Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dunek - 2015-11-25 02:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne, że nie dużo bo doświadczenie można sumować tak naprawdę nie jest ono wymagane z jednego miejsca pracy
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-11-25 11:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie !Q

Twój poziom wypowiedzi jest tak żenującą niski i nacechowany taką ambiwalencją emocjonalną, że zastanawiam się ile lat zajęła Panu nauka obsługi przeglądarki internetowej, by napisać ten jakże wspinający się na wyżyny intelektualne tekst powyżej.
Dziękuję jednakże za płynące niewątpliwie z całego serca życzenia o "odkówaniu" się, jednocześnie zwracając uwagę że piszemy "odkuwanie" (przez "U"). Swojego stanu majątkowego przedstawiać nie będę, ale zapewniam Cię że tankując swój samochód nie martwię się czy zatankować za 50 czy 100 złotych, więc chyba nie jest tak źle - tu Cię uspokoję. Ale żadne pieniądze nie wynagrodzą spokoju....., spokoju jaki masz nie idąc już do pracy w LM :)
Panie !Q. Pana poziom frustracji jest bardzo niebezpieczny. Może to przez tą chemię?
zdjecie uzytkownika
kaka - 2015-12-08 03:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z sumowaniem doswiadczenia różnie bywa, zalezy jak bardzo miałeś do siebie podobne stanowiska, bo jak 2 lata pracowałeś jako operator a dwa jako spawacz to nie za bardzo.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-12-16 20:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stopery na szyje zeszyty w kieszenie i na koniec roboty porownajcie czasy i wykonana prace ktory lepszy :D wtedy kierownicy beda widziec kto jest najlepszym baranem na firmie hehe
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-12-16 20:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nie martwcie sie ci ktorzy traktuja prace jak tylko prace wyplate bedziecie mieli o 50zl mniejsza ale caly dzien leniuchowania bo najlepsi was wyrecza z calej roboty :D
zdjecie uzytkownika
wrot - 2015-12-18 14:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie do końca rozumiem o co chodzi, ale to nie ważne :) Wind Power szuka pracowników na operatorów produkcji i zastanawiam się czy 3 lata doświadczenia są wystarczające
zdjecie uzytkownika
kaka - 2016-01-02 23:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja widziałam u ncih tylko oferte pracy jako operator produkcji, bo potem już nie było zbyt wielu jeśli ktoś chce zarobić ponad 2000 zł, poza tym wymagają uprawnień.
zdjecie uzytkownika
~kaka - 2016-01-03 07:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakich uprawnien xD na zapierdziel ?
zdjecie uzytkownika
nosz - 2016-01-05 03:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kaka na każdego tego typu ogłoszenie wymagane są odpowiednie uprawnienia. Teraz to mają anwet ogłoszenie na it service desk analyst. Zobacz, że nawet prywatną opiekę medyczną zapewniają.
zdjecie uzytkownika
topek - 2016-01-08 21:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Szukam obecnie pracy i w sumie chciałbym się na wszelki wypadek przygotować na rozmowę kwalifikacyjną w kilku firmach które mnie najbardziej interesują. Jak to wygląda tutaj?
zdjecie uzytkownika
jj - 2016-01-10 09:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj topek Na rozmowie powiedz ze chcesz pracowac To wystarczy Musisz wiedzie ze bedziesz zarabial dobre pieniadze ktore wplywaja systematycznie BedZiesz mogl dorobic w nadgodzinach poznasz takich ludzi ze w domu nikt Ci nie uwierzy ale najlepsze sa przygody ktorych zaznasz po obiedzie Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ypo - 2016-01-11 02:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! a tą oferte jako IT Service Desk Analyst widzieliście? Bo ogólnie nie trzeba mieć duzego doswiadczenia, ale wymóg skończenia studiów nadal jest niestety.
zdjecie uzytkownika
i.j - 2016-01-12 22:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za granice jade z malecha
zdjecie uzytkownika
Wer... - 2016-01-12 23:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś orientuje się czy można 2 raz starać się do pracy do tej samej firmy???
zdjecie uzytkownika
S - 2016-01-13 15:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wer... hm. Moim zdaniem można, bo czemu w sumie nie. Zależy też jaki jest odstęp czasu między pierwszym a drugim złożeniem cv itp. Właściwie to szukają obecnie osób na technika serwisu. Ofert jest sporo, na całą Polskę. A warto, bo oferują dobry socjal, atrakcyjne zarobki i możliwość rozwoju zawodowego. Będę trzymać za ciebie kciuki! Mam nadzieję, że tym razem się uda, bo firma jest super ;)
zdjecie uzytkownika
Wer... - 2016-01-14 13:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-S A może wiesz jaki musi być odstęp żeby na nowo złożyć cv?
zdjecie uzytkownika
nana - 2016-01-16 02:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wer nie zaszkodzi jeśli nawet co dwa tygodnie będziesz wysyłał, Jeżeli jednak bardzo Ci zależy to zrób to osobiście, jest większa szansa że Cię zatrudnią, chyba nawet w oparciu o umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
Wer... - 2016-01-16 23:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(nana) Dzięki
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-01-18 19:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, słyszałem, ze zatrudniają jak leci i że bardzo sensownie jest np. na Technika Serwisu i nie ma z tym wielkich problemów, znaczy, aby dostać tutaj pracę
zdjecie uzytkownika
???? - 2016-01-19 12:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2015-11-13 10:53:02]:
.... gdybyś nie wiedział produkujemy taniej niż w Chinach ....
zdjecie uzytkownika
cezar - 2016-01-20 20:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wojtek, tez widziałem, ze szukaja technika serwisu. Co ciekawe z jednym z ich wymagań jest mobilność oraz gotowość do wyjazdów zagranicznych (od 2 do 6 tygodni).
zdjecie uzytkownika
123456789 - 2016-01-23 14:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MARIKA ZNOW SZALEJE!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lulek - 2016-01-23 15:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cezar takie wyjazdy na parę tygodni to świetne oderwanie od jednego miejsca pracy i monotonii. Na stanowisku operatora produkcji nie ma wyjazdów ale oferują umowę o pracę i dobre wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
280... - 2016-01-26 17:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z podwyzkami? Wiadomo coś?
zdjecie uzytkownika
~280 - 2016-01-26 17:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaaa dostaniecie podwyzki hahahahahah xD
zdjecie uzytkownika
ex pracownik - 2016-01-26 19:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwis lm ma słaby ja "szefowie"którzy jeszcze tam rządzą.ex kucharz oraz ex handlarz szrotami to nie są odpowiedni ludzie do prowadzenia tak poważnego interesu.nie polecam
zdjecie uzytkownika
280... - 2016-01-26 19:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego mielibysmy nie dostać podwyzek? Jakoś muszę przytrzymać pracownikow w firmie
zdjecie uzytkownika
282828 - 2016-01-26 21:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy beda kolejne przyjęcia ktoś coś wie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-27 19:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sadzicie o podwyzkach mentorskich?
zdjecie uzytkownika
..... - 2016-01-27 20:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I CO Z RYM POLAMANYM CHLOPAKIEM? JAK SIE CZUJE?
zdjecie uzytkownika
furia - 2016-01-27 23:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czuje się wyśmienicie. BHPowiec tylko od różnych go nawyzywał bo to jego wina że upadł i mu statystyki w słupkach pozaniża [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z waszym zdrowiem reset na bramie musiał być ;( Co do przyjęć - nawet Ukraińcy mają wywalone na tą robote. Nawiasem pytam: kto kasiore trzepie na kontaktach z ich pośrednikiem? Od razu gnide do zwolnienia proszę. Do wywalenia również osoby odpowiedzialne za system płacowy w firmie. Czy potrzeba było 8 lat aby dojść do sensownego podziału pieniędzy? Pierdzielenie że decyduje o tym Pan X z globala to wciskajcie ciapatym. Bydlaki może to łykną ale nie my. Pozdrowienia dla "kierowników" którzy 8 godzin potrafią załatwiać prywatne sprawy. Pajace myślicie że nikt nie widzi?
zdjecie uzytkownika
oburzony - 2016-01-28 15:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale to nie tylko "kierownik" przez 8 godzin potrafi załatwiać swoje prywatne sprawy... Pseudo mentorzy (nie mówię tu o wszystkich bo są wyjatki) , też biora nie mala kase a tak naprawdę nic nie robie..
Ich przerwy trwaja znacznie dłużej niż zwykłego operatora produkcji.. Gdzie tu jest sens? Czy ich liderzy, kierownicy tego nie widzą? A może widzę a się ich boją?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-29 11:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co mu się stało? I pytanie jak wygląda praca srwisanta?
zdjecie uzytkownika
KKK - 2016-01-29 12:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto to jest lider? czyżby pies wacka :) :) :)
zdjecie uzytkownika
krot - 2016-01-29 15:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema. Mam pytanko jak to wygląda z pracą technika serwisu, czy to jest na miejscu w goleniowie i wyjazd raz na rok, czy może ciągle po za domem?? Opłaca sie startować na to stanowisko?? Wymagania nie są wygórowane tylko że ja z południa PL i nie wiem czy jest sens wg wysyłać dokumenty.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-01-29 16:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Kkk pies to cię zrobił chodzisz z podkulonym ogonem i płaczesz po kontach jak jesteś taki twardziel to powiedz im w oczy co cię boli.
zdjecie uzytkownika
ex - 2016-01-29 17:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krot - 2016-01-29 15:43:06]:
Ogólnie daj sobie spokój.Robota na wyjazdach jest tylko w teorii Supervisora(tylko jednego).Ogólnie proponują pracę na fabryce,a praca na serwisie(sajcie)to raz na rok.Szkoda czasu na użeranie się z ludzmi.Są dużo lepsze firmy na rynku.To,że szukają ludzi oznacza tylko tyle,że pewnie mają jakieś zaległości i chcą szybko podgonić,a później pozbyć się ludzi jak to czynili wcześniej.Przełożeni nie mieli nawet tyle szacunku dla ludzi,żeby powiedzieć im wprost,że są zwalniani i rozstać się jak ludzie...tylko kazali sprzątać chłopakom magazyn,zamiatać podłogę,a na koniec wręczyli wypowiedzenia...masakra
zdjecie uzytkownika
Unii - 2016-01-30 15:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wie ktoś może czy są wolne miejsca pracy w Goleniowa (wiatraki)
zdjecie uzytkownika
chlopak spadl ? - 2016-01-30 15:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jakiej formy to bylo ?? Ganiaja ludzi jak psy w wietnamie wszystko na czas bo kasa kasa kasa ..... zdrowie pracownika g**** warte i tak po 5 latach zapuka do ciebie albo nowotwor albo co innego .... pytanie czy te pieniadze w tym przybytku sa cokolwiek warte .... z ta ich chemia organiczna i styrenkiem wiecie czego wam brakuje ? zejsc w tym samym czasie z formy wyjsc na zewnatrz i wykrzyczec wszystko co wam sie nie podoba (pomijajac mentorkow i superwizjerkow)
zdjecie uzytkownika
gość 82 - 2016-01-30 17:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czarny to jedno wielkie nieporozumienie, nygus, który ściemnia cały czas,ale wpatrzeni w niego jak obrazek masakra...
zdjecie uzytkownika
gość 82 - 2016-01-30 17:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czarny to nygus, który cały czas ściemnia, wszyscy wpatrzeni w niego jak w obrazek, zobaczymy jak długo ,żal gadać, przez takich jak on czuję,że długo tam nie zostanę. Osioł jeden!
zdjecie uzytkownika
Be - 2016-01-31 21:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla tych co sie interesuja praca serwisanta. Chodzi tutaj o prace alpinistyczne na stojacych juz wiatrakach w europie. Usuwanie uszkodzen, laminaty itp. Dla chetnych najpierw proponuje dowiedziec sie czym jest irata,sprat itp.
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2016-02-01 12:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest ktoś kto pracuje albo pracował jako technik serwisu w LM Wind Power? Jak wygląda praca, na jak długo się wyjeżdża, gdzie się mieszka na wyjazdach? Na jakie zarobki można liczyć? Czy praca daje jakieś perspektywy na przyszłości i jest godna uwagi?
zdjecie uzytkownika
2809 - 2016-02-03 08:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość 82 - 2016-01-30 17:38:07]:
do gość 82 a co masz do czarnego fajfusie? spójrz lepiej na Jeremicza to jest dopiero porażka!!!
zdjecie uzytkownika
wg - 2016-02-04 13:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarny!!!!! To zajeb.....mentor!!podkreślam jeden z najlepszy. A Ty idioto 82 to nie możesz na niego patrzeć z zazdrosci, że taki czarny a zajebi...mentorem jest a przy okazji pachnący i przystojny. z pewnością 82 walisz jak cap
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-02-04 15:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wg - 2016-02-04 13:38:55]:
mam pytanko czy chodzi o tego czarnego co robil kiedys u kacperskiego . bo niejestem w temacie gdyz juz tam sporo czasu niepracuje
zdjecie uzytkownika
Om 123 - 2016-02-04 19:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarny nie musisz pisać w samych superlatywach o sobie -to słabe......
zdjecie uzytkownika
12345 - 2016-02-04 22:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eee... tam... czepiacie się czarnego ogólnie B. Sympatyczny gość można z nim porozmawiać normalnie w odróżnieniu od tej całej hołoty...;-)
zdjecie uzytkownika
mentorek - 2016-02-05 16:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z 58.7 jest megaaaaa ..... mozna z kazdym problemem do niego podejsc jest poprostu sweet xD :) nawet pusci na przerwe bardzo chetnie :) albo jak kogos przycisnie do wc to tez pusci jest bardzo fajny :)
zdjecie uzytkownika
poczytajcie sobie o styrenku ... - 2016-02-05 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
//tworzywa.com.pl/Wiadomo%C5%9Bci/Tworzywa-a-zdrowie-Styreny-mog%C4%85-by%C4%87-szkodliwe-dla-ludzi-23825.html

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert