NewNetwork.pl Szymon Jędrzejczak

Goleniów

Opinie o NewNetwork.pl Szymon Jędrzejczak

pracownica 2014-09-19 12:57:18
STANOWCZO ODRADZAM!!! Jeden wielki wyzysk połączony z mobbingiem. Płacone jest tylko za zdobienie pojedynczej sztuki, za przygotowanie, skladanie, liczenie i pakowanie już nie!!! Umowy śmieciowe, świadczenia poobcinane. Mobbing psychiczny! Nie wpominając o niewybrednych, a wręcz wulgarnych uwagach dotyczących wychodzących pracownic. Kary w postaci krzywdzących przydziałów, wynikające z "widzimisię" najstarszej pani niby tam pracującej... nie wspominając już o donosach do różnych instytucji...
Właściciel albo udaje, że o niczym nie wie, albo jest całkowicie nieświadomy...
3
Pracownik 2014-10-28 13:14:48
Odradzam pracę w tym miejscu, zero perspektyw rozwoju, o jakimkolwiek docenieniu nie wspominając, umowa śmieciowa, żadnej premii oraz podwyżki. Czysty wyzysk. Wiele negatywnych opinii o tej firmie tylko potwierdza to, jak funkcjonuje.
1
Pracownica 2015-01-15 17:04:48
Odradzam prace w tej firmie nawet jak właściciel zaproponuję milion złotych na miesiąc. Potwierdzam wszystko to co zostało napisane wyżej. Wyzysk mobbing psychiczny po którym jest tylko jedna droga. Droga do leczenia psychiatrycznego niestety nie stacjonarnego lecz klinicznego.Wiec jeśli nie chcesz sam sobie narobić problemów i się leczyć u powyższego lekarza nie stawiaj tam nawet swojego jednego kroku.
1
pracownik 2015-04-14 12:39:10
Porażka, zero komunikacji, zero odpowiedzi - unikanie rozmów, wypłaty zawsze spóźnione. Dziękuję za taką "firmę".
1
coś słyszała 2015-10-06 18:02:06
Hej! Jak tam praca w Amelia Weeding? Czy wszyscy mają umowy śmieciowe??? Jak tam z zarobkami??? Kreują się od - do???
R 2015-11-07 10:50:38
wszyscy mają śmieciówki i wszyscy toną w szambie
1
RENA. 2015-11-07 11:49:52
i jeszcze dodam że wszystko co się robi jest mierzone w jakim czasie pracownik jest to w stanie zrobić
Coś słyszała 2015-11-08 21:07:36
Wszyscy bez wyjątku? A na przykład kierownik obsługi klienta lub osoby na podobnym stanowisku??? Zarobek najniższy??? Prawdziwe dziadostwo.
amy 2016-01-07 18:34:42
Witam! Czy ktoś by mógł mi powiedzieć coś o tej firmie??? Jak z zarobkami i umowami??? Czy ktokolwiek pracuje na umowę o pracę???
aga 2016-01-21 18:19:26
A jak z rozwiazaniem umowy zlecenia?
Gość 2016-01-24 16:33:01
Tzn o co chodzi z tym zleceniem???
Gość 2016-02-01 16:27:46
Nikt nie funkcjonuje na podstawie umowy o pracę, czysty wyzysk, zero perspektyw - odradzam nawet zdesperowanym, niestabilna praca, wynagrodzenie ZAWSZE opóźnione. NIE POLECAM
1
znajoma 2016-02-02 12:56:54
Na prawdę nikt??? Nawet osoby które obsługują klientów w biurze??? Proszę o informację, ponieważ miałam tam iść do pracy do biura. Jak jest tak na prawdę w tym biurze???
hahaha 2016-02-03 13:07:38
A czy to prawda, że niby są premie i każda nadgodzina jest płacona??? Bo tak słyszałam ale od niepewnej osoby. Proszę o odpowiedź.
Hassa 2016-02-17 07:05:38
Drodzy przyszli pracownicy new network tudzież amelia wedding, umowa smieciowa pomimo obiecywanej umowy o pracę zarówno przy pracy biurowej jak i manualnej. W filmie panuje wszechobecny nepotyzm, jedna wielka familia,typowe buractwo część tej familiady tylko patrzy żeby wbić szpilek drugiej osobie z poza rodzinki. A jak nie jest się obecnym to obgadują jak tylko mogą (wiem z rzetelnego źródła). W szczególności radzę uważać na starszą Panią oraz Panią W.
O wypłatę jak się nie upomnisz to będziesz czekać do usranej...
Stanowczo odradzam
Hahaha 2016-02-22 10:28:51
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Po tylu opiniach śmiem twierdzić że macie rację. Znam osobę która uważa że zarabia około 2500 na rękę i ma umowę o pracę na stałe. Czy może tak być??? A co z pracą w soboty w domu???? Byłam zainteresowana ale już nie jestem.
ona 2016-04-25 12:31:18
Witam, czy coś zmieniło się w tej firmie??? Jak tam warunki??? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o NewNetwork.pl Szymon Jędrzejczak - Goleniów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NewNetwork.pl Szymon Jędrzejczak