Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Antema

Pracowałeś w firmie Antema i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
smutny - 2015-07-13 19:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie moge wuwirzysz czy ktos z was moze to potwierdzic co ja uslyszalem czy to ten sam szef,ta sama firma :/
zdjecie uzytkownika
Pesymista - 2015-07-13 21:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dostałem zaległe pieniążki i to z odsetkami.
zdjecie uzytkownika
Wesoły - 2015-07-13 21:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale co usłyszałeś ?.
zdjecie uzytkownika
Pytający - 2015-07-14 10:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś otrzymał już odpowiedź z sądu, bo trwa to dosyć długo, ja jeszcze nie otrzymałem ODPOWIEDZI
zdjecie uzytkownika
pwstka - 2015-07-14 10:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pesymista - 2015-07-13 21:01:06]:
ile dostałaś i za jaki okres
zdjecie uzytkownika
pESYMISTA - 2015-07-14 14:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pwstka - 2015-07-14 10:48:27]:
Nie wiem za jaki okres dostałem , ale trochę tego było
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-14 15:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja natomiast nadal nic ale zobaczymy morze wyślą jeszcze
zdjecie uzytkownika
pestka - 2015-07-15 08:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pESYMISTA - 2015-07-14 14:42:52]:
dostałeś wszystko czy jeszcze mają ci coś zapłacić,bo ja też czekam jeżeli ktoś coś dostał to piście bo z tego co wiem to jest 800-osób na liście u których antema ma zaległości z wypłatami i odszkodowaniami,a jak do nich dzwoniłam to powiedzieli że jak coś sprzedadzą to będą dzielić po równo dla wszystkich i że może być to po parę złotych zależy ile będą mieć funduszy po sprzedaniu
zdjecie uzytkownika
m j m - 2015-07-15 09:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie słuchaj głupich wpisów. Nikt nic nie dostał.
zdjecie uzytkownika
m j m - 2015-07-15 09:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie słuchaj głupich wpisów. Nikt nic nie dostał.
zdjecie uzytkownika
pytający - 2015-07-16 20:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie czy już dostaliście odpowiedz z sądu, bo ja ciągle czekam i nic
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-07-18 19:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytający - 2015-07-16 20:51:15]:
Dostałem odmowę
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-07-18 19:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytający - 2015-07-16 20:51:15]:
Dostałem odmowę
zdjecie uzytkownika
kasiab - 2015-07-21 15:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie nakrecajcie ludzi kasy nie ma inie bedzie
zdjecie uzytkownika
kasiab - 2015-07-21 15:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie nakrecajcie ludzi kasy nie ma inie bedzie
zdjecie uzytkownika
pfff - 2015-07-21 16:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smutny - 2015-07-13 19:03:07]:
aby pobrać jakieś nędzne nagranie mam płacić ? w dupce ci sie poprzewracało ? Wygląda mi to na jawne naciąganie a później będę płacił za jakieś SMS-y
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-07-22 08:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcę poruszyć temat pracowników przeprowadzających proces upadłości Antemy,to są osoby które zostały zatrudnione przez syndyka ,nikt z nich nie był pracownikiem upadłej firmy i co lepsze w co drugiej sprawie nie ma zielonego pojęcia co robić.Wiem to na 100 %,po swojej sprawie.
zdjecie uzytkownika
kojak - 2015-07-22 22:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-07-22 08:53:14]:
Ha,ha,ha
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-24 11:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kojak - 2015-07-22 22:08:59]:
Ty nie kojak jesteś tylko łysa pała
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-24 16:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-07-24 11:59:21]:
Wszyscy pracownicy Syndyka, którzy prowadzą proces upadłości Antemy, to byli pracownicy upadłej firmy.
zdjecie uzytkownika
kojak - 2015-07-24 19:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-07-24 16:21:56]:
Oooo jakie trafne spostrzeżenie, długo nad tym myślałaś ew.myślałeś?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-24 21:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kojak - 2015-07-24 19:42:34]:
Najbardziej zainteresowany się odezwał (bo to również Ciebie dotyczy). Ja to wiem i Ty to wiesz, i jeszcze kilka osób to wie.Szkoda tylko, że tacy złośliwi, niegrzeczni i nieprzystępni się zrobiliście.
zdjecie uzytkownika
kojak - 2015-07-25 15:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-07-24 21:57:12]:
To jest tylko twoje zdanie
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-25 23:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kojak - 2015-07-25 15:39:38]:
Otóż nie tylko moje zdanie (gdybyś uważnie przejrzał poprzednie wpisy pewnie byłoby Ci co najmniej głupio) , ale wierząc w to jest Ci pewnie lżej. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kojak - 2015-07-26 10:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-07-25 23:16:12]:
Wszyscy się wspólnie nakręcacie, chyba z nadmiaru wolnego czasu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antema
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Antema?
Zadaj pytanie
alert