Antema

Jelenia Góra

Opinie o Antema

2015-11-23 22:40:05
To była fajna firma.Może następna też będzie fajna.
0
$ 2015-11-24 18:55:42
A kto go tam wie czy będzie fajna czy nie i czy w ogóle będzie i czy będą chcieli z nami współpracować . Ludzie piszą w emocjach i niema się czemu dziwić chcieli by lepiej dla siebie a tu z każdej strony szyderstwo, kpina , nienawiść własne interesy jeden drugiego prowokuje i wypisują różności chociaż tak nie myślą, to są emocje i nic więcej. Może będzie lepiej, może będzie kasunia , może skończą się plotki i pomówienia . A tak czasami było nie żle.
0
gwiazdka 2015-11-26 10:30:51
A co $ nie wiedziało że człowiek człowiekowi WILKIEM
0
abc 2015-11-27 21:06:32
Nie wiem skąd masz te wieści ale nikt niczego nie otwiera
0
Rysio80 2015-11-28 13:25:45
Ja mam informacje że pan A.B. ma wykupione udzialy przynajmniej w trzech duzych spółkach miedzy innymi jedna to firma sprzataiąca, druga firma zajmujaca delweloperka i trzecia nie wiem dokladnie czym. I kupił z rzona wielki i piekny dom w gorach gdzie mieli swoje wesele. Wiec nie wiem po ca mieli by otwierac nowa firme.
0
Kocioł 2015-11-30 14:10:54
No i w porzo niech mają, na zdrowie byle uczciwie i sprawiedliwie. Niech im się darzy.
0
yuyuyu 2015-12-08 23:47:35
hej, pamiętam że jakiś czas temu w fiemie poszukiwali robotnika placowego, ciekaw jestem w najblizszym czasi bedzie można liczyć na jakąś rekrutacje..
0
Afrodyta 2015-12-30 15:24:30
Ale wstyd nikt nikomu życzeń nie złożył więc wszystkiego najlepszego z okazji byłych Świąt życzę wszystkim dobrym i złym ludkom
0
anonim 2015-12-30 22:31:35
Cóż. Temat Antemy upadł ;/ Nikt już tutaj nie zagląda. Ciekawe jak to bedzie dalej z firmą i właścicielami (czy poniosą jakąkolwiek odpowiedzialność) ?

Szczęśliwego Nowego Roku :)
0
Biuro 2015-12-30 23:17:15
Była Pani Dyrektor ma już nową pracę i to jako nadzorujaca w innej firmie sprzatajacej. Więc jak ma pracę to swojej firmy już nie założy. Niech lata i urzera się z sprzataczkami ciekawe jak one długo z nią wytrzymają. Aha a pracuje ona na Galerii Nowy Rynek. Często ja widzę biegajaca z mopem. Gratuluję
0
AR 2015-12-31 09:33:29
Polowe antemy pracuje u niego
0
pyza 2015-12-31 14:57:49
słuchajcie żadna praca nie hanbi, nie wiem co jest zlego w tym ze ktos sprzata, niestety jednym powodzi sie lepiej drugim gorzej, ale przynajmniej jest za co zyc
0
kazek 2016-01-03 16:16:22
od kiedy firma jej syna znajduje się w Warszawie o nazwie Ever Groupe???? ha ha
0
Rysio80 2016-01-03 22:22:43
No ja myśle ze jest duży związek miedzy nim a ta firma. Bo to jest jedna z firm w której ma wykupione udziały. Kolejna firma z która A.B ma związek buduje domy pod Warszawa. Coś w tym jest.
0
miska 2016-01-04 13:06:19
no osoba sprzataja inaczej sprzataczka to tez zawod, taki jak inny. a nawet czasami o wiele ciezszy bo jest to praca fizyczne a zarabia sie nie duzo bo slyszalam ze kolo 1500 zl to prawda? z gory dzieki
0
2016-01-04 13:16:46
A nawet mniej
0
Gall 2016-01-04 20:58:05
sprawdziłem sobie tą firmę Ever Groupe. Jest to firma 5-6 razy większa od Antemy, więc raczej byli właściciele Antemy jej nie kupili. Poza tym w odpisie z KRS widnieją inni wspólnicy. Może po prostu znaleźli pracę w tej firmie jako kierownicy w zamian za załatwienie kontraktów ?

Chyba, że mowa o jakiejś innej firmie ?

A odpis z KRS może sprawdzić każdy na ogólnodostępnej stronie :https://ems.ms.gov.pl/krs/wyszukiwaniepodmiotu?t:lb=t
0
Marecki 2016-01-04 21:25:19
Pracowalem w tej firmie pare ładnych lat. Było się skończyło, nie było zle. Jak czytam te opinie to żygać się chce. Żal dypy ludziom ściska ze inni potrafią zarabiać, otwierać kolejne firmy. Do roboty niektórzy niech się wezmą przedewszystkim. Może tez się dorobią. Żałosne jest śledzenie kto jaka firmę założył czy kupił, jakim autem jeździ itp. Niektórzy powinni zając się własnym życiem a nie innych. Straszne jest to ze tyle lat z takimi ludźmi współpracowałem i nie miałem pojęcia ze są tacy.
0
2016-01-07 21:49:47
Panie Marecki my się bierem do roboty ale uczciwie to takiej kasy się niedorobim
0
Ola 2016-01-08 19:22:56
Dorobisz się kobieto
0
2016-01-08 19:46:23
Ja nie miałam nic złego na myśli tylko to ze jestem już wiekowa i mało czasu zostało aby zarobić dużo kasy .
0
P-Ń 1 2016-01-09 13:58:33
Cześć wiara co tam słychać w starej firmie. To już mija prawie rok od upadłości. Czy nazbierano jakiś pieniądz na zaległe wypłatki. Dajcie znać.
0
grunt 2016-01-11 09:09:08
Z tego co wiem, bo dzwoniłem do firmy zaległych wypłat nie będzie, ponieważ byli właściciele zostawili takie długi , ze wszystko zgarnie bank.
0
P-ń 1 2016-01-11 20:04:02
To bardzo niedobrze pracowałyśmy za darmo znowu los dał nam pstryka w nos. Może sprawiedliwość się o nas upomni i ukarze winnych, wszystkich winnych.
0
loloj 2016-01-11 22:19:38
To co piszecie jest co najmniej dziwne ponieważ jeszcze rok temu firma robiła rekrutacje i zatrudniała wielu pracowników, wiecie może co się stało z nimi ?
0
Fidyk 2016-01-12 07:56:00
Wszyscy pracują w konkurencyjnych firmach
0
DJE 2016-01-12 09:50:21
Ci co chcą pracować zawsze pracę znajdą, zwłaszcza w zakładach pracy chronionej. Oni chętnie przyjmują do pracy z grupami.
0
DJ 2016-01-13 09:10:32
Wszyscy co chcieli znaleźli sobie inną pracę , czasami nawet lepszą ale to nie znaczy że długów nie trzeba uregulować. Zaległe wypłaty należą się nam i nie podlega to dyskusji. Honor i uczciwość tego wymaga. A tak poza marginesem to może w rocznicę upadłości zorganizujemy jakieś spotkanie byłych pracowników ?
0
DJE 2016-01-14 08:13:33
Piszesz, że honor i uczciwość tego wymaga zgadzam się z Tobą , tylko przekonaj o tym bank oraz byłych pracodawców , którzy nas w to wszystko wpędzili ! Jestem również za tym , żeby się spotkać, choć mieszkam daleko od Jeleniej , ale z przyjemnością przyjadę i odwiedzę galerię.
0
Manka 2016-01-14 23:02:20
Czytając wypowiedzi niektórych byłych moich kolegów i koleżanek z antemy stwierdzam ze mój kot ma wyższe iq od was. Kto takich baranów zatrudniał w tej firmie to ja nie wiem. Chyba z litości. Ciemnogród, żenada aż żygać się chce. Dyrekcja mogła otworzyc zamiast nowej firmy, gospodarstwo rolne bo takiej trzody nie widziałam nigdy. Mieli by niezły zysk! Załośni jesteście.
0
kazek 2016-01-16 20:10:26
do Manka --- nie obrażaj ludzi pokrzywdzonych,taką ocenę to tylko bezduszny typ mógł napisać,a na pewno ten co z krzywdy ludzkiej skorzystał najwięcej...resztę sobie dopisz i przemyśl.
0
2016-01-18 15:41:03
Brawo Kazek
0
jaga 2016-01-31 12:43:54
Popieram ten co miał korzyści to tak pisze i obraża ludzi schorowanych . Ciężko na to pracowali.Dlaczego nie należy się wypłata. Nikt za darmo nie chce. Ci co nagrabili niech dadzą . A nie poczuwają się do nieodpowiedzialności.
0
gosc 2016-02-04 16:15:42
Teraz z naszą kochaną Antemą bedziemy mieli kolejne trudności,czy ktoś coś wie na temat PIt-ów za miniony rok
0
Doradca 2016-02-06 17:32:39
Proszę wszystkich nie ponaglajcie wielmożnych Pań o pity zdążą to zdążą a jak nie to nie nasza wina. Mają czas do końca lutego a co dostaniemy po tym terminie to nie nasza sprawa i nie musimy się z tego rozliczać. Jak będziecie je ponaglać będą chciały premie z naszych zaległych pieniędzorków. Siedzimy cicho i czekamy
0
2016-02-07 08:32:45
Jak nie zdążą to mogą być kłopoty z tłumaczeniem się i wyjaśnieniami w Urzędzie Skarbowym lepiej niech będzie premia i pity na czas
0
Doradca 2016-02-07 09:29:25
Może i prawda. Przepraszam nie pomyślałam. Proszę Panie o pita
0
ja 2016-02-07 10:06:49
Jak będziesz prosić o pita to poproś o pieniążki
0
babeczka 2016-02-07 11:09:29
Pieniążki poszły w las i chyba nie wrócą
0
ja 2016-02-07 15:53:32
bo trzeba tak jak mój szwagier sprawę do sadu i jest kasa
0
2016-02-07 17:05:31
A po co nam pieniążki najważniejsze jest zdrowie trzeba się przyzwyczaić do tego stanu rzeczy.Nie było nie ma i nie będzie
0
elzunia 2016-02-09 18:41:21
helov a kiedymialaby sie odbyc to spotkanie z checia przyjde ,nie sledzilem was dawno i nie wiem co jest grane ,napiszcie kiedy i gdzie to pogadamy i powspominamy dobre czasy a takie przeciez tez byly no nie.szkoda tylko ze trzeba na KASE CZEKAc nie wiadomo jak dlugo pozdrawiam
0
wik 2016-02-14 11:36:01
Przerzedza się skład personelu w byłej firmie. Od marca zostaną tylko trzy kobitki. Z umysłowych pani syndyk zrobi z nich sprzątaczki he,he,he. Ktoś musi pozamiatać ten interes.
0
oma 2016-04-07 22:35:26
Firma nie od dzisiaj wystawia pity, także spokojnie pewnie dostaniecie każdy w swoim czasie do konca upływu terminu. Ja też czekam na swoj, wczensiej widziałąm, ze szukali Sprzątaczki wiecie czy etraz też szukają?
0
Ja 2016-04-25 12:40:41
Czy ktoś wie kiedy wypłacą nam zaległe pieniądze np za zaległe urlopy
0
oma 2016-05-10 11:41:39
hej, no i jak z waszymi wypłatami? Wszystko udało sie wyjasnic cos wiecie wiecej na ten temat, odzyskaliscie pieniadze? Powiedzcie prsze poniewaz ja stale mysle o tym by sie do nich dostac ale jak sa takie zawile spawy to lepiej wiedziec przeds niz sie pakowac
0
Ja 2016-05-21 13:48:00
Firma mi jest winna jeszcze około 4000 tys i chyba już ich nie odzyskam. Wielu jest takich jak ja i czarno to widzę. Sprawy zostały skierowane do Sądu, a Sąd ręce rozkłada i każe czekać na pieniądze od Syndyka z masy upadłościowej.
0
Coś pysznego 2016-06-22 20:58:36
To chyba byłeś pełnomocnikiem bo nikt z nas tyle nie zarabiał
0
Ja 2016-06-23 08:23:02
A czy to jest prawda, że syndyk zarabia 30 tys. miesięcznie ?
0
oma 2016-06-25 16:47:39
aż takie kolosalne peieniadze firma jest winna ludziom? uff to widać ,że nie jednemu a mają z czego spłacic? wogóle to dlaczego zaczeli mieć problemy, przecież firma legalnie działała i działa cały czas skoąd długI?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antema