Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Antema

Pracowałeś w firmie Antema i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Poznań - 2015-03-24 15:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś dostał wypłatę za styczeń? Jak długo będziemy czekać, od czego to zależy. Może przypadną nam pieniądze. Jeżeli cos wiecie napiszcie
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-03-25 12:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poznań - 2015-03-24 15:10:46]:
Może panie a biura cos wiedzą albo zadzwoń do syndyka lub do funduszu gwarantowanych świadczeń pracowniczych.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-25 12:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to proszę o numer telefonu
zdjecie uzytkownika
wjtk - 2015-03-25 13:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-25 12:27:39]:
Jak zdobędziesz numer telefonu i tam zadzwonisz to proszę cie napisz co ci zostało powiedziane?kiedy będą w końcu te wyplaty
zdjecie uzytkownika
nr.tel - 2015-03-25 14:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syndyk 601993499
nie daj się omamić
zdjecie uzytkownika
kotka - 2015-03-25 14:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są plotki ze do świąt nic nie dostaniemy, rozmawiałam z panią z Jeleniej która była nadzorem, teraz c
zdjecie uzytkownika
nr.tel - 2015-03-25 14:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kotka - 2015-03-25 14:20:02]:
Na pewno nikt nic nie dostanie. panienki z biura robią wszystko by pracować jak najdłużej. one wypłatę od s-ka dostaną za miesiąc marzec na pewno, więc nami się nie przejmują. Trzeba będzie powiadomić inspektora pracy czyli PIP. Wynagrodzenie to rzecz święta
zdjecie uzytkownika
Lejek - 2015-03-25 16:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panienki z biura i jedna mężatka dostały już 3 razy wypłatę.
zdjecie uzytkownika
Tadzio - 2015-03-25 16:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lejek - 2015-03-25 16:00:44]:
Trzeba to jednak zgłosić do PIP. Niech Każdy w swoim mieście zawiadomi Inspektora. czym więcej zgłoszeń tym lepiej. Podobno i premie dostały.
zdjecie uzytkownika
zrozpaczona - 2015-03-25 19:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lejek - 2015-03-25 16:00:44]:
Lejek mam nadzieję że masz pieniądze na święta. Nie kpij ze nas które mamy dzieci na utrzymaniu. Przecież wiemy że dostaniecie wynagrodzenie od syndyka. To normalne bo pracujecie.postarajcie się żebyśmy dostały nasze wynagrodzenia jak najszybciej. Właściciele zostawili pewno pieniądze bo inaczej nie przyjął by sąd upadłości.
zdjecie uzytkownika
Pracownicy syndyka - 2015-03-26 08:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informacja dla wszystkich oczekujących na wynagrodzenie za miesiące styczeń i luty oraz odprawy z tyt. utraty pracy proszeni są o pilny kontakt z firmą tylko w przypadku zmiany nr konta bankowego,bądź jego likwidacji, adresu zamieszkania i nr telefonu .
Nr kontaktowy do firmy 75 76 43 115 .
Powyższe dane potrzebne są do przyspieszenia procesu wypłaty, ponieważ dane przekazane w chwili upadłości do FGŚP muszą być zgodne z aktualnymi danymi pracowników.
zdjecie uzytkownika
wjtk - 2015-03-26 08:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownicy syndyka - 2015-03-26 08:12:32]:
NA kiedy sa przewidziane wysylki na konta wynagrodzenia za miesiąc styczeń?
zdjecie uzytkownika
zrozpaczona - 2015-03-26 09:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownicy syndyka - 2015-03-26 08:12:32]:
Dzięki że ktoś tak normalnie po ludzku napisał informację. Wiadomo że każdy błąd w wykazach do Funduszu Świadczeń Pracowniczych oddala wypłatę wynagrodzeń. Tak informują w funduszu. Więc to od pracowników syndyka zależy kiedy będą pieniądze. Może dajmy im szansę by to zrobiły szybko i dobrze nie przeszkadzajac Im zbędnymi telefonami.
zdjecie uzytkownika
Tadzio - 2015-03-26 10:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownicy syndyka - 2015-03-26 08:12:32]:
Ale bzdury. Chyba sobie żartujesz.Jak kłamałaś tak kłamiesz nadal. Stara szkoła p. B. .Nagle ludzie pozmieniali nr. kont, po prostu macie wielki bałagan.
zdjecie uzytkownika
M - 2015-03-26 14:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadzio - 2015-03-26 10:59:25]:
Panie Tadzio szkoda , że zrozumienie pewnych spraw przerasta Pana możliwości . Jasnym przecież jest , że koniecznie trzeba zweryfikować dane bo choćby jedna osoba nie dostała należnych świadczeń to było by nie w porządku . Poza tym proszę wierzyć iż zmian wbrew pozorom jest wiele . Pozmieniali ludzie banki oraz konta a także adresy zamieszkania . Nie jest chyba wielkim problemem podanie przez zainteresowane osoby nowych danych . A jeśli to Pana nie dotyczy to po co zabierać głos.
zdjecie uzytkownika
Tadzio - 2015-03-26 14:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M - 2015-03-26 14:11:10]:
Proszę się nie tłumaczyć. Ta sprawa dotyczy mnie i wszystkich innych pracowników
ponieważ to nam nie wypłaca się należnych wypłat. Ostatnie wypłaty przebiegły dość sprawnie, dziwne, że teraz są problemy. Chyba na złość część pracowników zmieniła bank i miejsce zamieszkania. Każdy broni swojego tyłka.
Ostatnia prośba. Proszę nie podszywać się pod inne osoby. Ja wiem kto to odpisuje. Weż się do porządnej pracy i skończ wreszcie te listy.
zdjecie uzytkownika
Tadzio - 2015-03-26 14:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M - 2015-03-26 14:11:10]:
Zapomniałem dopisać, że nie pozdrawia i nie życzę Wesołych Świąt. Za to życzę wam aby zabrakło P. syndyk kasy na wasze wypłaty
zdjecie uzytkownika
K-ka - 2015-03-26 15:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadzio - 2015-03-26 14:28:29]:
To na pewno panią M zrozumienie pewnych spraw przerasta skoro nie może poradzić sobie ze sprawnym i szybkim sporządzeniem list. W funduszu rozkładają ręce, chyba śmieją się z tych pomyłek- takie odniosłam wrażenie kiedy rozmawiałam z Panią z funduszu.
zdjecie uzytkownika
Aśka - 2015-03-26 16:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochane panie nie z powodu złego nr konta czy adresu fundusz zwraca listy do poprawki. Troszeczkę honoru. Przyznajcie się do swojego błędu
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-26 19:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni przedmówcy myślę że wiele opinii tutaj wyrażonych jest krzywdzaca. Właśnie w kwestii dokumentacji pracowniczej. Pracownik wyrażający chęć podjęcia pracy wypełnia kwestionariusz, gdzie powinny być prawidłowe dane, prawdziwe bo potwierdzane wlasnym podpisem . Bardzo często zdarzało się że w kwesionariuszu były błędnie podane dane adresowe, zły pesel, nr telefonu, nr konto itd. Staranności zabrakło osobom które teraz kierują słowa krytyki pod adresem innych. Proszę to przemyśleć bo jeżeli wśród np 900 osób połowa miała błędy w kwestionariuszach to sprostowanie tego nie jest łatwe. Zaznaczam ze nie pracuję u syndyka ale kiedyś pracowałam w kadrach w Antemie .Zostałam zwolniona i dziękuję ze mnie zwolniono bo znalazłam lepszą pracę. Pozdrawiam i solidarnie się ze wszystkimi zwolnionymi
zdjecie uzytkownika
Panna - 2015-03-26 19:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest nieprawda. Nagle tyle błędów. Dziwny zbieg okoliczności.
Widziałam cię. Pracujesz w Urzędzie Miasta.
zdjecie uzytkownika
M - 2015-03-26 20:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadzio - 2015-03-26 14:28:29]:
Panie Tadzio nikt nie zamierza się tłumaczyć a jeśli sprawa dotyczy Szanownego Pana to rozumiem iż zmienił Pan dane . Jeśli nie to pieniądze dostanie Pan na pewno na podane konto . Niech wreszcie Pan i podobne osoby zrozumieją , że zdarzają się rożne przypadki i zmiany następują i na prawdę nie rozumiem po co to wylewanie niepotrzebnych żali,wymyślanie plotek i powielanie niesprawdzonych informacji.Jeśli ma Pan jakieś wątpliwości to powinien Pan pofatygować się do siedziby byłej firmy a za pewne panie podadzą Panu u ilu osób w ciągu tych 3 miesięcy dane uległy zmianom , do ilu osób nie można się dodzwonić bo podane numery uległy zmianom do ilu osób pracownicy jadą do domu aby te dane uaktualnić.Wysłać pieniądze na konta z ostatniej wypłaty to na prawdę nie jest problem ale co się stanie gdy ktoś zmienił bank lub zamknął podane konto.Pieniądze nie wrócą do syndyka tylko do funduszu i co wtedy.Zamiast pochwalić panie pracujące za tyle trudu w ustalaniu informacji aby wszyscy dostali to co im się należy osoby Pańskiego pokroju dolewają oliwy do ognia.W odróżnieni od Pana Zyczę wszystkim byłym pracownikom Zdrowych i pewnie w większości przypadków szczęśliwych Świąt.W większości bo Jak to w życiu bywa te wredne Panie pracujące u syndyka robią wszystko aby wypłaty odbyły się jak najszybciej,A pewnie wtedy na tym forum ktoś Im podziękuje.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-03-26 21:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już na zaś DZIĘKUJĘ.Owocnej pracy!!!
zdjecie uzytkownika
pestka - 2015-03-26 22:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzisjaj osobiście dzwoniłam do funduszu zostałam poinformowana że pieniądze zostały zamówione,listy poszły do podpisu i że najpóżniej do środy powinniśmy mieć wszystkie pieniadze na końcie,oprócz mnie słyszało to jeszcze 4-ry osoby tak że mam nadzieje że ta pani z funduszu nie robiła z nas balona.
zdjecie uzytkownika
M - 2015-03-27 07:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie pisałem , Ze dla niektórych pracowników Święta będą szczęśliwe. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antema
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Antema?
Zadaj pytanie