Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klos - 2014-10-18 09:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
simens dal wypowiedzenia wszystkim polakom prosba do kierownictwa lm nie przyjmować z powrotem tych nierobów
zdjecie uzytkownika
KARAMBA - 2014-10-18 13:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jork masz racje ten z ruda broda to jakis chyba stary narkus nie potrafi sie wyslowic a jak ten kedziorek czarny wchodzi to mowi jak by co w gebie trzymal . Chyba go z zoo do ludzi wzieli łysy z ruda broda to jak jaja szympansa . Przynajmniej z czrnym kedziorkiem normalnie sie rozmawia .Jesli pozostali sa jak ten z rudym waflem na brodzie to chyba bedzie zaklad pracy chronionej i trzeba bedzie isc szukac dalej .Z tego co piszecie to nie jest zaciekawie w tym zakladzie -ludzie zawistni jacys pisza nie przyjmujcie tamtych jak to by cos im mialo dac .Niewiem czy oby dobrze zrobilem ze bylem na rozmowie skoro tacy niewierni tam sa . Szczesc Boze .
zdjecie uzytkownika
Jesper - 2014-10-18 13:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klos - 2014-10-18 09:25:34]:
a co boisz sie ze sa lepszymi fachowcami i cie wygryza....a pewnie modliles sie zeby tam trafic
zdjecie uzytkownika
coco chanel - 2014-10-18 21:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Klos ty zajobie mało wiesz w dupie byłeś gówno widziałeś trafisz do mielonego na plac i gile w nosie zamarzną na pewno telefon ci się gotował żeby załatwić prace w Danii p
zdjecie uzytkownika
schabowy - 2014-10-18 23:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coco chanel - 2014-10-18 21:47:15]:
100%racji
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-10-19 12:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wychodzi( usunięte przez administratora )z człowieka.Jeżeli nawet tak jest że praca w Danii się skończyła to widać teraz jakimi jesteście "kolegami"i co z was wychodzi m.in. ty KŁOSIE.Zamiast być ze swoimi to piszesz takie brednie.Niestety jesteśmy taką nacją jak pies Pawłowa(pewnie nie wiesz kim on był).Żal mi takich jak ty bo zapewne też napierałeś o wyjazd.Gdyby kierownictwo w Goleniowie było normalne a zwłaszcza jedna osoba która myśli że to jego zakład to nie robili by żadnego problemu dla powrotu ludzi którzy chcieliby wrócić do pracy.Jak wiemy są to doświadczeni pracownicy.Przecież brakuje ok.stu osób,czyż nie?Więc w czym jest problem?Fałszywy honor?Zazdrość o pieniądze czy żal ze tam nie mogłeś być?Żal......
zdjecie uzytkownika
kola - 2014-10-19 12:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coco chanel - 2014-10-18 21:47:15]:
Broń Panie Boże przyjąć tych z Simensa z powrotem.LM byl taki zły taki niedobry a teraz jest extra?Wywalic tylko cale kierownictwo i będzie dobrze bo kto by pomyślał że w sobotę przyjeżdża Boss napletek i sprawdza o sie dzieje i jeszcze ten gruby z postmoldingu tak jak by sie zmówili.
zdjecie uzytkownika
LM-OWIEC - 2014-10-19 15:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kola - 2014-10-19 12:48:49]:
szkoda pisac na Twoj temat ..zastanow sie nad soba "kola"
zdjecie uzytkownika
zastanawiam - 2014-10-31 12:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witka siemka! to jest jakas praca dla mnei czy niestety nie moge sie spodziewac zadnego zajecia dla mnie - oj ludzie naprawde jest ostnio ze mna ciezako i juz nie wiem gdzie szukac. nie interesuje mnie jak tam ludzie sie do siebie zwracaja tylko mnie interesuje jaka kase placa? na prawde piszcie mi jak najszybciej ile daja
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-11-01 15:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do zastanawiam Jeśli Ciebie interesuje tylko kasa to bujaj wrotki. Zeby zarobic kase to najpierw daj cos z siebie. Jest u nas wielu pracownikow ktozy poswięcaja sie dla firmy, nadgodziny, zetelna praca a i tak maja ich w glebokim powazaniu. Wiec cwaniakow i nierobow juz mamy dosc. Sujaj roboty gdzie indziej. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
BC-blue color - 2014-11-03 08:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2014-11-01 15:05:10]:
Ale żenujący dramat.
zdjecie uzytkownika
olalala - 2014-11-03 14:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I posypała się ekipa z warzywniaka a mieli się za taką elytę że co to nie oni buraki skończone bez ogłady do szkoły ich powinni wysłać i studia porobic zreszta nauką chamstwa się nie wypleni.Jeszcze trochę niech pozamiataja i będzie oki.Co do Psuedo duńczyków się nie wypowiem bo szkoda słow mieli wybór i wybrali dwa razy do tego samego bagana się nie wchodzi.Trza miec troszku honoru.AVE JA
zdjecie uzytkownika
niech wracaja - 2014-11-04 08:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olalala - 2014-11-03 14:58:19]:
ty miales honor...? jak pewnie do kazdego tu wydzwaniales pseudo polaku zeby jechac do danii a jeszcze ten z Danii bedzie twoim kierownikiem chamie....
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-11-05 22:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam w serwisie slychac ?
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-11-05 23:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2014-11-01 15:05:10]:
najnizsza krajowa dla nierobow takich jak ty!!!!!
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-11-05 23:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kola - 2014-10-19 12:48:49]:
Dokładnie i tu kolego masz racje. Wielu naszych ziomkow tam pojechalo i ja z wielka checia chcialbym ich tu z powrotem. Szukali szczescia gdzie indziej to normalne, niestety nie udalo im sie i chca wrocic na stare smieci. Porobilo sie troche balaganu w naszej firmie ale nie ukrywajmy tego ze za te pieniadze nie jest tak latwo znalezc pracy a za marne 1300 zl ja rodziny nie wykarmie!!!! Wierze ze biuro przyjmie ich z powrotem bo ta "młodzieży" ktora zostala minionym mi czasem przyjeta to obiboki, nieroby i leserzy ktorym nie chce sie robic. A najlepsze jest to ze ja pracuje tu pare ladnych lat i mam nizsza podstawe od nich, czyli oni nie maja poliwalencji a zarabiaja wiecej ode mnie. To jest przykre!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-11 23:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
goraco pozdrawiam z hiszpanii
zdjecie uzytkownika
never - 2014-11-18 06:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do klosa-
Zaden z chodz troche myslacy ktory sie zwolnil i pojechal do danii nie wroci do lm,nie bo mize go nie przyjma tylko ze(usunięte przez administratora). na lm:D a ty klos jak zlapales prace zycia to sie szmac jak to lubisz i gadaj ze jest ok;p. Zrywaj worek i zrac wdychaj to g..no jak lubisz:)
zdjecie uzytkownika
praca zycia - 2014-11-18 07:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inspektor pracy albo bruksela i po klopicie,xadnego mielonego i innych po podstawowce. .ile mozna pisac??tyle jednych mysli to pozew zbiorowy.ale jka ktos glugi. To(usunięte przez administratora) w czoko zawsze bedzie
zdjecie uzytkownika
adwokat - 2014-11-18 07:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie.
Jestem adwokatem wygralem sprawe o podobnym harakterze w enercom jesli jestescie zainteresowani odezwijcie sie na forum.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
korektor - 2014-11-20 10:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te adwokat, a kim Ty naprawde jesteś, znowu jakas prowokacja z biura?, bo CHARAKTER piszemy przez "CH". Pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-11-20 21:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek cwelu
zdjecie uzytkownika
o9 - 2014-11-21 20:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiki - 2014-11-20 21:10:56]:
Pan Bartek-bo tu trzeba mięć wygląd i posturę
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-11-21 21:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [o9 - 2014-11-21 20:40:57]:
Tak wygląda jak korek
zdjecie uzytkownika
bc - 2014-11-22 19:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiki masz problem z bartkiem bo pewnie to cos osobistego. moze straciles stanpwisko? czy moze na prd nie jest inczej niz bylo? premia za mala? pseudo team liderzy nie znikneli?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x