YAWAL S.A.

Herby

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 602 ocen.

Opinie o YAWAL S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YAWAL S.A.

Iza

@Węglar a powiesz coś więcej? Samo stwierdzenie "jest ok" osobom zainteresowanym pracą za wiele nie mówi, dlatego proszę Cie rozwiń swoją wypowiedź. @anonymous a czy starzy pracownicy firmy YAWAL S.A. w takiej sytuacji pytali o podwyżki?

anonymous
@Iza 07.12.2017 15:29
@Węglar a powiesz coś więcej? Samo stwierdzenie "jest ok" osobom zainteresowanym pracą za wiele nie mówi, dlatego pro...

Jakie podwyki?! Teraz to sie tam wszystko wali na łeb na szyję :) Klienci odeszli, zamówień brak i ojo joj! :)

WW
@anonymous 08.12.2017 19:15
Jakie podwyki?! Teraz to sie tam wszystko wali na łeb na szyję :) Klienci odeszli, zamówień brak i ojo joj! :)...

Nie potwierdzam "rewelacji" anonymousa. Rok 2017 jest rekordowym w historii firmy a kolejny zapowiada się jeszcze ciekawiej. Skoro ktoś pisze te bzdury tzn., że nie pracuje w naszej firmie. Pozdrawiam. Dyrektor Handlowy Yawal S.A. Wojciech Wolnicki

Węglar

jest ok

anonymous
@Węglar 10.10.2017 15:59
jest ok

Sytuacje w Yawal system można opisac posługując się żartem, memem "- Szefie dlaczego nowi zarabiają więcej niż ja?! - Bo nikt nie chce przyjść za takie pieniądze jak wy macie!!"

Iza

@jacenty a właściwie po co Ci takie informacje? Może ktoś z pracowników Ci odpowie, ale nie rozumiem zasadności tego pytania. Na forum powinny pojawiać się informacje, które pomogą innym użytkownikom.

jacenty

Do pracownikow Yawal, a po co oni (właściciele )szykują nowe emisje ? 15 września walne . Chcą coś kupować czy brakuje kasy na wynagrodzenia ?

Iza

@Załamany mógłbyś wytłumaczyć czemu odradzasz pracę w YAWAL S.A.? Czy chodzi tylko o pieniądze? Wiesz, że to kwestia, którą ciężko poruszać, bo dla każdego inne zarobki mogą być satysfakcjonujące. Czy w takim razie coś oprócz pieniędzy wpływa na Twoją ocenę? To ważne dla osób myślących o podjęciu współpracy z firmą.

anonim

(usunięte przez administratora)

Młody

Roboty coraz więcej za coraz mniej pieniądze ( premii brak ) operator CNC zarabia 15 zł brutto około 11 na rękę. Nikt o zdrowych zmysłach tu nie przychodzi a starzy pracownicy odchodzą. Nie polecam i omijajcie tą firmę

...

odradzam tą firmę, w biedronce lepiej zarabiają...

Iza

Na stronie firmy YAWAL jest wiele ofert pracy jak i staży: https://www.yawal.com/work/kariera.html. Zapewne wiele osób chciałoby zgłosić swoją kandydaturę. Czy może ktoś chciałby zdradzić jakieś rady odnośnie spotkania rekrutacyjnego? Oszczędziłoby to nie jednej osobie stresu.

Chucknoris

Wreszcie ktoś się odważył przerwać milczenie Zygmunt brawo ty !!!

Kola

Wita. Czy ktoś wie o nowym naborze na managera produktu w tej firmie ? Warto brać udział ?

Nowy99

"Mały" nie martw się u mnie była podoba sytuacja.

Mały

Firma jak widać z opisów odpowiada w 100%. Miałem okazję brać udział w rozmowach dotyczących pracy, jakiś czas temu, a firma mimo obietnic że powiadomi o wynikach rozmowy, do dnia dzisiejszego nie odezwała się. Takie jest u nich podejście do ludzi. Gonią kogoś na rozmowy, obiecują "cuda" , a potem cisza sza. Jednym słowem - nie polecam. Szanujcie się ludzie i unikajcie tej firmy.

reo
@Zbulwersowany 22.03.2017 10:57
Bzdura, kolejne kłamstwa. Nie odpowiadają. Kilka razy prosiłem o informację, mówiłem, że biorę udział w innych procesach rekrut...

Wyślij do Aluprofu na pewno się odezwą

manager
@YAWAL S.A. 09.12.2016 09:39
Informuję, że Firma Yawal daje informację zwrotną każdemu kandydatowi, z którym ma przyjemność się spotkać. Informacja przekazy...

niestety nie jest to prawdą, jestem po spotkaniu i w wyznaczonym terminie na odpowiedź, który minął kilka dni temu, nikt się nie odezwał ani mailowo ani telefonicznie

Maks

To aż tak źle dzieje się w tej firmie, co to za Pani tam stara się rządzić że ma takie opinie ?

Polo

Witam Jak obecnie wygląda sytuacja tej firmy, czy warto aplikować do nich ? Utrzymują poziom na rynku czy są na dnie ? Widzę tu sporo negatywnych opinii, ale jak jest naprawdę, mam możliwość aplokowania ale niechciałbym władować sięcw coś niefajnego. Dajcie znać. Pozdrawiam

lizardf

a znajdzie się tu jakiś ziomek może co ma doświadczenie w tej firmie jako Doradca Techniczno - Handlowy? może i wyślę cv ale najpierw musze posłuchać co i jak

Bolo

SOM etaty analfabeto

nowy 87 szukam pracy

witam a jakich zarobków szczerze mozna sie spodziewac-pozdawaiam

Mlody

Maja etaty -papiery przynies

j23

Skoro brygadziści się na niczym nie znają (jak sugeruje gość o nicku "kobieta widmo") to co można się spodziewać po Was ignoranci ? Swoją drogą jak gość się podaje za kobietę to biada temu wydziałowi ;)

nowy 87 szukam pracy

witam jakie zarobki na produkcji albo na magazynie /som może wolne etaty

krogulec

andzia, siedzieć to można na kiblu, a nie na internecie :)))

Kuba

@kobieta widmo, Dzięki za poparcie :) cieszę się że masz odwagę powiedzieć coś w oczy a nie pisać na internecie :) fajnie że cieszycie się z nowych brygadzistów. Negatywne słowa jeszcze bardziej motywują nas do działania :D Pozdrawiam :)

Dex

Witam kobietę widmo. Jeżeli uważasz że brygadzisci sobie nie radzą może sama spróbujesz swoich sił, na się chętnie zamienie, tylko się podpisza kim jestes. Pozdrawiam nieporadny brygadzista :p

Tadek

Trzeba być nieźle skoślawionym pisząc, że targety są po to aby motywować. Zamiast uczęszczać na zajęcia z zarządzania pewnie bywało się na piwie.

kucharz

@jatok, taka filozofia (premia od targetu) nie spowoduje, że nagle zaczniecie więcej produkować i sprzedawać. Wręcz odwrotnie, ten system będzie pogarszał wyniki, bo skoro to jedyny motywator, to co będzie gdy go zabraknie (nie wyrobisz targetu)?. Otóż będziesz miał ludzi zmotywowanych na poziomie zerowym i tak już pewnie u was jest tylko trzeba to umieć dostrzec. Tu masz trochę przewrotny przykład takiego rozumowania "Pewien amerykański pisarz miał zwyczaj pracować w gabinecie, którego otwarte okno wychodziło na cichą osiedlową uliczkę. Była ona drogą ze szkoły grupy urwisów, którzy raz na dzień urządzali pod oknem pisarza „koci koncert”. Nie ułatwiało mu to oczywiście pracy. Pewnego razu pisarz wyszedł do chłopców i powiedział: Już się martwiłem, że dziś nie przyjdziecie, bardzo mi się podobają wasze kocie koncerty. Po nich lepiej mi się pracuje. Macie tu po dolarze na głowę i przyjdźcie jutro znów pohałasować. Nieco zdziwieni chłopcy zjawili się nazajutrz i znów urządzili jazgot. Tym razem otrzymali jednak jedynie po pół dolara. Nie jestem z was zadowolony powiedział pisarz. Żeby dostać dolara, musicie się lepiej starać. Trzeciego dnia chłopcy dostali jedynie po ćwierć dolara. To nie był żaden jazgot,zupełnie się nie staracie powiedział pisarz. Za ćwierć dolara to sam pan sobie jazgocz odparli chłopcy. I więcej już nie wrócili". W podobny sposób właśnie działa opisany przez Ciebie system. Mało tego, takie założenie od targetu nie pozwala dać premii osobie, która pracuje dobrze, i na której szczególnie zależy firmie. Jak myślisz co taka osoba, osoby zrobią?, na pewno wcześniej czy później odejdą, a to dla każdej firmy koniec sukcesów. Proponuje uczciwie płacić za dobrze wykonaną robotę, wtedy będziecie mieli wykonany target, bo praca będzie atrakcyjna dla pracownika, więc każdy będzie się starał.

Tadek

A nie rzuca ci się w oczy, że większość tu piszących tam pracuje?. Ty pracujesz, @tst pracuje i @Henio też tam pracuje. Co do premii, dla mnie obecne zasady premiowania to kpina z ludzi posługujących się rozumem. Ironia goni ironię i tyle w temacie. W kwietniu będzie Pan zadowolony.

Tadek

Jeśli tego nie robią to łamią prawo (wystarczy zadzwonić do odpowiedniej instytucji). Odpowiedź odnośnie premii poznasz w kwietniu.Będzie Pan zadowolony.

Tadek

Możesz rozwinąć co jest fajnego w tym, że zamiast 30 % premii pracownik ma obecnie prawo do 20% z czego teoretycznie dostanie maksymalnie 10%?. Jak czytam, że plusem firmy są wypłaty na czas to śmiech mnie ogarnia. W jakich ty czasach się zatrzymałeś?. Wypłata na czas to nie łaska a obowiązek pracodawcy.

tst

Niestety ale treść ostatniego komentarza dotyczących pani prezes czy też innych osób była poniżej jakiej kolwiek godności. A takie działania trzeba potepiać. Ponad to wiele działań i komentarzy pracowników w firmie została podjęta w natłoku emocji zmian jakie nadeszły w ostatnich miesiącach wraz ze zmianą osób zarządzających. Zmiany te w pewnych kwestiach z punktu pracownika są gorsze ale także i lepsze (te niestety ciężej jest dostrzec). Jak np sama idea nowego systemu premiowania (która sama w sobie jest fajna ale niestety bardziej rozłożona w czasie, ale i tu czas pokaże). Wiec może by zorganizować spotkanie pomiędzy osobami zarządzającymi a pracownikami w celu konstruktywnej budowy relacji. I nie mówię tu tylko o spotkaniu z Panem dyrektorem, ale także z Panią Prezes. Czy innymi osobami decyzyjnych. Żeby można było bez jakiś konsekwencji wylać swoje żale w swoich 4 ścianach, a może nawet zaproponować jakieś zmiany. Każdy mógł przedstawić swoją propozycję (przedstawić za) . Poczynić jakieś ustalenia mniej lub bardziej zobowiacujace. Ważne żeby to nie było na zasadzie oni poplacza a my im obiecamy co kolwiek na wieczne zapomnienie. Pani Kawalec raczej nikt osobiście do Pani nie przyjdzie i nie powie że za mało zarabia. Bo przekonanie ludzi (wszystkich nie tylko w tej firmie) jest takie ze i tak nic to nie da (zwłaszcza w przypadku pracowników produkcyjnych którzy nie mają przekonania że ja jestem ważny, bezemnie ta firma upadnie). Przyjdą tylko tacy którzy czują swoją twardą pozycje w tej czy innej firmie. Może zdanie na ten temat ma Pani odmienne. Pewnie można by dodać strach przed taka rozmową. Ale to panuje wszędzie i nie tylko w Yawalu. A co z tą wiedzą zrobi pracodawca to jest tylko jego sprawa. Co można dodać na plus firmy? Napewno wypłaty na czas. I napewno każdy znajdzie inne plusy które są dla niego ważne. A trzeba pamiętać ze zadowolony pracownik to efektywny pracownik. Pozdrawiam i mam nadzieję że nikogo nie urazić swoją wypowiedzią

HIHI

I w ten sposób pani Sonia zakończyła tą poważną debatę

Sonia Kawalec

Szanowni Państwo, informuję, że zniesławienie i znieważenie są przestępstwami ściganymi odpowiednio z art. 212 i 216 kodeksu karnego. Yawal SA podejmie stosowne kroki prawne w celu ustalenia osób umieszczających zniesławiające i znieważające komentarze na temat spółki, członków zarządu, czy jakichkolwiek innych osób zatrudnionych w spółce, a w dalszej kolejności skieruje sprawy na drogę postępowania sądowego. Pracowników spółki zachęcam do bezpośredniego kontaktu ze mną w celu omówienia swoich zastrzeżeń co do warunków pracy, a nie szkalowania pracodawcy na forach internetowych. W ten sposób nie buduje się ani marki, ani wizerunku. Sonia Kawalec, Dyrektor Personalny i Administracji Yawal SA

ret

Idźcie w kąt sobie popłakać i mamusi się pożalić. Nie podobają się warunki to idźcie do innej firmy.

biurwa

w biurze podwyżki i bardzo dobrze , a może trzeba mocniej przyłożyć się do pracy na produkcji a nie narzekać !! co Wy jesteście górnicy 13,14 pensja ,deputaty itd.. Nowa prezes powinna wam mocniej ścisnąć lejce. Fakt że w biurze mamy dużo czasu na fejsa, pisanie opinii i inne rozrywki internetowe , ale to już inna sprawa. Poranek od kawki i serwisów prasowych, potem jakaś poczta, znowu kawka , fejsik , i dzień mija :)

andzia_A
@KOBIETA WIDMO 10.04.2016 08:45
Osoby się zwolniły ma CNC ( niby ) bo ci co zostali są brygadzistami hihi. Dobre szczególnie ten młody który robi niecały rok....

Kobieta widmo..... nic dziwnego że przez 2 lata tkwisz w miejscu bez awansu skoro zamiast pracować siedzisz na internecie i obraźliwe komentarze wrzucasz na tych którym się chce pracować :)))))))))

Wyrocznia
@biurwa 18.02.2016 09:57
w biurze podwyżki i bardzo dobrze , a może trzeba mocniej przyłożyć się do pracy na produkcji a nie narzekać !! co Wy jesteście...

Na fejsiku to wszyscy siedzą czy to w biurze czy w magazynie czy na produkcji. Tam gdzie internet tam wszyscy siedza w wolnej chwili. Chłopcy maja wiecej rozrwki bo i na necie sobie babki oglądają na necie i na hali. Powinniśmy lepiej w Finalu załozyc biuro matrymonialne. Wkońcu nie brakuje napalonych samców i samic :)

Tst

7 osób się, zwolnilo. 5 operatorów starych ledwo zipiących centrów obróbczych. Ponadto został zwolniony wieloletni pracownik za wyrażenie własnej opinii (ani razu nikogo nie obraził). Był nie wygodny, nie liczą się z człowiekiem.

Biurowiec

A co takiego CNC pokazało?

Kgh

My pokazalismy swoje a oni pokazali że maja nas wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mam nadzieję że reszta pojdzie w nasze ślady. Pozdrawiam

guwno

W biurze podwyżki, a hale produkcyjne - wypłaty ze ledwo najniższą krajową ludzie dostali, co to za czasy żeby nie można było zarobić 2 tyś w tak dużej i jak to zarząd mówi prężnie rozwijającej. Wszystko zabrać! Złodzieje i bandyty. Jeszcze Ci powie taki jeden z drugim,że na twoje miejsce jest 5 innych osób chętnych. Zobaczymy! CNC już pokazało- brawo! Teraz czekać na resztę!!! Wtedy zobaczymy co pan "K" zrobi.

kh

Dobrze wiedzieć... Też pracuje w biurze i jakoś podwyżki nie dostałem...ale w yawal to norma- są równi i równiejsi

kajetan

w biurze nie narzekamy. Dostaliśmy w nowym roku podwyżki po ok 200 zł / miesiąc wiec jest ok. Firma widać ,że się rozwija a może i zwija ? Pani Prezes to najwspanialsza kobieta na świecie. Idę jej pastować buty...

yawal

wlasciciel na wigili mowil ze bedziemy wiecej zarabiac -tylko kogo mial na mysli

koko
@yawal 11.02.2016 20:35
wlasciciel na wigili mowil ze bedziemy wiecej zarabiac -tylko kogo mial na mysli

Nie prawda. Powiedział że życzy sobie większych zarobków więc nie skłamał.Ty masz tylko mu w tym pomóc za najniższą krajową. Mądry człowiek z tego prezesa nawet w wigilię daje przykład zarządowi.

Final

Najlepsze czasy tej firmy to czasu Prezesa PK. Był rozwój inwestycje, dbanie o wszystko co najważniejsze. Prawdziwe zarządzanie. Dbanie o firmę jak o własny dom bez chęci wielkich własnych zysków. Myślę że każdy tak uważa kto zna tą firmę z okresu największego rozkwitu.

xlo

Zobaczymy czy będzie miał gdzieś to, jak mu zakład padnie

olx

wlasciciel ma to gdzies co oni robia z wami

olx

wlasciciel ma to gdzies co oni robia z wami

zyx

ktoś się musiał baardzo napracować, żeby zniknęła część ostatnich negatywnych i prawdziwych opinii na temat tego, co się dzieje w tym zakładzie. Szkoda ludzi i aż żal właściciela, który zdaje się nie ma bladego pojęcia, co robi jego nowa kadra rządząca...

mm

szkoda gadać

Bebzol

Wyciągacze są i będę i chyba to się nie zmieni

patriota

Nie wiem czemu się smiejecie z Dnia Dziadka, przez kilka lat się trzymał na stołku wyciagnal niezla kase od Wlasciciela, przy okazji rozwalając wszytsko po drodze. Przez niego wyrzucono wielu wartościowych ludzi ale on? smieje się teraz bo na koncie ma konkretna sumke i kolejna firme będzie kosił. Zresztą ilu było takich wyciągaczy?

źle się dzieje

grol@ Firma zbliża się do upadku pewnie zostanie sprzedana. Pensje w dół maszyny nie są naprawiane, pieniędzy nie ma na podstawowe narzędzia i przyrządy pomiarowe do pracy. Ludzie do biura są przyjmowani po "znajomości" bez wiedzy i doświadczenia. Firma ogólnie jest bardzo źle zarządzana, pracownicy produkcyjni są traktowani coraz gorzej pojawia się mobbing i obniżanie wynagrodzeń.

Sfinks

Dawid szukaj nowych operatorów bo możesz się niedługo bardzo zdziwic :p nikt nie będzie za grosze pracował

Zostaw opinię o YAWAL S.A. - Herby

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YAWAL S.A.