Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-08 14:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
był dunczyk kierownikiem produkcji i było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bartek sie dorwał do władzy i roziebał cały zakład
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-08 18:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
produkcja jak produkcja, a ci od papierkowej roboty maja lepiej? jak tam?
zdjecie uzytkownika
coco chanel - 2014-07-09 19:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan Mielony ustalil cennik bo zbiera na nowego żuka żeby było z czego sprzedawac ziemniaki jak go wy....dolą moze założy spółke i nazwie ją mìelony & grzybek chyba co nie ktorzy wiedzą o co chodzi
zdjecie uzytkownika
Dron - 2014-07-09 22:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko hejterzyć niektórzy potrafią. Ale dobra rozumiem, że popracowali (albo co gorsza nadal pracują) i muszą ponarzekać.
zdjecie uzytkownika
uuullllaaala - 2014-07-10 11:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dron to chyba mielony,widac po pisowni
zdjecie uzytkownika
myszka Mickey - 2014-07-10 16:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
" Ale dobra rozumiem " -bank mielony.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-07-10 20:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie moderatorze lub kim tam w ogóle jesteś.Dlaczego usuwasz niewygodne wpisy.Niewygodne w twoim mniemaniu lub niewygodne w mniemaniu człowieka z LM.W internecie jest bardzo dużo informacji o praktykach jakie stosuje portal Gowork.Nie są one pochlebne,a dlaczego?Sam zapewne wiesz.Ciekawe jak długo będzie wisiał ten wpis?Moderatorku czas start......
zdjecie uzytkownika
zmielony grzybek - 2014-07-10 21:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze niech Bartus cennik zalorzy Mielonemu skoro tak odgornie jest to ustalane glab nie potrafi nic jedno co mu dobrze wychodzi to mieszanie na kazdej ze zmian a jak werbowal nas na wyjazdy do chin czy brazylii podchodzi taki mielony do mnie i mowi mi czy nie chce jechac do brazylii sie pobawic z zastrzerzeniem tylko niemow swojemu wackowi juz predzej wierze swojemu wackowi niz zmielonemu dwulicowcowi wybral sobie komu chcial sie podlizac jaki to on jest super bo zalatwil wyjazd jaki to on nie jest wielki a tak naprawde to on jest wielkim stolcem ktorego bedzie wozil zuk ze jeszcze na oczy niektorzy nie widza to masakra .Dlaczego wiecznie na pierwszej zmianie nie mozemy czegos zdac pracujac tyle w srodku bo mielony ma swoje zaje.. pomysly tepy... h.. jak to jest mozliwe ze mielonka przy nas poniza wackow to jest irytujace ten czlowiek nadaje sie tylko do jezdzenia zukiem krzyczac przez okno sprzedam ziemniaki ,ziemniaki a buraki w gratisie ,niech ktos w koncu zareguje na zachowanie mielonego pustostanu bo naprawde doprowadzi do kleski a tak po zatym jak sie zwolnimy po wakacjach to sam zmielony bedzie jebal w dziurze zukowy jeden ...wykup sobie miejscowke na rynku bo nie bedziesz mial gdzie ziemniakow sprzedawac (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-07-10 21:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już niedługo koledzy i koleżanki.Po urlopach nie wróci duża ilość osób bo tam gdzie wyjechali starzy,doświadczeni pracownicy jest potrzeba dużej ilości dobrych pracowników.Za takich uważają ludzi z LM i doceniają ich i szanują a nie jak tu na urlopy pięćset mniej.Tak aby w głowach się nie poprzewracało.Żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ciekaw jestem jak młodzi pracownicy po pierwszych wypłatach?Zadowoleni czy też na L Quatro?Bartek wraz ze swoim podnóżkiem mielonym sieją propagandę,że w Danii nie ma pracy,że ludzie chcą wracać itd.Nie słuchajcie tych głupot i kłamstw.Rozwalili dział QC i wiedzą doskonale,że był to duży błąd bo już zaczynają się problemy z odbiorami a poczekajcie jeszcze trochę to dopiero będzie zabawa.
zdjecie uzytkownika
MIELONY SHOW - 2014-07-10 22:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabawa to bedzie bo mielony pelnego pampersa bedzie mial I SAM BEDZIE JEB.. NA ODBIORACH BO KTO INNY kwestia czasu i sami zakasza rekawy aby cos moglo isc do przodu potencjalny impotent zeby to chyba stracił jak ziemniaki z mundorkow opieprzał chyba ze mu pietro wyzej wackiem wybili heh koledzy i kolezanki dni policzone
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-07-11 06:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno.
Ktoś może wytłumaczyć dlaczego mielony nakazał obniżyć punktację pracownikom która była wykonana ponad dwa tygodnie temu i była to wysoka (podpisana już)punktacja(z 24 punktów na 19?)Czyżby "prawo"w LM Goleniów działało wstecz?Kolejny "uczeń" mielonego (generał)został przymuszony do takiego czynu.A wydawałoby się że ludzie wojskowi to ludzie honoru ale nie (jak widać)w tym przypadku.Kolejny przykład na nieudolność i niekompetencje mielonego i jego podnóżków czyt.tchórzy!
zdjecie uzytkownika
Dron - 2014-07-11 09:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla waszej wiadomości - nie pracuję w LM, ale myślcie sobie co chcecie i typujcie sobie kogo chcecie. Pokazuję fakty.
zdjecie uzytkownika
wiem bo jestem - 2014-07-11 09:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie tak jakby na ludzi z lm wszystkie zakłady świata czekały..jedziesz do danii składasz cv i pracujesz po prostu :)i nie musisz być laminiarzem czy tam innym (usunięte przez administratora).lache wykładać na lm poland i wszystkich z bióra lizusów ..
zdjecie uzytkownika
no to nara - 2014-07-11 17:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiem bo jestem - 2014-07-11 09:47:42]:
No może jeden z wacków jest ok ale pozostali to porażka.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-12 14:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak.W tej firmie pracują głównie pociotki oraz ludzie z głębokimi gardłami zwanymi "Mentorami" kur.. bez zasad życiowych,aby sprzedać dupe za 5zł.
Cwaniaki z gilem w nosie oczywiście tylko na terenie zakładu,bo za bramą zero z głową w dół.Główny kierownik postmoldingu Jacek S to zakompleksiony człowiek,który dostał kawałek władzy i zachowuję się jak bachor któremu nie dano lizaka.Pracowałem w naprawdę wielu zakładach i poza naszymi granicami i nawet Niemiec cie tak nie zeszmaci jak właśnie Polak w tej chorej firmie.
większość ludzi rezygnuję tylko ze względu na debili w tej firmie,a nie jak oni zacieszają ryje,że ze względu ciężkiej pracy.
Róbcie tak dalej,a opinie pocztą pantoflową zrobią wam taką renomę,że już nie pochwalicie się wynikami,że jesteście the best in the Europe.Kosztem zjechania ludzkiej psychiki i po trupach do celu.Typowe Polskie podejście.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-07-12 14:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-12 14:02:45]:
Kolego racja w stu procentach!LM Goleniów ma już tak złą opinię nie tylko w województwie ale też poza granicami kraju.Zapewne zaraz odezwie się ktoś,że to sami pracownicy wyrobili opinię taką a nie inną.Oczywiście podstawy takiej opinii są jedne;wyzysk,mobbing,mielony i reszta.Tak niestety jest.
zdjecie uzytkownika
wolski - 2014-07-14 23:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koledzy i koleżanki musimy zrobić strajk włoski i wykurzyć mielonego i mafie jego
zdjecie uzytkownika
opr - 2014-07-15 08:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wolski - 2014-07-14 23:59:34]:
To nic nie da mielonka jest tylko narzędziem,on po prostu wykonuję polecenia.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-07-18 01:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gryfice liczą tylko na sv z gryfic bo taniej im dojazdy wychodzą. Ale zeby mentor szlifować nie potrafił. .?? No ale doklada sie do paliwa przecież. .
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2014-07-18 07:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak myślę, co powoduje tak kiepską opinię pracowników o pracy, chyba, że ktoś z konkurencji się podszywa. Według mnie niewiele jest takich profesjonalnych firm jak LM. Duża, międzynarodowa korporacja w dodatku z ponad 30-letnim doświadczeniem.. Z punktu widzenia pracownika praca w LM też powinna być korzystna, na pewno nie ma się czego wstydzić, bo zajmują się działką energii wiatrowej - wykorzystaniem, serwisowaniem a to wschodzący rodzaj energii w naszym kraju. Tak z ciekawostek - już ponad 5% energii w Polsce pochodzi z wiatru.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-30
Żródło: pracuj.pl
Goleniów
(zachodniopomorskie)
Plant Buyer - Procurement Specialist for Plant GoleniówDo you want to participate in handling logistics aspects?Become part of the Logistics TeamThe role of a Plant Buyer is to participate in managing the procurement aspects of the operations in order to guarantee and optimize the plant's logistics performance and competitiveness.Your tasksAs our Plant Buyer, you will work in a team in our Materials & Resources Department - to support its functi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-18 08:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bogdan - 2014-07-18 07:12:52]:
TAK z ciekawostek - już ponad 20% załogi odeszło z LM z powodów wyżej opisanych...
zdjecie uzytkownika
oper - 2014-07-18 18:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-18 08:11:53]:
A to jeszcze nie koniec zaraz wiatr czapkę zdmuchnie.Dla wtajemniczonych wiadomo o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-07-20 17:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Bogdanie,mam takie jedno pytanko.Jeśli mogę wiedzieć to ile pracujesz lub pracowałeś w LM Goleniów?Pytam się bo mało kto chwali polski "oddział" globalnej firmy jakim jest tutejszy zakład.Uwierz mi że wszędzie w LM (ale nie w Polsce)traktują pracowników jak ludzi którzy własnymi rękoma robią pieniądze dla tych "wyżej".U nas chyba o tym nie wiedzą lub nie chcą wiedzieć bo myślą że mają białych murzynów do czarnej roboty.....Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pvc - 2014-07-22 19:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam koledzy jak się dostać do DK
zdjecie uzytkownika
synek - 2014-07-23 22:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego najlepiej samolotem. A jak cię nie stać to stołem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x