Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Damian K - 2015-06-14 14:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie zaufanie i szacunek kolego? Nie możemy się tak traktować,musimy się szanować,tak mnie nauczył LM.
zdjecie uzytkownika
zaqwsx - 2015-06-14 18:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no serio pytam, czy jest ktos tutaj co ma wolne miejsce aby sie z nim zabierac do pracy?
P.S. Damian K jaki tyjestes zjebany...
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-14 22:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na kazdej zmianie jezdza ludzie ze szczecina, aczkolwiek niewiadomo na ktora zmiane bys trafil i czy beda mieli chlopaki wolne miejsca. Takze ciezko odpowiedziec. Ale raczej nie ma problemu z dojazdami, raczej mozna sie dogadac
zdjecie uzytkownika
zaqwsx - 2015-06-15 18:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [abc - 2015-06-14 22:45:18]:
abc dzieki wielkie za odp;) a moglbys cos powiedziec sensownego jeszcze na temat tej pracy jezeli tam pracujesz? bo wlasnie sie bd przyjmowal i nie wiem czy jest sens czy tez nie;)
zdjecie uzytkownika
pomocny - 2015-06-17 19:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proponuję wam załozyc tablice na stołowce badz w innym miejscu "podwiozę" "dojazdy" i wpisywać kto chce się zabrać lub że ma wolne miejsce w aucie. sprawdza sie w innych firmach.
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2015-06-18 13:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja proponuję założyć tablicę "Zdaniem pracownika" tak jak jest w Amazon Polska.Oczywiście bez nadzoru kamery....
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-06-20 19:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam zapytaniem kiedy firma zrezygnuje z organizowania integracji? Przecież można by było za te pieniadze zorganizować coś fajnego dla rodzin dzieci pracowników a nie pijaństwo i zdrady
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gosc1 - 2015-06-20 19:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nareszcie ktoś poruszył temat integracji na taką skalę firma nic nie organizuje dla rodzin np.dzień dziecka tylko wpady na których leje się alkohol może juz czas pomyśleć aby te fundusze ulokować na inne cele ,zabawy.,wycieczki dla rodzin pracowników.
zdjecie uzytkownika
typ - 2015-06-21 13:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maruda, goń się. Integracja jest dla nas aby po całym stresie związanym z tą pracą, chociaż troche się "zresetować". A do oceanarium jedź sobie sam. Gosciu i gosciu1.
zdjecie uzytkownika
Damian K - 2015-06-21 17:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W pracy możemy się integrować,poprzez zabawy słowne,zagadywanie do kolegów,koleżanek:D a zamiast integracji lepiej przyjść na godziny nadliczbowe zrobić coś dla firmy,trzeba wspierać LM,pozdrawiam Damian
zdjecie uzytkownika
Ccc - 2015-06-21 18:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Integracja w lm ? Porażka! Przecież nie lubicie się z sobą ludzie z ludźmi .zakłamani .
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-22 19:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
integracje są ok ale jak ktoś szuka wrażeń to jego problem. Nie trzeba integracji zeby się skurwić!!!!Są mlode a szczególnie jedna taka która jest zagubiona i szuka bratniej duszy. pryganij mnie he he
zdjecie uzytkownika
ja2 - 2015-06-23 19:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-22 19:08:14]:
moze lepiej zajmijmy sie tematem podwyzek? nadal jest cisza? gdzie sa nasze ciezko zarobione pieniadze? " dajemy" sie wyportkowac mlodym ktorzy maja podstawy wieksze niz paroletni operator. a nas za kogo maja?
zdjecie uzytkownika
anty kotlet - 2015-06-24 17:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu wieśniak będzie zarządzał pstmoldingiem. Dlaczego? Nie ma osoby która będzie prowadziła dział?Kotlet jest do bani, zaraz zacznie straszyć i zwalniać ludzi zabierać ludzią premię i mówić ze to nie on.Won z nim.
zdjecie uzytkownika
as - 2015-06-26 22:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anty kotlet - 2015-06-24 17:50:22]:
Są pierwsze ofiary mielonego "wilk szarak"
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-06-27 05:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [as - 2015-06-26 22:35:26]:
Zgadzam się z tobą,przecież to mielony z bartkiem doprowadzili do obecnej sytuacji swoimi kłamstwami i obłudą.Jednego już nie ma a drugi przeczekał jak mysz pod miotłą i dalej będzie robił to co do tej pory zrobił.Czy nikt nie widzi tego?Czyżby widmo warzywniaka zniknęło z horyzontu?Teraz razem z piotrkiem to będzie się działo.Panowie i panie z biura otwórzcie oczy bo niebawem nie będzie komu tam przyjeżdżać.Większego kłamcy nie ma w lm.MASAKRA!
zdjecie uzytkownika
QA - 2015-06-27 09:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2015-06-27 05:35:54]:
To prawda mielony to największy klamca w LM.dobrze że jeszcze czapka jest to go troche ograniczy w decyzjach,no i moze coś się od czapki nauczy.Jesli firma podejmnie decyzję o tym ze mielony zostanie koordynatorem to wiele zrezygnuje z pracy.Kierownictwu mówi to co chca usłyszeć, a ludzią swoje.według mnie z takimi umiejętnościami powinien pracować w cyrku jako klaun lub jako akwizytor prezerwatyw.To tyle w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
ostatni dzień - 2015-06-27 10:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [QA - 2015-06-27 09:44:52]:
hehe do prezerwatyw to bym go nie dawał.Znając jego na pewno sprzedawał by dziurawe.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-06-27 21:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaqwsx- pracujesz juz? Jak pierwsze wrazenia:-)
zdjecie uzytkownika
Dupek - 2015-06-28 12:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czapka to kto ?jak taki wspaniały to niech idzie na szlifiernie i pokaże jak się kieruje działem.nie pójdzie bo wie że jest cienki ....lanser na glinianych nogach razem z sasinem
zdjecie uzytkownika
Damian K - 2015-06-29 18:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jutro skoczę na szlifiernie,ile można za biurkiem siedzieć,coś bym porezał:D
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-29 19:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Damian K - 2015-06-29 18:57:35]:
mozg sobie porezaj ...a sorry ty niemasz mozgu bo juz jest dawno porezany
zdjecie uzytkownika
Ggh - 2015-06-30 21:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W lm to samo kurestwo
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-30 22:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurestw...????mało powiedziane. Parę dni przed zapracowanym urlopem powiedzieć że nie będzie pierwszego tygodnia urlopu na szlifierni i 58,7? Ekstra premia???? Abyśmy się nie przeliczyli z nią tak jak z długo wyczekiwanym urlopikiem
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-06-30 23:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obyśmy sobie tą extra premią nowej normy nie wypracowali. Mogliście w przestoju? Możecie i teraz. Oczywiście plan zakłada, że nie damy rady zrobić tych 6 łopat bo każdy wie, jaką niewiadomą jest 58,7. Kierownictwo dalej nie widzi podstawowych prawidłowości - ryba psuje się od głowy. Weźcie się za nierobów bezpośrednio "zarządzającymi" ludźmi. Właśnie w tym okresie kiedy są problemy ze stanami osobowymi na jaw wychodzi ich nieudolność i bezradność z powodu braku podstawowej wiedzy na temat kierowania zasobami ludzkimi. Na szkoleniu z "akademii mentora" prowadząca sama stwierdziła, że nasi SV nie mają najmniejszych predyspozycji do zajmowania stanowisk, na których teraz są. Panie Krzysztofie proponuję pytać o opinię filar tej firmy czyli zwykłych pracowników każdego działu o opinię na temat swoich przełożonych. W ich mniemaniu to nam nie chce się pracować ale prawda jest taka, że stajemy okoniem przeciwko debilom i koleśostwu, które zjada tą firmę od środka.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LM Wind Power?
Zadaj pytanie
alert