Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-10-03 11:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracowity - 2014-10-03 08:55:35]:
Siema.Starsi operatorzy pamiętają takie "układy'.Zaczyna się powiedzmy niewinnie,"-czy damy radę itp.?"Wrześniowe założenia Bartyłomieja i operatora sklepu warzywno-owocowego powiodły się ale co dalej?Domyślacie się, że jak pokazaliśmy że za ok.trzysta zł.i trochę nadgodzin(bo tyle mniej więcej ucinają) daliśmy radę to taki "plan"będzie już standardem.Potwierdzeniem jest ostatnie zebranie z bato i jego chęć zrobienia sześćdziesięciu trzech łopat w tym miesiącu.Temat przerabiany nie raz w tym zakładzie.A spróbujcie nie zrobić tej ilości.....finał będzie znany.
zdjecie uzytkownika
znany - 2014-10-03 15:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno warzywniak do dymisji
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-10-06 07:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BC-blue color - 2014-10-03 11:46:17]:
Z tym kolego masz racje. Pokazalismy, ze dalismy rade i przez to beda chciec a raczej wymagac od nas o wiele wiecej. A to nie sztuka natyrac sie jak wół i rano juz nie wstac. Wyzsza kadra powinna przeczytac nasze wartosci LM-owskie chodzi mi tu konkretnie o "zaufanie i szacunek". Co do zaufania nie chce mi sie wypowiadac na ten temat ale co do szacunku to takiego w naszej firmie nie ma. Kazdy pod kazdym dolki kopie. Zamiast my pracownicy trzymac sie razem (chodzi o kazde 3 zmiany) to toczymy ze soba wojne o tzw "jedynki na tablicy". Bartek owszem powiedzial ze dotrzyma slowa ale czy tak bedzie naprawde????? Dowiemy sie dopiero jak dostaniemy kwitki. Bartek i Mielony maja nas wszystkich za nic za tania sile robocza, za istotki o malym ilorazie inteligencji i powiem tak, "na chwile obecna tak sie zachowujemy-WSZYSCY!!!!!) Za marne pare groszy. Propozycja dla calego POST-MOULDINGU " zjednoczmy sie i pokazmy ze my tez cos znaczymy i mamy swoje wartosci ktorych nie zniszczy ani Mielony ani Bartek. Potrzebne sa tylko checi, NIC WIECEJ. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
marg - 2014-10-07 09:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
prosze o uczciwe informacje,ile sie tam zarabia,jakie sa warunki pracy ,ilosc zmian.
dzieki
zdjecie uzytkownika
zolek - 2014-10-07 11:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jest prawda 666 zgadzam sie jak teras zawalom to lipa nikt nie pszyjdzie nadgodziny a vip bedzie rus jak bedom nas szanowac nie traktowac jak smieci to bedzie ok mielony straszyl nas i co degradacia trafila kosa na kamien chodzil i nasmiewal sie co znowu premie zabrali wam to jak by on niemaczal w tym palca moze sie polepszy albo pogorszy zobaczymy
zdjecie uzytkownika
JOŁKIPOŁKI - 2014-10-07 16:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to narobili WARZYWNIAK BEDZIE SPRZEDAWAŁ NA PLACU .....IDZIE NA ZESLANIE...CZAPA WAS WSZYSTKICH WYKURZY...CO CZAPA CHAMSKI JESTES CORAZ BARDZIEJ CO?.....NOSISZ SIE JAK BUFON PIERWSZY SIE NIE UKLONISZ DO STARYCH ZNAJOMYCH BUCU TY ....BARTEK UWAZAJ NA TEGO BUCA
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-10-08 11:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby dlaczego Bartuś ma uważać na Tomeczka bo nie rozumiem? Do kompletu warzywnego dołożyłbym właśnie Barteczka.Mało razy zabrał tobie premię kolego?Nie abym bronił Tomusia ale to on z całej tej hałaburdy wie o co chodzi......
zdjecie uzytkownika
w11 - 2014-10-08 18:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mielonka jakby miał choć tych tych honoru to by sam opuścił ten padol zwany lm.
zdjecie uzytkownika
micki - 2014-10-08 20:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo tomeczek to burak.Se warzywniak wychodował żmije na własnej piersi. Sie tera zacznom jaja jak buraki z premalidingu sie za naz wezmą. Lm gol end.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-10-09 08:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oj tam oj tam - 2014-10-08 11:06:41]:
otacza sie ludzmi z rodziny i znajomymi bez kwalifikacji juz warzywniak popelnil blad i teraz co ? on bedzie mial swoich a Ty? nic nie widzisz......jeszcze ...?sa inne sprawy
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-10-09 16:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chiny the best!
zdjecie uzytkownika
WARZYWO - 2014-10-10 08:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oj tam oj tam - 2014-10-09 16:35:53]:
he zarabiamy jak w Chinach to Chiny the best!
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-10-10 12:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dno i wodorosty zarastają tą globalną firmę (czyt.filie Gol.).Co do fabryki w Chinach i warunkach tam iście panujących,jakże wręcz boskich (wg.naszego wodzireja) to może niech się wypowiedzą nasi koledzy i koleżanki jak tam jest.Zapewne widzieli dużo więcej "rodzynków" pracując w tamtych zakładach.
zdjecie uzytkownika
micki - 2014-10-10 18:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [oj tam oj tam - 2014-10-10 12:26:38]:
Byłem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po co ta ściema. ( usunięte przez administratora ) Dobrze że już tam nie robię w tej patologi, żółtki śpią pod formą i w kontenetach, a kolesie mówią że widzieli fotki jak tam pięknie. Ale to wasz problem mały Kaczyński was dyma.
zdjecie uzytkownika
jork - 2014-10-10 20:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem w tej firmie na rozmowie, rozmowę miałem z gościem co go nawet nie rozumiałem, seplenił jak by go stolec uwierał.Cipek nie z tej ziemi może kiedyś role się odwrócą i trafi na rozmowę do mnie będe gadał tak jak on i zobaczymy jak wypadnie.
zdjecie uzytkownika
marrok - 2014-10-14 18:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@już wolny Nazywanie LM Wind auschwitz jest mało poważne - nie ta ranga miejsca, poza tym zachowaj trochę szacunku dla poległych. Poza tym nikt nie jest chyba przywiązany do pracy, jeżeli komuś nie pasują dane warunki to po prostu z nich rezygnuje. Wydaje mi się, że w pokoju można się z firmą rozstać...
zdjecie uzytkownika
pako - 2014-10-15 19:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Barek jest juz duzo lepiej!
zdjecie uzytkownika
klos - 2014-10-18 09:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
simens dal wypowiedzenia wszystkim polakom prosba do kierownictwa lm nie przyjmować z powrotem tych nierobów
zdjecie uzytkownika
KARAMBA - 2014-10-18 13:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jork masz racje ten z ruda broda to jakis chyba stary narkus nie potrafi sie wyslowic a jak ten kedziorek czarny wchodzi to mowi jak by co w gebie trzymal . Chyba go z zoo do ludzi wzieli łysy z ruda broda to jak jaja szympansa . Przynajmniej z czrnym kedziorkiem normalnie sie rozmawia .Jesli pozostali sa jak ten z rudym waflem na brodzie to chyba bedzie zaklad pracy chronionej i trzeba bedzie isc szukac dalej .Z tego co piszecie to nie jest zaciekawie w tym zakladzie -ludzie zawistni jacys pisza nie przyjmujcie tamtych jak to by cos im mialo dac .Niewiem czy oby dobrze zrobilem ze bylem na rozmowie skoro tacy niewierni tam sa . Szczesc Boze .
zdjecie uzytkownika
Jesper - 2014-10-18 13:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klos - 2014-10-18 09:25:34]:
a co boisz sie ze sa lepszymi fachowcami i cie wygryza....a pewnie modliles sie zeby tam trafic
zdjecie uzytkownika
coco chanel - 2014-10-18 21:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klos ty zajobie mało wiesz w dupie byłeś gówno widziałeś trafisz do mielonego na plac i gile w nosie zamarzną na pewno telefon ci się gotował żeby załatwić prace w Danii p
zdjecie uzytkownika
schabowy - 2014-10-18 23:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coco chanel - 2014-10-18 21:47:15]:
100%racji
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-10-19 12:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wychodzi( usunięte przez administratora )z człowieka.Jeżeli nawet tak jest że praca w Danii się skończyła to widać teraz jakimi jesteście "kolegami"i co z was wychodzi m.in. ty KŁOSIE.Zamiast być ze swoimi to piszesz takie brednie.Niestety jesteśmy taką nacją jak pies Pawłowa(pewnie nie wiesz kim on był).Żal mi takich jak ty bo zapewne też napierałeś o wyjazd.Gdyby kierownictwo w Goleniowie było normalne a zwłaszcza jedna osoba która myśli że to jego zakład to nie robili by żadnego problemu dla powrotu ludzi którzy chcieliby wrócić do pracy.Jak wiemy są to doświadczeni pracownicy.Przecież brakuje ok.stu osób,czyż nie?Więc w czym jest problem?Fałszywy honor?Zazdrość o pieniądze czy żal ze tam nie mogłeś być?Żal......
zdjecie uzytkownika
kola - 2014-10-19 12:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coco chanel - 2014-10-18 21:47:15]:
Broń Panie Boże przyjąć tych z Simensa z powrotem.LM byl taki zły taki niedobry a teraz jest extra?Wywalic tylko cale kierownictwo i będzie dobrze bo kto by pomyślał że w sobotę przyjeżdża Boss napletek i sprawdza o sie dzieje i jeszcze ten gruby z postmoldingu tak jak by sie zmówili.
zdjecie uzytkownika
LM-OWIEC - 2014-10-19 15:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kola - 2014-10-19 12:48:49]:
szkoda pisac na Twoj temat ..zastanow sie nad soba "kola"
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x