Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
vgy - 2015-02-09 09:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ups - 2015-01-31 22:56:56]:
A pod siebie też? ??
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-02-09 09:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorry ze system nie policzyl wam nocek.Oddam w marcu.Zaden problem przeciez i tak te pieniadze albo przepijemy albo przepalimy Spoko nic sie nie stalo Jakby Ci braklo to zrob,droga kolezanko,przelew w okolicy 20 nastepnego mc my poczekamy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-09 17:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedni drugim klody pod nogi rzucaja i pisza na siebie obelgi na forum a w robocie ze soba gadaja i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] (usunięte przez administratora)innym hehe typowe dla roboli a co do roboty to i tak bedziecie robic a ja bede was dymal na premiach do konca waszej kariery:)a jak wam tak zle to moze sie sprzeciwcie a nie tylko gadanie i gadanie i gadanie ze ja juz sie zwalniam itp itd :)
zdjecie uzytkownika
Lukasz Drzew... - 2015-02-09 18:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
To ile tam jestescie w stanie zarobic za 168 godzin? jedni pisza 1500 a inni 3tys wiec jak wygladaja te wasze dobre i zle zarobki?
zdjecie uzytkownika
forum n - 2015-02-10 07:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty kim jesteś!
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2015-02-10 18:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre zarobki Serwis 14 tyś,słabe fabryka 3 tyś...
zdjecie uzytkownika
Patryk Modzelewski - 2015-02-11 23:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w LM.Robota zajebista dobrze płatna tylko ekipy ch***** ludzie straszni jeden na drugiego donosi.Stracilem prace bo jeden z kolegów był bardzo uprzejmy.
zdjecie uzytkownika
wojskowy - 2015-02-15 22:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maruda - 2015-02-05 11:56:08]:
a co kedzior juz nie ma miejsca dla swoich ?
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-02-16 15:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie ten psychopata kwadrat jeszcze robi
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-02-17 19:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kwadrat to przyglup. podobno teraz szambo czysci
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-18 23:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
durex durex ciekawe jak twoja polowa dowie się co robiłeś na integracji to czy dalej tak się będziesz szyderczo uśmiechał tel mam
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2015-02-19 12:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ups - 2015-01-31 22:56:56]:
waski- ochrona siary
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-02-22 10:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maruda - 2015-02-05 11:56:08]:
maruda, znalazleś już ekipę do dojazdu?
zdjecie uzytkownika
ml - 2015-02-22 21:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2015-02-22 10:42:36]:
Wieś w prawo i lewo.Czepiacie się człeka który jest skrzywiony psychicznie,dajcie spokój. Maruda to baran, a baran ma zakręcone rogi...I tu kręci sie cała zmiana.

PS.
Mielony za Marude
zdjecie uzytkownika
;))))) - 2015-02-23 14:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hejka. Czemu nikt nie pisze o romansie mariki i sebastiana?????pozdro
zdjecie uzytkownika
oburzony - 2015-02-24 19:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ;-))) najlepiej jest pisać głupoty i rzeczy wyssane z palca. Znam ich oboje i człowieku jestem pewien że ich nic nie laczy więc nie wiem co chcesz osiagnac pisząc takie kur...pierdoly. Chcesz czernica ludzi? Chcesz się dowiedziec prawdy to podejdź do Sebastiana to na wstepie dostaniesz po mordzie a po drugie..... A konsekewncje takiego pisania moga być dla Ciebie palancie ciężkie do wyleczenia. Więc zanim zaczniesz ubliżać Marice czy komukolwiek to się zastanów parę razy
zdjecie uzytkownika
arni - 2015-02-24 21:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chciałem sie pożgenać na dniach wyjeżdżam do Magdeburgu do ENERCONA, warto było katować się tym językiem niemiecki....
zdjecie uzytkownika
wikidajlo - 2015-02-25 08:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ferment siejecie badylarze Nawet jak daje to jej sprawa (usunięte przez administratora) Mordy macie takie ze wam nawet reka klepac nie chce
zdjecie uzytkownika
kgb - 2015-02-25 15:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema łajzo. Twój IP i tak zostanie namierzony. Myślisz że jak z komórki w pracy napiszesz, to nic nie wyjdzie! Grubo się mylicie kamera na kantynie, czas logowania do rotera pokaże kto z pracy pisze, a danych jest już sporo.

Piszecie na temat Seby--Mariki bzdura!!!!!Ktoś kto zaczął ten temat to jest z PO lub PiS tak nazwac można wasze wypociny.
Romansów było wiele:

Sami wiecie jakie.
zdjecie uzytkownika
aqq - 2015-02-25 16:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiele?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-26 14:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maruda - 2015-02-05 11:56:08]:
maruda, daj kontakt to pogadamy.
zdjecie uzytkownika
świerzak - 2015-03-01 15:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś może o gryfic został ledwo co przyjęty i zaczyna na początku marca szkolenie, ktoś chętny na współpracę w dojazdach, proszę o kontakt.
zdjecie uzytkownika
mmmnnn - 2015-03-01 21:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja jestem z Gryfic i bym był zainteresowany
zdjecie uzytkownika
świerzak - 2015-03-02 13:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmnnn - 2015-03-01 21:52:52]:
W takim razie proszę o kontakt, telefoniczny bądź spotkanie w gryficach w jakimś miejscu to pogadamy.
zdjecie uzytkownika
songo - 2015-03-04 20:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe na 16 stronie propozycja zjednoczenia mnie rozwalila, dam na to odpowiedz otoz nikt nie ma tam jaj zeby cokolwiek z tym zrobic kazdy umie tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] drugiemu oblizywac a trzeciemu rebac pozdro dla was rumuny:D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LM Wind Power?
Zadaj pytanie