Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Antema

Pracowałeś w firmie Antema i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-10 11:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś ja pracowałam do 24 stycznia i świadectwo podpisane przez syndyk i dalej nic nie dostalam
zdjecie uzytkownika
******** - 2015-04-10 11:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie o świadectwo chodzi tylko o wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
elzbieta - 2015-04-10 21:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wspolczuje tym kobietom ale nie 2-3 tylko jest ich 7 i jACYS PANOWIE TEZ SA ale to nie znaczy ze maja malo pracy czekajmy cierpliwie. a o jakie skladki chodzi przeciez zus nie placa juz to dlaczego maja byc potracenie i jeszcze wypadkowe o co tu chodzi
zdjecie uzytkownika
% - 2015-04-11 18:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [elzbieta - 2015-04-10 21:16:56]:
O pieniądze i pracę dla tych, którzy ją jeszcze mają. Czym dłużej tym lepiej. Nieprawdaż.
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-04-13 16:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś wie jakimi kryteriami kierują się syndyk i pracownice rozliczajac należności pracownicze? Czy co niektórzy mają przywileje? Dostali już pieniądze za tytułu odpraw. Kiedy ruszą ze wynagrodzenia mi za styczeń i luty? Ile mamy czekać niech pani syndyk załatwi pomoc swoim pracownikom a nie tłumaczy że nie wiedziała że takie będą problemy bo firma zatrudniala osoby na terenie całej Polski. Przed podjęciem decyzji o przyjęciu prowadzenia procesu upadłościowego był czas od 05.12.2014 do 20.01.2015.na poznanie sytuacji w firmie, na jej profil działalności. Straciliśmy my pracownicy przynależy nam zakładowy fundusz rehabilitacji osób niepełnosprawnych, bo pracodawca od 2011 r zawiesił dofinansowania na cele rehabilitacyjne, pokrywal koszty dojazdów do nadzorowanych placówek nadzorujacym były to spore kwoty np. 1800 zł miesięcznie. W styczniu obiecano wypłatę ze ZFRON dofinansowanie ale wszedł syndyk i spora kwota ZFRON została na koncie syndyka. Pieniądze na tym koncie pochodziły z PIT 4 czyli nasze podatki od wynagrodzeń nie szły do urzędu skarbowego. Ciekawe co dalej?
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-04-13 22:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [???? - 2015-04-13 16:40:22]:
Ja dostałam odprawę zwolniona byłam w połowie lutego. Ale wynagrodzenia nie otrzymałam ani za styczeń ani za luty. To prawda wysyłałem wniosek o dofinansowanie ze zfron do zakupu okularów i nic za tego. Może trzeba się upominać?
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-04-13 22:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [???? - 2015-04-13 16:40:22]:
Ja dostałam odprawę zwolniona byłam w połowie lutego. Ale wynagrodzenia nie otrzymałam ani za styczeń ani za luty. To prawda wysyłałem wniosek o dofinansowanie ze zfron do zakupu okularów i nic za tego. Może trzeba się upominać?
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-04-14 08:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jakie pieniądze z ZFRON-u zostały na koncie syndyka? Nie macie pojęcia w czym rzecz a bierzecie się za dyskusje. Pieniądze są już dawno przekazane do Warszawy a dlaczego? czyja jest to zasługa, pomyślnie a dopiero wtedy osądzajcie !
Pracownice syndyka już dawno wszystko naliczyły . Poprawki robi FGSP ale pieniądze zatwierdza i wypłaca ministerstwo. Tam również się czeka , bo przecież nie jedna jest tam taka Antemka co upadała. Może wykonacie telefonik do ministerstwa? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-04-14 08:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XYZ - 2015-04-14 08:05:59]:
To kiedy będzie wypłata za styczeń , luty, i odszkodowania za skrócenie okresu wypowiedzenia i odprawy skoro zostały naliczone bo pewno można to określić. Bardzo proszę
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-14 18:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [???? - 2015-04-13 16:40:22]:
no mysle ze pracownicy co zostali maja racje chodzi o to aby jak najdluzej pracowAC.PRZECIagac, naprawiac bledy bo to dla was kasa prawidlowo im dluzej tym lepiej. PRAWDAZ
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-14 18:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [% - 2015-04-11 18:58:24]:
no mysle ze pracownicy co zostali maja racje chodzi o to aby jak najdluzej pracowAC.PRZECIagac, naprawiac bledy bo to dla was kasa prawidlowo im dluzej tym lepiej. PRAWDAZ
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-04-15 22:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-04-14 18:53:11]:
Sragdaz.
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-04-16 22:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś zwolniony z datą 28.02.2015 dostał pieniądze? W biurze trudno się coś dowiedzieć. Pozdrawiam i życzę zdrowia
zdjecie uzytkownika
wala - 2015-04-16 23:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [???? - 2015-04-16 22:55:05]:
Pani syndyk trzeba pytać czemu to tak długo trwa. Chyba ktoś sobie nie radzi może za dużo pracy albo za mało pracowników zatrudniono. Drogie panie poproscie panią syndyk o pomoc, przez telefon twierdzi że bardzo ciężko pracujecie .
zdjecie uzytkownika
jelenia - 2015-04-18 09:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą wynagrodzenia za styczeń i luty dla oso zwolnionych 28 lutego. Czy ktoś może odpowiedzieć
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2015-04-18 16:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jelenia - 2015-04-18 09:46:57]:
Cierpliwości. Ślimak chodzi powoli ale zawsze zdąża.
zdjecie uzytkownika
jelenia - 2015-04-18 19:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mistrz - 2015-04-18 16:48:15]:
Jak się nie ma pieniędzy na jedzenie i leki to co robić? Pracę dopiero rozpocząłem i też czekam na wypłatę na maj. Płakać się chce.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-18 19:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni się nie spiesza maja nas gdzieś
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2015-04-18 22:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jelenia - 2015-04-18 19:15:21]:
Współczuję wam wszystkim, ale co zrobić to są ludzie nieudaczni, bez duszni, baz serca i zasad moralnych.
zdjecie uzytkownika
alfa - 2015-04-19 08:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mistrz - 2015-04-18 22:13:16]:
Nie martwcie się jakoś tam będzie , przecież muszą wam zapłacić
zdjecie uzytkownika
Elokwentna - 2015-04-19 08:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mistrz - 2015-04-18 22:13:16]:
Daj spokuj, przecieRZ to terz lódzie .
zdjecie uzytkownika
roz.. - 2015-04-19 17:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedys.. ale powiedzane.i tak bendzemy czekac
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-04-19 19:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba zapytam sędziego komisarza o przyczynę tych opóźnień. Może on coś będzie wiedział.
zdjecie uzytkownika
- 2015-04-19 20:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam tylko kierowcy pracowali poprawiali po brygadach...
zdjecie uzytkownika
roz.. - 2015-04-19 21:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylo pisane wczesniej ze 23.04benda wyplacane pieniadze,a teraz wychodzi na to ze znow sobie ktos zla date podał,aby tylko ludzi uspokoic,i tak sie ciagnie itakie przecaganie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antema
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Antema?
Zadaj pytanie