VITPOL Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Zakład Pracy Chronionej

Długa Wieś Pierwsza

Opinie o VITPOL Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Zakład Pracy Chronionej

byłypracownik 2012-05-10 17:19:46
może za bardzo się zaczęła rozwijać i nie stać ich już na płacenie ludziom wynagrodzeń za pracę, komu kończy się umowa to już nie przedłużają . a szefostwo stać na wszystko
1
pracownik 2014-11-28 18:03:06
faktem jest ze firma vitpol moze za bardzo skupie sie na inwestowaniu w siebie faktem tez jest ze sa poślizgi w wypłacie wynagrodzeń ale nie sa az tak duze o jakich sie mowi mialem znajomego ktory zwolnil sie z vitpolu i myslal ze nogi pana boga złapał i chcial wrocic po roku do firmy Vitpol ale juz bylo za pozno na jego miejsce znaleziono juz kogos nowego szefostwo bardzo kontaktowe prezes mimo ze sympatyczne to despotyczny jak cos postanowi to zadna siła go nie przekona
Jacek 2015-02-02 11:37:52
firma zlokalizowana dość daleko od większego miasta problem z codziennym dojazdem wynagrodzenie na stanowisku pracownika fizycznego nie jest moze super wysokie ale można liczyć na premie oraz nadgodziny kto chce pracować może zarobić kontakt z kierownictwem super nie ma problemu żeby zamienić się zmianami jak komuś coś nie pasuje w dany dzień praca przynajmniej na moim stanowisku bardzo ciężka produkcja/magazyn co jakoś czas bezpłatne szkolenia bhp lub na papiery na wózek widłowy
Jacek Placek 2015-02-24 22:29:12
Ciekaw jestem który z synów pana Przygodzkiego pisze te komentarze (pracownik, Jacek) bo ludzie będący w środku tej firmy jakoś inaczej to widzą. 3 miesiące poślizgu w wypłacie wynagrodzeń to nie aż tak dużo ??!!!!! Kierownicy super to się zgadza, ale szefostwo ucieka jak szczury przed ludźmi żebrzącymi o pensje - gdzie tu kontaktowość. Ludzie jakie premie, nadgodziny papiery na wózki tak to było ale 10 lat temu!!! Pracownikom bardziej zależy na utrzymaniu tej firmy niż właścicielom, przykre. VITPOL słuźy szefostwu jako dojna krowa, tylko się ją ciągnie. Ale jak się krowie nie da jeść to kiedyś przestanie dawać mleko i padnie SZANOWNI WŁAŚCICIELE!!!
XYZ 2015-05-09 18:48:09
popłacili juz wszystkie kredyty bo ostatnio widać dużą poprawę w wypłatach dawniej dostawalismy czasami po 3 miesiącach pieniądze (jak sie wybłagało) teraz dostajemy kase w terminie za nadgodziny gdy pracujemy na nocki przy duzych zamówieniach nastroje nawet w firmie sa lepsze do roboty idzie sie weselszym niż dawniej a teraz na brak roboty nie mozna narzekać dawniej od kierownika słuszelismy ze nie zrobimy tego bo nie ma foli tego bo nie ma soli i tak ciągle na nic nie mieli kasy jeszcze na początku roku. teraz surowce są zawsze na magazynie nie ma problemu jak dawniej z realizacją zamówień mogli by tylko troche podniesci pensje jak już teraz mają z czego bo to sie tylko nie zmieniło bo wielu ludzi mimo wszystko przetrwalo w tej firmie i mozna by bylo to nam wynagrodzić bo nikt roboty sie nie boi tymbardziej teraz jak jest wypłata na czas!
Jacek Placek 2015-05-26 22:54:50
Jakie wypłaty na czas???!!! Chyba że jest się osobą niepełnosprawną a i to nie wystarcza, po otrzymaniu kredytu dostaliśmy 2 pensje więc i tak zaległa 1 i za chwilę druga.Z jednym z czym się zgodze to że na brak roboty nie można narzekać tylko z tym powinna iść pensja których ciągle brak!!!
A o "poprawie" świadczy fakt że kolejni wartościowi ludzie odchodzą.
Niedługo sami właściciele będą pracować, brak rozsądku żenada
XYZ 2015-06-12 11:15:30
Jacek Placek sam jesteś niepełnosprawny i to umysłowo ćwoku !! najwidoczniej jestes zagłupi zeby robic gdzie indziej ze jeszcze robisz i sie nie zwalniasz skoro jestes taki "wartosciowy" i ci nie pasuje ciagle u niemca za niewolnika bys byl nierobie !! A tu pewnie sie opierdalasz nugusie albo na dupie sie slizgasz przez calo dniowke trutniu
3
Jacek Placek 2015-07-06 22:56:07
Ale się XZY zagotowałeś !!! Skoro już tak dobrze to czemu ludzi z łapanki już szef swoim mercedesem nawet do pracy przywozi a nie przyjmie porządnych na umowę. Bo nikt rozsądny już sie tam nie pcha, chyba że ktoś gratisowo chce pracować. Tak teraz jest towar a nie ma ludzi.
XYZ 2015-07-10 18:01:52
Zal ci ze ciebie nie wozi ? Pokazujesz tylko jakim zakutym łbem jesteś czyli pracujesz dla sportu i sam o sobie sadzisz ze jestes nieporzadny opinii firma nie odzyska z dnia na dzień a opinie firmie psuja takie trutnie jak ty co sa za głupi zeby gdzie indziej robote sobie znalesc to siedza i tylko narzekajajak im zle widac ze chyba nie znasz sytuacji na rynku pracy w polsce bo pewnie robic ci sie nie chce i calo dniowke baki zbijasz
Jacek Placek 2015-07-15 23:37:05
na popsucie opinii państwo P...... pracowali lata, nie płacąc za towary dostawcom i pensji pracownikom. Ja już całe szczęście nie siedzę w tej firmie bo jak ktoś chce to nawet w tej polsce znajdzie pracę gdzie płacą. A wy jak chcecie odzyskać opinię to zacznijcie od ludzi którzy wam zostali, bo to oni ciągną jeszcze tą firmę
mix 2015-11-04 22:55:10
No placa placa 1200 wypłaty dostajesz na 4 raty po 300 zł. Biznesmeni skończcie już poniżać tych ludzi. Przyjrzyjcie się lepiej dyrektorom (p. Ma...e i p. Ro...i) co tylko kaskę wyciągają dla nich się liczy każdy miesiąc u was nigdzie za nic robienie takiej kasy nie dostaną na dodatek na czas w przeciwieństwie do innych. Zresztą już odchodzili nie raz i zawsze wracają fachowcy.
mix2 2015-11-16 21:45:29
panie pseudo "dyrektorze" p.Martyna na takim stanowisku trzeba mieć trochę kultury a nazywanie pracowników firmy prostakami świadczy tylko o panu i właśnie braku kultury, prostactwo bije na kilometr ale od pana.
Dzięki tym właśnie "prostakom" masz pan taką ciepłą posadkę.
Przykre ale każdy pasożyt dąży do uśmiercenia swojego żywiciela. Szkoda że szefostwo tego nie widzi.
2
KOLIBER 2015-11-17 11:42:01
NO i ...? BICIE PIANY.....:-) NIKT NIE JEST BEZ WINY TO CZY PAN M NAZWAL TAK PRACOWNIKÓW CZY TEZ NIE NIE MA WIĘKSZEGO ZNACZENIA.A INFO PRZEKAZANE PRZEZ JEDNĄ NIE ZA WZOROWA PRACOWNICE - SREDNIO WIARYGODNA) SAMI NA JEGO TEMAT MÓWICIE NIE LEPIEJ TYLKO JAK SZCZURKI ZA PLECAMI. ALE FAKT JEST TAKI ZE NIEKTÓRE OSOBY NIE MAJĄCE ZADNEGO POJECIA NA PEWNE TEMATY NIE POWINNY SIE WYPOWIADAC BO WYCHODZA NA OSOBY KTORE PAN M RZEKOMO NAZWAL TAK JAK NAZWAL. NIECH KAZDY ZAJMIE SIE TYM ZA CO PAN J.P PLACI

POZDRAWIAM KOLIBER
jarosz 2015-12-03 20:00:27
Dziwna sprawa firma idzie na dno a osoby odpowiedzialne za taki stan rzeczy maja się bardzo dobrze. Dajmy na to KB odwieczna dyrektor z dobrą pensyjką a kompetencji i zaangażowania zero. A inni kierownicy wiecznie narzekający składający swoje wybitne cv do kilkudziesięciu firm? Odpowiedzi pozytywne zero a jeśli są już pozytywne to odrzucają bo podstawowy wymóg TRZEBA PRACOWAC. O szanowny JP kiedy Pan się otrząśnie. Chyba też do was wróce nigdzie nie jest tak dobrze jak w Vitpolu
specjalista 2015-12-05 17:37:04
w firmie vitpol każdy na kierowniczym stanowisku jest chyba już przez zasiedzenie i przyzwyczaili się ze za nic pieniądze się bierze bo tak jest i musi być tak samo jak każdy z kierowników jest specjalista od wszystkiego i wie wszystko najlepiej mimo ze to nie jego brożka w większości przypadków !
KOLIBER 2016-03-25 10:11:27
JA JUŻ PO WYPŁACIE :) A WY WYTRZYMAJCIE JESZCZE TROCHĘ KTOŚ NA VIPOW MUSI PRACOWAĆ
4
Zostaw swoją opinię o VITPOL Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Zakład Pracy Chronionej - Długa Wieś Pierwsza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VITPOL Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Zakład Pracy Chronionej