YAWAL S.A.

Herby

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 776 ocen.

YAWAL S.A.
1 776 6 1

Opinie o YAWAL S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

dyrektorka

Dla zainteresowanych !!!!! wczoraj siedzieliśmy do wieczora i drapaliśmy się po du...e kogo jeszcze zwolnić i na czym zaoszczędzić oczywiście umiejętnie pomijając siebie..

Cherry :)
@dyrektorka 25.09.2018 11:14

A to nic nowego! To już wiemy! PS Osoby które stawiają więcej niż trzy wykrzykniki, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. A to choroba z którą się urodziłaś powodująca problemy w życiu zwłaszcza w relacjach społecznych łącznie. LECZ się! Szpital Tworkowski stoi otworem :) PPS I używasz brzydkich słów? a zapewne masz wyższe magistersko/inżynieryjne wykształcenie. Nie, nie! dyplomu nie musisz przynosić i pokazywać! Słoma z butów! Pogratulować Właścicielce takiego skarbu w kadrze zarządzającej.

anonymous
@dyrektorka 25.09.2018 11:14

Super wpis! Dno, dno i jeszcze raz dno - elita Yawalu, kwiat intelektu zakładowego!

anonymous
@Cherry :) 25.09.2018 14:52

Tworki są daleko, z Tarnowski Gór ma bliżej do Toszka i Lublińca.

anonymous
@anonymous 25.09.2018 18:53

Czytam i oczom niedowierzam- czy wy naprawdę uwierzyliście, że to pisze ktoś z „wyższych sfer”? No rozumu trzeba nie mieć żeby w to uwierzyć! Myślicie, ze sami na siebie bata kręcą? Durny wpis wart jest tych wszystkich dalszych durnych odpowiedzi

Cherry :)
@anonymous 25.09.2018 19:00

Durny to jest twój wpis. Nie dowierzam! Nie, nie uwierzyliśmy, że to ktoś z "wyższych sfer" ale ktoś z pośrednich :) Chciał wywołać pyskówkę? No to proszę. A ty wiesz których sfer tak gorliwie bronisz?

anonymous

Sami anonimowi internetowi wszystko wiedzący bohaterowie. A jak przychodzą spotkania to siedzicie jak Lemingi i nie macie nic do powiedzenia.

Leming z biura.
@anonymous 19.09.2018 22:06

Siedzimy cicho bo głośne mówienie o patologii kończy się wygnaniem z królestwa. Miłościwie na panujący Kim Dzong Un niestety nie dopuszcza do siebie, że coś za jej rządów może mieć kulfoniasty i prymitywny kształt. Kiwamy więc wszyscy głowami na spotkaniach niczym koreańskie zniewolone umysły, bo to warunek bycia pracownikiem. W tym otoczeniu już dawno skończyła się prawdomówność w celu uzdrowienia firmy oraz uczciwa dyskusja na argumenty. Tu się liczy uwielbienie jednego wodza, donosicielstwo, poddaństwo, brak kręgosłupa i własnego zdania mimo niepodważalnych argumentów. NIE OSĄDZAJ NAS, OSĄDŹ TO CO JEST ZACZĄTKIEM NASZEJ BIERNOŚCI ?

xyz
@Leming z biura. 20.09.2018 11:20

Właśnie chyba za krnąbrność i brak poddaństwa wyleciał kierownik kontroli jakości.

Leming z biura
@xyz 20.09.2018 12:45

To jest wielce prawdopodobne, choć jego to już pewnie wa...li.

anonymous
@Leming z biura. 20.09.2018 11:20

No ale to już każdego wybór czy być pracownikiem w tej firmie czy innej

anonymous
@anonymous 20.09.2018 18:51

Dziwne to twoje rozumowanie. Załóżmy, że w Polsce dochodzi do władzy dyktator. To znaczy, że wszyscy którzy nie zgadzają się z taką formą rządzenia mają do wyboru być Polakiem albo wypad ?.

xyz
@anonymous 20.09.2018 20:54

Przecież naszym Krajem włada karzełkowaty dyktatorek ;-(

anonymous
@xyz 21.09.2018 06:57

Nie tylko naszym krajem :) i to dosłownie.

anonymous
@anonymous 20.09.2018 20:54

A nie?? Twoje rozumowanie mnie dziwi. Przykładowo: masz żonę/ męża- jest ci z nią/ nim źle, nie dogadujecie się, wieczne kłótnie awantury/ inne podejście do życia. I co? Marnujesz sobie życie i ślęczysz w takim związku?

Leming z biura
@anonymous 23.09.2018 10:04

Nie, nie ślęczę w takim związku tylko próbuje dyskutować na argumenty i biorę pod uwagę co druga strona ma do powiedzenia (na tym opiera się współpraca a nie dyktat). To porównanie ni jak się ma do tego co dzieje się w Yawalu, choć poniekąd przyznajesz mi rację. Piszesz, że niezadowoleni powinni odejść niczym mąż od żony, czyli innymi słowy mądrzejszy powinien odpuścić i odejść. Z tym, że takim postępowaniem właśnie był i jest niszczony ten zakład. (usunięte przez administratora) buta wygrywa, a szacunek i kultura przegrywa.

anonymous
@Leming z biura 23.09.2018 10:36

A ja tylko pokazuję ci, że to tylko umowa. Nie masz z firmą więzów krwi i zawsze można wyjść z tego układu jak coś nie pasuje. Wybór mamy wszyscy.

Leming z biura
@anonymous 23.09.2018 10:44

To że nie jesteśmy niewolnikami jest dla mnie oczywiste i nie wymaga interpretacji. Początek wątku wyraźnie wskazuje, że w biurze siedzą lemingi i się nie odzywają. Dlaczego się nie odzywają - wyjaśniłem dość dokładnie. A co do odejścia z firmy, czyli wyjścia z układu- najrozsądniej byłoby gdyby odeszły te osoby o których w Yawalu nikt nic dobrego nie powie. Kto ? chyba nikt tu nie będzie miał trudności odgadnąć.

anonymous
@anonymous 23.09.2018 10:04

Jaka teza hahahahahhahahhahahaha! To ze szkólki niedzielnej temat?

CNC

Dziękujemy Pani Prezes że obiecała pracę każdemu pracownikowi z działu CNC po przeniesieniu do Dąbrowy!!! Szkoda że myślala tylko o Swoim tyłku! Brawo dla tych którzy ją popierali i siedzieli pod biurkiem zamiast walczyć o pracowników których ponoć nie można się wstydzić!!!!

CNC
@CNC 22.09.2018 00:07

No i na koniec tej przygody DZIEKUJE czarnym dziobom za wspaniałą współpracę :*

anonymous
@CNC 22.09.2018 00:07

Pani prezes miała na myśli, że żaden osadzony nie straci pracy a nie ludzie którzy się starają jak mało kto a tydzień przed końcem umowy się dowiadują, że niestety nie ma dla nich pracy bo więźniowie są ważniejsi!!! Ja nie wierzę w to gdzie ja tyle lat przepracowałem... Kiedyś to była fajna firma a w tej chwili to wygląda jak jakiś ośrodek resocjalizacji więźniów.

CNC
@anonymous 22.09.2018 00:20

,,Niewinni" najlepsza partia pracowników w Yawal S.A. ... Poszukaj Sobie pracy na tydzień przed zakończeniem pracy Szanowna Pani PREZES!!!!!!!

xyz
@CNC 22.09.2018 00:07

Ilu pracowników CNC straciło prace ?

bECHAPISTA Z WIELKA PYTA
@anonymous 22.09.2018 00:20

oSADZENI TO JEDNA Z LEPSZYCH PARTII NA TYM ZJEBANYM ZAKLADZIE PRACY.... PANI DYREKTOR OBIECALA ZA ICH ZAANGAZOWANIE KUPIC IM APARAT BY MOGLI SIE NAPIC KAWY. NAWET TEGO PRZEZ ROK NIEPOTRAFILA ZROBIC GLUPIA K.... I TYLE

CNC
@xyz 22.09.2018 08:33

Mała grupa bo tylko 18 ludzi... Co to jest dla Pani Prezes... Ważne że ,, niewinni" mają i będą mieć pracę

anonymous
@CNC 22.09.2018 00:07

A na co ty liczyłeś od tej " damy" ? na kulturę, zrozumienie, współczucie, na szacunek ?. To nie jest człowiek z klasą (nie ta liga).

anonymous
@anonymous 22.09.2018 00:20

"pani prezes" nie miała nic na myśli. Pogadała sobie pierdoły do pospólstwa niczym Kaczyński do cepów, a teraz cep ma pretensje. Otóż ce....ie z CNC to co z wami zrobili i zrobią było wiadome od początku roku. Tylko wy nigdy nie mieliście na tyle odwagi aby się temu sprzeciwić. Był czas pier...ąc rękawicami i powiedzieć zniewieściałemu chłopcu w rajtuzach żeby podwinął mankiety i zapier......ł ze swoimi lalkami. Od momentu gdy było wiadomo o przeprowadzce upłynęło sporo czasu, trzeba było myśleć a nie liczyć na rozsądek, kulturę, szacunek itd..........

anonymous
@anonymous 22.09.2018 14:13

Otóż to. Żal tylko naprawdę dobrych pracowników, którzy angażowali się w pracę którą wykonywali w 110%. "Szanowna" prezesina dosłownie stacza yawal na samo dno! Poprostu żal i niedowierzanie co tam się dzieje..

anonymous
@bECHAPISTA Z WIELKA PYTA 22.09.2018 11:32

Na"panią dyrektor" trzeba mieć wygląd, szacunek i wiedzę. W tym konkretnym przypadku nie może być o tym mowy. Rok "pracy" i zero efektów, a zero efektów jest tylko wtedy możliwe gdy się NIC NIE ROBI ALBO ROBI SIĘ ŹLE !!!.

anonymous
@CNC 22.09.2018 11:49

To znaczy, że 18 niewolników otrzymało wolność. Pewnie mis polonia z HR już stoi pod bramą ZK Wojkowice. Pogratulować Mzykom - tak sfajczyć firmę i dobre imię. Prawda jest taka, że dni Yawalu jako firmy skończyły się z nadejściem niekompetencji z Dąbrowy. Gdyby nie Yawal to ta cudowna firma z DG byłaby taką iluzją jak iluzjonistyczne są dobre rządy chodzącej niekompetencji.

anonymous
@anonymous 23.09.2018 00:22

A co ma do tego ZK Wojkowice pracowniku administracji?

anonymous
@anonymous 23.09.2018 09:52

Jak to co ? ty nie wiesz ?. Przecież to po drodze z Tarnowskich Gór do Dąbrowy Górniczej (taki jedwabny szlak). Przecież to nowa kadra wydziału CNC w DG. Coś czuję, że zarówno Yawal jak i Final, a dokładnie pewne panie dostaną złote kajdany za wkład w polskie więziennictwo. Najśmieszniejsze jest to, że one są z tego dumne :)

anonymous
@anonymous 22.09.2018 14:32

Najwidoczniej jesteśmy ulepieni z innej gliny niż pani prezes. Mamy swój honor i liczyliśmy na to samo. Ale niestety skończyło się jak się skończyło. Bezwzględność kadry zarządzającej w stosunku do nas jak i do reszty pracowników jest paskudna. Psychopaci korporacyjni zarządzający firmą są tak samo okropni jak seryjni mordercy niszcząc nie tylko nas, jako pracowników ale i doprowadzając firmę do obecnego opłakanego stanu.

black little dress
@CNC 22.09.2018 00:07

??!! To po co wisi jeszcze ten baner na głównym budynku?

anonymous
@black little dress 24.09.2018 15:15

Albo gwizda HR nie skumała, że wypadałoby zdjąć, albo chodzi o rozsypującą się fasadę budynku. Po co remontować elewację jak można przykryć byle płachtą.

Inspektor PIP

Mam do was pytanie, jak przebiegał ostatni kurs na sygnalistę i hakowego organizowany przez naszego BHPca ? Czy pracownicy uczestniczyli w tym kursie i egzaminie czy tylko podpisali, że uczestniczyli ? Pytam, bo poświadczenie przez pracodawcę nieprawdy, że wysłał pracowników na kurs i egzamin jest poważnym przestępstwem, a sam fakt fałszerstwa można w prosty sposób zweryfikować.

Ehh
@Inspektor PIP 05.09.2018 13:28

Srak jak nie wiesz jak

Tezaurus
@Inspektor PIP 05.09.2018 13:28

Ten kto rzekomo uczestniczył w tym kursie i odebrał stosowne zaświadczenie potwierdził własnym podpisem udział w szkoleniu i tym samym będzie odpowiadał za poświadczenie nieprawdy. Ale jeśli już nie pracuje lub mu "wisi" kara za poświadczenie nieprawdy to odpowie karnie i zrobi niemały dym firmie szkolącej i BHPapowcom. Firma szkoląca straci licencje, BHPowcy dostaną wilczy bilet. Firma ma oszczędności : x pracowników razy 12 h. szkolenia + dojazd na szkolenie + brak 12 godzinnego przestoju w firmie przez oddelegowanych na szkolenie pracowników = ZYSK . Pytanie na które wszyscy znają odpowiedź: Kto bez wyobraźni zorganizował i wyraził na takie szkolenie zgodę. Z firmowym pozdrowieniem: STOSUJ KASKA

Inspektor PIP
@Tezaurus 05.09.2018 18:26

Spokojnie, w tym konkretnym przypadku poświadczenie nieprawdy nie zaczyna się od pracownika tylko od instytucji która wystawiła lewe uprawnienia i od pracodawcy który na taki pomysł wpadł i o zgrozo który dopuszcza takich pracowników do czynności hakowego i sygnalisty. PIP nie jest od karania pracowników, którym kazano podpisać fikcję tylko od likwidowania patologii w zakładach pracy, dlatego też żadnemu z pracowników nie spadnie włos z głowy. Problem ma pracodawca i Yawalowo-Finalowi BHPcy no i oczywiście firma szkoląca, bo co jak co ale fikcyjny udział kursanta na kursie można w banalny sposób sprawdzić i udowodnić.

anonymous
@Ehh 05.09.2018 17:25

Ehh no proszę jaka kulturalna Pani. Założę się, że przyjęta do biura po 2015 r. jak słynna planistka od czarnych dziobów. Rok 2015 był dla Yawalu szczególny, bo rozpoczął on wielki napływ prawdziwego kwiatu intelektu. Rok 2015 jest więc symbolicznym rokiem inauguracji warcholstwa i tałatajstwa.

anonymous
@anonymous 05.09.2018 22:17

Zgadzam się w zupełności i dodam jeszcze, że teraz zbieramy to żniwo!

anonymous
@Ehh 05.09.2018 17:25

Pisząc w twoim języku należałoby stwierdzić : Tak czy srak trzeba to zgłosić do PIPu

Antek
@Inspektor PIP 05.09.2018 13:28

W tej firmie szkolenia to zawsze była fikcja więc po co w ogóle pytasz. Przychodzi osoba z biura każe podpisać i się podpisuje od 20 lat jak tu robię tak było jest i będzie. Ktoś za to bierze pieniądze a szkoleń brak

anonymous
@Antek 07.09.2018 12:36

A podaj nam przykład? Konkretnie. Jakie szkolenie, kiedy i gdzie?

anonymous
@anonymous 07.09.2018 18:41

No choćby to szkolenie dla sygnalistów pani Soniu. Szkolenie się odbyło poza siedzibą firmy a uczestnicy byli w firmie i wykonywali czynności które świadczą że nie mogli być w 2 miejscach na raz. Jeszcze jakies przykłady? Proszę zapytać kierowników ile list do podpisania podkladaja nam jak ma być audyt.

anonymous
@anonymous 08.09.2018 13:33

Pytam Czesiu Rysiu bo brałem udział właśnie w nim i wiem co podpisałem. Mów za siebie

anonymous
@anonymous 08.09.2018 20:49

Mało prawdopodobne abyś był/a świadomy/a w czym uczestniczyłeś/aś, a już na pewno co podpisałeś/aś. A tak na poważnie, chyba nie sadzisz że ktoś tu uwierzy że pracownik (robol w oczach biura) zachwala pracodawce jakim jest Yawal a szczególnie uzdolnionych BHPowców STOSUJ KASKA ? To że jesteś mało rozgarnięty/a nie przypisuj innym.

anonymous
@anonymous 09.09.2018 13:00

Reasumując to co napisałeś: Każdu pracownik czy chce czy nie musi narzekać na Yawal. Smutny los. Oj smutny. I nie mów o rozgarnieciu innych, bo jak nie byłeś na szkoleniu a mimo to się podpisałeś pod papierami to kto jak nie ty ma problem z rozgarnięciem?

Agent
@Antek 07.09.2018 12:36

Biedaczek- kazali podpisać to podpisał

anonymous
@Agent 09.09.2018 19:13

Skończ pisać bzdury. Nie chodzi o to czy ktoś podpisał czy nie tylko o to jakim pracodawcą jest Yawal i jakimi profesjonalistami są osoby odpowiedzialne za ten cyrk. Domniemam że jesteś jedną z nich.

Yekaterina Yawalenko
@anonymous 09.09.2018 18:10

Bez przesady, każdy nie będzie narzekał. Np. nie będą narzekać gwiazdy z biura, bo i na co ? nikt nic od nich nie wymaga, roboty tyle co kot napłakał, no a do tego są pozbawieni kręgosłupa jak nikt inny tzn. potrafią zgiąć się w pół widząc przed sobą skrajną niekompetencję, która od 3 lat dopełnia swoje dzieło zniszczeń.

Yawalowiec
@Yekaterina Yawalenko 11.09.2018 12:40

Skoro nie pracujesz w biurze, to skąd ta pewność, że panują tam tak sielskie warunki? Prócz ogarniania pracy na hali, Ci ludzie mają jeszcze konkretne zadania które też muszą wykonać. To co Ty widzisz, jest małą namiastką ich obowiązków. Spójrz lepiej na to co Ty robisz, czy wypełniasz swoje obowiązki jak należy.

Yekaterina Yawalenko
@Yawalowiec 11.09.2018 15:03

A Yakie to :) zadania ci nieszczęśnicy muszą wykonywać ? Ogarnianie pracy na halach ? o czym ty piszesz ?. To co nazywasz ogarnianiem pracy tak naprawdę jest łażeniem i szukaniem po halach wczorajszego dnia. Co oni takiego ogarniają ? Gość z lakierni łazi z kartką przez pół dnia i szuka miejsca gdzie ją zawiesić, a mistrzowie w tym czasie szukają materiału do malowania. Następny goś, tym razem z działu technicznego chodzi po całym magazynie i szuka profili na swoje zlecenie wewnętrzne, a goście z magazynu latają z reklamacjami od klientów i szukają materiału który nie pojechał. Facet od jakości w tym czasie poszukuje złomu który wrócił od klienta a gość z marketingu szuka na akcesoriach materiałów reklamowych. Pozostali zajmują się wielogodzinnymi obserwacjami monitoringu oraz spotkaniami, piciem kawy i przechadzkami po halach (nieliczni pracują). Myślisz, że ludzie nie siedzący w biurze maja problemy ze wzrokiem i nie dostrzegają patologii i tego jaki samopas panuje na górze ? "Mała namiastka ich obowiązków" :), MASAKRA !!!

anonymous
@Yawalowiec 11.09.2018 15:03

Skąd pewność? To oczywiste- wie przecież lepiej. Na pewno wie więcej niż my. To oczywista oczywistość. Poprzebywał z nami, wszystko widział na własne oczy więc wszystko wie. Lepiej niż my. Czemu jesteś taki niedomyślny i się czepiasz?

Tezaurus
@Yekaterina Yawalenko 11.09.2018 16:41

Potwierdzam zaangażowanie pracowników zwanych w nomenklaturze BHP i wyrażonych graficznie w piktogramach jako ("STOSUJ KAMIZELKĘ OCHRONNĄ - pracownicy umysłowi") takiego wypełniania obowiązków służbowych. Zwał jak zwał, nic dodać nic ująć. Zastanawiam się czy ktoś z kadry zarządzającej w tej firmie wie o tym ilu doświadczonych pracowników zwolniło się lub złożyło wypowiedzenia. Pewnie widzą słupki w Excelu i tam wszystko się zgadza. Z firmowym pozdrowieniem: STOSUJ KASKA

Tezaurus
@Tezaurus 11.09.2018 21:14

Właśnie zauważyłem , że nie wygodny post o Yawalu napisany prze zemnie został usunięty przez moderatora choć moja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna. witaj DOBRA ZMIANO. Z firmowym pozdrowieniem: STOSUJ KASKA

Yekaterina Yawalenko
@Tezaurus 11.09.2018 21:14

Odwiecznym problemem Yawalu był i jest brak dobrego zarządcy, tak zwanego prawdziwego gospodarza, bo różnica pomiędzy dobrym gospodarzem a zarządzającą miernotą jest taka, że dobry gospodarz myśli jak zatrzymać u siebie doświadczonych pracowników, miernota myśli jak zachować swój stołek gdy okazuje się że pomylił zakład produkcyjny z maglem i nie ma pojęcia co robi. Nie trzeba być szczególnie rozgarnięty żeby zauważyć że nawet Ukraińcy nie chcą tu robić za psie pieniądze. Jaki z tego morał ?

Rudy
@Yekaterina Yawalenko 11.09.2018 23:20

Taki niezadowolony, tak pluje na firmę i jeszcze przychodzi? Siłą tam trzymają? Przecież to nie je wiezienie

Yekaterina Yawalenko
@Rudy 12.09.2018 06:41

Rude na ogół jest wredne, więc nie inaczej jest i będzie traktowana twoja wypowiedź. A co do więzienia !! Czy aby na pewno nie jest to namiastka więzienia skoro robi tu już więcej skazańców niż zwykłych pracowników ?. Z twojej wypowiedzi wynika, że wszyscy którzy tu przychodzą powinni być zadowolenia jak w Korei Północnej i to cie właśnie zdradza. Zrozum, nie wszyscy przychodzą do pracy tak jak ty uprawiać propagandę i poddaństwo żeby mały Kim w spódnicy był zadowolony. Tu większość przychodzi pracować i zarabiać, choć z tym drugim jest jak na wstępie mojej wypowiedzi.

black little dress
@Yawalowiec 11.09.2018 15:03

Konkretne zadania?! Jakie?. "Piorytetowo" "sprawadzić ""zamówinia" spisane na tablicy, na której wieszają plan pracy wydrukowany pomimo, że tenże plan jest dostępny w wersji elektronicznej! Ale najwidoczniej ta banda imbecyli wiecznie narzekających nie potrafi sobie tego ogarnąć ale pomysł wart owacji na stojąco! Wyznaczyć strefę na drodze dojścia do dystrybutora z wodą! Zaktualizować procenty, zanieść kartę urlopową do kadr! Może nie pracujemy w biurze, ale wasze poczynania na hali to wspólny mianownik z tym co porabiacie za zamkniętymi drzwiami a wykładnikiem jest chaos jaki zapanował w firmie.

anonymous
@Yawalowiec 11.09.2018 15:03

Za wielu zwolenników tej swojej teorii to ty tu nie masz.

Cherry :)
@anonymous 14.09.2018 12:29

Bo to teoria z du...y wyjęta. Zwolennicy są ale boją się fali hejtów bo dobrze wiedzą, że są na przegranej pozycji. My którzy pracujemy tu latami widzimy jak "zmienia" się firma, widzimy zmiany przez które firma znajduje się w tym miejscu. Wszechobecni osadzeni i fala pomarańczowych i seledynowych kamizelek. Kiedyś, dla przykładu, dawała radę planować jedna Pani i jeden Pan był od BHP, a teraz mamy urodzaj na dyrektorów, zastępców dyrektorów, asystentów i ich zastępców, koordynatorów i ich asystentów , managerów, doradców, specjalistów od spraw nieistotnych i małoważnych itp. itd. A po co ich tylu? Wiadomo, jeden nie daje rady to zatrudnijmy mu asystenta, nie dają rady we dwóch?! to może w trzech etc., etc. i tak dostawiają te biurka i dostawiają a jak pozytywów ich posunięć nie widać, tak nie widać.

ujujuj
@Cherry :) 14.09.2018 17:59

Po co ich tylu? Jak to po co ? Jak zamiast fachowców przyjmuje się sam kwiat intelektu to efekt jest właśnie taki jak opisałeś. Z drugiej strony nie ma się co dziwić, w końcu kadra musi być dostosowana do poziomu ludzi zarządzających. I pomyśleć, że jeszcze niecałe 5 lat temu sprzedaż była na podobnym poziomie a w biurze co drugie biurko było puste. Dało się ? dało.

anonymous
@ujujuj 14.09.2018 22:02

Idąc tym tokiem myślenia- skoro sprzedaż była na tym samym poziomie to czemu wzrosło zatrudnienie na produkcji/magazynie? Było mniej ludzi i to samo robili. Dało się? Dalo

anonymous
@anonymous 14.09.2018 22:06

No właśnie! Dlaczego wzrosło zatrudnienie na produkcji ...... więźniów?

ujujuj
@anonymous 15.09.2018 12:39

Przecież napisałem, że dziś na miejsce jednego fachowca zatrudniane są 3 fujary życiowe !!!

bEHAPISTA Z WIELKA PYTA
@Inspektor PIP 05.09.2018 21:55

ZAUWAZYLAM JAK PANI Z BHP WCHODZI DO SZATNI OSADZONYCH HMMMM PO CO KIEDY ONI SA NADZY I MOKRZY. OSTATNIMI CZASY MIELI OKAZJE GOSCIC PANIA Z BHP PO KAPIELI WCALE JEJ NIE RUSZALO ZE CHLOPAKI NA GOLASA LATAJA STWIERDZILA ZE JEJ TO NIE PRZESZKADZA... PATRZYLA NA NICH JAK LWICA NA PADLINE.... PS CHYBA BYLA NA GLODZIE

anonymous
@bEHAPISTA Z WIELKA PYTA 22.09.2018 11:40

Co jak co ale w Yawalu BHpowcy się udali. Jedna włazi do męskiego sracza pooglądać złodziejskie przyrodzenia, a drugi ten z DG zna się na przepisach jak orangutan na dobrych manierach. Na CNC można się udusić od unoszącego się oleju i smrodu bo wyciągi nie działają, co rusz łamane są podstawowe przepisy BHP, a państwo BHpowcy bawią się w podglądanie i wywieszanie informacji z błędami ortograficznymi STOSUJ KASKA .

anonymous

Co w firmie Yawal robi 31 handlowców? Bo na produkcji jakos tego nie odczuwamy. Potężna firma ostatnio podziekowała za współpracę w tłoczeniu i malowaniu ku czemu to zmierza?

Tezaurus
@anonymous 18.09.2018 22:45

Zaintrygował mnie Twój post. Poświęciłem troszkę czasu by sprawdzić na stronie firmy ilu mamy handlowców. Regionalni dyrektorzy sprzedaży sztuk : 3 Doradcy techniczno-handlowi sztuk: 7 Regionalni kierownicy sprzedaży sztuk: 4 Biuro Obsługi Klienta sztuk: 6 (chyba także coś sprzedają ?) Dział sprzedaży eksportowej sztuk: 2 Oddziały zagraniczne sztuk: 3 (nie liczę 2 partnerów handlowych) Z wyliczeń wynika, że "handlowców" posiadamy sztuk: 25. Jakieś wnioski ? Z firmowym pozdrowieniem: STOSUJ KASKA !!!

WW
@Tezaurus 19.09.2018 00:09

Zaraz się odezwą że w Aluprofie handlowców jest o tuzin więcej i nie ma się co dziwić bo będą bronić swojego. Co prawda, ja też nie rozumiem po co tylu handlowców i jak są oni rozliczani skoro niektórzy nie mają żadnych ale to żadnych efektów w sprzedaży (nie jest tajemnica aby oszacować czyjś wkład, wystarczy sprawdzić po regionie kto jest kim, a następnie luknąć tu i tam :) jakie ruchy były na danej firmie. Uważam jednak, że problemem w tej firmie nie jest zbyt duża ilość handlowców tylko ogólnie wysokie zatrudnienie ludzi nieposiadających kompetencji (zatrudniani byli i są ludzie po znajomości - dzieci klientów, koledzy i koleżanki dyrektorów, ludzie z TG tylko dlatego że kadrowa jest z tego powiatu - oraz osoby wyjątkowo tanie !!! i tu pokłon w stronę kadrowej za jej politykę kadrową na miarę dobrej zmiany). P.S. Może ktoś policzy ogólny przyrost zatrudnienia w odniesieniu do sprzedaży i ogólnych osiągnięć na przełomie 3 lat ?. Tak w prezencie dla właściciela i na nieszczęście niezłomnego przywódcy Kim Dzong Una w spódnicy.

Jemioła
@Tezaurus 19.09.2018 00:09

W BOK jest obecnie 6 osób, z tym, że drugie 6 "odpoczywa" na macierzyńskim, po tym jak "odszedł" dyr handlowy :). To samo ma miejsce w marketingu i jeszcze kilku miejscach. Natomiast przy niepowalającej sprzedaży mamy dyrektora handlowego, 3 dyrektorów regionalnych, armię regionalnych kierowników sprzedaży, doradców technicznych, koordynatorów ds sprzedaży, przedstawicieli zagranicznych no i aż 5 koleżanek od współpracy z architektami :). Do tego doliczmy minimum 6 doradców ze wsparcia sprzedaży i minimum 2 zajmujące się Yawal Construktorem, a do tego cała armia biurokratów w Magazynie (minimum 15 osób), z 5 technologów na CNC no i z 5 kobiet w kadrach :) To już nie kompania a batalion.

anonymous
@WW 19.09.2018 11:23

Jak są oni rozliczani skoro niektórzy nie mają żadnych ale to żadnych efektów w sprzedaży? Są na ryczałcie i maja chyba w głębokim poważaniu efekty :)

Mocny
@anonymous 18.09.2018 22:45

A może popiszemy o dziale RD, ilu tam jest stażystów (czytaj statystów)? Ludzi cale piętro a produktow nowych brak. Czasem pojawi sie nowa strona w katalogu bo poprzedni statysta zapomnial o podstawowym rozwiazaniu. Czasem wypuszcza nowa uszczelke bo ta w ofercie to bubel. Czasem robia badania żeby dogonic konkurencje. Nie oszukujmy sie, dzial techniczny nieistnieje od 4 lat. Dobrze ze jest automat do kawy ogolnodostepny bo polowe osob z RD musieliby budzic o 16:)

ABBA

Ta łajba zwana dalej Yawalem tonie. Gdzie zamówienia, gdzie klienci? Za chwilę nie będzie co malować, co termoizolować i co sprzedawać a dział CNC zaliczy zgon. Nowa Właścicielka powinna się przyjrzeć nie rubryczkom i wykresom które łatwo stworzyć ale dlaczego jest tak duża rotacja pracowników. Kiedyś była to firma rodzinna, a teraz ze starej kadry pozostali nieliczni. Tylko jak może się przyglądnąć jak otoczona przez stado hien udających, że są profesjonalistami w dziedzinie nawija Jej makaron na uszy.

Xxx
@ABBA 12.09.2018 15:10

Podobno CNC ma byc przeniesione

anonymous
@ABBA 12.09.2018 15:10

Słuchanie pseudo managerów od działalności cudotwórczej to rodzinna tradycja Mzyków. Senior Edmundes odkąd zaczął słuchać różnych doradców i przyprowadzać coraz to "lepszych" specjalistów jedyne co zrobił to wyhamował rozwój firmy. To że wokół nowej właścicielki pełno hien nie powinno więc dziwić. Żal tylko bierze patrząc na te wygibasy, a wystarczyłoby zapytać co konkretnie zrobiłaś hieno odkąd tu jesteś, co się polepszyło i komu ?. Pokaż konkrety albo oddaj fartucha!!

anonymous
@Xxx 12.09.2018 23:11

Raczej nie podobno a na pewno. To jest kolejny etap grabienia majątku firmy Yawal przez dąbrowę.

Jakub

Witam, firma poszukuje osoby na stanowisko młodszego programisty. Po co programista w tej firmie? Czy jest ktoś kto pracuje tam na podobnym stanowisku i mógłby się podzielić doświadczeniami?

anonymous
@Jakub 06.09.2018 15:40

Zapewne starszy planista Ci odpowie lub jego asystent. A jeśli nie, to jego dyrektor lub kierownik, no chyba, że są zajęci to asystent dyrektora lub asystent kierownika. No albo asystent asystenta :)

anonymous
@Jakub 06.09.2018 15:40

Starszy programista miało być ;) idzie się pogubić, wierzcie mi!

Yekaterina Yawalenko
@Jakub 06.09.2018 15:40

Gościu, jeśli nie chcesz robić za najmniejszą stawkę w okolicy to odpuść sobie tę ofertę. Ta firma jest wyjątkowo nieudolnie zarządzana więc podejmując pracę niejednokrotnie zderzysz się z absurdem i głupotą. Co do samego ogłoszenia i stanowiska. Dotychczas nie było takiego stanowiska w firmie. Osoba na nim zatrudniona będzie pewnie podlegała project managerowi od wdrożenia nowej wersji ERPA no i prezesowi od zadania specjalnego jakim jest informatyzacja firmy. Jedno jest pewne nikt oprócz tego managera nie zweryfikuje wyników twojej pracy bo nikt tam nie wie co to język SQL czy też inny. A po co programista w tej firmie ? nie wiem. Teraz biorą wszystko co wypluje rynek, bo nikt tak naprawdę nie liczy w firmie czy aby dany człowiek będzie wartością dodaną czy tylko kolejną fanaberią ekipy zarządzającej która zatrudnienie rozbuchała do rozmiarów racjonalnie niewytłumaczalnych.

Tre

Spieszcie się szanować pracowników tak szybko odchodzą

anonymous
@Tre 02.09.2018 23:29

Ale nie w Yawalu, tu lepiej jak pracownik z dużym stażem i obeznaniem odejdzie, bo ma większą wiedzą niż nie jeden z "kadry zarządzającej", a to nie jest mile widziane gdy dochodzi do konfrontacji. Oni potrzebują potulnych baranów, którzy będą wykonywać bez zająknięcia bzdurne polecenia! A Ty gdy pracujesz dłużej niż oni jesteś kolokwialnie mówiąc niewygodny.

anonymous

W Yawalu idzie ku lepszemu, nowe lustara w toaletach są wymieniane na nowe! Brawo dla innowacji! oraz dla nowatora :)))

anonymous
@anonymous 19.08.2018 13:38

Czyli dobra zmiana nie zwalnia z modernizacją zakładu. Poprzednicy malowali kibel, a obecni wymieniają lustra w tym przybytku rozkoszy :)) Brawo !!

Robol

I nowy kierownik kontroli się pojawił

anonymous
@Robol 05.08.2018 09:39

Ilu było kandydatów?, bo słychać było że jeden :).

anonymous
@Robol 05.08.2018 09:39

Kontroli czego?

anonymous
@anonymous 05.08.2018 21:06

dobre pytanie, kontroli czego lub kogo ?

adrenalina
@anonymous 05.08.2018 21:57

Będzie się sam kontrolował żeby go nie zwolniły mizoandryczki .

xyz
@Robol 05.08.2018 09:39

Co to za gość ? podobno jeszcze go nikt nie widział, Z Dąbrowy ?

anonymous
@xyz 12.08.2018 19:01

Yeti ;)

Irek

Proszę o informacje jak się pracuje na magazynie? Dostałem ofertę od pośrednika i zastanawiam się....

Tadek
@Irek 04.08.2018 16:34

Zależy na którym magazynie. Na profilach będziesz łaził jako ogon po całym magazynie i szukał jednego brakującego profilu przez pół dnia aby skompletować zamówienie. Na akcesoriach będziesz odmierzał gumę lub liczył śrubki i zawiasy. Oba zajęcia bez perspektyw, nie polecam.

Irek
@Tadek 04.08.2018 19:53

A atmosfera? Szef?

Tadek
@Irek 04.08.2018 21:41

Atmosfera ? hmm nic specjalnego. Większość ludzi ok, ale są i du....zy. Szef ? też mi pytanie. Zależy który bo nam magazynie jest ich z 15. dyrektor,kierownik stary i kierownik nowy, zastępca kierownika tego pierwszego no i mistrzowie oraz brygadziści. Tak że szefów ci u nas dostatek. Brakuje jeszcze zastępców mistrzów i brygadzistów, ale jak znam życie lada moment będą i oni.

wampir
@Tadek 05.08.2018 00:29

A to jest dyrektor czy dyrektorka ? bo mam zagwózdkę.

anonymous

Czyżby czarnym dziobom się polepszyło bo przestali kłapać na forum ?

anonymous
@anonymous 27.07.2018 13:18

Skończ podburzać

jan
@anonymous 27.07.2018 21:48

boli prawda co?? może się przedstawisz ?

anonymous
@jan 29.07.2018 12:01

Prawda jest taka że jestem z biura. Agresja rodzi agresje. Więc podaruj sobie takie teksty.

anonymous
@anonymous 27.07.2018 13:18

Czarne dzioby przestały ale tylko na chwilę, czekamy na rozwój sytuacji, aż Pani Zofia weźmie pod kreskę i rozliczy ekipę rządzącą. Czekamy też aż wszystkiemu przyjrzy się córka właściciela i wrócą czasy gdy pracownik produkcyjny był szanowany, a jego praca włożona w rozwój firmy doceniana.

black
@anonymous 27.07.2018 13:18

Jaki jest cel zadawania takiego zaczepnego pytania?

anonymous
@anonymous 27.07.2018 13:18

Może przestań wywoływać wilka z lasu tylko zajmij się przekuwaniem wiedzy teoretycznej w praktykę, bo nie wiadomo ile jeszcze ujedziesz w firmie po znajomości! A twoje hipotetyczne podejście do produkcji oparte na zasadzie prób i błędów już się wszystkim odbiło czkawką!

wacław z Kiedrzyna
@anonymous 01.08.2018 16:48

Coś ci się pokiełbasiło z tą Panią Zosią. Ona nie rozlicza, ona zostanie rozliczona za kamerdynerstwo.

anonymous
@anonymous 27.07.2018 13:18

Tak polepszyło! Zwalniam się! :)

anonymous
@anonymous 03.08.2018 14:08

Ło kur......wa, a co na to czarna mamba z niedoborem wzrostu i krzywymi nogami no i blada beka w wiejskim minii MBA ?

anonymous
@anonymous 04.08.2018 00:12

No i tak to tylko wieśniak potrafi skwitować innych. Wracaj na pole

Barti
@anonymous 04.08.2018 15:20

Zgadzam się- co ma piernik do wiatraka? Jak masz potrzebę opisać czyjeś kompetencje lub ich brak to to zrób. Wygląd nie ma tu nic do rzeczy. No chyba ze chcesz obrazić kogoś

Iza

Możecie powiedzieć coś więcej o pracy na stanowisku konstruktor systemów aluminiowych? Pojawiło się takie ogłoszenie w sieci. Wiecie jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń? Możliwość rozwoju zawodowego i szkoleń, czy firma praktykuje awanse wewnątrz firmy? Jaka jest atmosfera? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat.

Err
@Iza 01.07.2018 01:00

Iza złóż aplikację, dowiedz się, popracuj a potem podziel się swoimi doświadczeniami. Twoje wpisy robią się nudne.

bez nicku
@Err 01.07.2018 16:32

faktycznie wpisy Iza są nudne !! może coś się wypowiesz nt usuwania wpisów ?

zadowolony konstruktor
@Iza 01.07.2018 01:00

Czytając to ogłoszenie mam wrażenie że ktoś tu upadł na głowę, ale po kolei. Pracując dla pani, która to ogłoszenie opracowała zyskasz: 1. Atrakcyjne warunki ubezpieczenia grupowego - FAKTYCZNIE DLA MŁODEGO CZŁOWIEKA NAJWAŻNIEJSZE JEST UBEZPIECZENIE NA ATRAKCYJNYCH WARUNKACH, BO PRZECIEŻ KAŻDY MŁODY CZŁOWIEK W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI CHCE BYĆ UBEZPIECZONY NA ATRAKCYJNYCH WARUNKACH !!!!!. 2. Prywatną opiekę medyczną - JAK BĘDZIESZ MIAŁ KATAR TO PAKIET JAK ZNALAZŁ. A POZA TYM PIC NA WODĘ Z KTÓREGO NIE SKORZYSTASZ BO … (POCZYTAJ O PREMII ZA ABSENCJĘ). 3. Dofinansowanie do Karty Multisport – DOFINANSOWANIE, MÓJ BOŻE, KTO Z TEGO KORZYSTA I KTO TO WEŹMIE POD UWAGĘ MAJĄC DO WYBORU LEPSZĄ PENSJĘ ?. CHYBA ZARZĄD Z POMYSŁODAWCZYNIĄ ? A TU PRZYDA SIĘ TROCHĘ RUCHU. 4. Paczki na Mikołajki i z okazji Dnia Dziecka - NIE CHCIELIBYŚCIE WIEDZIEĆ CO JEST W TYCH PACZKACH I JAKA JEST ICH WARTOŚĆ. 5. Świadczenia świąteczne - ZAPYTAJCIE PRACOWNIKÓW JAKIE ŚWIADCZENIA DOSTALI NA ŚWIĘTA WIELKIEJ NOCY ? (usunięte przez administratora) A teraz pora na materialne korzyści, które oferuje nam (usunięte przez administratora) 1. Premia uzależniona od wyników twojej pracy - NA PREMIE NIE MASZ NAJMNIEJSZEGO WPŁYWU !!. CO KWARTAŁ DOSTANIESZ D(usunięte przez administratora), A WIĘC I PREMIA TO JEDNA WIELKA ILUZJA. 2. Dodatkowa premia motywacyjna za brak absencji chorobowej - JAK CAŁY ROK BĘDZIESZ CHODZIŁ NICZYM WÓŁ DO ROBOTY MIMO GRYPY I KATARU TO ZA ROK OTRZYMASZ AŻ !! 1000 ZŁ BRUTTO, CO DAJE 83,3 ZŁ BRUTTO ZA MIESIĄC CHODZENIA Z GRYPĄ I BÓLEM GŁOWY DO ROBOTY. PAMIĘTAJ JEDNAK, ŻE JAK PÓJDZIESZ NA 1 DZIEŃ OPIEKI LUB 1 DZIEŃ OKOLICZNOŚCIOWEGO NP. Z POWODU ŚMIERCI BLISKIEGO (usunięte przez administratora), BO WG ILUZJONISTKI BRAK ABSENCJI TO PRACA NON STOP, BEZ MIEJSCA NA ŻAŁOBĘ I ZADUMĘ. 3. Nagroda za dzielenie się pomysłami - ZAPYTAJCIE POMYSŁODAWCZYNI KTO DOSTAŁ TAKĄ NAGRODĘ. JEDYNA TAKA BYŁA WYPŁACONA W 2015 R. I NIE WARTO PISAĆ ZA CO. DZIŚ TO ILUZJA. NO CHYBA ŻE W YAWALU PRACUJĄ (usunięte przez administratora)SKORO NIKT TAKOWEJ NIE WIDZIAŁ. 4.Bonus za polecenie pracownika - BOŻE JAKIM TRZEBA BYĆ DESPERATEM ABY PŁACIĆ ZA FUNKCJĘ NAGANIACZA I JESZCZE SIĘ TYM AFISZOWAĆ ?. A na koniec najlepsze. Specjalnie dla was pani (usunięte przez administratora) ma jeszcze: 1. umowę o pracę na pełny etat - FAKTYCZNIE YAWAL JEST W TAKIEJ KOMFORTOWEJ SYTUACJI, ŻE ZAWSZE MOŻE WAS ZATRUDNIĆ NA ŚMIECIÓWCE BĄDŹ POŁOWIE ETATU. PRZYSZŁY KONSTRUKTORZE POWINIENEŚ SIĘ CISZYĆ Z TAKIEJ OFERTY !!. 2. Bezpłatne szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne - HIMALAJE HEREZJI. JEDYNE SZKOLENIE JAKIE OTRZYMASZ TO NIEUDOLNE Z BHP. DOWIESZ SIĘ NA NIM ŻE PALECIAK TO NIE HULAJNOGA. BĘDZIESZ TEŻ MIAŁ SZANSE BYĆ NA WIRTUALNYCH SZKOLENIACH JAK NP. DLA TZW SYGNALISTÓW. POZA TYM SZKOLENIA ZEWNĘTRZNE ZAREZERWOWANE SĄ TYLKO DLA KAMERDYNERSTWA I NAJBLIŻSZEGO OTOCZENIA. DLA ZWYKŁEGO PRACOWNIKA SZKOLENIA POD KAŻDYM WZGLĘDEM TO WIELKA ILUZJA. 3. Szanse uczenia się i wymiany wiedzy - OJ TAK, TO NA PEWNO. WPIERW SIĘ UCZYSZ, A NASTĘPNIE WYMIENIASZ WIEDZĘ W ALUPROFIE, LUB U INNEJ KONKURENCJI. 4. Realne możliwości na rozwój i awans – JEST TO MOŻLIWE (usunięte przez administratora). POZA TYM ZAPOMNIJ O AWANSIE. 5. Duża swoboda działania i wdrażania swoich pomysłów - TO AKURAT PRAWDA. TWÓJ PRZEŁOŻONY RACZEJ POMYSŁÓW MIEĆ NIE BĘDZIE WIĘC W TOBIE NADZIEJA. 6. Upominki z okazji dnia kobiet i chłopaka - DOSTANIESZ RÓŻYCZKĘ Z BIEDRONKI ZA 1 ZŁ LUB NAFASZEROWANEGO SPULCHNIACZAMI PĄCZKA ZA 0,74 GR. 7. Luźną atmosferę w gronie młodych ludzi - TO PRAWDA. LUZ BLUZ, BRAK ODPOWIEDZIALNOŚCI, BRAK ZASAD NO I NAJWAŻNIEJSZE, (usunięte przez administratora) 8. Pyszną kawę - JA BYM JESZCZE WSPOMNIAŁ O DARMOWYM PAPIERZE TOALETOWYM, NIEWYDZIELANEJ WODZIE DO SPŁUKIWANIA I O DARMOWEJ KRANÓWCE ORAZ O COROCZNYCH WYKWINTNYCH WIGILIACH.

Cherry :)
@zadowolony konstruktor 20.07.2018 12:53

Musze tu trochę zaprzeczyć jednej tezie, Wigilie są fajne! :)) bo to jedyna okazja oby zobaczyć jak zalewa nas pracowników produkcji, FALA pracowników biurowych!!! Na każdego pracownika produkcji przypada jeden mózg biurowy złożony z czterech osób, każda po 1\4 mózgu!! :)))

olek
@zadowolony konstruktor 20.07.2018 12:53

Dziękuję za informacje. To ,że będę aplikował spowodowane jest tym , że na dzień chłopaka dostanę pączka HIP HIP Hurra, Hurra , Hurra :). Reszta benefitów to standard w każdej firmie...

anonymous
@olek 22.07.2018 10:13

Nie taki standard. Pracuję niedaleko waszej i u nas nic takiego nie ma....

olek
@anonymous 22.07.2018 16:33

zapraszamy do nas , te benefity są tylko na papierze, to co napisał zadowolony konstruktor. W Yawalu benefity to jak majaczenie pijaka

anonymous
@anonymous 22.07.2018 16:33

U ciebie tych benefitów nie ma, a jest 4 brygadówka ? tzn zapier.....czasz świątek piątek ?

shakin dudi

Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego złe opinie o Yawalu zaczęły pojawiać się dopiero od kilku lat ? Wystarczy przejrzeć historię wpisów i daty aby zadać sobie to pytanie. Równie złe, a nawet gorsze wpisy były i są na stronie Finala. Masakra.

Stańczyk

W Yawalu nie jest aż tak źle, skoro ci co się zwolnili wracają znowu na ciepłe posadki, które już są obsadzone kimś innym np. A dlaczego nie są przyjmowani na produkcję skoro tam największy deficyt i rotacja? Bo na produkcji trzeba się niestety ale narobić, a za biurkiem posiedzi, przejrzy monitoring, kto kogo klepie po tyłku, zrobi wpis na goworku w godzinach pracy, poudaje że cos robi i czas zleci )

diabeł
@Stańczyk 22.07.2018 11:33

Ciekawe czy mój sex z Kają na koszu z profilami zaobserwowały kamery ??

mary
@diabeł 23.07.2018 12:07

no niestety tak i widać Twojego małego pen..sa

black little dress
@mary 23.07.2018 14:12

Tragicznie fatalny wpis świadczący o zgniliźnie panujacej w sferze biurowych podglądaczy nie mających upoważnienia do korzystania z monitoringu!! Ktoś się powinien temu przyjrzec i zweryfikować osoby które maja dostęp bo świadczy to jedynie o kompletnym braku kontroli na całej linii!!! Bo dostęp do monitoringu ma każdy począwszy od kierownika a skończywszy na planistce/ście czy fakturzystce!

anonymous
@black little dress 23.07.2018 15:33

a ty nie widzisz, ze jaja sobie robią????? Weź wyluzuj - stres szkodzi

black little dress
@anonymous 23.07.2018 16:05

Jaja sobie robią?! Super! Dostęp do nagrań wideomonitoringu powinien być ograniczony i nadzorowany bo zawiera wizerunki osób fizycznych. W takim wypadku art. 37 ustawy o ochronie danych osobowych wymaga, by dostęp do tego typu nagrań miały wyłącznie osoby, którym wydano upoważnienie do przetwarzania danych. Wymagane jest również prowadzenie ewidencji wydanych upoważnień do przetwarzania danych osobowych – zgodnie z treścią art. 39 ust. 1 ustawy powinna ona zawierać co najmniej: imię i nazwisko osoby upoważnionej, datę i zakres nadanego upoważnienia. A w Yawalu …. jest zupełnie inaczej dostępu mało kto nie ma i później gdy coś się wydarzy każdy może zobaczyć i komentować bez ogródek. Kamery powinny być właśnie zamontowane i biurach skierowane na monitor i wtedy weryfikacji kto jest potrzebny w firmie podlegałby każdy a jego praca mogłaby zostać oceniona.

anonymous
@black little dress 23.07.2018 20:06

Kto pomawia inną osobę lub instytucję, podlega karze grzywny, ograniczenia wolności, lub karze pozbawienia wolności do 1 roku. Takie przesłanie niesie za sobą art.212 kodeksu karnego. Przepis ten dotyczy także zachowania w sieci.

anonymous
@anonymous 24.07.2018 07:42

A gdzie tu pomówienia? Każdy wie, że praktycznie każdy kto ma tylko komputer firmowy ma dostęp do monitoringu. A przynajmniej na jednym dziale tak jest i jestem w 100% tego pewien. Nie z domysłów jak może niektórzy tylko mam na to wiele przykładów.

anonymous
@anonymous 24.07.2018 10:01

To nie „praktycznie każdy”. I tu są pomówienia

anonymous
@anonymous 24.07.2018 10:06

Nie pomówienie a fakt.

black little dress
@anonymous 24.07.2018 07:42

Grozisz mi? pozbawieniem wolności! art 190 KK

anonymous
@black little dress 24.07.2018 20:38

Nikt nikomu nie grozi. Przypominam tylko, że nikt w sieci nie jest bezkarny. Nawet jeśli anonimowy. Przypominam tak samo jak ty odnośnie przepisów dot. ochrony danych osobowych. A mówienie, że „w Yawalu …. jest zupełnie inaczej dostępu mało kto nie ma” jest nieprawdą, bo jest wręcz przeciwnie- mało kto go ma. I mają go osoby upoważnione. Wszystko w temacie

anonymous
@black little dress 24.07.2018 20:38

A jak masz jakieś wątpliwości co do bezpieczeństwa twoich danych osobowych zawsze możesz napisać do Inspektora danych osobowych Yawala: iod@yawal.com. Na pewno odpowie ci na wszystkie pytania.

czarny
@black little dress 23.07.2018 20:06

A na guzik chciałbyś podglądać w biurze kto co robi skoro widać bez kamer jak ta praca jest realizowana i nadzorowana ?. Kpina goni kpinę. Skoro firma się nie poprawia, nie rozwija i nie ma wyniku tylko iluzja goni iluzję to po co kamery przy monitorach ? Już bez kamer widać efekty pracy całego biura. A tak na marginesie, już lepiej na każdym komputerze zainstalować program monitorujący aktywność danego osobnika tylko po co skoro managery od wiedzy wszelkiej i działalności cudotwórczej nic nie robią tylko się spotykają ?.

anonymous
@Stańczyk 22.07.2018 11:33

Stańczyku uwierz mi ci co wrócili żałują, bo wrócili do większego bagna niż jak się zwalniali. Ponadto wrócili bo im zaproponowano o niebo większe pieniądze i stanowiska. Nie łódź się że skamlali aby wrócić, wróć na ziemię zanim coś skrobniesz. A tak na marginesie te powroty tylko świadczą o tym jak złe decyzje popełniano puszczając ich kiedyś. To jest właśnie brak polityki personalnej ale to już Zofii problem.

Starawyga

Pracę w Yawal/Herby mogę ocenić w następujący sposób: plusem jest atmosfera w pracy, natomiast minusem kwestia zarobków. Najgorsze jest oczekiwanie na premię, będzie czy też nie....

yawal
@Starawyga 13.07.2018 00:03

Ta wspaniała atmosfera o której piszesz zapewne panuje na którymś z wydziałów produkcyjnych lub na magazynie. To prawda ludzie na produkcji raczej się szanują i kolegują bo po pierwsze mają wspólnego wroga a po drugie mają na to czas, bowiem takiej sielanki, bajerki, fajeczki i klepania lasek po d...e jak w Yawalu nie spotkasz nigdzie indziej. Niestety ta dobra atmosfera kończy się właśnie na halach, bo w biurze panuje coś zupełnie odwrotnego. Nie pisz więc ogólnie, bo wprowadzasz w błąd ludzi którzy będą rozważać prace w Yawalu. A zarobki i premia. Boże ile już o tym napisano. Dlaczego w Yawalu jest jak jest i wszyscy którzy odeszli się z tego cieszą ?. bo ta firma, i jej władze oraz właściciel na to zasługują.

MałaMi
@yawal 18.07.2018 11:24

Coś odwrotnego, czyli? Klepiecie sie po plecach nawet za zjb**ą robotę! i gratulujecie sobie przypału. Mnie nie klepie nikt po tyłku ani żadnej z moich koleżanek, więc wypraszam sobie! A jeśli piszesz o solidaryzowaniu się bo mamy wspólnego wroga, to tak jak i my pracownicy z produkcji jesteś wrogami dla tych, których potrafimy wpunkować ze złego zarzadzania!

Mleczgal
@MałaMi 19.07.2018 22:55

Mylisz się, my się nie klepiemy po plecach tylko na siebie ujadamy i się namiętnie pod.......my, bo współpraca w biurze tyle znaczy co dla muzułmanina świńskie mięso. Każdy dział to zamknięte podwórko, i jeśli na nie wtargniesz masz gwarantowany odwet. A co do klepania się po (usunięte przez administratora) e na produkcji. Jak myślisz w kamerach nie widzimy co po nocach robicie ? A i za dnia widać wyleżyny na kartonach.

MałaMi
@Mleczgal 20.07.2018 10:57

W kamerach?? A nie służą one wyłącznie dla bezpieczeństwa, tak mówi prawo o monitoringu przemysłowym!! No super, że tak na forum, bez ogródek walisz prosto z mostu, że inwigilujecie pracowników produkcji, a dostęp ma każdy kto się z choinki urwał! Zaje…e! Dostęp do nagrań pochodzących z monitoringu w miejscu pracy zgodnie z art. 37 Ustawy o ochronie danych osobowych mogą mieć tylko osoby upoważnione przez administratora. Nagrania powinny być odpowiednio zabezpieczone, tak by nie dostały się w nieodpowiednie ręce, co mogłoby skutkować ich nielegalnym wykorzystaniem.

anonymous
@Mleczgal 20.07.2018 10:57

Gratuluję inteligencji, cenna informacja dla PIP, że pracownicy są obserwowani na kamerach. Jeszcze raz gratuluję ????????

eM
@Mleczgal 20.07.2018 10:57

Wyleżyny na kartonach... ;D Ty sobie lepiej zadbaj o to byś odleżyn na swoim tyłku nie dostał od siedzenia. Bravo! Bravo! Oby któryś pracownik w końcu zrobił porządek z tym Waszym podglądaniem ludzi!

Mleczgal
@eM 20.07.2018 13:32

Kamery służ tylko do jednego.................... nie łudź się że są zamontowane dla bezpieczeństwa. Swoją drogą jaki miałyby mieć wpływ na bezpieczeństwo ? Widzimy wszystko i wszystkich nawet klepanie po (usunięte przez administratora)

anonymous
@Mleczgal 20.07.2018 20:45

Wielkie mi halo- kamery są wszędzie. Normalka.

My.
@Mleczgal 20.07.2018 20:45

Zazdrość przez Ciebie przemawia?? Wy ,,biurowi" po plecach się nie klepiecie a MY po tyłkach... Straszne rzeczy.... :D Może zamiast siedzieć na goworku o 10.57 zrobił byś coś porzytecznego dla firmy...???

robol
@Starawyga 13.07.2018 00:03

Atmosfera to była kiedyś, 10 lat temu, teraz to już rutyna.

anonymous
@My. 20.07.2018 23:56

Pożytecznego a nie porzytecznego

Trybu

Pytanie do forumowiczów. Czy słynna na całą okolice hala obróbki mechanicznej jeszcze istnieje. Planowałem złożyć swoje cv.(znam ten sprzęt). Napiszcie czy warto aplikować, czy dać sobie spokój i poszukać pracy w innych okolicznych zakładach pracy.

Marcus
@Trybu 13.07.2018 17:58

Słynna hala obróbki mechanicznej lada moment znajdzie się w Dąbrowie Górniczej. Chyba dlatego, że aż tak słynna na całą okolice Herb.

wacek placek
@Trybu 13.07.2018 17:58

Człowieku mało to masz firm z maszynami CNC. Po co pakujesz się w (usunięte przez administratora) skoro już książka na ten temat powstała. Ta firma nie warta jest ani jednego mądrego człowieka. Jeśli chcesz być traktowany jak idiota i nieudacznik życiowy to co innego, składaj papiery.

anonymous
@wacek placek 18.07.2018 11:15

Dziękuję za odpowiedz. Dzięki tobie zdecydowałem, że złoże tam papiery. Mimo tego, że ty narzekasz na firmę to ciągle tam pracujesz. To znaczy że nie jest aż tak źle.

anonymous
@anonymous 18.07.2018 17:50

złóż, złóż, pożytecznych, tanich idiotów nigdy nie za wiele.

anonymous
@anonymous 18.07.2018 23:34

Rozumiem. Wszystkich do się siebie porównujesz. Słabe to bardzo

yawalowiec biurowiec
@anonymous 19.07.2018 09:06

Ja nie pracuje na produkcji !! Odradzam więc z serca, ale jeśli lubisz być niedocenianym popychadłem za niską stawkę jak na operatora CNC przystało to zapraszamy, od razu szukaj sobie lokum koło Huty w Dąbrowie abyś byś miał blisko do pracy. Klimaty tam są przednie więc skoro z ciebie taki asceta będziesz w swoim żywiole. No chyba że masz inny cel i wcale nie myślisz o pracy tylko o trolowaniu tu?

jeszcze pracownik

przecież widać , że firma się zwija ..

anonymous
@jeszcze pracownik 17.07.2018 21:53

Jak to się zwija ?. Przecież menadżerka od działalności cudotwórczej z kokotem na głowie twierdzi, że odkąd się pojawiła wszystko uległo poprawie ?. Szkoda tylko że od roku tej poprawy nigdzie nie widać, za to widać coraz to większą destrukcję firmy.

anonymous
@anonymous 18.07.2018 00:24

chyba jej kokot uległ poprawie bo na pewno w firmie nic nie uległo poprawie a wręcz przeciwnie

anonymous
@anonymous 18.07.2018 08:11

No a co na to posąg pychy ze swoją przyboczną kamerdynerką, ?. Przecież kokot kokotem a wyniki wynikami. Niedługo trzeba się będzie rozliczyć, bo ileż można urabiać rodzinkę na E, że jest niby dobrze tylko dziwnym trafem jesteśmy za konkurencją na szarym końcu.

Darek
@anonymous 18.07.2018 11:10

Podstawowym problemem tej firmy jest ciągła rotacja ludzi i brak stabilizacji - nie da się stworzyć dobrze i sprawnie działającej firmy jeśli na okrągło doświadczeni pracownicy odchodzą (nie dziwię im się), a przychodzą nowi na chwilę, zaraz odchodzą i tak w kółko. To jest chore - ta sytuacja jest już od 2 lat i jeśli zarząd nie pójdzie po rozum do głowy to Yawal już nigdy nie wyjdzie z tego gó*na i cały czas wszyscy będą się męczyć z tym brakiem organizacji i stabilności. W kółko są tylko przyjmowani nowi kierownicy, kierownicy kierowników i kierownicy kierowników kierowników - na nich firma nie oszczędza a wręcz przeciwnie, ale jeśli chodzi o najpotrzebniejszych pracowników dzięki którym ta firma jeszcze jakoś działa to 0 szacunku, 0 uznania - nie podoba się to w*pierdalaj bo za Ciebie przyjdzie więzień a najwyżej Twoi koledzy zrobią Twoją robotę. To co się dzieje od 2 lat to WSTYD i ŻENADA. Prócz kilku osób to już nikomu nie zależy na rozwoju tej firmy, a już na pewno nie tym nowym bo to są osoby które przyszły/przyjdą (bo ciągle pojawiają się nowi kierownicy) nie zależy na rozwoju tej firmy, tylko byle posiedzieć 1-2-3 lata i spadać z tego bagna - taka prawda, szkoda tylko że właściciela już to wszystko nie obchodzi.

anonymous
@Darek 18.07.2018 18:20

Problemy o których piszesz wynikają wyłącznie z nieumiejętności zarządzania, buty i arogancji jaką od dawna kieruje się góra. A potrojona ilość kierowników i ich zastępców wynika wyłącznie z tego, że ci ludzie nie mają takiej wiedzy jak ich poprzednicy oraz dlatego że nie zgadzają się robić tyle co robili ich poprzednicy. W rezultacie mamy dziś dyrektora magazynu(od wszystkiego i niczego), kierownika ds wysyłek, Kierownika ds dostaw i zakupów, kierownika magazynu, zastępce kierownika magazynu, pięciu majstrów, tyle samo brygadzistów i do tego specjalistów od wszelkich spraw magazynowych oraz planistki. A (usunięte przez administratora) jaki był tak jest. To samo jest na trzymaniu ruchu i w innych wielu miejscach, szczególnie rozbuchanym marketingu czy obsłudze klienta. Roboty tyle co kot napłakał a "specjalistów" od zatrzęsienia. No cóż dobra zmiana od 2015 r robi coraz lepsze postępy. Z 7 lat temu za taki stan rzeczy EM zrobiłby taką czystkę, że zarząd kierowałby co najwyżej ruchem na magazynie.

Iza

@Err, dziękuję za Twoją odpowiedź, nie mam żadnych powiązań z firmą i nie szukam pracy. Jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do wypowiedzi, żeby osoby które są zainteresowane podjęciem pracy miały możliwość poznać konkretne, merytoryczne opinie. Pytam gdyż są to informacje, które pewnie ciekawią użytkowników, którzy wchodzą na wątek firmy YAWAL i myślą o zaaplikowaniu do niej. Czy widzisz coś w tym złego? @bez nicku, zapewniam, że z forum nie są usuwane opinie. Może dojść do sytuacji, w której administrator forum zdecyduje się na usunięcie opinii, ale robi to tylko w przypadkach, w których wpisy łamią regulaminu forum, zawierają treści obraźliwe, wulgarne oraz ujawniają dane osobowe i robi to niezależnie od pracodawcy, zachęcam do przeczytania regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin).

yawal
@Iza 06.07.2018 22:03

Iza, zaprawdę Ci powiadam tu nie piszą idioci. Znikanie wpisów z tej strony, które nie łamią regulaminu lecz są niewygodne dla kamerdynerki to już nagminność. Radzę wejść na stronę czyścimy internet.pl i poczytać, co zamiast wytężonej pracy nad swoim wizerunkiem robią ci których prawda boli.

robol
@yawal 07.07.2018 14:48

Ależ oczywiście,że tak! Wpisy usunięte bo były niewygodne dla pracodawcy. Usunięto mój wpis gdzie przedstawiłem sytuację pracowników ze stażem większym niż 10 lat i w odpowiedzi uzyskałem, że najwidoczniej jestem w firmie niepotrzebny i pracuje przez zasiedzenie, a osadzony jest bardziej wartościowym pracownikiem niż ja.

bez nicku

No i Pani Iza zamilkła nt usuwania wpisów rzez pracodawcę A czarne dzioby kłapią i będą kłapały , dopóki w tej firmie coś na lepsze się nie zmieni . No ale obrażać pracownicze doły przez biuro jest łatwo. Niech biuro bierze się do roboty a nie siedzi w internecie.

Cherry :)
@bez nicku 27.06.2018 11:58

Ale przynajmniej wiemy gdzie min podziewają się nasze pieniądze. Zamiast zadbać o pracownika i w ten sposób zmienić postrzeganie firmy to pieniądze lokowane są w inny sposób. Usuwanie negatywnych wpisów nie zmieni ustnie przekazywanej złej opinii o firmie. Gdzie się podziały czasy, gdy pracownik czuł się zintegrowany z firmą, gdzie jubileusze, wczasy pod gruszą, wyprawki dla dzieci, bony na Wielkanoc i Boże Narodzenie, premia co miesiąc?! Gdzie te czasy gdzie wilk był syty i owca cała. Jakoś wtedy nie brakowało na to pieniędzy, a teraz wszystko drożeje a pensja maleje. Gdzie te czasy Włodarskiego np.?!

?!!
@bez nicku 27.06.2018 11:58

Może pracownicy z biura mają jakieś tam wykształcenie ale niestety zapomnieli że wychowanie to nie jest to samo... Następny duży minus u pracodawcy...

Ja
@?!! 30.06.2018 10:55

Ty w kółko, to samo... Sam/ sama robisz dziwne podziały. Przypominam : "biurowy" to człowiek jak każdy inny. Myślę, że Ty bardziej przebywasz to "wykształcenie" niż oni. Odpuść już, bo to nudne. Za chwilę napiszesz, że Ci grożę. Nic z tych rzeczy.

black little dress
@Ja 30.06.2018 20:35

A ty zaraz napiszesz „zwolnij się , co tu jeszcze robisz…”. Wpisy są następstwem sytuacji jakie miały i maja miejsce, nikt tu nie odgrzewa kotleta, nikt tu nie jest malkontentem to tylko wyrażenie swojej opinii, a skoro to znowu jest na temat wychowania i szacunku do drugiego człowieka no cóż …. Żal patrzeć jak dla wskaźników traci się człowieczeństwo. Jak powiedział kiedyś Abraham Lincoln „Jeżeli chcesz poznać prawdziwy charakter człowieka daj mu władzę”

Iza

@anonymous @?!! Jeśli zaobserwowaliście, że niektórych komentarzy nie ma, to musiały one łamać regulamin Gowork i w związku z tym zostały usunięte przez administratora. Skoro macie jeszcze dużo do powiedzenia o pracodawcy, jakim jest firma YAWAL to serdecznie do tego zachęcam. @bez nick-u Gowork nie daje możliwości "wykupienia" firmom możliwości usuwania negatywnych komentarzy. Jeśli jakieś wpisy zostały usunięte przez administratora, to na pewno naruszały regulamin.

bez nicku
@Iza 24.06.2018 12:39

ha ,ha , ponad 100 ( słownie sto) wpisów nie spełniało regulaminu ? Wpisy będące sprzed kilku , kilkunastu tygodni ? Pani Izo , niech Pani nie zaprzecza , bo opcja usuwania wpisów w gowork istnieje !!! i można ją wykupić za dodatkową słoną opłatą !!

robol
@bez nicku 25.06.2018 14:17

Zgadzam się w 100% XD w usuniętych wpisach nie było nic obraźliwego a jedynie goła prawda o firmie. Zostały usunięte bo ktoś z tym wyższym wykształceniem zrobił pseudo reklamę firmom z sąsiedztwa, że płacą również kiepsko jak w Yawalu a potencjalny kandydat na pracownika mógł się doczytać aby nie podpisywać umowy z pensją która go nie zadawala bo o podwyżkę będzie trudno i zawsze może się zwolnić bo nikt go tu nie będzie trzymał.

bez nick-u

Ogromna ilość negatywnych , a nawet neutralnych wpisów została usunięta !!! Wiadomo ogólnie , że w gowork można wykupić opcję , gdzie pracodawca może samodzielnie usuwać wpisy. I proszę administratora by nie zaprzeczał że tak nie jest !! Więc proszę się nie dziwić , że dział HR mozolnie się trudzi i te wpisy usuwa. No ale od czegoś jest

jack
@bez nick-u 22.06.2018 17:57

wreszcie jest cała prawda tutaj jest dostęp do wszystkich wpisów http://najgorszapraca.net.pl/wyszukiwarka?szukaj=yawal

anonymous
@bez nick-u 22.06.2018 17:57

Jasne. Siedzą i usuwają te wpisy. Jak te świstaki. Aż dziw że cokolwiek tu jeszcze jest

anonymous
@bez nick-u 22.06.2018 17:57

Trochę to dziwne i nad wyraz nieprawdopodobne, bo skoro w Yawalu jest tak fajnie to po co usuwać kłamliwe wpisy ;) Czy to jest narzędzie do walki z niezadowolonymi pracownikami, tak się zmienia ludzkie nastawienie?? A kolejne wypowiedzenia umów już w drodze :/

robol
@bez nick-u 22.06.2018 17:57

Usunęli bo przedstawiały realna sytuacje firmy, która kiedyś była potęgą a teraz niestety obraz nędzy i rozpaczy!

Jack

Narzekają tylko czarne dzioby i robole. Weźcie się w końcu do roboty , tak abyśmy tutaj w biurze mogli utrzymać swoje posady!!! a nie piszecie wredne opinie o firmie.

anonymous
@Jack 11.06.2018 11:55

Głupia prowokacja pracowniku produkcji

Jack
@anonymous 11.06.2018 12:45

Nie jestem pracownikiem produkcji , tylko szeroko rozumianej administracji

?!!
@Jack 11.06.2018 11:55

Obrażać możesz Swoją mamę w domu a nie na forum ludzi dzięki którym Yawal jeszcze istnieje :)

biurwa
@?!! 11.06.2018 20:41

Istnieje ? Ciekawe jak jeszcze długo ? A Ty naprawdę weź się do roboty

?!!
@biurwa 12.06.2018 09:21

Biurowa a o 9.21 robisz wpis?? O której zaczynasz prace? Czy wgl zaczynasz?? Do roboty!!!

EM

Zdecydowanie polecam, komu chce się pracować, nie ma doświadczenie (które jest w cenie), chce zacząć swoją karierę zawodową (przez co nie ma wygórowanych oczekiwań co do płacy) pracę w tym miejscu. Atmosfera wśród ludzi panuje różna, ale nowy zawsze musi swoje "wycierpieć" zanim wbije się do towarzystwa :) jeśli oczywiście będzie widział w tym sens. Ogólnie płaca marna, praca raz cięższa, raz lżejsza. ( Zazwyczaj to drugie, co może potwierdzić fakt pracowania na wszystkich stanowiskach Kobiet) Kierownictwo bardzo w porządku, pod warunkiem, że sam nie olewasz swoich obowiązków. Pozdrawiam.

anonymous
@EM 15.06.2018 20:25

Polecasz komuś bez doświadczenia?! Z usuniętych wpisów jasno wynikało, że bez doświadczenia i kwalifikacji które są w cenie nie masz co się prosić o podwyżkę!, a pracując 5,10,15 lat i nabywając tego doświadczenia to i tak nie kwalifikuje cię to do ubiegania się o większa pensję, więc będziesz się musiał zaspokoić najniższą krajową a podpisując umowę będziesz się na to godził, tak był to ujęte ale niestety ktoś to usunął!. Atmosfera różna, no tak jak wszędzie, ale lepiej trzymaj z biurem nie z kolegami z produkcji bo będziesz musiał „swoje wycierpieć” od kliki z biura – znam to z autopsji ;) Płaca marna ale praca lekka bo na każdym stanowisku kobiety, bo każdy szanujący się mężczyzna, głowa rodziny nie będzie pracował za te pieniądze! za 1.800-1.900zł. Kierownictwo w porządku jak jest w porządku i jesteś potrzebny. Nie olewasz swoich obowiązków?- bzdura totalna! Są wskaźniki, zamówienia plany jak można nie wywiązywać się z tego i nie zostać zauważonym. Nie pozdrawiam i nie polecam.

anonymous

Dlaczego duża ilość wpisow została usunieta? A w szczególności te potyczki słowne z których szybko i jasno mozna było wywnioskować jakie zdanie o pracownikach produkcji mają pracownicy biura. To że "biuro" zostało sprowokowane i się ujawniło to chyba nie jest powodem aby usówać wpisy.

?!!
@anonymous 18.06.2018 20:44

Też mnie to zastanawia... Za dużo prawdy ,,czarne dzioby" napisały i trzeba było zrobić porządek na forum :D Ale my mamy jeszcze dużo do powiedzenia :)

Iza

@jack Rozumiem i dziękuję Ci za Twoje zdanie o firmie YAWAL. Zawsze warto wyrażać swoją opinię, nawet tę negatywną. Sytuacja pracy zawsze może ulec również zmianom - to kolejny powód, dla którego należy brać udział w dyskusji. @EM Bardzo Ci dziękuję za Twój komentarz - na pewno pomoże on zainteresowanym pracą tam. Z Twojej relacji wynika jasno, że warto tam aplikować. Może zatem orientujesz się, czy prowadzą obecnie rekrutację?

Iza

@?!! @anonymous Jestem moderatorem forum, a moim głównym celem jest aktywna pomoc jego użytkownikom w zaczerpnięciu informacji o danym pracodawcy - na tym moja rola się kończy. Jeśli chcecie coś dodać o pracy w firmie YAWAL to zachęcam. @Jack Czy sam jesteś pracownikiem w firmie YAWAL? Jak długo? Co Ty mógłbyś dodać od siebie o tym pracodawcy?

jack
@Iza 12.06.2018 15:43

Tak jestem pracownikiem Yawal od ponad 5 lat. Jeżeli chodzi o pracodawcę to chyba powiedziano wiele , I to wiele negatywnego.

anonymous

Proponuję wszystkim narzekającym osobą założenie forum na internecie "nieudacznicy życiowi użalajacy się nad sobą". Jesteście żałośni przy bezrobociu ok 5-6% pracować i być nie zadowolonym z pracy i w dodatku tkwić w niej nie jest normalne. Chyba że jedyne co potraficie to użalać się nad sobą.

anonymous
@anonymous 09.06.2018 14:26

Może to ich sposób na życie- wiecznie być niezadowolonym, narzekać i nic z tym nie robić. Popieram przedmówce.

robol
@anonymous 09.06.2018 14:26

No brawo elito! Yawlu super, że wyznajecie motto życiowe " robolu nie chciało ci sie uczyc to za***aj za miskę ryżu". My tez chcemy żyć godnie! litr benyny kosztuje nas tyle samo co was etc. Nie chcemy wydawanej złotówki oglądać z dwóch stron. Ale najwidoczniej dla"grupy zarządzającej" najniższa krajowa to w pyte piniendzy!! Pozdrawiam was ignoranci!!

anonymous
@anonymous 09.06.2018 15:18

Z praca po znajomości to można takie farmazony wypisywać.

Tomi
@robol 09.06.2018 18:02

Chyba sens wypowiedzi był inny. Jeśli zarobki są małe to można poszukać innej pracy prawda ? Jeśli w innej pracy lepiej płacą to po co pracujesz w Yawalu ? A może prawda jest taka, że innej pracy nie możesz znaleźć albo w każdej innej płacą podobnie z twoimi umiejętnościami. Czemu pracujesz w Yawalu za minimalną krajową skoro w Biedronce więcej zarabiają ? Jakie masz kwalifikacje że zarabiasz minimalną krajową ? Dopada cie frustracja. I nikt nie napisał o "robolu" więc proszę nie obrażać pracujących w firmie. Umowa o pracę jest umową obustronną pracodawca-pracownik i każdy może ją wypowiedzieć. Czy jesteś niewolnikiem lub zakładnikiem Yawalu ? Rozumie że umowę o pracę podpisałeś sam osobiście? Czy w niej nie było wpisanego wynagrodzenia ? Po co ją podpisywałeś skoro nie odpowiadała ci ?

anonymous
@Tomi 09.06.2018 18:41

Aha, czyli jeśli jestem pracownikiem z 10-15-20 letnim stażem, pracuje tyle lat bo: wykonuje swoją pracę zgodnie z umową i z zakresem obowiązków, wykonuje ją na tyle dobrze, sumiennie i rzetelnie, że nie dostałem do tej pory wypowiedzenia a nie mam prawa zarabiać więcej? Bo, co? mam wykształcenie średnie, techniczne czy zawodowe?! Pracuję jeszcze bo z litości mnie nie zwolniliście? „Z moimi umiejętnościami” jakimi? mam oprócz tego co wykonuję mam jeszcze skakać na skakance? „jakie mam kwalifikacje” a jakie kwalifikacje mają zatrudniani skazani? Czy to oni są wartościowymi pracownikami i filarami firmy? Dziękuję za uznanie.

Tomi
@anonymous 09.06.2018 19:26

"Aha, czyli jeśli jestem pracownikiem z 10-15-20 letnim stażem, pracuje tyle lat bo: wykonuje swoją pracę zgodnie z umową i z zakresem obowiązków, wykonuje ją na tyle dobrze, sumiennie i rzetelnie, że nie dostałem do tej pory wypowiedzenia a nie mam prawa zarabiać więcej" - masz prawo zarabiać więcej ale Pracodawca nie ma obowiązku ci dać więcej. Podpisałeś umowę o pracę z określonym wynagrodzeniem. Z tego co piszesz wykonujesz pracę sumiennie a Pracodawca płaci ci sumiennie wg umowy. Czy w umowie o pracę masz napisane że po 5-10-15-20 latach dostaniesz podwyżkę? Czemu przez 5-10-15-20lat wykonujesz tą samą pracę, brak rozwoju zawodowego ? Skoro gdzieś płacą więcej to czemu tam nie idziesz? Nie rozumie tego? Wg umowy o pracę masz wykonywać zakres obowiązków zgodny z umową za określoną stawkę (wynagrodzenie). Czy Pracodawca nie wywiązuje się z umowy? Nie płaci na czas ? I odpowiedz proszę czemu dalej pracujesz w Yawalu, jakie są twoje motywacje pracy w tym zakładzie? "Dziękuję za uznanie." - jeśli Pracodawca wywiązuje się z podpisanej z toba umowy to jemu tez należy się uznanie i nie opluwanie na forum publicznym. Co masz do zarzucenia Pracodawcy ? Konkrety z czego się nie wywiązał z stosunku do ciebie ? " Ale najwidoczniej dla"grupy zarządzającej" najniższa krajowa to w pyte piniendzy!!" - czy "grupa zarządzająca" ustala najniższą krajową ? Idź strajkuj pod sejm.

anonymous
@anonymous 09.06.2018 19:26

O czym ty wogole piszesz? Odpowiedz sobie na jedno pytanie: co takiego jest w tej firmie, ze w niej pracujesz.

?!!
@anonymous 09.06.2018 14:26

Wy nigdy nie narzekacie! Bo i na co? Na siedzenie na (usunięte przez administratora) i dlubaniu w nosie?!!! Przyjąl sie d...y Pan/Pani do biura po to zeby z kolegami po fachu nasmiewac sie z normalnych, pracujacych ludzi!!! A nieudacznikami jestescie WY, biurowi (usunięte przez administratora)

anonymous
@?!! 09.06.2018 21:09

Kultura w każdym calu, brak argumentów i atak na innych. A może spróbujesz jednak odpowiedzieć na proste pytanie?

Szybki BILL
@anonymous 09.06.2018 21:54

Kultura z dziewczyn z majora po prostu onieśmiela. Skończył się major zaczęła się cięższa praca i pojawił się problem bo panie to za wiele nie potrafią robić jak tylko narzekać. Szczerze to rzygać się chce co wy tu wypisuje. Proste nie podoba się nikt was nie trzyma droga otwarta. W Jokerze są przyjęcia więc można tam złożyć aplikację. Czasy zarabiania 2 tyś za leżenie się skończyły niestety.

?!!
@anonymous 09.06.2018 21:54

Kulture to Wy pokazaliscie piszac na pracownikow produkcji ,,żmije, czarne dzioby"!! Piszemy prawde! Jak jest! A Tobie sie nudzi w sobote o 22?? :D Jedz do Yawalu cos zrobic zebysmy mieli prace hehe

anonymous
@?!! 09.06.2018 22:28

To nie jest odpowiedź na pytanie. Powtórzę go wię ponownie: co jest takiego w Yawalu, ze jeszcze tam pracujesz? Konkretnie

Dex
@Szybki BILL 09.06.2018 22:24

Ty zapewne zaraz po przyjściu do pracy wszystko umiałeś, nikt cię niczego nie uczył!!! Jak możesz wypominać brak umiejętności dziewczyną które dopiero co zmieniły stanowisko?! Ja pracuję z nimi przez 8h i jakos tych braków nie widzię, jeżeli czegoś nie wiedzą to pytają chyba, że dla takiego omnibusa jak ty to nie jest normalne?

Sylwia D.
@Szybki BILL 09.06.2018 22:24

Onieśmielamy Cię? No cóż... :D Skoro nic nie potrafimy oprócz leżenia i narzekania to dlaczego pracodawca nas nie zwolni? Rzygać to się chce takimi jak Ty w tej firmie! Szybki BILL... Jak szybko dostałeś sie na cieplutkie stanowisko? :D Po ilu drinkach z kierownikiem? Może zacznij od Siebie a później oceniaj pracę innych??!

anonymous
@Szybki BILL 09.06.2018 22:24

No szkoda wielka bo ty się nawet do tarcia chrzanu nie Jokerze nie nadajesz !!

?!!
@anonymous 10.06.2018 14:55

Atmosfera!! A konkretnie ludzie którzy są normalni i pomocni!!! To jest coś czego Wy ludzie z biura nie znacie!!!

anonymous
@?!! 10.06.2018 17:00

No i jak widać g.... wiesz o pracy u nas w biurze! Atmosfera akurat jest bardzo dobra! Skąd wiem? Bo tu pracuje. I w przeciwieństwie do ciebie nie wypowiadam się o czymś o czym nie mam pojęcia:-)

anonymous
@?!! 10.06.2018 17:00

To skoro znalazłeś swój raj na ziemi i w pracy masz super atmosferę to po co ci podwyżka ? Przecież jak widać atmosfera ci wystarcza żeby przychodzić do pracy 5-10-15-20lat.

?!!
@anonymous 10.06.2018 17:05

Bliskie kontakty z kierownikiem dają dużo możliwości :D Tak jak ja ,,g.... wiem" o pracy w biurze tak Ty g.... wiesz o pracy na hali. Zatrudnili Cię po znajomości i robisz z Siebie najlepszego pracownika. Brawo!

anonymous
@?!! 10.06.2018 18:13

Wiem, ze brawo dla mnie:-) Bo trzymam język za zębami i nie mówię jak jest na hali bo tego nie wiem. W przeciwieństwie do ciebie i tu jest właśnie ta subtelna różnica

anonymous
@?!! 10.06.2018 18:13

No- wszyscy z biura pracują po znajomosci. To dopiero masakra jest:-)

anonymous
@anonymous 10.06.2018 14:55

To samo co i ciebie nic nie umiem, nic nie wiem i pykam tak sobie z miesiąca na miesiąc!!

black little dress
@anonymous 10.06.2018 18:30

I właściwie nie jest to subtelna różnica tylko WIELKA różnica!!

anonymous
@?!! 10.06.2018 18:13

Gdzie byli / są twoi znajomi jak załatwiali pracę swoim ? Czemu tobie nie załatwili fajnej pracy ? Nie jesteś lubiany przez swoich znajomych ? Masz wogóle jakiś znajomych ? A może jakieś takim typkiem co nikt go nie lubi i w szkole wszystkim dzieciom kanapki zabierał? Przestań się mazać i bądź mężczyzną. Pewnie zaraz pobiegniesz do rodziców się poskarżyć że ci na forum dokuczają.

black little dress
@anonymous 10.06.2018 19:22

Pożyjemy, zobaczymy gdzie będą twoi znajomi w pracy jak sie zacznie palić koło du*y bo my nieudacznicy życiowi z hali zapewne wam nie pomożemy XD

anonymous
@black little dress 10.06.2018 19:12

Masz rację- WIELKA:-)

qwer
@anonymous 09.06.2018 14:26

Nieudaczniku, nie pisze się "na internecie" tylko w Internecie a "nie zadowolonym" pisze się razem. Daje głowę, że dojeżdżasz z TG po znajomości, bo przecież nie pracujesz w biurze z taką pisownią?.

anonymous
@qwer 11.06.2018 15:46

Ups, właśnie głowę straciłeś. I co teraz???? :-)

qwer
@anonymous 11.06.2018 16:33

Jakoś żyć z tym będę. Ty natomiast z taką pisownią będziesz miała ciężki żywot.

anonymous
@qwer 11.06.2018 15:46

Po tym wpisie mam wrażenie, że ostatnia burza wokół planistki CNC była źle trafiona, bo chyba ktoś miał na myśli kogoś innego z tym brakiem inzyniera.

anonymous
@qwer 11.06.2018 15:46

Mam rację czy może się mylę?

Pracownik UR

Witam chciałbym sie dowiedzieć jak wyglada praca w dziale UR, Ktoś coś może powiedzieć w tej kwestii, chciałem tam aplikować stad moje pytanie

anonymous
@Pracownik UR 06.06.2018 12:00

Zapraszamy, oprócz jednego prawie emeryta będziesz drugi w dziale. Oprócz ciebie będzie jeszcze "dyrektor" który został "dyrektorem" za donoszenie i kierownik który nie bardzo kuma co to UR. Dobra rada, nie pchaj się w ten sy..... Kto był mądry stamtąd uciekł.

Ur
@anonymous 06.06.2018 22:05

A to ciekawe, bo z mojej wiedzy wynika że UR ma z 10 osób jak nic. Chyba masz złe dane

Pracownik UR
@anonymous 06.06.2018 22:05

To ile tam w końcu osób pracuje ? Przeglądając wpisy na tym forum była wzmianka ze 6 osób złożyło wypowiedzenie, faktycznie tak jest ? Bo jeśli tak to Kolego masz racje, szkoda się pchać tam.

anonymous
@Pracownik UR 07.06.2018 10:51

Na forum raczej pozytywnych opinii nie przeczytasz. Przejżyj inne firmy.

My.
@Ur 06.06.2018 23:15

No tak... Zostało jakieś 10 osób... W tym Dyrektor, Menager i Mistrz... A było ok 20 haha

Pracownik UR
@My. 08.06.2018 01:24

Znaczy się więcej rządzących niż rak do pracy ;) Wiemy co jest tego powodem ?? Widzę ze szkoda czasu na ta firmę.

anonymous
@Pracownik UR 08.06.2018 23:42

Znaczy, ze cię zniechęcają bo konkurencji nie chcą na zakladzie

anonymous
@anonymous 09.06.2018 07:32

Człowieku o jakiej konkurencji ty mówisz skoro została 2 automatyków, to czego mają się obawiać ????

anonymous
@anonymous 10.06.2018 16:50

A kto powiedział ze kolega na automatyka startuje????

robol

Proponuję, również załóżcie grupę na fb: "wypunktowani, niektórzy pracownicy biura zadowoleni z tego, że niewiele wiemy co się dzieje na produkcji, a kasa się zgadza i nie narzekamy bo nie mamy na co, praca lżejsza niż spanie i jak się nudzi to monitoring można przejrzeć”. Wstawiasz „Ja” opinię 1 czerwca tj. piątek- dzień pracujący, godz. 10:44 czyli co? W pracy buszujesz w internecie?!, odwiedzasz stronę gowork.pl? To faktycznie jesteście zawaleni robotą! Albo któryś z was wziął sobie nawet z tego tytułu wolne aby wstawić drażniący wpis. Żałosne!

?!!
@robol 07.06.2018 11:16

,,Zawaleni" robotą na goworku.... Muszą pracowników produkcji zastraszyć żeby nie pisali prawdy haha

ja
@?!! 08.06.2018 00:37

Zawaleni robotą , ze nie mają czasu rąk z kieszeni wyciągnąć..

anonymous
@robol 07.06.2018 11:16

A po co? To ty masz problem nie my

Zostaw opinię o YAWAL S.A. - Herby

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YAWAL S.A.