Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-03-31 12:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektorowi z okazji świąt dużo zdrowia, ktoś musi posprzątać ten bałagan ; takiej zapaści na post moldingu najstarsi górale nie pamiętają. wszystkim wylewającym swoje żale więcej wyrozumiałości
zdjecie uzytkownika
Zbyniu - 2015-04-01 20:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahha ale się ubawiłem złóżcie mi fanpage na Fb , wasza determinacja mnie rozbawia.Pozdrowienia dla "wielbicieli",wasze zdanie mnie w.a.l.i i wasze pomówienia.
zdjecie uzytkownika
Faceci w czerni - 2015-04-03 17:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zbyniu - 2015-04-01 20:31:50]:
Wali to cię praca. Siedząc w godzinach pracy na necie. Wiki powinna kontrolować za pośrednictwem IT ile czasu w godzinach pracy siedzisz na necie.
zdjecie uzytkownika
taki sobie robol - 2015-04-03 20:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja życzę Wam wszystkim spokojnych Świąt Wielkanocnych
zdjecie uzytkownika
pretytetyntkiewicz - 2015-04-04 08:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesołych Świąt LM-owicze!!!
zdjecie uzytkownika
Zbyniu - 2015-04-04 14:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [taki sobie robol - 2015-04-03 20:53:44]:
Siedzę bo w domu nie mam czasu.
zdjecie uzytkownika
Brylant - 2015-04-09 10:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli tak apropo nie znacie tego zajebistego SV to nie piszcie o nim poniewaz on był i jest w stosunku do ludzi zawsze fer jak taki kazdy madry i pisze o nim to ciekawe dlaczego chcial do niego na zmiane przechodzic robota byla zawsze zrobiona i bez wiekszego wysilku a na pozostalych zmianach nigdy nie potrafili konczyc ale to zawsze po ukladzie ,zawsze utrzymuje sie ten co podpiepnicza innach bo takich to lubia dobrze ze maja czarne buty to nie widac jak z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wystaja ....
zdjecie uzytkownika
Gargamel - 2015-04-09 10:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze pisze nawet Zbyniu nierob klei gupa aby ktos za niego robil chyba tata Marek niewie jeszcze o wszystkim i ludzie musimy mu o tym powiedziec podobalo mi sie najbardziej klaskanie dyrektora na audycie hehe
zdjecie uzytkownika
rd - 2015-04-10 18:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łysy bębenek jest jak instrument murzyna,pusty i robiący sporo hałasu.
Ten kto jego wybrał i tego drugiego garbatego prostaka z narzędziowni powinien być spakowany w paczke DHL i wysłany na wczasy do Laponii może Święty Mikołaj powie im że czasami trzeba być grzecznym bo na wigilię można dostać rózgę.
zdjecie uzytkownika
Magnum - 2015-04-14 22:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahaha zastanawiam się kiedy durexowi ktoś wkońcu przyp... za to jego cwaniactwo. Chłopaczek niema bladego pojęcia o zarządzaniu ludźmi, nie szanuje ludzi i jest frajerem. Całe szczęście że nie robie już na formie u tego konfidenta. Pozdro dla normalnych.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-16 20:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie.
Suchemu należy się taki w.y.p.i.e.r.d.o.l jakiego nie miał nikt do tej pory!
Swoją niewiedzą blokuje swoich pracowników i cały post-molding! Na plac z nim!!!
zdjecie uzytkownika
bb - 2015-04-17 20:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oglaszam ranking na kierownika najlepszego. Tego co jest, lub tego co był.Może w końcu ktoś się obudzi kto nami kieruje.Piszcie!!
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-04-17 20:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2015-04-16 20:51:29]:
nie na plac tylko za bramę
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-19 14:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo ciekawy czy po zmianie pierwotnego grafiku majowego(majówka)w pracy będzie obecny główny inicjator tej zmiany?Wiadomo o kim piszę. BARTYŁOMIEJ...To jemu podziękujmy za wspaniałą,zaplanowaną przez wielu majówkę (spędzoną w LM).Dziękujemy!
zdjecie uzytkownika
kgb - 2015-04-19 14:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2015-04-19 14:00:01]:
Nie miejcie pretensji do bato tylko do tych pustaków łysych ze szlifierni i narzędziowni.Nie ogarniają i caly zaklad cierpi, a ten grubas ich szef to niech sie w.a.l.i- bo też nie ogarnia.A i została jeszcze czapka Daynamo czaruje i chowa wszystko na mouldingu, znaleść to można dopiero na postm.
zdjecie uzytkownika
sylikon - 2015-04-19 21:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
urok rzucam na wszystkich co zwiazek ze zmiana grafiku mieli,oby dni 4 z nieba sie lalo,zebyscie w domach po ciemku,bez neta i wody ze starym chlebem i zeby wam sie papier toaletowy skonczyl kiedy czyscicie jelita i zeby was pieklo Ja i moja zmiana pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
ze szlifierni - 2015-04-19 22:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) trójka , która nie ma pojęcia o funkcjonowaniu i pracy na szlifierni. przerywamy pracę żeby pozamiatać pod łopatą. (usunięte przez administratora)sie do pracowników o byle papierek na podeście, mierzą czas pracy nie mając zielonego pojęcia ile trwa zrobienie środka, szpachlowanie stopy itp. chłopcy pomyliliście firmy, to do roki powinniście się zatrudnić
zdjecie uzytkownika
.x. - 2015-04-20 00:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1. czy ktos z was sie kiedys zastanowil dlaczego mentorzy/sv czepiaja sie o porzadek? odpowiedz jest mega prosta: bo tego od nich wymagaja, a jak sie od nich wymaga to przechodzi to dalej. proste i logiczne
2. moze niektorzy nie zdaja sobie sprawy, ale zeby byc dobrym kierownikiem nie trzeba miec wiedzy technicznej, wystarczy dobry kontakt z ludzmi oraz wykonywanie celow. naprawde myslicie ze to co sobie wymyslaja kierownicy to jest ich widzimisie? otoz zrozumcie wreszcie ze nie, oni dostaja takie same polecenia jak wy, czy im sie to podoba czy nie
3. dlaczego jest nagonka na post molding zamiast na molding? przeciez nie damy rady ogarnac w terminie jak dostajemy lopaty z defektami lub partolona robota
4. zamiast narzekac, to proponuje wziac sie do roboty zeby to jakos szlo, ale latwiej jest gadac glupoty jak sie nie widzi problemu lub obrazac swoich kierownikow ktorzy na kazdym kroku bronia nas, chociaz pewnie nie kazdy sobie z tego zdaje sprawy
zdjecie uzytkownika
kontrol - 2015-04-20 13:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszy mentor ---TOM LEWANDOWSKI---takiego jak on nie ma i nie będzie!!!!!!pozdro
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-20 13:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj .X.
Masz rację ale tylko częściową.Tak jak napisałeś "jakoś to idzie"-dosłownie.
Co ma wspólnego dobry kontakt z ludźmi(którego brak) i brakiem jakichkolwiek wiedzy na temat organizacji pracy (na postmoldingu)?NIC!
W obecnej sytuacji kontakt z operatorami zerowy (podchodzi to już pod mobbing na C&G),organizacja pracy zerowa(C&G).Wiadomo jest,że "kierownicy"dostają wytyczne odgórnie ale jeżeli SV nie ma podejścia do ludzi ani wiedzy na temat poszczególnych etapów to niech zapomni o szacunku od swoich operatorów.Temat można rozwijać do rozmiaru referatu ale to i tak nic nie da bo w tej firmie dobrze to już było.....
zdjecie uzytkownika
dacia - 2015-04-20 16:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście uważam że podstawa pracy na post to jest dobry mentor,a tych jest coraz mniej.Kierownik wypłosz narzuca swoje widzi mi się i produkcja zaczyna kuleć.Jest czterech dobrych mentorów na post wystarczy że pozwoli im sie pracować.
zdjecie uzytkownika
naucz się języka polskiego - 2015-04-20 22:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem czy ty te błędy zrobiłeś specjalnie, ale po twojej ortografii widać jakie kwiatki w lm pracują.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-04-21 22:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w lm tylko tacy z podstawowym ci co sa troche wyzej maja wyzsze podstawowe :D haha pozdro
zdjecie uzytkownika
Chetny - 2015-04-24 18:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmują do "Was" z wykształceniem ogólnokształcącym? Czy tylko po gimnazjum/szkole podstawowej?
zdjecie uzytkownika
do chetny - 2015-04-24 21:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozesz miec maksymalnie skonczone testy gimnazjalne jezeli masz srednie to zapewne jestes zbyt inteligentny zeby tam zarabiac te ciezkie pieniadze jakimi chwala sie ci co tam pracuja :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LM Wind Power?
Zadaj pytanie