FOX FITTINGS Sp. z o.o. Sp. k.

Wilamowice

Opinie o FOX FITTINGS Sp. z o.o. Sp. k.

pracownik 2016-01-23 20:41:53
brt - 2016-01-20 15:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-01-06 08:39:14]:
jak Ci źle to po co tam pracujesz durniu?

Czyżby za nikiem był skrzydlaty Bartuś z magazynu??
8
Dobry 2016-01-26 11:51:59
100% prawdy wykorzystywanie ludzi praca ciężka bardzo marnie płatna a na początku obiecują złote góry.Umowy zlecenie nawet przez 6 miesięcy Szkoda sobie głowę zawracać nie polecam!!!!!
13
Niedawny 2016-01-26 13:11:19
Szczera prawda tylko uciekać z tamtąd robota mega ciężka a zarobki bardzo słabe jak na to co człowiek robi po prostu wyzysk!!!! PIP się tym powinien zająć!!!!!
9
dobry brat 2016-02-05 14:52:26
Moim zdaniem nie bylo by tych złych opini jakby nie bylo tyle nowych głupich zmian mających na cele "na chapać sie " inna placa chcecie utrzymać firmę to róbcie coś moim zdanie zacząć od najwyższej półki czyli szefostwo takie jak bylo dawniej tata szef musi jeszcze nauczyć syna szefa duuuuzo bardzo dużo szacunek lepsze wynagrodzenie i przede wszystkim szanujcie nasze zdrowie jesli chcecie abyśmy tam mogli pracowac jakiś czas następnie trzeba przejść do biura kierownictwo ktos kto ma pojęcie na ten temat takie tobwszytkonproste wystarczy tylko szacunek dla nas i dla zdrowia lepsze wynagrodzenie i mniejsze szaleństwo z ilością zrobionych sztuk . Mysle iż ta firma ma jeszcze jakąś szanse na odbudowanie opini .... Patrzcie wystarczy tak Malo a ta naprawde dawniej bardzo fajna firma wybije się w górę ,.....jesteśmy nadziei iż firma się opamięta tylko szybko puki nie jest za późno
6
Dr x 2016-02-07 17:17:58
Do dobry brat
Stary,zarejestruj się do doktora,bo chyba masz świńską grypę!
3
Mr Y 2016-02-07 22:40:25
Odnoszę wrażenie, że te negatywne opinie pisze tylko jedna osoba, która chce oczernić firmę Państwa Foksów.
Pracę w Fox Fittings można jak najbardziej polecić innym. Co do umów faktycznie umowy o pracę były by lepszym rozwiązaniem, ale nikt nikogo do pracy nie zmusza.
8
Anonim 2016-02-08 10:23:26
Jeśli komuś praca nie pasuje, trzeba zmienić :-) nikt nikogo na siłę nigdzie nie trzyma.
2
Anonim 2016-02-08 21:10:59
Zastanawiam się co daje wam takie oczernianie ? Wiele osób chętnie przyjdzie do pracy na wasze miejsce, jeśli ktoś chce pracować,będzie pracował, oczernianie takimi komentarzami na pewno w niczym nie pomoże, to jest na poziomie zerowym.
Jeśli coś jest nie tak, nie pasuje,to albo zmienia się pracę,albo stara o to,żeby było lepiej.
4
hehe 2016-02-09 15:33:07
Na poziomie zerowym jest opiniowanie na temat własnej firmy bez argumentow haha a jedynym to "jak ktos chce pracowac to bedzie pracował" opinia pracodawcy na swoj temat tragedia... To tak jak by powiedzieć jak ktoś chce zjesc chleb to nie musi jesc z szynka moze zjesc z samym maslem... Z reszta po szyldzie na PÓŁ OGRODZENIA widac jak tam sie ludzie pchaja drzwiami i oknami.
13
Borys 2016-02-15 14:53:19
Trzeba mieć zrytą kopułe, żeby na ogrodzeniu swojej firmy walnąć taki szyld.Amatorstwo,ŻENADA.Ta firma już jest dnem z takim zarządem.
9
Polak 2016-02-15 15:02:50
Do Anonim-święta racja "nikt tu nikogo na siłę nie trzyma", a co u was może zatrzymać pracownika???może zarobki,a może coś innego?frajda z pracy,co takiego mogłoby w firmie Foxfitting przyciągnąć i zatrzymać pracownika?Jesteście w stanie młodemu zapewnić godziwą pracę za godziwe wynagrodzenie,godziwych socjal?????Czy ktoś pracujący u was będzie w stanie utrzymać rodzinę,wyjechać na porządne wakacje???itp.itd.???
8
Nostruś 2016-02-15 19:52:04
Nie chce pana straszyć panie Foks,ale z takim zarządem daleko nie zajedziecie,konkurencja i jak widać zero doświadczenia,zachłanność to was zniszczy.
10
Boluś 2016-03-15 19:31:22
Moim zdaniem kiepska firma, kiepska praca i kiepskie warunki, za niedługo kierownicy będą pracować na maszynach. Zastraszanie pracowników i nic więcej. Firma nie godna polecenia, ciężka praca fizyczna, zero socjalu i dodatków, nie mówiąc o wypłacie. Tylko normy są ważne. Ciężkie rdzenie które trzeba wkładać ręcznie do maszyny bo manipulator jest do du.... Niejednokrotnie pracownik w czasie zmiany podnosi po 3-4 tony przez 8 godzin, licząc każde podniesienie, zróbcie jeszcze kolanka 0 315 i mufę 500 to na pewno będziecie mieć chętnych, zatrudnijcie Ukraińców, oni będą robić za psi grosz. A co do kolegi wyżej to ma rację w 100%,widzę już jeden jego komentarz usunięty, oj panie "F". Nie warto się tam poświęcać bo nie z tego nie ma.I nie ma co się bardziej rozpisywać bo za tą prawdę jeszcze mnie postraszą radcą prawnym haha. Nie pozdrawiam
22
frodo 2016-03-16 17:19:24
Pracowałem tam niedawno i najlepsze co mnie spotkało to wręczenie Mi wypowiedzenia. Jeżeli chcesz tam pracować to niech cie nie zmyli oszklona siedziba firmy i nowoczesne wnętrze do którego zapraszają na rozmowę i obiecują gruszki na wierzbie bo po chwili pracy stwierdzisz że się dałeś na tą otoczkę luksusu i prestiżu firmy nabrać. Mam nadzieje że ten komentarz nie zostanie usunięty jak niektóre negatywne przed moim. Już nie będę się rozpisywał o warunkach i atmosferze pracy w tej firmie i o odbieraniu premii za niezamkniętą bramę i inne nieistotne rzeczy. Pozdrawiam normalnych ludzi którzy jeszcze tam pracują i nie dajcie się skłócić tym pseudo kierownikom szefostwa.
37
anonimP 2016-03-29 12:06:46
Witam chciałem zapytać jakie są wasze dzienne normy w pracy na produkcji. chodzi mi przykładowo o ME 63, Ke 50<90, 40<90
9
Szczery 2016-06-08 01:35:57
Trzeba sie uczyc bylo a nie plakac teraz , nie chcesz nie pracuj i daj miejsce komus jej trzeba , zle nie ma. A zaczynaja przyjmowac nawet fajne mlode mamy :) gdzie grono meskie powinno sie cieszyc bo za te srebrniki co kilka z nich czyni to mhmmmmm blondyneczki zwlaszcza :*
1
Darek 2016-06-09 22:43:06
Racja, najlepsza jest twoja MAMA ostatnie po drugiej zmianie jak Mnie zaprosiła na chatę to byłem mile zaskoczony z jej ostrych perwersji, w pewnych sytuacjach brakowało nam podłogi. Weź jeszcze ogarnij swoją dziewczynę podobno też jest dobra w te klocki tak mówią koledzy z innych zmian :)
5
Martin 2016-07-07 22:05:15
Najlepsza robota na swiecie!!!
7
wojtuś 2016-08-08 21:13:47
Leszek juz tak nie słodź!!
Dostales podziekowania chociaz?
12
Gwidon 2016-10-24 18:13:38
Mam takie pytanie,ta firma PVS,jakie warunki płacowe,warto tam się pchać.Ponoć potrzebują tam do pracy.
Kierownik Browar 2016-10-31 22:50:38
Powiem tak, lepszej roboty w Polsce(a nawet w Europie) na dzień dzisiejszy nie ma.
3
TrOsKlIwY ObYwAtEl 2016-11-01 22:20:33
Serio? to jest Twoja odpowiedź? A ja wiem że jest robota i to za lepsze pieniądze niż u FOX'a, W całej Małopolsce jak i Podbeskidziu jest mnóstwo firm które oferują umowy "realne" na pełny etat, z bogatym dodatkiem socjalnym, i możliwością rozwoju niż tu. Nie będę wymieniał nazw firm ale każda produkcja jest lepsza od tej. Dodatkowo premie są takie że jeśli zapieprzam na 3 zmiany wypocę się i wymęczę na liniach produkcyjnych to wiem że z mojej premii zostaną zabrane grosze za pewne uchylenia w mojej pracy a i tak wyjdę spokojnie te 2 tysiące. A co najlepsze nie wykorzystują Cię jak robota, bo wiedzą że jesteś człowiekiem, i też zasługujesz na takie coś jak urlop, urlop na żądanie czy opiekę. Fox ma to w d... uważają że pracownicy są oddani tylko im i mogą z nimi robić co chcą. Nie pracuję już u nich dawno, nie wiem czy są tacy jak kiedyś czy coś się zmieniło, ale wiem jedno i przekazuję to tym którzy chcą tam pracować: Jeśli lubisz jeb... ciężko za marne 1700 bo większość Ci zabrali za "braki" bo nie masz okresu ochrony to śmiało daj się wykorzystać jak prostytutka i rób co Ci szkodzi zawsze to jakieś doświadczenie w pracy, a jeśli chcesz się wypocić i wymęczyć a przez to zobaczyć spokojnie ponad 2 tysiące na kwitku i mieć umowę na pełny etat z całym pakietem socjalnym i urlopowym to idź na każdą produkcję z branży Automotiv lub branży tworzyw sztucznych i ciesz się że zdobywasz doświadczenie w legalny sposób z ludźmi dla których nie liczy sie sama praca i egoistyczne podejście a głównie współpraca i dążenie do wspólnego celu. Gdy czytam te komentarze to nie dobrze mi sie robi bo widzę że te wszystkie wychwalane firme komentarze piszą ludzie którzy mają tam dobre plecy i za przysłowiowego "loda pod biurkiem" mają się lepiej i ważniej od nowych pracowników.
10
Jebać Wyzyskiwaczy!!!!!!!!!! 2017-01-10 20:49:43
Najbardziej ŻAŁOSNE jest to,że prawie non stop zamieszczają ogłoszenie o pracę na stanowisku operatora.Szukacie pracowników???A może DEBILI z których zrobicie sobie białych murzynów???!!!Pierdolone WYZYSKIWACZE!!!!!!
6
Qpl 2017-01-12 22:58:03
Traktuja ludzi jak ścierwo.
6
Yyy 2017-01-13 21:35:14
To akurat jest fakt.
4
Zostaw swoją opinię o FOX FITTINGS Sp. z o.o. Sp. k. - Wilamowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FOX FITTINGS Sp. z o.o. Sp. k.