Paged Sklejka

Morąg

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 98 ocen.

Opinie o Paged Sklejka

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paged Sklejka

Dav

Ja pracuje rok i nie narzekam

dylemat
@Dav 22.02.2018 23:21

o proszę, czyli jednak nie tylko hejterzy są na tym forum. dobrze wiedzieć.

Lekk22

Nikt nikogo na początku nie okłamuje, że praca będzie ciężka, ale zarobki są w normie i atmosfera między ludźmi też jest w porządku. Pracowałem w kilku innych miejscach i było dużo gorzej niż tutaj.

Lolek
@Hesheono 02.02.2018 11:10

Ale walczą biurwy o stołki masakra...Wszystko tu wpiszą ze fajnie że socjal wysoki ,zarobki normalnie można na Hawaje jeździć.Kurde wracam do pagedu szok!!

filipinek
@Lolek 20.02.2018 15:25

nikt nie mówi o jeżdżeniu na hawaje to nawet z jakiejkolwiek innej pracy ciężko wyjechać za zarobki. ale tak w ogóle to kasa jest po prostu OK.

gog

każdy ma pewnie jakieś swoje uwagi, ale pracują też zadowoleni ludzie, którzy opinii nie napiszą, bo po co. a żale to każdy wylewać potrafi. jest ciężko, roboty sporo, temu nikt nie zaprzecza, ale da się pracować i jest okej jak wszędzie.

bulu
@gog 12.02.2018 11:03

Od czego pan wziął nick?gog to jakaś pani z biura?No to z autopsji tylko od mistrza w górę maja zarobki.Tną premie i podwyższają prowizje.

janajana
@bulu 20.02.2018 15:28

serio, będziesz krytykować czyjś nick? żenada. niech pisze sobie ta osoba jak chce i z jakim nickiem chce.

igos

mój dobry znajomy tu pracował i z tego co pamiętam to raczej chwalił firmę niż krytykował na pewno

igos
@Justi 15.02.2018 10:02

a przeprowadzić się musiał, tak wyszło niestety. nie chciał, ale musiał

Lolek
@igos 13.02.2018 14:46

A pan igos teraz będzie kierownikiem w sklejce czy dyrektorem?

Atlas

jak to mawiają?? wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. łatwo krytykować jak sie gdzie indziej nie robiło. doceniajmy to co mamy serio.

Atlas
@Hesheono 18.02.2018 12:57

zawsze do usług. a tak na serio to nie kumam. zobacz sobie inne zakłady to będziesz wiedzieć o czym mówie.

Lolek
@Atlas 16.02.2018 12:11

A gdzie jeszcze był pan dyrektorem panie \atlas?

Polka

Robiłam przez dłuższą chwilę w Pagedzie. Praca rzeczywiście do najłatwiejszych nie należała, ale dało się przyzwyczaić. Zatrudniłam się z koleżanką i po pewnym czasie faktycznie bez problemów pracowałyśmy. Atmosfera była OK, widziałam lepsze i gorsze miejsca pod tym względem. Na wynagrodzenie nie narzekałam.

Lolek
@Polka 20.02.2018 10:37

Pani z biura tu napisała?A nie wspomniała pani o wielkiej liczbie dyrekcji,mistrzów kierowników??A o tym że obsługują maszyny ludzie nie wykwalifikowani?Często Ukraińcy?A ni słowa?

Justi

Kto wypisuje, że pracował tu i miło wspomina? To gdzie Wy jesteście jak taka fajna praca. Nie piszcie takich głupot. Pozdrawiam Ludzi cieżkiej pracy.

bodzio

Widzę wszystkie zadowolone wpisy odnośnie pracy w Pagedzie.No cóż narobiono dyrektorów od spraw nijakich i muszą deczko popisać tu i zarobić te 20 tysia brutto.No i mają BMW wynajęte a co niektórzy mieszkania.Pięknie.Morąg to już nie sklejka a bałagan miejski.Zapraszam do Morąga rzetelnego z PIP nie przekupionego ....Wiele by poleciało mandatów.Oj wiele.

Hesheono
@bodzio 13.02.2018 04:36

Dokładnie... ostatnio był PIP i tylko "wybrańcy" w biurze z nim rozmawiali..

anonymous

ile zarabia kierownik kotłowni

Bogdan
@anonymous 22.12.2017 19:26

3000 netto

jano
@Bogdan 03.01.2018 07:28

hehe a te 3tysie tooo mistrz?bo robole mają 1500.

Tatuż33

Poprzednio miałem przyjemność z powiedzmy podobną firmą do Paged i było dużo dużo gorzej niż tutaj. Praca jako tako, ale w porównaniu to naprawde he nie ma porównania. W Paged robota może i jest ciężka, ale jest jak należy. Naprawde poprzednio to szkoda gadać nawet. Tu się dużo lepiej odnajduję.

mirrrrrr

robiłem w tej firmie parę lat. trzeba przyznać, że pracy jest dużo i faktycznie robić trzeba cały czas, ale poza tym zastrzeżeń specjalnych nie mam. firmę wspominam całkiem dobrze, ludzi przede wszystkim. z niektórymi mam kontakt do teraz.

Dmoc

Niektóre z opinii są krzywdzące dla firmy. Nie jest może idealnie, ale też kurcze tak źle nie jest, więc bez przesady.

Pogler

praca ogólnie w porządku. z ludźmi to zależy na kogo trafisz, jak w każdej firmie. ja miałem nienajgorzej.

egap

nie szukają aby kogoś do pracy na halę? zatrudniłbym się.

Minaw
@egap 02.02.2018 11:32

Polecam przedzwonić, tak się najszybciej dowiesz.

PREZES

Lubisz ciężko pracować mało zarabiać i być mieszanym z błotem serdecznie zapraszam do pracy w paged sklejka Bartoszyce hehehehehehehehehehehehehehe PREZES

Nick
@PREZES 03.02.2018 12:21

Moze kiedys bedzie lepiej ;)

Dobry czlowiek

Dafi nie powinien byc brygadzista chodzi mowi co to nie on skoro tak wszystko wiesz to zloz podanie na stanowisko dyrektora I po drugie nabierz szacunku do ludzi

pawel

Witam chciałbym coś wspomnieć o zakładzie w Bartoszycach, jako że jest częścią Paged Morąg. Zarobki najniższa krajowa to standard, ale nie o zarobkach a o traktowaniu pracowników chciałem tu wspomnieć. Parę słów o nowym brygadziście który pracuje w firmie poraz 2. Pierwszy raz jak pracował w Paged sklejka nie był brygadzista a zwykłym pracownikiem który wyróżnia się tylko tym że często odwiedza biuro.Za pierwszym razem został zwolniony a raczej powinien zostać zwolniony za to że uderzył innego pracownika, umowa została rozwiązana za porozumieniem stron. Dziwnym trafem pracownik który został uderzony stał się nagle złym pracownikiem i się go pozbyto. A nasz nowy brygadzista spokojnie mógł wrócić do pracy i po kilku miesiącach zostać brygadzista, ale jak się razem z panią dyrektor bawi na sylwestra to takie awanse przestają być dziwne.

Hesheono
@pawel 28.01.2018 11:34

W Paged Sklejka Morąg jeszcze nie biją tylko mistrzowie używają wulgaryzmów (usunięte przez administratora) wobec pracownika, i wygrażając się "na Twoje miejsce jest setka Ukraińców" ....

Black
@pawel 28.01.2018 11:34

Jest (usunięte przez administratora), potrzebny kapo z kwalifikacjami , już ludzi wyzywa, bić zacznie znowu po nominacji :D Człowiek bez żadnej wiedzy brygadzista hit!

baba

Mam pytanie do PIP gdzie jesteście??

Hesheono
@baba 24.01.2018 00:38

W biurze,tzn w kadrach.. Tam tylko ukryta kamera się nadaję lub jakiś program telewizyjny,by pokazać jak się traktuje ludzi,jak się "naprawia" maszyny... Na Polaka się "pluje" a Ukraińca (w 85%) się "głaszcze" za nic nie robienie i spanie po kątach...

anonymous

Mam dobrą wiadomość pan dyrektor chrapowiecki się uaktywnił .Po roku pracy podejmuje decyzje o podwyżkach płac ,wszystkim wystawionym obcina podwyżke o 1/2 czyli kierownik daje 2 zł a pan dyrektor skreśla na 1 zł brawo za zaangażowanie panie dyrektorze cieszymy się z pana sukcesów jakie pan osiągną do tej pory takie jak rozbudowa działu kadr do 4 osób gdzie pani basia sama sobie dawała świetnie radę.Pragneli byśmy aby pan spotkał kiedyś na swojej drodze pana waldka on by nauczył pana podstaw zarządzania kadrami,chociaż z pana zaangażowaniem oraz podejściem do pracowników dostał by pan czas tylko na spakowanie się.Pracownik prowizyjny pracujący 2 lata zarabia mniej niż ukrainiec czy nowo przyjęty co ma 15 zł.Reasumując pan dyrektor zarabia 20 tys miesięcznie i nic ale to nic kompletnie nie robi ma samochód służbowy i się śmieje z roboli co dostali 0,5 zł podwyżki do godziny.Proste liczenie wywalić darmozjada 200 pracowników dostanie po 100 zł.

robol
@anonymous 24.11.2017 20:51

zarobki Ukraińców wynikają z liczby godzin. Dali im taką możliwość więc oni korzystają.Nie ważne że powyżej konkretnych ośmiu stoją i podpierają miotły..niewielu z nich nadaje się też w czasie tych ośmiu.Może 1/4 z nich wie o co chodzi w tej pracy i są faktycznie efektywni..reszta buja w obłokach i nie odpowiadając za nic kiwa się na miotle...ale skoro im się za to płaci to czemu nie korzystać z tego?? Panie prezesie co pan na to??

patrycja
@Dyro 27.11.2017 22:52

Który to dyrektor się wpisał?No śmiało??

Jerzy

Podpowiecie czy warto starać się o pracę w firmie?

Hesheono
@Jerzy 11.01.2018 11:40

Nie

robol

Drewno na placu zostało zajęte na rzecz Banku PKO. Jak to rozumieć? Czyżby koniec bliski??

Zdezorientowany

Mieli wyrownac stawki na maszynach plus placic stazowe . jedna wersja ze od grudnia inna ze od stycznia i cisza. No moze podniosa ale ktorego roku to nie powiedzieli.

Alicja

@Xyz według Ciebie w Paged Sklejka można spotkać się z łamaniem praw pracowniczych. Co masz konkretnie na myśli? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja, a może byłeś takiej świadkiem? Czekamy na Twoją opinię.

Sander
@Niesmiertelny 28.07.2017 22:35

Juz nie straszy zwolnieniem,teraz grozi,że wstawi enkę za nieprzyjście w okienko. Przynajmniej mnie rozśmieszył, a to zawsze coś w ponurej rzeczywistości Pagedu.Żałosne te groźby :)

Pracownik
@Alicja 12.05.2017 09:01

Czy są lamane przepisy??!! Odkąd tu pracuje są łamane non-stop. Na niektórych maszynach nie ma czegos takiego jak przerwa. Jak idziesz do wc to majster patrzy na ciebie jak bys 3h tam siedział. A o swoich sugestiach co do jakosci materialu nie masz prawa sie odezwac tylko masz zapier.....i bez dysjusji

mechanik

A ja wam coś powiem..Po co te żale i smutki?Wystarczy się zwolnić i wiśta wio....Na wasze miejsce jest milion Ukraińców.I jak to dyrektor mówi nie ważne że są wolniejsi że mniej dokładni....Ważne że są i mało się im płaci.Więc żale na bok.Z resztą większość skacze pisze gada i się stawia a jak dostaną marne dwa złote podwyżki to zapiep...ają aż im się uszy trzęsą.Więc zamilczcie i do roboty.!!

Jape

Ciagle szybciej I wiecej a dla pracownikow nic. Kierownictwo oszukuje z wyplatami jak moze, za tak ciezka prace to za malo. Przepisy bhp nie obowiazuja. Polecam inne miejsca pracy w miescie

Xyz

No i stało się, ukraiński pracownik zarabia a pracownik z wieloletnim stażem i prowizją stoi darmo i patrzy. 3 godzinki na nacieszenie się aromatem szamba bo mistrz geniusz nie umie albo i nie chce rozsądnie ustawić pracy.

Alicja

A z czego jesteście najbardziej zadowoleni pracując w Paged Sklejka?

Dobra Zmiana
@Alicja 20.03.2017 14:31

Świetne pytanie! Ja to chyba tylko z tego, że mam ubaw przez całe 8 godzin. Wszystko mnie tu bawi. Temperatura powietrza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brygadzista, klawy mistrz i dziurawy materiał! Do przerwy uśmiecham się serdecznie a tuz po niej rżę jak kobyła bo koniec bliski! Czasem płaczę.Płaczę każdego 10 dnia miesiąca kiedy stwierdzam że mój trud w tych polowych warunkach nie został doceniony :(

sander
@Dobra Zmiana 11.05.2017 11:27

brawo,większość z nas tak ma :)

Alicja

@adam a czy pracodawca na przestrzeni tych lat, zapewniał kiedyś dodatkowe, pozapłacowe benefity? Mam tu na myśli kartę sportową, lub bilety do kina (albo inne formy wyróżnienia pracownika)?

anonymous
@Alicja 09.08.2017 07:21

Taa.karnet na SIŁOWNIĘ !!! To były jaja -po fizycznej ,3 zmianowej pracy na Siłownię...chyba psychopata tam idzie.Na szczęście doszedł też basen,więc jakoś się zrehabilitowali. Albo wycieczki w autokarze zwieńczone spacerem po chodnikach (np.Budapeszt-wycieczka 4 dniowa-w tym 2 dni w nieklimatyzowanym autokarze jako dojazd tam i z powrotem )

panek

Nowe auta w lisengu ,mieszkania dla dyrektorów.Brak świadczeń dla pracowników zastraszania i pomówienia.A ilu doszło nam dyrektorów kto to wie.chyba jest ich ze 14 stu.Rozkład zakładu w Moragu trwa.Brak wszystkiego do pracy.Chyba ktoś celowo dąży do upadłości firmy.Praca za grosze.Oszukiwanie pracowników.Narobili mistrzów bez pojęcia brygadzistów a i dyrektorzy bez technicznego zawodu.Cóż więcej można by chyba wiele ale brak sił na to co wyprawiają w Sklejce.No nie ma jak wezwać CBŚ do firmy.

kierowca
@panek 06.10.2017 06:52

samochody prawdopodobnie nawet nie w leasingu tylko z wypożyczalni..50-60 zł/dzień za każdy..łatwo policzyć :(

Sander
@kierowca 15.10.2017 22:28

chyba 500-600 za dobę,wejdz na stronę wypożyczalni i zobacz sobie jak to wygląda.Wypozyczam,więc wiem,ale teraz będę pozyczać od Sklejki,w koncu słuzbowe,więc dlaczego ja nie moge korzystać,pracuje tam jakby nie było.

kierowca

samochody prawdopodobnie nawet nie w leasingu tylko z wypożyczalni..50-60 zł/dzień za każdy..łatwo policzyć :(

sander
@kierowca 15.10.2017 22:30

W wypożyczalni wynajem BMW zaczyna się od 400 zł za dobę. Wypożyczam, więc wiem. Polecam CARNET,wymieniają flotę co roku.

Lolek

Nic to trzeba szukać innej pracy.Dają do zrozumienia że pracownik dobry może być zastąpiony złym byle by był.Bo nie starczy dla 14 dyrektorów na premie.Omijać z daleka puki nowy Prezes nie zmądrzeje i nie wywali darmozjadów doda pracownikom i ruszy to z kopyta...

Morąg
@Lolek 17.08.2017 01:36

darmozjady to przecież protegowani tego prezesa..więc jak ich ma wywalić. Prezes się nie nadaje.. niech zacznie się liczyć z opiniami starszych pracowników..nie trzeba tu specjalistów, najlepszym informatorem o produkcji i wszystkiego co tego tematu dotyczy jest zwykły pracownik z kilkuletnim stażem pracy. Panie prezesie odwołaj się pan ..nie nadaje się pan do tej misji!

Alicja

@pracus rozumiem jednak, że wszystko to domysły? Mam na myśli finansowanie wszyskich tych rzeczy, które wymieniłeś? Wydaje mi się, że gdzieś na samym końcu musi być ktoś, kto kontroluje wydatki firmy (w tym te, generowane przez dyrekcje). Czy nie ma to przełożenia na rzeczywistość w Paged Sklejka?

Sklejka-Pisz
@Alicja 04.10.2017 17:08

To nie są domysły... my to widzimy na codzień... a Gosiewski zrezygnował chyba dlatego że nie mógł już patrzeć na to co się dzieje, jako członek zarządu odpowiada swoim majątkiem za błędne decyzje zarządu... mam nadzieję że wróci, to był jedyny człowiek który znał się na rzeczy, i w przeciwieństwie do innych na podobnych stanowiskach był poprostu ludzki.

pracuś
@Alicja 04.10.2017 17:08

bilans generowanych wydatków pewnie wychodzi na zero..kosztem pracownika oczywiście. Za prezesa Czarnockiego pracownik otrzymywał raz do roku podwyżkę ..teraz te podwyżki przeznaczane są na pensje i premie dla pożal się Boże dyrektorów..ich fury i mieszkania. A robol ma pracować za to co ma. Wszystko do czasu. Taka jest prawda.

XXX

W sumie nie dziwię się. Niechęć do zmian, niechęć do ludzi, niechęć do nauki - nie może wyniknąć z tego nic dobrego. I kompletna indolencja zarządzających - a darcie ryja na tych co wiedzą lepiej niestety tak się kończy. Rzekłbym powodzenia ale nie powiem - żal tylko tych, którzy nie mają wpływu na ten bajzel.

YYY
@XXX 23.10.2017 01:54

XXX - kto się nie chce zmieniać? Napiszesz coś więcej?

produkcja

Wszystko prawda. kierownictwo ma nóż na gardle chyba. zero współpracy. Zero zrozumienia. metry metry. Pan kierownik powinien czasami się zastanowić nad tym jak zwraca się do starych pracowników bo jeśli chce zastąpić dobrego stałego pracownika ukraincem to nie ma sprawy. Jak najbardziej. Tyle ze metrów nie ukreci i nie zarobi sam. syf brak kontroli nad tym co się dzieje. maszyny pracują 24 godziny na dobę. Brak regularnych przeglądów. Są naprawiane dopiero jak poważnie coś się zepsuje i nie można trzaskac metrów. wymaga się jakości sklejki. Z czego???ja się pytam z czego. Z drzewa które powinno trafić do tartaku??????ze splesnialych kawałków??? Nie tak powinien działać fajny zakład produkcyjny. potencjał ogromny a tak perfidnie marnowany.

pracownik Pisz

Nic dobrego nie przyniósł dzisiejszy dzień. To co związki w Piszu obiecały widzę jako farsę. Po spotkaniu ze związkami (miały wejść w spór zbiorowy) następne spotkanie Zarządu z załogą to otwarcie nowej hali i słodki poczęstunek dla ludu. Zero słowa o tym co ważne dla załogi. Zero komentarza do pisma związków. Związki były obecne na spotkaniu o godz. 14.00 i jak widzę mają się dobrze, a może i lepiej. Śmiem twierdzić, że wszystko pozamiatane.

dyrektor

Robi się coraz weselej dyrektor handlowy zrezygnował z członka zarządu i prawdopodobnie odejdzie z naszej organizacji,Nie będzie sprzedaży to do końca roku nie przetrwamy.Niech ci w Warszawie sie wreszcie obudzą bo jak nie to pan Tecław puści nas z torbami.Zatrudnił kolesi na stanowiska dyrektorskie do niczego nam nie potrzebne tylko kolosalne koszty generują za samochody i wynajem mieszkań.

Sklejka-Pisz

Nie sądziłem że zatęsknię za Panem Czarnockim...jaki był taki był ale porządek panował, wszystkiego pilnował i nie potrzebował tyłu dyrektorów figurantów bo sam się znał!!! Panie Waldemarze wracaj pan!!!

Alicja

@PRACUŚ dzięki za wyjaśnienie. Ale w takim razie co powoduje Twój niepokój? Czy Twoim zdaniem Paged Sklejka zmierza w złym kierunku? Możliwość awansu to czynnik, który może właśnie zachęcić to pracy w tym miejscu. @Pracownik w takim razie, jak długo pracowałeś w firmie? Często dopiero po pewnym czasie można obiektywnie ocenić pracownika.

Pracownik

Szczerze muszę powiedzieć że nie mam pojęcia jak ludzie wytrzymują tam po kilkadziesiąt lat chyba naprawdę nie mają już innego wyboru. Uciekać i tylko uciekać. Bo tam nie patrzą na to czy Ty radzisz sobie na maszynie Ty masz sobie na niej poradzić, ktoś kto chce pracować na trzy zmiany niech się przygotuję na utratę życia towarzyskiego. A co do przerw to zależy na jakiej maszynie pracujesz, albo ją masz albo nie. Nie miałam długiego stażu pracy w tym zakładzie,do tego trzeba się przyzwyczaić co mi się nie udało. Nie potrafię w tym momencie nawet wymienić plusów tej pracy.

Pracownik prowizyjny

Paged Sklejka w Morągu to najgorszy zakład w jakim pracowałem i o jakim słyszałem. Opowiadając mojej babci, co sie dzieje w zakładzie w którym pracowała 20 lat to nie wierzy w to co się w nim dzieje. Kiedyś mieli tam bardzo dobrze i ciężko było sie dostać, a teraz biorą byle kogo. A dlaczego tak jest? Prowizja normy ustalane są z kosmosu nie jest się w stanie ich wyrobic może. 3 razy w miesiącu się uda. Kolejna sprawa awarie maszyn lub sprzątanie maszyn oczywiście nie jest za to płacone dla osób, które mają prowizje. Pracownicy przez dyrektorów sa traktowani jak powietrze, dla nich liczą się tylko metry. Dyrektorzy zajmują się glupotami zamiast zając się materiałem i naprawa maszyn które sa w oplakanym stanie a jak coś sie popsuje to nie ma czesci zapasowych tylko mechanicy muszą kombinowac, aby maszyna szybko ruszyla bo nie bedzie metrow. Ten zaklad to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Alicja

@PRACUŚ dziękuję za Twoją opinię. A możesz napisać nam w takim razie, co Cię zatrzymało w Paged Sklejka tak długo? 12 lat to bardzo długi okres czasu, czy na przestrzeni lat warunki zatrudnienia ulegały zmianie?

PRACUŚ
@Alicja 05.09.2017 20:16

zaczynałem jako zwykły pracownik fizyczny a od kilku lat zajmuje stanowisko kierownicze, więc chwilowo zarobki. Napewno są stanowiska gdzie nie zarabia się źle, nawet podlegli mi pracownicy mają całkiem dobre wypłaty, przykładowo pracownik pracujący około 3 lat przy dobrym miesiącu potrafi zarobić około 2,5 tys. zł co jak na Pisz jest całkiem fajnym wynagrodzeniem. Niestety wszyscy zaczynamy martwić się o to co będzie za jakiś czas dlatego na dzień dzisiejszy nie polecam rozpoczynać kariery w PAGEDzie może jak wszystko się wyjaśni, wyklaruje...

Alicja

Dzięki za informacje @PRACUŚ, może rzeczywiście nie jest to dużo ale zawsze pracownicy mogą liczyć na coś ekstra. Jest teraz sporo ofert pracy, w których też o tym wspominają, czy ktoś był na rozmowie rekrutacyjnej i może potwierdzić wszystko nt. benefitów?

PRACUŚ
@Alicja 29.08.2017 12:51

szczerze?nie polecam pracy tutaj... przynajmniej jeśli chodzi o Pisz, ja pracuję już dosyć długo bo ok 12lat ale nowy zarząd najprawdopodobniej wprowadzi nowe zasady wynagradzania więc lepiej raczej nie będzie...szukajcie czegoś normalnego (usunięte przez administratora)

Alicja

@PRACUŚ i są to bilety w ilości 4 na miesiąc? To dość ciekawe rozwiązanie. A czy istnieją jakieś inne pakiety, np. socjalny?

PRACUŚ
@Alicja 20.08.2017 16:32

Tak 4szt. na miesiąc, oczywiście w Piszu jest też pakiet socjalny uzależniony od zarobków (trzy progi) na święta Wielkanocne i Bożego Narodzenia oraz tzw. "wczasy pod gruszą" nie są to jakieś ogromne kwoty ale zawsze coś ... dzieci dostają również paczki na swięta, ale co w nich jest nie wiem :P

tecław

Proszę państwa PARADYŻ już prawie położyłem ale mi przerwali ale PAGEDU nie odpuszczę rozłoże go 2 lata

AS
@tecław 18.08.2017 20:10

zjedz snickersa, za bardzo gwiazdorzysz...

PRACUŚ

w Pisz rozdawane są bilety na pływalnie chyba po 4 sztuki...

anonim

(usunięte przez administratora)

Xyz

Lolek a co zawinili ci pracujący u nas Ukraińcy? Przecież winni są nasi zwierzchnicy i ludzie którzy tkwią w marazmie zamiast sobie pomóc. Gdybyś napisał o krwi nowych i starych pasorzytów to można byłoby Ci przyklasnąć a tak piszesz o bogu ducha winnych ludziach

PRACUŚ

i kolejny dyrektor... :) :) :)

Xyz

Zamierzam zgłosić łamanie praw pracowniczych na wydziale skllejek 1. Jeśli czyta to ktoś zaonteresowany niech się odezwie. Dotyczy też braku wynagrodzenia za przestoje z winy zakładu

ktos
@Xyz 06.07.2017 09:26

Trzeba się zebrać i wymusić na nich likwidacje prowizji (WS-1), jednostki się obawiają zwolnienia. utrzymują rodziny itd. ale gdy się uda zebrać razem możemy coś zmienić, pracowników prowizyjnych jest od groma na 1 zmianie, to co powiedzieć o 4 brygadach.

Xyz
@ktos 10.07.2017 22:49

Drogi ktos ja też mam rodzinę, ale praca w czynie społecznym jest już ponad moje siły. Solidarność, jedność czy jsk by to zwać na poziomie zerowym. Siła tkwi w jedności pracowników a takowej brak. Czy naprawdę nie odezwie się nikt kto mnie poprze w zgłoszeniu do pip. Piszący tu ludzie są sfrustrowani i zniesmaczeni tym co dzieje się w naszym zakładzie. Szkoda tylko, że nie chcą sobie pomóc. Tak czy inaczej teraz czy trochę pózniej zadenuncjuję ten zakład do pip . Pozostaje mi wierzyć, że pracownicy będą potrafili się odezwać

pan

Taa na ogłoszeniach Pagedu dają od 18 do 20 zł na godzinę ciekawe.......bo elektrycy mają po 16 zł:).Ktoś kłamie notorycznie?A co do pracy..hmm pracowałem nie polecam puki zarząd nie zmądrzeje albo się nie zmieni.:)

SSC

Nie polecam miałem nieprzyjemność współpracy .

Zostaw opinię o Paged Sklejka - Morąg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paged Sklejka