brak logo

FOX FITTINGS Sp. z o.o. Sp. k.

Wilamowice

Opinie o FOX FITTINGS Sp. z o.o. Sp. k.

Anonim 2016-02-08 10:23
Jeśli komuś praca nie pasuje, trzeba zmienić :-) nikt nikogo na siłę nigdzie nie trzyma.
Anonim 2016-02-08 21:10
Zastanawiam się co daje wam takie oczernianie ? Wiele osób chętnie przyjdzie do pracy na wasze miejsce, jeśli ktoś chce pracować,będzie pracował, oczernianie takimi komentarzami na pewno w niczym nie pomoże, to jest na poziomie zerowym.
Jeśli coś jest nie tak, nie pasuje,to albo zmienia się pracę,albo stara o to,żeby było lepiej.
hehe 2016-02-09 15:33
Na poziomie zerowym jest opiniowanie na temat własnej firmy bez argumentow haha a jedynym to "jak ktos chce pracowac to bedzie pracował" opinia pracodawcy na swoj temat tragedia... To tak jak by powiedzieć jak ktoś chce zjesc chleb to nie musi jesc z szynka moze zjesc z samym maslem... Z reszta po szyldzie na PÓŁ OGRODZENIA widac jak tam sie ludzie pchaja drzwiami i oknami.
Borys 2016-02-15 14:53
Trzeba mieć zrytą kopułe, żeby na ogrodzeniu swojej firmy walnąć taki szyld.Amatorstwo,ŻENADA.Ta firma już jest dnem z takim zarządem.
Polak 2016-02-15 15:02
Do Anonim-święta racja "nikt tu nikogo na siłę nie trzyma", a co u was może zatrzymać pracownika???może zarobki,a może coś innego?frajda z pracy,co takiego mogłoby w firmie Foxfitting przyciągnąć i zatrzymać pracownika?Jesteście w stanie młodemu zapewnić godziwą pracę za godziwe wynagrodzenie,godziwych socjal?????Czy ktoś pracujący u was będzie w stanie utrzymać rodzinę,wyjechać na porządne wakacje???itp.itd.???
Nostruś 2016-02-15 19:52
Nie chce pana straszyć panie Foks,ale z takim zarządem daleko nie zajedziecie,konkurencja i jak widać zero doświadczenia,zachłanność to was zniszczy.
1
Boluś 2016-03-15 19:31
Moim zdaniem kiepska firma, kiepska praca i kiepskie warunki, za niedługo kierownicy będą pracować na maszynach. Zastraszanie pracowników i nic więcej. Firma nie godna polecenia, ciężka praca fizyczna, zero socjalu i dodatków, nie mówiąc o wypłacie. Tylko normy są ważne. Ciężkie rdzenie które trzeba wkładać ręcznie do maszyny bo manipulator jest do du.... Niejednokrotnie pracownik w czasie zmiany podnosi po 3-4 tony przez 8 godzin, licząc każde podniesienie, zróbcie jeszcze kolanka 0 315 i mufę 500 to na pewno będziecie mieć chętnych, zatrudnijcie Ukraińców, oni będą robić za psi grosz. A co do kolegi wyżej to ma rację w 100%,widzę już jeden jego komentarz usunięty, oj panie "F". Nie warto się tam poświęcać bo nie z tego nie ma.I nie ma co się bardziej rozpisywać bo za tą prawdę jeszcze mnie postraszą radcą prawnym haha. Nie pozdrawiam
frodo 2016-03-16 17:19
Pracowałem tam niedawno i najlepsze co mnie spotkało to wręczenie Mi wypowiedzenia. Jeżeli chcesz tam pracować to niech cie nie zmyli oszklona siedziba firmy i nowoczesne wnętrze do którego zapraszają na rozmowę i obiecują gruszki na wierzbie bo po chwili pracy stwierdzisz że się dałeś na tą otoczkę luksusu i prestiżu firmy nabrać. Mam nadzieje że ten komentarz nie zostanie usunięty jak niektóre negatywne przed moim. Już nie będę się rozpisywał o warunkach i atmosferze pracy w tej firmie i o odbieraniu premii za niezamkniętą bramę i inne nieistotne rzeczy. Pozdrawiam normalnych ludzi którzy jeszcze tam pracują i nie dajcie się skłócić tym pseudo kierownikom szefostwa.
1
anonimP 2016-03-29 12:06
Witam chciałem zapytać jakie są wasze dzienne normy w pracy na produkcji. chodzi mi przykładowo o ME 63, Ke 50<90, 40<90
Szczery 2016-06-08 01:35
Trzeba sie uczyc bylo a nie plakac teraz , nie chcesz nie pracuj i daj miejsce komus jej trzeba , zle nie ma. A zaczynaja przyjmowac nawet fajne mlode mamy :) gdzie grono meskie powinno sie cieszyc bo za te srebrniki co kilka z nich czyni to mhmmmmm blondyneczki zwlaszcza :*
Darek 2016-06-09 22:43
Racja, najlepsza jest twoja MAMA ostatnie po drugiej zmianie jak Mnie zaprosiła na chatę to byłem mile zaskoczony z jej ostrych perwersji, w pewnych sytuacjach brakowało nam podłogi. Weź jeszcze ogarnij swoją dziewczynę podobno też jest dobra w te klocki tak mówią koledzy z innych zmian :)
Martin 2016-07-07 22:05
Najlepsza robota na swiecie!!!
wojtuś 2016-08-08 21:13
Leszek juz tak nie słodź!!
Dostales podziekowania chociaz?
Gwidon 2016-10-24 18:13
Mam takie pytanie,ta firma PVS,jakie warunki płacowe,warto tam się pchać.Ponoć potrzebują tam do pracy.
Kierownik Browar 2016-10-31 22:50
Powiem tak, lepszej roboty w Polsce(a nawet w Europie) na dzień dzisiejszy nie ma.
Qpl 2017-01-12 22:58
Traktuja ludzi jak ścierwo.
Yyy 2017-01-13 21:35
To akurat jest fakt.
iglo 2017-01-18 21:09
pracuje troche, dwa tysiaki na reke sie zarobi , spokojna robota
Pamela 2017-01-20 23:58
Panie Dyrektorze.....Tak nie wypada!
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahhah 2017-01-21 11:26
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahhahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadowolony pracownik !!!!!!!!!!!!! 2017-01-22 22:20
Po Twoim poście widać, że już znaleźli debili i do tego chamów takich jak twoi koledzy Qpl i Yyy. Te pseudo pewnie z błędami, miało być chyba Qpy i Ydioty.
Łatwo tak sobie obrażać innych w necie, co ?
Jeśli doprawdy jest tak źle to poproście kolegę TrOsKlIwY ObYwAtEl o te adresy firm w których przyjmują takich geniuszy jak wy i odmieńcie swój los. To takie proste dla normalnych ludzi !
Marco 2017-01-23 10:53
Jak jesteś taki zadowolony to pochwal się swoją pierwszą wypłatą,albo w ogóle ile tam na dzień dzisiejszy zarabiasz?????
Ja 2017-01-23 13:50
Pracuje w tej firmie i uważam, że jest ok. Praca jest na 3 zmiany ale nie ma dojeżdżania po godzinach czy innych takich. Jako operator bez problemu zarabiam pond 2tyś a przy niewielkim wysiłku i kilkunastu nadgodzinach nawet 2,5tys. Moim zdaniem firma godna polecenia.
Borys 2017-01-23 13:50
Też tak uważam!!!
Teodor 2017-01-23 15:20
Firma naprawdę spoko. Wszystko uczciwie. Dobre zarobki, umowa o pracę.
Ja,Borys,Teodor 2017-01-23 22:37
Oczywiście to był żart!!!
JanStefanTeofilZygmunt Waza 2017-01-24 11:35
A jakie oferujecie tam dodatki socjalne panie JaBorysTeodor???
MB 2017-01-24 12:46
Z socjalu Impreza firmowa jest the best. Ludzie nawet Paystation wygrywają.
Mdm 2017-01-26 12:29
No i jak z tymi zarobkami,socjalem?Podobno wspaniała firma???Jakieś niewygodne pytanie zadałem???
Ja 2017-01-26 19:32
Z socjali sa bony na swieta, impreza firmowa z loteria nagród, bilety do kina, mikolaj dla dzieciaków. Zarobki zależy na jakim stanowisku ja mam ok 18zl/h brutto jako operator.
Shogun 2017-01-29 18:24
Naprawdę zarabiacie po 2,5 tyś za pracę na 3 zmiany? , szukam nowej pracy żeby do Bielska nie dojeżdżać ale widzę że wyzysk piękny. Dam 300zł na paliwo ale zarobki 3-3,5tyś. też za" białego murzyna" robiąc.
Jaś Fasola 2017-01-30 18:02
Stary nie żartuj że to łyknołeś???!!!Niby-firma na polu po burokach i ty myślisz że ci dadzą choćby dwójkę???Pseudo-reklama!!!
Aska 2017-02-28 14:15
Witam. Chciałam zapytać pracujących czy zatrudnianie są również kobiety? I ile zarabia się na początek?
A. 2017-02-28 17:37
Pracuje sporo kobiet. Na poczatek to chyba tak nie cale dwa tysiace z tego co wiem.
Inherent 2017-03-25 08:49
Jeszcze w pamięci mamy wybory
Z nimi związane kłótnie i spory
Zażarte boje, zwady i waśnie
Ja w tym temacie, napiszę właśnie

Trochę odmiennie, tak po swojemu
Bajkę com słyszał, gdzieś tydzień temu
Do dziś się śmieję, już nie mam siły
Jak to się członki ciała kłóciły

Kto z nich jest kierem i rządzić ma
A to nie proste, jak dwa plus dwa
Mózg pierwszy krzyknął - Ja tu szefuję!
O wszystkim myślę i kontroluję

Lecz ręce na to - Protestujemy!
My was swą pracą, utrzymujemy
Nogi odrzekły, że dla nich władza
Niech nikt się nie pcha i nie doradza

Stworzymy rządy wielkich ambicji
Bo obie nogi są w koalicji
Więc zdecydują to bez frasunku
W jakim to słusznym dążyć kierunku

A oczy swoje - My tu rządzimy!
My wszystko od was lepiej widzimy
Jak mnie na kiera nie wybierzecie
Odparł żołądek - Marnie zginiecie

Energię całą wytwarzam prawie
Ciężko pracuje i wszystko trawię
Wtem od zaplecza - Ja będę szefem!
I śmiech po ciele przeleciał echem

I śmiał się każdy mało nie skona
Tak jak niedawno w sejmie z Biedronia
Od śmiechu się każdy organ zanosił
Bo kandydaturę, tyłek swą zgłosił

Jak się nie wstydzisz, tak pchać na afisz
Przecież ty gó..o, robić potrafisz
Lecz tyłek ostro nic nie sfolgował
Uwziął się swego i zastrajkował

I nic nie robił tak przez dni parę
Co tam się działo to nie do wiary
Mózg się zlasował, żołądek wzdęło
Nogi i ręce, dziwnie pogięło

A więc czym prędzej się dogadano
Na kiera w tym ciele, tyłek wybrano
Bajka się kończy, tu moi drodzy
Tyłek to sposób, dojścia do władzy

Na koniec jeszcze wpiszę do teczki
Przysłowie powstałe, z tej to bajeczki
Niechaj zbiór przysłów ono ozd
Inherent 2017-03-25 08:52
obi
Że ten na kiera, co gó..o robi!
motorhead 2017-04-08 20:48
Jak tam Foxy odzyskaliście słuchawkę od prysznica czy księżniczka Karyna przepraszam Kamila dalej uważa że za dużo wody zużywacie :)
1
Wojtek bez portek 2017-04-09 22:49
Ja noszę swoją słuchawkę.
Pracownik 2017-05-19 20:16
Zakład jak zakład, praca nudna i monotonna a zarobki takie sobie. Nic skomplikowanego, każdy sobie poradzi. Można by szympansa z zoo zatrudnić i też dałby radę. Wadą jest, to że trzeba dźwigać często 30kg formy do maszyn które często się zacinają i nie działają jak należy. No ale cóż jaki zakład tacy mechanicy o ile można tam kogoś tak nazwać. Atmosfera taka sobie, wieje nudą.
DEX 2017-05-21 14:51
Mało co tam działa jak należy
ZOŁZA 2017-05-21 18:10
Wszystkich fajnych, normalnych pracowników i kierowników już zwolnili albo sami odeszli. Teraz wyscig szczurów i jakieś dziwne układy. Nie polecam.
1
Stark 2017-06-22 23:37
jakieś konkrety bo pracuję już tam jakiś czas i nic takiego nie zauważyłem ale może to zależy od działu ... ?
Osobiście polecam , praca w porządku, atmosfera i ludzie też , zarobki może nie robią szału ale jest znośnie zwłaszcza dla kogoś kto mieszka na miejscu i nie musi opłacać dojazdu .
Jedyny minus jaki bym wymienił to socjal ,który na tą chwilę stoi na słabym poziomie ale myślę ,że z biegiem czasu i rozwoju firmy powinien się poprawiać .
Kojak 2017-06-25 15:58
Próba ratowania wizerunku? ???? Żałosne...
Popi 2017-06-28 15:56
Witam.Znalazlem ogloszenie na praca bielsko daja 17,40 za godzine, to prawda czy jakas sciema bo chcialbym zlozyc CV??Rzeczywiscie tyle zarabiacie??
Aaaa 2017-06-29 08:31
Tak. Tyle dają na początek.
Marcin 2017-07-06 05:08
Popi i co podjąłeś prace w Fox? Byłeś chociaż na rozmowie? Jak tak to jak wygląda?
Work 2017-07-06 08:32
Witam mam pytanie czy po za stawka godzinowa 17.40 są jakieś premie miesięczne? I czy są jakieś dodatki premie roczne wakacyjne świąteczne? Czy tylko goła stawka godzinowa z góry dziękuję za rzetelne odpowiedzi
Pozdrawiam
Aaaa 2017-07-06 09:27
Na próbnym jest stawka 17.40 a premie są funkcyjne, jak się sprawdzisz i zostaniesz np. mechanikiem czy ustawiaczem no i stawki rosną ze stażem. Są też bardzo fajne premie za usprawnienia. Można bez większego wysiłku zgarnąć 500 dodatkowych zł na miesiąc.
Sbixxxxxx 2017-07-08 12:51
Dodatkowo czopka gruszek.
1
Bob Marlej 2017-07-10 22:54
Ty naprawdę kiedyś przedawkujesz ... przestań to brać tak często , albo chociaż bierz pół.
Zostaw swoją opinię o FOX FITTINGS Sp. z o.o. Sp. k. - Wilamowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FOX FITTINGS Sp. z o.o. Sp. k.