Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ANTEMA

Pracowałeś w firmie ANTEMA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadziwiony - 2014-02-02 00:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maria59 - 2014-01-27 11:12:51]:
Własnie dzięki takim ludziom jak Ty, którzy kupują za własne pieniądze papier, ręczniki, worki itp. szefostwo Antemy zarabia krocie. Zastanów się czy po to pracujesz, aby kupować coś dla firmy? Masz w niej udziały że w nią inwestujesz? Ludzie opamiętajcie się! Po co uzupełniacie braki z własnej kasy!? Tak dużo zarabiacie czy co? Gdy Naczelnik lub dyrektor urzędu nie będzie miał czym tyłka podetrzeć, to zadzwoni do firmy, pogrozi karami i papier się zaraz znajdzie. Sprzątaczka jest od sprzątania a nie od zaopatrzenia. Jeśli nie ma czym sprzątać to nie jej wina!!!!!
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-02-24 13:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora).pracowałam w tej nienormalnej firmie.ludzie nie podejmujcie tam pracy (usunięte przez administratora),a kasa minimalna.wiecznie brak środków i kasy za zastepstwa.(usunięte przez administratora)pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2014-03-11 10:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) sprzątamy wodą bez środków czystości kupujemy sobie ścierki,worki do śmieci. Trzy osoby sprząta 5 pięter w budynku tj.4000 m.Brak zastępstw urlopowych. Urlopy zaległe od 2 lat. Taka jest Antema
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-03-28 18:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurde ludzie właśnie mam podjąć w tej firmie prace i jestem w szoku, cholera zwolniłam sie już z poprzedniej firmy ,przeczytałam na forum ze dziewczyny pracuja jednak na cały etat, a moja kierowniczka powiedziała że nikt w tej firmie nie ma całego etatu
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-03-28 18:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuza - 2013-11-21 15:35:26]:
1600 brutto a rękę jest 1180 więc nie jest to az taka kwota na godz
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-03-28 18:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuza - 2013-11-21 15:35:26]:
1600 brutto a rękę jest 1180 więc nie jest to az taka kwota na godz
zdjecie uzytkownika
Konsul - 2014-03-28 20:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich serdecznie.
Proszę o przeczytanie mojego wpisu i zastanowienie się nad wpisami na temat Firmy ANTEMA.
Drodzy wpisujący chce nadmienić na samym początku , jeżeli pisze się na temat danej Firmy miejmy ta odwagę pisać uczciwie a nie większości wyssane z palca "bzdety" dlaczego bo to godzi w nasza uczciwość i jak możemy pracując w firmie patrzeć sobie w oczy czyli jak judasze. Czas z tym skończyć i pisać szczera prawdę a nie owijając w "bawełnę"Ci co piszą nieprawdziwe zadnia śmiem twierdzić że maja problemy ze sobą , cóż tak bywa w życiu ale nie można przekładać to na rzeczywistość , czasami możne być odwrotnie - ale do rzeczy.
Nasza firma ANTEMA jest Firmą pisze z całego serca otwarta na ludzi którzy chcą pracować wynagrodzenia są wypłacane na czas nawet czasami przed czasem ,to zasługa Pani Dyrektor. Zarobki mamy tak jak Rząd ustanowił kwotę krajowa a jaka Państwo wiecie jaką. Co do wykonywania pracy to wszystko zależy od nas samych.
Urlopy mamy [chorobowe tez mamy liczone]. We wpisach pojawił się opis na temat Oka Szefa pytam się czy to "gryzie szczypie pluje krzyczy itd". W każdym szanującym się zakładzie jest system monitoringu nastał taki czas i musimy to uszanować - jeżeli ktoś opisał ten system to musi mięć coś na sumieniu. Jeszcze jedno dlaczego tak ludzie opisujecie bzdury pracować trzeba i musimy być wdzięczni dla Dyrekcji ,ze pracujemy a nie jesteśmy na zasiłkach na koszt Państwa. Zasiłek kilka miesięcy niema urlopu ani chorobowego i co dalej pytam się? Ci co piszą na 100 % pracują w Firmie nie rozumiem rozgoryczenie to tak jest w każdej firmie nikt jeszcze nikomu nigdy "nie dogodził". Jest jak jest i trzeba to uszanować mamy prace i z tego powinniśmy się cieszyć bo mamy co do garnka włożyć Święta zrobić czy nawet na używki cześć pieniędzy przeznaczyć , a jak byśmy nie pracowali to co za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Siedzi}.Biznes robią Ci, którzy znają i rozumieją ludzi. Nie pamiętam, abym czuł się kiedyś zmęczony pracą, choć bezczynność bardzo mnie wyczerpuje. Dwudziestowieczne marki były „krzyczącymi markami”. Było im łatwo. Marki XXI wieku są „markami słuchającymi”, a wrażliwość na kulturę jest nowym Świętym Graalem globalnego marketingu. Pamiętajcie, że monolog to nie dialog. Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego. Rób to co kochasz, w czym jesteś dobry, co jest zgodne z Tobą, z Twoimi wartościami i za co ludzie chcą Ci płacić. Zajmij się pracą, którą lubisz robić, wtedy nie będziesz musiał się zmuszać i będziesz automatycznie, naturalnie, zmotywowany.
Przedsiębiorca to osoba, która podejmuje ryzyko i wierzy w swoje działanie, które przyniesie zysk.
Przedsiębiorca to osoba, która ryzykując tworzy wartości.
Dzięki pracy świat staje się lepszy.
Niech praca będzie naszą radością, bo praca zmienia nas na lepsze i rozwija!Przywództwo to relacje z innymi. To relacje pomiędzy aspirującymi do przewodzenia i tymi, którzy za nimi podążają. Bez względu na to, czy jest to relacja tylko z jedną osobą, czy z wieloma, przywództwo wymaga zaangażowania innych. Nieważne, ile formalnej władzy i autorytetu wynika z naszego stanowiska – trwałe dziedzictwo pozostawimy jedynie w przypadku, gdy inni będą chcieli wejść z nami w ten rodzaj relacji. To nie finanse, ani strategia, ani technologia, ale właśnie praca zespołowa jest decydującym czynnikiem przewagi konkurencyjnej – zarówno dlatego, że jest tak potężna i wszechmocna, jak i dlatego, że występuje tak rzadko. To na tyle poczytajcie i się proszę głęboko zastanowić nad tym co i jak piszemy bo to godzi w nasza firmę nasz byt.
Na zakończenie
Jeśli będziesz przykładnie pracował osiem godzin dziennie, może ci się kiedyś uda zostać kierownikiem i pracować dwanaście. Godzin
z poważaniem Konsul
proszę o szczere odpowiedz na mój e-mail
konsul20@wp.pl

Proszę nie pisać obraźliwie bo posiadam instrumenty do sprawdzenia kto pisał i z jakiego IP
To wszystko
zdjecie uzytkownika
Ewunia - 2014-03-29 09:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najpierw trzeba poznać Firmę, zanim się coś na jej temat napisze. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ewunia - 2014-03-29 14:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Film jest na YouTube, pod tytułem Antema_na 20-lecie
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-03-31 10:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do całości brakuje tylko trybuny i czerwonego dywanu. Żenada. No cóż tonący i brzytwy się chwyta.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-03-31 10:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robol - 2014-03-31 10:24:14]:
Do całości brakuje tylko trybuny i czerwonego dywanu. Żenada. No cóż tonący i brzytwy się chwyta.Szanowny Panie konsulu
zdjecie uzytkownika
konsul - 2014-04-01 03:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewunia - 2014-03-29 09:15:25]:
Ewusia wiem kim jesteś
No cóż każdy może wyrazić swoje zdanie
zdjecie uzytkownika
konsul - 2014-04-01 03:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konsul - 2014-04-01 03:33:50]:
Robol Robol piszesz aby pisac czy Ty wogóle pamietasz trybuny
zdjecie uzytkownika
kazek - 2014-04-02 21:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Konsula - ile zużyłeś wazeliny?
zdjecie uzytkownika
konsul - 2014-04-03 10:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kazek - 2014-04-02 21:06:49]:
do Kazka
kazek mnie nie potrzeba wazeliny na 100 % Tobie a to z tego wzgledu ,ze jesteś chory na mózg PS i musisz sobie dooliwic.Reszte dopowiedz sobie sam
zdjecie uzytkownika
nicola - 2014-04-22 18:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok tylko przełożony z Kwidzyna do niczego się nie nadaje(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
andropulos - 2014-04-29 11:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jestem pracownikiem tej firmy i nigdy nim nie byłem i nie będę ,mieszkam w sąsiedztwie przy ulicy P.Śląskich.Od wielu miesięcy firma raczy mnie migającym znakiem nazwy (na niebiesko) może jest to sposób na zwrócenie uwagi przyszłym pracownikom ale całonocne rozbłyski w oknach to nic przyjemnego.Jest też przyjemny piesek który przypomina o firmie swym odruchem Pawłowa witając przychodzących do pracy. Piesek pilnuje swego kojca ponieważ teren nie jest ogrodzony i biedaczysko nie może sobie pohasać obszczekując tylko przechodzących towarzyszy.Może moim wpisem zainteresowałem kogoś kto jest za te sprawy odpowiedzialny. pozdrawiam a wszystkim pracownikom życzę wytrwałości.
zdjecie uzytkownika
Kazimierz - 2014-04-29 20:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie otrzymałem opinię mojej firmy, że wykonywałem pracę ( pracownikgospodarczy ) lekką. Nie życzę nikomu tak ciężkiej, pełnej wyziewów chemicznych, pracy. Na kolanach i kuczkach ze szpachlą w ręku; do 12 godzin dziennie. Przeklinam codziennie moją pracę; podobnie, jak wielu innych z brygad serwisowych. Na wysokości 10 m, na wysięgniku i drabinie, bez zabezpieczeń i w temperaturze znacznie przekraczającej 30 st. C. Woda do p[icia z kranu !
zdjecie uzytkownika
barbara - 2014-07-16 13:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak czytam te opnie to włosy mi się jeżą.A ja piszę jak jest w moim przypadku,na razie pracuję 4-mc.pracuje mi się bardzo dobrze,kierownika mam dobrego,jak również z tymi ludzmi co pracuje jest okj, wypłata jest na czas a nawet jest wcześniej.Dlatego moja opinia jest taka a nie inna.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
nastepny - 2014-07-16 17:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, posiadam orzeczenie o stopniu niepelnosprawnosci. ostatnio znalazlem ogloszenie dotyczace nadzoru pracy osob ktore sprzataja. nie mam doswiadczenia w takiej pracy, ale zdaje sie mi, ze to nic trudnego. orientujecie sie, czy to kazde orzeczenie o niepelnosprawnosci jset brane pod uwage ? mam nadzieje, ze nie trzeba jakis wymagan specjalnych spelaniac, zeby dostac taka prace. jesli sie uda to bede mial wreszcie blisko do pracy.
zdjecie uzytkownika
Anzelm B. - 2014-07-17 08:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nastepny - 2014-07-16 17:07:28]:
Nie mogę odpowiadać za Firmę.Ale jako jej prcownik mogę Ci odpowiedzieć, że masz raczej niewielkie szanse aby nadzorować osoby sprzątające. Tutaj potrzebna jest gruntowna wiedza dot. technik sprzątania, zastosowania maszyn i urządzeń ( zasady użycia małego i dużego "Roto", maszyna do krystalizacji posadzek, odkurzacz przemysłowy i użycie jego silników, "paty" i ich rodzaje, szczotki, pasty i proszki polerujące, oraz chemii ( np. użycie kwasów i polimerów oraz zasady ich użycia ). Wbrew pozorom to nie takie proste. Poza tym zarządzanie ludźmi, zwłaszcza niepełnosprawnymi, wymaga sporego doświadczenia i wiedzy dot. spraw socjalnych, chorób i ich sprzężeń, wreszcie umiejętności pedagogicznych, z psychologii - czasami psychiatrii. Firma płaci spore pieniądze osobom nadzorującym za tę wiedzę i umiejętności.
zdjecie uzytkownika
KRZYS - 2014-07-17 08:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewunia - 2014-03-29 09:15:25]:
Ja poznałem tą firmę bardzo dobrze, i jak tu pisała poprzedniczka zwolnili mnie bo poszedłem na operacje do szpitala ,dwa lata niechorowale ani dnia ,pieniądze może i są na czas ale ludzie pracuja po 10,12 bywa że i po 16 godzin a oni już za to niepłacą . Fałszują dokumentacje każdą ,u nich wszystko jest super a żeczywistosc jest inna ,ale juz niedługo dosięgnie ich reka sprawiedliwosci ,i już w tym moja zasługa .Wiec szczerze jak tam ktos prosił ta firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale jesli ktos nie jest nerwowy i olewa wszystko to tam da rade pracowac.Pozdrawiam wszystkich .
zdjecie uzytkownika
nastepny - 2014-07-17 12:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anzelm B. powiem szczerze, ze mnie zaskoczyles takimi wymaganiami stawianymi przez osoby nadzowrujace. z tego co pamietam i jak patrzylem na ogloszenie to tam nie było aż takich szczegolow podanych, ze trzeba znac. zastanawiam sie czy nie mozna tego poznac juz podczas pracy na jakims szkoleniu. przeciez ja kumaty jestem to bym sie tego nauczyl w tri miga. powiem szczerze, ze po przeczytaniu twojej wypwoeidzi i przypomnieniu sobie ogloszenia totalni nie rozumiem dlaczego to ogloszenie jest takie ubogie w szczegoly. wniosek z tego taki, ze pozostaje mi praca sprzatacza albo dozorcy lub kogos innego o podobnym profilu. tylko ciekawe jak zarobki takich osob wygladaja i na jakim sa poziomie? - pewnie nizsze niestety
zdjecie uzytkownika
Dozór - 2014-08-12 07:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki osób z dozoru to najniższa krajowa.Mało ciekawa praca.Pracowałam ponad 2 lata.Lepiej sprzątać i mieć po 8 godzinach spokój.
zdjecie uzytkownika
Wikt - 2014-08-12 16:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moze faktycznie dlatego takie osoby sie tak zachowuja. i powiem szczerze, ze chyba na kazdym stanowisku jakby sie tyle zarabialo to ludzie podobnie by sie zachowywali taka moja analiza tego. lepiej faktycznie czegos innego poszukac za lepsza kase teraz tyle roznych przedziwnych zajec dla ludzi nawet w internecie przeciez mozna kase zarabiac. zawsze mozna zostac jakims sprzedawca internetowym albo miec inny pomysl na siebie i na swoje zarobki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ANTEMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski