Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Antema

Pracowałeś w firmie Antema i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasiab - 2015-06-22 10:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam o dzieło i dalej wypłaty za styczeń nie mam i co mam zrobic
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-06-22 17:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-06-20 20:20:05]:
To prawda dzisiaj otrzymałam informację z ZUS i okazało się że za pierwszy miesiąc pracy nie zapłacili mi składki .
zdjecie uzytkownika
Poznań - 2015-06-24 10:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2015-06-22 17:24:10]:
Za który miesiąc styczeń czy luty?
zdjecie uzytkownika
kasiab - 2015-06-24 16:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sie pytam ....a tu cisza .......co mam zrobic
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-06-25 16:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasiab - 2015-06-24 16:51:15]:
Zadzwoń do Anteny są tam mile panie które chętnie udzielą informacji lub do syndyka pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kasiab - 2015-06-27 15:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwoniłam i jedna do drugich mnie odsyła
zdjecie uzytkownika
Afrodyta - 2015-06-28 09:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasiab - 2015-06-27 15:54:48]:
Bo one są takie miłe jak i kompetentne .Poradz się w PIP albo złóż pozew do sądu tak jak zrobili to niektórzy byli pracownicy z Jeleniej Góry.
zdjecie uzytkownika
jz - 2015-06-28 17:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co , otrzymali ci pracownicy co zlozyli pozwy juz pieniadze , bo jakos ucichlo. Widocznie ich prawnik na urlopie.
zdjecie uzytkownika
Poznań - 2015-06-29 07:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jz - 2015-06-28 17:23:26]:
JZ pewno pracujesz u syndyka, bo wyczuwam kpine w treści Twojego wpisu. Na razie nikt nie dostał pieniędzy za 11 dni stycznia i za luty. Być może że dla 11 osób które zostały u syndyka pieniądze się znalazły? ?????
zdjecie uzytkownika
jz - 2015-06-29 08:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poznań - 2015-06-29 07:17:40]:
Nie trzeba pracować u syndyka, żeby mieć orientacje na czym to wszystko polega, Tobie Poznaniu chyba brakuje tej wiedzy. Majątek "poprzedników" nie został jeszcze sprzedany , to skąd syndyk ma wziąć pieniądze dla wszystkich ?
zdjecie uzytkownika
Afrodyta - 2015-06-29 08:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jz - 2015-06-29 08:09:58]:
jz nie odzywaj się jak nie masz nic ważnego do powiedzenia. Moim zdaniem jesteś faryzeusz.
zdjecie uzytkownika
JZ - 2015-06-29 10:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Afrodyta - 2015-06-29 08:42:09]:
FARYZEUSZ ODMIENIA SIĘ PRZEZ PRZYPADKI !
zdjecie uzytkownika
Afrodyta - 2015-06-29 11:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JZ - 2015-06-29 10:36:46]:
Wiedział co wiedział i nic mądrego brzydki osioł nie powiedział. Idź już do azylu.
zdjecie uzytkownika
jz - 2015-06-29 13:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Afrodyta - 2015-06-29 11:16:22]:
Reprezentujesz poziom klasy "0", ale się nie dziwię
zdjecie uzytkownika
Afrodyta - 2015-06-29 17:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jz - 2015-06-29 13:05:10]:
A ty jesteś niezły przypadek i nie bądź taki zdziwiony. Brzydziła bym się z tobą rozmawiać paskudo. Jesteś taki paskudny że aż tablet mi się wykrzywia. Ja mam chociaż jakiś poziom a ty nie masz nic. Człowieczek Nikt co z wszystkimi się kłuci na tym forum. ktoś ci kiedyś napisał żegnam i Ja tęż cię żegnam.
zdjecie uzytkownika
jz - 2015-06-29 19:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Afrodyta - 2015-06-29 17:06:00]:
Jak zaczynasz bawic sie w pisanie , to jest cos takiego jak slownik ortograficzny i sprawdz gamoniu jak sie co pisze, to wtedy podyskutujemy. I w dalszym ciagu trzymam sie tego, ze twoj poziom inteligencji to ZERO .
zdjecie uzytkownika
j a - 2015-07-01 19:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jz - 2015-06-29 19:25:17]:
ortografii można się nauczyć, gorzej z kultura, albo się ja ma albo nie, Tobie najwyraźniej jej brakuje
zdjecie uzytkownika
;-) - 2015-07-03 17:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedziały mi dzis w kadrach doinformowane inaczej panie,że im dłużej pieniedzy nie ma tym lepiej, ale zapomniały napomniec że dla nich lepiej. jak to jest ze pracuja pomimo braku obowiazków, pzreciez moze byc 1-2 reszta niech siedzi w domu a nie szydzi z ludzi którym nie wypłacono pieniedzy.syndyk płaci za siedzenie a nie za prace, do tej pory nic nie sprzedano wiec z czego mamy dostac.a teksty "ciesz sie ze tyle dostałem " juz wychodzą bokiem
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-03 19:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zdziwię się jak znowu spotkacie znajome panie w nowej firmie. To norma , jedna upada bo już za dużo mataczy to zakładają nową. Oto Polska wlaśnie w XXI wieku i w UE a standardy rodem z Bangladeszu.
zdjecie uzytkownika
Rademenes - 2015-07-03 20:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Widząc,że nadal pracownicy którzy pozostali w firmie nie zachowują sie profesjonalnie,nie pozostaje wam nic innego jak składac pozwy do sądu.Pracownicy którzy pozostali mają pensje i to pewnie spore,a obowiązków mało.Dziwie sie że pani Syndyk ich jeszcze trzyma.Wiec nie czekajcie bo szkoda waszych nerwów i składajcie pozwy.Dla ciekawych powiem,że zajeła sie pewnymi sprawami związanymi z Antemą prokuratura generalna a wiem to z pewnego zródła.Może wiec co niektórzy dostaną to na co zasłużyli. Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
Start - 2015-07-03 23:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyzby juz wlasciciele "starej" Antemy zalozyli nowa firme ? Jak tak, to czy ktos zna jej nazwe?
zdjecie uzytkownika
Daria - 2015-07-04 09:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
* Ostrzegam* chyba cię kompleksy zżerają że tak się interesujesz moim życiem.
Nawet chodząc na czterech lub leżąc i miaucząc pod balkonem nadal jestem wyżej w rozwoju intelektualnym od ciebie. I twój wpis nie wniósł nic nowego do sprawy Antemy. Robisz z siebie kretyna chociaż właściwie już nim jesteś skoro tak nisko upadłeś żeby takie brednie wrzucać na forum.
Bądź sobie hejterem, bądź sobie głąbem i nadal żyj naszym życiem bo najwyraźniej strasznie nudne jest Twoje pieskie życie.
Ostrzegałam, że następnych wpisów z takimi pierdołami nie będziemy tolerować i zrobię to co obiecałam.Bo choćbyś był świętym Michałem nie masz prawa obrzucać kogokolwiek wyzwiskami i oczerniać.
A! Co do spirytusu...pewnie dużo go już zdążyłeś wypić co? Zapewne dla odwagi? Bo tylko w ten sposób stać Cię było żeby cokolwiek napisać. Ale co z tego skoro nadal jesteś nędznym robakiem.
zdjecie uzytkownika
klubowcz - 2015-07-04 17:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Daria - 2015-07-04 09:16:46]:
Brawo Daria, sam jezyk wyzej wpisujacych mowi sam za siebie.Nie przejmuj sie idiotami, bo ich bylo na do koloru i wyboru w b.firmie.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-07-06 18:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do bani z g. i ch. i sz. i drugim g. i m. i k. i p. i wszystkimi innymi od s.
zdjecie uzytkownika
MB - 2015-07-07 00:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informacja dla wszystkich
Od srody nastąpi sprzedaż ruchomosci .Szczegóły na stronie Antemy.

Kupujcie to syndyk będzie miał pieniądze, żeby wam zapłacić. Wszystkich serdecznie pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antema
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Antema?
Zadaj pytanie
alert