(usunięte przez administratora) , kasa najniższa ze wszystkich cukierni w Tarnowie , wyzysk wyzysk wyzysk , pracujesz 7 dni w tygodniu i dostaniesz 500 złotych , pracowników traktuje się jak (usunięte przez administratora) , aż trudno uwierzyć że taka firma z tradycjami których już dawno niema tak traktuje ludzi
O widzę że pracownicy w końcu odważyli się napisać co się dzieje w tej cukierni , niestety to prawda szacunku do pracownika brak , pensja katastrofa , szkoda bo niby renoma , ale za koszt pracowników
To dobrze że napisali jak jest. Powiedz co jest nie tak jeśli chodzi o szacunek do pracownika. Zawalają robotą czy chodzi o odzywki?
Jeśli chodzi o wypłaty to najgorzej płatna cukiernia w Tarnowie , każdy myśli Kudelski taka firma a po przyjściu prawda wychodzi na jaw
Serio? to jak to jest, że u konkurencji o tyle więcej płacą a tu ludzie dalej pracują i stawki nie idą przez to w górę? coś dodatkowego w warunkach mają?
Napiszesz coś więcej? Chętnie się dowiem dlaczego nie polecasz bo miałam iść zanieść podanie. W ogóle to długo pracowałeś? Można tu liczyć na stabilne zatrudnienie?
Pracowałam 5 lat i szczerze nie polecam , wyzysk całkowity , pracujesz przeważnie 7 dni w tygodniu a wypłata to kpina , jeśli chcesz jak niewolnik pracować za grosze to doskonałe miejsce
To wychodzi na to, że wyrabiałaś nadgodziny? Jaką pensje otrzymywałaś, podasz kwotę? Sama się koniec końców zwolniłaś?
Chyba nikt by nie chciał nabawić się nerwicy, tylko skąd tak alarmujące słowa, nie przesadzasz trochę? Przydałoby się podać, co za sytuacje mają miejsce w pracy, na potwierdzenie tych słów?
Przychodząc do tej cukierni byłam pewna że jest to bardzo fajne miejsce , no niestety myliłam się , (usunięte przez administratora)całkowity
Przeszłam rekrutacje bez problemów wszystko ok.
Pytano czy jestem w miare dyspozycyjna i chce pracować..Oczywiscie że chciało mi się pracować...Prace dostałam natychmiast i zaliczyłam w cukierni 15 cudownych lat,wspominam bardzo miło i prace i szefów i współpracowników :)
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę

Widzę że nic przez lata się nie zmieniło , sądząc po opiniach to dalej pracownicy tyrają za grosze
Totalne zero jeśli chodzi o tą cukiernie , jeśli chcesz być traktowany jak śmieć to idealne miejsce
Omijajcie to miejsce z daleka , najgorsza cukiernia w Tarnowie jeśli chodzi o zarobki , chcą by pracowano 7 dni w tygodniu za 2500 tys , traktują cię jak śmiecia , tyrają jak woła , i o wszystko mają pretensje , chcą (usunięte przez administratora) to niech zaczną od siebie
Niksa wypłata za robotę przez cały tydzień. Za weekendy nie miałeś wyższej stawki? W ogóle jakiś dzień w tygodniu miałeś wolny?
W innych cukierniach nie weźmie się mniej niż 4000 tys , za 6 dni , ja zarabiam 4600 na rękę ale nie powiem w której cukierni pracuje , tam akurat atmosfera jest spoko , dodatkowo jeśli nie chorujesz to 300 zł premii
Prawda w oczy kole ? Ja pracuję w cukierni w okolicy Tarnowa i też pracuje 6 dni 1 tydzień popołudnie , 2 tydzień nocka i 4200 na rękę , praca po 7 godzin
Jakim cudem 500zł za pełny tydzień? No chyba że są jakieś dziwne godziny pracy i nie pracuje się dziennie po 8h. Umowa zlecenie?
Czasem i 500 w tygodniu wypłat się nie brało , teraz też koleżanki muwia że nie chcą płacić , fakt Kudelski renoma firma ale z wypłacaniem tragedia , na sprzątaniu lepsze pieniądze , najgorzej wypłacalna cukiernia w Tarnowie , szkoda że nawet najniższa krajowa niechca placic
Fakt że każdy po jakimś czasie dostanie umowę o pracę , tym bardziej dziwne że niema najniższej krajowej w tym zakładzie , a wyzysk totalny , na szczęście już tam nie pracuje ale ponoć nic się nie zmieniło, kto chce to niech się tam przyjmie to zobaczy jak to jest nie zarabiać najniższej pensji krajowej
Pracowałam tam parę miesięcy totalna porażka szef i kierownik traktują ludzi okropnie , jedynie co można od nich usłyszeć to negatywne słowo , o wszystko mają pretensje. Dużo roboty, a mała kasa. Nikt nie umie wytłumaczyć jak co zrobić tylko odpowiadają cytuje ,, tyle tu pracujesz to jeszcze nie wiesz''. Pracownik nie jest szanowany dla nich liczy się wygląd, a nie doświadczenie kto jakie ma. Kpina marne pieniądze, bez szacunku do pracowników nie polecam !!!
Z jakiego powodu nie, stawki w firmie to jakiś temat tabu? Ludzie się po prostu inaczej na nie ugadują i dlatego tak jest?
Czy na sam początek chociaż są jakieś szkolenia, które przygotowują do podjęcia danego stanowiska pracy? Bo piszesz, że nie ma ludzi od wytłumaczenia, jak co zrobić i, że negatywnie reagują, jak ktoś czegoś nie wie...
Co wchodzi w socjal Cukiernia Kudelski Jan Kudelski?
To chyba sporo płatne muszą być, że aż za socjal nie uznajesz? ;) Coś podczas nich na zmianie można dodatkowo zyskać? Np., deputat?
Mała kasa , roboty na maksa
Wyzyskiwacze
Pracowałam parę miesięcy , roboty tyle że ręce padają , kasa haha ciężko najniższa krajową było zarobić , masakra 7 dni w tygodniu
Pracowałam parę miesięcy , zarobki to kpina po każdej wypłacie czułam się jakby mi pracodawca napluł w twarz , za taki (usunięte przez administratora)nawet najniższej krajowej , kpina , i jeszcze 7 dni w tygodniu , gadałam że starszymi pracownikami to to samo muwil
Małe zarobki , praca 7 dni w tygodniu , 500 złotych tygodniowo
Zleciłem im blachy temat do realizacji. Oczywiście firma nie wywiązała się z zamówienia. Negatyw za fatalną jakość obsługi klienta. Nawet telefonu nie odbierają już ode mnie.
Czy firma Cukiernia Kudelski Jan Kudelski kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
kupiłem 28 czerwca 2020 w cukierni przy max zwykle kremówki krem ohyda .Gdzie renoma i tradycja ? Moja siostra mieszkająca za granicą zawsze jak przyjeżdża to nie mogła nie zjeść kremówki od Kudelskiego bo to wspaniały smak z dzieciństwa. Niestety to się skończyło i wstyd polecić to komuś. Przykre
@MJ Ale nie rozumiem jak się ma ten wpis do opinii o pracy bo o tym należało napisać na forum pracowniczym?
Jak się pracuje w Cukiernia Kudelski Jan Kudelski?
Zobacz opinie na temat firmy Cukiernia Kudelski Jan Kudelski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 15.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Cukiernia Kudelski Jan Kudelski?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 15, z czego 1 to opinie pozytywne, 12 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Cukiernia Kudelski Jan Kudelski?
Kandydaci do pracy w Cukiernia Kudelski Jan Kudelski napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.