Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Antema

Pracowałeś w firmie Antema i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-25 11:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-01-25 08:01:52]:
Biuro pracuje do końca lutego. Pisma kierować na adres firmy bo ona dalej istnieje tylko nie świadczy usług.
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-01-25 12:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-25 11:54:35]:
A co w marcu? Pracujesz w Jeleniej Górze w biurze? Jak tak to mam parę pytań bo nie wiem co i jak.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-25 13:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mis - 2015-01-25 12:26:07]:
Do końca lutego zostaną zwolnieni wszyscy pracownicy z biura, już dostaliśmy wypowiedzenia aby stosunek pracy skończył się w lutym. W marcu pani syndyk zatrudni kolka osob pewnie z kadr, , ksiegowosci, płac aby kończyć pewne sprawy. Pani syndyk nazywa się Musialowska. Ona teraz rządzi wffirmie, prezes i dyrektora już nie mają żadnej władzy i prawa do podpisywania czego kolwieg.
zdjecie uzytkownika
marek14 - 2015-01-25 14:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę mi odpisac czy wyplaty za kilka dni stycznia zostaną w lutym jeszcze przelane na konta, ponieważ umowę rozwiązano ze mna 17 stycznia wiec mniejwiecej polowe wypłaty powinienem jeszcze dostać i nie wiem czy mogę na nia liczyc w lutym.
zdjecie uzytkownika
marek14 - 2015-01-25 14:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-25 13:42:56]:
Proszę mi odpisac czy wyplaty za kilka dni stycznia zostaną w lutym jeszcze przelane na konta, ponieważ umowę rozwiązano ze mna 17 stycznia wiec mniejwiecej polowe wypłaty powinienem jeszcze dostać i nie wiem czy mogę na nia liczyc w lutym.
zdjecie uzytkownika
Kraków - 2015-01-25 16:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś mi tu nie pasuje ! Skoro, jak usłyszałam, sąd odmówił upadłości, to skąd i na jakiej podstawie pojawił się syndyk. Czyżby ktoś wprowadza nas wszystkich w błąd ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-25 16:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kraków - 2015-01-25 16:29:24]:
Jak się słucha nie odpowiednich osób to są takie efekty ze się w bani robi kolomyja. Słuchaj dalej osób które sieją zamęt to daleko zajedziesz. Chyba że ty jesteś głównym intrygantem na tym forum i próbujesz ludzi nastawić przeciwko firmie. A sąd nigdy nie odmówił upadłości dla firmy. Te bajki o odmowie upadłości i inne wyszły z pod palca ludzi twojego poziomu czyli poziom 0. Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-01-25 17:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mis - 2015-01-25 12:26:07]:
Jutro bym przedzwonil do firmy i porozmawial coś bliżej. Na kogo bym się musiał powołać żeby trafić do pani/pana. Zależy mi aby mieć pewne dane bo z tego forum wole nie wyciągać wiedzy bo każdy pisze co innego.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-25 18:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napewno rozpoczął się proces upadłości likwidacyjnej. Już od 20 stycznia na pismach jest pieczątka z dopiskiem " w upadłości likwidacyjnej" i wszystko podpisane jest przez syndyka. Podobno szefowie są na zwolnieniu lekarskim. Ale bywają w pracy.
zdjecie uzytkownika
marek 14 - 2015-01-27 18:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy dostał już ktoś z pracowników Antemy swiadectwo pracy, bo ja jeszcze nie dostałem a wiem ze pracodawca ma obowiązek do dwóch tygodni po rozwiązaniu umowy wyslac i mi z koncem tego miesiąca przekroczy te 14 dni.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-01-27 18:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja świadectwo już mam. Dostałam dziś. Prosimy o więcej info,co z odprawami? czy trzeba pisać jakieś podanie, czy to z "automatu " wpłynie? a jeśli pisać, to do kogo? Do firmy, czy Syndyka?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-01-27 22:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogrom pracy muszą wykonać osoby z kadr i płac by zwolnić wszystkich,sporządzić tyle dokumentów i nie wiadomo kiedy będą wypłaty. A właściciele? Szkoda mówić.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-01-27 23:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakto nie wiadomo kiedy będą wypłaty ,czy syndyka terminy nie zobowiązują
zdjecie uzytkownika
ja też - 2015-01-28 11:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W przypadku zastosowania skróconego okresu wypowiedzenia pracownikowi przysługuje odszkodowanie za pozostałą część tego okresu, przy czym miesiące, za które przysługuje odszkodowanie, wlicza się pracownikowi, który w tym czasie nie podjął żadnej pracy, do okresu zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-28 18:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy bendom wypłaty za styczeń?
zdjecie uzytkownika
do 10-go - 2015-01-28 21:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypłaty BĘDĄ a raczej powinny być do 10-go lutego
zdjecie uzytkownika
syndyk - 2015-01-31 10:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie bendzie wypłat 10 bendom za miesioc lub 2 miesioce.dzwoniłem do syndyka.
zdjecie uzytkownika
marek14 - 2015-01-31 12:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [syndyk - 2015-01-31 10:23:16]:
skad ty masz informacje ze nie będzie wypłat skoro syndyk nie udziela takich informacji osobom postronnym?
zdjecie uzytkownika
syndyk - 2015-01-31 17:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od pani syndyk dzwoniłem do niej jestem byłym pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
marek14 - 2015-01-31 17:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [syndyk - 2015-01-31 17:17:36]:
ja również byłem pracownikiem Antemy ale na żadne moje pytanie zadane telefonicznie nikt nigdy mi nie udzielil zadnej informacji wiec dlaczego akurat Tobie i to Pani Syndyk takiej informacji udzielila??Bzdury piszesz bo jest cos takiego jak tajemnica zawodowa i niewieze ci ze Pani syndyk zlamala przepisy i ci powiedziała co i jak....
zdjecie uzytkownika
syndyk - 2015-01-31 19:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fudusz gwaratowany nam to wypłaci ale dzieś za 2miesioce tak mi powiedziała znawco.
zdjecie uzytkownika
ja też - 2015-02-01 11:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aby FUS wypłacił to najpierw musi syndyk nie wypłacić(a musi wypłacić NIEZWŁOCZNIE).Wtedy trzeba zwrócić się pisemnie lub elektronicznie do FUS we Wrocławiu o wypłacenie pieniędzy.To wszystko jednak trwa.
zdjecie uzytkownika
syndyk - 2015-02-01 12:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem ile to trwa ale na wypłaty poczekamy z 3 miechy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-01 20:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ogarnijcie już za parę dni się zobaczy czy będzie czy tez nie
zdjecie uzytkownika
fadboj - 2015-02-01 21:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta bendzie jak w tamtym miesiocu!16 lub wcale.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antema
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Antema?
Zadaj pytanie
x