Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o serwis przyczep Wiola

Pracowałeś w firmie serwis przyczep Wiola i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klp - 2013-05-27 21:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z tradycjami, praca nie jest zła ale trzeba tutaj zapieprzać i nie ma kiedy wyskoczyć na petko hehe, przynajmniej mniej kasy na fajki idzie :D
zdjecie uzytkownika
Robotny - 2013-05-28 11:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]Ile lat pracujesz w tej firmie? Z Twoich obliczeń wynika że za "normalny miesiąc" zarobisz 1760PLN(160x11). Czyli na serio kokosy. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
PeaceMaker - 2013-05-29 11:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A już całkiem inna sprawa że za sobotę powinno być płacone dodatkowe 100% a nie 50%. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Narta - 2013-05-31 08:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za przekroczenie normy średniotygodniowej zawsze przysługuje 100% dodatek do wynagrodzenia. W obecnym stanie prawnym nie ma już znaczenia, czy przekroczenie normy średniotygodniowej spowodowała praca w niedzielę czy święto, czy też praca np. w sobotę, która w Pani firmie jest dniem wolnym od pracy z tytułu przeciętnie pięciodniowego tygodnia pracy.
Zatem, gdy w zamian za pracę w sobotę pracodawca nie udzielił pracownikowi dnia wolnego do końca obowiązującego okresu rozliczeniowego, a praca w tym dniu spowoduje przekroczenie średniotygodniowej normy czasu pracy w przyjętym okresie rozliczeniowym, przysługiwał mu będzie, oprócz normalnego wynagrodzenia za wykonaną w tym dniu pracę - 100% dodatek.
zdjecie uzytkownika
JA - 2013-05-31 15:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja żałuję że tam wogule pracowałem,człowiek się [usunięte przez moderatora] za marne grosze tyra po godzinach żeby coś zarobić i tylko się słyszy [usunięte przez moderatora].Cieszę się że już tam nie robię teraz znalazłem pracę jako kierowca[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
wierny:] - 2013-06-01 16:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]Gratuluję poziomu:)
A co do wynagrodzenia to za maj: 3 soboty+kilka nadgodzin +premia=3500 bez groszy(bez wysiłku), i to na tym strasznym montażu:) [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
sodo - 2013-06-20 19:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład w porządku, wszędzie jest czysto i widać że ktoś o to dba, pracuje od roku i mam 9zł za godzinę, nie ma na co narzekać.
zdjecie uzytkownika
ufo - 2013-06-24 17:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
9 zł za godzinę, nie ma na co narzekać? Rarytas :D
zdjecie uzytkownika
Jackie Chan - 2013-07-10 17:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki są jak najbardziej spoko.Płaca troszkę niska,ale nadgodzinami idzie nadrobić braki.Szef wporzo,ludzie też.Ogólnie polecam.Pracuje już tak troszeczkę i jak dla mnie ok.
zdjecie uzytkownika
qwa qwa - 2013-07-10 19:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2013-07-10 11:15:05

Można w serwis przyczep Wiola KNUROW związać koniec z końcem?
Jasne kolego,jak zamierzasz pracować za grosze...
zdjecie uzytkownika
lop - 2013-07-10 20:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 koła zarobisz, z nadgodzinami z 2500
zdjecie uzytkownika
Logik - 2013-07-11 09:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lop - 2013-07-10 20:33:34

2 koła zarobisz, z nadgodzinami z 2500
2000? Przy stawce 12,5PLN na rękę to zarobisz. A ilu pracowników ma taką stawkę? Albo inaczej, po jakim czasie można dojść do takiej stawki? Sama praca i ludzie są ok. Kierownicy trochę za bardzo się wożą [usunięte przez moderatora]
Jeżeli dostaniesz na start 8PLN/godz. to przy normalnym miesiącu(czyli 160 godzin) zarobisz 1280PLN. Najniższa krajowa wynosi 1181PLN. Więc bez nadgodzin jest raczej trudno wyciągnąć 2000PLN.
Ale nie narzekam, bo całkiem spoko mi się pracowało.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-07-12 11:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ogłoszenie, że Firma Wiola pozukuje magazyniera, według was czy warto wysłać CV, jak wygląda ta praca, od pon.do pt. czy w soboty też czeba chodzić.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-14 01:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można bez problemu wziąć urlop macierzyński?
zdjecie uzytkownika
polak - 2013-07-15 22:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiola=Lipa , Wiola nie=2000zł [usunięte przez moderatora]przy stawce 8zł trudno się zbliżyć do tej kwoty
zdjecie uzytkownika
za inete rere - 2013-09-10 20:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam w firmie? Jak praca? Jakie pieniąndze?
zdjecie uzytkownika
kargul - 2013-09-18 21:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za inete rere - 2013-09-10 20:00:10

co tam w firmie? Jak praca? Jakie pieniąndze?
Od nowego roku będzie podwyżka, zwiększy się Minimalna Krajowa!!!
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-10-10 12:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zakupiłem u Wioli przyczepę Krakus. Bardzo dobrze się sprawdza, posiada bardzo dobry zaczep, cena w porównaniu z innymi firmami była bardzo dobra. Polecam
zdjecie uzytkownika
czing czang - 2013-10-29 19:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zbliza sie długi wekend i co... i nacis chiniolu ryż bedzie pozniej....takie teksty puszczaja kierownicy...ludzie na poziomie...nic w zamian niedostajemy...zobaczymy czy bedzie premia w tym miesiacu....ponoc ma niebyc wcale?...pytam dlaczego robimy i naciskamy ...praca tam to dzien w dzien misja niewykonalna,ale mimo to daje rade ....dawno bym sie zwolnił ale gdzie zarobie te 1900 na łape.szkoda gadac...
zdjecie uzytkownika
Natka - 2013-11-07 10:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rewelacyjna firma, wykonuje w tej firmie już od paru lat serwis mojej przyczepy, jeszcze nigdy się nie zawiodłam na ich pracy, to znakomici fachowcy, polecam.
zdjecie uzytkownika
tspg - 2014-01-18 18:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robilem tam dosc dlugo nie polecam.podwyzki niema jak jest to marna zlotowa. Zmuszanie do nadgodzin pod grozba zwolnienia...ciezko z premia ...nie taka robota za taka kase niepolecam ocena 1
zdjecie uzytkownika
LOLEK - 2014-01-27 12:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Wiola to najlepsza firmajaka spotkalem nie ma problemu z wyporzyczeniem przyczepy, no ja wkoncu zakupilem no wlasnie z tej firmy jestem zadowolony z jakosci nic sie znia nie dzieje
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-03-19 11:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna Wielka Lipa.
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2014-03-23 16:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w firmie od niedawna, ale jak na razie nie mogę narzekać. Wiadomo, jest to firma prywatna, więc "Szef ma zawsze rację" o wszelkiej polemice z kierownikiem można zapomnieć. Atmosfera między pracownikami ok, każdy każdemu pomoże. Z kasą szału nie ma, to fakt.
Jedno jest pewne, nie jest to praca lekka, nie dla lenia. Zawsze można trafić gorzej. W skali 0-10 dał bym takie solidne 6pkt.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-04-01 10:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lopez - 2014-03-23 16:18:52]:
No jasne że zawsze można trafić gorzej. Np. do gułagu, albo na sybir. (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie serwis przyczep Wiola
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x