WELCOME Airport Services Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 161 ocen.

Opinie o WELCOME Airport Services Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WELCOME Airport Services Sp. z o.o.

olaf

https://www.pracuj.pl/praca/pracownik-lotniska-bagazowy-islandia,oferta,5612122 a także ogłoszenia do innych działów. Dla obecnych i potencjalnych pracowników : nie marnujcie swojego czasu w LSAS czy WAS.

Jon
@olaf 27.10.2017 21:37
https://www.pracuj.pl/praca/pracownik-lotniska-bagazowy-islandia,oferta,5612122 a także ogłoszenia do innych działów. Dla o...

Bez przesady w keflaviku tez sie trzeba naładować.. .szczególnie zxowe klimaty na Cleaning nie polecam na dłuŻej niż 5-6miesiecy

WAW
@Jon 21.11.2017 13:17
Bez przesady w keflaviku tez sie trzeba naładować.. .szczególnie zxowe klimaty na Cleaning nie polecam na dłuŻej niż 5-6miesiec...

no to zima w Welcome jest idealna dla ciebie

Rol

Pracowałem 15 lat na lotnisku dodatkowo spędziłem 6 miesięcy pracując dla wielkiego skandynawskiego przewiznikprzewoźnika a w was nawet na rozmowe za 1900 netto nie chcą wziąć śmiech niecdziwcie się zatem ze ludzie śpi.. .ja zagranicectyrac

Ala

Powiem tak, to , co tu czytan to jest dramat!! Sama pracuje na lotnisku - zagranica i to jest praca marzen. Zmiana trwa 12g ale co 3 godz przerwa na kawka lunch sruch itp wiec whxhodzi mniej niz 6 godz, 15 dni pracujacuch, atmosfera jak na koloni letniej ( pracuja sami polacy- nie ma cebul!!). No o zarobkxh nawet nie wspomne, bo az niewypda....Uciekajcie poki mozecie z takiej pracy :)

anon

W Welcome w dziale PAX pracownik jest traktowany jak chłop pańszczyźniany który powinien traktować pracę jak namaszczenie.

anonymous

Dla zainteresowanych - Pracownicy mega sfrustrowani I wsciekli na to, ze tam jeszcze pracuja, przenosi sie to na niewinnych pasazerow i klientow!!! O profesjonalizmie mozna zapomniec, przoduje prostactwo I (usunięte przez administratora)!!! ludzie - wsiowe prymitywy!!! Mozna zapomniec!!!

Rafał K.

Jeśłi jest kotos z lotniska we Wrocławiu, to mam propozycję współpracy. Kontakt na email: seat1900 małpka gmail kropka com

Szukający

Jak wygląda praca w Welcome w Warszawie? Mam dwie propozycje - z Welcome i LS. W tej drugiej firmie wiem już jak płacą i popytalem trochę i odeszła mi ochota do pracy. Jak jest w Welcome? -jezeli równie beznadziejnie co w LS to szukam czegoś innego - pomóżcie proszę i napiszcie.

ciekawski

Jak na dzień dzisiejszy wygląda praca w WAS Poznan? Jak zarobki na "dzien dobry" i ewentualna mozliwosc rozwoju? Proszę o nie wylewanie zalu tylko o rzeczowe odpowiedzi

Ziom

Welcome to firma ,która przeistoczyła się z LOT-u ,potem każdy oddział miał nazwę od swoich miast czym starsze czasy tym lepsze zarobki , aż nadszedł feralny dzień konsolidacji spółek Welcome ,na dzień dzisiejszy po zmianach czwarty prezes, co obiecana podwyżka to zmiana prezesa wreszcie się udało i z wielkiego 9-mc przygotowania pracownicy o dużym stażu dostali po 200 zł brutto podwyżki ,kierownicy działów obniżki i nie są to wielkie zarobki pracownik wykwalifikowany odpowiadający za samolot pasażerów bagaż itp. zarabia od 2500zł bruttu do 4050 zł bruttu. Bardzo dziękujemy Związkom Zawodowym Solidarność z Panem W. na czele dba o solidarność, ale tylko w Krakowie. Odradzam wszystkim Pracy w tej firmie wyzysk zastraszanie wykorzystanie mobbing tyle zostało z porządnej firmy. Firma pozbyła się fachowców zwalniając ich lub przenosząc na mało znaczne stanowiska . Oddziałami oraz stanowiskami kierowniczymi zarządza ekipa kolesi i nie wchodzą tu umiejętności czy wiedza .

Vgv

Jestem obecnie pracownikiem rampy tzn obsługa płytowa posiadam wszystkie szkolenia Udt wypychanie Odladzania load master i powiem tak czas uciekać bo ten statek tonie. Ostatnio wprowadzone zmiany wypowiedzenie zmieniajace dla całości załogi oczywiście mniej korzystne .kierownicy 2 spoko reszta gamoni lub frajerow szcz3golnie jeden. Szczerba ty frajer

on ciekawy

co sądzicie o pracy na stanowisku specjalista od płyty lotniska polega na załadunku rozładunku bagazy sortowanie bagazy poczta i cargo oraz operwaniem sprzetem lotniczym generalnie obsługa samolotu na płycie lotniska ????

niesmak
@on ciekawy 26.08.2017 09:24
co sądzicie o pracy na stanowisku specjalista od płyty lotniska polega na załadunku rozładunku bagazy sortowanie bagazy poczta...

Piszę jako pracownik. Niestety obecny. Jeszcze. Jak prawie wszyscy w tej firmie szukam czegokolwiek innego. Do niedawna nie było jeszcze aż tak źle, ale w ciągu ostatnich miesięcy firma upadla na łeb. Odeszła niesamowita ilość osób, i to takich które na lotnisku pracowały po kilkanaście lat (praca trochę uzależnia i firma niesamowicie to wykorzystuje). Niestety brak ludzi odbija się na tych co jeszcze pozostali. Praca jest ciężka, pasażerowie bywają mocno kłopotliwi, ciągły nacisk na czas i tłumaczenie się z każdej minuty opóźnienia, foch pasażerów, że muszą płacić np. za nadbagaż, lub że się spóźnili na samolot. Pracujesz w święta, dni wolne, weekendy. Jeśli na płycie to dodatkowo w ciężkich warunkach. Do tej pory, co już wspominano, bardzo dużym plusem byli ludzie, ale na wszystkich nerwowa atmosfera się mocno odbija i to wyraźnie widać także i w kontaktach z kolegami w pracy. Dodatkowo ponosisz dużą odpowiedzialność za to co robisz. Szczerze, to nie mam pojęcia co oznacza w tym przypadku "specjalista od płyty lotniska". Możesz ładować bagaże, albo koordynować rejs (czyli być ofiarą od wszystkiego). Sortowanie bagaży raczej nie. Umowę o pracę szybko możesz dostać, ale naprawdę NIE POLECAM. Ja będę uciekał jak tylko coś znajdę.

Agnieszka

@No nie bardzo. - a czy była możliwość podpisania z pracodawcą umowy o pracę? Być może ten rodzaj umowy regulowałby godziny pracy, czy ewentualne nadgodziny.

Q

Aberdeen, Szkocja, rampa. £1600 podstawy jako team leader + okolo £150-£200 shift allowance - wszystko po podatku. Zmiany rozne - albo od poniedzialku do piatku (tydzien porannej zmiany, pozniej tydzien wieczornej) albo zero hours - czyli pracujesz jak chcesz (wpisujac sie w grafik). Na zmianie robisz od 3 do 5 lotow. Ekipa fajna - szkoci nas lubia, bo sie nie o p ierdalamy. Milego dnia.

Love coster
@Q 15.08.2017 23:48
Aberdeen, Szkocja, rampa. £1600 podstawy jako team leader + okolo £150-£200 shift allowance - wszystko po podatku. Zmiany r...

Pdf.. ..to żeś zadziałał napisz ile możesz odłożyć z tej pensji bylem na islandii najniższa krajowa pelno Polaków którzy za extra sprzedadzą Ciebie Polsce supervisorce dzieki

No nie bardzo.

Zdecydowanie nie polecam (Dział Pasażerski/Warszawa). Pracowałam ponad rok, był to rok ciągłych stresów, ciągłych telefonów na wolnym czy może nie mam ochoty przyjść. Na 5 zmian w tygodniu, co najmniej 3 dostawałam na 3.45-12.45. I żeby jeszcze udawało się wychodzić punktualnie. O nie, mój osobisty rekord to 3.45-16.00, bo nie było komu mnie zmienić, a że pracowałam na umowie zlecenie to byłam pracownikiem bez praw. Zgadzam się z przedmówcami, wiecznie obrażone DM, chyba że odpowiednio wejdziesz w tyłek. Zadzwonisz z jakimkolwiek pytaniem, wpierw usłyszysz "czy ty jesteś nienormalny/nienormalna?". To wszystko za szałowe 12zł/h (umowa zlecenie). Kierownik działu również czarująca osoba, wiele razy doprowadził mnie do płaczu. Pasażerowie - często agresywni, jeśli coś idzie nie pomyśli (zapłaciłem 100 zł za bilet do Londynu Luton - jestem panem wszechświata, wymagam wszystkiego. Przynajmniej raz w tygodniu byłam obrażana, Służba Ochrony Lotniska wzywana w ekstremalnych sytuacjach, zamiast łagodzenia sytuacji, jeszcze bardziej ją zaognia. Szkoda nerwów oraz zdrowia. Plusy - agenci z którymi miałam okazję pracować, sam klimat lotniska. To wszystko. Uważam że lepiej bym zrobiła idąc na kasę, miałabym przynajmniej ludzkie godziny pracy oraz wolne święta. Da się przeżyć, jednak można "przeżyć" w bardziej godziwych warunkach.

pracowałem-odradzam

@Żal i smutek a najczęściej bezradność oczywiście jak każda wiedza jest to do ogarnięcia, nawet fizyki jądrowej można się nauczyć w X czasie pytanie tylko czy warto? dostajesz 1600 zł za wiedzę która musisz posiąść jakieś 40x większą niż na stacji benzynowej czy w sklepie z ciuchami za taką samą kwotę dodatkowo trzeba się uczyć w domu, bo sama nauka w pracy to za mało bo trzeba jak najszybciej zrobić z Ciebie samodzielnego pracownika dla mnie nie do pomyślenia jest np uczyć się pracy po pracy za 1600 zł, gdyby mieli dawać 5000 zł to spoko, coś za coś, siedze w pracy - uczę się, wracam do domu autobusem - uczę się, siadam do obiadu biorę notatki i się uczę, kładę się spać i się uczę i jest to warte tego wynagrodzenia, a tu? lepiej iść na kasę do reserved czy na magazyn do auchana i dostać takie same pieniądze i mieć wyj*bane :) i zdecydowanie odradzam "dorobienia sobie" pracując tam, lepiej dorobić sobie przy byle jakim stoisku na plaży, sprzedając lody czy nawet rozdając ulotki bo pieniądze takie same a mózg wam wyparuje po tygodniu nauki i stresu tam :)

Żal, smutek i bezradność
@pracowałem-odradzam 05.08.2017 17:09
@Żal i smutek a najczęściej bezradność oczywiście jak każda wiedza jest to do ogarnięcia, nawet fizyki jądrowej można się nau...

Zgadzam się, że lepiej iść do sklepu i mieć spokojną głowę i pracować bez stresu. Fajnie, że jak do tej pory atmosfera była ok. Jednak wszyscy są już zmęczeni wiecznym brakiem ludzi i odbija się to na relacjach. Większość chodzi zła i nie może patrzeć jak kierownicy (Warszawa), czyli duty managerowie siedzą po kilka osób w pokoju i się śmieją przez większość zmiany a pracownik nie ma kiedy zjeść. Niektórzy z nich starają się jakoś zachować w tej ciężkiej sytuacji, ale większość niestety jest bezczelna i jeszcze dobija bardziej. Zapytajcie przez kogo odchodzą ludzie.

pracowałem-odradzam

szkolenia ze wszystkiego i z niczego, mówią na nich dosłownie o każdym aspekcie pracy ale 95% tego co masz na szkoleniu nie zobaczysz w normalnym dniu pracy do tego wiedzy którą trzeba przyswoić można by zapisać na więcej stron niż ma encyklopedia JEST JEJ PO PROSTU OD GROMA wymagają ogrom odpowiedzialności, straszą non stop brakiem premii dla całego działu jak ktoś spieprzy robotę a dodam tylko że stres i tempo jest tam 24/7 więc o błąd nie trudno wymagają odpowiedniej aparycji, koszule, spodnie (o dzinsach niema mowy) oczywiście eleganckie buty i marynarka inaczej nie pracujesz dostać się nie trudno, wystarczy znać angielski atmosfera napięta, jak trzeba pogadać z kierownikiem to zależy od jego dnia czy ci powie spi*rdalaj czy udzieli odpowiedzi raz trzeba przyjśc na 4 w nocy a raz kończy się o 2 i cały ten bajzel za minimalną stawkę 1600 zł na rękę, sami sobie odpowiedzcie czy warto

Żal i smutek a najczęściej bezradność
@pracowałem-odradzam 03.08.2017 17:15
szkolenia ze wszystkiego i z niczego, mówią na nich dosłownie o każdym aspekcie pracy ale 95% tego co masz na szkoleniu nie zob...

Pracuję-odradzam. Wiadomości jest faktycznie bardzo dużo, ale jest to do ogarnięcia. Dziewczyny szkolące dają z siebie bardzo dużo i w dostępny sposób zapoznają z firmą i ogólnie pracą. Do działu PAX później nowych przejmuje pani od treningu na terminalu i tu też jest bardzo dużo wiadomości. Koordynatorzy są pomocni i to na nich na terminalu można liczyć. Do DM nikt nawet nie dzwoni bo i po co? Po wyzwiska? Przeważnie jak na zmianie jest MW i MG. Całym złem jest bez zmian pokój kierowników zmiany. Nic się nie robi z tym wiecznie obrażonym towarzystwem, które NIGDY nie przyzna się do błędu a tych popełniają na co dzień bardzo dużo. Przeważnie 2 panie, przez które odchodzi największy procent pracowników. Wszyscy wiedzą, że chodzi o te 2, które przed chwilą wymieniłem/łam. Szkoda, że nikt nic z tym nic nie robi. Chcesz dorobić na wakacje, zobaczyć dużą firmę, z którą nie radzi sobie "kadra zarządzająca"? Zapraszamy = Welcome. A jak jesteś z Ukrainy to już drzwi otwarte na oścież. I nie mam nic do Ukraińców, ale czas uczyć się tego języka bo większość jest z tamtych stron.

Bin

Dyspozycji centrum bezpieczeństwa i obsługi technicznej port lotniczy gdansk wie ktoś jakie zarobki i co to za Praca?

Pracownik

Za noszenie bagaży proponują 14 brutto, po 3 miesiącach 16 brutto. Można wybrać czy chce się umowę o pracę czy zlecenie. Trzeba być dostępnym od 5 do 24.

Agnieszka

@sikorka dziękujemy za Twoją opinię. Rozumiem, że brak szacunku do pracownika można zauważyć ze strony klientów, a nie samego pracodawcy?

nikt
@Agnieszka 10.05.2017 13:36
@sikorka dziękujemy za Twoją opinię. Rozumiem, że brak szacunku do pracownika można zauważyć ze strony klientów, a nie samego p...

czy pani moderator uwaza, ze wynagrodzenie -byc moze na umowe zlecenie-13zł brutto/godz. za prace w stresie, halasie i w miejscu, ktore trabi o nieustajacym sukcesie finansowym jest przejawem szacunku dla pracownika?

Agnieszka

@qq, na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Piszesz, że w WELCOME Airport Services Sp. z o.o. nie ma szacunku do pracownika. Co masz konkretnie na myśli? Czym objawia się wspomniany przez Ciebie brak szacunku? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja?

sikorka
@Agnieszka 09.05.2017 10:05
@qq, na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Piszesz, że w WELCOME Airport Services Sp. z o.o. nie ma szacunku do pracownika. Co...

Agnieszko nie wiem jak Ty sobie radzisz , ale pasazerowie potrafia obrazac w najbardziej chamski sposob, nie mozesz z tym nic zrobic SOL nie reaguje , przelozenie nawet nie chca sluchac, SG przyjada dopiero kiedy dochodzi do rekoczynow. Kierownicy jak kierownicy jedni lepsi drudzy mniej , bawia sie w audyty czy mowisz pasazerowi dzien dobry I czy sie usmiechasz , a gdy pasazer musi zaplacic za nadbagaz I nazywa cie suka kurwa I szmata bo on za bilet dal cale 50 zeta I teraz ma stowe jeszcze doplacac, to kierownik uwaza ze nic sie nie dzieje. Na odprawe pasazera masz 70 sekund , a wiekszosc podaje Ci dowod ktory trzymal przed chwila w paszczy. Kierownik mowi jak Ci sie nie podoba to mam 50 na twoje miejsce I tak dalej. Ty czujesz sie szanowana w pracy. Nadmieniam ze pracuje jako agent odprawy pasazerskiej za 13 zeta brutto.

qq

pracowalem i stanowczo odradzam. totalny pzpr. zero szacunku dla ludzi. pensje marne, wymagania wielkopanskie. szkoda czasu na nich i pradu. rotacja, jak w supermarketach- kazdy kto moze to ucieka.

ToTylkoJa

A ja mam pytanie o Kraków. Jest nabór na "Pracownik Obsługi Płytowej" Powyższe komentarze przeczytałem, ale chciałbym wiedzieć jak się sytuacja w Krakowie przedstawia.

Nununana

Witam mam pytanie czy szkolenia odbywają się w Warszawie czy w mieście w którym.pracujesz?

Agnieszka

@Kolaa, będziesz aplikowała na to stanowisko?

Kolaa
@Agnieszka 12.04.2017 09:50
@Kolaa, będziesz aplikowała na to stanowisko?

Myślę nad tym i się zastanawiam

Kolaa

Witam powiedzcie mi jak wyglądają pierwsze dni w pracy w obsłudze pasażerskiej?

Agnieszka

Kto pomoże @Kasia? Z pewnością również wszystkich informacji dowiesz się podczas rozmowy kwalifikacyjnej.

To ja

Dzwoniłem tam z zapytaniem o pracę. 13zł brutto i umowa zlecenie przy pracy na Rampie. Ręce mi opadły...

Kasia

Jak wygląda praca na autobusie? Jakie zarobki? Grafiki jak są ustalane, jeden tydzień na rano a drugi na popołudnie? Czy może inaczej? Podajcie jakieś informacje. Jest nabór na kierowcę autobusu i zastanawiam się nad aplikowaniem do tej firmy.

Agnieszka

Niedawno pojawił się wywiad - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,2406,wywiad-maciej-urbanski może tam znajdziecie odpowiedzi na Wasze pytania?

nina

jak wygląda praca w gdansku w obsłudze psażerskiej?

Paul

Na Wellcome Warszawa jest rekrutacja na obsługę samolotów na płycie. Jak wygląda taka praca, czy posiadanie kat.C daje inne warunki pracy czy przerzucanie walizek? Jak jest z j. angielskim? Na jakim poziome trzeba go znać by podołać w pracy czy można się obyć bez? Zmiany po 8, 10 czy 12h no i najważniejsze jaka stawka? Jak to miesięcznie wygląda?

gosc

w Warszawie na płycie jest OK, z grafikiem można sie dogadac dla mnie to jest wzne

wybredny

coś mi tu śmierdzi miałem podjąć tutaj pracę ale jak przeczytałem parę opinii zmienię zdanie jeszcze puszczą mi nerwy i uszkodzę osobę ze szczebla kierowniczego

vaio

czy ktoś pracuje jako personel obsługi plytowej . Czy warto????

Oszukany

Szkoda czasu na tą firmę. Rekrutacja bardzo przyjazna i zachęcająca ale to co czeka na Was potem to porażka i oszustwo. Przepracowalem tam kilka dni bo więcej się nie dało. Chyba ciężko znaleźć inne miejsce pracy gdzie płacą mniej. Darujcie sobie!

lulusia

mam pytanie jak wygląda praca na lotnisku w Poznaniu? Jakie są zarobki i czego można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej? chodzi mi o rzetelną opinię a nie wylewanie frustracji

POZ

Pojawiła się oferta pracy w Poznaniu "Obsługa samolotu na płycie lotniska". Z Waszego doświadczenia, na ile jest to faktycznie odladzanie, wypychanie, itd - a na ile zwykły rozładunek bagażu? Jak to obecnie wygląda finansowo?

Greg

Witam czy ktoś pracował na lotnisku w Katowicach Pyrzowicach maja ogłoszenie i nie wiem czy w ogóle warto wysyłać CV ktoś cos wie o zarobkach w pyrzowicach i o godz pracy z góry dziękuje za odpowiedz

Zbigniew

Praca niewolnicza za grosze pracodawca nie zapewnia nic po za głodowymi zarobkami . Praca szkodliwa dla zdrowia Lato Zima Noc Upał Mrozy i to za grosze . Wyzysk w Czystej Formie płace poniżej godności ludzkiej i to w ramach Lot Cargo firmy matki córki jeden kant aby pozyskać niewolnika nabór ciągle prowadzony ludzie sami odchodzą oni stale nowych szukają . Praca na płycie lotniska przy rozładunku załadunku bagaży.

ktoska

Pracowałam na lotnisku kilka miesięcy, żadna tam firma nie da więcej niż 10zł, chyba że operator kontroli bezpieczeństwa, tu są zarobki większe, Byłam na rozmowie w ASC...odprawa check-in, to chyba jakaś parodia była ze strony Pani rekrutującej, pytała nas o stolice na świecie, znajomość Exela oraz wyjąśnić po angielsku co to znaczy "empatia" w końcu stwierdziła ze musi zapytać się kierownika czy potrzebują nowych pracowników. Chyba chciała się popisać swoją głupotą i cwaniactwem...a wyszło ze polewke zrobiła z siebie.

Michał

Właśnie mam rozmowę kwalifikacyjną za 3 dni ale po przeczytaniu tych opinii nie idę,umowę zlecenie i 2 tyś brutto to sobie niech w du.. wsadzą,tyle to byle gdzie zarobisz i bardziej ludzkich zmianach

pablo

no niestety swieta czy inne dni tez w wielu firmach są pracujace jak czytasz umowę to wiesz na cos ie godzisz

Merlin

Są smieszni. Praca za grosze. Nocki, 12 godzin, święta za 2 tys. Kogo głupiego znajdą za takie grosze? Albo podniosą konkretnie pensje albo bedą szukać i szukać i szukać...

Merlin

Są smieszni. Praca za grosze. Nocki, 12 godzin, święta za 2 tys. Kogo głupiego znajdą za takie grosze? Albo podniosą konkretnie pensje albo bedą szukać i szukać i szukać...

km

Praca w WASie (dział pasażerski), to bardzo ciężkie przeżycie. Pieniądze? Kiedy przychodzi pensja nie wiesz czy się śmiać czy płakać. Podejmując pracę tam przygotuj się na brak jakiegokolwiek życia towarzyskiego, zupełnie rozregulowany organizm (zmiany na 3.45,1 rano, potem od południa do północy... klasycznie). Święta? Jeśli jesteś z daleka raczej przygotuj się na to że prawdopodobnie spędzisz je z dala od rodziny. Kierownik działu, niesamowity buc. Pasażerowie - agresywni, pijani, natarczywie... panowie świata. Jedyny pozytyw jaki da się odnaleźć w tej firmie są to współpracownicy. Świetni ludzie. I tylko dzięki nim da się przetrwać. Praca sama w sobie jest bardzo wciągająca, wielu osobom którzy ją zmieniają, bardzo jej brakuje. Jednak nie sądzę, by był to dobry wybór jeśli nie jesteś studentem (zaocznym, bardzo ciężko pogodzić bycie na dziennych studiach z pracą tutaj) i chcesz się ustabilizować

anonim

(usunięte przez administratora)

aam

Tak w święta też, na umowę zlecenie, 4 zł netto za godzinę i 0,19 zł od sprzedanej książki przez telefon. Dziennie można sprzedać max 10. Po kilku miesiącach , jak telemarketer się wypali to jest zwalniany i szuka pracy w innej firmie typu call center. Taki tryb pracy.

aam

Na słuchawkach jest tak, że infolinie przychodzące (siedzisz , nic nie robisz , czekasz aż ktoś czasem zadzwoni) są dla znajomych, a wychodzące (dzwonisz po ludziach i chcesz im coś sprzedać czego oni nie chcą) dla ludzi z ulicy.

aam

No tak...Myślę, że to stanowisko do zamiatania samolotów w środku (sprzątania) oraz ładowanie bagażników, to musi być rotacja - umowa zlecenia + badziewna robota.Masz szansę dostać się. Np: na jedno miejsce zgłasza się 0,5 kandydata. A jak jest z tym stanowiskiem do obsługi pasażerskiej ? Jak to jest praca typu: przeprowadź pasażerów z samolotu do terminala, sprawdź listę pasażerów, itd. to może na 1 miejsce wolne zgłasza się 40 ochotników. Składanie aplikacji nie ma sensu, albo złóż , ale i tak miejsce idzie po znajomości.

anonim

(usunięte przez administratora)

byly

troszkę się Pablo rozpędziłeś jest to forum nie całego Lotniska Chopinia tylko jednej z firm świadczących na tym lotnisku swoje usługi a etatów pracy poza biurem jest około 30 na których pracuje 300 osób więc pracując trochę czasu można powiedzieć że zna się tą firmę bardzo dobrze i na prawdę mowa o prestiżu jest tutaj nie na miejscu no fakt zapomniałem jeszcze o miłośnikach lotnictwa tylko że znałem niejednego fana lotnictwa którego ta firma ze swoich zamiłowań wyleczyła bądz sprowadziła na ziemię.pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

byly

w pewnym sensie prestiż ??? cóż za ogólnik Ty Sproś to się chyba z choinki urwałeś albo jesteś przedstawicielem tej marnej firmy ta bajka jest przynajmniej sześć lat nieaktualna praca zmianowa pełna dyspozycyjność i po dziesięciu latach pensja (2200 zl tyle zarabiałem posiadając prawie wszystkie szkolenia) firma przegrała za mojej kadencji trzy sprawy z pracownikami w sadzie pracy i to są fakty co dzień nie wiesz o której godzinie skończysz pracę za co pip na te firmę nałożył karę pytam się gdzie ten prestiż ???? chyba że sam fakt pracy na lotnisku jest dla Ciebie prestiżem ale do pracy z definicji chodzi się po to aby zarabiać pieniądze a oferta tej firmy na pewno nie jest prestiżowa (w Biedronce są lepsze zarobki o socjalu nie wspominając)

Zostaw opinię o WELCOME Airport Services Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WELCOME Airport Services Sp. z o.o.