Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
praca zycia - 2014-11-18 07:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inspektor pracy albo bruksela i po klopicie,xadnego mielonego i innych po podstawowce. .ile mozna pisac??tyle jednych mysli to pozew zbiorowy.ale jka ktos glugi. To(usunięte przez administratora) w czoko zawsze bedzie
zdjecie uzytkownika
adwokat - 2014-11-18 07:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie.
Jestem adwokatem wygralem sprawe o podobnym harakterze w enercom jesli jestescie zainteresowani odezwijcie sie na forum.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
korektor - 2014-11-20 10:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te adwokat, a kim Ty naprawde jesteś, znowu jakas prowokacja z biura?, bo CHARAKTER piszemy przez "CH". Pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-11-20 21:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek cwelu
zdjecie uzytkownika
o9 - 2014-11-21 20:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiki - 2014-11-20 21:10:56]:
Pan Bartek-bo tu trzeba mięć wygląd i posturę
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-11-21 21:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [o9 - 2014-11-21 20:40:57]:
Tak wygląda jak korek
zdjecie uzytkownika
bc - 2014-11-22 19:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiki masz problem z bartkiem bo pewnie to cos osobistego. moze straciles stanpwisko? czy moze na prd nie jest inczej niz bylo? premia za mala? pseudo team liderzy nie znikneli?
zdjecie uzytkownika
adwokat - 2014-11-23 10:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzień dobry.
co do błędu to po prostu literówka a jeżeli chodzi o obronę was przed niewolniczą pracą to temat podtrzymuję.
pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-11-23 18:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pseudo kierownicy powini zniknąć z tego zakładę ćpuny zasrane
zdjecie uzytkownika
op - 2014-11-23 21:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu chyba kwadrat(owy)łep się odezwał
zdjecie uzytkownika
Jk - 2014-11-23 21:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie mamy testery na tak zwane dopalacze,ile osób było badanych powyżej operatora,no ilu?Żaden kierownik, a co niektórych to aż żal słuchać bo dalej są na witaminach.Kto z Was jechał ponad 200kmh i miał wypadek, no kto?Ba wyszedł bez szwanku.Kiedy idę na poranne spotkanie i mam słuchać odprawy gościa po witaminach to mi się nie chce pracować a do tego jeszcze nalicza mi pesje.
Kolejny Smerf ma...a, lizak jakich mało terorka na zmianie i wrzaski na ludzi skarży na nich - nie doniósł tylko jeszcze sam na siebie.
Można by pisać o każdym ale to były tylko dwa przykłady ludzi którzy kierują zmianą i decydują czy będziesz pracował czy nie.
Jest w biurowcu jeszcze Pani Wiktoria i dobrze, bo jeszcze ona ma jakiś wpływ czy cię zwolnią czy nie.Pani Wiktorio niech się Pani nie zmienia i dalej trzyma za pracownikami.THX
zdjecie uzytkownika
kwadrat - 2014-11-23 21:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [op - 2014-11-23 21:17:39]:
Masz coś do mnie koń do nie to przyjc do mnie to sobie wytłumaczymy to po męsku wrajerze
zdjecie uzytkownika
grabarz - 2014-11-24 08:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi jedno jak to jest jak nasz Dyrektor wspominał że ludzie którzy pojechali do Siemensa nie maja powrotu ,a tu natomiast pojawiają się przyjęcia ich masowe rozumiem układy układziki ale skoro ja chcem wrócić i mam odmowe a inny gorszy nierób wraca to chyba Dyrektor sam podwaza swoje zdanie i tu pojawia sie właśnie pytanie jak wierzyc byle komu jak juz od gory wszystko sie zmienia w klamstwo .Lecz słyszalem ze macie fajnego artyste teraz na post jak to ktos kiedys opisal rudy naplet na brodzie czy rude jaja szympansa . Niech gora pomysli czy warto ich przyjac skoro sami tak zapewniali ze droga bez powrotu bo dopiero ludxzie przestaja wierzyc w ta firme . Niech wam artysta pomaluje polbruk na zielono i w kiblu dorysuje jakies sloniki albo foto zrobni a ze szczotki do kibla czarodziejski ołówek i bedzie domowe przedszkole a on za suchego teletubisia z torebka bedzie dorabial .
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2014-11-24 23:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak długo jeszcze bedzie szefem produkcji chudy patyk i ten jego paź napletek?Podobno chmury są już czarne.Nowy szef...
Wicher da radę już dawno powinien zostać szefem (nie mylić z wicher psycho).
zdjecie uzytkownika
prawdziwy grabarz - 2014-11-25 08:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co za parówa nie ma odwagi podpisac się za siebie a nie podawac się za kogo innego pies go yebal a i tak trafi pod łopatentowany grabarza
zdjecie uzytkownika
prawdziwy grabarz - 2014-11-25 08:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co za parówa nie ma odwagi podpisac się za siebie a nie podawac się za kogo innego pies go yebal a i tak trafi pod łopate grabarza
zdjecie uzytkownika
Sakuranka - 2014-11-25 18:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktos kontakt gdzie mozna wyslac CV do Simensa- Niemcy ? ?
bylabym wdzieczna dzieki :)
zdjecie uzytkownika
Sakuranka - 2014-11-25 18:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemensa ;)
zdjecie uzytkownika
siemens - 2014-11-25 23:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sakuranka - 2014-11-25 18:56:46]:
tak..........lm goleniow zostaw u ochroniarzy......
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-11-26 19:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wam wszystkim szkoda ze chlopaki wyjechali Do Dani i Co z tego ze praca sie skonczyla tam przynajmniej wiedzieli ze cos z tej pracy sie dorobia wy takich pieniedzy na oczy nie widzieliscie oni spokojnie moga sobie szukac pracy bo odprawe dostali a wy Co macie jak to mowia Polak Polak by Polaka w lyzce wody utopil bo ma troche lepiej niz ty masakra Co za patologia
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-12-06 14:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak Mala masz racje. Każdemu (prawie każdemu) mówie o zakłamanych mordach i fałszywych ziomalach że żal im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska bo w "naszym" LM sie tego nie dorobia. Koledzy pojechali tam bo chcieli odbic sie od ziemi i zyc godnie. I ja jakbym mogl z nimi tez bym pojechal ale niestety mi szczescie nie dopisalo. Niech sie wala Ci ktorzy im zazdroszcza bo to obciagacze
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-12-08 12:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki ja znam zaklamancow z lm i wiem dlaczego tak pisza to tylko zazdrosc przez nich przemawia a ty probuj bo ponoc znowu beda potrzebowac ludzi w Dani ciekawe co wtedy koledzy z lm powiedza ha ha
zdjecie uzytkownika
blabla - 2014-12-08 16:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [666 - 2014-12-06 14:25:42]:
Nie wiem czy jesteś facetem ale piszesz jak skończona ci.o.ta swiat nie kończy się na laminacie chba że jestes niedojdą zyciową nie potrafiąca się odnalesc w życiu .Jedno zasdanicze pytanie kto ci zabrania wyjechac za granice ?Inni pojechali sami do Holandii ,Niemiec ale nie do laminatu.No chyba ze się boisz i szukasz wsparcia extra ziomków z Siemensa.A co do małej twój tok rozyumowania zatrzymał sie na etapie gimanzjum.Dajcie juz wszystkim spokój frustraci tym którym nie podobał sie LM odeszli inni zostali ale narzekają jak każdy polak a inni przez zasiedzenie a inni z lenistwa.Wszyscy wiem jak jest w LM-ie jedni to akceptują inni nie.A co do zmieniających się warunków to jest temat rzeka.Pozdro dla dorobkiewiczów z Siemensa
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-12 19:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłem w Danii i do lm nigdy nie wrócę szkoda tylko ludzi którymi pracowałem pozdrowienia dla 49.1
zdjecie uzytkownika
głosuj - 2014-12-13 17:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie małe pytanie do wszystkich zainteresowanych-czy mentor nie powinien mieć badań i zaświadczenia na piśmie do zdolności kierowania ludźmi? Bo kierownik na pewno.A jest tak, kierownik przygłupawy a mentor to już inna bajka.Wrzaski i pokaz dominacji to standard.Kto wybiera mentorów?Bo jeśli kierownik to powinien popłynąć razem z nimi.Na mentora powinna być klasyfikacja a nie wybór terrorysty i odpowiednika kierownika.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LM Wind Power?
Zadaj pytanie
x