MMP Premium Polska

• Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o MMP Premium Polska Sp. z o.o.

Opinie o MMP Premium Polska Bydgoszcz

Nie przegap nowości o MMP Premium Polska Sp. z o.o.!

03.10.2024 08:40

Dołącz do nas!
    Dołącz do naszego zespołu produkcyjnego i zmień swoją branżę z naszą pomocą.
    Aktualnie poszukujemy pracowników do działów Druku oraz Sztancowania.
    Jeśli nie masz doświadczenia w poligrafii, przedstawimy Ci Twoje możliwości:
    Dział Druku:
    Zacznij od Pomocnika Operatora, jednocześnie poznając branżę poligraficzną i specyfikę druku offsetowego. Jeśli jesteś ambitny i pracowity, będziesz aspirującym kandydatem na Starszego Pomocnika Operatora, a następnie Operatora Maszyny Drukującej. W przyszłości będziesz miał szansę na stanowisko Operatora-Instruktora, a jako doświadczony pracownik będziesz mógł dzielić się swoją wiedzą i szkolić młodsze pokolenie.
    Dział Sztancowania:
    Zacznij od modelarza wykrojników, jednocześnie przyuczając się do pracy na Dziale Sztancowania. Następnie, dzięki zdobyciu podstawowej wiedzy z zakresu wykrojników i narzędzi do maszyn sztancujących, będziesz miał szansę zostać Młodszym Operatorem Maszyny Sztancującej, a po zdobyciu doświadczenia - Samodzielnym Operatorem Maszyny.
    Nie przegap tej szansy!
     Aplikuj już dziś: [email protected]
    News image

Urszula Krasula

02.06.2026 07:01

Bardzo nie polecam pracy na dziale klejenia. Nie masz jak iść do toalety, nie możesz nawet na moment usiąść, żeby chwilę odpocząć. Na maszynach zamiast dwóch osób pracuje jedna osoba. (usunięte przez administratora)nic nie robi, aby polepszyć warunki pracy, (usunięte przez administratora) Jej złe decyzje powodują bardzo duże ilości reklamacji. Na szczęście w ostatnim czasie kilka osób zdecydowało się poszukać innej pracy i może da to do myślenia zarządowi firmy, bo pozostałe działy na produkcji potrafią jakoś normalnie funkcjonować.

Cichy

22.06.2026 13:16

Praca jak praca – trzeba ją robić i się dostosować. Pracowałem już w kilku firmach i serio są dużo gorsze miejsca – maszyna przy maszynie (praca na wtryskarkach to jest dopiero hardkor), ścisk, w lecie masakra przez temperatury, dodatkowo na palarni bramki z limitem, jak przekroczysz pobierają z pensji, na święta zero dodatków, o jakiejkolwiek imprezie firmowej to można sobie pomarzyć . Tutaj wiadomo, raz jest luźniej, raz jest więcej roboty, ale tak jest wszędzie – swoje trzeba zrobić i tyle. Co do klejenia – z przełożonym da się normalnie dogadać, tylko trzeba chcieć pogadać. Jak ktoś nie umie się komunikować i tylko narzeka, to potem takie wpisy wychodzą. Kierownik musi wymagać bo w innym wypadku "ludzie wejdą mu na głowę" taka prawda. A tekst, że nie można iść do toalety, to już lekka przesada 😅 – trochę brzmi jak podkręcanie komentarza pod emocje. Jak komuś nie pasuje, to przecież zawsze może zmienić pracę – nikt nikogo na siłę nie trzyma. Musiałem się wypowiedzieć bo zdecydowanie napisała to osoba która nigdy nie pracowała nigdzie indziej i nie ma porównania. Także wszystko przed Tobą Krasulo😅👍

23.06.2026 09:59

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Każdą opinię traktujemy poważnie, ponieważ pomaga nam analizować funkcjonowanie organizacji i identyfikować obszary wymagające uwagi. Chcielibyśmy podkreślić, że pracownicy mają zapewnioną możliwość korzystania z przysługujących im przerw w pracy, a prawo do odpoczynku nie jest ograniczane. Co więcej, obowiązujący w firmie regulamin pracy przewiduje rozwiązania korzystniejsze niż minimalne wymogi określone w Kodeksie pracy, w tym dłuższy wymiar przerw. Firma przywiązuje dużą wagę do przestrzegania tych zasad oraz zapewnienia pracownikom odpowiednich warunków do wykonywania obowiązków. Decyzje dotyczące powoływania kierowników i osób zarządzających są podejmowane przez Zarząd na podstawie kompleksowej oceny kompetencji, doświadczenia, wyników oraz potrzeb organizacji. Są to decyzje poprzedzone analizą szerszego zakresu informacji, niż ten, który jest dostępny z perspektywy pojedynczego stanowiska pracy. Rozumiemy, że nie wszystkie decyzje organizacyjne spotykają się z pełną akceptacją wszystkich pracowników, jednak naszym celem jest zawsze zapewnienie sprawnego funkcjonowania firmy, wysokiej jakości procesów oraz stabilnego środowiska pracy. Zachęcamy do zgłaszania konkretnych uwag poprzez np. dostępne skrzynki na terenie Firmy, co pozwala na ich rzetelne zweryfikowanie i podjęcie odpowiednich działań tam, gdzie jest to zasadne.
    Operator maszyny sztancującej

26.12.2025 21:54

Witam na jakich maszynach pracujcie w dziale sztancy? Mastercut? I na jaką wypłatę może liczyć operator z kilkuletnim doświadczeniem?

30.12.2025 10:36

Dzień dobry, z chęcią odpowiemy na bardziej szczegółowe pytania, zapraszamy do kontaktu pod numerem 509 738 021, zachęcamy również do aplikowania na nasze ogłoszenia.
    Kandydattt

11.10.2025 13:17

Chce podzielić się opinią o rekrutacji. Zaprosili mnie na rozmowę. Chciałem po 17, bo pracuje , ale był to problem. Niestety, ale rozmowa nie zrobiła dobrwgi wrażenia. Byłem na innych rozmowach i ta była najgorsza . Pytałem o wynagrodzenie i nie dostałem odpowiedzi . Ciężko czegoś się dowiedzieć, bo odpowiedzi są wymijające . Po rekrutacji na parkingu zaczepiłem pracownika pytając o pracę i nie wypowiadał się dobrze . Mówił , że zarobki słabe , atmosfera beznadziejna , a człowieka wrzucają na głęboką wodę bez żadnych szkoleń o których piszą , ale to podobno ściema. Podobno wiele osób szuka sobie innej pracy i chce stamtąd odejść
    Jakość

04.07.2025 18:41

Rzeczy, których nie dało się zrobić w jakości. Nagle zmierzają w dobrą stronę, Wiktor i Magda trzymajcie tak dalej! Nowy team ma potencjał
    Wiktor

07.07.2025 18:49

Cześć, Bardzo dziękuję za miłe wpisy. Jest to budujące, zwłaszcza na platformie, która nie słynie z pozytywnej atmosfery. Wszystkie ostatnie małe sukcesy i domknięte tematy są zasługą całego zespołu ppp_laboratory, który zjednoczył się w wyjątkowo trudnym czasie dla naszego działu. Bez wzajemnej współpracy, zrozumienia oraz wsparcia ze strony innych działów wiele z tych działań nie mogłoby się po prostu udać dlatego... Chciałbym z tego miejsca serdecznie podziękować: Zespołowi Customer Service, a w szczególności Zuzi i Oli, za cierpliwość w odbieraniu ode mnie kilku telefonów dziennie. Ani z logistyki oraz Alicji z planowania – za pomoc i wsparcie w rozwiązywaniu spraw beznadziejnych R&D za pomoc w opracowywaniu odpowiedzi do klientów: Kasia, Szymon, Patrycja, Piotr, Olivier i Bartosz. Uniknęliśmy wspólnie kilku potencjalnych reklamacji, co jest dużym sukcesem jakościowym. Mam nadzieję, że kolejne wyzwania będą choć trochę mniej przypominać tor przeszkód. Do zobaczenia przy kawce 🤠 Wiktor PS (Ta kawka to nieoficjalnie oczywiście – bo oficjalnie jak szef pyta to nie mam czasu na śniadanie 😉).
    Szkoda

09.07.2025 21:02

Szkoda tylko, że to jest wynik działań osób, które przeszkadzały zamiast wspomagać pracę zespołu, a nie tych, które powinny zrobić z tym porządek wcześniej (zarząd). To chyba powinno pokazać, że odpowiednią osoba na odpowiednim stanowisku to kluczowa sprawa.
    LelumPolelum

24.12.2024 13:53

Dlaczego zatrudniacie ludzi bez wiedzy na stanowiska wymagające znajomości poligrafii i chociażby procesów funkcjonujących w drukarni. Rozumiem ze ciężko o pracownika który jest doświadczony ale może wystarczy znaleźć kogoś ambitnego i w niego zainwestować? Czym chcecie zatrzymać porządnego pracownika? Starym parkiem maszynowym i obrabiajacymi (usunięte przez administratora) ludzmi?
    Ewelina

28.05.2025 17:14

Podanie godzin szkoleń to żadna informacja. Od kiedy dane statystyczne dot. ilości odbytych szkoleń stanowią informacje poufną ? Nikt nie prosi o dane osobowe uczestników czy nazwy ośrodków szkoleniowych. Myślę , że w kontekście prowadzonych rekrutacji, informacja ta jest bardzo istotna. Przy jej podawaniu proszę uwzględnić wyłącznie pracowników szeregowych, a nie kadrę menadżerską. Po co mam składać informacji skoro nie są Państwo w stanie przedstawić żadnych argumentów , które mogłyby do tego zachęcić?

29.05.2025 07:59

Dzień dobry, Dziękujemy za przesłaną subiektywną opinię. Chcielibyśmy podkreślić, że w naszej Firmie raportujemy zgodnie z wewnętrznymi procedurami i politykami, które wymagają raportowania informacji dotyczących szkoleń w określony sposób. Zapisy ze szkoleń są przechowywane, a kierownicy działów posiadają informacje na temat szkoleń, którymi są objęci lub powinni być objęci ich pracownicy. W naszej firmie wszyscy pracownicy, bez względu na dział, w którym pracują, są traktowani równo i stanowią dla nas taką samą wartość, dlatego informujemy o szkoleniach wszystkich pracowników, niezależnie od ich stanowiska. Ponadto, oprócz szkoleń, oferujemy szereg innych korzyści naszym Pracownikom, które mogą zachęcić potencjalnych kandydatów do dołączenia do naszego zespołu. Nasza Firma rozwija się w międzynarodowym środowisku, oferując solidne wartości oraz pakiet benefitów takich jak fundusz socjalny, pakiet sportowy czy program poleceń. Dodatkowo, dbamy, aby nasi pracownicy mieli możliwość rozwoju także poza miejscem pracy, dlatego aktywnie uczestniczymy w inicjatywach takich jak Terenowa Masakra, Rowerowa Stolica Polski oraz inne cykliczne rywalizacje.

02.05.2025 15:24

Dzień dobry, jestem pracownikiem administracji z kilkuletnim stażem w firmie. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to jest powyżej średniej krajowej i można dobrze zarobić, jest również przyznawana premia roczna. Niestety na premię roczną nie ma się zbyt dużego wpływu, ponieważ większość składowych jest poza zasięgiem pracownika jeśli chodzi o sprawczość. No ale taka polityka. Poza tym, jest to goła pensja. Nadgodziny w administracji nie są płatne, jeśli robisz nadgodziny możesz je wybrać, ale realnie nie ma kiedy bo pracy jest dużo i musi zostać zrobiona. Elastyczny czas pracy to tylko informacja na papierze  - warto pytać o szczegóły jak to wygląda. Praca zdalna - informacja na papierze - trzeba mieć dobry powód, na przykład choroba lub przeziębienie, ale tutaj już pojawia się problem z dostępnością sprzętu.
    Kamil

23.05.2025 15:17

Jakie to są niby powody braku możliwości pracy zdalnej dla pracowników administracyjnych , którzy nie odbywają osobistych spotkań z klientami ? Inne firmy o podobnym profilu potrafia to sobie zorganizować.

23.05.2025 15:41

Dzień dobry, Praca na stanowiskach administracyjnych zazwyczaj odbywa się stacjonarnie, ale nie wyklucza okazjonalnej pracy zdalnej. Specyfika pracy nie ogranicza się jedynie do kontaktu z klientami, ale często obejmuje zadania wymagające współpracy z innymi działami. Ze względu na różny charakter pracy na stanowiskach administracyjnych, trudno nam się odnieść do warunków zatrudnienia w innych firmach . Jednak jeśli nasi Pracownicy mają pomysł na wszelkie usprawnienia swojej pracy, jesteśmy otwarci na ich wysłuchanie, szczególnie podczas cyklicznych spotkań przedstawicieli działów.
    zapytanie

31.03.2025 12:27

Witam, zakład faktycznie szuka pracownika na produkcję? Kilka razy wysyła się cv i cisza.
    Miki

09.05.2025 18:08

Brak odpowiedzi na cv to tutaj jak widać norma. Też wysyłałem i zero odzewu , w innych firmach piszą że dziękują za cv ale nie mogą zaprosić na rozmowę i tak być powinno
    Метелик85

30.01.2025 09:03

все гаразд ????
    Jule

29.01.2025 14:16

MMP Premium gwarantuje solidne zatrudnienie, wypłaty przed 10-tym każdego miesiąca, do tego benefity jak: karta na siłownię, wizyty stacjonarne i teleporady u lekarza rodzinnego i u lekarzy specjalistów w Luxmedzie, możliwa premia, paczki na Dzień Dziecka, dodatkowe pieniądze na święta i wakacje, co roku podwyżki inflacyjne, ubezpieczenia grupowe, kasa za zawarcie małżeństwa dla stałych pracowników. Na stołówce kawa, herbata od firmy, tańsze ciepłe napoje z automatu, bo firma dopłaca. Cyklicznie organizowane są konkursy dla pracowników i ich dzieci z nagrodami, pikniki, imprezy świąteczne co roku. W budynku jest czysto i można posilić się na stołówce, do tego codziennie przyjeżdża catering, u którego można się zapatrzeć w posiłek. Tylko jest jeden warunek - trzeba pracować, tak jak wszędzie. Jak komuś cos nie psuje, ma swojego kierownika i zawsze można się dogadać. Panie z kadr zawsze też pomocne i kompetentne. Zdarza się, że nie wszystkim pasuje, jak wszędzie, ale są ludzie co po kilkanaście lat tu pracują z zaangażowaniem i zadowoleniem.
    Majstersztyk

21.01.2025 23:30

Ile faktycznie na wejście może dostac drukarz z kilkunastoletnim doświadczeniem ?

27.01.2025 15:03

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Chcielibyśmy poinformować, że widełki płacowe na dziale druku są dostępne na naszych ogłoszeniach. Stawka wynagrodzenia zależy od doświadczenia kandydata oraz specyfikacji pracy, którą wykonywał. Nasza Firma specjalizuje się w druku offsetowym, jednak nie zamykamy się tylko na doświadczenie w tej dziedzinie. Zachęcamy do zapoznania się z ogłoszeniami i aplikowania na stanowiska, które Pana / Panią interesują.
    Karo

17.11.2024 12:48

Najgorsza rozmowa rekrutacyjna na jakiej byłam: tendencyjne pytania , brak planu na nią, brak jasnej informacji o całym procesie rekrutacyjnym, ścieżce kariery czy warunkach zatrudnienia, co stawia rekruterke, jak i całą firmę w negatywnym świetle. Mimo zapewnień, brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej. Nie dziwię się , że jest taka duża rotacja i ciągle rekrutacje.

18.11.2024 14:25

Mam dokładnie takie same wrażenie po rozmowie. Informacji zwrotnej oczywiście brak, ale czytając komentarze to standard.

19.11.2024 10:55

Drogi Kandydacie/Droga Kandydatko, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat procesu rekrutacyjnego. Bardzo doceniamy wszelkie uwagi i sugestie, ponieważ pozwalają nam stale doskonalić nasze działania i dostosowywać je do oczekiwań kandydatów. Chcielibyśmy odnieść się do poruszonych przez Panią/Pana kwestii: Naszym celem jest zawsze przeprowadzanie rozmów w sposób klarowny i uporządkowany, aby kandydaci mieli pełne zrozumienie zarówno dla przebiegu rozmowy, jak i jej celów. Jeśli w jakikolwiek sposób mogło to zostać odebrane inaczej, z pewnością jest to dla nas sygnał do analizy i dalszych usprawnień. Stawiamy na transparentność, dlatego staramy się jasno określać zasady kolejnych etapów procesu rekrutacyjnego. Na drugi etap rekrutacji zapraszamy wybranych kandydatów i wtedy przedstawiamy im pełne informacje na temat możliwości rozwoju w ramach ścieżki kariery oraz warunków zatrudnienia. Zależy nam na budowaniu pozytywnego wizerunku zarówno wśród naszych pracowników, jak i kandydatów. Pańska/Pani opinia utwierdza nas w przekonaniu, że musimy jeszcze bardziej akcentować nasze wartości i możliwości rozwoju w firmie. Dziękujemy za zgłoszenie tych uwag i zapewniamy, że traktujemy je poważnie.

17.09.2024 11:44

Witamy wszystkich użytkowników GoWork!
    Dziękujemy za Waszą obecność na naszym profilu.
    Tutaj możecie dzielić się swoimi opiniami na temat Naszej Firmy.
    Jako zespół pragniemy zapewnić, że to miejsce będzie otwarte na konstruktywną wymianę myśli oraz rzetelne dyskusje.
    Prosimy o to, aby treści publikowane w tym wątku były merytoryczne, zgodne z prawdą i kulturalne.
    Wszelkie wpisy naruszające zasady społeczności, zawierające obraźliwe treści lub szerzące dezinformację, mogą zostać usunięte przez administratora.

Dziękujemy za Wasze zaangażowanie i konstruktywny udział w dyskusji.
    Ramil

05.07.2024 08:27

I apply to come and work

Oferty pracy - MMP Premium Polska Sp. z o.o.

Elektronik - Dział Utrzymania Ruchu K/M

Nakło nad Notecią

Pracownik Działu Druku (K/M)

Bydgoszcz

Operator Maszyny Sztancującej K/M

Bydgoszcz

NOWA

07.03.2024 15:20

Hej dostałam ofertę pracy na produkcji ... oklejarka ... nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale czytając opinie zastanawiam się czy w ogóle przyjść na rozmowę kwalifikacyjną ... Czterobrygadówka po 12 godz i 3 dni wolne czy jakoś inaczej niż dostałam informacje z kadr ?
    Kandydat do pracy

28.12.2023 09:15

Nie polecam udziału w prowadzących rekrutacjach. Od 2 miesięcy brak informacji zwrotnej ani mailowej telefonicznej. Wiem że stanowisko obsadzone. Brak szacunku dla osób odwiedzających czas i niezależnie od wyników rekrutacji należy się informacja zwrotna. Pozdrawiam i nie polecam
    Niezdecydowany35

19.12.2023 11:24

Witam. Chciałbym się dowiedzieć conieco o firmie MMP Premium i o pracy na stanowisku - Inżynier Jakości. Oczywiście proszę o odpowiedzi osób, które są oznajmione z tematem i coś wiedzą. 1. Jaka jest stawka na "dzień dobry" na okresie próbnym na tym stanowisku? (I o ile ta stawka wzrośnie po przejściu na umowę na stałe) 2. Czy firma MMP Premium to typowe korpo, gdzie występuje ciśnienie psychicznie pracowników? Czy jest choć trochę normalnie i da radę wytrzymać? 3. Jak wygląda sytuacja w firmie - Czy jest duży przemiał pracowników jak w typowym korpo? 4. Czy stali pracownicy są szanowani i jest możliwość awansu na inne stanowiska - czy jest pozajmowane przez "znajomych królika"? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

15.12.2023 06:48

Ludzie jakimiś podnośnikami się wymieniają? Czy na obsłudze klienta także brakuje jakichś sprzętów? Chce sprawdzić jaki będę mieć komfort pracy zapewniony o ile jeszcze będę aplikować, ponieważ widnieje oferta. czy znajomość francuskiego lub niemieckiego jest może jakoś lepiej wynagradzana? Piszą o nich w mile widzianych

15.12.2023 14:34

Bonusem za znajomość języka francuskiego lub niemieckiego jest więcej pracy ;)
    Podnośnik

13.12.2023 19:30

Robią produkcję wartą miliony złotych, a ciężko kupić 2-3 podnośniki po 2 tysiące złotych, żeby ludzie nie musieli ich sobie podkradać ze stanowisk
    Mistrz

13.05.2023 21:48

Co się dzieje w dziale jakości? Co chwilę szukają inżyniera albo kontrolera.
    Loko

30.11.2023 19:03

No te ogłoszenia praktycznie nie schodzą z pracuj.pl. Znowu jest ogłoszenie na inzyniera????

23.09.2023 14:10

Czy poziom wynagrodzeń w MMP Premium Polska Sp. z o.o. uległ zmianie od czasu dodania ostatnich opinii? Pojawiły się nowe ogłoszenia na Pracuj.pl 21 września.
    XD

27.09.2023 21:23

Co roku jest podwyżka inflacyjna, chociaż w tym roku to nie wiadomo, bo pojawił się nowy dyrektor, a produkcja od paru tygodni jest na pół gwizdka
    XD

28.09.2023 05:05

Ta różnica się zmniejsza, bo najniższa krajowa jest coraz większa i większa, a pensja bardziej zaawansowanego pracownika nie ma jak urosnąć względem kogoś kto przychodzi z ulicy i robi coś prostego

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MMP Premium Polska?

Bramka ewakułacyjna.

21.07.2023 18:49

Nie polecam, produkcja ciężka praca za marne pieniądze. Totalny brak szkoleń. Można by długo wymieniać. (usunięte przez administratora)

11.08.2022 16:38

Drukarze

26.08.2022 20:48

Jakbyśmy mieli drukarzy z prawdziwego zdarzenia to by były premie, a nie co druga paleta na hali to makulatura
    Drukarze

30.08.2022 16:44

Wieśniaki i (usunięte przez administratora) Wstyd, że takie pieniądze zarabiają, a mają tak lekceważące podejście do pracy. Kilkanaście lat temu zobaczyć na hali paletę z uwagami to była rzadkość, a teraz więcej makulatury niż dobrego produktu

28.05.2020 11:40

Co jaki okres czasu w MMP Premium Polska Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?
    Pas

02.08.2021 10:47

Przecież tak jest od zawsze w tym zakładzie. Pensje rosły najczęściej te minimalne. szkoda że nie rosły procentowo. dla przykładu masz 20zł na godzinę a najniższa krajowa jest 10zł na godzinę... to gdy najniższa krajowa wzrasta na 12zł (20%) to wszystkie stawki powinny wzrosnąć o 20%. A tak nie było. Podwyżki były rzucane śmieszne. obowiązków przybywało a kasy większej brak.

04.08.2022 01:05

Ubiegać można codziennie.

07.06.2022 15:15

Zmuszają Cię do obsługi nowych maszyn, a w papierach Ci nie chcą wpisać, że je obsługujesz, ani dać za to podwyżki. Firma z dykty. Same układziki wśród kierowników.
    Byłek

28.07.2022 18:56

Czołem. Czy zakalec (nieudany placek) nadal siedzi na wysokiej grzędzie, czy już go przegonili?

10.07.2022 08:16

Toksyczna atmosfera zarówno w biurze jak i na produkcji. Okropny szef.

25.07.2022 20:58

Kierownik produkcji ucieka z firmy, bo praktyki stosowane przez dyrektora to po prostu mobbing. Uciekają też kierownicy poszczególnych działów i istotni pracownicy biurowi. Gdyby pracownicy produkcji mieli z nim większą styczność to zapewne też jeden po drugim zaczęli by odchodzić. Połowa maszyn w tej firmie nie nadaje się do produkcji, bo są naprawiane prowizorycznie, a wymagania co do prędkości i jakości są bardzo duże, a nie da się tego zrobić na sprzęcie na którym trzeba pracować.

21.04.2022 15:02

Czy w MMP Premium Polska Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Pan Placek

05.06.2022 13:17

Rafał, mówiłem Ci, że tylko dla ciebie jednego nie będę płacić za ogrzewanie całej hali . Dostałeś polar, powinieneś siedzieć cicho albo szybciej się ruszać.

05.06.2022 19:42

Jak widać poniżej ;)

Kontakt - MMP Premium Polska Sp. z o.o.

Toruńska 149a 85-880 Bydgoszcz

Branża główna: Opakowania i pakowanie

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Ortalionowy Mateusz

10.02.2022 18:20

Praca może i jest ciężka, ale przynajmniej słabo platna.

07.04.2022 10:17

Raczej jest tam dużo starszych osób. Które boją się że nie znajdą pracy
    Bawełniany Tadeusz

14.04.2022 07:25

Większość operatorów na każdym z działów pracuje tu 10-25 lat. Mają powiedzmy dobre stawki, ale jak weźmiesz pod uwagę wymagania pracodawcy i prace za 1.5 osoby to już nie jest tak kolorowo. W klejarkowie na najniższych stanowiskach jest taka rotacja,że nie warto zapamiętywać twarzy. Ludzie potrafią na dwa dni przyjść albo i krócej. Młodzi ludzie na szczęście są na tyle ogarnięci, że widzą jak jest i uciekają szybko.
    prison break

25.11.2021 14:56

jaki jest okres wypowiedzenia na produkcji?
    D Ebi lu

21.01.2022 22:36

Taki sam jak w pracy przy warzywniaku
    MŁODY

10.01.2022 15:37

jak wygląda sytuacja z pracą na stanowisku paletowego?
    Klejarkowo

25.10.2021 20:47

Szanowny Zarządzie i Pani z HR. Myślicie, że starzy pracownicy nie wiedzą, że nowi mają takie same, a w niektórych przypadkach większe stawki? Myślicie, że taki stan rzeczy pomoże zadomowić im się w firmie? Będziecie w nieskończoność szukać ludzi.
    Klejarkowo

02.11.2021 10:16

Wszyscy po jednych pieniądzach razem z panią z DOD którą podwozi do pracy. Wszyscy tylko nastawieni na cel, bo szef będzie się darł na operatywce, a szkoda ze często ten nierealny cel ma osiągnąć pracownik. Dopóki Ci idzie dobrze to klepią po plecach, by za chwilę śmiać się z Ciebie na palarni albo w biurze.

15.11.2021 19:10

Niech zgadnę chodzi ci o panią P. ? No wiadomo bo pan K. :D musi mieć informacje haha i pamiętać trzeba ze nie można mieć za dużo swojego zdania i za głośno wyrażać . Nawet jak masz racje , bo to nie po ich myśli w MMP . Bo będziesz tym złym :D
    Mały kurdupel

25.07.2021 00:58

Nie uważacie że tych dwuch małych panuw od z ekipy clar system to jakieś ufoludki jeden tak śmierdzi że chyba nikt z nim nie wytrzyma a drugi to taki mały wredny glut poniża ludzi myśląc że jest mego i wogule a tak naprawdę przydał by się ktoś kto by tu porządek zrobił bo 1 zmiana nic nie robi a ma tyle płacone co 2 a nie powiem żal mi tej starszej pani ktura (usunięte przez administratora) za wszystkich
    Słownik się kłania

25.07.2021 11:41

Słownik się kłania , masakra
    Becia

14.11.2021 22:52

Dajcie spokój to ma być firma sprzątająca dobre sobie przecież oni większość czasu siedzą piją kawę i pala papierosy sama widziałam że nawet z mopami do pralki muszą we 2 jeździć tak przecież jedna by się zgubiła masakra mamy co id więc ja się pytam kto im pozwolą pracować bez maseczki tak samo dezynfekcja jest robiona tylko raz a powiną być po każdej zmianie masakra

25.07.2021 18:36

Rudy pekemon od sprzątania nic nie robi pali papierosy i wysuguje się innymi wzięła by się do roboty a nie że nawet w toaletach papieru brakuje bo nie dołożą
    Kokosz

22.09.2021 15:59

Po pierwsze nikt tu nie jest rudy????a po drugie samo się nie zrobi,więc zajmijcie się swoją pracą, a (usunięte przez administratora)......A że (usunięte przez administratora)pracownicy papier to już do nich pretensje.Nie masz odwagi się ujawnić, kto z ciebie za mądrala???
    Pokemon

03.11.2021 18:26

Tak a to że sprzątaczki na czele z brygadzistą kradną kawę cukier i wszystko co się da ci ty myślisz że tego nie widać sam widziałem jak pobierają kawę a potem w torbach je wynoszą hahahhahaha pani Dario może się pani tym wkońcu zajmie
    Prawda

28.10.2021 00:08

Widze ze mój wpisz zostaje co chwile usuwany . Czyli prawda boli . Borlik jesteś osobą fałszywą , mówisz jedno robisz drugie. Obgadujesz / robisz ludzią pod górke tym co nie są na klaśniecie
    Szczera prawda

28.10.2021 18:27

Zgadzam się w 100%. Krętactwo u pana B. to codzienność. Pewnie nieźle mydli oczka dyrkowi. No cóż jak ktoś jest wieśniakiem to nim zostanie.
    ...

01.10.2021 18:53

W tej firmie jesteś tylko narzędziem do wykonywania celów dla swojego kierownika, a w zamian otrzymujesz wypłatę mniejszą niż premia kierownika sztanc. Może czas się zebrać i postawić placuszkowi? Dawno w tej firmie nie było takiego (usunięte przez administratora) jak ostatnio. Już nawet z biur odchodzą coraz ważniejsi ludzie, a co dopiero na produkcji. Same niedorozwoje przychodzą na kilka dni.
    Beata

29.03.2021 22:03

Czy przyjmują kobiety na produkcję, jakie czynności wykonują i jak z płacą ????
    Alvaro

03.07.2021 21:54

Przyjmują, ale brzydkie
    Szukajcie rudej wiewiury

24.06.2021 14:24

Apropo sprzataczek to jest taka jedna.mega (usunięte przez administratora) ich brygadzistka nie dosc że kradnie to jeszcze zadziera nosa nic nie nie robi 7 godzin masakra pozdrowienia.dla.rudej

04.06.2021 22:33

Uwaga na pokemony od sprzątania. Lubią podkradać jedzenie z lodówek. Nie ma to jak iść do pracy na 12 godzin i iść na przerwę, otworzyć lodówkę i zobaczyć, że z reklamówki zniknęło jedzenie...
    Lodówka

06.06.2021 21:38

Fakt. Często giną ludziom jakieś jogurty, batony, napoje. Zawsze na rannej zmianie. Coś w tym jest, że to ktoś od sprzątania. Siedzą na stołówce gdy nie ma tam pracowników. Na tłusty czwartek też pączki hurtowo wynoszą.
    Zarząd

16.03.2021 15:15

Haloo. Zarząd. Może w końcu jakieś podwyżki? Na równej dostali inflacyjną, a u nas niedługo operatorzy będą zarabiać najniższą krajową. Niedługo zaczniemy szukać pracy na jedną zmianę za podobne pieniądze. Kilku ludzi odeszło, a z tych dzieciaków co przychodzą i pracują po dwa miesiące następców nie będzie. Wszyscy wiemy jakie stawki im proponujecie.

30.03.2021 21:21

Co t(usunięte przez administratora)"niedługo operatorzy będą zarabiać najniższą krajową" :D :D dobre moze za pare lat bez podwyżki :D a jak sie nie ceni to brawo ty :D
    Mlody

11.04.2021 21:51

W tej firmie stawki na jakiekolwiek stanowsko powinny się zaczynać od 25 brutto na godzinę. Nikt nie przyjdzie pracować za murzyna za najniższą krajową lub 2 zł więcej. Powodzenia w szukaniu (usunięte przez administratora)D
    Nowa

27.03.2021 22:39

Czy może ktoś mi napisać jak wygląda praca kobiet na produkcji? Jak atmosfera? Z góry dzięki pozdrawiam
    Poligraf

14.03.2021 14:45

Podobno szukają kierownika produkcji. Ktoś coś wie czemu poprzedni odszedł?

Zostaw merytoryczną opinię o MMP Premium Polska Sp. z o.o.