Paged Sklejka

Morąg

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 113 ocen.

Paged Sklejka
3113

Opinie o Paged Sklejka

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paged Sklejka

Alicja

@obserwator, dobrze, że podzieliłeś się swoimi obserwacjami dotyczącymi relacjami między osobami na poszczególnych szczeblach w Paged Sklejka. Uważasz również, że wynagrodzenie nie jest adekwatne do Twoich obowiązków. Jak w tej firmie wyglądają możliwości otrzymania dodatkowych pieniędzy? Mógłbyś dokładnie napisać jak w tym miejscu funkcjonuje system premiowy?

obserwator

Głównym problemem złych warunków pracy i płacy do brak jakiejkolwiek komunikacji pomiędzy prezes-dyrektorzy, dyrektorzy-kierownicy, kierownicy-majstrowie. To oni są problemem. Nie potrafią dogadać się ze sobą, to gdzie będą dbać o interesy pracowników. Dla nich pracownik fizyczny to ma być tania siła robocza, która ich zdaniem nic sobą nie przedstawia. Nie daj bóg żeby pracownik miał swoje zdanie. Wszystkie te obelgi pracownicy znosiliby dużo łagodniej, gdyby wynagradzane były adekwatnym wynagrodzeniem do pracy. Gdyby motywowani byli odpowiednimi premiami nie potrzebne byłoby ustalanie nierealnych norm. Gdyby Panowie majstrowie potrafili ze sobą, jak również kierownikami rozmawiać, a nie robić sobie na wzajem na złość ciągłość pracy byłaby zachowana i atmosfera dużo lepsza. Jeszcze raz motywować, a nie tylko karać. Już nie raz sprawdziła się metoda "kija i marchewki". W sklejce owszem stosują ale wyłącznie metodę kija. Majstrów wynagradza się za pomocą uzyskanych metrów. Tym sposobem gonią tych biednych pracowników do pracy jak za czasów niewoli. Dać im stałe wynagrodzenie, a premię za utrzymanie odpowiedniej ilości pracowników na hali, poszanują was wtedy. Prezes to Pan widmo. Tak naprawdę żaden z pracowników nie miał zaszczytu z nim rozmawiać. Poprzednicy nie byli święci, ale dzięki komunikacji prezes-pracownik posiadali informację o warunkach pracy i produkcji z pierwszej ręki. Mam nadzieję, że to forum czytają jednak słynni "darmozjadzi" . Tak właśnie tak, to dzięki tym robolom macie takie, a nie inne zarobki. Obniżyć pensję dyrektorom, kierownikom a dać pracownikowi fizycznemu. Oni i tak nigdzie nie pójdą, bo za tą kasę żaden inny zakład więcej im nie zapłaci. Ich wykształcenie, kultura osobista i doświadczenie zawodowe jest na bardzo niskim poziomie. Zresztą nikt o zdrowych zmysłach i z własnej woli nie zostałby tyranem znęcającym się nad ludźmi. Do tego potrzeba tylko i wyłącznie psycholi.

NOOOOOO

tępi hejterzy wezcie sie za robobe nieroby bo wam wszedzie bedzie nie dobrze taka wasza natura lenniwca nieroba i pasozyta Iwara od Pagedu ja tutal ludzie patologiczny tylko te bxduty wypisują wezce sie za robote gałgany jak sie nie podobs to won szukajcie lepszej watpie xe xnsjdxiecie aaaaODDD PAGGEDU WARA BURAKI OD PLUGA ODERWANE ROBOTS DOBRS Z j j

boba
@NOOOOOO 01.05.2018 00:54

Się wypowiedział jakiś kierownik lub mistrz....Zejdź człowieku na ziemię pasożycie.

Andrzej

Paged Sklejka ma opinię dobrego pracodawcy, potrzebni są pracownicy?

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy oferta pracy dla kierownika to dobra posada? Mam nadzieję na jakieś podpowiedzi

wacuś
@Zainteresowany 22.04.2018 18:28

O panie może chce pan być kierownikiem DUR?Zagryzą na wjeździe.Zwłaszcza jak będzie pan miał pojęcie o maszynach:)

xxx

pozdrowienia dla Ryszarda najlepszego Kierownika Wydziału Sklejek.. .

xxx

no i stało się... jest nowy kierownik wydziału sklejki, i yyyyy nowy mistrz dkj haha

Uczeń

Dużo jest roboty? Tak pytam.

kris

stabilna praca. ciesze sie że ja mam.

znacie mnie

Teraz wam dam popalić nie zadowoleni pracownicy. Złożyliśmy zamówienie na elektryków automatyków i mechaników na Ukrainę.Mam wyje....e na was czy chcecie tyrać czy nie.Ja mam kredyty i muszę spłacić waszymi plecami a jak nie droga wolna.Przyjadą z ukrainy pseudo fachowcy i będą cokolwiek robić byle jak i dłużej ale będą .Więc kończcie te pisaniny na tym portalu i do roboty.I żadnych Świąt bo w pagedzie zero zwolnień lekarskich ,podwyżek i premii ....

beatry
@znacie mnie 30.03.2018 19:13

Hmm chyba wiem kto to pisze....Proszę pana proszę maszyny doprowadzić do stanu używalności bo mam za dużą prowizje nawet by 5 minut stać!!!Ja mam dzieci gnoju na utrzymaniu...

golff

słyszałem raczej dobre opinie, tu też sa racze takie i rzeczywiscie sie sprawdzaja.pracuje chwile dopiero ale jest no dobrze wiec sie z nimi zgodze.

Piksel

Lekko nie jest jak to na produkcji. Mam porównanie z innym miejscem pracy i tu jest spoko. Warunki są akceptowalne, normy przestrzegane, wynagrodzenie uczciwe.

cedrick

trudna robota ale znośna. fajna ekipa na hali.

flik

Dla mnie robota jest ok. Czytam tu te komentarze czasem i stwierdziłem że się wypowiem, bo wiele osób pisze bardzo niesprawiedliwie o firmie. Nie dość że niesprawiedliwie to jeszcze wulgarnie. Pewnie że nie każdemu praca w Paged spasuje, ja też kiedyś pracowałem gdzieś i podziękowałem, bo po prostu mi się nie podobała praca. Nie że było źle tylko po prostu nie pasowało. Ale nie krytykuje. Tu jest podobnie. Nie każdemu odpowiada i od razu psy wieszają. Jest robota, jest kasa, są warunki, są porządni ludzie i tyle. To jest ważne.

Marek

Nie polecam. Zwolnienia lekarskie nie obowiązują i wszyscy o tym wiedzą. Normy jak dla murzynów a i tak chcieliby, żeby człowiek pracował za dwóch. Nie ma się co oszukiwać, gdyby zarobki były adekwatne do wykonywanej pracy nie mieliby problemu z niedoborem pracowników i nie musieliby zatrudniać ukraińców. Młodzi nie chcą dzisiaj tyrać jak pokolenie ich rodziców i wolą wyjechać za granicę albo przeprowadzić się do większego miasta, niedługo nawet ludzie z ukrainy nie będą chcieli pracować za te stawki. Komentarze pozytywne to pewnie biuro i kadra kierownicza albo i nawet komentarze na zamówienie w celu poprawy wizerunku firmy. Chcecie ludzi do pracy to traktujcie ich jak ludzi i podważcie pensje to sami przyjdą.

Klej

Praca jest wymagająca to fakt, ale można się szybko odnaleźć.Na hali panuje dobra atmosfera to ułatwia życie.Pensja jest w normie.

watrabka

kwiatów mi pod nogi nie rzucają jak przychodzę, ale też nie ma co oczerniać pagedu. firma jak firma, nie wiem co sie tak do nich przywalają.

Bora

Ja to chciałam powiedzieć, że doceniam Paged za atmosferę. Praca mi się podoba.

puszek okruszek

nie jest źle powiem wam. piszą tu czasem jakieś niestworzone rzeczy, ale firma taka zła nie jest. nie narzekam jak niektórzy moi znajomi że mało kasy albo że koledzy do bani czy coś. po prostu pracuję sobie i jest okej.

Kapiszon

Paged to rzetelna firma. Nie mogę jej nic zarzucić tak naprawdę. Pracuję bardzo długo. Zapewniają opiekę medyczną, multisport, są premie. Ogólnie jest bardzo w porządku.

jhony
@Kapiszon 10.04.2018 14:44

Teraz żeś człowieku pojechał.Opieka medyczna?A zajdź zobacz jak się opiekują po wypadku.Wpada pan BHPowiec uznaje że z winy pracownika i won ze sklejki.A przecież wymaga się by robol wkładał w te ledwo dychające maszyny ręce.Tu nie ma BHP.Tu nie ma płac(pomijam biuro).Zaufanie do pracodawcy spadło i to sporo.Co do premii jest i owszem jak jest mało nadgodzin,jak jest sporo premii brak bo z niej trzeba tą lukę załatać.Kapiszon a tak szczerze jak długo?15 lat?20?

Siuks79

przepraszaaaaaaaaaaaam, czy szukają kogoś do roboty??????

wodny
@pajonk 17.04.2018 16:01

bez przesady, ledwo szukają pracowników to już afere robicie. rotacja nie jest duża.

Cygan

To sie h...u..j.u wez do roboty . a nie ukrainiec zarabia lepiej niz polak a caly dzien chodzi. Pier...do...le ten paged. A ta premie wsac se w d..upe . deb..ilu.... . praca jak w obozie koncentacyjnym............

Kadry

Piękny wekkend .Jest gril jest drink.Nie marudźcie i do roboty.W pagedzie nie ma dla roboli przywilejów.

Obserwator

Dobrze kolega napisał że kasa jest ale niedługo może jej zabraknąć wystarczy się przejść przez magazyny które pękają w szwach a to nie wróży nic dobrego Na ws 2 to już totalna porażka magazyn pełny,2 namioty i cały dkj zastawione towarem, ale bądżmy dobrej myśli mamy tylu dyrektorów że sobie na pewno z tym poradzą,Wszyscy skupili się na produkcji metrów i co z tego jak wszystko zalega w magazynach i nie ma z tego żadnych pieniędzy które są niezbędne do funkcjonowania zakładu

Epa
@Obserwator 28.03.2018 20:30

A towaru coraz więcej jeszcze trochę to wcale miejsca nie będzie na dkj

tak

wszystkim się wydaje, że jak zmienią pracę to gdzieś indziej będą mieć bardziej lajtowo. to tak nie działa. wszędzie jest ciężka praca. a w paged są przynajmniej normalni ludzie i normalne warunki do pracy.

znam was
@tak 06.04.2018 15:47

Wielka prośba by jeżeli się tu wypisuje ktoś z biura by się podkreślił...

metal

ja jestem najbardziej zadowolony z tego, że jest stabilnie. nie muszę się martwić o robotę.

baba
@metal 30.03.2018 11:00

panie metal...chyba Ołów:) bo jakoś pan pisze jak nawiedzony.Czasy pracy za free minęły bezpowrotnie.

Alicja

A z czego jesteście najbardziej zadowoleni pracując w Paged Sklejka?

smutna
@Alicja 20.03.2017 14:31

W tym zakładzie podoba mi się to że nie ma podwyżek i nie będzie.Sprawa jest bardzo klarowna robol ma pracować i nie liczyć na nic więcej.Dla zainteresowanych w kwestii zarobków dadzą ci tyle abyś nie zdechła z głodu bo kto by na tych dyrektorków zarobił.

Rozmowny

nigdzie łatwo nie jest, ważne że kasa jest na czas i ludzie z którymi się pracuje są oko i to wystarcza mi całkowicie

smutna
@Rozmowny 28.03.2018 12:12

Praca w tym zakładzie to upodlenie człowieka jest coraz gorzej.Pracuję bo muszę.

ja

Mi się tu naprawdę bardzo dobrze pracuje.

najważniejszy
@ja 26.03.2018 21:50

Brak czasu z przepracowania i szybko wpiszę jedną uwagę. Taranko przyjmuje laktima przyjmuje każdy dyskont chce roboli to co się tu wyrzucacie bez was paged był i bez was będzie..won...

feede

ważne że umowa jest a nie byle śmieciówka

baba
@feede 22.03.2018 14:34

Sorki pan już się myli nie ma już śmieciówek. Nawet na zlecenie trzeba płacić ZUS a minimalna stawka godzinowa 14 brutto.

Zostaw opinię o Paged Sklejka - Morąg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paged Sklejka