Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-08-10 20:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema.Zaczyna się akcja "wyjazd do Brazylii,Chin,Danii a nawet do USA.Zmielony łazi i próbuje zamydlać oczy takimi propozycjami.Historia lubi się powtarzać.Domyślacie się chyba dlaczego gada takie bzdury? Odpowiedzcie sobie sami.Ciekawe kto tutaj zostanie jak teraz brakuje dużo ludzi a co dopiero jak część resztki załogi wyjedzie w obiecane "złote góry"?Oj Janusz,Janusz wstydziłbyś się.Taki numer już raczej nie przejdzie.No chyba,że masz zamiar zakasać rękawy z Bartłomiejem i nadgonić wip.
zdjecie uzytkownika
schabowy - 2014-08-11 09:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mielony,wizytowka LM ,PIEKNIE
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-08-11 15:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [schabowy - 2014-08-11 09:32:49]:
Kolego -schabowy- piszesz poważnie? Jeśli zmielony ma być wizytówką LM to ten świat naprawdę schodzi na psy :(.
zdjecie uzytkownika
oper - 2014-08-11 16:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2014-08-11 15:45:47]:
Kolego Jacku, nie obrażajmy psów one przynajmniej myślą a zmielony nie.
zdjecie uzytkownika
coco chanel - 2014-08-13 09:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy pan mielony wprowadzi w zycie kaizena dotyczacego prania spodni na samoobslugowej myjni samochodowej z z pewnych substancji napewno nie zywicy
zdjecie uzytkownika
wilk kaizen - 2014-08-13 09:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no osrołek jeden...ale na samoobsługowej daja jeszcze szczoteczski do zebow
zdjecie uzytkownika
coco chanel - 2014-08-13 09:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba jeszcze miec zęby a pan (usunięte przez administratora),dostał berło do czyszczenia dzbana
zdjecie uzytkownika
thx - 2014-08-14 21:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcecie mieć vip niższy to wywalcie zmielonego.Jego inteligencja jest taka jak vip.Czego sie nie dotknie to popsuje.Zaczyna szukać kolegów i sojuszników, ten jego nowy pomysł z trakerami...BOŻE- szkoda że nie słyszał wilk co o nim mówił.
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-08-15 14:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Wiecie ,że sytuacja w firmie jest naprawdę nieciekawa.Zwłaszcza zasoby kadrowe czyt.operatorzy produkcji(jest nas coraz mniej).Najbardziej zadziwiające jest to,że odpowiedzialne za to osoby nie robią z tym nic,dosłownie.Powiedziałbym wręcz,że przyklaskują takiemu obrotowi sytuacji.W tym momencie wychodzi na jaw jaka jest komunikacja pomiędzy halą produkcyjną (SV itp.)a biurem(dyr.,kadry itp.)Śmiem twierdzić a wręcz jestem pewien,że w kierunku dyrektora zakładu na sto procent informacji dziewięćdziesiąt procent to kłamstwa.Jedyne co może zauważyć dyrektor to rosnący wip i w tym momencie dyrektor w ramach tłumaczenia się SV pod wszelkimi tablicami zawalany jest serią kłamstw,że to operatorzy do tego doprowadzili bo chodzą na chorobowe itp.Co do "ludzi" kierującymi produkcją bart,janm,tocz to jedynie tocz ma jakieś pojęcie bo był na produkcji jako operator.Co do pozostałych dwóch osobników to nie mają bladego pojęcia o zarządzaniu zasobami ludzkimi.I to właśnie oni doprowadzili do tej sytuacji która właśnie jest.Bartek na produkcji ukazuje się jak duch( nie ze względu na posturę) raz na dekadę Janusz w asyście Tomka ( czyżby bodyguard?) jest codziennie ale tylko po to aby przyczepić się do czegokolwiek lub kogokolwiek i mieć co nakłamać przełożonym.Jedyną osobą która widzi co się dzieje jest Wiktoria ale to tylko z dlatego,że do niej trafiają zaświadczenia lekarskie lub prośba o rozwiązanie umowy.Czas na zmiany ale nie na produkcji tylko na wyższych szczebelkach,dyrektor może być best of the best wśród dyrektorów ale gdy nie ma ludzi do pracy jest nikim....Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
rocky - 2014-08-15 20:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjebac mielonego i Bartka i za nich wąskiego awansować
zdjecie uzytkownika
kokcia - 2014-08-15 23:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie moi drodzy kumple. Powiem tak ze co do naszej Firmy do ktorej mam jeszcze szcunek i pisze z wielkiej litery juz nic nie da sie wiecej wicisnac. Zmieniaja kierownikow, mentorow na postmouldingu ale po co??? Czy czlowiek z mouldingu jak przyjdzie na ich miejsce bedzie wiedzial o co kaman?????????ha ha nie dorzeczne rozwiazanie. Ludzie a przede wszystkim Bartek i Janek ogarnijcie sie. Sierżęga kiedys powiedzial ze wszyscy jestesmy jedna wielka rodzina a Ty Janku i Bartus to wszystko pierdolicie bo my jako zespol znaczymy wiele a z Wami jestesmy zerem. Mykajcie za brame to LM zacznie zyc i racjonalnie funcjonowac!!!! Sory ale takie sa realia
zdjecie uzytkownika
kokcia - 2014-08-15 23:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kokcia - 2014-08-15 23:51:06]:
Bo wyzsza kadra to obciagacze z polukiem. Lubia jak im sie na morde spuszcza
zdjecie uzytkownika
bleki - 2014-08-17 21:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rocky - 2014-08-15 20:02:07]:
Jestem świeży w LM ale masz racje. Duzo ludzi narzeka bo jest tak czy tak ale nic z tym nie robia.
zdjecie uzytkownika
bleki - 2014-08-17 21:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie do ciebie bylo( usunięte przez administratora ) mi sie.
zdjecie uzytkownika
bleki - 2014-08-17 22:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2014-07-10 21:31:25]:
Kasa mała w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A teraz ( usunięte przez administratora ) taki ze rece opadaja, dwie łopaty obskakiwac, zenada. Jak w obozie. Chcą szybko szybko a puzniej kibel maja. Mentorzy tez ganiaja zeby szybko bylo, a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] caly dzionek z pilotem w reku zeby lopate zamknac. Naprawde 1m-c bylo oki. LUDZIE W FIRMIE POWINNI SIE SZANOWAC, A NIE JECHAC JAK PO DZIWKACH.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-08-18 20:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MKAC i inni koledzy w Danii.Sprowadzajcie ludzi z LM-u,oby jak najwięcej i jak najszybciej.Naprawdę jest tutaj bardzo duża grupa ludzi pracowitych,sumiennych z których konkurencja LM-u będzie bardzo zadowolona a pracownik doceniony i nie poniżany.Są gotowi opuścić ten bardach chociażby jutro.Piszę to jak najbardziej poważnie.Tak zdesperowanych i zdemotywowanych ludzi nie ma chyba w żadnej firmie w GPP.Mamy nadzieję,że niebawem ruszy szturm na biuro w wiadomo jakim celu.A w zmielonym szambie niech papla się Bartek z całą swoją bandą.....
zdjecie uzytkownika
on tam był - 2014-08-19 16:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeszcze troszeczke....... cierpliwosci
zdjecie uzytkownika
coco chanel - 2014-08-23 23:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co mielony znowu upodlil ludzi ale przyjdzie czas ze przyjadą emigraci z afryki z wielkimi kutangami i złoją mu dupsko a bartus trafi do biedronki na kase w tych pedalskich okularkach
zdjecie uzytkownika
ja to widzę - 2014-08-24 17:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmielony miej honor i oddaj stanowisko komuś kto sie nadaje.Jesteś słaby i nic więcej nie jesteś w stanie dać.Twoje decyzje są desperackie i nie kompetentne.Zostawiasz sobie wacków takich jak Ty sam słabych i głucho-niemych.
Czy nikt nie widzi że zmielony doprowadza firme do zamknięcia.
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-08-25 20:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic się nie zmieni na lepsze niestety.Zmielony będzie kłamał jak kłamie,(usunięte przez administratora) będzie miał wywalone tak jak ma.
Jestem ciekawy czy nasza dyrekcja wie o eskapadach SV za pracą w znanej firmie za granicami naszego kraju?
Jak myślicie koledzy i koleżanki?
zdjecie uzytkownika
Kosmyk - 2014-08-26 00:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby facet miał honor to by sam odszedł - o ile rzeczywiście jego działalność ma przełożenie na gorsze statystyki i wyniki osiągane przez firmę. Jeżeli do tej pory pracuje to może zarząd nie widzi nic złego w tym działaniu? Sugeruję podsunąć komuś pomysł na przyjrzenie się pracy tego człowieka - byle dyskretnie.
zdjecie uzytkownika
coco chanel - 2014-08-26 20:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mielony pracuje po 12 godzin z czego 11i pół jest na palarni albo w narzedziowni udaje boskiego alonso
zdjecie uzytkownika
post m - 2014-08-28 18:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mielony ile razy trzeba ci pisać abys zrezygnował?Wszyscy ciebie mają w głebokim poważaniu a ty nadal uważasz że jesteś najlepszy.Trzy zmiany to kolejny twój wymysł.Jesteś żałosny.
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-08-28 21:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema wszystkim.Zmielony wypieprzył Fionę na plac,wiecie dlaczego?Dlatego,że Fiona nie wchodził mu w d u p ę!Zmielony obstawił się swoimi pajacami między innymi generałem który rozpieprzył już dwie zmiany i w nagrodę dostał trzecią do rozyebania.Po prostu jest cool i fazowo! Respect Janusz and Bartek!!! Papa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pupa zawsze luźna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
schabowy - 2014-08-29 01:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek obudz sie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski