Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niech wracaja - 2014-11-04 08:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olalala - 2014-11-03 14:58:19]:
ty miales honor...? jak pewnie do kazdego tu wydzwaniales pseudo polaku zeby jechac do danii a jeszcze ten z Danii bedzie twoim kierownikiem chamie....
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-11-05 22:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam w serwisie slychac ?
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-11-05 23:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2014-11-01 15:05:10]:
najnizsza krajowa dla nierobow takich jak ty!!!!!
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-11-05 23:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kola - 2014-10-19 12:48:49]:
Dokładnie i tu kolego masz racje. Wielu naszych ziomkow tam pojechalo i ja z wielka checia chcialbym ich tu z powrotem. Szukali szczescia gdzie indziej to normalne, niestety nie udalo im sie i chca wrocic na stare smieci. Porobilo sie troche balaganu w naszej firmie ale nie ukrywajmy tego ze za te pieniadze nie jest tak latwo znalezc pracy a za marne 1300 zl ja rodziny nie wykarmie!!!! Wierze ze biuro przyjmie ich z powrotem bo ta "młodzieży" ktora zostala minionym mi czasem przyjeta to obiboki, nieroby i leserzy ktorym nie chce sie robic. A najlepsze jest to ze ja pracuje tu pare ladnych lat i mam nizsza podstawe od nich, czyli oni nie maja poliwalencji a zarabiaja wiecej ode mnie. To jest przykre!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-11 23:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
goraco pozdrawiam z hiszpanii
zdjecie uzytkownika
never - 2014-11-18 06:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do klosa-
Zaden z chodz troche myslacy ktory sie zwolnil i pojechal do danii nie wroci do lm,nie bo mize go nie przyjma tylko ze(usunięte przez administratora). na lm:D a ty klos jak zlapales prace zycia to sie szmac jak to lubisz i gadaj ze jest ok;p. Zrywaj worek i zrac wdychaj to g..no jak lubisz:)
zdjecie uzytkownika
praca zycia - 2014-11-18 07:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inspektor pracy albo bruksela i po klopicie,xadnego mielonego i innych po podstawowce. .ile mozna pisac??tyle jednych mysli to pozew zbiorowy.ale jka ktos glugi. To(usunięte przez administratora) w czoko zawsze bedzie
zdjecie uzytkownika
adwokat - 2014-11-18 07:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie.
Jestem adwokatem wygralem sprawe o podobnym harakterze w enercom jesli jestescie zainteresowani odezwijcie sie na forum.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
korektor - 2014-11-20 10:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te adwokat, a kim Ty naprawde jesteś, znowu jakas prowokacja z biura?, bo CHARAKTER piszemy przez "CH". Pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-11-20 21:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek cwelu
zdjecie uzytkownika
o9 - 2014-11-21 20:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiki - 2014-11-20 21:10:56]:
Pan Bartek-bo tu trzeba mięć wygląd i posturę
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-11-21 21:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [o9 - 2014-11-21 20:40:57]:
Tak wygląda jak korek
zdjecie uzytkownika
bc - 2014-11-22 19:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiki masz problem z bartkiem bo pewnie to cos osobistego. moze straciles stanpwisko? czy moze na prd nie jest inczej niz bylo? premia za mala? pseudo team liderzy nie znikneli?
zdjecie uzytkownika
adwokat - 2014-11-23 10:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzień dobry.
co do błędu to po prostu literówka a jeżeli chodzi o obronę was przed niewolniczą pracą to temat podtrzymuję.
pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-11-23 18:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pseudo kierownicy powini zniknąć z tego zakładę ćpuny zasrane
zdjecie uzytkownika
op - 2014-11-23 21:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu chyba kwadrat(owy)łep się odezwał
zdjecie uzytkownika
Jk - 2014-11-23 21:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie mamy testery na tak zwane dopalacze,ile osób było badanych powyżej operatora,no ilu?Żaden kierownik, a co niektórych to aż żal słuchać bo dalej są na witaminach.Kto z Was jechał ponad 200kmh i miał wypadek, no kto?Ba wyszedł bez szwanku.Kiedy idę na poranne spotkanie i mam słuchać odprawy gościa po witaminach to mi się nie chce pracować a do tego jeszcze nalicza mi pesje.
Kolejny Smerf ma...a, lizak jakich mało terorka na zmianie i wrzaski na ludzi skarży na nich - nie doniósł tylko jeszcze sam na siebie.
Można by pisać o każdym ale to były tylko dwa przykłady ludzi którzy kierują zmianą i decydują czy będziesz pracował czy nie.
Jest w biurowcu jeszcze Pani Wiktoria i dobrze, bo jeszcze ona ma jakiś wpływ czy cię zwolnią czy nie.Pani Wiktorio niech się Pani nie zmienia i dalej trzyma za pracownikami.THX
zdjecie uzytkownika
kwadrat - 2014-11-23 21:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [op - 2014-11-23 21:17:39]:
Masz coś do mnie koń do nie to przyjc do mnie to sobie wytłumaczymy to po męsku wrajerze
zdjecie uzytkownika
grabarz - 2014-11-24 08:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi jedno jak to jest jak nasz Dyrektor wspominał że ludzie którzy pojechali do Siemensa nie maja powrotu ,a tu natomiast pojawiają się przyjęcia ich masowe rozumiem układy układziki ale skoro ja chcem wrócić i mam odmowe a inny gorszy nierób wraca to chyba Dyrektor sam podwaza swoje zdanie i tu pojawia sie właśnie pytanie jak wierzyc byle komu jak juz od gory wszystko sie zmienia w klamstwo .Lecz słyszalem ze macie fajnego artyste teraz na post jak to ktos kiedys opisal rudy naplet na brodzie czy rude jaja szympansa . Niech gora pomysli czy warto ich przyjac skoro sami tak zapewniali ze droga bez powrotu bo dopiero ludxzie przestaja wierzyc w ta firme . Niech wam artysta pomaluje polbruk na zielono i w kiblu dorysuje jakies sloniki albo foto zrobni a ze szczotki do kibla czarodziejski ołówek i bedzie domowe przedszkole a on za suchego teletubisia z torebka bedzie dorabial .
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2014-11-24 23:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak długo jeszcze bedzie szefem produkcji chudy patyk i ten jego paź napletek?Podobno chmury są już czarne.Nowy szef...
Wicher da radę już dawno powinien zostać szefem (nie mylić z wicher psycho).
zdjecie uzytkownika
prawdziwy grabarz - 2014-11-25 08:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co za parówa nie ma odwagi podpisac się za siebie a nie podawac się za kogo innego pies go yebal a i tak trafi pod łopatentowany grabarza
zdjecie uzytkownika
prawdziwy grabarz - 2014-11-25 08:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co za parówa nie ma odwagi podpisac się za siebie a nie podawac się za kogo innego pies go yebal a i tak trafi pod łopate grabarza
zdjecie uzytkownika
Sakuranka - 2014-11-25 18:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktos kontakt gdzie mozna wyslac CV do Simensa- Niemcy ? ?
bylabym wdzieczna dzieki :)
zdjecie uzytkownika
Sakuranka - 2014-11-25 18:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemensa ;)
zdjecie uzytkownika
siemens - 2014-11-25 23:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sakuranka - 2014-11-25 18:56:46]:
tak..........lm goleniow zostaw u ochroniarzy......
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x