Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o serwis przyczep Wiola

Pracowałeś w firmie serwis przyczep Wiola i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
polak - 2013-07-15 22:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiola=Lipa , Wiola nie=2000zł [usunięte przez moderatora]przy stawce 8zł trudno się zbliżyć do tej kwoty
zdjecie uzytkownika
za inete rere - 2013-09-10 20:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam w firmie? Jak praca? Jakie pieniąndze?
zdjecie uzytkownika
kargul - 2013-09-18 21:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za inete rere - 2013-09-10 20:00:10

co tam w firmie? Jak praca? Jakie pieniąndze?
Od nowego roku będzie podwyżka, zwiększy się Minimalna Krajowa!!!
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-10-10 12:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zakupiłem u Wioli przyczepę Krakus. Bardzo dobrze się sprawdza, posiada bardzo dobry zaczep, cena w porównaniu z innymi firmami była bardzo dobra. Polecam
zdjecie uzytkownika
czing czang - 2013-10-29 19:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zbliza sie długi wekend i co... i nacis chiniolu ryż bedzie pozniej....takie teksty puszczaja kierownicy...ludzie na poziomie...nic w zamian niedostajemy...zobaczymy czy bedzie premia w tym miesiacu....ponoc ma niebyc wcale?...pytam dlaczego robimy i naciskamy ...praca tam to dzien w dzien misja niewykonalna,ale mimo to daje rade ....dawno bym sie zwolnił ale gdzie zarobie te 1900 na łape.szkoda gadac...
zdjecie uzytkownika
Natka - 2013-11-07 10:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rewelacyjna firma, wykonuje w tej firmie już od paru lat serwis mojej przyczepy, jeszcze nigdy się nie zawiodłam na ich pracy, to znakomici fachowcy, polecam.
zdjecie uzytkownika
tspg - 2014-01-18 18:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robilem tam dosc dlugo nie polecam.podwyzki niema jak jest to marna zlotowa. Zmuszanie do nadgodzin pod grozba zwolnienia...ciezko z premia ...nie taka robota za taka kase niepolecam ocena 1
zdjecie uzytkownika
LOLEK - 2014-01-27 12:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Wiola to najlepsza firmajaka spotkalem nie ma problemu z wyporzyczeniem przyczepy, no ja wkoncu zakupilem no wlasnie z tej firmy jestem zadowolony z jakosci nic sie znia nie dzieje
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-03-19 11:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna Wielka Lipa.
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2014-03-23 16:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w firmie od niedawna, ale jak na razie nie mogę narzekać. Wiadomo, jest to firma prywatna, więc "Szef ma zawsze rację" o wszelkiej polemice z kierownikiem można zapomnieć. Atmosfera między pracownikami ok, każdy każdemu pomoże. Z kasą szału nie ma, to fakt.
Jedno jest pewne, nie jest to praca lekka, nie dla lenia. Zawsze można trafić gorzej. W skali 0-10 dał bym takie solidne 6pkt.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-04-01 10:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lopez - 2014-03-23 16:18:52]:
No jasne że zawsze można trafić gorzej. Np. do gułagu, albo na sybir. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Cisza - 2014-07-24 16:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I cisza. Chyba Grabu zagroził zwolnieniem za udzielanie się.
zdjecie uzytkownika
fini - 2014-07-24 20:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest bardzo dopasowana do klienta 36 miesięcy gwarancji, robią przyczepy na zamówienie i przykładają się do pracy, przyjemna obsługa. Może pieniądze nie są najlepsze, ale skoro pracownicy przykładają się do swojej pracy musi ich coś tam trzymać, więc pewnie nie są (jak niektórzy tu insynuują ) tragicznie traktowani. Jak wiadomo takie firmy nie opływają pieniędzmi więc nie mogą płacić kokosów ale dbają o pracowników to pewne. I słyszałęm że inwestują w szkolenia pracowników.. Czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
Italiano - 2014-07-25 14:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fini - 2014-07-24 20:09:06]:
Co za ściema. Zapewne jeden z hamburgerów z akwarium robi dobry PR.
Świadczą o tym słowa "to pewne", "słyszałęm", "Może pieniądze nie są najlepsze".
Powinna być kara za dodawanie "sobie" pozytywnych opinii.
zdjecie uzytkownika
pączek - 2014-09-27 19:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Italiano - 2014-07-25 14:25:27]:
z jednej strony może i tak, ale łatwo też zauważyć, że Ty @italiano, @cisza, @maniek to jest na pewno jedna osoba , która cały czas swoimi komentarzami torpeduje te pozytywne wystawiane przez innych uzytkowników forum. Także jeśli to miała być oznaka jakiegoś sprytu to niestety ale Ci nie wyszło tym razem
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-10-29 12:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
przyjmują tylko starych wyjadaczy mechaników serwisantów czy młodych początkujących do przyuczenia tez przygarną?zależy mi na zaczęciu pracy wreszcie po moim technikum
zdjecie uzytkownika
świeżak - 2014-11-15 22:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy można tam zarobić uczciwe pieniądze ? może po 10 latach pracy i jak nadgodzinami pociągniesz , zresztą musisz bo jeśli zbyt często zaczniesz odmawiać to pączek jeden albo drugi zacznie rzucać teksty ze możesz wcale nie pracować. poza tym pracownicy spoko zgrana ekipa dobrzy fachowcy znający się na swojej pracy. szef ok raczej nie można mieć do niego zastrzeżeń poza tym ze skąpi trochę
zdjecie uzytkownika
FAKK - 2014-11-25 17:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pączek - 2014-09-27 19:30:56]:
A jak niby mam reagować na komentarze "pączków" skoro wiadomo że są nieprawdziwe. Jeśli ktoś chce wiedzieć jak jest na serio to niech pogada ze starszymi pracownikami, oni już sporo widzieli i słyszeli. Tylko nie pytajcie tych co u pączków mają fory.
zdjecie uzytkownika
radzio - 2014-12-10 19:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troche zrobiło się tu zamieszanie.... warto zamieszczać prawdziwe i szczere informacje, bo osoby takie jak ja mają mieszane uczucia co do pracy w tym serwisie teraz. Nie znam nikogo, kogo mógłbym się podpytac na temat warunków zatrudnienia, umowy, atmosfery w pracy itp. Dlatego zawracam się z prośbą o pomoc....
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-26 23:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Szymon Stańczyk - 2014-12-26 23:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Państwo. Przedstawione tutaj zarzuty brzmią bardzo poważnie, toteż zachęcam do informowania o nieprawidłowościach urzędników Państwowej Inspekcji Pracy. PiP ma obowiązek rozpatrzenia każdego zgłoszenia oraz ochrony tożsamości zgłaszającego. Najbliższy odział znajduje się na ul. Mitręgi w Gliwicach.

zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-03-26 22:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM


DUŻO TU TEGO,ALE WSZYSCY NARZEKAJĄ ALE NIE POWIE NIKT ŻE KASĘ MA NA CZAS , SKŁADKI OPŁACONE , JAK KASA POTRZEBNA ZALICZKĘ TEŻ SIĘ WEŹMIE.
PRACUJE TU PARĘ LAT,PRZEWINĘŁO SIĘ SETKI OSÓB I PRAWDA JEST TAKA ŻE JAK KTOŚ CHCE TO PRACUJE ALE PRZYJDZIE MŁODY I CHCE ZAROBKI JAK STARY ..BEZ PRZESADY!!
TROCHĘ POKORY!!!
NIKT NIE POWIEDZIAŁ ŻE BYŁY PREMIE ŚWIĄTECZNE I TO GRUBE,A DZIECI PRACOWNIKÓW MIAŁY MIKOŁAJA,FIRMA SIĘ ROZWIJA HALA NOWA STOI .
TRZEBA SOBIE USZANOWAĆ TROCHĘ TO CO SIĘ MA !!!
BO Z UCZCIWYM PRACODAWCĄ KTÓRY PŁACI CO DO ZŁOTÓWKI JEST TERAZ CIĘŻKO ,TERAZ BYŁY PODWYŻKI KTO SIĘ WYKAZAŁ DOSTAŁ, KTO SIĘ OPIERD.... TO NIE

NORMALNA KOLEJ RZECZY ,

,A CO DO OBOZU PRACY TO NIKT NIKOGO NIE TRZYMA A DRZWI SA Otwarte ZAWSZE MOŻNA ODEJŚĆ!!!
TYLKO NIE KONIECZNIE ZOSTAWIAĆ SYF ZA SOBĄ

I OCZERNIAĆ KOGOŚ ZA TO ŻE JEST SIĘ KIM JEST I ŻE COŚ NIE WYSZŁO JAK MIAŁO BO JAK MA SIĘ GIMNAZJUM I NIC INNEGO TO ŚWIATA SIĘ NIE ZWOJUJE A TU WIĘKSZOŚĆ TAKICH ORŁÓW , KTÓRZY POWINNI SIĘ CIESZYĆ ŻE PRACUJĄ!!!
A KULTURĘ WIDAĆ W TOALECIE JAKIEŚ 2-3 LATA TEMU ZROBIONO NOWE TOALETY ŁAŹNIE TERAZ WIDAĆ JAKIE BYDŁO TU PRACUJE NAPLUTE,KIPY NA ZOLI RESZTY NIE OPISZE BO IDZIE ZWYMIOTOWAĆ DEWASTACJA TEGO CO MIAŁO SŁUŻYĆ NAM PRACOWNIKOM , NIE MÓWIĘ ŻE WSZYSCY TACY ALE BYDŁO I CHAMSTWO JEST,JAK NA TAKI ZAKŁAD TO I TAK JEST CZYSTO I PRZYJEMNIE ZALEŻY JAK KTO DBA O SWOJE STANOWISKO

SZCZERZE POLECAM :)
zdjecie uzytkownika
KAT - 2015-04-01 16:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XXX - 2015-03-26 22:41:38]:
Zgadzam się z Tobą. Tylko czemu nie wypowiedziałeś się o hołocie z akwarium. Do teraz pamiętam słowa Spaślaka "Trza się było uczyć"(sam ma tylko maturę) lub "Wykończyłem kolejnego". Nie wspomnę już o "Naciś Chinolu". Czy tak zachowuje się kierownik? Nie dam sobą pomiatać tylko dlatego że jest moim przełożonym. Pracownicy Spoko. Podro dla BLACH.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-04-06 23:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEJ TO SĄ NERWY ICH TO NIE USPRAWIEDLIWIA ONI TEŻ MAJĄ NACISK OD GÓRY TERMINY GONIĄ ... A CO DO NICH TO SĄ JACY SĄ A INTELIGENTNY CZŁOWIEK UMI ICH OGARNĄĆ.SZEF JEST SPOKO O NIEGO IŚĆ POWIEDZIEĆ ,I CO NAJWAŻNIEJSZE NIE DAJ SIĘ KOLEGO CI CO SIĘ DAJĄ ODCHODZĄ ZOSTAJĄ NAJTRWALSI A ONI SAMI SIĘ WYKOŃCZĄ POZDRO
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spoko kultura
Pytania: wszystkie na temat
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-10 17:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
KAT - 2015-04-10 17:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2015-04-06 23:36:10]:
Terminy terminami a kierownik pracownikowi wilkiem.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-07-20 23:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazda firme, zaklad tworza ludzie pracujacyh bez nich wiele firm by nie istanialo. oczywiscie nie kazdemu moze sie podobac zawsze znajda sie ludzie neizawoleni, ale jak powyzej napisano ludzie ok, fachowcy sa i szefostwo tez do zniesienia, a co do podejscia to indywidualna sprawa. firma jak widac trzyma sie sporo na rynku tyko czy ktos wie gzie mogezacerpnac informacji o zatrudnieniu, bo na stronie nie trafilam na taka zakladke
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie serwis przyczep Wiola

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy serwis przyczep Wiola?
Zadaj pytanie
alert