Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JAM alu Wasik Sp.J.

Pracowałeś w firmie JAM alu Wasik Sp.J. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
majki99 - 2013-09-24 19:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
czy JAM alu Wasik Sp.J. jeszcze jest na rynku? czy może ogłosili już swoją upadłość? ktoś jeszcze z nimi współpracuje?
zdjecie uzytkownika
kostrzew - 2013-09-27 20:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
cholera faktycznie był dobry, a do Budopolu nie chciał przejść - lojalny był skurczybyk...ma ktoś do niego tel. ,proszę o info
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-11 22:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
torun.niewiem skad bierzecie kierownikow ale masakra co za ludzie.pieniadze przesyla po pare groszy ze na waciki niestarcza jam sie zna nie na budowaniu tylko na robieniu nas[usunięte przez admina] tym sa najlepsi.
zdjecie uzytkownika
.. - 2013-11-03 22:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-11 22:06:09]:
Trzeba było wcześniej te opinie przeczytać.Teraz się przygotuj ,że na końcu roboty nie przyjdą na odbiór i nic nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
Przemo - 2014-02-17 21:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe dlaczego brak info o długach firmy Wasik
zdjecie uzytkownika
noy - 2014-02-18 18:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Przemo - 2014-02-17 21:25:17]:
a wiesz coś o tych długach? Oni jeszcze istnieją na rynku czy już ich pozamiatało?
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-02-23 11:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Istnieją, teraz robią w Poznaniu, na budowie dwie osoby dziennie, co chwilę inne, bo nie płaci.
Nie płaci podwykonawcom, a jak zejdą z budowy, to bierze nową ekipę i tak w kółko.
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-02-28 00:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [arnika - 2014-02-23 11:22:50]:
Róbcie u niego ,a garb Wam sam urośnie . Sztaudynger napisał ,,Pracuj ,a mnie niech płacą" !To ich domena.Oczywiście za tych, którzy schodzą bierze ekipę zastępczą na koszt podwykonawcy,a w rezultacie żaden nie dostaje kasy. Prosty schemat. Niech nikt się nie łudzi ,że cokolwiek dostanie .
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-02-28 23:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prosze o kontakt na maila wszystkie osoby, którym Wasik zalega. W zwrotnym mailu odeslę Państwu wyjaśnienie po co zbieram te kontakty. Mój mail to: arnika361@gmail.com
Anna Olejniczak
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-03-02 11:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam serdecznie Panią (usunięte przez administratora).Odznaczenie się Pani należy!!Jesteśmy z Panią!!
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-03-02 14:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Podsyłajcie mi linki, namiary na fora branżowe. Chcę dotrzeć wszędzie tam gdzie jest to możliwe z moimi poszukiwaniami.
Pozdrawiam
Anna
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-03-02 19:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety linki do stron ukryły się pod gwiazdkami ,chodzi o stronkę MY Polacy i OKNONET, które wszyscy z branży znają.
zdjecie uzytkownika
staś - 2014-03-02 19:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukajcie po mailach kierowników Jam-a.Jest tych ogłoszeń mnóstwo,ale są tam jednocześnie osoby i firmy ,z którymi kontaktowali się.Oni mogą Wam dużo powiedzieć.
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-03-15 15:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chętnych do spotkania z przedstawicielem prasy i telewizji i podzielenia się swiomi problemami ze spółką JAM proszę o kontakt. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
stsiu - 2014-03-17 23:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i niech się Polska dowie, kogo ta ziemia kaliska nosi ,a raczej dźwiga!!!
zdjecie uzytkownika
kowmik - 2014-03-24 19:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o podanie kontaktu przez arnika na ,który można się kontaktować...podwykonawca
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-03-24 21:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arnika361@gmail.com
pozdrawiam Anna
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-03-28 12:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prosze DZISIAJ o kontakt tych podwykonawców, którzy są chętni jeszcze wziąć udział w spotkaniu.
mój nr tel. 694-241-291
mail arnika361@gmail.com
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-07-02 20:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdzie moje 100 tys chętnie sobie odbiorę od niego to co moje
zdjecie uzytkownika
d - 2014-07-14 23:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzegorz - 2014-07-02 20:01:59]:
Mi też wisi 100 tys. i wielu tu takich jak widać. Mam nadzieję,że go w końcu prokurator dopadnie .
zdjecie uzytkownika
FWB - 2014-07-23 15:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Kupujemy wierzytelności na JAM
Skutecznie realizujemy sprawy przeciwko JAM
Odzyskujemy pieniądze. Kontakt do mnie:
(usunięte przez administratora) kom.: 505 155 495, Tel. 71/707-27-00; Fax 71/707-27-82
mail: dp@fwb.net.pl
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-07-23 20:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam wszystkich ponownie. Ogłoszenie powyżej zweryfikowałam telefonicznie. "kupujemy wierzytelności na JAM" - to chwyt marketingowy. Jest to firma windykacyjna, taka jak inne, z tym, że żądają sobie 40- 50 procent od odzyskanych pieniędzy.
Nakazy komornicze Wasika przekraczają już wielokrotnie majątek spółki, którego zostały resztki.
Zresztą on sam nie działa już pod JAM, tylko pod JAM INOX, z JAM-u nie ma już specjalnie co windykować.
To tak tylko Państwu dla informacji.
Pozdrawiam
Arnika
zdjecie uzytkownika
tomtas - 2014-08-15 15:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu akurat się Pani myli co do JAM Inox, niech Pani sprawdzi dokładnie, owszem działa pod innym JAMem ale Inox to zupełnie inna bajka, proszę nie mylić pojęć, ta firma nie działa w branży budowlanej
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-21 18:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy teraz coś się zmieniło przez wakacje w tej firmie, bo znajomy mi powiedział, że kiedyś pracował tam i że mi poleca nawet, wiec w końcu i sam się zdecydowałem, tlyko chyba już nie rekrutują albo sie rekrutacja zakończyła, bo nie widze już żadnych ofert od nich o pracy, chyba, że inaczej się aplikuje.
zdjecie uzytkownika
dfd - 2014-10-24 14:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janek ,Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem ,co tu się na temat tej firmy pisze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JAM alu Wasik Sp.J.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x