Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2015-07-11 08:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [666 - 2015-07-11 00:04:15]:
Kolego szkoda słów na tego "Damiana",poważnie.
Czy to nie jest co najmniej śmieszne-50zł za łopatę i to chyba brutto?Tak jak napisałeś,obiecanki cacanki a głupiemu radość.Tak będzie w tym przypadku.Co do wsparcia zagranicznego to także śmiech.
W ogóle to jeden wielki śmiech....
Panie Marku niech pan zdrowieje,wraca i zrobi porządek z tym towarzystwem wzajemnej adoracji!
zdjecie uzytkownika
ze szlifierni - 2015-07-12 08:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [QA - 2015-06-27 09:44:52]:
Mielony jak każdy kierownik w tej firmie, szkoda gadać, ale czapka mógłby w końcu wypuszczać dobre łopaty, bez sucharów, braków klejowych, itp.
zdjecie uzytkownika
1226 - 2015-07-12 20:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masi święty nie jest. Jemu też zawdzięczamy niezły bajzel. m.in.jego parcie na czasy cyklu doprowadziły do tego całego syfu. A jeśli o porządek chodzi, to wydaje mi się że takowy tylko Henry mógł by zrobić. Jego wszyscy słuchali bo gość ma pojęcie o wszystkim, za jego panowania wszystko latało jak należy. Jak wyjechał to zaczęli modzić. WYMODZILI. Więc mamy co mamy. A najlepsze w tym wszystkim jest to że góra opowiada globalowi że ten syf to wina operatorów i wacków...
zdjecie uzytkownika
montażysta Ichi - 2015-07-13 13:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1226 - 2015-07-12 20:44:11]:
To nie góra opowiada globalowi tylko Górna.
zdjecie uzytkownika
%$$$@@^ - 2015-07-13 22:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta to już w ogóle ma pojęcie o wszystkim tylko nie o tym jak wygląda cały cykl produkcyjny.Może w końcu ktoś z globala zobaczy,że wina nie leży po stronie operatorów tylko po stronie ludzi siedzących za biurkami i będących na wsparciu jakże bardzo przydatnym,oj jak bardzo!!!
zdjecie uzytkownika
a co mi tam - 2015-07-14 10:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie i panie jutro moge podac namiary do pracy kolo hamburga sa przyjecia bez jezyka znajomosci . I co teraz powiesz damianie k jak polowa ludzi ucieknie z lm
zdjecie uzytkownika
Damian K: - 2015-07-14 12:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do roboty nieroby:D nawet języka nie znacie,a za granice się pchacie...
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-07-14 12:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damianie K czytając twoje opinie dochodzę do wniosku że jesteś frustratem bez wykształcenia który próbuje leczyć swoje kompleksy cudem kosztem.
zdjecie uzytkownika
a co mi tam - 2015-07-14 16:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co mi tam wisi podac wam adres . Macie; Probusiness ul.Krzywoustego 4/2 szczecin tel 91-433-13-26 i drugi tel. 695-391-000 i email; Dariusz.dobrowolski@prousiness.com.pl .Ogloszenie jest nadal na infoludku oferta jest aktualna bo juz dzwonilem .Damianie K podwijamy rekawy i doroboty he he
zdjecie uzytkownika
a co mi tam - 2015-07-14 17:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sorki zgubilem jedna literke w emeil; dariusz.dobrowolski@probusiness.com.pl
zdjecie uzytkownika
patrykos - 2015-07-15 13:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dzwoniłem do niego do powiedział że dopiero po 20 lipca mają jakieś nowe zlecenia i w sierpniu powinni przyjmować
zdjecie uzytkownika
llll... - 2015-07-19 12:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że ORMOWIEC kierownikiem zostaje za Sebola? pozdro
zdjecie uzytkownika
pretytetyntkiewicz - 2015-07-19 14:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda!
zdjecie uzytkownika
48,9 - 2015-07-20 09:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wojtek,życzę Tobie wszystkiego najlepszego !!!!
zdjecie uzytkownika
ramzes202 - 2015-07-20 11:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy ktos moze mi powiedzieć o zarobkach jakie są w waszej firmie, jak jest podsatwa dla nowego pracownika i co składa sie na tą premię, która firma ja proponuje. Z góry dziekuje i pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
kaktus - 2015-07-20 13:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wynagrodzenie zasadnicze od 1750 brutto
nagroda obecności 300 brutto
(w tej firmie się nie choruje bo mogą wszystkie dodatki zabrać)
nagroda wydajności do 1000 brutto
(ale zapomnij że tyle dostaniesz )
po trzech miesiącach dodatek za umiejętności (poliwalencja)
800 brutto
na początek myślę że około 2100 -2300 na rękę
zdjecie uzytkownika
zizi - 2015-07-20 18:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarobki to nie wszystko terrorrrrrrr tam ( usunięte przez administratora ) tylko jeet
zdjecie uzytkownika
QRCZAK - 2015-07-20 18:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiecanki PANIE KRZYSZTOWIE cacanki plan wykoany a dalej jeb..mym jak beduiny ciagle malo malo i bedzie malo KIEDY URLOP?
zdjecie uzytkownika
****** - 2015-07-21 15:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego będziesz brał po jednym dniu za zgodą wacisława swego bo zapomnij o obiecanym w całości.Tak niestety działa lm. Dlaczego takich rzeczy nie mówi się młodym pracownikom już na rozmowie wstępnej o pracę.Zobaczcie jakie tutaj są koszty.Później wielkie oczy i japy ze zdziwienia - "Co już się zwolnił,dlaczego?"
zdjecie uzytkownika
Damian K - 2015-07-21 21:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damian się pyta kiedy przestaniecie w końcu narzekać nieroby i się za robotę weźmiecie?!?! łopaty się same nie zrobią!!!
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-07-21 22:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja się pytam Damianie ile twoja mama musiała śniegu zjeść żeby urodzić takiego bałwana jak ty.
zdjecie uzytkownika
ramzes202 - 2015-07-22 15:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nadgodziny jakieś są, bony czy coś takiego, czy firma dopłaca do dojazdu pracownikowi na paliwo? Jak wygląda plan "kariery" chodzi mi o staż - jakie są wzrosty podstawowej pensji, w okresach czasowych? Z góry dziękuje i pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
obiadek - 2015-07-23 17:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
smaczny byl dzisiaj obiadek nie ? :) najedlismy sie jak nic xD
zdjecie uzytkownika
Damian K - 2015-07-26 18:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kształt łopaty 58.7 jest cudowny!!! smukła,zgrabna-zakochałem się:D mógłbym je robic cały czas,mrrrrr:D
zdjecie uzytkownika
goleniów - 2015-07-28 15:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglada sprawa ze zwolnieniem sie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LM Wind Power?
Zadaj pytanie
alert