Yawal

• Blachownia

3. Opinie o pracodawcach Herby
  5. Opinie o Yawal S.A.

Opinie o Yawal Herby

Nie przegap nowości o Yawal S.A.!

bedsuo

23.02.2015 23:45

Są jakies teraz premie, bo ja chce osobiście zanieść swoje cv i musze przygotowac sie na ewentualna rozmowe, więc napiszcie pod jakim względem oceniają pracownika z czego sie przygotowac i jaka jest atmosfera w pracy czy dobra ze strony przelozonych i wspolpracownikow.. z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi

05.02.2015 03:58

Dzieki za odpowiedź, jednak nie odpowiedziałeś na moje pytanie odnośnie rekrutacji, jakie pytania na niej padają, czy robią jakieś nietypowe testy, zadania do wykonania? Powaznie bez znajomości nie mam co liczyć tutaj na pracę? Chyba nie zrezygnują z dobrego pracownika tylko dlatego, że nikogo nie znam wewnątrz...
    MMMM

18.11.2014 18:44

Ludzie piszecie same negatywne rzeczy o tej firmie, ale pociesze was ze tak sie dzieje w prawie kazdej firmie. Ja obecnie szukam pracy i bardzo chcialabym sie dostac do Yawalu na produkcje pomóżcie.
    Stary

10.11.2014 20:01

Nosił wilk razy kilka ...ponieśli i wil...czyce...?
    Zwiazek

30.10.2014 21:05

Ale związki nie sa po to by wydeptać podwyżki, tylko po to by nie mieć rocznego okresu rozliczenia, by nas nie dymano, wtedy wszystko musza ze związkami ustalać...tylko najlepiej od arzu się zglosci do jakiś silnych zwiazkow...pomoga
    Koles

04.10.2014 07:39

Taka jest prawda to samo w finalu, rządzi sfora niby podwyżki dali ale tylko dlatego bo by zostali sami. kiedy związki zakładacie?
    Casandra

15.08.2014 05:01

Wyjechałam i jestem bardzo zadowolona.A wam kij w oko narzryjcie się tym kołchozem.Nie chcieliście pomóc to cierpcie idioci
    OKO

15.08.2014 15:50

I TAK TRZYMAJ CASANOWO, POWODZENIA. DOBRZE NAPISANE CHOCIAŻ Z MAŁYM BŁĘDEM. TO PRAWDA OBECNIE W TYM PAŃSTWIE RZĄDZONYM PRZEZ POpaprańców ZOSTAJĄ Z MŁODYCH I NIE TYLKO SAME W POŁOWIE MIERNOTY, "BIZNESMENI" I NOWOBOGACCY OD SIEDMIU BOLEŚCI KTÓRYM SŁOMA WYŁAZI Z BUTÓW MIERNE ALE WIERNE "PROFESORY" I INNE GADAJĄCE W RTV ZŁODZIEJSKIE POSTKOMUNISTYCZNE ŁBY KTÓRE DOPROWADZIŁY DO ROZGRABIENIA POLSKI I ZROBIENIA Z POLAKÓW WASALI EUROPY. SZKODA TYLKO TYCH KTÓRZY MUSZĄ TU TERAZ ZOSTAĆ Z RÓŻNYCH POWODÓW. KTO ZDĄŻY TO PRZECZYTA TEN POST BO ZA JAKIŚ CZAS POPRAWNY POLITYCZNIE ADMINISTRATOR PONOWNIE GO USUNIE.:) A W YAWALU NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO, CI CO DŁUBIĄ W NOSIE I GŁĘBOKO KŁANIAJĄ SIĘ W PAS ORAZ INNE MIERNE ALE WIERNE KABLE ZARABIAJĄ DOBRZE A LUDZIE Z PRODUKCJI ... ZLI TAK TRZYMAJ CASANOWO, POWODZENIA. DOBRZE NAPISANE CHOCIAŻ Z MAŁYM BŁĘDEM. TO PRAWDA OBECNIE W TYM PAŃSTWIE RZĄDZONYM PRZEZ POpaprańców ZOSTAJĄ Z MŁODYCH I NIE TYLKO SAME W POŁOWIE MIERNOTY, "BIZNESMENI" I NOWOBOGACCY OD SIEDMIU BOLEŚCI KTÓRYM SŁOMA WYŁAZI Z BUTÓW MIERNE ALE WIERNE "PROFESORY" I INNE GADAJĄCE W RTV ZŁODZIEJSKIE POSTKOMUNISTYCZNE ŁBY KTÓRE DOPROWADZIŁY DO ROZGRABIENIA POLSKI I ZROBIENIA Z POLAKÓW WASALI EUROPY. SZKODA TYLKO TYCH KTÓRZY MUSZĄ TU TERAZ ZOSTAĆ Z RÓŻNYCH POWODÓW. KTO ZDĄŻY TO PRZECZYTA TEN POST BO ZA JAKIŚ CZAS POPRAWNY POLITYCZNIE ADMINISTRATOR PONOWNIE GO USUNIE.:) A W YAWALU SZKODA GADAĆ I STRZĘPIĆ SOBIE JĘZYKA, NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO ... CI CO DŁUBIĄ W NOSIE I GŁĘBOKO KŁANIAJĄ SIĘ W PAS ORAZ MIERNE ALE WIERNE BIURO I WSZELKIEJ MAŚCI KABLE MAJĄ SIĘ DOBRZE A NA PRODUKCJI BAJZEL, BHP POD PSEM ( nie ubliżając psom ) I MIERNE ZAROBKI. NIECH ŻYJE NIEDOŁĘSTWO I BYLEJAKOŚĆ.
    Casandra

19.05.2014 23:33

Ludzie pomóżcie! Szukam pracy wszędzie i bez skutku. Tz. od kilku dni pracuje w Hucie za 5.50; to jakaś masakra. Chciałabym pracować na produkcji. Pomóżcie.Jak dostać się do Yawalu ? To przez jakąś ahencję się załatwia? Z góry dziękuję
    z

24.04.2014 21:06

Firma "na zakręcie". Pytanie, gdzie pojedzie
    Malarz

12.04.2014 20:32

Firma jest ok, ale ekipa ,która jest u władzy jest strasznie niepoukladana, handel rządzi produkcja , finanse nie kontrolują budżetu, HR rządzi wszystkimi i zna sie na wszystkim... Omijajcie ta firmę z daleka !

13.04.2014 22:53

hehe dlatego jest jak jest , sprzedaz lezy bo handlowy produkuje :) czlowiek orkiestra , wszystkim pomoze o kazdej porze ! A jak czegos nie wie to z pewnością pomoże mu pani kadrowa z wielkeigo samochodu

31.03.2014 08:51

Praca i atmosfera, jak w każdym innym zakładzie pracy. Standard
    Worker

12.03.2014 20:45

No niestety kolesiostwo, ale dwóch już kolesi poleciało, szkoda ze przy okazji walki o stołki dla kolesi porządni tez polecieli potraktowani jak ...
    w

08.03.2014 19:41

Na jakim wydziale pracuje ten mleczgal ?
    rok

13.08.2014 20:57

mleczgal robi w białym domu najwiekszy donosiciel gory. znany na wszystkich wydzialach i firmie
    xyz

08.03.2014 16:16

na szczęście ci, co tworzą taką atmosferę sami zaczynają odchodzić...

08.03.2014 10:36

Współczuje osobą które muszą pracować w tej dziadowskiej firmie. Donosicielstwo, kolesiostwo, zatrudnianie swoich mało kompetentnych znajomych jest na porządku dziennym. Po przyjściu do pracy "mleczgala" kapusia atmosfera w pracy zrobiła się nie do zniesienia. Na szczęście ja już mam to za sobą.
    gucio

22.01.2014 19:21

Powiem tyle Henryko wróć
    dobry człowiek

20.12.2013 21:59

Nie narzekajcie na YAWAL. Jeżeli są ludzie ze stażem 5, 10, 15, 20 lat to znaczy ze w firmie nie jest źle. Przecież nikt nikogo nie zmusza do pracy.

Kontakt - Yawal S.A.

Lubliniecka 35 42-284 Herby

Branża główna: Hutnictwo i metalurgia

intruz

04.10.2013 12:22

A więc do Yawalu wrócili, podaje w kolejności alfabetycznej: (usunięte przez administratora) yyy więcej nie pamiętam.
    NFI

03.10.2013 19:54

Już niedługo dzień sądu ostatecznego
    Intruz

11.09.2013 10:25

(usunięte przez administratora)br /> każdy jest KOWOLEM swojego losu. Nieprawdaż?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Yawal?

Sylwia

10.09.2013 11:49

Wszyscy tak nażekają, jak im źle, jak nie dobrze, ile by to nie zmienili, każdy taki cwany a pisze z anonimowego nicku... śmiech. Nie jeden już się zwolnił z Yawalu a po 2 miesiącach wracał z płaczem na kolanach żeby go przyjeli ponownie. Czasy są ciężkie i każdą pracę trzeba szanować a jak nie to zapraszam obok do Jocker,a! Tam macie 4 zł na godzine i mimo tego ludzi pełen zakład bo nie mają za co rodziny wyżywić. Tacy ludzie marzą by mieć pracę w Yawalu... może się z nimi zamienicie co? Z chęcią pójdę na pierwszy ogień... Pozdrawiam wszystkich którym wiecznie mało.
    szcęśliwy pracownik

14.06.2013 21:24

Trzeba było zamiast za lakiernika iśc do roboty za grabarza miałbyś 500 zł od dołu. 4 doły w miesiącu i jesteś gośc. Ja tam nie narzekam, właściciel miły, zawsze uśmiechnięty, nie wymaga ode mnie zbyt wiele. Zawsze miło się ukłoni i powie dzień dobry a do tego jeszcze płaci mi sporą kasę za dłubanie w nosie za biurkiem i obiecanki cacanki. Jak tak popatrzę na tą swoją prace to sam się dziwie, że jeszcze żyją w tym kraju tacy ekscentrycy i filantropi jak właściciel.

08.06.2013 09:58

dobra rada: zwolnij się z tej pracy i zatrudnij się w innym przedsiębiorstwie. Czasy są trudne.
    pyrtek

18.07.2012 22:16

olo - 2012-07-11 19:55:29 ja też uważam, że nie ma co narzekać. Zawsze może być gorzej. Fajnie, że jest praca, że wynagrodzenie jest na czas. Gdzie indziej jest ludzi mają gorzej i nawet nikt z nich nie pomyśli o tym, aby chlapać na lewo i prawo jęzorem. Myślę, że to właśnie kierownicy najbardziej narzekają, bo mają za mało roboty.J(usunięte przez administratora). Jak lubisz ten stan to twoja sprawa. P.S. A gdzież to ludzie mają gorzej? możesz zapodac przykład? Na kierownicze stanowisko zawsze możesz się ubiegac, tylko się wpierw wyucz i zainwestuj w siebie a nie(usunięte przez administratora). Myślisz, że jak cie posadzą to będziesz bąki zbijał i w nosie za biurkiem dłubał, a wszystko się samo będzie robiło. Puknij się w makówkę, nie masz pojęcia o odpowiedzialności w pracy a jęczysz.
    pyrtek

18.07.2012 22:02

Alejandro - 2012-07-07 23:08:55 Pracowałem tam przez jakiś, na stanowisku inżynierskim. Jak na moje wymagania, zakład był całkiem okey.Chyba słaby z ciebie inżynier skoro cie wylali, a jeśli sam odszedłeś to chyba nie było tak okey.
    olo

11.07.2012 19:55

Alejandro

07.07.2012 23:08

Anton

25.05.2012 22:00

Wg mnie wyzbycie się wszystkich solidnie pracujących osób w tej firmie jest założeniem \"mądrych głów\" które wymyśliły projekt (usunięte przez administratora). Jak dobrze pójdzie to nikt z firmy niestety nie doczeka tego roku bo wszystko zostanie rozsprzedane. No ale cóż tak to jest jak kilka osób ciężko pracuje, a cała góra myśli w jaki sposób im pracy jeszcze dołozyć

18.05.2012 13:16

W firmie dzieje sie coraz gorzej pod kazdym wzgledem a przedewszystkim zarobkow. Nic tylko wymagania maja jakby tu ludzie zarabiali nie wiadomo ile. I nie ma sie co dziwic ze kilku pracownikow juz odeszlo a wielu sie nad tym zastanawia. Konkurencja nie dosc ze zmiazdzy yawal zabierajac klientow przez nizsze ceny to zatrudni ludzi odchodzacych z yawalu placac wiele wiecej niz \(usunięte przez administratora)" Ale przeciez dla wladz Yawalu to nie problem bo jak to zawsze mowia \"przyjdzie pierwszy lepszy z drogi i bedzie robil tak samo\", zobaczymy:) Jesli sie nic nie zmieni to panowie z ,,Gory\" beda zmuszeni wskoczyc w robocze uniformy i podtrzymywac produkcje.
    nick

10.09.2011 11:40

To cud że ta firma jeszcze nadal istnieje i aż tyle osiągnęła.
    matt

11.08.2011 14:09

Niskie zarobki...czyli średnio ile, w pełnym wymiarze godzin miesięcznie ?

18.03.2011 09:58

chciałeś powiedzieć super niskie zarobki

30.05.2010 22:14

przepraszam wszystkich to nie o tej firmie pisałem!

25.05.2010 20:05

Polecam tą firmę. Nowoczesna i prężnie działająca firma, wysokie zarobki, przyzwoity system motywacyjny. Firma godna uwagi
    a

15.05.2010 21:20

Niezły cyrk w tej firmie :-) zapraszam do pracy WARTO! każdy dzień pełen ubawu po pachy. Super zarobki, mogą wam obiecać każdą pensje - szkoda że tylko obiecać. Pensje są dosyć niskie ale spokojnie każdy z pracowników nadrabia wysokimi premiami, bardzo wysokimi. ZDECYDOWANIE POLECAM tą profesjonalną firmę, można się wiele nauczyć.

Zostaw merytoryczną opinię o Yawal S.A.