Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JAM alu Wasik Sp.J.

Pracowałeś w firmie JAM alu Wasik Sp.J. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2013-08-13 22:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zalegają wszystkim ,którzy tu piszą.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2013-08-13 22:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chętnie się przyłączymy.
zdjecie uzytkownika
a - 2013-08-17 23:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A mało by brakowało ,żebym umowę z nimi podpisał. No wyje...by mnie w kosmos,żebym tu nie wszedł i tych ,,boskich " opinii nie przeczytał Wszystkim bardzo dziękuję za ostrzeżenie!!!
zdjecie uzytkownika
montazysta - 2013-08-25 08:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a na jaką budowę miałes podpisać umowe. Napiszcie czy dużo podwykonawców zostało oszukanych
zdjecie uzytkownika
młody - 2013-09-03 21:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ratujcie sie ludzie jamu, bo komornik weźmie was razem z firmą!!!
zdjecie uzytkownika
majki99 - 2013-09-24 19:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
czy JAM alu Wasik Sp.J. jeszcze jest na rynku? czy może ogłosili już swoją upadłość? ktoś jeszcze z nimi współpracuje?
zdjecie uzytkownika
kostrzew - 2013-09-27 20:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
cholera faktycznie był dobry, a do Budopolu nie chciał przejść - lojalny był skurczybyk...ma ktoś do niego tel. ,proszę o info
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-11 22:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
torun.niewiem skad bierzecie kierownikow ale masakra co za ludzie.pieniadze przesyla po pare groszy ze na waciki niestarcza jam sie zna nie na budowaniu tylko na robieniu nas[usunięte przez admina] tym sa najlepsi.
zdjecie uzytkownika
.. - 2013-11-03 22:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-11 22:06:09]:
Trzeba było wcześniej te opinie przeczytać.Teraz się przygotuj ,że na końcu roboty nie przyjdą na odbiór i nic nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
Przemo - 2014-02-17 21:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe dlaczego brak info o długach firmy Wasik
zdjecie uzytkownika
noy - 2014-02-18 18:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Przemo - 2014-02-17 21:25:17]:
a wiesz coś o tych długach? Oni jeszcze istnieją na rynku czy już ich pozamiatało?
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-02-23 11:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Istnieją, teraz robią w Poznaniu, na budowie dwie osoby dziennie, co chwilę inne, bo nie płaci.
Nie płaci podwykonawcom, a jak zejdą z budowy, to bierze nową ekipę i tak w kółko.
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-02-28 00:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [arnika - 2014-02-23 11:22:50]:
Róbcie u niego ,a garb Wam sam urośnie . Sztaudynger napisał ,,Pracuj ,a mnie niech płacą" !To ich domena.Oczywiście za tych, którzy schodzą bierze ekipę zastępczą na koszt podwykonawcy,a w rezultacie żaden nie dostaje kasy. Prosty schemat. Niech nikt się nie łudzi ,że cokolwiek dostanie .
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-02-28 23:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prosze o kontakt na maila wszystkie osoby, którym Wasik zalega. W zwrotnym mailu odeslę Państwu wyjaśnienie po co zbieram te kontakty. Mój mail to: arnika361@gmail.com
Anna Olejniczak
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-03-02 11:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam serdecznie Panią (usunięte przez administratora).Odznaczenie się Pani należy!!Jesteśmy z Panią!!
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-03-02 14:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Podsyłajcie mi linki, namiary na fora branżowe. Chcę dotrzeć wszędzie tam gdzie jest to możliwe z moimi poszukiwaniami.
Pozdrawiam
Anna
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-03-02 19:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety linki do stron ukryły się pod gwiazdkami ,chodzi o stronkę MY Polacy i OKNONET, które wszyscy z branży znają.
zdjecie uzytkownika
staś - 2014-03-02 19:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukajcie po mailach kierowników Jam-a.Jest tych ogłoszeń mnóstwo,ale są tam jednocześnie osoby i firmy ,z którymi kontaktowali się.Oni mogą Wam dużo powiedzieć.
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-03-15 15:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chętnych do spotkania z przedstawicielem prasy i telewizji i podzielenia się swiomi problemami ze spółką JAM proszę o kontakt. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
stsiu - 2014-03-17 23:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i niech się Polska dowie, kogo ta ziemia kaliska nosi ,a raczej dźwiga!!!
zdjecie uzytkownika
kowmik - 2014-03-24 19:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o podanie kontaktu przez arnika na ,który można się kontaktować...podwykonawca
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-03-24 21:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arnika361@gmail.com
pozdrawiam Anna
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-03-28 12:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prosze DZISIAJ o kontakt tych podwykonawców, którzy są chętni jeszcze wziąć udział w spotkaniu.
mój nr tel. 694-241-291
mail arnika361@gmail.com
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-07-02 20:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie moje 100 tys chętnie sobie odbiorę od niego to co moje
zdjecie uzytkownika
d - 2014-07-14 23:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzegorz - 2014-07-02 20:01:59]:
Mi też wisi 100 tys. i wielu tu takich jak widać. Mam nadzieję,że go w końcu prokurator dopadnie .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JAM alu Wasik Sp.J.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x