Polecałam już współpracę z moją koordyntorką zanim przenieśli mnie i kilka moich koleżanek do Silventra.
Na pewno zaletą są: zawsze uczciwie przedstawione zlecenie łącznie z minusami danego zlecenia bez lukrowania, mają dobre stawki,
czuję się traktowana z szacunkiem, zawsze jak miałam problem na zleceniu od razu koordynator starał mi się pomóc.
Mam mnóstwo ofert ale wyjeżdżam z nimi i wracam głównie z tych powodów. Mogliby poprawić, żeby płatności mieli równo z końcem danego miesiąca, a nie po 10tym, ale tak to nie mam innych zastrzeżeń.
Moja koordynatorka wie na jakie zlecenia jeżdżę i zawsze mi takiego szuka. Obecnie trzeci raz jestem u tej samej seniorki. Polecam jak ktoś szuka firmy na dłużej. Byłam już przez ostatni czas na kilku zleceniach. Na tym co jestem obecnie trafiłam po przewiezieniu z innego zlecenia, które mi nie odpowiadało - zresztą od początku iskrzyło a po tygodniu pobytu rodzina chciała mnie zmienić, ale mój koordynator załatwił mi to na które wracam już trzeci raz, a na tamtym wywalczył pełną płatność za pobyt pomimo tego, że rodzina nie zachowała się uczciwie.