Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Antema

Pracowałeś w firmie Antema i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Biały miś - 2015-08-11 08:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś byłem na mazurach tam gdzie piękne lasy są, chciałem zobaczyć tam wiewiórkę a zobaczyłem ją. Jestem sam ona sama i nikogo przy nas niema, myśląc tak wspominam je , ach mazury te mazury ile marzeń kryją w sobie, każdy kto pojedzie tam na zawsze pozostanie. Wyjeżdżajcie !
zdjecie uzytkownika
Super miś - 2015-08-11 09:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja byłem na wybrzeżu i widziałem psa jak " Głos Wybrzeża " w pysku niósł.
zdjecie uzytkownika
szyderca - 2015-08-11 11:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Super miś - 2015-08-11 09:03:52]:
odpowiedź do "białego i super misia"- co przygrzało słoneczko w czaszeczkę?
zdjecie uzytkownika
pluszak - 2015-08-11 14:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przygrzało och przygrzało.
zdjecie uzytkownika
Jon - 2015-08-12 19:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam pytanie. jak tam idzie wyprzedaż majątku kochani byli koledzy i najukochańsze byłe koleżanki. kiedy będzie kaska. starajcie się. czekam na odp.
chyba wszyscy nie jesteście na urlopach.
zdjecie uzytkownika
luzak - 2015-08-12 19:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jon - 2015-08-12 19:13:14]:
Proponuję wykonać telefonik do kochanych koleżanek, jak będą miały ochotę to udzielą ci odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Jon - 2015-08-12 20:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj numer
zdjecie uzytkownika
Mela - 2015-08-12 20:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciał byś być luzakiem
zdjecie uzytkownika
luzak - 2015-08-12 20:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jon - 2015-08-12 20:04:11]:
998
zdjecie uzytkownika
Jon - 2015-08-12 20:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
głupek lub glupka
zdjecie uzytkownika
jon - 2015-08-12 21:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwoniłem a tu powiedzieli ze to naruszenie prawa spytali skąd mam tą wiadomość że mam dzwonić na ten nr. Więc im podałem,masz przerąbane.
zdjecie uzytkownika
'''' - 2015-08-13 07:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jon - 2015-08-12 21:42:55]:
Trzeba być wyjątkowym głupkiem, żeby zadzwonić pod ten numer
zdjecie uzytkownika
Jon - 2015-08-13 10:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: ['''' - 2015-08-13 07:47:27]:
no cusz nie wszyscy mogom być mondży , głupki tesz som potrzebne literka " P '' zobowiązuje. Jestem jak blondi " cóś pięknego lecz nie rozgarniętego "
zdjecie uzytkownika
''''''' - 2015-08-13 13:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jon - 2015-08-13 10:50:38]:
I tacy ludzie jak Ty też muszą żyć
zdjecie uzytkownika
Pani OLX - 2015-08-19 10:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [''''''' - 2015-08-13 13:13:21]:
Jaka fałszywa wyrozumiałość
zdjecie uzytkownika
,,,,,,,,, - 2015-08-19 18:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pani OLX - 2015-08-19 10:06:04]:
Każdy sądzi według siebie
zdjecie uzytkownika
joko - 2015-08-27 21:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jon - 2015-08-12 20:04:11]:
Czy wiadomo kiedy dostaniemy nasze wynagrodzenia za styczeń i luty, proszę odpowiedzcie dzieci idą do szkoły pieniądze potrzebne.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-27 21:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy czytaliście w wyborczej jak firma powiązana a Dubienieckim oszukiwał pracowników niepełnosprawnych. My pracownicy Antemy mieliśmy farta. Nikt nas nie okradł. Może tylko ZFRON od 2011 r zabrali nam na dojazdy dla nadzorow do obiektów nadzorowanych, zamiast płacić im delegacje .
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-08-28 13:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-08-27 21:49:14]:
Nie tylko nadzorujący nie mieli dojazdóek, pracownicy równiez zostali poszkodowani.Rodzinka N I B miała po 600 zł dofinansowania za dojazdy do pracy,kosztem innych uczciwie pracujących ludzi
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 22:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Czapajew X52 - 2015-08-30 22:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedna strona Banków Wysp Owczych
(usunięte przez administratora) Smialo 7 osob zalozylo konta i maja juz pieniadze
Pracowalem w Antemie i chce Wam pomóc dlatego tak sie dzieje a z tego powodu aby uniknac podatku to dla naszego dobra bo tak długo czakalismy
zdjecie uzytkownika
Czapajew X52 - 2015-08-30 23:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz kto pisze M i A ja zalozylem konto i dzisiaj otrzymalem wszystkie zalegle pieniadze
Oddzwon jak możesz
Zebys mnie zidentyfikowal to dales mi karte telewizyjna to nasze haslo
Jak sie odezwiesz to cos Tobie powiem
konsul20@wp.pl zalozylem konto na wyspach z przekierowaniem do Polski
zdjecie uzytkownika
kazek - 2015-08-31 09:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Czapajew -- jak możesz być tak podły i naigrywać się z tak pokrzywdzonych ludzi i robić im wodę z mózgu.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-31 13:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czapajew X52 - 2015-08-30 23:11:53]:
Na tych wyspach owczych to chyba robisz za barana ha, ha , ha
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-01 19:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
sw - 2015-09-01 19:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba zrozumiał. Zobacz nawet barany nieraz zrozumieją . Jak tak czytałem to to zal serce sciska jak tacy debile są zlosliwi a są w takiej samej sytuacji. Ten wyjatkowo ale on raczej miał PS kupionego wiecie przez kogo bo dotacja była tylko nie dla niego. Zal mi go a najbardziej przykre jest to ze go znam. Ale jak to mówią głupich nie sieją on musial upasc pielegniarce przy porodzie na posadzke na glowke. Pozdrawiam wszystkich i trzymajcie sie i nie dajcie sie prowokowac takim jak on. Trzeba czekac cierpliwie choc wiem ze trudno jest czekac na uczciwie zarobione pieniadze gdy drugi co kradl oplywa w luksusach i smieje sie w oczy i czuje sie pokrzywdzonym to wola o pomste do nieba.
zdjecie uzytkownika
sw - 2015-09-01 19:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba zrozumiał. Zobacz nawet barany nieraz zrozumieją . Jak tak czytałem to to zal serce sciska jak tacy debile są zlosliwi a są w takiej samej sytuacji. Ten wyjatkowo ale on raczej miał PS kupionego wiecie przez kogo bo dotacja była tylko nie dla niego. Zal mi go a najbardziej przykre jest to ze go znam. Ale jak to mówią głupich nie sieją on musial upasc pielegniarce przy porodzie na posadzke na glowke. Pozdrawiam wszystkich i trzymajcie sie i nie dajcie sie prowokowac takim jak on. Trzeba czekac cierpliwie choc wiem ze trudno jest czekac na uczciwie zarobione pieniadze gdy drugi co kradl oplywa w luksusach i smieje sie w oczy i czuje sie pokrzywdzonym to wola o pomste do nieba.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antema
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Antema?
Zadaj pytanie
alert