Candy Way Agata Wiśniewska

Bydgoszcz

Opinie o Candy Way Agata Wiśniewska

nick 2012-01-14 19:25:30
W Candy Way pracowałam dwa razy sezonowo. Praca ciężka, bardzo słaba stawka, choć właściciel miły... Ale NIE POLECAM! nie polecam, bo atmosfera tworzona przez pracowników (wredne baby) jest beznadziejna. Poza tym 90% pracowników robi tam na czarno....aaa ogólne warunki kiepskie - zimno, tłoczno.... no i te głupie kobiety! na szczęście znalazły sie wyjątki...
2
ola 2012-04-18 09:12:31
Zgadzam się praca tam to tylko stres.Głupie baby to mało powiedziane,tam pracuje baby o niskim poziomie inteligencji!Dlatego tam jest taka atmosfera.Pozdrawiam i nie polecam!!!!!!!A jeżeli chodzi o zarobki to porażka.
3
??? 2014-04-15 10:23:02
Pracownicy zastraszeni ,pracują bo wiadomo jak jest w dzisiejszych czasach z pracą.Pracodawca to wykorzystuje(usunięte przez administratora)
sos 2014-06-17 21:07:35
Praca pod presją czasu i monitoringu.Mobinng!!!
1
Czarna 2014-06-21 20:01:14
Praca byłaby ok,ale to że musisz zostawać po godzinach,bo jak nie to się pożegnamy...daje już coś do myślenia.Praca na czarno bez zadnych perspektyw.Kobiety kameleony,wszystkich obgadują,a jeszcze lepiej donoszą.Szef wymagający i same zakazy.Potrafi nie raz obrazić kobiety.
1
NIE WARTO 2014-07-16 20:37:26
Wypłata na raty nie wiadomo kiedy i ile się dostanie.Praca na czarno.Okropne kobiety.Zgadzam się z opiniami .
1
S 2014-07-25 20:21:05
Pracuje tam już bardzo długo,nawet śmiem powiedzieć,że od zawsze.Umowy o prace nie widziałam na oczy.Wypracowany urlop z którego chciałabym skorzystać, musze prosić się szefa o wolne z wyprzedzeniem i spotykam się z odmową.Panie Karolu czas na zmianym
1
pracownicy 2015-01-07 21:32:47
Dziękujemy za umowy na 1/4 etatu.To nie ważne ,że musimy pracować od 9 do 12 godzin dziennie,włącznie z sobotami.Pozdrawiamy ;Pracownicy
3
klient 2015-11-17 11:21:01
To Nie do konca na temat, ale zamierzam wszedzie umiescic takie opinie. Dzwonilam w sprawie zamowienia lizakow, niestety pani za kazdym razem wrecz smiala sie z moich pytan, na koniec stwierdzila ze nie moze ze mna dluzej rozmawiac gdyz jest bardzo zajeta, wiec pytam sie po co nr telefonu podaja na stronie skoro rozmawiac nie moga.P. Bardzo nie mila, masakra, jak zyje nigdy nie spotkalam sie z tak chamskim zachowaniem, tragiczna rozmowa przez tel a co dopiero praca tam, wspolczuje wszystkim ktorzy mieli kontakt z ta firma....
Xxx 2016-02-08 18:07:12
Potwierdzam pracowałam w tej firmie. Praca na czarno bez umowy zarobki minimalne a wymagania co do pracownika olbrzymie. Cały czas pod obserwacją "wielkiego brata" który czepia się o wszystko! Mobbing i wyzysk! Nie polecam.
Wielkie oko 2016-02-28 19:07:02
Sama praca ok.Pracownicy żenada ,jedno zakłamanie,fałsz.Jeśli chodzi o szefa liczy się tylko z zyskiem ,pracownik nie doceniony.
Polka 2016-03-17 20:38:35
Wynocha z TRUJĄCYM badziewiem !!!
STOP WYZYSKOWI!!
Zostaw swoją opinię o Candy Way Agata Wiśniewska - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Candy Way Agata Wiśniewska