcjonujących warunków zatrudnienia dla swoich pracowników. Jak w takim razie się one prezentują? Możesz je krótko w takim razie opisać? Może dla kogoś będą do zaakceptowania. Jak poza tym wygląda atmosfera w tym miejscu pracy?

Lekk22

Nikt nikogo na początku nie okłamuje, że praca będzie ciężka, ale zarobki są w normie i atmosfera między ludźmi też jest w porządku. Pracowałem w kilku innych miejscach i było dużo gorzej niż tutaj.

Hesheono
@Lekk22 01.02.2018 14:27

Hahaha zarobki w normie??? Czego normie???? Człowieku,o czym ty piszesz???? No chyba że że stanowiska mistrza,albo innego, bo na pewno nie pracownika hali...albo jesteś tzw. "wazeliną" i masz zarobki w normie...

panna
@Hesheono 02.02.2018 11:10

Dyrektor nam powiedział że zarobki na takie miasto są i tak za duże.Więc harować nie marudzić chłopaki

Lolek
@Hesheono 02.02.2018 11:10

Ale walczą biurwy o stołki masakra...Wszystko tu wpiszą ze fajnie że socjal wysoki ,zarobki normalnie można na Hawaje jeździć.Kurde wracam do pagedu szok!!

filipinek
@Lolek 20.02.2018 15:25

nikt nie mówi o jeżdżeniu na hawaje to nawet z jakiejkolwiek innej pracy ciężko wyjechać za zarobki. ale tak w ogóle to kasa jest po prostu OK.

bieniek
@Lekk22 01.02.2018 14:27

Sory panie lek22 ale nikt też ie mówi że szkodliwe jest przebywanie na zakładzie że można głowę stracić bo każą ci włazić na maszynę gdy włączona.itd itp.I proszę nie kłamać na portalu..

anonymous
@bieniek 27.03.2018 16:10

Daj namiar do siebie

Zielony

To jest jakiś (usunięte przez administratora) koncentracyjny a nie zakład pracy. Za czasów niewolnictwa pan musiał zapewnić swoim murzynom dach nad głową i michę. Za wypłatę z tego zakładu ledwo nawet na to starcza

Alicja

@obserwator, dobrze, że podzieliłeś się swoimi obserwacjami dotyczącymi relacjami między osobami na poszczególnych szczeblach w Paged Sklejka. Uważasz również, że wynagrodzenie nie jest adekwatne do Twoich obowiązków. Jak w tej firmie wyglądają możliwości otrzymania dodatkowych pieniędzy? Mógłbyś dokładnie napisać jak w tym miejscu funkcjonuje system premiowy?

Margaret
@Alicja 23.05.2018 10:48

Witam , nie pracuję w Pagedzie, pracuje tam mój syn i narzeka, a to maszyna się zepsuła a to materiału nie ma sparowanego. Idzie do pracy i wraca bo nie mają co robić. Czy to faktycznie tak jest czy ściemnia

Andrzej

Paged Sklejka ma opinię dobrego pracodawcy, potrzebni są pracownicy?

Zostaw opinię o Paged Sklejka - Morąg

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paged Sklejka