Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ANTEMA

Pracowałeś w firmie ANTEMA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-11 13:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzys - 2014-10-11 08:30:20]:
Akurat ja pracuje na budowie w tej firmie i nie widzę żeby pracowali ze mną schorowani ludzie. Wszyscy na budowach to osoby z tego co mi wiadomo to osoby pełno sprawne. Jestem zadowolony. Fajna praca za fajne pieniądze nie to co w niektórych firmach o podobnej branży. Badania zrobili szkolenia bhp w firmie i na budowie. Dostaliśmy pełne wyposażenie, pełen profesjonalizm. Oby więcej takich pracodawców u nas.
zdjecie uzytkownika
Klamstwa - 2014-10-12 09:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od wielu lat pracuje w tej firmie. Firma uczciwa, wyplaty zawsze na czas. To co piszą inni i plują na firmę to ludzie bez jakiego kolwiek honoru, firma płaciła zawsze za wszystko co należało się nam. Podejrzewam że te wszystkie obelgi piszą osoby które chciałyby mieć płacone za nic. Zresztą niech jeden czy drugi założy firmę taką jak Antema niech działa w takiej skali i niech zatrudni parę tysięcy pracowników to zobaczy jak jest lekko wszystko ogarnąć. Oby więcej takich uczciwych firm dzięki nim znajdujemy pracę my niepełnosprawni.
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2014-10-12 15:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klamstwa - 2014-10-12 09:12:01]:
Żałosne - widzę, że nie mając argumentów trzeba zwrócić uwagę na pisownię, czyż nie mam racji? :) Żałosne jest to co teraz napisałeś/napisałaś :D
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2014-10-12 15:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fiona - 2014-10-12 15:51:31]:
A co do osoby podpisanej jako kłamstwa. Nikt tu nie poruszał tematu wypłat bo fakt-były na czas jeśli chodzi o pracowników w biurach. Natomiast pozostali dostawali je z opóźnieniem 2,3 -dniowym. Jednak nie o to tu chodzi. Chodzi o sam szacunek dla ludzi. Niespotykanym jest aby rozmawiając z podwładnym dyrektor za wszelką cenę starał się sprowadzić tę osobę do poziomu podłogi. Wmawianie, że jest do niczego, że jest nic nie wartym odpadkiem to standard. Kadra kierownicza też niczego sobie. Kłamstwa , pomówienia, podkopywanie. Jak kierownik może o swoich podwładnych powiedzieć że to są śmieci???? A jeszcze przed paroma tygodniami pił z nimi wódkę. Fajnie, że firma daje niepełnosprawnym pracę ale z tego co się orientuję takie osoby nie powinny pracować na budowach? Osoby z padaczką nie powinny myć okien na wysokościach np. z wysięgnika? A kierowcy ps nie powinni wozić ludzi po Polsce. Więc nie opowiadaj jak to jest pięknie i cudownie w tej firmie!!!!!!!!!! Chociaż czego tu się spodziewać po kimś, kto przyjaciela sprzedałby diabłu żeby tylko zająć jego wyższe stanowisko?
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2014-10-12 16:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-11 13:11:32]:
Oczywiście na budowie pracują sami zdrowi pracownicy :) co jest ciekawym zjawiskiem bo szybciej zarząd odgryzłby sobie nogę niż zatrudniłby takiego właśnie pracownika bez grupy. Więc nie opowiadaj bzdur bo narażasz się na śmieszność :) Znamy nazwiska osób, które są przy takich pracach zatrudnione. 60 % tych osób ma drugą grupę na narządy ruchu lub schorzenia neurologiczne. Pozostali to posiadacze trzeciej grupy. I jak to się ma do tego co napisałeś?
Pamiętaj, że nie każdy jest tak oddany tej firmie jak Ty i pewne informacje ciągle wypływają. Tak pracownicy próbują podciąć nogi takim CHIMEROM jak wy :)
zdjecie uzytkownika
Kajkon - 2014-10-12 16:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałem,że jest to strona do wyrażania opinii o firmie a widzę,że stała się stroną dyskusyjną.Nie wiem skąd tyle jadu w opiniach p. (usunięte przez administratora)i p. (usunięte przez administratora).Myślałem,żeby się spotkać z P.Krzysiem ale po jego wpisach raczej bym się nie odważył.Też pracowałem w firmie i nie zawsze wszystko mi się podobało ale to co Państwo opisujecie nie zawsze zgadza się z moją opinią.Do kierownika nie mam pretensji a i tak wszyscy wiemy o kogo chodzi.Myślę,że nie jest zadowolony z opinii o sobie którą państwo tak negatywnie przedstawiacie.Jak w każdej Firmie nie każdy musi lubieć Dyrekcję ale wylewanie wiader nieczystości anonimowo nie jest chyba najleprzym pomysłem.Po prostu więcej umiaru a może raczej taktu.Niejednokrotnie miałem przyjemność rozmawiać z dyr.i nie odniosłem wrażenia sprowadzania do poziomu podłogi,może nie zawsze rozmowa przebiegała po mojej myśli ale bez przesady nie czułem się upokorzony.
zdjecie uzytkownika
budowa - 2014-10-12 19:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również pracuję na budowie jestem pełno sprawny:) nie wiem ktoś was chyba kłamie albo koloryzuje z tymi osobami niepełnosprawnymi. Z tego co mi wiadomo to osoby niepełnosprawne nawet nie mają szans tam pracowac, mój kolega chciałi niestety zostal odesłany z kwitkiem ale został przyjęty do lżejszych prac. Też sobie chwali pracę w tej firmie z tego co mi mówił.
zdjecie uzytkownika
KIEROWCA - 2014-10-12 19:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [budowa - 2014-10-12 19:07:03]:
Może chodzi niektórym osobom o doczyszczaniu obiektów po budowie. Wiedza ze gdzieś dzwoni ale nie wiedzą gdzie. Tyle że tam nie ma rusztowań betonu itp. Zwykle mycie obiektu. Ja nie raz dostałem po uszach od dyrekcji. Ale nie mówię że nie słusznie za błędy trzeba odpowiadać To nie jest przedszkole ludzie!! Pan Krzyś ma słabych informatorów najwidoczniej albo ktoś specjalnie opowiada mu głupoty. Nie moja sprawa. Mi się pracuje dobrze.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-13 20:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można opluwac uczciwych ludzi. Mam nadzieje ze Bóg im wynagrodzi uczciwość i podejście do osób niepełnosprawnych a osoby plujace na firmę osadzi sprawiedliwie osadzi i ukarze. Dużo zdrowia życzę zarządowi i kierownictwu.
zdjecie uzytkownika
Heraklit - 2014-10-13 21:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-13 20:05:40]:
A TY nie widziałeś dymu jak to pisałeś bo aż tu było czuć smród ,nie przechodz blisko kościoła bo spłoniesz jak wampir posłańcu diablicy :P A co do informatorów....oni są dobrzy ale Twoje oddanie tej firmie ociera się już o obsesję...Czas chyba na doktora i od razu ps wpada ...no chyba że już masz to zarząd cię hołubi :D Pozdro .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-14 06:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Heraklit - 2014-10-13 21:33:07]:
Ja jestem akurat zdrowa na umyśle w przeciwieństwie chyba do niektórych skoro cieszy ich opluwanie uczciwych ludzi. Tylko ktoś nie do końca zdrowy może wymyślać takie nie stworzone rzeczy.
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2014-10-14 20:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczciwych ludzi nigdy nie opluwałam i opluwać nie będę, ale w tej firmy uczciwych ludzi można policzyć na palcach jednej dłoni i o nich nie wspominamy! A wszystko o czym mówimy jest najprawdziwszą prawdą. A co najważniejsze :D Nie musimy tej prawdziwości udowadniać tu albo w ogóle w internecie. Od tego są odpowiednie instytucje które się tym zajęły :) a teraz pozdrawiam wszystkich :) dobrej nocy
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-10-15 22:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę wyjaśnijcie mi co ostatnio podpisujemy rezygnacje z jakiegos funduszu,czy za leki,okulary dostane zwrot a talony dla dzieci
zdjecie uzytkownika
Heraklit - 2014-10-16 07:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku zapomnij o zwrotach ,normalny pracownik nie ma na to ,żadnych szans to jest jedna wielka klika która nie nie myśli o pracownikach .Tak podpisałeś to że poprostu niczego od firmy nie chcesz bo ONA jest taka biedna, zrobili Cie w balona ale uwierz mi nie tylko ciebie ,wszystkich a tacy są święci niedługo aureolki im sie pozapalają .Pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-10-16 23:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale przeciez kazdy zakład musi mieć fundusz socjalny,nam w Bydgoszczy obiecali talony na swięta
zdjecie uzytkownika
Heraklit - 2014-10-17 08:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO pięknie jest takie powiedzenie ,,Nikt ci tyle nie da co ta firma ci obieca,,człowieku nie dostaniesz NIC nawet ci nie podziędkuja .Jak mogą ci dać talony jak pewnie nie dostałes kompletnego ubrania roboczego lub nawet srodków takich jak mydełko lub ręcznik .Uwierz mi im nie zalerzy na tobie jako osobie tylko na twojej grupie niepełnosprawności.Tak że obudz sie nigdy nic od nich nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
to jak jest w końu?! - 2014-10-20 04:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to nie ogarniam totalnie towarzystwa, jak to jest w tej Antemie w końcu ?! tak generalnie to fjnie, że sie spiercie i w ogóle ale szkoda, ze ja nie mam zdania jeszcze. co do tych obiecanek to jak ktoś kiedyś powiedział 'obiecanki cacanki - każdy o nich wie' tylko szkoda, że tak ciężko je zobaczyć na oczy potem ;)
zdjecie uzytkownika
XXXXX - 2014-10-21 16:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-14 06:31:56]:
GDYBYŚ BYŁA ZDROWA NA UMYŚLE NIE UBLIŻAŁABYŚ PRACOWNIKOM Z PRZYCZYNĄ NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI '" U" CZY TEŻ "P" CZY RZETELNY PRACODAWCA UKRYWA REGULAMIN FUNDUSZU OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH?
Fundusz socjalny to inna bajka i tylko dla wybranych.
Rezygnacja dotyczy ZFRON tj. zwrotu za leki, okulary i inne rzeczy związane z rehabilitacją leczniczą i społeczną. O indywidualnych programach rehabilitacji, zwanych "programami rehabilitacji", mających na celu zmniejszenie ograniczeń zawodowych i zdrowotnych przeczytasz w ZAKŁADOWYM REGULAMINIE OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-10-21 21:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu mamy zrezygnowac z srodkow ZFRON ,przrciez to nie jest zakładu kasa czy oni w ten sposob cos na tym korzystaja?
zdjecie uzytkownika
Heraklit - 2014-10-22 07:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-10-21 21:17:56]:
O prosze znalazł sie zakładowy regulamin osób niepełnosprawnych ,ależ cóż mieli tyle czasu na napisanie go że żaden problem ciekawe kto go podpisał jako członek załogi ,bo na jakims tam ostatnio widziałem podpis braciszka pani dyrektor.
zdjecie uzytkownika
Heraklit - 2014-10-22 07:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Heraklit - 2014-10-22 07:23:33]:
gdybyś nawet nie zrezygnował z ZFRON to i tak nic nie dostaniesz ,bo poco dawac ludzim jak można tą kase wziąc sobie .
zdjecie uzytkownika
kajkon - 2014-10-22 19:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę , że pojawił się nowy skrzywdzony , ale styl wypowiedzi jak i pisownia kogoś mi przypomina . Może wystarczy już tego narzekania . Na prawdę nie ma żadnych pozytywnych aspektów firmy?
zdjecie uzytkownika
czarodziej - 2014-10-22 20:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chamstwo ma tylko wtedy rację bytu, gdy jako zjawisko wywołuje równą sobie reakcję intelektu.
=========================================================================
Nie naśladuj głupoty. Stać cię na oryginalność
Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości
Brak wstrząsów powoduje niepokój twórczy
Bywają myśli tak głębokie, że pogrążają autora
Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości
Cynizm jest to udana próba zobaczenia świata, jakim jest on w rzeczywistości
Jeśli mędrcy zawodzą, to nie znaczy, że głupcy zbawią świat
Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie robić historii
Najprzykrzejsza z manii prześladowczych - prześladowanie innych
Nie ma nic straszniejszego niż czynna ignorancja
I tak wylądujemy w niebie, wszyscy skończymy własnie tam...
Człowiek kierujący się tylko rozsądkiem, myli się najczęściej
Człowiek nigdy nie rozstaje się z marzeniami. Tylko czasem nie nazywa ich po imieniu
Nie być szczęśliwym nie oznacza być nieszczęśliwym
Człowiek wie, że nie ma ludzi bez wad, ale łudzi się, że może on jest wyjątkiem
Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę
Naprawdę istnieje tylko jedna radość: obcowania z ludźmi
Przeprosiny są jak wybawiona plama - zawsze coś zostanie
Wszystko można zacząć od początku
Przegrać to nie znaczy nie mieć racji
Największy jest ból, gdy razy zadają najbliżsi
Najważniejsze w życiu jest to, że się nie umarło
Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym
Samotność w tłumie dokucza w dwójnasób
Kiedy człowiek jest zakochany, ukazuje się światu, takim, jakim powinien być zawsze
Nici sympatii bywają ze szczerego złota
W jednym spojrzeniu może być więcej uczucia niż w tysiącu słów
Całe życie czekamy na nadzwyczajnego człowieka, zamiast zwyczajnych ludzi przemieniać w nadzwyczajnych
Mężczyźni chętniej podglądają, zaś kobiety chętniej podsłuchują... bo pierwsi wolą obrazy, drugie zaś słowa
Bądź miły dla ludzi kiedy pniesz się w górę, bo możesz ich spotkać kiedy będziesz spadał w dół
Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić
Są dwie łatwe drogi życia - wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Obie zwalniają od myślenia
Jak być mądrym? Ukrywać swoją głupotę
Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartkę i zaczynać na nowo
Myślenie to najcięższa praca i pewno dlatego nie cieszy się zbytnią popularnością
Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki
Chcę zostać przyjęty w ciszy, nie za taki czy za inny gest, nie za taką czy inną cnotę, nie za takie czy inne słowo, ale w całym swym ubóstwie, takim, jakim jestem

AUTOR: NIEZNANY
Brzuch mężczyzny i brzuch kobiety - to dwie różne rzeczy. Mężczyzna lubi, żeby oba były pełne
Diabeł wie wszystko, nie wie tylko gdzie kobiety ostrza swoje noże
Dla mężczyzny kobiety są tym, czym żagle dla żaglowca - nie popłynie bez nich
Dwie rzeczy łatwo się zaczepiają byle gdzie: stare suknie i młode, ładne kobiety
Gdy mężczyźni zejdą się razem, to się słuchają; kobiety zaś nawzajem się oglądają
Kto nie ma kobiety - nie ma duszy
Absurdem jest żądać pięciu rzeczy od pięciu osób: szacunku od głupiego, podarunku od biednego, dobra od wroga, dobrej rady od zawistnego i wierności od kobiety
zdjecie uzytkownika
BEATA - 2014-10-22 20:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nadzorujaca z walbrzycha jedza (usunięte przez administratora) strasznie wredna baba brzydko odnosi sie do pracownikow i jest zla dla nas pracownikow ma za nic jest kapusiem tez dyrekcja takie wredne baby lubi i toleruje to co sie dzieje w walbrzychu(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
BEATA - 2014-10-23 17:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NADZORUJACA Z WALBRZYCH ELZBIETA KMIOTEK TO WSTRETNA BABA KAPUS DLA DYREKCJI KMIOTEK ELZBIETA TY SUKO JEDZOWATA KMIOTEK ELZBIETA TY BABO JAGO
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ANTEMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x