Opinie o Cukiernia Kudelski Jan Kudelski w Tarnów

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Cukiernia Kudelski Jan Kudelski. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Cukiernia Kudelski Jan Kudelski o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi najmu i zarządzania nieruchomości

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Cukiernia Kudelski Jan Kudelski w Tarnów

baner wywiady
Pracownica była

(usunięte przez administratora) , kasa najniższa ze wszystkich cukierni w Tarnowie , wyzysk wyzysk wyzysk , pracujesz 7 dni w tygodniu i dostaniesz 500 złotych , pracowników traktuje się jak (usunięte przez administratora) , aż trudno uwierzyć że taka firma z tradycjami których już dawno niema tak traktuje ludzi

Przyjdź , przyjmij się i zobaczysz niespodzianke

Ajuna

O widzę że pracownicy w końcu odważyli się napisać co się dzieje w tej cukierni , niestety to prawda szacunku do pracownika brak , pensja katastrofa , szkoda bo niby renoma , ale za koszt pracowników

@Ajuna

To dobrze że napisali jak jest. Powiedz co jest nie tak jeśli chodzi o szacunek do pracownika. Zawalają robotą czy chodzi o odzywki?

Rosalinda

Jeśli chodzi o wypłaty to najgorzej płatna cukiernia w Tarnowie , każdy myśli Kudelski taka firma a po przyjściu prawda wychodzi na jaw

@Meril

Serio? to jak to jest, że u konkurencji o tyle więcej płacą a tu ludzie dalej pracują i stawki nie idą przez to w górę? coś dodatkowego w warunkach mają?

anonim Nowy wpis

Lidia Nowy wpis

Napiszesz coś więcej? Chętnie się dowiem dlaczego nie polecasz bo miałam iść zanieść podanie. W ogóle to długo pracowałeś? Można tu liczyć na stabilne zatrudnienie?

Xxx Nowy wpis
@Lidia

Pracowałam 5 lat i szczerze nie polecam , wyzysk całkowity , pracujesz przeważnie 7 dni w tygodniu a wypłata to kpina , jeśli chcesz jak niewolnik pracować za grosze to doskonałe miejsce

Ooo Nowy wpis
@Xxx

To wychodzi na to, że wyrabiałaś nadgodziny? Jaką pensje otrzymywałaś, podasz kwotę? Sama się koniec końców zwolniłaś?

Bogdan

Chyba nikt by nie chciał nabawić się nerwicy, tylko skąd tak alarmujące słowa, nie przesadzasz trochę? Przydałoby się podać, co za sytuacje mają miejsce w pracy, na potwierdzenie tych słów?

Klara

Przychodząc do tej cukierni byłam pewna że jest to bardzo fajne miejsce , no niestety myliłam się , (usunięte przez administratora)całkowity

Ajuna

@Ajuna

Ekspedientka
Przebieg rekrutacji

Przeszłam rekrutacje bez problemów wszystko ok.

Pytania

Pytano czy jestem w miare dyspozycyjna i chce pracować..Oczywiscie że chciało mi się pracować...Prace dostałam natychmiast i zaliczyłam w cukierni 15 cudownych lat,wspominam bardzo miło i prace i szefów i współpracowników :)

• Poziom rozmowy:
Nieruchomości Apartament Joanna Erszkowicz
(80 opinii)
logo firmy ARCHITEKT
Wrocław
ASPA Pracownia Architektoniczna Sp. z o.o. Sp. K.
(1 opinia)
logo firmy Specjalista / Specjalistka ds. nieruchomości
Warszawa
Maxon Nieruchomości Sp. z o.o.
(68 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Panna

Widzę że nic przez lata się nie zmieniło , sądząc po opiniach to dalej pracownicy tyrają za grosze

Roksana

Totalne zero jeśli chodzi o tą cukiernie , jeśli chcesz być traktowany jak śmieć to idealne miejsce

Misiek

Omijajcie to miejsce z daleka , najgorsza cukiernia w Tarnowie jeśli chodzi o zarobki , chcą by pracowano 7 dni w tygodniu za 2500 tys , traktują cię jak śmiecia , tyrają jak woła , i o wszystko mają pretensje , chcą (usunięte przez administratora) to niech zaczną od siebie

@Misiek

Niksa wypłata za robotę przez cały tydzień. Za weekendy nie miałeś wyższej stawki? W ogóle jakiś dzień w tygodniu miałeś wolny?

Rosalinda

@Rosalinda

Tak? A podasz ile tu płacą a ile w innych skoro masz ten prowizoryczny ranking?

Jaga
@Bożena

W innych cukierniach nie weźmie się mniej niż 4000 tys , za 6 dni , ja zarabiam 4600 na rękę ale nie powiem w której cukierni pracuje , tam akurat atmosfera jest spoko , dodatkowo jeśli nie chorujesz to 300 zł premii

Janek
@Jaga

4 tys, za 6 dni.....coś tu chyba zawaliłaś.

Meril
@Janek

Prawda w oczy kole ? Ja pracuję w cukierni w okolicy Tarnowa i też pracuje 6 dni 1 tydzień popołudnie , 2 tydzień nocka i 4200 na rękę , praca po 7 godzin

@Meril

Pracownica była

Joanna
@Pracownica była

Jakim cudem 500zł za pełny tydzień? No chyba że są jakieś dziwne godziny pracy i nie pracuje się dziennie po 8h. Umowa zlecenie?

Gienia
@Joanna

Czasem i 500 w tygodniu wypłat się nie brało , teraz też koleżanki muwia że nie chcą płacić , fakt Kudelski renoma firma ale z wypłacaniem tragedia , na sprzątaniu lepsze pieniądze , najgorzej wypłacalna cukiernia w Tarnowie , szkoda że nawet najniższa krajowa niechca placic

Prawda
@Joanna

Fakt że każdy po jakimś czasie dostanie umowę o pracę , tym bardziej dziwne że niema najniższej krajowej w tym zakładzie , a wyzysk totalny , na szczęście już tam nie pracuje ale ponoć nic się nie zmieniło, kto chce to niech się tam przyjmie to zobaczy jak to jest nie zarabiać najniższej pensji krajowej

Przyjdź , przyjmij się i zobaczysz niespodzianke

Kropka

Pracowałam tam parę miesięcy totalna porażka szef i kierownik traktują ludzi okropnie , jedynie co można od nich usłyszeć to negatywne słowo , o wszystko mają pretensje. Dużo roboty, a mała kasa. Nikt nie umie wytłumaczyć jak co zrobić tylko odpowiadają cytuje ,, tyle tu pracujesz to jeszcze nie wiesz''. Pracownik nie jest szanowany dla nich liczy się wygląd, a nie doświadczenie kto jakie ma. Kpina marne pieniądze, bez szacunku do pracowników nie polecam !!!

Jakub
@Kropka

Mówisz o marnych pieniądzach, powiesz może ile konkretnie dało się zarobić?

Majk
@Jakub

Nikt ci tego raczej tu nie powie

@Majk

Z jakiego powodu nie, stawki w firmie to jakiś temat tabu? Ludzie się po prostu inaczej na nie ugadują i dlatego tak jest?

Dorota
@Kropka

Czy na sam początek chociaż są jakieś szkolenia, które przygotowują do podjęcia danego stanowiska pracy? Bo piszesz, że nie ma ludzi od wytłumaczenia, jak co zrobić i, że negatywnie reagują, jak ktoś czegoś nie wie...

Co wchodzi w socjal Cukiernia Kudelski Jan Kudelski?

Bożena

To chyba sporo płatne muszą być, że aż za socjal nie uznajesz? ;) Coś podczas nich na zmianie można dodatkowo zyskać? Np., deputat?

Xxx

Mała kasa , roboty na maksa

Paulina
@Xxx

Mała to jaka? Tylko podstawa, wszystko na umowie? Jest możliwośc nadgodzin i jak są płatne?

Bolek

Wyzyskiwacze

Prawda

Pracowałam parę miesięcy , roboty tyle że ręce padają , kasa haha ciężko najniższa krajową było zarobić , masakra 7 dni w tygodniu

Kropka

Pracowałam parę miesięcy , zarobki to kpina po każdej wypłacie czułam się jakby mi pracodawca napluł w twarz , za taki (usunięte przez administratora)nawet najniższej krajowej , kpina , i jeszcze 7 dni w tygodniu , gadałam że starszymi pracownikami to to samo muwil

Byly

Małe zarobki , praca 7 dni w tygodniu , 500 złotych tygodniowo

Karol232

Zleciłem im blachy temat do realizacji. Oczywiście firma nie wywiązała się z zamówienia. Negatyw za fatalną jakość obsługi klienta. Nawet telefonu nie odbierają już ode mnie.

Czy firma Cukiernia Kudelski Jan Kudelski kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.

Lotka
@Pytanie

Szerzej wypowiem się na ten temat za jakiś czas, ok 2 m-ce

MP Tarnów

kupiłem 28 czerwca 2020 w cukierni przy max zwykle kremówki krem ohyda .Gdzie renoma i tradycja ? Moja siostra mieszkająca za granicą zawsze jak przyjeżdża to nie mogła nie zjeść kremówki od Kudelskiego bo to wspaniały smak z dzieciństwa. Niestety to się skończyło i wstyd polecić to komuś. Przykre

Hejgen

@MJ Ale nie rozumiem jak się ma ten wpis do opinii o pracy bo o tym należało napisać na forum pracowniczym?

Zostaw merytoryczną opinię o Cukiernia Kudelski Jan Kudelski - Tarnów

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Cukiernia Kudelski Jan Kudelski?

Zobacz opinie na temat firmy Cukiernia Kudelski Jan Kudelski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 15.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Cukiernia Kudelski Jan Kudelski?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 15, z czego 1 to opinie pozytywne, 12 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Cukiernia Kudelski Jan Kudelski?

Kandydaci do pracy w Cukiernia Kudelski Jan Kudelski napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Cukiernia Kudelski Jan Kudelski
2.5/5 Na podstawie 8 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • ul. Krakowska 1
    33-100 Tarnów
  • NIP: 8731009675 REGON: 850349954
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)