Nawet jeśli płacili do 15tego te zleceniowki to mieli je na jakiejś dobrej stawce? mam nadzieję ze niezależnie od formy umowy dobrze płacą tu ludziom i nie ma co narzekać na to ze o nich nie dbają
A jak z płatnościami za umowe zlecenie podobno płacą do 15 każdego miesiąca słyszałem.
Czy pracował ktoś jako Zbrojarz w firmie Forbis Group Sp. z o.o? Jak oceniacie tego pracodawcę? Prowadzą właśnie rekrutację. Warto aplikować?
Ogłoszenie dodało Forbis Sp z o.o a nie Forbis Group. To dwie inne firmy. Forbis Sp. z o.o super firma dobrze mi się współpracuje wypłata zawsze na czas, Panie w biurze przemiłe także ja zadowolony.
No wypłata na czas spoko, a jak z jej wysokością? Też nie ma co narzekać? Tutaj pisano wcześniej, że praca tylko na zleceniu, co szczerze mówiąc mnie powstrzymywało. Na tym dziale też to tak wygląda?
Jaka umowa obowiązuje w Forbis Group Sp. z o.o podczas okresu próbnego?
OMIJAĆ SZEROKIM łukiem , naciągacze projektów nie ma tam z kim rozmawiać specjaliści od siedmiu boleści
Nie polecam,nie płacą faktur na czas. Pani księgowa nie miła, nie komunikatywna.
Wszystkim odradzam. Umowy śmieciowe kombinowane, prezes lubi się popisywać (odbiło mu od pieniędzy), chloptas ze wsi. Nie ma żadnych bonusów. Baaardzo duża rotacja pracowników. Nie spotkałam się obecnie z tym, że np.na święta nie ma nawet wina WSTYD I WIOCHA. Ulubieńcy zarządu robią co chcą, pozostali są rozliczani z czasu pracy co do minuty.
O co chodzi z porażającą liczbą wpadek realizacyjnych, o których ostatnio było tu wspomniane? Czy nadal takie się zdarzają i czym w ogóle one są?
Czy Forbis Group Sp. z o.o zatrudnia studentów?
Ta firma najlepsze lata ma za sobą oraz porażajacą liczbę wpadek realizacyjnych . Naciaganie klientów na projekty , niby własna produkcja którą sprzedali itd. omijać szerokim łukiem
Mój proces rekrutacyjny z tą firmą polegał na tym, że dostałam zaproszenie telefoniczne i potem na maila. Gdy nadszedł dzień i godzina spotkania, nagle okazało się, że głucho - zero informacji, nikt się nie dołącza do spotkania, wszak spotkanie miało być zdalne. Na koniec okazuje się, dzień później, że mieli wielką awarię Internetu i nie byli w stanie mnie poinformować, za co serdecznie przepraszają. Ja rozumiem, że być może ktoś się zorientował, że nie mam wykształcenia związanego z architekturą etc., ale też ja nie miałam w tej firmie być od projektów, ale ew. od zarządzania i kontrolowania, toteż zalecam firmie czytanie dokładnie CV, albo zatrudnienie innych rekruterek, a nie na koniec ktoś z zarządu mówi, nie chcę na to spotkanie iść, bo pewnie tak mogło to wyglądać. I wielka awaria Internetu to słaba wymówka - są jeszcze telefony. (usunięte przez administratora) PIERWSZA KLASA - POLECAM!!!
Jaki dress code obowiązuje w Forbis Group Sp. z o.o?
Czy dużo zmian wprowadziła firma w obawie przed koronawirusem?
Jedna z najdziwniejszych rekrutacji, w której uczestniczyłem. Pan prezes, który zrobił oszałamiającą karierę od referenta do prezesa :):):) starał się popisywać i zadawał zaskakujące pytania. Ogólnie nie polecam, zwyczajne (usunięte przez administratora)
Ta opinia jest:
@Andrzej Masz duże szczęście, bowiem tak się składa, że firma Forbis Group poszukuje Office Assistanta oraz Asystentki/-ta Project Managera: https://www.forbisgroup.pl/praca Byłbyś zainteresowany którąś z tych propozycji pracy? Daj nam znać w kolejnym wpisie.
Aktualnie firma poszukuje project managera z doświadczeniem przy realizacji powierzchni biurowych: https://forbisgroup.pl/praca/project-manager
Lubię atmosferę w Forbis Group Sp. z o.o za: Bardzo zgrany, przyjazny, otwarty zespół. W firmie panuje swobodna atmosfera dialogu i partnerstwa. Bardziej "rodzinny" klimat niż korpo.
Forbis Group ma bardzo dobrą opinie jako pracodawca i myślę, że praca w takiej firmie to czysta przyjemność.
Witam, Czy Forbis oferuje umowę o pracę czy umowę zlecenie? Jakie są benefity pozapłacowe?
Naprawdę bardzo dobry pakiet medyczny. Ponadto zajęcia z języka angielskiego, osoby na mobilnych stanowiskach mają swoje auta służbowe, firma dofinansowuje udział pracowników w różnych kursach podnoszących kwalifikacje.
Dziękuję za odpowiedź. Czy jest coś w rodzaju premii /nagród rocznych? jaka atmosfera w biurze?
Premie są kwartalne. Atmosfera to jeden z większych plusów. Jest dużo pracy i jak to w branży budowlanej - bywa stresowo, ale zespół jest zgrany, przyjazny, nie ma rywalizacji tylko współpraca, wsparcie ze strony kolegów, zwyczajnie się lubimy i często spotykamy również poza pracą :)
Widziałam, że poszukują osoby do sprzedaży. Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat pracy w tym dziale? Dziękuję
@Ania, jakie dokładnie stanowisko Cię interesuje? Praca na stanowisku Specjalista ds. Obsługi Klienta polega głównie na wyszukiwaniu nowych potencjalnych klientów, kontakt mailowy i telefoniczny, research rynku, przedsprzedażowa obsługa klienta. Warunki są zawsze indywidualnie uzgadniane, w zależności od posiadanego doświadczenia, umiejętności, oczekiwań, ale wynagrodzenie jest konkurencyjne. Zespół handlowy jest otwarty, nie ma wyścigu szczurów, dobra , przyjazna atmosfera :)
Warunki zatrudnienia ustalane są indywidualnie. Jak najbardziej jest możliwość otrzymania umowy o pracę
Słyszałam, że firma ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca. Ale czy to z tego powodu przestaliście pisać na forum?
Na stronie firmy są ogłoszenia o pracę dla: Project Manager oraz Junior Key Account Manager. Możecie napisać co warto wiedzieć przed złożeniem swojego CV? Czego można spodziewać się na rozmowie kwalifikacyjnej, jak się do niej przygotować? Czy firma oferuje możliwości rozwoju i szkoleń?
Jak się pracuje w Forbis Group Sp. z o.o?
Zobacz opinie na temat firmy Forbis Group Sp. z o.o tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.