Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Antema

Pracowałeś w firmie Antema i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
madzia - 2015-05-05 17:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczęściara z ciebie pestka ja jeszcze niestety nic nie dostalam ciekawe kiedy przyjdzie ten przelew ale najwazniejsze ze dostalas pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bratek2851 - 2015-05-05 19:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez dzisiaj dostalam kase za styczen ale cos malo,pracowalam na caly etat a dostalam nie cale 750zl. Czy ktos wie na jakiej zasadzie sa obliczane pensjegm
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-05 19:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem ja tez pracowałam na cały etat i dostałam 700 zł
zdjecie uzytkownika
pestka - 2015-05-05 21:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madzia - 2015-05-05 17:19:56]:
madzia może jutro dostaniesz,bo inne osoby które pracowały na innych obiektach niż ja też dzisiaj dostały ale wygląda że one tylko za pół miesiąca, tak nam wyszło z ich przelewów,ponoć osoby zwolnione po 20 stycznia będą miały płacone nie z funduszu tylko przez panią syndyk nie wiem ile jest w tym prawdy,ale z tego by tak wynikało bo ja za pół miesiaca dostałam prawie tyle co one za cały miesiąc,miej nadzieje że na dniach dostaniesz ja czekam jeszcze na odszkodowanie a wiem że już dużo osób dostało
zdjecie uzytkownika
PESTKA - 2015-05-05 22:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHCIAŁAM SPROSTOWAĆ OSOBY ZWOLNIONE PO 20.01.15 PONOĆ MAJĄ MIEĆ PŁACONE Z FUNDUSZU DO 19.01.15 A OD 20.01.15 PRZEZ PANIĄ SYNDYK ALE NIE JESTEM PEWNA NA 100 PROCENT JEŻELI BĘDĘ COŚ WIEDZIAŁA TO DAM ZNAĆ
zdjecie uzytkownika
12345 - 2015-05-06 10:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos słyszał coś na temat powstania niebawem nowej antemy?
zdjecie uzytkownika
pomorskie - 2015-05-06 12:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja czekałem na pieniądze od grudnia i się doczekałem.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-05-06 18:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co o dzieło
zdjecie uzytkownika
$$ - 2015-05-10 22:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co starzy wyjadacze Antemy,pieniądze na koncie ,DZIĘKUJEMY PANI DYREKTOR ORAZ ZARZĄDOWI ZA OWOCNĄ WSPÓŁPRACĘ I ŻYCZYMY ZDROWIA I WSZYSTKIEGO DOBREGO.A my szukamy pracy i dalej ...
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-05-13 13:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zostalam zwolniona 14 01 z powodu niezdolnosci do pracy po pol rocznym chorobowym przez ten okres mialam placone 100 procent chorobowego z powodu wypadku w drodze do pracy za pol stycznia stu procentowego chorobowego powinnam miec przelane minimum 400 zl a 23 04 przelali mi tylko 166 zl nie mam zadnych namiarow do syndyka albo gdzie kolwiek z kim mogla to zalatwic zaden nr do antemy nie odpowiada pomozcie mi dajcie jakis kontakt
zdjecie uzytkownika
to to - 2015-05-13 21:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biuro 75 764 31 15 lub syndyk 601 993 499
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-05-14 12:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
che podziekowac paniom ktore zajmuja sie rozliczeniem platnosci ze zainterosowaly sie moim wpisem i zadzwonily do mnie odpowiadajac mi na nurtujace pytania to jest godne pochwaly dziekuje
zdjecie uzytkownika
babajaga - 2015-05-14 12:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2015-05-14 12:23:04]:
ale z pieniążkami się pożegnaj chociaż by w najbliższym czasie a ten czas to na pewno nie jest rok ale dwa lub trzy jeżeli kiedyś to nastąpi- a one dostają
zdjecie uzytkownika
pestka - 2015-05-14 12:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2015-05-14 12:23:04]:
a co ci powiedzieli
zdjecie uzytkownika
babajaga - 2015-05-14 13:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pestka - 2015-05-14 12:52:41]:
jak dzwoniłam powiedziały mi że mam się cieszyć z tego co dostałam bo na resztę nie mam co liczyć - bezczelność
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-14 18:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi to samo powiedzieli
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-05-15 18:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam o dzieło i do tej pory nie mam kasy za styczen
zdjecie uzytkownika
rozza - 2015-05-17 19:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja pracowałam w styczniu i otrzymał wynagrodzenie 577zl za cały miesiąc, ale to nie jest wszystko ma 3/4etatu powinno być powyżej 900zl.nie mówiąc o urlopie którego nie wykozystalm i też nie dostał kasy
.nie wiem co dalej zrobić żeby odzyskać kasę
zdjecie uzytkownika
krzys - 2015-05-17 23:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalas pieniadze gwarantowane przez fundusz to znzczy do 20 stycznia bo wtedy oglosilu upadlosc. Wiec reszta pieniedzy pewnie nie szybko bedzie bo musza cos sprzedac zeby miec pieniadze dla was a co tam sprzedac jak co lebsze rozkradzine zostalo o czym pani syndyk wie i ciekawe co z tym zrobi bo miala nagranie jak pewiem pan wywozil towar. Tak ze skladajcie pozwy do sadu pracy moze wtedy odzyskacie pieniadze. Bo co niektorzy z zarzadu obloznie są chorzy maja zaniki pamieci. Szkoda ze byli zdrowi jak wykozystywali biednych i schrowanych ludzi. Milego dnia.Kl
zdjecie uzytkownika
krzys - 2015-05-17 23:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalas pieniadze gwarantowane przez fundusz to znzczy do 20 stycznia bo wtedy oglosilu upadlosc. Wiec reszta pieniedzy pewnie nie szybko bedzie bo musza cos sprzedac zeby miec pieniadze dla was a co tam sprzedac jak co lebsze rozkradzine zostalo o czym pani syndyk wie i ciekawe co z tym zrobi bo miala nagranie jak pewiem pan wywozil towar. Tak ze skladajcie pozwy do sadu pracy moze wtedy odzyskacie pieniadze. Bo co niektorzy z zarzadu obloznie są chorzy maja zaniki pamieci. Szkoda ze byli zdrowi jak wykozystywali biednych i schrowanych ludzi. Milego dnia.Kl
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-05-18 15:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALE JA SIE PYTAM CO O DZIEŁO BRAK KASY
zdjecie uzytkownika
sasiad - 2015-05-18 20:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzys - 2015-05-17 23:04:12]:
Zajmij się lepiej tą upasioną foką co masz ją w domu bo niedługo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jej przez okno wyjdzie bo się w mieszkaniu przestaje się mieścić. Do Wrocławia do afrykanarium ją lepiej wywieź tam mają duże baseny i będzie miała chociaż przyjaciół bo tutaj nie ma na co liczyć.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-05-20 15:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mnie czy koło mnie
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-05-22 07:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W rozmowie telefonicznej syndyk informuje że to przez błędne dane pracowników w kwestionariuszach osobowych są takie opóźnienia. A umów o dzieło nie może wypłacić bo osoby nie zwróciły do niej podpisanych umów. Twierdzi że nie ma kontaktu z tymi osobami. Musicie dzwonić do niej albo do biura
Naszych wypłat za 11 dni stycznia i luty nie ma a czego wypłacić. Puste konto . Chyba trzeba zgłosić sprawę do prokuratury . ???????
zdjecie uzytkownika
kasiapr - 2015-05-22 17:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez jej odsyłałamniech nie d....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antema
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Antema?
Zadaj pytanie
alert