Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ANTEMA

Pracowałeś w firmie ANTEMA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Fiona - 2014-10-01 20:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konsul - 2014-09-27 10:25:40]:
Drogi Konsulu! To, co jest tu pisane jest prawdą. Na zaufanie firma nie zapracowała. A to co Zarząd tej firmy wyczynia z ludźmi woła o pomostę do nieba. I są na to wszystko dowody. Więc nie strasz tu nikogo :) bo Ciebie nikt się nie lęka. Twoje zachowania wyniesione ze Straży Granicznej na nikogo nie działają no chyba że mierżą. Na szacunek trzeba sobie zapracować a uwierz mi, że prędzej piekło zamarznie niż ktokolwiek kiedykolwiek cokolwiek dobrego o Tobie powie!
Czołem!
zdjecie uzytkownika
KRYSIA - 2014-10-03 12:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJGORSZA JEDZA W ANTEMIE JEST NADZORUJACA W WALBRZYCHU MALPA ELZBIETA KMIOTEK ONA LUDZI MA ZA NIC BARDZO NIELADNIE ODNOSI SIE DO PRACOWNIKOW TO PRAWDA JEST KAPUSIEM ALE DYREKCJA W ANTEMIE TAKIE WREDNE BABY LUBI CIAGLE JEZDZI NA TURNUS RECHABILITACYJNY A MY NIE MOZEMY TYLKO ONA WREDNA ELZBIETA KMIOTEK JEDZA
zdjecie uzytkownika
przesada - 2014-10-05 04:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie przesadzajcei, ze jest tak zle na prwde? bo ja powiem szczerze, ze nie jestem zainteresowany jakas krotka znajomoscia z kims z pracy tylko stala wspolpraca na dobre i na zle. wlasciwe wykorzystywanie pracownikow i w ogolr inne podobne rzeczy moga sie na aniach to nie chce pokazywac siebie pozdr
zdjecie uzytkownika
krzys - 2014-10-09 20:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałem ,że osoby uważające sie za inteligentne sa choć troche inteligentne ,myliłem sie i to bardzo .Pozdrowienia dla fałszywych ludzi bez honoru.
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2014-10-10 19:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nakłanianie do składania fałszywych zeznań jest karane. A grozenie pracownikom że się ich zwolni jeśli tego nie zrobią jest chamstwem. Tak działa ANTEMA gdy pali się grunt pod nogami Pani Dyrektor!
zdjecie uzytkownika
krzys - 2014-10-11 08:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CÓŻ TU SIE DZIWIC CAŁE ŻYCIE WYKOŻYSTYWALI LUDZI,A TERAZ PAZERNOŚC JUŻ ICH PRZEROSŁA WYSYŁAJĄ SCHOROWANYCH LUDZI NA BUDOWE GDZIE MUSZĄ CIĘRZEC PRACOWAC JAK ZDROWI DZWIGAJĄ RUSZTOWANI WOŻĄ BETON WOGULE JEST TRAGEDJA ALE CZEGO SIE SPODZIEWAC PO KADRZE JERZELI JAK TO WIELOKROTNIE SŁYSZAŁEM ,LUDZIE PRACUJĄCY W ANTEMIE TO ŚMIECI SAM TO SŁYSZAŁEM I PEWNIE NIE TYLKO JA WIEM ŻE DLA WIELU LUDZI TO JEDYNE ZRUDŁO UTRZYMANIA ALE OBUDZCIE SIE JAK DŁUGO BĘDĄ WAMI PONIEWIERAC MACIE PRZECIERZ SWOJĄ GODNOSC W PRZECIWIENSTWIE DO NICH.ALE MAM JESZCZE DLA NICH WISIENKE NA TORCIE UWIERZCIE MI BĘDZIE SIE DZIAŁO KILKA BRUKOWCÓW I TELEWIZJA JUŻ IM SIE PRZYGLĄDA.POZDROWIENIA DLA WYZYSKIWANYCH .
zdjecie uzytkownika
KRYSIA - 2014-10-11 13:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWALAM W ANTEMIE NIC DOBREGO O TEJ FIRMIE NIE MOZNA POWIEDZIEC A ZWLASZCZA O WALBRZYCHU WSTRETNA BABA NADZORUJACA ELZBIETA KMIOTEK CZY DYDEKCJI O TAKIE WREDNE BABY CHODZI A NIE O PRACOWNIKOW CO DOBRZE PRACUJA KMIOTEK TY BABO JAGO WSTRETNA
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-11 13:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzys - 2014-10-11 08:30:20]:
Akurat ja pracuje na budowie w tej firmie i nie widzę żeby pracowali ze mną schorowani ludzie. Wszyscy na budowach to osoby z tego co mi wiadomo to osoby pełno sprawne. Jestem zadowolony. Fajna praca za fajne pieniądze nie to co w niektórych firmach o podobnej branży. Badania zrobili szkolenia bhp w firmie i na budowie. Dostaliśmy pełne wyposażenie, pełen profesjonalizm. Oby więcej takich pracodawców u nas.
zdjecie uzytkownika
Klamstwa - 2014-10-12 09:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od wielu lat pracuje w tej firmie. Firma uczciwa, wyplaty zawsze na czas. To co piszą inni i plują na firmę to ludzie bez jakiego kolwiek honoru, firma płaciła zawsze za wszystko co należało się nam. Podejrzewam że te wszystkie obelgi piszą osoby które chciałyby mieć płacone za nic. Zresztą niech jeden czy drugi założy firmę taką jak Antema niech działa w takiej skali i niech zatrudni parę tysięcy pracowników to zobaczy jak jest lekko wszystko ogarnąć. Oby więcej takich uczciwych firm dzięki nim znajdujemy pracę my niepełnosprawni.
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2014-10-12 15:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klamstwa - 2014-10-12 09:12:01]:
Żałosne - widzę, że nie mając argumentów trzeba zwrócić uwagę na pisownię, czyż nie mam racji? :) Żałosne jest to co teraz napisałeś/napisałaś :D
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2014-10-12 15:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fiona - 2014-10-12 15:51:31]:
A co do osoby podpisanej jako kłamstwa. Nikt tu nie poruszał tematu wypłat bo fakt-były na czas jeśli chodzi o pracowników w biurach. Natomiast pozostali dostawali je z opóźnieniem 2,3 -dniowym. Jednak nie o to tu chodzi. Chodzi o sam szacunek dla ludzi. Niespotykanym jest aby rozmawiając z podwładnym dyrektor za wszelką cenę starał się sprowadzić tę osobę do poziomu podłogi. Wmawianie, że jest do niczego, że jest nic nie wartym odpadkiem to standard. Kadra kierownicza też niczego sobie. Kłamstwa , pomówienia, podkopywanie. Jak kierownik może o swoich podwładnych powiedzieć że to są śmieci???? A jeszcze przed paroma tygodniami pił z nimi wódkę. Fajnie, że firma daje niepełnosprawnym pracę ale z tego co się orientuję takie osoby nie powinny pracować na budowach? Osoby z padaczką nie powinny myć okien na wysokościach np. z wysięgnika? A kierowcy ps nie powinni wozić ludzi po Polsce. Więc nie opowiadaj jak to jest pięknie i cudownie w tej firmie!!!!!!!!!! Chociaż czego tu się spodziewać po kimś, kto przyjaciela sprzedałby diabłu żeby tylko zająć jego wyższe stanowisko?
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2014-10-12 16:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-11 13:11:32]:
Oczywiście na budowie pracują sami zdrowi pracownicy :) co jest ciekawym zjawiskiem bo szybciej zarząd odgryzłby sobie nogę niż zatrudniłby takiego właśnie pracownika bez grupy. Więc nie opowiadaj bzdur bo narażasz się na śmieszność :) Znamy nazwiska osób, które są przy takich pracach zatrudnione. 60 % tych osób ma drugą grupę na narządy ruchu lub schorzenia neurologiczne. Pozostali to posiadacze trzeciej grupy. I jak to się ma do tego co napisałeś?
Pamiętaj, że nie każdy jest tak oddany tej firmie jak Ty i pewne informacje ciągle wypływają. Tak pracownicy próbują podciąć nogi takim CHIMEROM jak wy :)
zdjecie uzytkownika
Kajkon - 2014-10-12 16:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałem,że jest to strona do wyrażania opinii o firmie a widzę,że stała się stroną dyskusyjną.Nie wiem skąd tyle jadu w opiniach p. (usunięte przez administratora)i p. (usunięte przez administratora).Myślałem,żeby się spotkać z P.Krzysiem ale po jego wpisach raczej bym się nie odważył.Też pracowałem w firmie i nie zawsze wszystko mi się podobało ale to co Państwo opisujecie nie zawsze zgadza się z moją opinią.Do kierownika nie mam pretensji a i tak wszyscy wiemy o kogo chodzi.Myślę,że nie jest zadowolony z opinii o sobie którą państwo tak negatywnie przedstawiacie.Jak w każdej Firmie nie każdy musi lubieć Dyrekcję ale wylewanie wiader nieczystości anonimowo nie jest chyba najleprzym pomysłem.Po prostu więcej umiaru a może raczej taktu.Niejednokrotnie miałem przyjemność rozmawiać z dyr.i nie odniosłem wrażenia sprowadzania do poziomu podłogi,może nie zawsze rozmowa przebiegała po mojej myśli ale bez przesady nie czułem się upokorzony.
zdjecie uzytkownika
budowa - 2014-10-12 19:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również pracuję na budowie jestem pełno sprawny:) nie wiem ktoś was chyba kłamie albo koloryzuje z tymi osobami niepełnosprawnymi. Z tego co mi wiadomo to osoby niepełnosprawne nawet nie mają szans tam pracowac, mój kolega chciałi niestety zostal odesłany z kwitkiem ale został przyjęty do lżejszych prac. Też sobie chwali pracę w tej firmie z tego co mi mówił.
zdjecie uzytkownika
KIEROWCA - 2014-10-12 19:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [budowa - 2014-10-12 19:07:03]:
Może chodzi niektórym osobom o doczyszczaniu obiektów po budowie. Wiedza ze gdzieś dzwoni ale nie wiedzą gdzie. Tyle że tam nie ma rusztowań betonu itp. Zwykle mycie obiektu. Ja nie raz dostałem po uszach od dyrekcji. Ale nie mówię że nie słusznie za błędy trzeba odpowiadać To nie jest przedszkole ludzie!! Pan Krzyś ma słabych informatorów najwidoczniej albo ktoś specjalnie opowiada mu głupoty. Nie moja sprawa. Mi się pracuje dobrze.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-13 20:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można opluwac uczciwych ludzi. Mam nadzieje ze Bóg im wynagrodzi uczciwość i podejście do osób niepełnosprawnych a osoby plujace na firmę osadzi sprawiedliwie osadzi i ukarze. Dużo zdrowia życzę zarządowi i kierownictwu.
zdjecie uzytkownika
Heraklit - 2014-10-13 21:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-13 20:05:40]:
A TY nie widziałeś dymu jak to pisałeś bo aż tu było czuć smród ,nie przechodz blisko kościoła bo spłoniesz jak wampir posłańcu diablicy :P A co do informatorów....oni są dobrzy ale Twoje oddanie tej firmie ociera się już o obsesję...Czas chyba na doktora i od razu ps wpada ...no chyba że już masz to zarząd cię hołubi :D Pozdro .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-14 06:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Heraklit - 2014-10-13 21:33:07]:
Ja jestem akurat zdrowa na umyśle w przeciwieństwie chyba do niektórych skoro cieszy ich opluwanie uczciwych ludzi. Tylko ktoś nie do końca zdrowy może wymyślać takie nie stworzone rzeczy.
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2014-10-14 20:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczciwych ludzi nigdy nie opluwałam i opluwać nie będę, ale w tej firmy uczciwych ludzi można policzyć na palcach jednej dłoni i o nich nie wspominamy! A wszystko o czym mówimy jest najprawdziwszą prawdą. A co najważniejsze :D Nie musimy tej prawdziwości udowadniać tu albo w ogóle w internecie. Od tego są odpowiednie instytucje które się tym zajęły :) a teraz pozdrawiam wszystkich :) dobrej nocy
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-10-15 22:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę wyjaśnijcie mi co ostatnio podpisujemy rezygnacje z jakiegos funduszu,czy za leki,okulary dostane zwrot a talony dla dzieci
zdjecie uzytkownika
Heraklit - 2014-10-16 07:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku zapomnij o zwrotach ,normalny pracownik nie ma na to ,żadnych szans to jest jedna wielka klika która nie nie myśli o pracownikach .Tak podpisałeś to że poprostu niczego od firmy nie chcesz bo ONA jest taka biedna, zrobili Cie w balona ale uwierz mi nie tylko ciebie ,wszystkich a tacy są święci niedługo aureolki im sie pozapalają .Pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-10-16 23:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale przeciez kazdy zakład musi mieć fundusz socjalny,nam w Bydgoszczy obiecali talony na swięta
zdjecie uzytkownika
Heraklit - 2014-10-17 08:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO pięknie jest takie powiedzenie ,,Nikt ci tyle nie da co ta firma ci obieca,,człowieku nie dostaniesz NIC nawet ci nie podziędkuja .Jak mogą ci dać talony jak pewnie nie dostałes kompletnego ubrania roboczego lub nawet srodków takich jak mydełko lub ręcznik .Uwierz mi im nie zalerzy na tobie jako osobie tylko na twojej grupie niepełnosprawności.Tak że obudz sie nigdy nic od nich nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
to jak jest w końu?! - 2014-10-20 04:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to nie ogarniam totalnie towarzystwa, jak to jest w tej Antemie w końcu ?! tak generalnie to fjnie, że sie spiercie i w ogóle ale szkoda, ze ja nie mam zdania jeszcze. co do tych obiecanek to jak ktoś kiedyś powiedział 'obiecanki cacanki - każdy o nich wie' tylko szkoda, że tak ciężko je zobaczyć na oczy potem ;)
zdjecie uzytkownika
XXXXX - 2014-10-21 16:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-14 06:31:56]:
GDYBYŚ BYŁA ZDROWA NA UMYŚLE NIE UBLIŻAŁABYŚ PRACOWNIKOM Z PRZYCZYNĄ NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI '" U" CZY TEŻ "P" CZY RZETELNY PRACODAWCA UKRYWA REGULAMIN FUNDUSZU OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH?
Fundusz socjalny to inna bajka i tylko dla wybranych.
Rezygnacja dotyczy ZFRON tj. zwrotu za leki, okulary i inne rzeczy związane z rehabilitacją leczniczą i społeczną. O indywidualnych programach rehabilitacji, zwanych "programami rehabilitacji", mających na celu zmniejszenie ograniczeń zawodowych i zdrowotnych przeczytasz w ZAKŁADOWYM REGULAMINIE OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ANTEMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x