Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
%$$$@@^ - 2014-09-07 07:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [e tam - 2014-09-06 22:11:00]:
Dokładnie na takie jak piszesz.
zdjecie uzytkownika
opel - 2014-09-07 18:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Melnikopetus warzywniak odmalowany?
zdjecie uzytkownika
K&K - 2014-09-08 10:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy możecie pomóc :) na jaki adres kierować swoją CV ?? z góry dziękuje za pomoc
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-09-09 16:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ty widzisz co piszesz maluczki człeku?Jeśli masz jakiś żale do tej osoby to powiedz mu to wprost a nie uzewnętrzniasz się tutaj.Tutaj piszemy o ogólnej sytuacji jaka jest i osobach które do tego doprowadziły a nie jakieś prywatne ochy i achy.Żal mi takich jak ty.Może twój nick powinien brzmieć "jajo" a nie "jojo",co? Otwórz troszkę szerzej oczęta a wtedy może zobaczysz coś więcej niż "ormowca'.Co za łoś qrwa!
zdjecie uzytkownika
coco chanel - 2014-09-10 17:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kto w lm-e jest tak dobrze poinformowany ze opowiada wszyskim ze w śemiensie pozwalniali ludzi mielony czy bartuś gejuś
zdjecie uzytkownika
%$$$@@^ - 2014-09-10 20:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [coco chanel - 2014-09-10 17:27:03]:
kolego to żałosna propaganda jest i tyle.Chcą zatrzymać ludzi do pracy.Bartek ostatnio dał popis z tekstem,że jak ktoś czeka na telefon z innej firmy to niech przyjdzie i się zwolni itd.itp.Bartku czyżby takie praktyki były w Sonion'ie?Szczyt!
zdjecie uzytkownika
olalala - 2014-09-12 14:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to że powiedzieli że żadnej osoby która wyjechała do Siemensa nie zatrudnią hahah ale jednemu beksie pękła skorupa i z bekiem wraca do LM a te pajace przyjmują go z otawrtymi rękoma poza plecami starego . Taka osoba jest już nie kompetentna dajcie mu jeszcze stanowisko kierownika jakości.Tonący brzytwy się trzyma ciekawe czyj to pomysł Bartusia czy Januszka bo Tomusia nie podejrzewamy o to .Toczka na szefa produkcji viva ole
zdjecie uzytkownika
%$$$@@^ - 2014-09-12 15:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olalala - 2014-09-12 14:16:33]:
Zarobił parę groszy,może trochę odłożył,pospłacał co miał pospłacać i teraz może spokojnie patrzeć na uyebywanie premii itp.i mieć bartyłomieja i kotleta zmielonego w głębokiej czarnej dziurze!Co do TOCZ i stanowisko szefa produkcji to może być ciekawe rozwiązanie,poważnie.Po ewentualnie takiej zmianie zapraszam wraz z kumplami bartusia na szlifiernię z gitarą pomiędzy żebra w pełnym rynsztunku oczywiście bez żadnej przerwy.....no i zmielony oczywiście też do malowania wszystkich łopat tak aż dupsko mu się zakopci!
zdjecie uzytkownika
olalala - 2014-09-13 02:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toczek jest zwyklym ambitnym robolem ,pnącym sie robolem po drabinie kariery i miejmy nadzieje że nie zapomniał skąd sie wziąl i pamieta zwykłe bolączki szarych roboli.Jeśli tego nie zapomniał a jeszcze pamięta to ludzie stana za nim murem i beda za...pier..dzielać nawet na nadgodzinach .Wtedy Bartus i Januszek ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-09-13 06:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olalala - 2014-09-13 02:02:42]:
Dobrze prawisz kolego,dobrze.Jedynie ludzie którzy swoje początki w tym zakładzie mieli na produkcji mają pojęcie o specyfice pracy i jak to napisałeś znają bolączki pozostałych operatorów, będą szanowanymi osobami na stanowiskach.A nie jak ta dwójka z duuupy wzięta.
zdjecie uzytkownika
Ikar - 2014-09-14 07:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie sie do roboty nieroby, a nie narzekacie jak bardzo wam zle. Przeciez nikt wam nie każe tam pracować. Żałosne to wasze biadolenie.
zdjecie uzytkownika
%$$$@@^ - 2014-09-14 11:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powtarzasz się pachołku.Podaj swój numer a powiem tobie jakim ty nierobem jesteś!
zdjecie uzytkownika
Ikar - 2014-09-14 15:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [%$$$@@^ - 2014-09-14 11:25:48]:
Pachołkiem jesteś ty tchórzu:) co na to wskazuje?otoz fakt, ze podjudzasz i buntujesz ludzi juz ładnych kilka lat. Wysylasz ich do Danii czy Holandii przekonując, ze tam bedzie im lepiej a sam dupy nie ruszysz a szkoda, bo takie chwasty jak ty trzeba usuwać! Masz w tym pewnie jakiś cel co?
zdjecie uzytkownika
baza - 2014-09-16 18:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka będzie moja premia na koniec miesiąca?Co dają te spotkania z Bartusiem?Wip jest okropny a zmielony wygląda jak ostatnia oszlifowana fałda.Jak patrzę na takiego gościa kierującego działem to odechciewa mi się brać kredyt, bo wiem ze ta firma przy jego zarządzaniu daleko nie zajdzie.Jest tyle młodych i zdolnych operatorów na jego miejsce, że chyba już czas na zmianę.
zdjecie uzytkownika
psikus - 2014-09-16 20:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Patologia pelna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Spalic ten syf haha
zdjecie uzytkownika
bruno - 2014-09-17 18:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Bartus znowu oczy dziś mydlil.Jak to może być pięknie, tylko w soboty musimy zapierdalac to będzie cudownie. Paranoja.
zdjecie uzytkownika
h - 2014-09-17 19:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dla kogo pięknie dla niego czy dla nas
zdjecie uzytkownika
z dupy wyciaqgniety - 2014-09-19 09:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiktoria Ty sie nie denerwuj ze chlopcy uciekaja do Danii....fakt wracaja chłopcy z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyciagieci,generalnie jest tak do twojej wiadomosci chłopcy w Dani zarabiaja 5 razy tyle co chłopcy w naszej pieknej Lm bratni,dlatego nie przekonuj ludzi ze w LM ze
jest raj bo nie wiesz gdzie sie znaduje faktycznie,,,pojawia sie maly diabelek w postaci skorupy ktory wraca a Ty go przyjmujesz.............WIKTORIA ODPISZ
zdjecie uzytkownika
sssss - 2014-09-19 11:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli lm ma problem ze takich przyjmuja
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-09-19 15:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i panie Wiktoria jest tylko marionetką w rękach tajemniczego p.Krzysztofa który miesza tym całym kotłem.Miesza nie w tym kierunku co trzeba. I tyle w temacie.A to,że lm ma problem to widać,słychać i czuć czasami niestety.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-09-21 13:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lm oglasza sie na posredniaku w szczecinie ze poszukuja pracownikow liczba miejsc 50 pracowalem kiedys w tym obozie pracy i nikomu niepolecam zwyczajne dno czlowieka maja zanic a ci mentorzy i wacki to zwyczajni pajace byli
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-09-23 23:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [h - 2014-09-17 19:00:58]:
A kto ci ( usunięte przez administratora )każe przychodzić???? Masz problem to olej te nadgodziny. Sprawa prosta
zdjecie uzytkownika
marrok - 2014-09-26 13:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrazenie, ze tak rozwinieta firma jak lm wind power powinna oferowac zdecydowanie wiecej niz dotychczas. Posiadaja spore udzialy w rynku i na pewno mozna spotkac sie z pelna profesjonalnoscia uslug. Pracownicy tez zdaja sobie z tego sprawe i wymagaliby duzo wiecej niz dotychczas i chyba jest to sluszne zalozenie
zdjecie uzytkownika
już wolny - 2014-09-26 17:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marrok - 2014-09-26 13:03:24]:
Że niby co, mam więcej żądać od swojego "chlebodawcy" za leżenie bykiem w dziurze przez 7. NIGDY. Ale że firma rozwinięta to masz rację, 70 lat rozwoju dało efekty - Auschwitz 21-go wieku.
zdjecie uzytkownika
Wojskowy - 2014-09-29 18:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [K&K - 2014-09-08 10:54:27]:
Czlowieku, widzisz te wpisy?Zastanow sie czy warto ryzykowac zdrowie psychiczne pracujac w takiej atmosferze?NIe bede nikogo obrazal chociaz o prawde to nie powinno sie obrazac, ale praca w takim klimacie to niezbyt dobra perspektywa...Sa jednak plusy bo mozna poznac ciekawych ludzi, pozdrowienia dla ekipy Kedzior Szola z 48,8 z poczatkow produkcji rok 2009, ekipa ciekawa i wesola mimo ciaglych prob zastraszenia i bycia cyt. Ukraincem ze strony wlasciciela Loczkow Blond...pseudo supejvizjera...ale zelkot szkodzi wiec mozna mu wybaczyc...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x