Santander Bank Polska S.A.

Adres: Aleja Jana Pawła II 17, 00-854 Ostrów Wielkopolski

NIP: 8960005673 REGON: 930041341 KRS: 0000008723

Santander Bank Polska S.A.
3 7 5 1

Opinie o Santander Bank Polska S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Niebedeubezpieczycielem
 Opinia

Czy celowym zagraniem firmy jest mówienie na rozmowie tylko o infolinii przychodzącej, a po podpisaniu umowy okazuje sie, że mamy być docelowo agentami ubezpieczeniowymi? Ja się na agenta nie zgadzalem. Poza tym nie będę zakładać żadnej działalności gospodarczej. Co za chłam.

Pomocna?
TakNie1
Monika
 Opinia
@Niebedeubezpieczycielem 28.11.2018 22:38

Pracuje tu ok 7 miesiecy nikt z pracownikow nie zakłada żadnej działalnosci gospodarczej czemu wprowadzasz ludzi w błąd.?Ubezpieczenie proponujesz przy wnioskach ratalnych i to tyle ...a żeby to robić musisz zostac przeszkolony i służy to tylko do celow wewnętrznych.

Pomocna?
Tak1Nie
Marzena
 Opinia
@Monika 10.12.2018 11:13

W takim razie napisz proszę, na jakich warunkach obecnie przebiega współpraca pomiędzy Santander Bank Call Center, a pracownikiem. Czy można liczyć na podpisanie z firmą umowy o pracę na czas nieokreślony? Stabilność zatrudnienia jest dla wielu osób jednym z najważniejszych czynników. Będą wdzięczne za informacje, jakie są realia w tym miejscu.

Pomocna?
Tak1Nie
Monika
 Opinia
@Marzena 06.01.2019 19:49

Pierwsza umowa na okres 3 miesięczny próbny, kolejną podpisałam na rok.No a kolejne zgodnie z kodeksem.Pracują osoby, które posiadają umowę na czas nieokreślony.

Pomocna?
Tak1Nie
Atoli
Nazwa działu: Call center
 Opinia
@Monika 10.12.2018 11:13

Serio? A słyszałaś o czymś takim jak ubezpieczenie NNW, do mieszkania, do karty płatniczej? To jak najbardziej doradcy proponują mimo iż nie są już z tego tak rozliczani jak kiedyś. Ale fakt że działalności do tego mieć nie trzeba.

Pomocna?
Tak1Nie
kkkk
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Monika 10.12.2018 11:13

Buhahaha. Szkolenie elernigowe i po łebkach. Przestań z tym koroporacyjnym bełkotem!

Pomocna?
Tak1Nie
Monika
Nazwa działu: Call center
 Opinia
@Atoli 26.03.2019 23:12

Tylko ze ktoś tu się pomylił bo ja dodawałam swoje wypowiedzi do pracy w Santander Consumer Banku w Ostrowie Wlkp. na ul. Krotoszyńskiej a widze ze nagle administrator zmienił na Santander Bank Polska.

Pomocna?
Tak1Nie
Monika
Nazwa działu: Call center
 Opinia
@Marzena 06.01.2019 19:49

Pani Marzeno zaszla pomyłka Santander Bank Call Center to był Santander Consumer Bank i wcześniejsze komentarze były do contact center z Krotoszyńskiej z Ostrowa Wlkp ktoś z administratorów wrzucił te komentarze do Santander Bank Polska to wprowadza w błąd...z tego co się orientuje Santander Bank Polska nie posiada cc w Ostrowie Wlkp

Pomocna?
Tak1Nie
Agata
 Opinia

Planuję złożyć CV do tej firmy. Powiedzcie mi, proszę, jak wyglądają zarobki? Jaki styl sprzedaży obowiązuje? Jak atmosfera? Czy presja jest duża?

Pomocna?
TakNie
Weronika
 Opinia
@Agata 23.01.2019 10:54

też jestem ciekawa, ktoś, coś?

Pomocna?
TakNie
Atoli
Nazwa działu: Call center
 Opinia
@Agata 23.01.2019 10:54

W MCK (infolinia, chat, video) zarobki teraz to chyba coś koło niecałych 3 tysiaków brutto na start + do tego premie miesięczne, kwartalne, uznaniowe, roczne itp. Ale presja na sprzedaż jest bardzo duża. Co chwilę wysyłają raporty, który zespół ile sprzedał i nawet jak jesteś na obsłudze to dużo rzeczy kręci się wokół sprzedaży. Czasem można odnieść wrażenie że cała obsługa jest trochę przy okazji bo doradca jest od tego żeby proponować i zbijać obiekcje klienta.

Pomocna?
TakNie
Pit
Nazwa działu: Call center
 Opinia

Ja tam pracowalem i powiem tak. Firma jest nie doinwestowana. Twoja rola jest odbieranie teleonow i pomoc klientowi ktory ma problemy ze splata kredytu, ktory nie moze sie zalogowac, ktory pyta sie o srodki na koncie etc. Dla mnie firma jest mega niedoinwestowana, np ludzie dzwonili bo nie mogli sie zalogowac a my sami mielismy problem z systemem by im pomoc i czasem dzwonili do nas podobnie i najgorzej bylo jak znowu klient sie do Ciebie dodzownil a ty nie umiales mu pomoc. Hajs dostaniecie najnizsza krajowa, jest multisport i prywatna opieka zdrowotna jak ktos chce.

Pomocna?
Tak1Nie
ZainteresowANA
 Opinia

Orientuje się ktoś czy potrzebują do pracy ? Nie ma ogłoszenia na olx :( A bardzo chce się tam wybrać! Może ktoś mi podpowie czy w najbliższym czasie będzie jakaś rekrutacja ?

Pomocna?
TakNie
Weronika
 Opinia
@ZainteresowANA 10.01.2019 23:58

wisi teraz ogłoszenie, sama będę składała cv

Pomocna?
TakNie
Anna
 Opinia

A jakie są zmiany? Czy również jest możliwość pracy w wymiarze mniejszym niż 160h?

Pomocna?
TakNie
Monika
 Opinia
@Anna 06.01.2019 15:15

Tak, jest możliwość pracy w niższym wymiarze godzin.

Pomocna?
TakNie
Byebye
 Opinia

Hej, powiedzcie mi czy to call center to tylko praca na infolinii przychodzącej czy wychodzącej też ?? ????

Pomocna?
TakNie
Zestresowana
 Opinia
@Byebye 19.11.2018 08:55

jak masz obsluge posprzedazowa to infolinia przychodzaca

Pomocna?
TakNie
Tralal
 Opinia
@Zestresowana 20.11.2018 18:48

Na poczatku masz tylko przychodzace, ale jak wbijesz na sprzedaż to dzwonisz sama i proponujesz klientom produkty.

Pomocna?
TakNie
Marzena
 Opinia
@Tralal 22.11.2018 17:23

Rozumiem, że jesteś zatrudniony w Santander Bank Call Center. Wobec tego mam pytanie, czy jest możliwość dostosowania grafiku pracy do innych aktywności, np. zajęć na uczelni? Wiele osób chce łączyć pracę z funkcjonowaniem w innych obszarach i elastyczne godziny pracy są dla nich atutem. Zainteresowani użytkownicy będą wdzięczni za informację, jakie są możliwości w tej firmie.

Pomocna?
TakNie
Zestresowana
 Opinia

kto zaczyna od 26.11? ;) a jak z autobusem pracowniczym? skąd odjeżdża, o której i czy jest jakoś oznaczony?

Pomocna?
TakNie
Tralal
 Opinia
@Zestresowana 20.11.2018 18:47

Autobus chyba jedzie spod lidla albo dworca Nie mam pewnosci, ale dzwon pytac

Pomocna?
TakNie
Hhhh
 Opinia

Mam pytanie o pracownika posprzedazowego,jak jest faktycznie z premia? I czy latwo ja wyrobic?,takie nietypowe pyt czy jest mikrofala i czjanik????

Pomocna?
TakNie1
Monika
 Opinia
@Hhhh 14.09.2018 12:44

Cześć premie są co miesiąc jeśli chodzi o wysokość to na początku nie spodziewaj się kokosów ale jak bedziesz robić kilka produktow to całkiem fajna kasa.czajnik jest mikrofala tez nawet blender ????jest kawomat , kanapkomat kiedy zaczynasz?

Pomocna?
TakNie
ON
 Opinia

Co prawda juz nie pracuje w CC w Ostrowie( sytuacja prywatna), ale z czystym sumieniem mogę polecić każdemu to miejsce. Fajna atmosfera, szkolenie na początku gdzie wszystkiego się dowiedziałem. Zarobki jak na takie stanowisko są całkiem dobre :) Oprócz tego jest darmowa kawa, dofinansowanie jedzenia w kantynie i wiele innych korzyści. Mam nadzieję, że w przyszłości powrócę do tej pracy :D

Pomocna?
Tak4Nie
ONA
 Opinia

Gdzie lepiej iść do sprzedaży czy do obsługi posprzedażowej?

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Rzetelne opinie dotyczące pracy w danym przedsiębiorstwie, to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w firmie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w Santander Bank Call Center? Napisz o tym!

Pomocna?
TakNie
Milkae36
 Opinia

Mi się bardzo podobało w Call Center! Polecam z czystym sumieniem, niestety z powodów prywatnych musiałam zrezygnować z pracy ale planuje wrócić ! FAJNA EKIPA JAK I KIEROWNICTWO:) W żadnej pracy mi się tak nie podobało jak tutaj. Praca na luzie jeśli masz dryg do sprzedaży jest całkiem niezła wypłata "za siedzenie przed komputerem". Na początku trzeba się przyzwyczaić później z przyjemnością się tylko chodzi ;) Minusem może to ze na dwie zmiany ale czas szybko leci idzie się przyzwyczaić; Fakt siedziba jest na 5 pietrze ale do zdrowia można się przejść. Dodatkowo jest karta Multisport, dofinansowanie do posiłków jak i również do okularów, darmowa kawa z automatu ;) Fajne prezenty na święta. POLECAM i strasznie tęsknie za tą praca! :(

Pomocna?
TakNie
Gosia
 Opinia

Cześć, wysłałam CV do call center Santandera w Ostrowie i szukam opinii o tym miejscu.Ktoś, coś? bo cisz tu i nie wiem jaka kasa, atmosfera i generalnie czy warto? Ktoś może się wypowiedzieć?

Pomocna?
TakNie
Grusia
 Opinia
@Gosia 28.09.2017 19:26

Zależy na co się nastawiasz.Kokosów nie zarobisz,jak w call center,ale są premie i niezły sicjal,także w ogólnym rozrachunku nie jest zle.Są organizowane różne szkolenia,wiec nawet bez doświadczenia można sie tam szybko odnaleźć.Klimat tez spoko,ludzie kontaktowi.Jak cie zaproszą, to idz na rozmowę,nic nie tracisz a zobaczysz co i jak.

Pomocna?
TakNie
Gosia
 Opinia
@Grusia 02.10.2017 15:38

Dzięki :)

Pomocna?
TakNie
Krzychu
 Opinia
@Gosia 28.09.2017 19:26

Pracuję kilka miesięcy na sprzedaży.Wcześniej nie miałem okazjì pracować w call center więc nie mogę porównywać ale jestem zadowolony.Praca nie jest łatwa telefon za telefonem ale w końcu to call center:) jak masz problemy z obsługą to są treningi i szkolenia.Jak masz dryg do sprzedaży to możesz sobie wyrobić fajną premie, podstawa mogłaby być wyższa ale ja pracuje na 3/4 etatu. Pracują tam zarówno młode jak i starsze osoby- można znaleźć towarzystwo. Minusem jest brak windy, palacze muszą sie troche powspinać po schodach.

Pomocna?
Tak4Nie
Oli
 Opinia
@Krzychu 05.10.2017 12:17

Mają Multisporta?

Pomocna?
TakNie
Krzychu
 Opinia
@Oli 09.10.2017 17:13

Multisport jest dodatkowo refundacja okularów, dofinansowanie do posiłków, i pewnie coś jeszcze o czym zapomniałem :)

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Santander Bank Polska S.A. - Ostrów Wielkopolski

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Santander Bank Polska S.A.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny