Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ANTEMA

Pracowałeś w firmie ANTEMA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nicola - 2014-04-22 18:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok tylko przełożony z Kwidzyna do niczego się nie nadaje(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
andropulos - 2014-04-29 11:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jestem pracownikiem tej firmy i nigdy nim nie byłem i nie będę ,mieszkam w sąsiedztwie przy ulicy P.Śląskich.Od wielu miesięcy firma raczy mnie migającym znakiem nazwy (na niebiesko) może jest to sposób na zwrócenie uwagi przyszłym pracownikom ale całonocne rozbłyski w oknach to nic przyjemnego.Jest też przyjemny piesek który przypomina o firmie swym odruchem Pawłowa witając przychodzących do pracy. Piesek pilnuje swego kojca ponieważ teren nie jest ogrodzony i biedaczysko nie może sobie pohasać obszczekując tylko przechodzących towarzyszy.Może moim wpisem zainteresowałem kogoś kto jest za te sprawy odpowiedzialny. pozdrawiam a wszystkim pracownikom życzę wytrwałości.
zdjecie uzytkownika
Kazimierz - 2014-04-29 20:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Właśnie otrzymałem opinię mojej firmy, że wykonywałem pracę ( pracownikgospodarczy ) lekką. Nie życzę nikomu tak ciężkiej, pełnej wyziewów chemicznych, pracy. Na kolanach i kuczkach ze szpachlą w ręku; do 12 godzin dziennie. Przeklinam codziennie moją pracę; podobnie, jak wielu innych z brygad serwisowych. Na wysokości 10 m, na wysięgniku i drabinie, bez zabezpieczeń i w temperaturze znacznie przekraczającej 30 st. C. Woda do p[icia z kranu !
zdjecie uzytkownika
barbara - 2014-07-16 13:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak czytam te opnie to włosy mi się jeżą.A ja piszę jak jest w moim przypadku,na razie pracuję 4-mc.pracuje mi się bardzo dobrze,kierownika mam dobrego,jak również z tymi ludzmi co pracuje jest okj, wypłata jest na czas a nawet jest wcześniej.Dlatego moja opinia jest taka a nie inna.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
nastepny - 2014-07-16 17:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, posiadam orzeczenie o stopniu niepelnosprawnosci. ostatnio znalazlem ogloszenie dotyczace nadzoru pracy osob ktore sprzataja. nie mam doswiadczenia w takiej pracy, ale zdaje sie mi, ze to nic trudnego. orientujecie sie, czy to kazde orzeczenie o niepelnosprawnosci jset brane pod uwage ? mam nadzieje, ze nie trzeba jakis wymagan specjalnych spelaniac, zeby dostac taka prace. jesli sie uda to bede mial wreszcie blisko do pracy.
zdjecie uzytkownika
Anzelm B. - 2014-07-17 08:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nastepny - 2014-07-16 17:07:28]:
Nie mogę odpowiadać za Firmę.Ale jako jej prcownik mogę Ci odpowiedzieć, że masz raczej niewielkie szanse aby nadzorować osoby sprzątające. Tutaj potrzebna jest gruntowna wiedza dot. technik sprzątania, zastosowania maszyn i urządzeń ( zasady użycia małego i dużego "Roto", maszyna do krystalizacji posadzek, odkurzacz przemysłowy i użycie jego silników, "paty" i ich rodzaje, szczotki, pasty i proszki polerujące, oraz chemii ( np. użycie kwasów i polimerów oraz zasady ich użycia ). Wbrew pozorom to nie takie proste. Poza tym zarządzanie ludźmi, zwłaszcza niepełnosprawnymi, wymaga sporego doświadczenia i wiedzy dot. spraw socjalnych, chorób i ich sprzężeń, wreszcie umiejętności pedagogicznych, z psychologii - czasami psychiatrii. Firma płaci spore pieniądze osobom nadzorującym za tę wiedzę i umiejętności.
zdjecie uzytkownika
KRZYS - 2014-07-17 08:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewunia - 2014-03-29 09:15:25]:
Ja poznałem tą firmę bardzo dobrze, i jak tu pisała poprzedniczka zwolnili mnie bo poszedłem na operacje do szpitala ,dwa lata niechorowale ani dnia ,pieniądze może i są na czas ale ludzie pracuja po 10,12 bywa że i po 16 godzin a oni już za to niepłacą . Fałszują dokumentacje każdą ,u nich wszystko jest super a żeczywistosc jest inna ,ale juz niedługo dosięgnie ich reka sprawiedliwosci ,i już w tym moja zasługa .Wiec szczerze jak tam ktos prosił ta firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale jesli ktos nie jest nerwowy i olewa wszystko to tam da rade pracowac.Pozdrawiam wszystkich .
zdjecie uzytkownika
nastepny - 2014-07-17 12:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anzelm B. powiem szczerze, ze mnie zaskoczyles takimi wymaganiami stawianymi przez osoby nadzowrujace. z tego co pamietam i jak patrzylem na ogloszenie to tam nie było aż takich szczegolow podanych, ze trzeba znac. zastanawiam sie czy nie mozna tego poznac juz podczas pracy na jakims szkoleniu. przeciez ja kumaty jestem to bym sie tego nauczyl w tri miga. powiem szczerze, ze po przeczytaniu twojej wypwoeidzi i przypomnieniu sobie ogloszenia totalni nie rozumiem dlaczego to ogloszenie jest takie ubogie w szczegoly. wniosek z tego taki, ze pozostaje mi praca sprzatacza albo dozorcy lub kogos innego o podobnym profilu. tylko ciekawe jak zarobki takich osob wygladaja i na jakim sa poziomie? - pewnie nizsze niestety
zdjecie uzytkownika
Dozór - 2014-08-12 07:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki osób z dozoru to najniższa krajowa.Mało ciekawa praca.Pracowałam ponad 2 lata.Lepiej sprzątać i mieć po 8 godzinach spokój.
zdjecie uzytkownika
Wikt - 2014-08-12 16:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moze faktycznie dlatego takie osoby sie tak zachowuja. i powiem szczerze, ze chyba na kazdym stanowisku jakby sie tyle zarabialo to ludzie podobnie by sie zachowywali taka moja analiza tego. lepiej faktycznie czegos innego poszukac za lepsza kase teraz tyle roznych przedziwnych zajec dla ludzi nawet w internecie przeciez mozna kase zarabiac. zawsze mozna zostac jakims sprzedawca internetowym albo miec inny pomysl na siebie i na swoje zarobki.
zdjecie uzytkownika
KRZYS - 2014-09-01 08:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ewunia - 2014-03-29 09:15:25]:
W odpowiedzi na ten post który napisał ktoś kto trzyma sztame z Dyrekcją napisze krutko ,oszukują na każdym kroku i patrzą ludziom w oczy ci ludzie nie maja Honoru. Kiedys rozmawiałem z pewną osobą i powiedziała mi że pracownicy to nie ludzie to śmieci ,tak szanują pracowników.Ale oni zapłacą za krzywdy jakie wyrządzili ludziom,dosięgnie ichręka sprawiedliwości.A to co piszą ludzie o tym ,że myją czystą wodą bo niema środków czystosci to prawda .Gdyby mieli tak krystalicznie czyste sumienie to by sie tak nie tłumaczyli.
zdjecie uzytkownika
czysty ;) - 2014-09-02 17:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabawne to jest, że taka firma i nie kasy na środki czystości, przecież takie mycie wodą - czystą - to nie jest żadne mycie. ciekawe czy ktoś o tym z wynajmujących firme wie, że tka to wyglaa. ale to chyba nie jedyna firma sprzątająca która tak się zachowuje. sam słyszałem jeszcze o innej w ktorej jest kasa tylko na wodę i ocet i nic więcej.
zdjecie uzytkownika
Do Konsula - 2014-09-05 01:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Drogi Panie! Przypominam, że zostałeś kierownikiem nie dlatego że uczciwie pracowałeś a dlatego, że mocno agażowałeś się w przepływ informacji między pracownikami a Dyrekcją - w skrócie donosiłeś i oczerniałeś. I gdyby nie odszedł Twój poprzednik w życiu Pani B.nie spojrzała by na ciebie jak na kierownika :) a może tak jak zapowiadałeś wykończyłeś przeciwników?
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2014-09-05 01:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ewunia - 2014-03-29 14:29:04]:
Ponoć prawdziwe zalety odkrywa się dopiero po bliższym poznaniu..w tym wypadku jest odwrotnie - im dłużej tym bardziej jeży się włos na głowie. Za te wszystkie przekręty ktoś wreszcie odpowie. Na ludzkiej krzywdzie nikt się nie dorobi a Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy :)
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2014-09-05 01:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ewunia - 2014-03-29 09:15:25]:
Konsul bo jak się ma EMERYTURKĘ WOJSKOWĄ to ta marna najniższa krajowa może iść na używki :) ale spróbuj się tylko z najniższej krajowej utrzymać . Chociaż i w tym przypadku pewnie znany i obrotny braciszek by ci pomógł.
Więc zejdź chłopie na ziemię i jeśli masz tak nawijać makaron na uszy zamilknij najlepiej na zawsze :) Od zawsze wiedziałam że PS nie masz za darmo :D
Buziaki M&M
zdjecie uzytkownika
Alfredyk - 2014-09-18 18:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko, teraz dostawac taka emeryturke wojskowa to idealna sprawa pewnie za czasow minionych jeszcze dsotawalo sie mieszknia czyli tak nap rawde jesli czlowiek byl wojskowym to do konca zycia ustawiony idealnie i moze sobie robic tak na rpawde cokolwiek do zabicie nudy i zeby miec na same przyjemnosci. fajna sprawa a co z praca dla normalnych ludzi ktorzy sie musza utrzymac?
zdjecie uzytkownika
krzys - 2014-09-24 20:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dochodzą mnie słuchy ,że odpowiednie służby wzieły sie za tych wyzyskiwaczy i oszustów ,ale to dopiero preludium jak to mówią szczęście trzeba dozowac .Słyszałem że Konsul biega na paluszkach przed inspektorem z PiPu.Pozdrowienia dla wszystkich skorumpowanych i przestraszonych nadchodzi dzien sądu ,tak że wasze grzeszki już niedługo ujrzą swiatło dzienne.Sledze to z najwiekszą przyjemnością.Pozdrawionka.
zdjecie uzytkownika
Dura lex, sed lex - 2014-09-26 19:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzys - 2014-09-24 20:08:12]:
Drodzy forumowicze, mnie natomiast dochodzą słuchy że odpowiednie służby mają zająć się pewnymi osobami łamiącymi prawo na forum i nie tylko. Z tego co mi wiadomo nastąpiło złamanie przepisów kodeksu karnego z art.212. A konsekwencje jakie niesie złamanie tych przepisów są zawarte w ustawie z dnia 6 czerwca 1997 r., Dz.U.1997.88.553. Zapraszam zainteresowanych do lektury.
zdjecie uzytkownika
konsul - 2014-09-27 10:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewusia.
Niewiesz kto ja jestem za toja wiem kim jestes a ci co pisza ze latam na paluszkach to cosik sobie mni z kims pomylili,ale niech tak zostanie zobaczymy reakcje
zdjecie uzytkownika
kajkon - 2014-09-28 21:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzys - 2014-09-24 20:08:12]:
Co prawda jestem byłym pracownikiem ale jestem ciekaw kto to jest ten konsul. Widzę że pan Krzyś jest dobrze zorientowany. Może mała podpowiedż ?.
zdjecie uzytkownika
krzys - 2014-09-29 09:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kim jest Konsul oto jest pytanie ,witam Cie były pracowniku a tego pana napewno poznałes lub znasz go bardzo dobrze tu bardzo niemoge podawac nazwisk bo toważystwo jest bardzo nerwoweale mają powody.Moge im tylko dodać że złośc urodzie szkodzi ,pozdrowionka dla wszystkich którzy mnie lubią i tych którzy nienawidzą ale już niedbam o ich sympatje.
zdjecie uzytkownika
kajkon - 2014-09-29 13:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzys - 2014-09-29 09:03:30]:
Chyba pracowałeś w całym kraju więc podobnie.Ale myślę ,że to ktoś się zabawia tymi wpisami.Nie sądzę aby to był ktoś Twojego byłeg działu.Może się mylę.Raczej jest to podpucha.
zdjecie uzytkownika
moderator - 2014-09-29 22:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
antema to dobra firma dali mi ubrania robocze i jakąś odprawke a teraz przyszedł clar sytem to sa ju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
krzys - 2014-09-30 08:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [moderator - 2014-09-29 22:18:02]:
Ja myśle że jest to ktos z tego działu ,ale wiesz ilu ludzi tyle opii widzisz ostatnią jaki szczęśliwy był ten gościu bo dostał ubrania ,jak mało brakuje mu do szczescia tylko ubrania hahahahah ale oni takich lubią .Pozdrowionka,chciałbym z Toba bliżej pogadać ale nie na tej stronie cos musimy wymyslic.
zdjecie uzytkownika
kajkon - 2014-09-30 12:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzys - 2014-09-30 08:55:04]:
Jednak się nie myliłem , to ktoś inny a nawet już wiem kto.Tak jak pisałem podpucha .Co do zadowolenia , to każdemu jest dobrze z tym co ma. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ANTEMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x