brak logo

serwis przyczep Wiola

Knurów

Opinie o serwis przyczep Wiola

jooooooooooooo 2013-04-15 20:10:23
żal to wszystko czytać , nie pasuje wam to drzwi otwarte,dlaczego pracujecie jak tak źle???? tylko wymagacie cudów a od siebie nic , jak jesteście tacy wspaniali to załóżcie swoją firmę i rozkręćcie na takim poziomie a szef jest czemu nikt mu tego nie powie w twarz??? (usunięte przez administratora).... których stać tylko na słowa w necie a nie w realu porażka !!!!!
Nie ważne. 2013-04-16 12:05:13
(usunięte przez administratora)Może sam wykaż się odwaga i się przedstaw. Kozaku. (usunięte przez administratora)
Nie ważne. 2013-04-24 16:38:15
I znowu to samo. Gość tylko wygłasza opinię i znowu ktoś po nim jedzie.
TAK WAS TO BOLI ŻE NIEKTÓRZY MAJĄ SWOJE ZDANIE? A może obrażacie innych bo nie możecie przedstawić żadnych plusów pracy w tej firmie. W końcu najlepszą obroną jest atak.
ważne 2013-04-24 19:41:05
Nie ważne. - 2013-04-24 16:38:15

I znowu to samo. Gość tylko wygłasza opinię i znowu ktoś po nim jedzie.

TAK WAS TO BOLI ŻE NIEKTÓRZY MAJĄ SWOJE ZDANIE? A może obrażacie innych bo nie możecie przedstawić żadnych plusów pracy w tej firmie. W końcu najlepszą obroną jest atak.
Jeśli dla Ciebie wyrażaniem opinii jest sześć przekleństw w sześciu zdaniach, to życzę powodzenia z takim pojmowaniem retoryki danego wpisu. Zapewniam że czytając również twoje komentarze, można dojść do wniosku, że jesteście na tym samym poziomie intelektualnym co cytowany wcześniej przedmówca.
Nie murzyn 2013-04-25 08:55:49
Czyli ty również niczym się nie wyróżniasz. (usunięte przez administratora)
kowboj 2013-04-28 19:16:43
Okej no to już pisze opinie ;)

Kierownicy[usunięte przez moderatora] nie potrafią ogarnąć tematu w najważniejszych chwilach [usunięte przez moderatora]
Praca [usunięte przez moderatora] jak narazie bez szans na jakieś lepsze pieniądze. Mam na myśli zarobienie lepszych pieniędzy tzn. pow. 2000zł bez nadgodzin i wszystkich sobót !!!! Ogólnie nie polecam nikomu pracy na tym zakładzie no chyba ze na jakis krótki czas, to okej.
1
loco 2013-05-15 21:36:41
Kierownicy tragedia ? haha, gorszej głupoty dawno nie słyszałem. [usunięte przez moderatora] są ok, widać że się starają bo mają mega na głowie. [usunięte przez moderatora]
białas 2013-05-16 19:51:54
Jako spawacz, pracuję po 9 godzin, można teraz zostawać dłużej bo jest mnóstwo roboty, zarobki ok. Szef na rozmowie o pracę też był spoko.
fazi 2013-05-20 17:39:13
Robię na krawędziarce, robota lajtowa bo cały czas to samo, sprzęcik mamy nowy i sterowany cyfrowo za ponad 200 000zł :D
1
corsa 2013-05-20 19:27:07
Można robić nadgodziny, zawsze sa obiadki o 16, w lato zawsze jest paleta wody i na co tu narzekać, chyba niektórzy w innych firmach nie robili, pracowałem w Oplu i teraz we Wioli mam raj na ziemi.
alf 2013-05-20 19:45:52
Taaa jest zadowolony spawacz,wylajtowany blacharz,to ja robię na montażu i też jest suuuper.Normalnie po 9h, jak kierownik pozwoli to nawet 12h:) a jak masz farta to i do 22ej :) i też mam nowe wiertarki,takie za 3stówki..[usunięte przez moderatora]
Montana 2013-05-27 19:51:51
23 dni x 8 godzin x 11zł = 2024zł
2 soboty = 198zł
18 nadgodzin = 297zł
Premia za Kwiecień = 350zł

Razem: 2869zł

Także pozdrawiam serdecznie wszystkich, bardzo się cieszę że w końcu ktoś robi porządek na produkcji. Zainteresowanym pracą w tej firmie, bardzo polecam. [usunięte przez moderatora]
klp 2013-05-27 21:26:01
Firma z tradycjami, praca nie jest zła ale trzeba tutaj zapieprzać i nie ma kiedy wyskoczyć na petko hehe, przynajmniej mniej kasy na fajki idzie :D
Robotny 2013-05-28 11:41:58
[usunięte przez moderatora]Ile lat pracujesz w tej firmie? Z Twoich obliczeń wynika że za "normalny miesiąc" zarobisz 1760PLN(160x11). Czyli na serio kokosy. [usunięte przez moderatora]
PeaceMaker 2013-05-29 11:18:59
A już całkiem inna sprawa że za sobotę powinno być płacone dodatkowe 100% a nie 50%. [usunięte przez moderatora]
Narta 2013-05-31 08:27:11
Za przekroczenie normy średniotygodniowej zawsze przysługuje 100% dodatek do wynagrodzenia. W obecnym stanie prawnym nie ma już znaczenia, czy przekroczenie normy średniotygodniowej spowodowała praca w niedzielę czy święto, czy też praca np. w sobotę, która w Pani firmie jest dniem wolnym od pracy z tytułu przeciętnie pięciodniowego tygodnia pracy.
Zatem, gdy w zamian za pracę w sobotę pracodawca nie udzielił pracownikowi dnia wolnego do końca obowiązującego okresu rozliczeniowego, a praca w tym dniu spowoduje przekroczenie średniotygodniowej normy czasu pracy w przyjętym okresie rozliczeniowym, przysługiwał mu będzie, oprócz normalnego wynagrodzenia za wykonaną w tym dniu pracę - 100% dodatek.
JA 2013-05-31 15:09:13
Ja żałuję że tam wogule pracowałem,człowiek się [usunięte przez moderatora] za marne grosze tyra po godzinach żeby coś zarobić i tylko się słyszy [usunięte przez moderatora].Cieszę się że już tam nie robię teraz znalazłem pracę jako kierowca[usunięte przez moderatora]
wierny:] 2013-06-01 16:52:43
[usunięte przez moderatora]Gratuluję poziomu:)
A co do wynagrodzenia to za maj: 3 soboty+kilka nadgodzin +premia=3500 bez groszy(bez wysiłku), i to na tym strasznym montażu:) [usunięte przez moderatora]
1
sodo 2013-06-20 19:13:58
Zakład w porządku, wszędzie jest czysto i widać że ktoś o to dba, pracuje od roku i mam 9zł za godzinę, nie ma na co narzekać.
ufo 2013-06-24 17:23:28
9 zł za godzinę, nie ma na co narzekać? Rarytas :D
Jackie Chan 2013-07-10 17:01:43
Warunki są jak najbardziej spoko.Płaca troszkę niska,ale nadgodzinami idzie nadrobić braki.Szef wporzo,ludzie też.Ogólnie polecam.Pracuje już tak troszeczkę i jak dla mnie ok.
qwa qwa 2013-07-10 19:58:47
Anonim - 2013-07-10 11:15:05

Można w serwis przyczep Wiola KNUROW związać koniec z końcem?
Jasne kolego,jak zamierzasz pracować za grosze...
1
lop 2013-07-10 20:33:34
2 koła zarobisz, z nadgodzinami z 2500
1
Logik 2013-07-11 09:13:03
lop - 2013-07-10 20:33:34

2 koła zarobisz, z nadgodzinami z 2500
2000? Przy stawce 12,5PLN na rękę to zarobisz. A ilu pracowników ma taką stawkę? Albo inaczej, po jakim czasie można dojść do takiej stawki? Sama praca i ludzie są ok. Kierownicy trochę za bardzo się wożą [usunięte przez moderatora]
Jeżeli dostaniesz na start 8PLN/godz. to przy normalnym miesiącu(czyli 160 godzin) zarobisz 1280PLN. Najniższa krajowa wynosi 1181PLN. Więc bez nadgodzin jest raczej trudno wyciągnąć 2000PLN.
Ale nie narzekam, bo całkiem spoko mi się pracowało.
Janek 2013-07-12 11:27:25
Jest ogłoszenie, że Firma Wiola pozukuje magazyniera, według was czy warto wysłać CV, jak wygląda ta praca, od pon.do pt. czy w soboty też czeba chodzić.
polak 2013-07-15 22:15:05
Wiola=Lipa , Wiola nie=2000zł [usunięte przez moderatora]przy stawce 8zł trudno się zbliżyć do tej kwoty
za inete rere 2013-09-10 20:00:10
co tam w firmie? Jak praca? Jakie pieniąndze?
kargul 2013-09-18 21:57:49
za inete rere - 2013-09-10 20:00:10

co tam w firmie? Jak praca? Jakie pieniąndze?
Od nowego roku będzie podwyżka, zwiększy się Minimalna Krajowa!!!
Michał 2013-10-10 12:52:42
Zakupiłem u Wioli przyczepę Krakus. Bardzo dobrze się sprawdza, posiada bardzo dobry zaczep, cena w porównaniu z innymi firmami była bardzo dobra. Polecam
2
czing czang 2013-10-29 19:04:27
zbliza sie długi wekend i co... i nacis chiniolu ryż bedzie pozniej....takie teksty puszczaja kierownicy...ludzie na poziomie...nic w zamian niedostajemy...zobaczymy czy bedzie premia w tym miesiacu....ponoc ma niebyc wcale?...pytam dlaczego robimy i naciskamy ...praca tam to dzien w dzien misja niewykonalna,ale mimo to daje rade ....dawno bym sie zwolnił ale gdzie zarobie te 1900 na łape.szkoda gadac...
5
Natka 2013-11-07 10:32:43
Rewelacyjna firma, wykonuje w tej firmie już od paru lat serwis mojej przyczepy, jeszcze nigdy się nie zawiodłam na ich pracy, to znakomici fachowcy, polecam.
tspg 2014-01-18 18:00:13
Robilem tam dosc dlugo nie polecam.podwyzki niema jak jest to marna zlotowa. Zmuszanie do nadgodzin pod grozba zwolnienia...ciezko z premia ...nie taka robota za taka kase niepolecam ocena 1
1
LOLEK 2014-01-27 12:50:36
Firma Wiola to najlepsza firmajaka spotkalem nie ma problemu z wyporzyczeniem przyczepy, no ja wkoncu zakupilem no wlasnie z tej firmy jestem zadowolony z jakosci nic sie znia nie dzieje
Maniek 2014-03-19 11:46:40
Jedna Wielka Lipa.
1
Lopez 2014-03-23 16:18:52
Pracuje w firmie od niedawna, ale jak na razie nie mogę narzekać. Wiadomo, jest to firma prywatna, więc "Szef ma zawsze rację" o wszelkiej polemice z kierownikiem można zapomnieć. Atmosfera między pracownikami ok, każdy każdemu pomoże. Z kasą szału nie ma, to fakt.
Jedno jest pewne, nie jest to praca lekka, nie dla lenia. Zawsze można trafić gorzej. W skali 0-10 dał bym takie solidne 6pkt.
Maniek 2014-04-01 10:16:57
No jasne że zawsze można trafić gorzej. Np. do gułagu, albo na sybir. (usunięte przez administratora)
1
Cisza 2014-07-24 16:42:13
I cisza. Chyba Grabu zagroził zwolnieniem za udzielanie się.
1
Italiano 2014-07-25 14:25:27
Co za ściema. Zapewne jeden z hamburgerów z akwarium robi dobry PR.
Świadczą o tym słowa "to pewne", "słyszałęm", "Może pieniądze nie są najlepsze".
Powinna być kara za dodawanie "sobie" pozytywnych opinii.
1
świeżak 2014-11-15 22:19:35
czy można tam zarobić uczciwe pieniądze ? może po 10 latach pracy i jak nadgodzinami pociągniesz , zresztą musisz bo jeśli zbyt często zaczniesz odmawiać to pączek jeden albo drugi zacznie rzucać teksty ze możesz wcale nie pracować. poza tym pracownicy spoko zgrana ekipa dobrzy fachowcy znający się na swojej pracy. szef ok raczej nie można mieć do niego zastrzeżeń poza tym ze skąpi trochę
FAKK 2014-11-25 17:00:22
A jak niby mam reagować na komentarze "pączków" skoro wiadomo że są nieprawdziwe. Jeśli ktoś chce wiedzieć jak jest na serio to niech pogada ze starszymi pracownikami, oni już sporo widzieli i słyszeli. Tylko nie pytajcie tych co u pączków mają fory.
1
Szymon Stańczyk 2014-12-26 23:51:20
Szanowni Państwo. Przedstawione tutaj zarzuty brzmią bardzo poważnie, toteż zachęcam do informowania o nieprawidłowościach urzędników Państwowej Inspekcji Pracy. PiP ma obowiązek rozpatrzenia każdego zgłoszenia oraz ochrony tożsamości zgłaszającego. Najbliższy odział znajduje się na ul. Mitręgi w Gliwicach.

1
XXX 2015-03-26 22:41:38
WITAM


DUŻO TU TEGO,ALE WSZYSCY NARZEKAJĄ ALE NIE POWIE NIKT ŻE KASĘ MA NA CZAS , SKŁADKI OPŁACONE , JAK KASA POTRZEBNA ZALICZKĘ TEŻ SIĘ WEŹMIE.
PRACUJE TU PARĘ LAT,PRZEWINĘŁO SIĘ SETKI OSÓB I PRAWDA JEST TAKA ŻE JAK KTOŚ CHCE TO PRACUJE ALE PRZYJDZIE MŁODY I CHCE ZAROBKI JAK STARY ..BEZ PRZESADY!!
TROCHĘ POKORY!!!
NIKT NIE POWIEDZIAŁ ŻE BYŁY PREMIE ŚWIĄTECZNE I TO GRUBE,A DZIECI PRACOWNIKÓW MIAŁY MIKOŁAJA,FIRMA SIĘ ROZWIJA HALA NOWA STOI .
TRZEBA SOBIE USZANOWAĆ TROCHĘ TO CO SIĘ MA !!!
BO Z UCZCIWYM PRACODAWCĄ KTÓRY PŁACI CO DO ZŁOTÓWKI JEST TERAZ CIĘŻKO ,TERAZ BYŁY PODWYŻKI KTO SIĘ WYKAZAŁ DOSTAŁ, KTO SIĘ OPIERD.... TO NIE

NORMALNA KOLEJ RZECZY ,

,A CO DO OBOZU PRACY TO NIKT NIKOGO NIE TRZYMA A DRZWI SA Otwarte ZAWSZE MOŻNA ODEJŚĆ!!!
TYLKO NIE KONIECZNIE ZOSTAWIAĆ SYF ZA SOBĄ

I OCZERNIAĆ KOGOŚ ZA TO ŻE JEST SIĘ KIM JEST I ŻE COŚ NIE WYSZŁO JAK MIAŁO BO JAK MA SIĘ GIMNAZJUM I NIC INNEGO TO ŚWIATA SIĘ NIE ZWOJUJE A TU WIĘKSZOŚĆ TAKICH ORŁÓW , KTÓRZY POWINNI SIĘ CIESZYĆ ŻE PRACUJĄ!!!
A KULTURĘ WIDAĆ W TOALECIE JAKIEŚ 2-3 LATA TEMU ZROBIONO NOWE TOALETY ŁAŹNIE TERAZ WIDAĆ JAKIE BYDŁO TU PRACUJE NAPLUTE,KIPY NA ZOLI RESZTY NIE OPISZE BO IDZIE ZWYMIOTOWAĆ DEWASTACJA TEGO CO MIAŁO SŁUŻYĆ NAM PRACOWNIKOM , NIE MÓWIĘ ŻE WSZYSCY TACY ALE BYDŁO I CHAMSTWO JEST,JAK NA TAKI ZAKŁAD TO I TAK JEST CZYSTO I PRZYJEMNIE ZALEŻY JAK KTO DBA O SWOJE STANOWISKO

SZCZERZE POLECAM :)
KAT 2015-04-01 16:54:39
Zgadzam się z Tobą. Tylko czemu nie wypowiedziałeś się o hołocie z akwarium. Do teraz pamiętam słowa Spaślaka "Trza się było uczyć"(sam ma tylko maturę) lub "Wykończyłem kolejnego". Nie wspomnę już o "Naciś Chinolu". Czy tak zachowuje się kierownik? Nie dam sobą pomiatać tylko dlatego że jest moim przełożonym. Pracownicy Spoko. Podro dla BLACH.
2
XXX 2015-04-06 23:36:10
HEJ TO SĄ NERWY ICH TO NIE USPRAWIEDLIWIA ONI TEŻ MAJĄ NACISK OD GÓRY TERMINY GONIĄ ... A CO DO NICH TO SĄ JACY SĄ A INTELIGENTNY CZŁOWIEK UMI ICH OGARNĄĆ.SZEF JEST SPOKO O NIEGO IŚĆ POWIEDZIEĆ ,I CO NAJWAŻNIEJSZE NIE DAJ SIĘ KOLEGO CI CO SIĘ DAJĄ ODCHODZĄ ZOSTAJĄ NAJTRWALSI A ONI SAMI SIĘ WYKOŃCZĄ POZDRO
KAT 2015-04-10 17:26:17
Terminy terminami a kierownik pracownikowi wilkiem.
Bobek 2015-12-27 03:16:27
Siemanko. Pracowałem w tej firmie w 2008 roku, potem poszedłem do woja i nigdy nie wróciłem. Fajna praca przy składaniu przyczepek. Można sie troche nauczyć , nie za dużo ale można. PS. ciekawe czy moje bóble jeszcze widać po drogach :P
robert 2016-01-23 17:06:19
jestem zainteresowany kupnem lawety L30G45P kto zalatwi w jakiej cenie POWAZNE OFERTY audib4@interia.eu
DUPA 2016-09-05 11:06:35
ILE CI ZAPŁCILI ZA TAKO OPINIE????
1
SPRAWIEDLIWY 2016-09-05 11:55:58
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA ICH OGŁOSZENIA...OBIECUJĄ 10 zł NA GODZINĘ PŁCĄ 8 ZŁ O PREMI ZAPOMNI PRACOWNICY W OBDARTYCH CIUCHACH PRACUJĄ WYGLĄDAJĄ JAKIEŚ MENELE OBDARTE...... DOŚWIADCZENIE TAM ZDĄBĘDZIESZ????TAK CHYBA ODCISKI NA KOLANACH I GARBA.....JAK MYŚLICIE CZEMU TAM CIĄGLE SĄ PRZYJĘCIA??? DLATEGO ŻE KAŻDY KTO SIE PRZYJMNIE SŁYSZY OBIECYWANE ZAPEWNIENIA PŁACOWE 1O ZŁ NA GODZINE A RZECZYWISTOŚ TO 8ZŁ I LUDZIE ODCHODZĄ......DLATEGO CIĄGLE SĄ CIĄGLE PRZYJĘCIA.......A PRZYJMUJĄ TAM LUDZI PROSTO Z ULICY ALKOCHOLIKÓW ITP.ABY KASE TREZPAĆ ....PRACOWNIK DLA NICH SIE NIE LICZY JAKO CZŁOWIEK TYLKO JAKO MASZYNKA DO ZARABIANIA DLA NICH KASY......ZERO SZACUNKU ZA CIĘŻKĄ PRACĘ DLA PRACOWNIKA........A DO LETKICH NIE NALEŻY...JESZCZE JEDNO PRZY WYPŁACIE BRAK JAKICH KOLWIEK ROZLICZEN CO DOSTAŁEŚ ZA CO CI POTRĄCILI ZERO NAWET NIE WIADOMO CZY JESTEŚ UBEZPIECZONY......CO DO WYPŁAT TO TRZEBA IM PRZYZNAĆ SĄ NA CZAS.........ALE CO Z TEGO JAK TO SĄ GROSZE JAK NA TERAŹNIEJSZE CZASY....WIĘC MORAŁ Z TEGO TAKI JAK CHCECIE PRACOWAĆ HARYTATYWNIE TO SIE TAM PRZYJMUJCIE..... CIEKAE CZY USUNĄ TEN KOMENTARZ????MAM NADZIEJE ŻE MAJĄ TROCHE HONORU I NIE USUNĄ.......

2
cristiano 2016-09-26 12:56:16
Jak jesteś matołem to dostajesz 8zł, po miesiącu masz już 10 więc widać że długo pracowałeś jełopie, hehe
2
Zostaw swoją opinię o serwis przyczep Wiola - Knurów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie serwis przyczep Wiola