Julimex-Bud Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Julimex-Bud Sp. z o.o.

anonim 2011-04-01 11:57:49
Julimex bud to nic innego jak Adam bud .Dwie różne firmy a rządzi ta sama osoba czyli [usunięte przez moderatora]i.Polityka firmy jest dokładnie taka sama-[usunięte przez moderatora].
1
mieszkanka 2011-09-16 06:55:39
Firma Julimex-bud docieplała ostatnio nasz budynek i sąsiedni przy ul.Rubinowej w Szczecinie. Prace wykonywane było bardzo szybko ale również bardzo dobrze. Najlepiej widać po budynku. Najbardziej zaskoczyło mnie to iż przez okres 3 miesięcy na naszej i sąsiedniej budowie nie widziałam pijanych pracowników budowlanych.!!! Dla mnie to szok!!! Mam inny obraz naszych pracowników budowlanych. Nie znam właściciela firmy ale dla mnie wydaję się być ta firma bardzo profesjonalna.Podziękowania dla spółdzielni za trafny wybór wykonawcy.
1
elo 2012-09-10 20:32:11
pijanych pracownikow nie ma pod wykonawca jest czlowiekiem normalnym lecz glowny wykonawca czyli JULIMEX (ADAM-BUD) robia wiekszasc swoich podwykonawcow w tzn konia !
1
typ 2013-02-23 18:40:29
zgadzam się z opinią elo jest to [usunięte przez moderatora] jakich mało
2
mati 2014-04-07 09:35:50
...że ta firma (usunięte przez administratora) jeszcze istnieje ???? Jakaś kpina normalnie !!! Ale chyba już za dużo podwykonawców się przejechało na ich zleceniach i nadchodzi koniec...wielkimi krokami
1
poszkodowany 2014-04-08 20:39:31
potwierdzam "matiego"...ta firma oskubała mnie na ładne pieniądze, do dzisiaj nie wypłaciła wszystkich pieniędzy za wykonane roboty ponad rok temu!!!! Byłem podwykonawcą na ul. Szeligowskiego w Szczecinie. Ku.. jakich mało...i odradzam !!!
pozytywny 2014-05-08 23:11:28
No cóż ,troszkę poczytałem i reasumując stwierdzam ,że powyższe opinie są nie do końca prawdziwe.Miałem przyjemność współpracować z firmą JULIMEX-BUD na terenie Szczecina i nie tylko. Współpraca trwała kilka dobrych lat i przebiegła pozytywnie,oczywiście jak w każdej pracy są jakieś niedomówienie i niejasności,ale wszytko do ogarnięcia.Jednym słowem jeżeli firma JULIMEX-BUD zaproponowała by mi jeszcze raz współpracę to zapewniam ,że ową bym przyjął.
odlot 2014-05-18 08:53:06
Zastanawiam się kim jesteś? Ale już wiem ...jesteś osobą z najbliższego otoczenia (usunięte przez administratora)
1
odlot 2014-05-20 22:03:16
Widzę ...że boimy się prawdy !!! Normalny i rzeczowy człowiek (kierownik G.) jakiego mieliście uciekł od Was ??? Też mu nie płaciliście ???? Nie szanujecie tego co macie. S.M Bry...też już ma Was dosyć i skończyła się " krowa dojna" .Proszę nie usuwać całości komentarza bo to świadczy tylko o poziomie Admina
1
pozytywny 2015-02-03 16:03:37
Nie jestem z otoczenia Pana Adama, tylko normalnym człowiekiem, który robi swoją pracę i pilnuje tego co robi. A Ty kim jesteś ?? a może konkurencja??
Teraz mogę napisać że znów podjąłem się pracy u Pana Adama i otrzymałem swoje wynagrodzenie, aha i jeszcze jedno ta krowa dojna o której piszesz wyżej, to dla niej robiłem docieplenie.. więc gdzie ten koniec..?? Zamiast zazdrościć, to może trzeba wziąć się za robotę
Pozdrawiam .
lol 2016-02-26 06:45:34
Byłem, pracowałem ( przekonałem się na własnej skórze że powyższe komentarze są w zupełności prawdziwe) NIE DZIEKUJE, NIGDY WIECEJ TAKICH PRYWACIARZY !!!!
1
Tomasz 2016-03-21 09:35:34
Witam. Niestety ale w ubiegłym roku roku miałem doczynienia z powyższą firmą. Jedno jest pewne, na koniec nie zobaczycie całych pieniędzy a sporo robót zrobicie za darmo. Zresztą nigdy nie będą zgadzać się wam wymiary wasze i firmy czyli na dzień dobry zostaniecie obciachani na korzyść firmy. A i te wszystkie pozytywy to w 100% wypisuje biuro.
2
Były podwykonawca 2016-03-21 10:06:20
Dziwne bo od dłuższego czasu szukają podwykonawców i nie mogą ich znależć, opinia idzie w świat. Sam się zgłoś skoro tak bardzo chcesz tam robic napewno przyjmą Cie z otwartymi rękami :)
1
Budowniczy 2016-03-23 00:40:13
Nie wiem czy tyle ludzi się uparło na tą firmę czy co jest grane. Wykonywałem pracę dla tej firmy i wszystko przebiegło jak należy ....
3
grzegorz 2016-04-13 15:24:36
świetna współpraca, nie można się do niczego przyczepić. Opinie zupełnie z kosmosu. Fakturowanie i rozliczanie bez szwanku, wręcz Julimex dzwonił do mnie czy mam kasę na koncie. Nie wiem czy komentarze konkurencji czy rzeczywiste, ale ja nie miałem kłopotów żadnych
3
maciej 2016-05-10 13:46:11
bardzo fachowa współpraca, pełen profesjonalizm - dziękuję i będę Was polecał gdzie się da !
1
Zostaw swoją opinię o Julimex-Bud Sp. z o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Julimex-Bud Sp. z o.o.