Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Antema

Pracowałeś w firmie Antema i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
miska - 2015-10-08 18:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo ze ludzie chcieli cos zarabiac przynajmiej tyle zeby moc jakos zyc. a wiemy ze Antema oferowala kompleksowe uslugi porzadkowo- czystosciowe. ale wiem ze jednak firma upadla i jest do likwidacji i aktualnie rozpoczeto jej sprzedaz. moze wiaodmo czy znalazl sie inwestor i czy znow bedzie prowadzona ta sama dzialalnosci?
zdjecie uzytkownika
J@ - 2015-10-13 13:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqqq - 2015-09-22 12:12:07]:
A skąd wiesz, że już otwierają nową firmę? Wiadomo jak ona się nazywa ? Do tej samej wody wejść dwa razy nie można, ale do firm tych smych właścicieli już tak ;/
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-10-13 13:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [J@ - 2015-10-13 13:07:40]:
Wszyscy wiedzą, że otwierają nową firmę. W Polsce wszystko można , nawet otworzyć taką sama firmę, tylko pod innym szyldem.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-15 16:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takiej samej firmy to Ci prawo zakazuje otwierać, wiec nie mówisz całej prawdy. Dobrze, że u nich nie trzeba się zatrudniać od razu na pełen etat, jest też możliwość dorobienia sobie kilku groszy np. jako sprzataczka biurowa, cały sprzęt jest zapewniony przez firmie, a Ty zatrudniasz sie tylko na 1/4 etatu.
zdjecie uzytkownika
jz - 2015-11-21 19:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci ci poczuwają się do winy mają w (usunięte przez administratora) nasze tragedie. Otwierają już nową firmę i co? będzie zapewne powtórka z "rozrywki" Trzymajcie się wszyscy!
zdjecie uzytkownika
- 2015-11-23 22:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To była fajna firma.Może następna też będzie fajna.
zdjecie uzytkownika
$ - 2015-11-24 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2015-11-23 22:40:05]:
A kto go tam wie czy będzie fajna czy nie i czy w ogóle będzie i czy będą chcieli z nami współpracować . Ludzie piszą w emocjach i niema się czemu dziwić chcieli by lepiej dla siebie a tu z każdej strony szyderstwo, kpina , nienawiść własne interesy jeden drugiego prowokuje i wypisują różności chociaż tak nie myślą, to są emocje i nic więcej. Może będzie lepiej, może będzie kasunia , może skończą się plotki i pomówienia . A tak czasami było nie żle.
zdjecie uzytkownika
gwiazdka - 2015-11-26 10:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co $ nie wiedziało że człowiek człowiekowi WILKIEM
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-11-27 21:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jz - 2015-11-21 19:36:42]:
Nie wiem skąd masz te wieści ale nikt niczego nie otwiera
zdjecie uzytkownika
Rysio80 - 2015-11-28 13:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam informacje że pan A.B. ma wykupione udzialy przynajmniej w trzech duzych spółkach miedzy innymi jedna to firma sprzataiąca, druga firma zajmujaca delweloperka i trzecia nie wiem dokladnie czym. I kupił z rzona wielki i piekny dom w gorach gdzie mieli swoje wesele. Wiec nie wiem po ca mieli by otwierac nowa firme.
zdjecie uzytkownika
Kocioł - 2015-11-30 14:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i w porzo niech mają, na zdrowie byle uczciwie i sprawiedliwie. Niech im się darzy.
zdjecie uzytkownika
yuyuyu - 2015-12-08 23:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, pamiętam że jakiś czas temu w fiemie poszukiwali robotnika placowego, ciekaw jestem w najblizszym czasi bedzie można liczyć na jakąś rekrutacje..
zdjecie uzytkownika
Afrodyta - 2015-12-30 15:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wstyd nikt nikomu życzeń nie złożył więc wszystkiego najlepszego z okazji byłych Świąt życzę wszystkim dobrym i złym ludkom
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-12-30 22:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż. Temat Antemy upadł ;/ Nikt już tutaj nie zagląda. Ciekawe jak to bedzie dalej z firmą i właścicielami (czy poniosą jakąkolwiek odpowiedzialność) ?

Szczęśliwego Nowego Roku :)
zdjecie uzytkownika
Biuro - 2015-12-30 23:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Była Pani Dyrektor ma już nową pracę i to jako nadzorujaca w innej firmie sprzatajacej. Więc jak ma pracę to swojej firmy już nie założy. Niech lata i urzera się z sprzataczkami ciekawe jak one długo z nią wytrzymają. Aha a pracuje ona na Galerii Nowy Rynek. Często ja widzę biegajaca z mopem. Gratuluję
zdjecie uzytkownika
AR - 2015-12-31 09:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polowe antemy pracuje u niego
zdjecie uzytkownika
pyza - 2015-12-31 14:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie żadna praca nie hanbi, nie wiem co jest zlego w tym ze ktos sprzata, niestety jednym powodzi sie lepiej drugim gorzej, ale przynajmniej jest za co zyc
zdjecie uzytkownika
kazek - 2016-01-03 16:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy firma jej syna znajduje się w Warszawie o nazwie Ever Groupe???? ha ha
zdjecie uzytkownika
Rysio80 - 2016-01-03 22:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja myśle ze jest duży związek miedzy nim a ta firma. Bo to jest jedna z firm w której ma wykupione udziały. Kolejna firma z która A.B ma związek buduje domy pod Warszawa. Coś w tym jest.
zdjecie uzytkownika
miska - 2016-01-04 13:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no osoba sprzataja inaczej sprzataczka to tez zawod, taki jak inny. a nawet czasami o wiele ciezszy bo jest to praca fizyczne a zarabia sie nie duzo bo slyszalam ze kolo 1500 zl to prawda? z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
- 2016-01-04 13:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nawet mniej
zdjecie uzytkownika
Gall - 2016-01-04 20:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawdziłem sobie tą firmę Ever Groupe. Jest to firma 5-6 razy większa od Antemy, więc raczej byli właściciele Antemy jej nie kupili. Poza tym w odpisie z KRS widnieją inni wspólnicy. Może po prostu znaleźli pracę w tej firmie jako kierownicy w zamian za załatwienie kontraktów ?

Chyba, że mowa o jakiejś innej firmie ?

A odpis z KRS może sprawdzić każdy na ogólnodostępnej stronie :https://ems.ms.gov.pl/krs/wyszukiwaniepodmiotu?t:lb=t
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2016-01-04 21:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tej firmie pare ładnych lat. Było się skończyło, nie było zle. Jak czytam te opinie to żygać się chce. Żal dypy ludziom ściska ze inni potrafią zarabiać, otwierać kolejne firmy. Do roboty niektórzy niech się wezmą przedewszystkim. Może tez się dorobią. Żałosne jest śledzenie kto jaka firmę założył czy kupił, jakim autem jeździ itp. Niektórzy powinni zając się własnym życiem a nie innych. Straszne jest to ze tyle lat z takimi ludźmi współpracowałem i nie miałem pojęcia ze są tacy.
zdjecie uzytkownika
✈ - 2016-01-07 21:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Marecki my się bierem do roboty ale uczciwie to takiej kasy się niedorobim
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-01-08 19:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dorobisz się kobieto
zdjecie uzytkownika
✈ - 2016-01-08 19:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie miałam nic złego na myśli tylko to ze jestem już wiekowa i mało czasu zostało aby zarobić dużo kasy .
zdjecie uzytkownika
P-Ń 1 - 2016-01-09 13:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wiara co tam słychać w starej firmie. To już mija prawie rok od upadłości. Czy nazbierano jakiś pieniądz na zaległe wypłatki. Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
grunt - 2016-01-11 09:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem, bo dzwoniłem do firmy zaległych wypłat nie będzie, ponieważ byli właściciele zostawili takie długi , ze wszystko zgarnie bank.
zdjecie uzytkownika
P-ń 1 - 2016-01-11 20:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bardzo niedobrze pracowałyśmy za darmo znowu los dał nam pstryka w nos. Może sprawiedliwość się o nas upomni i ukarze winnych, wszystkich winnych.
zdjecie uzytkownika
loloj - 2016-01-11 22:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co piszecie jest co najmniej dziwne ponieważ jeszcze rok temu firma robiła rekrutacje i zatrudniała wielu pracowników, wiecie może co się stało z nimi ?
zdjecie uzytkownika
Fidyk - 2016-01-12 07:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [loloj - 2016-01-11 22:19:38]:
Wszyscy pracują w konkurencyjnych firmach
zdjecie uzytkownika
DJE - 2016-01-12 09:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [loloj - 2016-01-11 22:19:38]:
Ci co chcą pracować zawsze pracę znajdą, zwłaszcza w zakładach pracy chronionej. Oni chętnie przyjmują do pracy z grupami.
zdjecie uzytkownika
DJ - 2016-01-13 09:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DJE - 2016-01-12 09:50:21]:
Wszyscy co chcieli znaleźli sobie inną pracę , czasami nawet lepszą ale to nie znaczy że długów nie trzeba uregulować. Zaległe wypłaty należą się nam i nie podlega to dyskusji. Honor i uczciwość tego wymaga. A tak poza marginesem to może w rocznicę upadłości zorganizujemy jakieś spotkanie byłych pracowników ?
zdjecie uzytkownika
DJE - 2016-01-14 08:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DJ - 2016-01-13 09:10:32]:
Piszesz, że honor i uczciwość tego wymaga zgadzam się z Tobą , tylko przekonaj o tym bank oraz byłych pracodawców , którzy nas w to wszystko wpędzili ! Jestem również za tym , żeby się spotkać, choć mieszkam daleko od Jeleniej , ale z przyjemnością przyjadę i odwiedzę galerię.
zdjecie uzytkownika
Manka - 2016-01-14 23:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając wypowiedzi niektórych byłych moich kolegów i koleżanek z antemy stwierdzam ze mój kot ma wyższe iq od was. Kto takich baranów zatrudniał w tej firmie to ja nie wiem. Chyba z litości. Ciemnogród, żenada aż żygać się chce. Dyrekcja mogła otworzyc zamiast nowej firmy, gospodarstwo rolne bo takiej trzody nie widziałam nigdy. Mieli by niezły zysk! Załośni jesteście.
zdjecie uzytkownika
kazek - 2016-01-16 20:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Manka --- nie obrażaj ludzi pokrzywdzonych,taką ocenę to tylko bezduszny typ mógł napisać,a na pewno ten co z krzywdy ludzkiej skorzystał najwięcej...resztę sobie dopisz i przemyśl.
zdjecie uzytkownika
- 2016-01-18 15:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo Kazek
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-01-31 12:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2016-01-18 15:41:03]:
Popieram ten co miał korzyści to tak pisze i obraża ludzi schorowanych . Ciężko na to pracowali.Dlaczego nie należy się wypłata. Nikt za darmo nie chce. Ci co nagrabili niech dadzą . A nie poczuwają się do nieodpowiedzialności.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-02-04 16:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz z naszą kochaną Antemą bedziemy mieli kolejne trudności,czy ktoś coś wie na temat PIt-ów za miniony rok
zdjecie uzytkownika
Doradca - 2016-02-06 17:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2016-02-04 16:15:42]:
Proszę wszystkich nie ponaglajcie wielmożnych Pań o pity zdążą to zdążą a jak nie to nie nasza wina. Mają czas do końca lutego a co dostaniemy po tym terminie to nie nasza sprawa i nie musimy się z tego rozliczać. Jak będziecie je ponaglać będą chciały premie z naszych zaległych pieniędzorków. Siedzimy cicho i czekamy
zdjecie uzytkownika
✈ - 2016-02-07 08:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie zdążą to mogą być kłopoty z tłumaczeniem się i wyjaśnieniami w Urzędzie Skarbowym lepiej niech będzie premia i pity na czas
zdjecie uzytkownika
Doradca - 2016-02-07 09:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i prawda. Przepraszam nie pomyślałam. Proszę Panie o pita
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-07 10:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak będziesz prosić o pita to poproś o pieniążki
zdjecie uzytkownika
babeczka - 2016-02-07 11:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniążki poszły w las i chyba nie wrócą
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-07 15:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo trzeba tak jak mój szwagier sprawę do sadu i jest kasa
zdjecie uzytkownika
- 2016-02-07 17:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co nam pieniążki najważniejsze jest zdrowie trzeba się przyzwyczaić do tego stanu rzeczy.Nie było nie ma i nie będzie
zdjecie uzytkownika
elzunia - 2016-02-09 18:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
helov a kiedymialaby sie odbyc to spotkanie z checia przyjde ,nie sledzilem was dawno i nie wiem co jest grane ,napiszcie kiedy i gdzie to pogadamy i powspominamy dobre czasy a takie przeciez tez byly no nie.szkoda tylko ze trzeba na KASE CZEKAc nie wiadomo jak dlugo pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wik - 2016-02-14 11:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerzedza się skład personelu w byłej firmie. Od marca zostaną tylko trzy kobitki. Z umysłowych pani syndyk zrobi z nich sprzątaczki he,he,he. Ktoś musi pozamiatać ten interes.
zdjecie uzytkownika
oma - 2016-04-07 22:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie od dzisiaj wystawia pity, także spokojnie pewnie dostaniecie każdy w swoim czasie do konca upływu terminu. Ja też czekam na swoj, wczensiej widziałąm, ze szukali Sprzątaczki wiecie czy etraz też szukają?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-25 12:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie kiedy wypłacą nam zaległe pieniądze np za zaległe urlopy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Antema!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antema
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert