Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zizi - 2015-07-20 18:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarobki to nie wszystko terrorrrrrrr tam ( usunięte przez administratora ) tylko jeet
zdjecie uzytkownika
QRCZAK - 2015-07-20 18:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiecanki PANIE KRZYSZTOWIE cacanki plan wykoany a dalej jeb..mym jak beduiny ciagle malo malo i bedzie malo KIEDY URLOP?
zdjecie uzytkownika
****** - 2015-07-21 15:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego będziesz brał po jednym dniu za zgodą wacisława swego bo zapomnij o obiecanym w całości.Tak niestety działa lm. Dlaczego takich rzeczy nie mówi się młodym pracownikom już na rozmowie wstępnej o pracę.Zobaczcie jakie tutaj są koszty.Później wielkie oczy i japy ze zdziwienia - "Co już się zwolnił,dlaczego?"
zdjecie uzytkownika
Damian K - 2015-07-21 21:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damian się pyta kiedy przestaniecie w końcu narzekać nieroby i się za robotę weźmiecie?!?! łopaty się same nie zrobią!!!
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-07-21 22:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja się pytam Damianie ile twoja mama musiała śniegu zjeść żeby urodzić takiego bałwana jak ty.
zdjecie uzytkownika
ramzes202 - 2015-07-22 15:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nadgodziny jakieś są, bony czy coś takiego, czy firma dopłaca do dojazdu pracownikowi na paliwo? Jak wygląda plan "kariery" chodzi mi o staż - jakie są wzrosty podstawowej pensji, w okresach czasowych? Z góry dziękuje i pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
obiadek - 2015-07-23 17:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
smaczny byl dzisiaj obiadek nie ? :) najedlismy sie jak nic xD
zdjecie uzytkownika
Damian K - 2015-07-26 18:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kształt łopaty 58.7 jest cudowny!!! smukła,zgrabna-zakochałem się:D mógłbym je robic cały czas,mrrrrr:D
zdjecie uzytkownika
goleniów - 2015-07-28 15:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglada sprawa ze zwolnieniem sie?
zdjecie uzytkownika
akak - 2015-08-05 13:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy są przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
Damian K - 2015-08-05 19:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja robię Przyjęcie w sobote w moim ogrodzie,zapraszam wszystkich,kocham Was:D
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-06 17:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Damian K - 2015-08-05 19:17:27]:
w sobote to bedziesz mial przyjecie ale nie w ogrodzie tylko na lopacie i to nie z kieliszkiem w reku tylko z gitara he he pajac
zdjecie uzytkownika
zniechècony - 2015-08-13 08:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka te nadgodziny to nieporozumienie tak przychodziłem na 8 godz z własnej woli bo majster prosił ale 2 razy w miesiącu a teraz orka non stop ręce do ziemi i dobre jest to zakaz malowania łopat xD tylko miejsca zmatowane to niech bhp spojży jak te łopaty wyjeżdżają wymalowane po całości bo przecież czystość przedewszystkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam w zdrowie
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2015-08-13 12:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie z DW. Uwazajcie na mroka,edyte i krzyska. Konfidety jak ich malo. Rabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kazdemu po kolei i wala z ucha
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-08-14 22:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXXX - 2015-08-13 12:25:33]:
wszedzie tak jest Robcie swoje a nie ludzi pomawiacie Zaraz bedziecie pisali ze soltys cisnie ze ormo cisnie ale jak wyplata wplywa to po wsi panow zgrywacie
zdjecie uzytkownika
nononono - 2015-08-16 22:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xx - 2015-08-14 22:05:43]:
F sołtys jest spoko a że wymaga to normalne taka praca, L
zdjecie uzytkownika
beduin - 2015-08-19 10:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gra nie warta swieczki .... nawet za te ich 600 euro co proponuja w polsce xD tak tak do krajow zagranicznych jeszcze wiele im brakuje , moze kasa jakas jest ale pamietajcie o ryzyku zawodowym , za te cehmikalia nikt wam nie zaplaci jak zachorujecie ...... oczywiscie ci w biurze to maja jak sliweczki w kompociku :)
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-21 10:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beduin - 2015-08-19 10:39:49]:
Te 600€ to płacą chyba tylko w tym oddziale LM w skali globalnej.W żadnym innym lm na świecie nikt do pracy by nie przyszedł za takie pieniadze.A co do biura to tam tez maja cięzko bo swego czasu paniom paznokcie sie łamały od styrenu.
zdjecie uzytkownika
mareczek - 2015-08-23 16:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz LM Wind Power Blades poszukuje operatora produkcji, oczywiście praca w Goleniowie. Jakby ktoś był zainteresowany to i znalazłem ogłoszenie na Elektryka. Co do produkcji to napisali, ze oferują umowę o pracę i oczywiście atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia. Podobno jest też pakiet świadczeń socjalnych, czy możliwość rozwoju zawodowego i awansu.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 10:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
sew - 2015-08-28 10:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mareczek - 2015-08-23 16:53:52]:
co robi operator produkcji ?
zdjecie uzytkownika
~Skromny - 2015-08-29 16:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takjestes gnojony ludzie nie maja szacunku do innych osob , 12 godzin orki i 20 min przerwy tylko z zegarkiem w reku .... tam sie liczy tylko elita team leaderzy i mentorzy ...... ty jestes zwyklym robolem .....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-29 17:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [~Skromny - 2015-08-29 16:47:01]:
masz racje kolego pracowalem tam i nikomu niepolecam nawet desperatowi co musi miec szybko prace . wiec radze kazdemu sie zastanowic dwa razy zanim tam trafi . pozdrowienia dla operatorow
zdjecie uzytkownika
kok - 2015-09-01 13:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z przykrością ale muszę, te osoby które piszą że zła praca lub tyra , to pisali i pisać będą ,i to nie lojalni pracownicy tylko leserzy . Ja jestem takiego zdania, że kto chce pracować pracować będzie a kto nie to takie bzdury o LM pisać będzie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-01 20:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-09-01 20:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do KOK to jest pewnie twoja pierwsza praca , zarabiasz około 3 tys ,masz BMW w gazie i jesteś zadowolony a to ze jesteś tyrany w pracy to ci nie przeszkadza bo patrzysz przez pryzmat ZŁOTÓWKI trzeba mieć honor !!!!!!!!!!!!a nie psiac bzdury
zdjecie uzytkownika
kok - 2015-09-02 13:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do jack...jeżeli już to druga praca! nie mam żadnego auta a jeżeli mówisz o tyraniu w pracy, to mnie również nie tyrają ,a wiesz czemu bo ja zapier....a nie obijam się tak jak ty i inni. Sam dobrze wiesz,że praca jest ciężka ale zarobki dobre, więc prace trzeba szanować a nie narzekać . A jak ktoś ma pisać ,że jest tyra i tda to na jaką cholere on siedzi w tym zakładzie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LM Wind Power?
Zadaj pytanie
alert