Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja to widzę - 2014-08-24 17:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmielony miej honor i oddaj stanowisko komuś kto sie nadaje.Jesteś słaby i nic więcej nie jesteś w stanie dać.Twoje decyzje są desperackie i nie kompetentne.Zostawiasz sobie wacków takich jak Ty sam słabych i głucho-niemych.
Czy nikt nie widzi że zmielony doprowadza firme do zamknięcia.
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-08-25 20:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic się nie zmieni na lepsze niestety.Zmielony będzie kłamał jak kłamie,(usunięte przez administratora) będzie miał wywalone tak jak ma.
Jestem ciekawy czy nasza dyrekcja wie o eskapadach SV za pracą w znanej firmie za granicami naszego kraju?
Jak myślicie koledzy i koleżanki?
zdjecie uzytkownika
Kosmyk - 2014-08-26 00:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby facet miał honor to by sam odszedł - o ile rzeczywiście jego działalność ma przełożenie na gorsze statystyki i wyniki osiągane przez firmę. Jeżeli do tej pory pracuje to może zarząd nie widzi nic złego w tym działaniu? Sugeruję podsunąć komuś pomysł na przyjrzenie się pracy tego człowieka - byle dyskretnie.
zdjecie uzytkownika
coco chanel - 2014-08-26 20:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mielony pracuje po 12 godzin z czego 11i pół jest na palarni albo w narzedziowni udaje boskiego alonso
zdjecie uzytkownika
post m - 2014-08-28 18:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mielony ile razy trzeba ci pisać abys zrezygnował?Wszyscy ciebie mają w głebokim poważaniu a ty nadal uważasz że jesteś najlepszy.Trzy zmiany to kolejny twój wymysł.Jesteś żałosny.
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-08-28 21:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema wszystkim.Zmielony wypieprzył Fionę na plac,wiecie dlaczego?Dlatego,że Fiona nie wchodził mu w d u p ę!Zmielony obstawił się swoimi pajacami między innymi generałem który rozpieprzył już dwie zmiany i w nagrodę dostał trzecią do rozyebania.Po prostu jest cool i fazowo! Respect Janusz and Bartek!!! Papa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pupa zawsze luźna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
schabowy - 2014-08-29 01:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek obudz sie
zdjecie uzytkownika
coco chanel - 2014-08-29 21:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe ile mielony zabierze premi bo musi sobie zrobić wyprawke do szkoły czas najwyzszy skończyć podstawówke byle znowu nie rzucalw szkole kamieniami buraczyna jeden
zdjecie uzytkownika
dbd - 2014-08-29 22:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tatce Bartka czeba wyjebać z lm to on obiecuje i nie dotrzymuje słowa w tamtym roku w kwietniu mieli nam podwyżyć weściówki obiecał sam Bartek i co gówno on jest cwaniaczkiem i zwala wszystko na mielonego a naprawdę to mielony gówno morze zobaczymy w wrześniu Barteczku co zrobisz jak cała zmiana się zwolni i pojedzie do simesa i co zrobisz dwie zmiany a potem jedną
zdjecie uzytkownika
e tam - 2014-08-29 22:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racje masz,ale zerkaj w słownik. Chociaz czasem...
zdjecie uzytkownika
ppll - 2014-08-30 19:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) to ma być premia! Ty nawet nie potrafisz wywalczyć dla nas premi a co dopiero kierować.
zdjecie uzytkownika
lok - 2014-08-30 19:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dbd - 2014-08-29 22:01:21]:
Po pierwsze naucz się pisać bo tak samo pracujesz jak piszesz.Po drugie nie strasz tylko się zwolnij Ty i Twoi koledzy, po trzecie simens nie potrzebuje takich jak Ty.Nie licz ze masz w grupie kolegów bo tak napraede jesteś sam.A co do mielonego ta masz racje w końcu wykopki się zaczely.
zdjecie uzytkownika
zolek - 2014-08-30 20:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CctvWszysko do bani koledzy kolezanki
zdjecie uzytkownika
dkd - 2014-08-30 20:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zolek - 2014-08-30 20:13:21]:
a skąd możesz wiedzieć jak pracuje (usunięte przez administratora).Mam w grupie kolegów a czemu sam nie pójdziesz do simensa
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-08-31 09:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do "lok" i "dkd". Panowie nie kłóćmy się tutaj bo o to chodzi zmielono-bartkowej paczce.Fakt kolega "bdb" popełnił trochę błędów itd.(zapewne z nerwów)ale "lok"też je popełnił.Nieważne.Piszmy tutaj co nas boli i wkurza w tej powiedzmy sobie szczerze patologicznie prowadzonej firmie.Ludzie mają dość tych niepoważnych zmian,nie pełnych premii,ciągłego biadolenia SV,że ciągle źle,za wolno,za mało,za długie czasy cyklu (chyba miesiączkowego u b a r t k a),odpady za które my płacimy,5S,itp.Nie raz tutaj było pisane "to się zwolnij jak nie pasuje"i uwierz "kolego"bdb,że ludzie się zwolnią a ty gdy ciebie zwolnią będziesz się zachowywał jakby odcięli tobie butlę z tlenem.Zobaczycie pierwszego ile ludzi nie będzie po wykwintnych zmianach naszych dowodzących "mózgów".Ta firma gnije od środka niestety.Powoli wychodzi ta zgnilizna w postaci ciekawostek na placu znalezionych przez audytorów a myślę,że to dopiero szczyt góry lodowej.Jak zawsze karani będziemy my operatorzy (bo tak najłatwiej)ale do czasu.Ktoś w końcu z globalnej guberni dopatrzy się co się wyrabia i wyciągnie wnioski.Koledzy i koleżanki a może sami byśmy zaczęli pisać do globala?Może tam nie wiedzą,że tak naprawdę nie ma działu QC,że nie kompetentni ludzie wydają nie kompetentne decyzje pogrążające lmgol. Myślę,że byłoby duże zainteresowanie....
zdjecie uzytkownika
lok - 2014-08-31 14:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BC-blue color - 2014-08-31 09:15:21]:
Dobrze piszesz kolego.Jestem za tym abys zastąpił mielonego.
zdjecie uzytkownika
e tam - 2014-08-31 14:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę bardzo. Kto zna angielski niech pisze. Może to coś zmieni. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zolek - 2014-08-31 16:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co metozy majom spulnego ze naplacu znalas pszeswity ze sika odchodzi gdzie sa kotrolezy kordynatozy pszeciez oni odbierajom lopate iszlifienia naj lepiej zabrac wszyskim nadgodziny tszeba z czegos zaplacic jak zwykle wini ludzie bo kto iny ja jak sucham tego to rzygac chce mi sie nato wszysko najlepiej ukarac ludzi szlifiernie finish i motasz paranoja nadgodziny zielone swiatlo umnie czerwone itak wszyscy powini zrobic tylko szczeze poimy sie a powinismy sie postawic wszyscy jak heniek byl to wszyscy mieli calom premie asz milo sie szlo nadgodziny a teras czym wiecej masz nadgodzin to wiecej zabiersjom tumaczenie global inic wiecej tylko global zaslaniajom sie globalem tylko amoze wina derekcia bo nie widzi co dzieje sie
zdjecie uzytkownika
zolek - 2014-08-31 17:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I nic inego nieslyhac tyko global amy poeinismy powiedziec nadgodziny nie bo global nie karze i tak wkulko macieju jeden na drugiego zgania jak ludzie odejdom to bedzie ojei coten global narobil itak jest koledzy i kolezanki ale jeszcze troche musze poczekac i spadam stego syfu bo nic lepszego nie bedzie coras gozej sie dzieje teras 8 semki ile ludzi pujdzie na chorobowe tesz powiedzom global winy jest zato nie oni tak jak podwyszki 50zl jak na lm wstyt ja bym sie wstydzil tyle dac ale global zobaczymy na koniec roku tesz mizerne bedom premie kiedys pikniki rodzine byly a teras nic niema awiecie dlaczego niema bo global winy nasze asy nie bo global lopata czeka na decyzie mamy technikow inzyn.itam jeszcze ale tszeba do globala napisac co stym zrobic pytam sie poco ich tylu jak global decyduje
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-08-31 18:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego bo słowo G L O B A L to takie magiczne słowo tarcza, którym można się w pewnym sensie zasłonić.Wiesz o czym piszę.Dlatego jak napisałem piszmy bezpośrednio do nich.
zdjecie uzytkownika
zolek - 2014-08-31 20:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego kolezanko jak bym znal angielski to pierszy bym napisal co tu klalny wyprawiajom wtej firmie lm psujom tak jak w chinach z podlogi mozna jesc chcial bym to zobaczyc koledzy co byli to mowili jak zwykle klamstwa pszepraszam i kolezanki tesz tam byly w osiem godzin lopata cieszko szlifiernia i finish ciesxko bedzie ale nie 12bedzie 16lub 24 jak bedom zabierac tak bedzie
zdjecie uzytkownika
zolek - 2014-08-31 20:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja czekam do dnia jak psyjdzie aldyt ctak cicho nikt nie pracuje bo niema komu musimy wypic kawe i fo pracy koledzy derektor dziekowal za wyniki a na drugi dzien bartek mielony zle i lup 500 ja zgupialem powiem wam ale duzo pan marek niewie tszeba buble robic to opamietajom sie niech sobie wezmom 500 czy 1000oc zobaczymy kto zmieknie my czy oni moze wtedy global sie dowie co tu dzieje sie ludzie majom dosyc jusz klamst bartka i mielonego
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-09-01 19:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zolek - 2014-08-31 20:37:21]:
Na prawdę myślicie że Dyrektor nie wie co sie dzieje u niego w firmie? otóż kto tak myśli jest w wielkim błędzie. Wie bardzo dobrze i daje na to przyzwolenie, ba nawet on kreuje taką a nie inną politykę traktowania ludzi!Uwierzcie, że takie a nie inne podejście i polityka na produkcji nie bierze się znikąd, jest zatwierdzona przez dyrekcję! Kto myśli inaczej jest po prostu naiwny.
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-09-01 21:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jolka To można również powiedzieć,że on jest także naiwny myśląc iż będzie wiecznie upodlał pracowników zakładu w którym jest dyrektorem...czyż nie?
zdjecie uzytkownika
odpad - 2014-09-03 00:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jolka jest na 100% podstawiona osoba!!!!!!!! hahah
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski