Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o serwis przyczep Wiola

Pracowałeś w firmie serwis przyczep Wiola i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jackie Chan - 2013-07-10 17:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki są jak najbardziej spoko.Płaca troszkę niska,ale nadgodzinami idzie nadrobić braki.Szef wporzo,ludzie też.Ogólnie polecam.Pracuje już tak troszeczkę i jak dla mnie ok.
zdjecie uzytkownika
qwa qwa - 2013-07-10 19:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2013-07-10 11:15:05

Można w serwis przyczep Wiola KNUROW związać koniec z końcem?
Jasne kolego,jak zamierzasz pracować za grosze...
zdjecie uzytkownika
lop - 2013-07-10 20:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 koła zarobisz, z nadgodzinami z 2500
zdjecie uzytkownika
Logik - 2013-07-11 09:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lop - 2013-07-10 20:33:34

2 koła zarobisz, z nadgodzinami z 2500
2000? Przy stawce 12,5PLN na rękę to zarobisz. A ilu pracowników ma taką stawkę? Albo inaczej, po jakim czasie można dojść do takiej stawki? Sama praca i ludzie są ok. Kierownicy trochę za bardzo się wożą [usunięte przez moderatora]
Jeżeli dostaniesz na start 8PLN/godz. to przy normalnym miesiącu(czyli 160 godzin) zarobisz 1280PLN. Najniższa krajowa wynosi 1181PLN. Więc bez nadgodzin jest raczej trudno wyciągnąć 2000PLN.
Ale nie narzekam, bo całkiem spoko mi się pracowało.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-07-12 11:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ogłoszenie, że Firma Wiola pozukuje magazyniera, według was czy warto wysłać CV, jak wygląda ta praca, od pon.do pt. czy w soboty też czeba chodzić.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-14 01:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można bez problemu wziąć urlop macierzyński?
zdjecie uzytkownika
polak - 2013-07-15 22:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiola=Lipa , Wiola nie=2000zł [usunięte przez moderatora]przy stawce 8zł trudno się zbliżyć do tej kwoty
zdjecie uzytkownika
za inete rere - 2013-09-10 20:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam w firmie? Jak praca? Jakie pieniąndze?
zdjecie uzytkownika
kargul - 2013-09-18 21:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za inete rere - 2013-09-10 20:00:10

co tam w firmie? Jak praca? Jakie pieniąndze?
Od nowego roku będzie podwyżka, zwiększy się Minimalna Krajowa!!!
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-10-10 12:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zakupiłem u Wioli przyczepę Krakus. Bardzo dobrze się sprawdza, posiada bardzo dobry zaczep, cena w porównaniu z innymi firmami była bardzo dobra. Polecam
zdjecie uzytkownika
czing czang - 2013-10-29 19:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zbliza sie długi wekend i co... i nacis chiniolu ryż bedzie pozniej....takie teksty puszczaja kierownicy...ludzie na poziomie...nic w zamian niedostajemy...zobaczymy czy bedzie premia w tym miesiacu....ponoc ma niebyc wcale?...pytam dlaczego robimy i naciskamy ...praca tam to dzien w dzien misja niewykonalna,ale mimo to daje rade ....dawno bym sie zwolnił ale gdzie zarobie te 1900 na łape.szkoda gadac...
zdjecie uzytkownika
Natka - 2013-11-07 10:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rewelacyjna firma, wykonuje w tej firmie już od paru lat serwis mojej przyczepy, jeszcze nigdy się nie zawiodłam na ich pracy, to znakomici fachowcy, polecam.
zdjecie uzytkownika
tspg - 2014-01-18 18:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robilem tam dosc dlugo nie polecam.podwyzki niema jak jest to marna zlotowa. Zmuszanie do nadgodzin pod grozba zwolnienia...ciezko z premia ...nie taka robota za taka kase niepolecam ocena 1
zdjecie uzytkownika
LOLEK - 2014-01-27 12:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Wiola to najlepsza firmajaka spotkalem nie ma problemu z wyporzyczeniem przyczepy, no ja wkoncu zakupilem no wlasnie z tej firmy jestem zadowolony z jakosci nic sie znia nie dzieje
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-03-19 11:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna Wielka Lipa.
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2014-03-23 16:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w firmie od niedawna, ale jak na razie nie mogę narzekać. Wiadomo, jest to firma prywatna, więc "Szef ma zawsze rację" o wszelkiej polemice z kierownikiem można zapomnieć. Atmosfera między pracownikami ok, każdy każdemu pomoże. Z kasą szału nie ma, to fakt.
Jedno jest pewne, nie jest to praca lekka, nie dla lenia. Zawsze można trafić gorzej. W skali 0-10 dał bym takie solidne 6pkt.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-04-01 10:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lopez - 2014-03-23 16:18:52]:
No jasne że zawsze można trafić gorzej. Np. do gułagu, albo na sybir. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Cisza - 2014-07-24 16:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I cisza. Chyba Grabu zagroził zwolnieniem za udzielanie się.
zdjecie uzytkownika
fini - 2014-07-24 20:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest bardzo dopasowana do klienta 36 miesięcy gwarancji, robią przyczepy na zamówienie i przykładają się do pracy, przyjemna obsługa. Może pieniądze nie są najlepsze, ale skoro pracownicy przykładają się do swojej pracy musi ich coś tam trzymać, więc pewnie nie są (jak niektórzy tu insynuują ) tragicznie traktowani. Jak wiadomo takie firmy nie opływają pieniędzmi więc nie mogą płacić kokosów ale dbają o pracowników to pewne. I słyszałęm że inwestują w szkolenia pracowników.. Czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
Italiano - 2014-07-25 14:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fini - 2014-07-24 20:09:06]:
Co za ściema. Zapewne jeden z hamburgerów z akwarium robi dobry PR.
Świadczą o tym słowa "to pewne", "słyszałęm", "Może pieniądze nie są najlepsze".
Powinna być kara za dodawanie "sobie" pozytywnych opinii.
zdjecie uzytkownika
pączek - 2014-09-27 19:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Italiano - 2014-07-25 14:25:27]:
z jednej strony może i tak, ale łatwo też zauważyć, że Ty @italiano, @cisza, @maniek to jest na pewno jedna osoba , która cały czas swoimi komentarzami torpeduje te pozytywne wystawiane przez innych uzytkowników forum. Także jeśli to miała być oznaka jakiegoś sprytu to niestety ale Ci nie wyszło tym razem
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-10-29 12:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
przyjmują tylko starych wyjadaczy mechaników serwisantów czy młodych początkujących do przyuczenia tez przygarną?zależy mi na zaczęciu pracy wreszcie po moim technikum
zdjecie uzytkownika
świeżak - 2014-11-15 22:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy można tam zarobić uczciwe pieniądze ? może po 10 latach pracy i jak nadgodzinami pociągniesz , zresztą musisz bo jeśli zbyt często zaczniesz odmawiać to pączek jeden albo drugi zacznie rzucać teksty ze możesz wcale nie pracować. poza tym pracownicy spoko zgrana ekipa dobrzy fachowcy znający się na swojej pracy. szef ok raczej nie można mieć do niego zastrzeżeń poza tym ze skąpi trochę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spoko kultura
Pytania: wszystkie na temat
zdjecie uzytkownika
FAKK - 2014-11-25 17:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pączek - 2014-09-27 19:30:56]:
A jak niby mam reagować na komentarze "pączków" skoro wiadomo że są nieprawdziwe. Jeśli ktoś chce wiedzieć jak jest na serio to niech pogada ze starszymi pracownikami, oni już sporo widzieli i słyszeli. Tylko nie pytajcie tych co u pączków mają fory.
zdjecie uzytkownika
radzio - 2014-12-10 19:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troche zrobiło się tu zamieszanie.... warto zamieszczać prawdziwe i szczere informacje, bo osoby takie jak ja mają mieszane uczucia co do pracy w tym serwisie teraz. Nie znam nikogo, kogo mógłbym się podpytac na temat warunków zatrudnienia, umowy, atmosfery w pracy itp. Dlatego zawracam się z prośbą o pomoc....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie serwis przyczep Wiola
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy serwis przyczep Wiola?
Zadaj pytanie
x