brak logo

LM Wind Power Blades

Goleniów

Opinie o LM Wind Power Blades

Wojtek 2016-06-30 10:53:40
No, na tym forum faktycznie idzie się dogadać i porozumieć, jestem z tego zadowolony, bo też kiedyś szukałem i potrzebowałem ogarnąć "jak to jest" i na szczęście mi się to udało, życzę tego wszystkim.
pfa 2016-07-02 10:18:26
ormo jeszcze trochę i z sołtsemy sami na łopacie zostaniecie i będziecie kręcić czasy bo po urlopie nie wracam!! Powodzenia na 58 życzę i rubcje sobie te swoje łopaty ale be ze mnie pozdro.
czarek 2016-07-02 10:24:52
Skoro można się tutaj czegoś dowiedzieć to może i mi pomożecie? zastanawiam się nad stanowiskiem "global service desk specialist" warto? Najbardziej chce wiedzieć ile się tutaj zarabia, dzięki
maciek 2016-07-03 10:10:38
Jest nadal oferta aktualna wiec jak chesz to mozesz aplikowac jednak musisz znac dobrze angielski, miec roczne minimum dosiwadczenie, znać podsawowe sieci komputerowe,
Cole 2016-07-17 20:12:20
Ciekawie czytało się te kilkanaście stron, jednak oprócz pewnego nie smaku który to czytanie pozostawiło, pozwalam sobie zadać kilka pytań dotyczących:
- przyjęć do firmy w chwili obecnej - są przyjęcia czy ich nie ma?
-zarobków oraz zasad na jakich są przyznawane w chwili obecnej - jak to wygląda w rzeczywistości bez bajerowania?
- trybu zmianowego czyli - ile godzin dziennie i dni w tygodniu trzeba pracować?
- jakie są szanse na urlop, jak jest przyznawany i czy jest przyznawany zgodnie z KP?
- czy posiłki (jakie i ile w ciągu doby) są finansowane z pensji pracowników?
- jakie są warunki socjalne tj. toalety, prysznice (jak są) , stołówka itp.?
- czy osoby palące zarabiają odpowiednio mniej od nie palących (jeśli wychodzą często do palarni) ?
- jakie są możliwości awansu nie posiadając koneksji i układów czyli tylko za ciężką pracę?
- czy podczas produkcji na chwile obecną przestrzega się zasad BHP oraz wszelkich zasad bezpieczeństwa?
- czy to prawda, że pracownikom "obcina się premię uznaniową" za fakt przebytej choroby?
- czy w firmie istnieje mobbing a jeśli tak to w jakim wymiarze?
Z góry dziękuję za odpowiedzi, nie jestem pracownikiem tej firmy ale mam nadzieję, że ktoś opisze mi sytuację firmy w oparciu o moje pytania.
pffff 2016-07-17 20:15:43
Posiadanie rocznego doświadczenia nie stanowi dużego wymogu do spełnienia @maciek, bo dają dobre zarobki.
Cole 2016-07-17 20:29:28
Widzę że sporo wiesz o firmie, w sumie to mnie to nie dziwi bo jasno wynika z twoich postów, że tam pracujesz. Czy możesz odpowiedzieć chociaż na kilka zadanych prze ze mnie pytań? Mam nadzieję że to nie jest jakiś problem?
ktosiek 2016-07-17 21:21:26
Świetnie, że są dobre zarobki @pfff, ale może wiesz jakie są średnie zarobki dla supervisor działu utrzymania ruchu? Chciałbym się załapać, ale o stawkach warto wiedzieć.
Cole 2016-07-18 20:15:05
Niestety jak widać jednak jest jakiś problem co tylko bardziej mnie niepokoi... Nie robię wywiadu dla pipów i innych sripów tylko chciał bym poznać choć część prawdy o firmie w której być może chciał bym pracować. Czy zatem jest coś złego w zadawaniu takich właśnie a nie innych pytań? Ja nie mam problemu ani ciśnienia tudzież żadnego parcia na szkło ale dobrze by było wiedzieć po jakim lodzie będzie się stąpać zanim się na niego wejdzie...
r 2016-07-18 20:47:59
@ktosiek nie dostaniesz się, musisz z wykształcenia być inżynier techniczny
luzik 2016-07-21 20:48:10
no i sie wszyscy osrali za przeproszeniem
Mincek 2016-07-21 21:09:18
A mi się wydaje, że wszystko gra i jest w miarę w porządku, czytam te opinie i nie mogę się mimo wszystko nadziwić w jaki sposób ludzie wypowiadają się o tej firmie, bardzo dobrze się to czyta, ludzie firmę szanują i to jest dość ważne, przydaje się.
Cole 2016-07-22 19:48:48
No to teraz odpowiedz na chociaż kilka z pytań które zadałem, bo jakoś nikt nie ma jaj z pracowników jak zresztą widać. Pozdro
gość 2016-07-22 21:08:20
Rzeczywiście @pfff posiadanie rocznego doświadczenia nie stanowi dużego wymogu do spełnienia, bo wiedzą, że wiedzą jak zadbać o pracownikow. Atmosfera rzeczywiście dopisuje, ale zastanawiam się czy pojawią się u nich jakieś oferty pracy, wiecie może? Pozdrawiam
goleń 2016-07-25 08:21:09
Przyjmują na stanowisko Główny zamiatacz mopowy - wymagania własne wiadro i zmiotka i na specjaliste ds. mycia okien z doświadczeniem 15 lat.
1
Pom 2016-07-25 14:02:52
Hahaha, no co ja Ci mogę powiedziec oprócz tego, że naprawdę udało Ci się mnie perfekcyjnie rozśmieszyć, a co do pracy to chyba jaka jest to każdy widzi, ogłoszenia mówią wszystko co powinny, pensje są przyzwoite, mało kto narzeka na cokolwiek, więc luz
Cole 2016-07-25 17:08:03
Czyli wysyłać cv i lm i czekać? Ciekawe jak długo czeka się na odzew ze strony firmy ale pewnie zależy to od tego co się ma w cv...
ktoś 2016-07-26 15:44:47
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? W końcu doskonale wiedzą, że oprócz premii dorzucają jeszcze jakieś socjali co jest dobrym znakiem na to, że się dobrze dzieje w firmie.
ciekawy 2016-08-01 15:39:38
Witam. Mam pytanie odnośnie trzech dni pracy i jednego dnia wolnego czy to jest przez pewien okres czy tak jest cały czas?
5
kaka 2016-08-01 15:39:51
W sumie to pewnie zarobki są wyższe niż te 1800zł, bo przecież zawsze jest szansa na jakieś premie do tego.
jesion 2016-08-02 10:18:05
przez pewien okres. wyjatkowa sytuacja
ba 2016-08-02 10:25:17
a dlaczego właśnie teraz został wprowadzony okresowo taki system pracy? dajcie proszę konkretne info
borsuk 2016-08-04 16:36:18
bo ludzie uciekaja , nie nadazaja z produkcja , proste i logiczne ....
6
adam 2016-08-04 18:17:28
ale to chyba dobrze, że masz 3 dni pracy dzień wolnego? Czy nie za bardzo, pytam bo się nie znam a mają ofertę nową
kol 2016-08-16 15:22:07
3 dni pracy, 1 dzień wolnego, 3 dni pracy. wychodzi tak, że pracujesz od poniedziałku do soboty. To jest tak dobrze?
jask 2016-08-16 15:23:39
@kol dla mnie nie jest to najgorsza opcja, ale to wiadomo, że każdy ocenia pod siebie
Buraczysko 2016-08-17 14:44:55
Witam mam pytanko do pracowników. Jakie są zarobki po 3 miesiącach okresu próbnego i jaki jest system pracy bo są rózne wersje. Pracuje w Dąbiu w Pilkingtonie i chciałbym zmienić . Pozdrawiam
stasiek 2016-08-17 14:50:15
Global Service Desk Specialist jest u nich teraz jeśli chodzi o całą rekrutację? Wydaje mi się, że u nich można troche zarobić. Na pewno też premie można u nich zarobić, bo jednak też prowizje są na pewno z tego tytułu.
Power 2016-08-25 13:42:05
Witam,mam pytanie,czy ktoś zajmie sie sprawą Pana -ofiary ,który został uderzony do tego stopnia że ma złamane żebra?Czy oprócz chorej atmosfery ,która panuje na terenie tego zakładu dotyczacej traktowania nowych,ktoś zwróci uwagę na przemoc?Wszyscy wkolo o tym wiedzą,mówią a Pan chojrak w dalszym ciągu pracuje jak gdyby nigdy nic?Ludzie co sie z wami dzieje?Pytanie kieruje zwłaszcza do mentorów,bo to oni widza najwiecej,nie ma mozliwości by było inaczej.Postawcie na miejscu ofiary siebie lub kogoś ze swoich najbliższych,czy wtedy sumienie was ruszy?Czy osoby slabsze psychicznie taki wlaśnie czeka los przy boku psychopaty,takiego jak ten gowniarz?Panikujecie jak dzieje sie coś zlego na świecie, ale obok siebie udajecie że nic nie widzicie i nie slyszycie.To się nazywa ZNIECZULICA. Zwłaszcza że to juz troche trwało,bo wszyscy o tym teraz gadają.Pana gowniarza, chojraka pozdrawiam srodkowym palcem i proponuje udac się do dobrego specjalisty a ostatecznie do lasu porąbać drzewo tą pusta mózgownicą.
1
basia j 2016-08-25 13:56:42
stasiek jeśli już taką wiedzę widzę masz i wiesz coś o konkretnych stawkach to proszę podaj je tutaj. mimo negatywnych komentarzy tutaj i tak zamierzam odpowiedź na wasze aktualne ogłoszenie o pracę na stanowisko Global Service Desk Specialist w Goleniowie
Catia 2016-08-27 21:04:49
Sam masz chyba połamany ale mózg , lekkie sluczenie nic więcej a ze lubi robić z siebie ofiarę to jego sprawa. Sam kopnal chlopaka w kolano bardzo mocno i do tego chciał uderzyć w twarz ale w ostatniej chwili chłopak zrobił unik. Wiec w sumie kto tu kogo pierwszy uderzył . Nie wiesz do końca jak było to się nie wypowiadaj a środkowym palcem to tez ciebie pozdrawiam za te gowna co tu piszesz. Skoro jesteś taki mądry to się wypowiedz o tym w pracy prosto w oczy przy wszystkich a nie na forum obsmarowywujesz ludzi.
werfrfg 2016-08-28 11:22:40
hej spokojnie tylko wszystko przenicez można ze sobą porozmwiac na spokojnie i wszystko wyjasnic tak?
Power 2016-08-28 15:23:41
Kotek nie denerwuj się,złość piękności szkodzi,później nikt nie będzie cie chciał nawet w tylek kopnąć :-) Ujawnij się pierwszy a obiecuje ci że zrobie to zaraz za tobą :-) Resztę zostawiam bez dyskusji .Pa skarbie z pozdrowieniami z srodkowych paluszkow z obu rączek.Buziaki.Aha zapomnialbym ,pamietaj agresja budzi agresję :-)
33 2016-08-28 15:30:03
no wlasnie wszystko da się jakos rozwiać przecież.
lol 2016-08-31 17:41:15
idą zmiany :) :)
hih 2016-08-31 18:14:36
Mnie to bardziej zastanawia jakich zarobków może się spodziewać global service desk specialist, wiecie może? Posiadanie rocznego doświadczenia w it support nie stanowi dziwnego wymogu do spełnienia jak na takie stanowisko
yowita 2016-09-01 14:44:35
to nie jedyne przecież wymagania, jeszcze musisz mieć świetny mówiony i pisany język angielski przecież
ksenia 2016-09-02 12:32:39
yowita, w końcu to stanowisko global więc mnie to nie dziwi
werfrfg 2016-09-02 21:20:13
hej hej widze ze teraz w firmie szukają pracownika na stanowisko Global Service Desk Specialist w miejscowości Goleniów widzieliście? tylko ktoś moglby mi cos więcej na temat tej ofery napisac/? czym konkretnie to taka osoba się wlasnie zajmuje dzieki
wyindywidualizowny 2016-09-03 13:07:58
Wspaniale jest codziennie wstawać z myślą , że praca czyni człowieka wolnym , pozwala mu się wzmacniać , chociaż może go nawet zabić , żaden wypoczynek tak naprawdę nie pozwoli Ci odpocząć od tego co Ci zrobią z głową bez przerwy wykorzystując swoje pozycje, stanowiska , stołki i większe doświadczenie do tego żeby cię poganiać , pytanie tylko czy potrafisz się przyzwyczaić do takiej formy mobingu ? Dostaniesz to na co się zgodzisz Ci , którzy się nie zgadzali a były ich całe setki - a setki są też ich potrzebne niestety już tutaj nie pracują .
1
sdfv 2016-09-03 16:24:11
no ta oferta jakos z miesiąc temu się pojawila jesteście pewni ze ona jest caly czas aktualna tutaj?
Paweł 2016-09-06 18:43:46
witam. Czy w lm wind są jakieś oferty pracy na wózek widłowy?
As 2016-09-06 19:07:16
w tym momencie z tego co mi wiadomo nie ma ofert na wózek, są tylkoo na jakichś specjalistów i to tyle
maciek 2016-09-13 21:43:41
ale nawet jak nie mają to podjerzewam,że możesz spokojnie aplikować na magazyniera
Nieśmiały 2016-09-17 21:12:33
A mi podoba się ta czarna szczupła dziewczyna z "problejda". Dziewczyno jesteś zjawiskowa. Obyś więcej na zewnątrz wychodziła :)
6
Wojtek 2016-09-17 22:06:05
Generalnie to nie wiem co powiedzieć złego o tej pracy, bardzo dobrze się w niej żyje, wszyscy są zadowoleni, nikt nie narzeka za mocno, a jak ktoś wyżej mówi to pracują też mile i ładne dziewczyny. Fajnie, że jest tyle dobrej energii tutaj, mi się to podoba
2
Karol 2016-09-23 12:31:07
Witam w Stargardzie az sie roi od ukraincow u was tak samoo????
maciek 2016-09-23 12:34:06
Jeżeli pracownicy są w porządku to i atmosfera będzie fajna tak jak piszesz, myśle ze jak pracuja tam młode osoby to można sie dogadać zależy właśnie od osob jakie pracuja, nie ma co zwalać winę na pracodawcę w takich sprawach, a kierownictwo jest w porządku?
popek 2016-09-26 21:56:11
a mi sie wydaje ze gowno wiesz macku o pracy w lm Taaa cala gora od mentora jest spoko rozumieja twoje problemy i pomagaja je rozwiazac Tylko z glupimi kubkami jest problem logistyczny na poziomie ekspert i wkrotce powstanie stanowisko dla osoby takiej jak ty generalnie to lm ssie
humor 2016-09-26 22:02:36
A wiecie czy payroll & hr administration specialist może liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że zarobki mają pewnie adekwatne do powierzanych zadań, a socjale sa przyznawane.
Zostaw swoją opinię o LM Wind Power Blades - Goleniów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power Blades