Opinie o CS Group Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CS Group Polska Sp. z o.o.

copy

Jak wygląda współpraca zdalna z copywriterem? Obowiązuje umowa o dzieło? Proszę firmę o odpowiedź.

CS Group Polska Sp. z o.o.
pracodawca
@copy 03.11.2017 20:01
Jak wygląda współpraca zdalna z copywriterem? Obowiązuje umowa o dzieło? Proszę firmę o odpowiedź.

Dzień dobry, w zalezności od rodzaju zadań na okreslonym stanowisku może obowiązywać umowa o dzieło czy też zlecenie lub stała współpraca. Prosimy o kontakt bezpośredni na adres rekrutacja@csgroup.pl z informacją, jakiego konkretnie stanowiska dotyczyć będzie współpraca, przekażemy wszystkie szczegóły. Pozdrawiamy CS Group Polska

sagnieszka

Świetna firma, świetne zespoły, doskonała współpraca!

Miki

Użytkowniku CS Group Polska Sp. z o.o. - dlaczego nie odpiszesz na moje pytanie? Rozumiem że jedyna dobra opinia w sieci o firmie to powód do radości, ale już wielokrotnie nawet w tym wątku pokazaliście jak źle traktujecie pracowników, więc poza odpisaniem zadowolonemu klientowi elementem ocieplania wizerunku było by też odpisanie na moje pytanie.

Miki
@CS Group Polska Sp. z o.o. 02.11.2017 17:48
Bardzo przepraszamy, ale napisaliśmy do Pana prośbę o kontakt bezpośredni. Zachęcamy ponownie do kontaktu pod adresem kontakt@...

W jaki sposób przepraszam bardzo wyslaliście prośbę o kontakt do niezarejestrowanego użytkownika? Czemu nie napiszecie na forum żeby inni pracownicy byli poinformowani ? Co chcecie ukryć przed pracownikami?

CS Group Polska Sp. z o.o.
pracodawca
@Miki 03.11.2017 14:56
W jaki sposób przepraszam bardzo wyslaliście prośbę o kontakt do niezarejestrowanego użytkownika? Czemu nie napiszecie na forum...

Uprzejmie prosimy o kontakt bezpośredni na adres kontakt@csgroup.pl, Wyjaśnimy wszelkie niepokojące Pana kwestie. Pozdrawiamy, CS Group Polska

Piękno łazienek

Współpracuję z firmą CS Group jak w każdej firmie są osoby różne. W firmie CS Group do osób kompetentnych zaliczam Pana Arkadiusza Wrzalika, którego polecam.

Pieknolazienek.pl

Współpracuję z firmą CS Group Polska. Polecam Pana Arkadiusza Wrzalika. Kompetentny, pracowity, komunikatywny.

CS Group Polska Sp. z o.o.
pracodawca
@Pieknolazienek.pl 23.10.2017 12:54
Współpracuję z firmą CS Group Polska. Polecam Pana Arkadiusza Wrzalika. Kompetentny, pracowity, komunikatywny....

Bardzo dziękujemy za Pana opinię. Pozdrawiamy, Zespół CS Group Polska

Miki

Wraz z umową dostałem do podpisania zakaz konkurencji- normalna rzecz. Pisze tam że jeżeli po zakończeniu pracy w CSgroup przez 6 miesięcy nie będę pracować w konkurencji to bedą mi płacić 25% pensji z CSgroup tytułem odszkodowania. Płacą? Co jest tu definicją konkurencyjnej firmy?

Kukurydza

Rekrutowana masz szczęście ze tam się nie dostałaś . Nerwowa atmosfera ,minimalna krajowa i brak perspektyw. Lepiej rozdawac ulotki. Warto też zauważyć ze pracownicy i klienci bardzo źle się wypowiadają i mają rację .

rekrutowana

Miałam okazje być rekrutowana w oddziale w Bydgoszczy. Panie przeprowadzające rekrutacje miały mnie poinformować o decyzji do następnego dnia. Niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi. Pierwszy raz spotkałam się z takim traktowaniem mojej osoby. Jeżeli chodzi o warunki - 13 zł brutto ( umowa zlecenie przez pół roku ). Rozmowa trwała 45 minut jakby dotyczyła pracy na jakimś wyższym stanowisku. Nie polecam, śmieszne warunki - za nie wiadomo jaką pracę.

CS Group Polska Sp. z o.o.
pracodawca
@rekrutowana 09.10.2017 10:05
Miałam okazje być rekrutowana w oddziale w Bydgoszczy. Panie przeprowadzające rekrutacje miały mnie poinformować o decyzji do n...

Dziękujemy za Pani opinię. W każdym procesie rekrutacyjnym kontaktujemy się z kandydatem zwykle w ciągu kilku dni roboczych. Jeśli takiego kontaktu dotąd z naszej strony nie było, bardzo przepraszamy, ale być może rozmowy na stanowisko, na które Pani aplikowała nadal trwają i nie wszyscy kandydaci zostali już powiadomieni o ich przebiegu. Przebieg rozmowy kwalifikacyjnej i warunki współpracy są zawsze adekwatne do oczekiwanych umiejętności i zadań pracownika i nie wynikają jedynie z wagi stanowiska, stąd i czas i etapy samego procesu mogą przebiegać różnie.

rekrutowana
@CS Group Polska Sp. z o.o. 09.10.2017 18:15
Dziękujemy za Pani opinię. W każdym procesie rekrutacyjnym kontaktujemy się z kandydatem zwykle w ciągu kilku dni roboczych....

co nie zmienia faktu, że wypadałoby poinformować o efekcie rekrutacji bez względu na wynik końcowy. Pierwszy raz się spotkałam z takim brakiem szacunku do ludzi. Skoro nie mają państwo szacunku do rekrutowanych osób - nie będą mieli państwo szacunku do pracowników. Pozdrawiam

Agata

Obecnie firma prowadzi wiele procesów rekrutacyjnych. Między innymi poszukiwani są kandydaci na stanowisko Doradca Klienta do pracy w Warszawie. Czy ktoś z Was pracuje właśnie w tym dziale CS Group Polska Sp. z o.o.? Możecie powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Dodatkowe informacje mogą być bardzo pomoce dla osób, które są tą ofertą pracy zainteresowane.

Łukasz Papuga Team Account Manager of Performance
@Agata 02.10.2017 10:29
Obecnie firma prowadzi wiele procesów rekrutacyjnych. Między innymi poszukiwani są kandydaci na stanowisko Doradca Klienta do p...

Witam, Ja pracuję w dziale handlowym już z 10 lat! Firma daje dużo możliwości i dobrą kasę. Oczywiście też wymaga. Jeżeli ktoś myśli, że bez pracy będzie zarabiał to nie polecam. CS daje dobrze zarobić tym, którzy chcą pracować i się pracy nie boją. Osobiście polecam!

Iga

Czy ktoś wie, że CS Group Polska chcąc dopasować się do planów młodych uczących sie ludzi oferują pracę zdalną lub w wolnym czasie, między zajęciami?

CS Group Polska Sp. z o.o.
@Iga 13.09.2017 11:03
Czy ktoś wie, że CS Group Polska chcąc dopasować się do planów młodych uczących sie ludzi oferują pracę zdalną lub w wolnym cz...

Tak, jak najbardziej. Na wielu stanowiskach możliwa jest praca zdalna, w wygodnym trybie. Zapraszamy do kontaktu i zachęcamy do zapoznania się z ofertami na naszej stronie www.

CS Group Polska Sp. z o.o.
@Iga 13.09.2017 11:03
Czy ktoś wie, że CS Group Polska chcąc dopasować się do planów młodych uczących sie ludzi oferują pracę zdalną lub w wolnym cz...

Tak, jak najbardziej. Na wielu stanowiskach możliwa jest praca zdalna, w wygodnym trybie. Zapraszamy do kontaktu i zachęcamy do zapoznania się z ofertami na naszej stronie www.

Royal Dental z Rybnika

Jestem klijentem CS Group. Jestem bardzo nie zadowolony ze wspolpracy, udaja ze cos robia, a tak naprawde wszystko stoi w miejscu. Nie maja kompetentnych osob. Tylko wyciagaja kase wzamian za ''gruszki na wierzbie''.

Agata

@Janmógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy w CS Group? Piszesz, że jest to praca pod presją. Nie wszyscy się pewnie w niej sprawdzą. Warto więc wiedzieć trochę więcej i zastanowić nad tym, czy dobrze się odnajdzie w firmie. Co możesz doradzić takim wahającym się osobom?

Jan

Praca pod presją, jednak duży poligon. Spore możliwości dorobienia na nadgodzinach.

alek

Nigdy nie dajcie się namówić na jakąkolwiek współpracę z tą firmą. (usunięte przez administratora)

Klient

Nigdy więcej CS Group. Nieprofesjonalne podejście do Klienta, który sam musi więcej czasu poświęcić na projekt (i jego poprawki) niż robią to pracownicy CS. Szkoda pieniędzy, szkoda nerwów. Nie polecam i odradzam.

Adrian.WWA

pracowałem tam jako copywriter i przyznam że to jedna najlepszych prac jakie miałem w Warszawie. Podstawa średnia ale było dużo możliwości dorobienia, jak chciałeś to około 4k netto można było wyciągnąć (wiadomo, dla wielu to grosze, ale na samym copywritingu w polskim języku milionów już nie zarobisz). Nie wiem jak teraz tam jest bo pożegnaliśmy się z rok temu, ale miło wspominam. Jedyne czego mi było brak to szkoleń, seo to piękna sprawa i dużo rzeczy można zrobić a nasze zadanie polegało tylko na pisaniu. Poza tym nie narzekałem.

Wiola

Czy ktoś pracuje w oddziale łódzkim?

Poirytowany

Brak jakichkolwiek umiejętności związanych z sem/seo copy, content zupełnie niedopasowany do Klienta, podstawowe błędy (może teksty piszą tam praktykanci?). Do tego projekt strony, który pokazuje zupełny brak szacunku do Klienta. Jak można proponować Klientowi produkt nieestetyczny, zupełnie nieczytelny dla potencjalnego odbiorcy. Brak profesjonalizmu i umiejętności!

anonim

(usunięte przez administratora)

naiwny2

Potwierdzam że to firma której dział windykacji działa nadgorliwie, a poza nim firma jest oszustem, naciągaczem itd.

aer

a Telefoniczny Doradca Klienta B2B to może karierę u was zrobić?

Ciekawa

Chciałabym zaczerpnąć informacji o dziale handlowym, czy ktoś wie jakie dają narzędzia pracy i jak wyglądają zarobki?

dfgbh

cześć,widziałem że jakiś czas temu firma ClearSense S.A. poszukiwała osób do zatrudnienia na stanowisko web developer, asystenta do spraw prawnych..zastanawiam się tylko czy wkrótce znów będą potrzebować ludzi na jakieś ze stanowisk,ponieważ byłbym zainteresowany podjęciem pracy tam u nich w firmie..

nina

KISO, te rzeczy firma clearsense zna tylko z Googla. Nic takiego nie otrzymasz, jak zaczniesz u nich pracowac. Ci ludzie muszą zdac sobie sprawe, że nie tylko pracodawca może oceniac pracownika. Jak widac szefostwo jeszcze nie ogarnęło tego, ale to kwestia czasu. Z działu SM i SEO po kolei odchodzą najlepsi pracownicy. Z desperacji przyjmują już na praktyki studentów UKSW. Żenada.

biso

proponuję aby firma nie próbowala NAPRAWIAĆ swojego wizerunku tego typu wpisami neutralnymi, poniewaz nie ma co naprawiać ;) firma jest beznadziejna i tyle, co potwierdzają liczni pracownicy którzy tam pracowali. merytoryczny opis sytuacji zawsze jest bardziej wiarygodny od takiego pitu pitu ogólnikowego który zapewne wrzucił jakiś desperat, któremu dano za zadanie zneutralizowanie tego wątku ;]

Nikita

ClearSense to firma na przeczekanie. Niestety, nie można tam liczyć na sensowny rozwój, ani awanse. (usunięte przez administratora) a ich celem jest stała optymalizacja kosztów. To znaczy, że najlepsi pracownicy nie mają co liczyć na premie i awanse (pomijam dział handlowy - tam jest inny system płac). Generalnie atmosfera zależy od działu i od tego z kim siedzisz w pokoju. Pracownicy z mojego pokoju czasami zachowywali się w taki sposób jakby traktowali biuro jak plac zabaw (usunięte przez administratora) Niestety kierownictwo nic sobie z tego nie robiło... Przepracowałam tam 2 lata i choć nie był to czas kompletnie stracony, to żałuję, że nie udało mi się wyrwać wcześniej do normalnej pracy.

Rafał

Witam Czy ktoś może zdradzić ile ta agencja daje prowizji key account managerom? Czy rzeczywiście 30% za klienta na www?

anonim

(usunięte przez administratora)

Magda

A o jakim stanowisku w ClearSense piszesz? Account? Moim zdaniem- jeśli ktoś się nie odnajduje w pracy o takim charakterze- będzie narzekał. A jeśli taka praca mu odpowiada i ma zajawkę i chęci, to jest naprawdę OK. To wszystko kwestia indywidualna.

Zostaw opinię o CS Group Polska Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CS Group Polska Sp. z o.o.