Essentra Packaging Sp. z o.o.

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 11 ocen.

Essentra Packaging Sp. z o.o.
2 11 6 1

Opinie o Essentra Packaging Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Essentra Packaging Sp. z o.o.

Krystyna

@Moralez ;) przypominam, że na naszym forum nie wolno używać imion, inicjałów i pseudonimów pracowników firmy oraz opisywać ich w sposób pozwalający na identyfikację o kogo chodzi. Administrator ma prawo usunąć takie komentarze. Zachęcam Cię do zapoznania się z regulaminem i do stosowania się do niego w przyszłości: https://www.gowork.pl/regulamin

Moralez ;)

Magazyn spoko "M C" szacun, kobieta zna się na swoje pracy Nie wiem jak z nową panią kierownik logistyki Na magazynie prym wiodą dwaj osobnicy Terry oraz klępa z aspiracjami ten drugi kierowcy dawali radę przerzuty ,wycieczka po karton i podłoże i tak w koło macieja Polecam można się nauczyć np.malować Pan Marcin udzieli ważnych wskazówek odnośnie "wałków" itp Ps.Pozdrowienia śle "cyclon b" pozdro dla dobrych mordeczek Nie zapominając o BERTITUTTTI ;)

Krystyna

@Bez Nie jestem administratorem forum, lecz moderatorem. Moim zadaniem jest aktywna pomoc użytkownikom forum w zaczerpnięciu aktualnych informacji o danym pracodawcy - w tym przypadku o Essentra Packaging. Jeśli zatem chciałbyś coś jeszcze dodać o tym pracodawcy, to zachęcam. @*.* Może Ty podzieliłbyś się z nami aktualnymi informacjami o wyżej wymienionym pracodawcy? Czy Twoim zdaniem warto tam aplikować?

Krystyna

@Bez Bardzo Ci dziękuję za rozjaśnienie nam sytuacji panującej w Essentra Packaging. Swoją opinią na pewno pomożesz osobom, które zastanawiają się do aplikowaniem do tej firmy. Z Twojej wypowiedzi wynika, że warunki tam panujące nie są łatwe, ale może znajdziesz jakieś pozytywy pracy w wyżej wymienionej firmie? Czy pracodawca oferuje swoim pracownikom jakieś dodatkowe benefity?

*.*
@Bez 25.05.2018 16:57

strasznie musi ci sie nudzic po pracy skoro tyle jadu tu wypluwasz ciekawe tylko dlaczego dalej tam pracujesz skoro tak ci zle uciemiężony kolego

Krystyna

@Bez Dobrze, że wyraziłeś swoją opinię. Piszesz, że praca w Essentra Packaging odbywa się w upale, a za ubiór służą długie spodnie i czepek. Czy jednak jest to koniecznie? Czy pracodawca narzuca pracownikom sposób, w który mają się ubierać? Rozwiń swoją wypowiedź, napisz coś więcej o sytuacji, jaka panuje w tej firmie.

Wwww
@Koma 19.05.2018 15:33

Kontrola jakości to zamknięta klika, jak cię nie zaakceptują to szybko skończysz karierę. Poczytaj komentarze niżej.

Bez

Jeśli lubisz pracę w 35 stopniowym upale, w dlugich spodniach, czepku na głowie i bez mozliwosci otworzenia okna, to jestes idealnym kandydatem

Koma
@Bez 16.05.2018 00:05

Na rozmowie to świetlaną przyszłość roztaczają ,że się szkolicie....itp

Nick

Jezeli chodzi o firmę i podejscie do pracownika, to zlego slowa nie mogę powiedzieć. Kazdy zarabia tyle ile jest w stanie wynegocjowac.. Za siedzenie na telefonach, granie i palenie papieroskow co 40 minut nikt nie bedzie placil, bo przypominam, ze pracodawca to nie instytucja charytatywna. A jezeli ktos tak placze nad swoim marnym zyciem w essentrze... Droga wolna, przeciez wszedzie jest lepiej

Nick
@Gość 02.05.2018 16:19

Oczywiście, że nie wszyscy wykorzystują każdą możliwość zeby posciemniac. Macie rację, nie chcę wrzucac wszystkich do jednego wora. Mówię tu o kilku przypadkach, z ktorymi jestem. Najwiecej krzyczą a zjeżdżają 2 prace na zmienię.

Xyz

Praca ani przyjmna ani łatwa. Brak systemu zarządzania, brak podziału obowiązków - spychologia kwitnie. Zarobki marne. Jeśli masz problem i pójdziesz do HR to będzie o tym wiedział od razu twój przełożony. Plus do tego piękna korpo gadka na zamydlenie oczu. Szanse na rozwój?- zerowe.

Pracownik

Nie wróżę nic dobrego tej firmie, odkąd przyjeli Panią HR jest coraz gorzej, jeśli chodzi o pracowników z wieloletnim doświadczeniem. Traktuje się ich jak zero, zarówno na produkcji jak i w biurze. Dużo ludzi ucieka i wcale się nie dziwie, wola zatrudnić nowych ludzi tzw. „Świeża krew” niż dać podwyżki dobrym pracownikom. Nowy zatrudniony z ulicy zarabia więcej niż osoby z kilkuletnim doświadczeniem. Smutne, ale prawdziwe. Ja firmy nie polecam, zatrudnisz się i będziesz tyrał 10 lat za taka sama stawkę.

Stefa
@Pracownik 05.04.2018 21:02

Tragedia po całości. Brak dobrego systemu zarządzania, brak komunikacji, korpo gadka i porównywanie zarobków do rynku. Żenada.

Www

Ogólnie sytuacja wygląda tak, iż praca nie jest lekka ani przyjemna, po przepracowaniu kilku miesiecu masz uczucie jak bys pracowal/a tu za kare a nie przychodzil/a tu do pracy. pracownik nowo zatrudniony dostaje więcej kasy niż stary i w zasadzie to już na początku osiąga swój limit finansowo zawodowy do puki jego progu finansowego nie przekroczy minimalna krajowa hahaha. Wiem że to brzmi śmiesznie ale tu są takie realia. Później jak się pracuje powiedzmy już parę lat to tylko zostaje frustracja jak ktoś przychodzi i zarabia więcej niż Ty. O podwyżce i premiach zapomnij, na ile się zgadzasz na początku tyle będziesz mieć do końca kariery w firmie. A biuro ? Księgowość? Itd? Dział zamknięty, tylko po znajomości.

Wwww
@Aksa 21.03.2018 18:55

Przecież od jakiegoś czasu widać, że ta firma idzie na dno. A już tak mocno widać to od około pół roku.

Gość

Koligacje rodzinne w tej firmie to tragedia. A najgorsze jest to , że kierownictwu zakładu to wcale nie przeszkadza. To jest wielkie pole do nadużyć. Ale cały czas w firmie przewija się słowo ETYKA!!! Ciekawe?!

Anonim
@anonymous 24.02.2018 14:51

Tak, "jest z tobą ktoś ze starej ekipy" ... Tylko czego nie dopowiesz, że jak się zapyta ich to z łachą odpowiedzą, bo jak ktoś śmie im tyłek zawracać?

Anonim

Ogólnie z roku na rok jest coraz gorzej. Polityka firmy jest taka , że lekka ręką pozwala odchodzić ludziom z doświadczeniem! Na żadne pieniądze nie ma co liczyć bo lepiej zapłacić firmie zewnętrznej żeby ta przeprowadziła "porównanie wynagrodzeń do rynku" niż przeznaczyć te pieniądze np. na premie.Zresztą takie słowo jak "premia" nie istnieje w słowniku Essentry Lublin! Oczekiwania coraz większe ale wzmianki wielkie nic. Ogólnie atmosfera jest taka , że masz się cieszyć z pracy a jak Ci się nie podoba to się zwolnij.W ten sposób nie motywuje się nikogo do pracy. Nie polecam tej firmy jako miejsca na rozwój!!!

Była pracownica

Ogólnie jak nie jesteś z polecenia, nie jesteś rodziną lub znajomymi to niewiele osiągniesz w tej firmie. Rozwój kariery? Zapomnij - bedzesz pracować na tym stanowisku na jakie cię pierwotnie zatrudniono, nic więcej nie będziesz w stanie osiągnąć. Zarobki - poniżej rynkowych. To co wynegocjujesz będziesz mieć przez kilka lat, później ewentualnie dostaniesz 100 zł podwyżki inflacyjnej. Ogólnie poszukaj sobie opinii o Boxes Prestige Poland, Clondalkin, Clondalkin a group with focus, Clondalkin Pharma and Healthcare - nazwy i właściciele się zmieniają na przestrzeni lat, zakład ten sam z tymi samymi bolączkami. Kto popracuje chwilę i nie ma kredytów na głowie szybko ucieka. W ostatnim czasie jest taka rotacja, że głowa mała.

Były pracownik
@Była pracownica 21.11.2017 23:58

Nie polecam. Jedna wielka klika z Lubartowa i okolic. Rodzina znajomi na stanowiskach od samego początku. Bez znajomości tam nie zatrudniają.Właśnie jak cię otoczenie nie zaakceptuje to jesteś na wylocie. Ogólnie praca lekka ale dla sprawnych manualnie.

Julia

Zależy w jakim dziale?tzn że atmosfera w pracy różni się pomiędzy działami?a zarobki?Pytam o dział sprzedaży.

kandy
@Julia 07.10.2017 13:03

ktoś coś napisze?

stella

ponawiam pytanie. dział obsługi klienta.

Kandydat

Dział księgowości. Jaka atmosfera na jakim poziomie zarobki?

kandy

Ktoś odpisze?

Kandydat

Witam jak się pracuje w tej firmie?

Pracownik
@Kandydat 11.09.2017 18:30

Zależy o jakim dziale mowa ? Na jakie stanowisko aplikowałeś kandydacie

Zostaw opinię o Essentra Packaging Sp. z o.o. - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Essentra Packaging Sp. z o.o.