Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JAM alu Wasik Sp.J.

Pracowałeś w firmie JAM alu Wasik Sp.J. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-03-28 12:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prosze DZISIAJ o kontakt tych podwykonawców, którzy są chętni jeszcze wziąć udział w spotkaniu.
mój nr tel. 694-241-291
mail arnika361@gmail.com
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-07-02 20:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
gdzie moje 100 tys chętnie sobie odbiorę od niego to co moje
zdjecie uzytkownika
d - 2014-07-14 23:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [grzegorz - 2014-07-02 20:01:59]:
Mi też wisi 100 tys. i wielu tu takich jak widać. Mam nadzieję,że go w końcu prokurator dopadnie .
zdjecie uzytkownika
FWB - 2014-07-23 15:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Kupujemy wierzytelności na JAM
Skutecznie realizujemy sprawy przeciwko JAM
Odzyskujemy pieniądze. Kontakt do mnie:
(usunięte przez administratora) kom.: 505 155 495, Tel. 71/707-27-00; Fax 71/707-27-82
mail: dp@fwb.net.pl
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-07-23 20:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam wszystkich ponownie. Ogłoszenie powyżej zweryfikowałam telefonicznie. "kupujemy wierzytelności na JAM" - to chwyt marketingowy. Jest to firma windykacyjna, taka jak inne, z tym, że żądają sobie 40- 50 procent od odzyskanych pieniędzy.
Nakazy komornicze Wasika przekraczają już wielokrotnie majątek spółki, którego zostały resztki.
Zresztą on sam nie działa już pod JAM, tylko pod JAM INOX, z JAM-u nie ma już specjalnie co windykować.
To tak tylko Państwu dla informacji.
Pozdrawiam
Arnika
zdjecie uzytkownika
tomtas - 2014-08-15 15:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu akurat się Pani myli co do JAM Inox, niech Pani sprawdzi dokładnie, owszem działa pod innym JAMem ale Inox to zupełnie inna bajka, proszę nie mylić pojęć, ta firma nie działa w branży budowlanej
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-21 18:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy teraz coś się zmieniło przez wakacje w tej firmie, bo znajomy mi powiedział, że kiedyś pracował tam i że mi poleca nawet, wiec w końcu i sam się zdecydowałem, tlyko chyba już nie rekrutują albo sie rekrutacja zakończyła, bo nie widze już żadnych ofert od nich o pracy, chyba, że inaczej się aplikuje.
zdjecie uzytkownika
dfd - 2014-10-24 14:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janek ,Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem ,co tu się na temat tej firmy pisze.
zdjecie uzytkownika
trevor - 2014-10-28 19:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorszemu wrogowi bym nie polecał
zdjecie uzytkownika
olol - 2014-11-05 12:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie masz z nimi konkretnie doświadczenia @trevor? Pracowałeś tam, byłeś ich klientem? Dlaczego było tak źle, że nawet najgorszemu wrogowi byś nie polecił, chodzi tutaj o poziom zarobków czy o bardziej takie personalne rzeczy jak brak komunikacji, słaba atmosfera pracy, co masz na myśli konkretnie?
zdjecie uzytkownika
WTF - 2014-11-18 16:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
już nie rekrutują, bo już tam nikt oprócz wasika nie pracuje
kadra techniczna, kierownicza i dyrektorska dawno odeszła
zostala tylko garstka chłopaczków na warsztacie i nigdy nic nie umiejąca pani dyrektor finansowa dorota czernic- uwaga na nią - prowadzi jeszcze wlasne biuro podatkowe - www.biuroando.pl - współczuje jej klientom, niekompetentny babol!!!!1
ale tak to jest jak się chce kazdego pracownika i podwykonawce wy...ć bez mydła
jam udaje ze nie jest bankrutem, ale naprawde juz nic nie zrobi
wasik lezy i juz nawet nie ma sie czym pod siebie zesr..c
zdjecie uzytkownika
terra - 2014-11-18 22:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzeba sprawę nagłośnić w expresie reporterów.Jak to jest możliwe ,że taki typ wyp....tyle firm w kosmos i jeszcze funkcjonuje.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-11-25 20:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie tylko firm, pracownikom też zalega(usunięte przez administratora)kasy!!!
zdjecie uzytkownika
trevor - 2014-11-25 20:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
olol- zarobków? jakich zarobków??? tam pensji nie ujrzysz, bo nie mają z czego wypłacić...
zdjecie uzytkownika
arnika - 2014-12-03 17:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Proszę o kontakt osoby, z którymi wcześniej rozmawiałam ( nie do wszystkich odnalazłam telefony). Informacja jest taka, że sprawa ostro ruszyła.
Pozdrawiam
Anna
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-12-05 15:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@arnika, hej możesz napisać co dokładniej masz na mysli pisząc, ze sprawa ostro ruszyła? Napisz publicznie jak możesz, tylko nie używaj danych osobowych ani wulgaryzmów, wtedy nie będzie podstaw do usunięcia posta i wszyscy dowiedza sie jaka z JAM alu firma! Pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje.
zdjecie uzytkownika
Jamniku - 2015-01-05 18:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiedzcie lepiej jak to wszystko wygląda w 2015 roku, bo sądząc po wpisach to można mieć spore wątpliwości czy firma dalej będzie działała. Podejrzewam, że ludzie zbierają się nie po to by prezesowi zrobić miłą niespodziankę. Więc informacje o tym czy warto się u nich zatrudniać przydałyby się, żeby nie wdepnąć w brzydką mieszankę.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-08 14:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jamniku - 2015-01-05 18:24:03]:
jedno wielkie g....no!!!! nie pakuj się tam !!!!
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-01-08 21:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli ktoś potrzebował pomocy w sprawie Wasika, mam nagrania jak poszłam do wasika prosić się o pieniądze mojego męża, oczywiście tłumaczył się, że on nie ma pieniędzy, pracownicy nie umieją pracować, szczerze mówiąc nie sądzę by mąż nie umiał wykonywać swojej pracy, bo firma do której na szczęście się przeniósł jest zadowolona z jego umiejętności
a jak mi wypisał ile zarabiał mąż to aż się zaśmiałam, bo nigdy w życiu na oczy od niego takich pieniędzy nie widzieliśmy
zdjecie uzytkownika
lele - 2015-01-08 21:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoć najlepszą obroną jest atak, a jeżeli nie ma się czym bronić to robi z podwykonawców i pracowników pijaków, złodziei i partaczy
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-20 17:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o kurczaczki to ten szef niezły agent musi byc. A ja szukam pracy i myślałem nas JAM... Nadal takie sytuacje maja miejsce w tym zakładzie pracy, bo jest oferta pracy na stanowisko PROJEKTANT TECHNOLOG DS. OKŁADZIN ELEWACYJNYCH i nie wiem co robić. zależy mi na podjęciu zatrudnienia ale nie wiem co mam myslec teraz po przeczytaniu postu pani Oli.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-20 23:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marek - 2015-01-20 17:51:42]:
uwierz mi że lepiej nie mieć w ogóle pracy niż pracować w jamie :) no chyba że lubisz pracować za darmo to masz okazję
zdjecie uzytkownika
marekskwarek - 2015-01-31 00:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jam jeszcze chyba cos ciagnie, juz nie jako jam sp.zoo tylko jako jam gmbh sp.zoo ale kto tam robi? chyba tylko nieudacznicy co nie moga znalezc pracy albo lesery ktorym pasóje obijanie sie caly dzien i pensja w 20 ratach wyplacanych za pol roku
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-02-02 22:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja tylko nie rozumiem jak facet który nabrał kredytów gdzie tylko można, pracownikom (byłym) nie wypłacił pensji nawet za kilka miesięcy, z owych pensji potrącił m.in.zus którego i tak nie zapłacił, sprawił wielu firmom problemy finansowe, jest zadłużony po uszy i jeszcze sobie normalnie funkcjonuje jak gdyby nigdy nic?? bo jam sp. z o.o. przeciez nadal istnieje? znakiem tego że w Polsce możesz narobić sobie długów gdzie tylko się da i g.. ci zrobią a zawsze najgorzej wyjdzie na tym szary człowiek
zdjecie uzytkownika
odpowiedż na koło - 2015-02-03 18:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Bo to jest człowiek bez ambicji , honoru myślał że całe życie będzie się ślizgał na czyiś plecach i upakarzał pracowników i podwykonawców , oszukiwał hortowników . Poczekajcie wszyscy oszukani przez (usunięte przez administratora) jeszcze trochę bo zło wraca podwójnie . Ilu ludzi i ile rodzin przeżywa przez tego oszusta dramaty . Jak on może spać spokojnie wiedząc że tyle osób przez niego cierpi. Czy może jeszcze patrzeć na siebie w lustro - wątpię w to ????????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JAM alu Wasik Sp.J.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy JAM alu Wasik Sp.J.?
Zadaj pytanie