Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kl - 2015-05-07 14:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tym forum można było wyczytać wszystko o SV ale nikt chyba nie doczekał się takiej opinii jaka ma złoś...i such...Powiedzenie jak ulał pasuje do nich"idiotów nie sieją oni się rodzą" To jest jaj bardziej dyplomatyczne określenie.Panowie zmieńcie coś bo jak nie to was zmienia.
zdjecie uzytkownika
666 - 2015-05-08 22:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nico - 2015-05-04 02:54:01]:
CZłowieku Ty nie wiesz co to jest mobing. Jeśli wobec Ciebie Marcin Złośnik Nas mobinguje to jesteś...frajerem!!! Ja go nie bronie ale to co piszesz to wykracza normy człowieczeństwa i szacunku między ludzkiego. Co Ty wogóle wiesz o życiu i o mobingu??? Ja niestety w tej Firmie przeżyłem chwile ponizenia i zwatpienia w czlowieka ale nie byl to Marcin Z. tylko ktos zupelnie inny. Wiec jak masz zamiar j.e.b.a.c. na swojego kiero to nie rob to w godzinach pracy bo to jest nieformalne. I jeszcze cos... jak Ci nie pasuje SV to wal na inna zmiane... ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Kronk - 2015-05-09 01:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Chetny - 2015-04-24 18:28:16]:
A jakby wymagali wyższego wykształcenia, to jeden z drugim by pieprzył, że tylko w tym kraju do takich banalnych rzeczy trzeba być wykształconym człowiekiem. Pachoły wy jedne...to jest praca fizyczna a nie wyższa uczelnia!!!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-05-09 01:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do chetny - 2015-04-24 21:27:17]:
Patrząc na Twoją wypowiedź pod względem stylistycznym i interpunkcyjnym, śmiało mogę stwierdzić że jeszcze nie otrząsnąłeś się po podstawówce..:)
zdjecie uzytkownika
uiu - 2015-05-09 09:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xyz doby tekst :D
zdjecie uzytkownika
ll - 2015-05-11 21:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z chlopakami?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-11 23:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko jest ok. Nikomu nic sie nie stalo. Lekkie zatrucie oparami i dymem
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-05-12 05:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sie stalo?
zdjecie uzytkownika
O mały włos - 2015-05-12 15:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko powiedzmy sobie jest dobrze.Cieszmy się,że nie skończyło się to inaczej.Zastanawia mnie postawa niektórych z P.O. SV z postmouldingu.Czy nie jest to żenujące,że ów gość chciał pracować po tym zajściu? Wiecie o kim mowa.Krzysztof K.kazał iść do domu i wstrzymał produkcję w nocy a ten namiętnie chciał się pokazać i nękał Wiktorię o możliwość pracy itd.itd.Wiecie doskonale,że pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł.Tak jak kiedyś pisałem,że ten pośpiech,słupki,presja,chore głowy wacków doprowadzą do nieszczęścia.Wczoraj byliśmy bardzo blisko.Tylko i wyłącznie dzięki szybkiej reakcji operatorów zażegnaliśmy temu.Trzymajcie się.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-05-12 17:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedlugo presja jedynk na tablicy nas zabije ale kto patrzy na operatorow ludzie pozatrowani ale nie mozna dalej robic.zazenowany
zdjecie uzytkownika
max - 2015-05-12 21:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2015-05-12 17:13:56]:
Przeczytaj na trzeźwo, co napisałeś.
zdjecie uzytkownika
Damian K - 2015-05-15 14:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się w Goleniowie bardzo podoba,ludzie są mili,atmosfera wspaniała.Jest Super.
zdjecie uzytkownika
was - 2015-05-15 21:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na bato juz przyszedł czas za bramę jeszcze wiatr musisz zrobić porządek z gajewskim i powoli się zrobi porządek w lm
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2015-05-16 13:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie te podwyżki ??????
zdjecie uzytkownika
jurek - 2015-05-17 16:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-05-18 18:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze dalej jest w lm taki kibel jak byl dlatego sie zwolnilem . ale ze zlosnik zostal wackiem to juz smiech . przeciez on o niczym niema pojecia jak polowa wackow w lm . niepolecam nikomu tej firmy
zdjecie uzytkownika
Damian K - 2015-05-18 19:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja polecam!!! LM to spełnienie moich marzeń,tu każdy jest życzliwy,koleżeński,wspaniały :D Jest Suuuuuuuper
zdjecie uzytkownika
1111 - 2015-05-18 21:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam tą prace...... a do byłego pracownika...rzadko kto się zwalnia z tej firmy. Zwalniają się ci którzy wiedzą że nie dają sobie rady lub ci którzy wiedzą że i tak zostaną zwolnieni!!!!!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-05-19 19:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1111 - 2015-05-18 21:59:43]:
kolego 1111 zwolnilem sie dlatego ze znalazlem lepsza prace a nie ze sobie rady niedawalem . pracowalem w tym syfie rok . a jak lubisz ta prace to sobie siedz tam dalej ja mam wieksze plany w zyciu niz lm i jego chorzy wackowie i mentorzy. widocznie jest to twoja wymarzona praca ale nie moja. pozdrowienia dla operatorow
zdjecie uzytkownika
dobry - 2015-05-19 21:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damian k marzenia w koncu sie spelniaja nie wiem czy piszesz to na zwale czy na powaznie:D ale jezeli na powaznie to zapewne twoim kolejnym teczowym marzeniem jest kupic e36 1.6 w gazie i lansowac sie po parkingu w lm z charczaca tuba w bagazniku ale to dopiero po 2 wyplacie:D powodzenia z tymi cool ludzmi z wymarzonej pracy hehe
zdjecie uzytkownika
Damian K - 2015-05-23 18:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W piskownicy tak się dobrze nie bawiłem jak w LM:D jest cudownie,wiatraki,wiatr,kasa,koledzy,kolezanki:D kocham,kocham,kocham
zdjecie uzytkownika
lm - 2015-05-23 19:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a za wiatra to i tak sie nic nie zmieni,zaraz wejdą jego przydupasy z problejda i co dalej.
zdjecie uzytkownika
,,,, - 2015-05-23 19:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lm - 2015-05-23 19:07:47]:
Nie ma BATO idzie chu.j.o.w.a.t.o
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-05-23 21:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji. Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyjna rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
zdjecie uzytkownika
rysiu - 2015-05-24 14:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZBYCHU QC TY PAŁO MASZ FAJNEGO SKUTERKA I CZYM TY SIE CHWALISZ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LM Wind Power?
Zadaj pytanie
alert