YAWAL S.A.
1 829 6 1

Opinie o YAWAL S.A.

ABBA

Co to telewizja do Yawalu przyjeżdża? A po co? :)) wie ktoś może.

CNC
@ABBA 27.11.2018 19:19

A co cie to obchodzi lepiej wez sie do roboty

sonia
@CNC 30.11.2018 21:21

A co już nawet pytać nie wolno ?. To że mówić i pisać o tym cudownym przybytku nie wolno to już większość wie, ale że już pytać nie wolno ? (usunięte przez administratora)

nick
@ABBA 27.11.2018 19:19

wiadomo cos?

tymon
@CNC 30.11.2018 21:21

Może zamiast szerzyć propagandę na forach Yawal-Final zachwalając obłudę sam/a byś wzięła do roboty ?

saint

Najgorsza robota w okolicy, szczególnie na obróbce mechanicznej.Zero zarobków, brak premii, beznadziejna atmosfera. Osoby zarządzające o niskiej kulturze osobistej.

Fil

Nie ma firmy w której jest wszystko na 100% ok, ale mnie w Yawalu jest dobrze. Pozdrawiam Pana Kierownika!

black little dress
@Fil 10.11.2018 15:36

Oby wiecej takich zadowolonych pracowników, bo póki co jesteś chyba jedyny.

Pracuś

Czytam że pracodawca poszukuje rąk do pracy więc jestem chętny obojętnie jakie stanowisko umiem robić wszystko. Ale mam wydatki więc: Wynajęcie mieszkania z opłatami prąd , gaz 2 pokoje 1500 zł Paliwo do pracy 200 zł Wydatki na środki czystości 100 zł Wyżywienie 30 dni x 25 zł - 750 zł Telefon i internet 100 zł Kultura i sztuka (usunięte przez administratora) chodzi o przeżycie Leki i inne typu dentysta itp 150 zł Trzeba odłożyć coś jeszcze na czarną godzinę około 200 zł Tak wiec minimum socjalne to 3100 zł netto Każdy kto zarabia mniej jest niewolnikiem w tych czasach i żyje poniżej minimum socjalnego Jeśli są państwo zainteresowani moją ofertą mogę pracować nawet i od poniedziałku

CNC
@Pracuś 01.11.2018 22:37

Walą mnie twoje wydatki

Adam

Jak tam, ktoś dostał premię czy cała firma nie dostała?

Abdul wisi mu lacha
@Adam 24.10.2018 09:47

Premia jest 25,jak dostanę to Ci napiszę,jak ne dostanę też się dowiesz.

Knecht Ruprecht
@Adam 24.10.2018 09:47

Może zapytaj u źródła tzn. czarnej chodzącej niekompetencji , dlaczego nie dostałeś jeszcze premii ?. Zapewne dlatego, że mimo dobrego sezonu nie ma sprzedaży, a winny temu jest oczywiście poprzedni dyr. handlowy i wszyscy których już nie ma w Yawalu. Oczywiście wszyscy poza tą jedną jedyną która się pozostała i mówi to nie ja to oni.

Magda
@Knecht Ruprecht 24.10.2018 18:47

Potwierdzam, każdy dzień jest przygodą, gdy jest się odpowiednio niekompetentnym

ali
@Adam 24.10.2018 09:47

Premii i nie będzie. Więc proponuje zmniejszyć wydajność od magazynu do lakierni o połowę. I wtedy zobaczymy jak do nas podejdzie zarząd bo na razie niestety olewa nas na całej linii.

olo
@ali 25.10.2018 18:07

A jaki jest powód ? No chyba podali ?

Abdul wisi mu lacha
@olo 25.10.2018 21:57

Nie sprzedali tyle ile chcieli,ale plany wykonane,wysyłki 100% terminowość, lakiernia plan 100%. Za przedstawicieli niech się wezmą,my zrobiliśmy,a że nie ma sprzedaży to robolom zabrać. Nie mają za grosz szacunku do pracownika. Ehhh!!!

Paweł
@Knecht Ruprecht 24.10.2018 18:47

Ten nowy magic z Wawy miał być od sprzedaży? Wawa nie dała rady,to już tylko zgasić światło.

uwu
@Paweł 26.10.2018 14:27

Co ma magik z Warszawy do sprzedaży skoro jest od niedawna i to raz na miesiąc ?. A za co bierze grube pieniądze ta co od 2015 r niszczy zakład? . Za co biorą pieniądze pozostałe gwiazdy ? pytam się za co ?????

Misiek
@Paweł 26.10.2018 14:27

Trzeba ściągnąć kolejnego uzdrowiciela. Może Harry z Tybetu ma wolny termin na 2019rok? Swoją drogą, to aż niewiarygodne, że można wpuszczać do zarządzania osoby kompletnie nie mające pojęcia i rozeznania w branży.

Furman z Yawalu

Wszystkich dziś ciekawość budzi, kto jest najszczęśliwszym z ludzi. A ja mówię, że nad pana, najszczęśliwszy los furmana. Bo gdy z kozła kieruję konie, jestem niczym król na tronie. Tam gdzie zechcę, szkapy idą. Czy to koczem, czy to bidą. Tylko jedna jest różnica, sprawiedliwy jest woźnica. Choć na konia jarzmo wkłada, jednak nim sumienie włada !!! Lecz wy, którym rząd oddany, bierzcie za przykład furmany. Wam to należy miarkować, Jak podwładnymi kierować !!!!. Koń nie prosi i nie pyta, ale twarde ma kopyta. I jak wierzgnie to się zdarza, Że dosięgnie gospodarza !!!. Gdy tak sobie drogą jedziem, ja na koźle, koń na przedzie, Śpiewam piosnkę tę po drodze Gospodarzom ku przestrodze !!!! EDMUNDZIE dbaj o konie !!!!!

JA

O co (usunięte przez administratora)chodzi dlaczego nie ma premii?! Przepracowałem rzetelnie trzy całe miesiące bez absencji ze wskaźnikiem ponad umowne 105%, umowne bo wedle WYTYCZNYCH kadry zarządzającej, a teraz co? Premia zabrana bo co?! zakład nie wykazał zysków? Wskaźnik każdego z trzech miesięcy na dziale ponad 105% i to nie znaczy nic. Czyli trzy miesiące wyrabiałem ponad normy i teraz mi się nic nie należy?! Dno i jeszcze raz dno, nawet paniusie z zarządu nie miały odwagi stanąć przed pracownikami i chociaż słowo wyjaśnienia! Tak w Yawalu szanuje się pracownika! Ustala się zasady a potem się je łamie, bo co zachciało się przenosić dział do DG gdzie jakoś dziwnie pracownicy nie walą drzwiami i oknami , gdzie muszą jeździć pracownicy z Herb aby ogarnąć produkcję! Śmiech na sali.

Paweł
@JA 26.10.2018 05:02

Cze, Odchodziłem z firmy kiedy do firmy na początku roku zwalił się desant z Warszawy.Kolejne tęgie głowy i widzę,że u Was koleżanki i koledzy bez zmian? Pozdrawiam

uwu
@Paweł 26.10.2018 14:12

Desant to raczej był z pod chrzanowskich i zagłębiowskich wiosek, a nie z Warszawy. Coś ci się pop.....o. Z początkiem roku to w Yawalu nie było nikogo oprócz tej bandy.

Furman z Yawalu

EDMUNDZIE !!! Gdybyś koniom nie dał paszy, Tylko biczem ciągle straszył, Wtedy próżna twa mitręga. Sam do wozu się zaprzęgaj. Zapamiętaj, taki-siaki, Coś się dobrze dał we znaki: Choćbyś koniom cukier dawał, Już nie weźmiesz ich na kawał. Nie pomieniałbym się z nikim - Pamiętliwe mam koniki. Nie zapomną nigdy w świecie Tych, co cieli je po grzbiecie. A tego, co w zbytkach brodzi, Kogo go kraj swój nie obchodzi, Z fornalkami marsz do brony! Niechaj uprawia zagony. Wszystkich, co krew braci ssają I co ludzkości nie znają, Wrogów pobrałbym na furę I wyrzucił w jaką dziurę.

xyz
@Furman z Yawalu 24.10.2018 23:34

Ciekawe czy ktokolwiek przyjdzie do pracy w sobotę ?

olo
@xyz 25.10.2018 20:13

Przyjdą przyjdą. Faje zawsze były i będą.

Obserwator

Takie "tamto i owanto" znalezione na stronie Firmy Yawal w zakładce "Kariera" Czyli jak znaleźć łosia do pracy - (bo nikt inny już tu nie chce pracować) wmawiając mu, że to wymarzona praca, że czekają go liczne benefity w postaci chociażby Premii kwartalnej, paczki na Mikołaja etc... a że tak sobie pozwolę na jedno "niedyskretne" zapytanie - a z czyich pieniędzy kupowane są wspomniane paczki, dawane są symboliczne świadczenia świąteczne(żeby nie nazwać tego po imieniu jałmużną) jak nie z naszych czyli pracowników zarobionych ciężką pracą pieniędzy?? Dobra, a teraz te rodzynki ze wspomnianej strony... ------------------------------------------------------------------- "Dla Ciebie i Twoich najbliższych: -atrakcyjne warunki ubezpieczenia grupowego -prywatną opiekę medyczną -kartę Multisport współfinansowaną przez pracodawcę -paczki na Mikołajki, z okazji Dnia Dziecka -świadczenia świąteczne Materialne korzyści dla Ciebie: -premię uzależnioną od wyników Twojej pracy - /// że co??? jaka premia? /// -dodatkową premię motywacyjną za brak absencji chorobowej /// - niezmienna od X lat w dodatku opodatkowana /// -nagrodę za dzielenie się z nami swoimi pomysłami na rozwój, usprawnianie czy zwiększanie bezpieczeństwa ///zazdroszczę efektu Halllooooo, niezły towar w biurowcu dają //// -bonus za polecenie pracownika do pracy - ///po co, żeby sobie wrogów narobić? /// I jeszcze specjalnie tylko dla Ciebie: -umowę o pracę na pełen etat -pracę w systemie 3-zmianowym od poniedziałku do piątku -bezpłatne szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne -szansę uczenia się, wymiany wiedzy i doświadczeń wśród najlepszych -realne możliwości na rozwój zawodowy i awans -dużą swobodę działania i wdrażania swoich pomysłów -upominki z okazji dnia kobiet, chłopaka -luźną atmosferę w gronie młodych ludzi W naszej firmie czekają na Ciebie poniższe wyzwania: - będziesz miał okazję realizować plany produkcyjne na podstawie dziennych planów pracy, - będziesz dbał o sprawność i stan techniczny narzędzi i przyrządów, - będziesz odpowiedzialny za dbałość i porządek na stanowisku pracy. Jeśli: -posiadasz wykształcenie minimum zawodowe, - jesteś sumienny i dobrze zorganizowany, - posiadasz dodatkowo uprawnienia na suwnice, - jesteś dokładny, pracowity, samodzielny i lubisz pracować w zespole TO CZEKAMY WŁAŚNIE NA CIEBIE! A pod spodem powinien być dopisek, że tylko u nas wiele obiecujemy i g...no dajemy. .....Yawal Twoim Drugim Domem.... hmmm...."będziesz miał okazję realizować plany produkcyjne i mógł codziennie spoglądać na tablicę przepięknie obwieszoną milionami wykresów i innych pierdół, które mają się nijak do pracy lakierni, jak np ta z osiągniętą sprzedażą - komuś się coś chyba z działami poprzestawiało albo do reszty klepki z czepka powyrywało... Wykonując swoją pracę należycie przyczyniamy się do wyrobienia planów miesięcznych, kwartalnych i zadowoleni z tego faktu zmotywowani oczekujemy nagrody w postaci premii a tu co.....?? ZONK, większy od tej małej pani z biurowca.... Kolejne "cudo" - ...duża swoboda działania i możliwość wdrażania swoich pomysłów...normalnie aż mi potargało jelita....kto i co musiał jarać i ile żeby takie kwiatki na stronę wrzucić i tak mamić ludzi ofertą jakże kuźwa atrakcyjnej pracy.... -luźna atmosfera....chyba w szatni w trakcie przerwy na posiłek..... Po jakiego grzyba do zakładu przyjęto kolejną osobę - wizjonera, który nie mając pojęcia jak zakład funkcjonuje - bierze się za uzdrawianie sytuacji, przy czym metody jakie dobiera nijak mają się do tego co chciałby osiągnąć, kolejny wróżbita, wizjoner i magik z przerośniętą ambicją....Niestety ale to, że pewne rzeczy załapały w jednym zakładzie i dało to wymierny efekt w postaci zwiększonych obrotów i większego zysku nie gwarantuje tego, że metody te zadziałają w innym zakładzie - TO NIE "KOPIUJ" i "WKLEJ" ...ale ....to tylko Yawal, rządy małej pani więc czego tu oczekiwać...

Góral z Tarnowskich gór

Czy to prawda że cała oróbka zostala znów przeniesiona do Dabrowy? Boże, który to już raz. Chyba ci ludzie naprawdę maja pustke w głowie. Te maszyny były już instalowane w Dąbrówce przynajmniej dwa razy, a nie jest ich pięć tylko z 15 jak nie więcej. Ciekawe czy wielki matematyk policzy ile i kiedy mu się to zwróci. Pewnie nie, bo wcześniej caryca zakręcić korbka i wmówi mu niebywały sukces.

Husarz
@Góral z Tarnowskich gór 12.10.2018 12:08

Tak, to prawda. Korbką dalej kręci grupa nadludzi z Dąbrowy.

Hanys
@Góral z Tarnowskich gór 12.10.2018 12:08

W DĄBRÓWCE nie ma takiego zakładu

Gregor
@Hanys 14.10.2018 22:17

Ale zablysles. Pewnie schule ukończyłeś w Toszku albo w przykopalnianym zakładzie doskonalenia zawodowego w górach tarnowskich.

zagłębiok z Bytumia.
@Gregor 15.10.2018 07:40

Hanys błyszczy bo on to jest specjalny hanys taki z zagłymbia. Skacze po forach Gowork Final/ Yawal niczym kot z oparzoną (usunięte przez administratora). Pewnie jest dumny z siebie że (usunięte przez administratora) rurę chodzącej niekompetencji.

Andrzej

Miałem kolegę co tam pracował i sobie chwalił, sam nie wiem co myśleć. A może ktoś podpowie potrzebowali by lakiernika z doświadczeniem?

anonymous
@Andrzej 04.10.2018 23:52

" Anonim 01.10.2018 18:00 Pracę w zakładzie oceniam na 4 z 6 gwiazdek . Na lakierni luzik , magazyn tez nie narzeka . Tylko CNC wiecznie niezadowolone..... " To jest kawałek wpisu poniżej Twojego jak widzisz ''na lakierni luzik '' , a że tylko tu pisze cnc to nikt z lakierni Ci nie odpowie bo mają "luzik". Składaj papiery a sam się przekonasz.

anonymous
@anonymous 05.10.2018 09:49

Przekonasz się jak to jest być niewolnikiem. Luz blues taki że nawet Ukraińcy nie chcą tu robić.

anonymous
@Andrzej 04.10.2018 23:52

A co już tego kolegi nie masz że piszesz miałem? Pewnie odszedł ze szczęścia pracy w tym przybytku.

Brawo ty.

Czytając te wszystkie wpisy dochodzę do jednego wniosku !! Dwu, a raczej jednoosobowy zarząd tej firmy jest niczym ówczesny rząd polski. To taka gorsza wersja Króla Midasa - czego się nie dotnie obraca w(usunięte przez administratora).

anonymous
@Brawo ty. 03.10.2018 23:05

No nie inaczej. Magiczne ruchy wszystko zamieniają w sraczke.

Anonim

Pracę w zakładzie oceniam na 4 z 6 gwiazdek . Na lakierni luzik , magazyn tez nie narzeka . Tylko CNC wiecznie niezadowolone. Mam nadzieje ze po ich rozpadzie warunki oceny oraz atmosfera ulegną poprawie .

anonymous
@Anonim 01.10.2018 18:00

A z którego więzienia piszesz ?. Nie wiem czy zauważyłeś, ale ten wspaniały pracodawca uzyskał jak narazie JEDNĄ gwiazdkę na 6 możliwych przy 782 głosach. Umiesz policzyć jaką część procenta stanowi twoje odosobnione zdanie ?. Pewnie nie, bo jakbyś potrafił liczyć nie pisałbyś bzdur. Atmosfera ulegnie poprawie jak pójdziesz się łasić do innego zakładu. A jak narazie nie rób śmiechu, te opinie nie są z powietrza.

anonymous
@anonymous 01.10.2018 22:51

Każdy ma prawo wypowiedzieć się i wyrazić swoją opinię. Jeśli Ci to nie pasuje to już TWÓJ PROBLEM

anonymous
@Anonim 01.10.2018 18:00

Czy pracujesz na dwóch wydziałach?! jednocześnie? Czy na lakierni na pierwszą zmianę a magazynie drugą zmianę?. Czy po przeczytaniu wszystkich wpisów masz obraz pracy w Yawalu bo ocena pracodawcy 1/6 to jedna gwiazdka na podstawie 784 ocen. Według mojej opinii wpisy są ze wszystkich działów! Atmosfera to się oczyści i ulegnie poprawie jak i ty przeniesiesz się do DG!

Cherry :)
@anonymous 01.10.2018 22:51

A co innego mogą napisać cztery osoby w jednym pokoju, a każda po 1/4 mózgu?! Najpierw oberwało się dziewczynom z majora, potem „czarnym dziobom i nędznej żmii ” a teraz CNC! Do wypisywania głupot to są pierwsi ale pojęcia o specyfice pracy wydziałów żaden!

gru
@anonymous 02.10.2018 09:52

Masz rację każdy ma prawo wyrazić swoją opinię tyle, że opinię można wyrazić na podstawie wiedzy i doświadczeń. Nie wypowiadaj się więc za 2 wydziały bo nie wiesz jak jest na magazynie pracując na lakierni i odwrotnie.

anonymous
@gru 02.10.2018 17:06

To tak jak wy narzekacze nie mówcie, że w całej firmie źle się pracuje tylko, że tobie konkretnie źle się pracuje. Niech każdy mówi za siebie- tak będzie najbardziej sprawiedliwie

Niziołka
@anonymous 02.10.2018 18:11

Człowieku, tobie się dobrze pracuje, bo wa...isz torbę tej klice i czerpiesz z tego korzyści w postaci nieróbstwa. Ciekawe jak i co będziesz pisał gdy ten Dąbrowski raj się skończy, a możesz być pewien że się skończy.

anonymous
@anonymous 02.10.2018 18:11

Co ty piszesz?! Wątki są różne, a z treści jasno wynika o jaki problem chodzi i na jakim dziale lub czy chodzi o najwyższe stołki, no ale jak czytanie ze rozumieniem sprawia trudność to problem jest, faktycznie. I każdy mówi za siebie i jest to subiektywne odczucie każdziutkiego, serio. A że ostatnio najwięcej z jednego tylko działu to cóż, jak jest do bani to co? Mamy pisać, że bajka?!

AAnonim
@Anonim 01.10.2018 18:00

Nadzieja matką głupich, ale warunki oceny mogą ulec poprawie bo już nie będzie najgorzej zarządzanego działu w historii Yawalu!

Niezadowolony pracownik CNC
@Anonim 01.10.2018 18:00

Ty oczywiście był/była byś bardzo zadowolona że przyszła ekipa i roz...rdala ci w 3 lata dział w którym próbowałeś coś robić, starałeś się żeby wszystko jakoś szło do przodu. Jak można wypisywać takie brednie

??
@Anonim 01.10.2018 18:00

Uuuuu lala pracę w całym zakładzie?! Bruce wszechmogący! Jakim cudem to ogarnęłaś podjeżdżając pod halę, tuż pod drzwi wejściowe i jeden rzut okiem wystarcza na ocenę? Weź się nie ośmieszaj z tą fantazją i o fantazji trzeba było pośpiewać ze Sławomirem ostatnio. Zrób sobie kawę zjedz pączka i poczekaj do końca dniówk,i bo jeszcze sobie zrobisz krzywdę myśleniem, że myślisz!

anonymous
@?? 03.10.2018 10:13

Odpowiedź na poziomie zero.

anonymous
@anonymous 03.10.2018 10:43

To prawda

CNC

Dziękujemy Pani Prezes że obiecała pracę każdemu pracownikowi z działu CNC po przeniesieniu do Dąbrowy!!! Szkoda że myślala tylko o Swoim tyłku! Brawo dla tych którzy ją popierali i siedzieli pod biurkiem zamiast walczyć o pracowników których ponoć nie można się wstydzić!!!!

CNC
@CNC 22.09.2018 00:07

No i na koniec tej przygody DZIEKUJE czarnym dziobom za wspaniałą współpracę :*

anonymous
@CNC 22.09.2018 00:07

Pani prezes miała na myśli, że żaden osadzony nie straci pracy a nie ludzie którzy się starają jak mało kto a tydzień przed końcem umowy się dowiadują, że niestety nie ma dla nich pracy bo więźniowie są ważniejsi!!! Ja nie wierzę w to gdzie ja tyle lat przepracowałem... Kiedyś to była fajna firma a w tej chwili to wygląda jak jakiś ośrodek resocjalizacji więźniów.

CNC
@anonymous 22.09.2018 00:20

,,Niewinni" najlepsza partia pracowników w Yawal S.A. ... Poszukaj Sobie pracy na tydzień przed zakończeniem pracy Szanowna Pani PREZES!!!!!!!

xyz
@CNC 22.09.2018 00:07

Ilu pracowników CNC straciło prace ?

bECHAPISTA Z WIELKA PYTA
@anonymous 22.09.2018 00:20

oSADZENI TO JEDNA Z LEPSZYCH PARTII NA TYM ZJEBANYM ZAKLADZIE PRACY.... PANI DYREKTOR OBIECALA ZA ICH ZAANGAZOWANIE KUPIC IM APARAT BY MOGLI SIE NAPIC KAWY. NAWET TEGO PRZEZ ROK NIEPOTRAFILA ZROBIC GLUPIA K.... I TYLE

CNC
@xyz 22.09.2018 08:33

Mała grupa bo tylko 18 ludzi... Co to jest dla Pani Prezes... Ważne że ,, niewinni" mają i będą mieć pracę

anonymous
@CNC 22.09.2018 00:07

A na co ty liczyłeś od tej " damy" ? na kulturę, zrozumienie, współczucie, na szacunek ?. To nie jest człowiek z klasą (nie ta liga).

anonymous
@anonymous 22.09.2018 00:20

"pani prezes" nie miała nic na myśli. Pogadała sobie pierdoły do pospólstwa niczym Kaczyński do cepów, a teraz cep ma pretensje. Otóż ce....ie z CNC to co z wami zrobili i zrobią było wiadome od początku roku. Tylko wy nigdy nie mieliście na tyle odwagi aby się temu sprzeciwić. Był czas pier...ąc rękawicami i powiedzieć zniewieściałemu chłopcu w rajtuzach żeby podwinął mankiety i zapier......ł ze swoimi lalkami. Od momentu gdy było wiadomo o przeprowadzce upłynęło sporo czasu, trzeba było myśleć a nie liczyć na rozsądek, kulturę, szacunek itd..........

anonymous
@anonymous 22.09.2018 14:13

Otóż to. Żal tylko naprawdę dobrych pracowników, którzy angażowali się w pracę którą wykonywali w 110%. "Szanowna" prezesina dosłownie stacza yawal na samo dno! Poprostu żal i niedowierzanie co tam się dzieje..

anonymous
@bECHAPISTA Z WIELKA PYTA 22.09.2018 11:32

Na"panią dyrektor" trzeba mieć wygląd, szacunek i wiedzę. W tym konkretnym przypadku nie może być o tym mowy. Rok "pracy" i zero efektów, a zero efektów jest tylko wtedy możliwe gdy się NIC NIE ROBI ALBO ROBI SIĘ ŹLE !!!.

anonymous

A co ma do tego ZK Wojkowice pracowniku administracji?

anonymous
@anonymous 23.09.2018 09:52

Jak to co ? ty nie wiesz ?. Przecież to po drodze z Tarnowskich Gór do Dąbrowy Górniczej (taki jedwabny szlak). Przecież to nowa kadra wydziału CNC w DG. Coś czuję, że zarówno Yawal jak i Final, a dokładnie pewne panie dostaną złote kajdany za wkład w polskie więziennictwo. Najśmieszniejsze jest to, że one są z tego dumne :)

black little dress
@CNC 22.09.2018 00:07

??!! To po co wisi jeszcze ten baner na głównym budynku?

anonymous
@black little dress 24.09.2018 15:15

Albo gwizda HR nie skumała, że wypadałoby zdjąć, albo chodzi o rozsypującą się fasadę budynku. Po co remontować elewację jak można przykryć byle płachtą.

CNC
@anonymous 24.09.2018 16:41

Raczej o fasadę haha No cóż... Firma się sypie to budynek razem z nią... Logiczne :D Pozdrawiam Panią Prezes... I najlepiej wchodzącego jej w d..ę kierownika!!! Dąbrowa górą! Haha Ciekawe jak długo ...

anonymous
@CNC 27.09.2018 00:32

Wchodzi bo się szykuje na lepsze stanowisko w Dabrowie niż jakiś tam kierowniczyna WOM.! "Trzymamy kciuki"

Tomboy

Królowa kłamstwa i obłudy nie wie i nigdy nie wiedziała co to honor. Stary tytuł zobowiązuje.

anonymous
@anonymous 27.09.2018 16:20

Może Dyrektor wydziału wazeliny i produkcji czopka ?. Brzmi ciekawie. Na szczęście życie zawsze wszystko weryfikuje i w tym przypadku będzie tak samo, a jak już nastąpi to będzie bolałoooo oj będzie.

anonymous
@anonymous 27.09.2018 16:20

A zabiera ze sobą swoja sforę?

Xyx
@anonymous 27.09.2018 20:26

Skórę? Cóż to takiego?

Xyx
@Xyx 27.09.2018 21:13

Sforę, sorry.

Zero
@Xyx 27.09.2018 21:15

Czytaj watachę młodych wilków.

anonymous
@Zero 27.09.2018 22:01

Chyba swoich czopków ?.

anonymous
@anonymous 27.09.2018 20:26

Sam tam nie pójdzie bo ktoś musi za niego robić i myśleć, choć i z tym jest różnie.

anonymous
@Xyx 27.09.2018 21:15

Nie może wszystkich zabrać. Co cwańsi zostają. Na rozruch ma iść jeden, reszta później, chociaż w naszym mniemaniu jedna persona non grata nie dołączy do reszty bo jest chytra. Po co ma się wystawiać i zaliczyć fiasko w DG. Lepiej zostać i przeczekać.

XXX
@anonymous 27.09.2018 17:33

Was już zweryfikowało :) Woleli Wam zapłacić za odchodne niż trzymac.. Z dobrymi pracownikami się tak nie postępuje. :) można dać im odpowiednie warunki by szli dalej z firmą tak jak ten Wasz "król wazeliny".

anonymous
@XXX 28.09.2018 21:03

A skąd ty znasz warunki naszego wypowiedzenia? Podpisywaliśmy to przy dwóch osobach, to albo jesteś jedną z nich albo kadrową. Ale zapewne jesteś zaj...stym pracownikiem którego firma będzie trzymać za wszelką cenę!!! ;) Nie ośmieszaj się człowieku.

XXX
@anonymous 29.09.2018 01:13

Czy Ty myślisz że "czarne Dzioby" nie mają oczy uszu i nie myślą? Po pierwsze zmiana opozycji, po drugie brak dyskrecji. Juz wam wierzymy że odchodzicie z właśnie woli.

anonymous
@XXX 29.09.2018 07:14

No widzisz - to idź do laryngologa, bo z uszami masz jednak problem skoro nie usłyszałeś jak było naprawdę. A właśnie, że z własnej woli. Rozmawiali z nami i mieliśmy wybór. To nasza decyzja.

??
@anonymous 29.09.2018 08:40

Czyli mogliście zostać? a jednak postanowiliście odejść? CO było powodem Waszej decyzji ?

anonymous
@?? 29.09.2018 09:56

Może to, że z operatora maszyn przejść na nosiciela profili to słaba opcja. Pomyślałeś o tym? Każdy dostał propozycję zostania ale nikt jej nie przyjął.

??
@anonymous 29.09.2018 12:04

Każdy? No to o co ta jatka, skoro każdy jeden mógł zostać a wybrał jednak, że nie chce dalej pracować w Yawalu.

trewq
@anonymous 29.09.2018 01:13

Podpisywaliście przy 2 osobach ? tzn przy kim ? przy kadrowej i ?

anonymous
@trewq 29.09.2018 23:47

Znaczy przy kierowniku i jednym z technologów.

trewq
@anonymous 30.09.2018 12:13

A ten "Technolog" to w jakim charakterze tam był ? przydu......sa ? czy bodyguarda kierownika ?. Ale asekuracja przed ryzykiem dostania w czapę :)

dyrektorka

Dla zainteresowanych !!!!! wczoraj siedzieliśmy do wieczora i drapaliśmy się po du...e kogo jeszcze zwolnić i na czym zaoszczędzić oczywiście umiejętnie pomijając siebie..

Cherry :)
@dyrektorka 25.09.2018 11:14

A to nic nowego! To już wiemy! PS Osoby które stawiają więcej niż trzy wykrzykniki, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. A to choroba z którą się urodziłaś powodująca problemy w życiu zwłaszcza w relacjach społecznych łącznie. LECZ się! Szpital Tworkowski stoi otworem :) PPS I używasz brzydkich słów? a zapewne masz wyższe magistersko/inżynieryjne wykształcenie. Nie, nie! dyplomu nie musisz przynosić i pokazywać! Słoma z butów! Pogratulować Właścicielce takiego skarbu w kadrze zarządzającej.

anonymous
@dyrektorka 25.09.2018 11:14

Super wpis! Dno, dno i jeszcze raz dno - elita Yawalu, kwiat intelektu zakładowego!

anonymous
@Cherry :) 25.09.2018 14:52

Tworki są daleko, z Tarnowski Gór ma bliżej do Toszka i Lublińca.

anonymous
@anonymous 25.09.2018 18:53

Czytam i oczom niedowierzam- czy wy naprawdę uwierzyliście, że to pisze ktoś z „wyższych sfer”? No rozumu trzeba nie mieć żeby w to uwierzyć! Myślicie, ze sami na siebie bata kręcą? Durny wpis wart jest tych wszystkich dalszych durnych odpowiedzi

Cherry :)
@anonymous 25.09.2018 19:00

Durny to jest twój wpis. Nie dowierzam! Nie, nie uwierzyliśmy, że to ktoś z "wyższych sfer" ale ktoś z pośrednich :) Chciał wywołać pyskówkę? No to proszę. A ty wiesz których sfer tak gorliwie bronisz?

CNC
@dyrektorka 25.09.2018 11:14

Brawo, brawo, brawo!!! Może nie drapaliście a wchodziliście w d..y tym ,, wyższym" stołkiem :D W tym jesteście najlepsi!

Xxx

Tylko narzekajcie buraki z herb macie (usunięte przez administratora)i tyle jak nie pasuje to na zasiłek

xyz
@Xxx 26.09.2018 12:20

Skąd Ty mieszkasz ? Do szkoły było pod górkę ? Pisze się z Herbów, nie herb.

anonymous
@Xxx 26.09.2018 12:20

No to teraz Lemingu odkręć słój z wazeliną i wysmaruj się cały by za chwil kilka wskoczyć ślizgiem w du..e karlicy.

anonymous

Sami anonimowi internetowi wszystko wiedzący bohaterowie. A jak przychodzą spotkania to siedzicie jak Lemingi i nie macie nic do powiedzenia.

Leming z biura.
@anonymous 19.09.2018 22:06

Siedzimy cicho bo głośne mówienie o patologii kończy się wygnaniem z królestwa. Miłościwie na panujący Kim Dzong Un niestety nie dopuszcza do siebie, że coś za jej rządów może mieć kulfoniasty i prymitywny kształt. Kiwamy więc wszyscy głowami na spotkaniach niczym koreańskie zniewolone umysły, bo to warunek bycia pracownikiem. W tym otoczeniu już dawno skończyła się prawdomówność w celu uzdrowienia firmy oraz uczciwa dyskusja na argumenty. Tu się liczy uwielbienie jednego wodza, donosicielstwo, poddaństwo, brak kręgosłupa i własnego zdania mimo niepodważalnych argumentów. NIE OSĄDZAJ NAS, OSĄDŹ TO CO JEST ZACZĄTKIEM NASZEJ BIERNOŚCI ?

xyz
@Leming z biura. 20.09.2018 11:20

Właśnie chyba za krnąbrność i brak poddaństwa wyleciał kierownik kontroli jakości.

Leming z biura
@xyz 20.09.2018 12:45

To jest wielce prawdopodobne, choć jego to już pewnie wa...li.

anonymous
@Leming z biura. 20.09.2018 11:20

No ale to już każdego wybór czy być pracownikiem w tej firmie czy innej

anonymous
@anonymous 20.09.2018 18:51

Dziwne to twoje rozumowanie. Załóżmy, że w Polsce dochodzi do władzy dyktator. To znaczy, że wszyscy którzy nie zgadzają się z taką formą rządzenia mają do wyboru być Polakiem albo wypad ?.

xyz
@anonymous 20.09.2018 20:54

Przecież naszym Krajem włada karzełkowaty dyktatorek ;-(

anonymous
@xyz 21.09.2018 06:57

Nie tylko naszym krajem :) i to dosłownie.

anonymous
@anonymous 20.09.2018 20:54

A nie?? Twoje rozumowanie mnie dziwi. Przykładowo: masz żonę/ męża- jest ci z nią/ nim źle, nie dogadujecie się, wieczne kłótnie awantury/ inne podejście do życia. I co? Marnujesz sobie życie i ślęczysz w takim związku?

Leming z biura
@anonymous 23.09.2018 10:04

Nie, nie ślęczę w takim związku tylko próbuje dyskutować na argumenty i biorę pod uwagę co druga strona ma do powiedzenia (na tym opiera się współpraca a nie dyktat). To porównanie ni jak się ma do tego co dzieje się w Yawalu, choć poniekąd przyznajesz mi rację. Piszesz, że niezadowoleni powinni odejść niczym mąż od żony, czyli innymi słowy mądrzejszy powinien odpuścić i odejść. Z tym, że takim postępowaniem właśnie był i jest niszczony ten zakład. (usunięte przez administratora) buta wygrywa, a szacunek i kultura przegrywa.

anonymous
@Leming z biura 23.09.2018 10:36

A ja tylko pokazuję ci, że to tylko umowa. Nie masz z firmą więzów krwi i zawsze można wyjść z tego układu jak coś nie pasuje. Wybór mamy wszyscy.

Leming z biura
@anonymous 23.09.2018 10:44

To że nie jesteśmy niewolnikami jest dla mnie oczywiste i nie wymaga interpretacji. Początek wątku wyraźnie wskazuje, że w biurze siedzą lemingi i się nie odzywają. Dlaczego się nie odzywają - wyjaśniłem dość dokładnie. A co do odejścia z firmy, czyli wyjścia z układu- najrozsądniej byłoby gdyby odeszły te osoby o których w Yawalu nikt nic dobrego nie powie. Kto ? chyba nikt tu nie będzie miał trudności odgadnąć.

anonymous
@anonymous 23.09.2018 10:04

Jaka teza hahahahahhahahhahahaha! To ze szkólki niedzielnej temat?

Inspektor PIP

Mam do was pytanie, jak przebiegał ostatni kurs na sygnalistę i hakowego organizowany przez naszego BHPca ? Czy pracownicy uczestniczyli w tym kursie i egzaminie czy tylko podpisali, że uczestniczyli ? Pytam, bo poświadczenie przez pracodawcę nieprawdy, że wysłał pracowników na kurs i egzamin jest poważnym przestępstwem, a sam fakt fałszerstwa można w prosty sposób zweryfikować.

Ehh
@Inspektor PIP 05.09.2018 13:28

Srak jak nie wiesz jak

Tezaurus
@Inspektor PIP 05.09.2018 13:28

Ten kto rzekomo uczestniczył w tym kursie i odebrał stosowne zaświadczenie potwierdził własnym podpisem udział w szkoleniu i tym samym będzie odpowiadał za poświadczenie nieprawdy. Ale jeśli już nie pracuje lub mu "wisi" kara za poświadczenie nieprawdy to odpowie karnie i zrobi niemały dym firmie szkolącej i BHPapowcom. Firma szkoląca straci licencje, BHPowcy dostaną wilczy bilet. Firma ma oszczędności : x pracowników razy 12 h. szkolenia + dojazd na szkolenie + brak 12 godzinnego przestoju w firmie przez oddelegowanych na szkolenie pracowników = ZYSK . Pytanie na które wszyscy znają odpowiedź: Kto bez wyobraźni zorganizował i wyraził na takie szkolenie zgodę. Z firmowym pozdrowieniem: STOSUJ KASKA

Inspektor PIP
@Tezaurus 05.09.2018 18:26

Spokojnie, w tym konkretnym przypadku poświadczenie nieprawdy nie zaczyna się od pracownika tylko od instytucji która wystawiła lewe uprawnienia i od pracodawcy który na taki pomysł wpadł i o zgrozo który dopuszcza takich pracowników do czynności hakowego i sygnalisty. PIP nie jest od karania pracowników, którym kazano podpisać fikcję tylko od likwidowania patologii w zakładach pracy, dlatego też żadnemu z pracowników nie spadnie włos z głowy. Problem ma pracodawca i Yawalowo-Finalowi BHPcy no i oczywiście firma szkoląca, bo co jak co ale fikcyjny udział kursanta na kursie można w banalny sposób sprawdzić i udowodnić.

anonymous
@Ehh 05.09.2018 17:25

Ehh no proszę jaka kulturalna Pani. Założę się, że przyjęta do biura po 2015 r. jak słynna planistka od czarnych dziobów. Rok 2015 był dla Yawalu szczególny, bo rozpoczął on wielki napływ prawdziwego kwiatu intelektu. Rok 2015 jest więc symbolicznym rokiem inauguracji warcholstwa i tałatajstwa.

anonymous
@anonymous 05.09.2018 22:17

Zgadzam się w zupełności i dodam jeszcze, że teraz zbieramy to żniwo!

anonymous
@Ehh 05.09.2018 17:25

Pisząc w twoim języku należałoby stwierdzić : Tak czy srak trzeba to zgłosić do PIPu

Antek
@Inspektor PIP 05.09.2018 13:28

W tej firmie szkolenia to zawsze była fikcja więc po co w ogóle pytasz. Przychodzi osoba z biura każe podpisać i się podpisuje od 20 lat jak tu robię tak było jest i będzie. Ktoś za to bierze pieniądze a szkoleń brak

anonymous
@Antek 07.09.2018 12:36

A podaj nam przykład? Konkretnie. Jakie szkolenie, kiedy i gdzie?

anonymous
@anonymous 07.09.2018 18:41

No choćby to szkolenie dla sygnalistów pani Soniu. Szkolenie się odbyło poza siedzibą firmy a uczestnicy byli w firmie i wykonywali czynności które świadczą że nie mogli być w 2 miejscach na raz. Jeszcze jakies przykłady? Proszę zapytać kierowników ile list do podpisania podkladaja nam jak ma być audyt.

anonymous
@anonymous 08.09.2018 13:33

Pytam Czesiu Rysiu bo brałem udział właśnie w nim i wiem co podpisałem. Mów za siebie

anonymous
@anonymous 08.09.2018 20:49

Mało prawdopodobne abyś był/a świadomy/a w czym uczestniczyłeś/aś, a już na pewno co podpisałeś/aś. A tak na poważnie, chyba nie sadzisz że ktoś tu uwierzy że pracownik (robol w oczach biura) zachwala pracodawce jakim jest Yawal a szczególnie uzdolnionych BHPowców STOSUJ KASKA ? To że jesteś mało rozgarnięty/a nie przypisuj innym.

anonymous
@anonymous 09.09.2018 13:00

Reasumując to co napisałeś: Każdu pracownik czy chce czy nie musi narzekać na Yawal. Smutny los. Oj smutny. I nie mów o rozgarnieciu innych, bo jak nie byłeś na szkoleniu a mimo to się podpisałeś pod papierami to kto jak nie ty ma problem z rozgarnięciem?

Agent
@Antek 07.09.2018 12:36

Biedaczek- kazali podpisać to podpisał

anonymous
@Agent 09.09.2018 19:13

Skończ pisać bzdury. Nie chodzi o to czy ktoś podpisał czy nie tylko o to jakim pracodawcą jest Yawal i jakimi profesjonalistami są osoby odpowiedzialne za ten cyrk. Domniemam że jesteś jedną z nich.

Yekaterina Yawalenko
@anonymous 09.09.2018 18:10

Bez przesady, każdy nie będzie narzekał. Np. nie będą narzekać gwiazdy z biura, bo i na co ? nikt nic od nich nie wymaga, roboty tyle co kot napłakał, no a do tego są pozbawieni kręgosłupa jak nikt inny tzn. potrafią zgiąć się w pół widząc przed sobą skrajną niekompetencję, która od 3 lat dopełnia swoje dzieło zniszczeń.

Yawalowiec
@Yekaterina Yawalenko 11.09.2018 12:40

Skoro nie pracujesz w biurze, to skąd ta pewność, że panują tam tak sielskie warunki? Prócz ogarniania pracy na hali, Ci ludzie mają jeszcze konkretne zadania które też muszą wykonać. To co Ty widzisz, jest małą namiastką ich obowiązków. Spójrz lepiej na to co Ty robisz, czy wypełniasz swoje obowiązki jak należy.

Yekaterina Yawalenko
@Yawalowiec 11.09.2018 15:03

A Yakie to :) zadania ci nieszczęśnicy muszą wykonywać ? Ogarnianie pracy na halach ? o czym ty piszesz ?. To co nazywasz ogarnianiem pracy tak naprawdę jest łażeniem i szukaniem po halach wczorajszego dnia. Co oni takiego ogarniają ? Gość z lakierni łazi z kartką przez pół dnia i szuka miejsca gdzie ją zawiesić, a mistrzowie w tym czasie szukają materiału do malowania. Następny goś, tym razem z działu technicznego chodzi po całym magazynie i szuka profili na swoje zlecenie wewnętrzne, a goście z magazynu latają z reklamacjami od klientów i szukają materiału który nie pojechał. Facet od jakości w tym czasie poszukuje złomu który wrócił od klienta a gość z marketingu szuka na akcesoriach materiałów reklamowych. Pozostali zajmują się wielogodzinnymi obserwacjami monitoringu oraz spotkaniami, piciem kawy i przechadzkami po halach (nieliczni pracują). Myślisz, że ludzie nie siedzący w biurze maja problemy ze wzrokiem i nie dostrzegają patologii i tego jaki samopas panuje na górze ? "Mała namiastka ich obowiązków" :), MASAKRA !!!

anonymous
@Yawalowiec 11.09.2018 15:03

Skąd pewność? To oczywiste- wie przecież lepiej. Na pewno wie więcej niż my. To oczywista oczywistość. Poprzebywał z nami, wszystko widział na własne oczy więc wszystko wie. Lepiej niż my. Czemu jesteś taki niedomyślny i się czepiasz?

Tezaurus
@Yekaterina Yawalenko 11.09.2018 16:41

Potwierdzam zaangażowanie pracowników zwanych w nomenklaturze BHP i wyrażonych graficznie w piktogramach jako ("STOSUJ KAMIZELKĘ OCHRONNĄ - pracownicy umysłowi") takiego wypełniania obowiązków służbowych. Zwał jak zwał, nic dodać nic ująć. Zastanawiam się czy ktoś z kadry zarządzającej w tej firmie wie o tym ilu doświadczonych pracowników zwolniło się lub złożyło wypowiedzenia. Pewnie widzą słupki w Excelu i tam wszystko się zgadza. Z firmowym pozdrowieniem: STOSUJ KASKA

Tezaurus
@Tezaurus 11.09.2018 21:14

Właśnie zauważyłem , że nie wygodny post o Yawalu napisany prze zemnie został usunięty przez moderatora choć moja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna. witaj DOBRA ZMIANO. Z firmowym pozdrowieniem: STOSUJ KASKA

Yekaterina Yawalenko
@Tezaurus 11.09.2018 21:14

Odwiecznym problemem Yawalu był i jest brak dobrego zarządcy, tak zwanego prawdziwego gospodarza, bo różnica pomiędzy dobrym gospodarzem a zarządzającą miernotą jest taka, że dobry gospodarz myśli jak zatrzymać u siebie doświadczonych pracowników, miernota myśli jak zachować swój stołek gdy okazuje się że pomylił zakład produkcyjny z maglem i nie ma pojęcia co robi. Nie trzeba być szczególnie rozgarnięty żeby zauważyć że nawet Ukraińcy nie chcą tu robić za psie pieniądze. Jaki z tego morał ?

Rudy
@Yekaterina Yawalenko 11.09.2018 23:20

Taki niezadowolony, tak pluje na firmę i jeszcze przychodzi? Siłą tam trzymają? Przecież to nie je wiezienie

Yekaterina Yawalenko
@Rudy 12.09.2018 06:41

Rude na ogół jest wredne, więc nie inaczej jest i będzie traktowana twoja wypowiedź. A co do więzienia !! Czy aby na pewno nie jest to namiastka więzienia skoro robi tu już więcej skazańców niż zwykłych pracowników ?. Z twojej wypowiedzi wynika, że wszyscy którzy tu przychodzą powinni być zadowolenia jak w Korei Północnej i to cie właśnie zdradza. Zrozum, nie wszyscy przychodzą do pracy tak jak ty uprawiać propagandę i poddaństwo żeby mały Kim w spódnicy był zadowolony. Tu większość przychodzi pracować i zarabiać, choć z tym drugim jest jak na wstępie mojej wypowiedzi.

black little dress
@Yawalowiec 11.09.2018 15:03

Konkretne zadania?! Jakie?. "Piorytetowo" "sprawadzić ""zamówinia" spisane na tablicy, na której wieszają plan pracy wydrukowany pomimo, że tenże plan jest dostępny w wersji elektronicznej! Ale najwidoczniej ta banda imbecyli wiecznie narzekających nie potrafi sobie tego ogarnąć ale pomysł wart owacji na stojąco! Wyznaczyć strefę na drodze dojścia do dystrybutora z wodą! Zaktualizować procenty, zanieść kartę urlopową do kadr! Może nie pracujemy w biurze, ale wasze poczynania na hali to wspólny mianownik z tym co porabiacie za zamkniętymi drzwiami a wykładnikiem jest chaos jaki zapanował w firmie.

anonymous
@Yawalowiec 11.09.2018 15:03

Za wielu zwolenników tej swojej teorii to ty tu nie masz.

Cherry :)
@anonymous 14.09.2018 12:29

Bo to teoria z (usunięte przez administratora) wyjęta. Zwolennicy są ale boją się fali hejtów bo dobrze wiedzą, że są na przegranej pozycji. My którzy pracujemy tu latami widzimy jak "zmienia" się firma, widzimy zmiany przez które firma znajduje się w tym miejscu. Wszechobecni osadzeni i fala pomarańczowych i seledynowych kamizelek. Kiedyś, dla przykładu, dawała radę planować jedna Pani i jeden Pan był od BHP, a teraz mamy urodzaj na dyrektorów, zastępców dyrektorów, asystentów i ich zastępców, koordynatorów i ich asystentów , managerów, doradców, specjalistów od spraw nieistotnych i małoważnych itp. itd. A po co ich tylu? Wiadomo, jeden nie daje rady to zatrudnijmy mu asystenta, nie dają rady we dwóch?! to może w trzech etc., etc. i tak dostawiają te biurka i dostawiają a jak pozytywów ich posunięć nie widać, tak nie widać.

ujujuj
@Cherry :) 14.09.2018 17:59

Po co ich tylu? Jak to po co ? Jak zamiast fachowców przyjmuje się sam kwiat intelektu to efekt jest właśnie taki jak opisałeś. Z drugiej strony nie ma się co dziwić, w końcu kadra musi być dostosowana do poziomu ludzi zarządzających. I pomyśleć, że jeszcze niecałe 5 lat temu sprzedaż była na podobnym poziomie a w biurze co drugie biurko było puste. Dało się ? dało.

anonymous
@ujujuj 14.09.2018 22:02

Idąc tym tokiem myślenia- skoro sprzedaż była na tym samym poziomie to czemu wzrosło zatrudnienie na produkcji/magazynie? Było mniej ludzi i to samo robili. Dało się? Dalo

anonymous
@anonymous 14.09.2018 22:06

No właśnie! Dlaczego wzrosło zatrudnienie na produkcji ...... więźniów?

ujujuj
@anonymous 15.09.2018 12:39

Przecież napisałem, że dziś na miejsce jednego fachowca zatrudniane są 3 fujary życiowe !!!

anonymous

Co jak co ale w Yawalu BHpowcy się udali. Jedna włazi do męskiego sracza pooglądać złodziejskie przyrodzenia, a drugi ten z DG zna się na przepisach jak orangutan na dobrych manierach. Na CNC można się udusić od unoszącego się oleju i smrodu bo wyciągi nie działają, co rusz łamane są podstawowe przepisy BHP, a państwo BHpowcy bawią się w podglądanie i wywieszanie informacji z błędami ortograficznymi STOSUJ KASKA .

anonymous

Co w firmie Yawal robi 31 handlowców? Bo na produkcji jakos tego nie odczuwamy. Potężna firma ostatnio podziekowała za współpracę w tłoczeniu i malowaniu ku czemu to zmierza?

Tezaurus
@anonymous 18.09.2018 22:45

Zaintrygował mnie Twój post. Poświęciłem troszkę czasu by sprawdzić na stronie firmy ilu mamy handlowców. Regionalni dyrektorzy sprzedaży sztuk : 3 Doradcy techniczno-handlowi sztuk: 7 Regionalni kierownicy sprzedaży sztuk: 4 Biuro Obsługi Klienta sztuk: 6 (chyba także coś sprzedają ?) Dział sprzedaży eksportowej sztuk: 2 Oddziały zagraniczne sztuk: 3 (nie liczę 2 partnerów handlowych) Z wyliczeń wynika, że "handlowców" posiadamy sztuk: 25. Jakieś wnioski ? Z firmowym pozdrowieniem: STOSUJ KASKA !!!

WW
@Tezaurus 19.09.2018 00:09

Zaraz się odezwą że w Aluprofie handlowców jest o tuzin więcej i nie ma się co dziwić bo będą bronić swojego. Co prawda, ja też nie rozumiem po co tylu handlowców i jak są oni rozliczani skoro niektórzy nie mają żadnych ale to żadnych efektów w sprzedaży (nie jest tajemnica aby oszacować czyjś wkład, wystarczy sprawdzić po regionie kto jest kim, a następnie luknąć tu i tam :) jakie ruchy były na danej firmie. Uważam jednak, że problemem w tej firmie nie jest zbyt duża ilość handlowców tylko ogólnie wysokie zatrudnienie ludzi nieposiadających kompetencji (zatrudniani byli i są ludzie po znajomości - dzieci klientów, koledzy i koleżanki dyrektorów, ludzie z TG tylko dlatego że kadrowa jest z tego powiatu - oraz osoby wyjątkowo tanie !!! i tu pokłon w stronę kadrowej za jej politykę kadrową na miarę dobrej zmiany). P.S. Może ktoś policzy ogólny przyrost zatrudnienia w odniesieniu do sprzedaży i ogólnych osiągnięć na przełomie 3 lat ?. Tak w prezencie dla właściciela i na nieszczęście niezłomnego przywódcy Kim Dzong Una w spódnicy.

Jemioła
@Tezaurus 19.09.2018 00:09

W BOK jest obecnie 6 osób, z tym, że drugie 6 "odpoczywa" na macierzyńskim, po tym jak "odszedł" dyr handlowy :). To samo ma miejsce w marketingu i jeszcze kilku miejscach. Natomiast przy niepowalającej sprzedaży mamy dyrektora handlowego, 3 dyrektorów regionalnych, armię regionalnych kierowników sprzedaży, doradców technicznych, koordynatorów ds sprzedaży, przedstawicieli zagranicznych no i aż 5 koleżanek od współpracy z architektami :). Do tego doliczmy minimum 6 doradców ze wsparcia sprzedaży i minimum 2 zajmujące się Yawal Construktorem, a do tego cała armia biurokratów w Magazynie (minimum 15 osób), z 5 technologów na CNC no i z 5 kobiet w kadrach :) To już nie kompania a batalion.

anonymous
@WW 19.09.2018 11:23

Jak są oni rozliczani skoro niektórzy nie mają żadnych ale to żadnych efektów w sprzedaży? Są na ryczałcie i maja chyba w głębokim poważaniu efekty :)

Mocny
@anonymous 18.09.2018 22:45

A może popiszemy o dziale RD, ilu tam jest stażystów (czytaj statystów)? Ludzi cale piętro a produktow nowych brak. Czasem pojawi sie nowa strona w katalogu bo poprzedni statysta zapomnial o podstawowym rozwiazaniu. Czasem wypuszcza nowa uszczelke bo ta w ofercie to bubel. Czasem robia badania żeby dogonic konkurencje. Nie oszukujmy sie, dzial techniczny nieistnieje od 4 lat. Dobrze ze jest automat do kawy ogolnodostepny bo polowe osob z RD musieliby budzic o 16:)

anonim

(usunięte przez administratora)

Xxx

Podobno CNC ma byc przeniesione

anonymous

Słuchanie pseudo managerów od działalności cudotwórczej to rodzinna tradycja Mzyków. Senior Edmundes odkąd zaczął słuchać różnych doradców i przyprowadzać coraz to "lepszych" specjalistów jedyne co zrobił to wyhamował rozwój firmy. To że wokół nowej właścicielki pełno hien nie powinno więc dziwić. Żal tylko bierze patrząc na te wygibasy, a wystarczyłoby zapytać co konkretnie zrobiłaś hieno odkąd tu jesteś, co się polepszyło i komu ?. Pokaż konkrety albo oddaj fartucha!!

anonymous
@Xxx 12.09.2018 23:11

Raczej nie podobno a na pewno. To jest kolejny etap grabienia majątku firmy Yawal przez dąbrowę.

Jakub

Witam, firma poszukuje osoby na stanowisko młodszego programisty. Po co programista w tej firmie? Czy jest ktoś kto pracuje tam na podobnym stanowisku i mógłby się podzielić doświadczeniami?

anonymous
@Jakub 06.09.2018 15:40

Zapewne starszy planista Ci odpowie lub jego asystent. A jeśli nie, to jego dyrektor lub kierownik, no chyba, że są zajęci to asystent dyrektora lub asystent kierownika. No albo asystent asystenta :)

anonymous
@Jakub 06.09.2018 15:40

Starszy programista miało być ;) idzie się pogubić, wierzcie mi!

Yekaterina Yawalenko
@Jakub 06.09.2018 15:40

Gościu, jeśli nie chcesz robić za najmniejszą stawkę w okolicy to odpuść sobie tę ofertę. Ta firma jest wyjątkowo nieudolnie zarządzana więc podejmując pracę niejednokrotnie zderzysz się z absurdem i głupotą. Co do samego ogłoszenia i stanowiska. Dotychczas nie było takiego stanowiska w firmie. Osoba na nim zatrudniona będzie pewnie podlegała project managerowi od wdrożenia nowej wersji ERPA no i prezesowi od zadania specjalnego jakim jest informatyzacja firmy. Jedno jest pewne nikt oprócz tego managera nie zweryfikuje wyników twojej pracy bo nikt tam nie wie co to język SQL czy też inny. A po co programista w tej firmie ? nie wiem. Teraz biorą wszystko co wypluje rynek, bo nikt tak naprawdę nie liczy w firmie czy aby dany człowiek będzie wartością dodaną czy tylko kolejną fanaberią ekipy zarządzającej która zatrudnienie rozbuchała do rozmiarów racjonalnie niewytłumaczalnych.

Tre

Spieszcie się szanować pracowników tak szybko odchodzą

anonymous
@Tre 02.09.2018 23:29

Ale nie w Yawalu, tu lepiej jak pracownik z dużym stażem i obeznaniem odejdzie, bo ma większą wiedzą niż nie jeden z "kadry zarządzającej", a to nie jest mile widziane gdy dochodzi do konfrontacji. Oni potrzebują potulnych baranów, którzy będą wykonywać bez zająknięcia bzdurne polecenia! A Ty gdy pracujesz dłużej niż oni jesteś kolokwialnie mówiąc niewygodny.

anonymous

W Yawalu idzie ku lepszemu, nowe lustara w toaletach są wymieniane na nowe! Brawo dla innowacji! oraz dla nowatora :)))

anonymous
@anonymous 19.08.2018 13:38

Czyli dobra zmiana nie zwalnia z modernizacją zakładu. Poprzednicy malowali kibel, a obecni wymieniają lustra w tym przybytku rozkoszy :)) Brawo !!

Robol

I nowy kierownik kontroli się pojawił

anonymous
@Robol 05.08.2018 09:39

Ilu było kandydatów?, bo słychać było że jeden :).

anonymous
@Robol 05.08.2018 09:39

Kontroli czego?

anonymous
@anonymous 05.08.2018 21:06

dobre pytanie, kontroli czego lub kogo ?

adrenalina
@anonymous 05.08.2018 21:57

Będzie się sam kontrolował żeby go nie zwolniły mizoandryczki .

xyz
@Robol 05.08.2018 09:39

Co to za gość ? podobno jeszcze go nikt nie widział, Z Dąbrowy ?

anonymous
@xyz 12.08.2018 19:01

Yeti ;)

Irek

Proszę o informacje jak się pracuje na magazynie? Dostałem ofertę od pośrednika i zastanawiam się....

Tadek
@Irek 04.08.2018 16:34

Zależy na którym magazynie. Na profilach będziesz łaził jako ogon po całym magazynie i szukał jednego brakującego profilu przez pół dnia aby skompletować zamówienie. Na akcesoriach będziesz odmierzał gumę lub liczył śrubki i zawiasy. Oba zajęcia bez perspektyw, nie polecam.

Irek
@Tadek 04.08.2018 19:53

A atmosfera? Szef?

Tadek
@Irek 04.08.2018 21:41

Atmosfera ? hmm nic specjalnego. Większość ludzi ok, ale są i du....zy. Szef ? też mi pytanie. Zależy który bo nam magazynie jest ich z 15. dyrektor,kierownik stary i kierownik nowy, zastępca kierownika tego pierwszego no i mistrzowie oraz brygadziści. Tak że szefów ci u nas dostatek. Brakuje jeszcze zastępców mistrzów i brygadzistów, ale jak znam życie lada moment będą i oni.

wampir
@Tadek 05.08.2018 00:29

A to jest dyrektor czy dyrektorka ? bo mam zagwózdkę.

anonymous

Czyżby czarnym dziobom się polepszyło bo przestali kłapać na forum ?

anonymous
@anonymous 27.07.2018 13:18

Skończ podburzać

jan
@anonymous 27.07.2018 21:48

boli prawda co?? może się przedstawisz ?

anonymous
@jan 29.07.2018 12:01

Prawda jest taka że jestem z biura. Agresja rodzi agresje. Więc podaruj sobie takie teksty.

anonymous
@anonymous 27.07.2018 13:18

Czarne dzioby przestały ale tylko na chwilę, czekamy na rozwój sytuacji, aż Pani Zofia weźmie pod kreskę i rozliczy ekipę rządzącą. Czekamy też aż wszystkiemu przyjrzy się córka właściciela i wrócą czasy gdy pracownik produkcyjny był szanowany, a jego praca włożona w rozwój firmy doceniana.

black
@anonymous 27.07.2018 13:18

Jaki jest cel zadawania takiego zaczepnego pytania?

anonymous
@anonymous 27.07.2018 13:18

Może przestań wywoływać wilka z lasu tylko zajmij się przekuwaniem wiedzy teoretycznej w praktykę, bo nie wiadomo ile jeszcze ujedziesz w firmie po znajomości! A twoje hipotetyczne podejście do produkcji oparte na zasadzie prób i błędów już się wszystkim odbiło czkawką!

wacław z Kiedrzyna
@anonymous 01.08.2018 16:48

Coś ci się pokiełbasiło z tą Panią Zosią. Ona nie rozlicza, ona zostanie rozliczona za kamerdynerstwo.

anonymous
@anonymous 27.07.2018 13:18

Tak polepszyło! Zwalniam się! :)

anonymous

No i tak to tylko wieśniak potrafi skwitować innych. Wracaj na pole

Barti
@anonymous 04.08.2018 15:20

Zgadzam się- co ma piernik do wiatraka? Jak masz potrzebę opisać czyjeś kompetencje lub ich brak to to zrób. Wygląd nie ma tu nic do rzeczy. No chyba ze chcesz obrazić kogoś

Iza

Możecie powiedzieć coś więcej o pracy na stanowisku konstruktor systemów aluminiowych? Pojawiło się takie ogłoszenie w sieci. Wiecie jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń? Możliwość rozwoju zawodowego i szkoleń, czy firma praktykuje awanse wewnątrz firmy? Jaka jest atmosfera? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat.

Err
@Iza 01.07.2018 01:00

Iza złóż aplikację, dowiedz się, popracuj a potem podziel się swoimi doświadczeniami. Twoje wpisy robią się nudne.

bez nicku
@Err 01.07.2018 16:32

faktycznie wpisy Iza są nudne !! może coś się wypowiesz nt usuwania wpisów ?

zadowolony konstruktor
@Iza 01.07.2018 01:00

Czytając to ogłoszenie mam wrażenie że ktoś tu upadł na głowę, ale po kolei. Pracując dla pani, która to ogłoszenie opracowała zyskasz: 1. Atrakcyjne warunki ubezpieczenia grupowego - FAKTYCZNIE DLA MŁODEGO CZŁOWIEKA NAJWAŻNIEJSZE JEST UBEZPIECZENIE NA ATRAKCYJNYCH WARUNKACH, BO PRZECIEŻ KAŻDY MŁODY CZŁOWIEK W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI CHCE BYĆ UBEZPIECZONY NA ATRAKCYJNYCH WARUNKACH !!!!!. 2. Prywatną opiekę medyczną - JAK BĘDZIESZ MIAŁ KATAR TO PAKIET JAK ZNALAZŁ. A POZA TYM PIC NA WODĘ Z KTÓREGO NIE SKORZYSTASZ BO … (POCZYTAJ O PREMII ZA ABSENCJĘ). 3. Dofinansowanie do Karty Multisport – DOFINANSOWANIE, MÓJ BOŻE, KTO Z TEGO KORZYSTA I KTO TO WEŹMIE POD UWAGĘ MAJĄC DO WYBORU LEPSZĄ PENSJĘ ?. CHYBA ZARZĄD Z POMYSŁODAWCZYNIĄ ? A TU PRZYDA SIĘ TROCHĘ RUCHU. 4. Paczki na Mikołajki i z okazji Dnia Dziecka - NIE CHCIELIBYŚCIE WIEDZIEĆ CO JEST W TYCH PACZKACH I JAKA JEST ICH WARTOŚĆ. 5. Świadczenia świąteczne - ZAPYTAJCIE PRACOWNIKÓW JAKIE ŚWIADCZENIA DOSTALI NA ŚWIĘTA WIELKIEJ NOCY ? (usunięte przez administratora) A teraz pora na materialne korzyści, które oferuje nam (usunięte przez administratora) 1. Premia uzależniona od wyników twojej pracy - NA PREMIE NIE MASZ NAJMNIEJSZEGO WPŁYWU !!. CO KWARTAŁ DOSTANIESZ D(usunięte przez administratora), A WIĘC I PREMIA TO JEDNA WIELKA ILUZJA. 2. Dodatkowa premia motywacyjna za brak absencji chorobowej - JAK CAŁY ROK BĘDZIESZ CHODZIŁ NICZYM WÓŁ DO ROBOTY MIMO GRYPY I KATARU TO ZA ROK OTRZYMASZ AŻ !! 1000 ZŁ BRUTTO, CO DAJE 83,3 ZŁ BRUTTO ZA MIESIĄC CHODZENIA Z GRYPĄ I BÓLEM GŁOWY DO ROBOTY. PAMIĘTAJ JEDNAK, ŻE JAK PÓJDZIESZ NA 1 DZIEŃ OPIEKI LUB 1 DZIEŃ OKOLICZNOŚCIOWEGO NP. Z POWODU ŚMIERCI BLISKIEGO (usunięte przez administratora), BO WG ILUZJONISTKI BRAK ABSENCJI TO PRACA NON STOP, BEZ MIEJSCA NA ŻAŁOBĘ I ZADUMĘ. 3. Nagroda za dzielenie się pomysłami - ZAPYTAJCIE POMYSŁODAWCZYNI KTO DOSTAŁ TAKĄ NAGRODĘ. JEDYNA TAKA BYŁA WYPŁACONA W 2015 R. I NIE WARTO PISAĆ ZA CO. DZIŚ TO ILUZJA. NO CHYBA ŻE W YAWALU PRACUJĄ (usunięte przez administratora)SKORO NIKT TAKOWEJ NIE WIDZIAŁ. 4.Bonus za polecenie pracownika - BOŻE JAKIM TRZEBA BYĆ DESPERATEM ABY PŁACIĆ ZA FUNKCJĘ NAGANIACZA I JESZCZE SIĘ TYM AFISZOWAĆ ?. A na koniec najlepsze. Specjalnie dla was pani (usunięte przez administratora) ma jeszcze: 1. umowę o pracę na pełny etat - FAKTYCZNIE YAWAL JEST W TAKIEJ KOMFORTOWEJ SYTUACJI, ŻE ZAWSZE MOŻE WAS ZATRUDNIĆ NA ŚMIECIÓWCE BĄDŹ POŁOWIE ETATU. PRZYSZŁY KONSTRUKTORZE POWINIENEŚ SIĘ CISZYĆ Z TAKIEJ OFERTY !!. 2. Bezpłatne szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne - HIMALAJE HEREZJI. JEDYNE SZKOLENIE JAKIE OTRZYMASZ TO NIEUDOLNE Z BHP. DOWIESZ SIĘ NA NIM ŻE PALECIAK TO NIE HULAJNOGA. BĘDZIESZ TEŻ MIAŁ SZANSE BYĆ NA WIRTUALNYCH SZKOLENIACH JAK NP. DLA TZW SYGNALISTÓW. POZA TYM SZKOLENIA ZEWNĘTRZNE ZAREZERWOWANE SĄ TYLKO DLA KAMERDYNERSTWA I NAJBLIŻSZEGO OTOCZENIA. DLA ZWYKŁEGO PRACOWNIKA SZKOLENIA POD KAŻDYM WZGLĘDEM TO WIELKA ILUZJA. 3. Szanse uczenia się i wymiany wiedzy - OJ TAK, TO NA PEWNO. WPIERW SIĘ UCZYSZ, A NASTĘPNIE WYMIENIASZ WIEDZĘ W ALUPROFIE, LUB U INNEJ KONKURENCJI. 4. Realne możliwości na rozwój i awans – JEST TO MOŻLIWE (usunięte przez administratora). POZA TYM ZAPOMNIJ O AWANSIE. 5. Duża swoboda działania i wdrażania swoich pomysłów - TO AKURAT PRAWDA. TWÓJ PRZEŁOŻONY RACZEJ POMYSŁÓW MIEĆ NIE BĘDZIE WIĘC W TOBIE NADZIEJA. 6. Upominki z okazji dnia kobiet i chłopaka - DOSTANIESZ RÓŻYCZKĘ Z BIEDRONKI ZA 1 ZŁ LUB NAFASZEROWANEGO SPULCHNIACZAMI PĄCZKA ZA 0,74 GR. 7. Luźną atmosferę w gronie młodych ludzi - TO PRAWDA. LUZ BLUZ, BRAK ODPOWIEDZIALNOŚCI, BRAK ZASAD NO I NAJWAŻNIEJSZE, (usunięte przez administratora) 8. Pyszną kawę - JA BYM JESZCZE WSPOMNIAŁ O DARMOWYM PAPIERZE TOALETOWYM, NIEWYDZIELANEJ WODZIE DO SPŁUKIWANIA I O DARMOWEJ KRANÓWCE ORAZ O COROCZNYCH WYKWINTNYCH WIGILIACH.

Cherry :)
@zadowolony konstruktor 20.07.2018 12:53

Musze tu trochę zaprzeczyć jednej tezie, Wigilie są fajne! :)) bo to jedyna okazja oby zobaczyć jak zalewa nas pracowników produkcji, FALA pracowników biurowych!!! Na każdego pracownika produkcji przypada jeden mózg biurowy złożony z czterech osób, każda po 1\4 mózgu!! :)))

olek
@zadowolony konstruktor 20.07.2018 12:53

Dziękuję za informacje. To ,że będę aplikował spowodowane jest tym , że na dzień chłopaka dostanę pączka HIP HIP Hurra, Hurra , Hurra :). Reszta benefitów to standard w każdej firmie...

anonymous
@olek 22.07.2018 10:13

Nie taki standard. Pracuję niedaleko waszej i u nas nic takiego nie ma....

olek
@anonymous 22.07.2018 16:33

zapraszamy do nas , te benefity są tylko na papierze, to co napisał zadowolony konstruktor. W Yawalu benefity to jak majaczenie pijaka

anonymous
@anonymous 22.07.2018 16:33

U ciebie tych benefitów nie ma, a jest 4 brygadówka ? tzn zapier.....czasz świątek piątek ?

shakin dudi

Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego złe opinie o Yawalu zaczęły pojawiać się dopiero od kilku lat ? Wystarczy przejrzeć historię wpisów i daty aby zadać sobie to pytanie. Równie złe, a nawet gorsze wpisy były i są na stronie Finala. Masakra.

Stańczyk

W Yawalu nie jest aż tak źle, skoro ci co się zwolnili wracają znowu na ciepłe posadki, które już są obsadzone kimś innym np. A dlaczego nie są przyjmowani na produkcję skoro tam największy deficyt i rotacja? Bo na produkcji trzeba się niestety ale narobić, a za biurkiem posiedzi, przejrzy monitoring, kto kogo klepie po tyłku, zrobi wpis na goworku w godzinach pracy, poudaje że cos robi i czas zleci )

diabeł
@Stańczyk 22.07.2018 11:33

Ciekawe czy mój sex z Kają na koszu z profilami zaobserwowały kamery ??

mary
@diabeł 23.07.2018 12:07

no niestety tak i widać Twojego małego pen..sa

anonymous

a ty nie widzisz, ze jaja sobie robią????? Weź wyluzuj - stres szkodzi

black little dress
@anonymous 23.07.2018 16:05

Jaja sobie robią?! Super! Dostęp do nagrań wideomonitoringu powinien być ograniczony i nadzorowany bo zawiera wizerunki osób fizycznych. W takim wypadku art. 37 ustawy o ochronie danych osobowych wymaga, by dostęp do tego typu nagrań miały wyłącznie osoby, którym wydano upoważnienie do przetwarzania danych. Wymagane jest również prowadzenie ewidencji wydanych upoważnień do przetwarzania danych osobowych – zgodnie z treścią art. 39 ust. 1 ustawy powinna ona zawierać co najmniej: imię i nazwisko osoby upoważnionej, datę i zakres nadanego upoważnienia. A w Yawalu …. jest zupełnie inaczej dostępu mało kto nie ma i później gdy coś się wydarzy każdy może zobaczyć i komentować bez ogródek. Kamery powinny być właśnie zamontowane i biurach skierowane na monitor i wtedy weryfikacji kto jest potrzebny w firmie podlegałby każdy a jego praca mogłaby zostać oceniona.

anonymous
@black little dress 23.07.2018 20:06

Kto pomawia inną osobę lub instytucję, podlega karze grzywny, ograniczenia wolności, lub karze pozbawienia wolności do 1 roku. Takie przesłanie niesie za sobą art.212 kodeksu karnego. Przepis ten dotyczy także zachowania w sieci.

anonymous
@anonymous 24.07.2018 07:42

A gdzie tu pomówienia? Każdy wie, że praktycznie każdy kto ma tylko komputer firmowy ma dostęp do monitoringu. A przynajmniej na jednym dziale tak jest i jestem w 100% tego pewien. Nie z domysłów jak może niektórzy tylko mam na to wiele przykładów.

anonymous
@anonymous 24.07.2018 10:01

To nie „praktycznie każdy”. I tu są pomówienia

anonymous
@anonymous 24.07.2018 10:06

Nie pomówienie a fakt.

black little dress
@anonymous 24.07.2018 07:42

Grozisz mi? pozbawieniem wolności! art 190 KK

anonymous
@black little dress 24.07.2018 20:38

Nikt nikomu nie grozi. Przypominam tylko, że nikt w sieci nie jest bezkarny. Nawet jeśli anonimowy. Przypominam tak samo jak ty odnośnie przepisów dot. ochrony danych osobowych. A mówienie, że „w Yawalu …. jest zupełnie inaczej dostępu mało kto nie ma” jest nieprawdą, bo jest wręcz przeciwnie- mało kto go ma. I mają go osoby upoważnione. Wszystko w temacie

anonymous
@black little dress 24.07.2018 20:38

A jak masz jakieś wątpliwości co do bezpieczeństwa twoich danych osobowych zawsze możesz napisać do Inspektora danych osobowych Yawala: iod@yawal.com. Na pewno odpowie ci na wszystkie pytania.

czarny
@black little dress 23.07.2018 20:06

A na guzik chciałbyś podglądać w biurze kto co robi skoro widać bez kamer jak ta praca jest realizowana i nadzorowana ?. Kpina goni kpinę. Skoro firma się nie poprawia, nie rozwija i nie ma wyniku tylko iluzja goni iluzję to po co kamery przy monitorach ? Już bez kamer widać efekty pracy całego biura. A tak na marginesie, już lepiej na każdym komputerze zainstalować program monitorujący aktywność danego osobnika tylko po co skoro managery od wiedzy wszelkiej i działalności cudotwórczej nic nie robią tylko się spotykają ?.

anonymous
@Stańczyk 22.07.2018 11:33

Stańczyku uwierz mi ci co wrócili żałują, bo wrócili do większego bagna niż jak się zwalniali. Ponadto wrócili bo im zaproponowano o niebo większe pieniądze i stanowiska. Nie łódź się że skamlali aby wrócić, wróć na ziemię zanim coś skrobniesz. A tak na marginesie te powroty tylko świadczą o tym jak złe decyzje popełniano puszczając ich kiedyś. To jest właśnie brak polityki personalnej ale to już Zofii problem.

Starawyga

Pracę w Yawal/Herby mogę ocenić w następujący sposób: plusem jest atmosfera w pracy, natomiast minusem kwestia zarobków. Najgorsze jest oczekiwanie na premię, będzie czy też nie....

yawal
@Starawyga 13.07.2018 00:03

Ta wspaniała atmosfera o której piszesz zapewne panuje na którymś z wydziałów produkcyjnych lub na magazynie. To prawda ludzie na produkcji raczej się szanują i kolegują bo po pierwsze mają wspólnego wroga a po drugie mają na to czas, bowiem takiej sielanki, bajerki, fajeczki i klepania lasek po d...e jak w Yawalu nie spotkasz nigdzie indziej. Niestety ta dobra atmosfera kończy się właśnie na halach, bo w biurze panuje coś zupełnie odwrotnego. Nie pisz więc ogólnie, bo wprowadzasz w błąd ludzi którzy będą rozważać prace w Yawalu. A zarobki i premia. Boże ile już o tym napisano. Dlaczego w Yawalu jest jak jest i wszyscy którzy odeszli się z tego cieszą ?. bo ta firma, i jej władze oraz właściciel na to zasługują.

MałaMi
@yawal 18.07.2018 11:24

Coś odwrotnego, czyli? Klepiecie sie po plecach nawet za zjb**ą robotę! i gratulujecie sobie przypału. Mnie nie klepie nikt po tyłku ani żadnej z moich koleżanek, więc wypraszam sobie! A jeśli piszesz o solidaryzowaniu się bo mamy wspólnego wroga, to tak jak i my pracownicy z produkcji jesteś wrogami dla tych, których potrafimy wpunkować ze złego zarzadzania!

Mleczgal
@MałaMi 19.07.2018 22:55

Mylisz się, my się nie klepiemy po plecach tylko na siebie ujadamy i się namiętnie pod.......my, bo współpraca w biurze tyle znaczy co dla muzułmanina świńskie mięso. Każdy dział to zamknięte podwórko, i jeśli na nie wtargniesz masz gwarantowany odwet. A co do klepania się po (usunięte przez administratora) e na produkcji. Jak myślisz w kamerach nie widzimy co po nocach robicie ? A i za dnia widać wyleżyny na kartonach.

MałaMi
@Mleczgal 20.07.2018 10:57

W kamerach?? A nie służą one wyłącznie dla bezpieczeństwa, tak mówi prawo o monitoringu przemysłowym!! No super, że tak na forum, bez ogródek walisz prosto z mostu, że inwigilujecie pracowników produkcji, a dostęp ma każdy kto się z choinki urwał! Zaje…e! Dostęp do nagrań pochodzących z monitoringu w miejscu pracy zgodnie z art. 37 Ustawy o ochronie danych osobowych mogą mieć tylko osoby upoważnione przez administratora. Nagrania powinny być odpowiednio zabezpieczone, tak by nie dostały się w nieodpowiednie ręce, co mogłoby skutkować ich nielegalnym wykorzystaniem.

anonymous
@Mleczgal 20.07.2018 10:57

Gratuluję inteligencji, cenna informacja dla PIP, że pracownicy są obserwowani na kamerach. Jeszcze raz gratuluję ????????

eM
@Mleczgal 20.07.2018 10:57

Wyleżyny na kartonach... ;D Ty sobie lepiej zadbaj o to byś odleżyn na swoim tyłku nie dostał od siedzenia. Bravo! Bravo! Oby któryś pracownik w końcu zrobił porządek z tym Waszym podglądaniem ludzi!

Mleczgal
@eM 20.07.2018 13:32

Kamery służ tylko do jednego.................... nie łudź się że są zamontowane dla bezpieczeństwa. Swoją drogą jaki miałyby mieć wpływ na bezpieczeństwo ? Widzimy wszystko i wszystkich nawet klepanie po (usunięte przez administratora)

anonymous
@Mleczgal 20.07.2018 20:45

Wielkie mi halo- kamery są wszędzie. Normalka.

My.
@Mleczgal 20.07.2018 20:45

Zazdrość przez Ciebie przemawia?? Wy ,,biurowi" po plecach się nie klepiecie a MY po tyłkach... Straszne rzeczy.... :D Może zamiast siedzieć na goworku o 10.57 zrobił byś coś porzytecznego dla firmy...???

robol
@Starawyga 13.07.2018 00:03

Atmosfera to była kiedyś, 10 lat temu, teraz to już rutyna.

anonymous
@My. 20.07.2018 23:56

Pożytecznego a nie porzytecznego

Zostaw opinię o YAWAL S.A. - Herby

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YAWAL S.A.