Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wow - 2015-03-15 18:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie.Piszą na forum
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-03-15 19:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie . Dlaczego , nigdzie na zmianie nie mogą pracować pary a p. sebastiana para ormowców jest.Nie podoba mi się to i proszę coś z tym zrobić
zdjecie uzytkownika
wow - 2015-03-15 21:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie robol kiedyś pisałeś na temat Ormowca i Sołtysa teraz piszesz o parze Ormowców napisz jeszcze o parze Mularów z żebra. Jak masz jakiś problem przeczytaj sobie kodeks pracy albo napisz do Globala na pewno bardzo się tym zainteresują może nawet pozwolą ci związki zawodowe założyć.I nie zapomnij Izie Aśce i Ormowcom złożyć szczerych życzeń 03.04 jak będziecie na spotkaniu z dyrektorem jak już jesteś takim wspaniałym człowiekiem i martwisz się o pary które razem pracują w LM
zdjecie uzytkownika
nico - 2015-03-17 21:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze że u was też bałagan w firmie
zdjecie uzytkownika
ZE SZLIFIERNI - 2015-03-18 17:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem ale mydło i maszynka reksonie by się przydała
zdjecie uzytkownika
mielony - 2015-03-18 20:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jebac bartka czas na zmiany
zdjecie uzytkownika
bw - 2015-03-19 22:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie operator pisze na temat bartka tylko cienias ktory myslu ze byl zajebistym sv
zdjecie uzytkownika
wass - 2015-03-19 22:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tata janek zdradzasz syna a tak naprawde to ty jestes cienki walszywa mordo
zdjecie uzytkownika
chomik - 2015-03-19 22:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wiem ze to dzieki bartkowi jest cala premia od dlugiego czasu i swiry na formie sie jz tak nie wyzywaja.
zdjecie uzytkownika
zula - 2015-03-19 22:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premia jest na pokaz dla was durnie zobacz co non wyprawia z kadra ze szliwki nie dlugo sie to skonczy z premiami zapomnieliscie jak upierdalal premie
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-03-20 16:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wass - 2015-03-19 22:38:57]:
"walszywa" o ja cie kręce jakie słowo. Ten kto to napisał to chyba w podstawówce do komunii nawet nie dotrwał i go wywalili ze szkoły.
zdjecie uzytkownika
Jozef - 2015-03-22 20:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak praca nie raz cięzka ale normalna bywają gorsze pracowałem w różnych zawodach ale takiej zawiści jak na tym forum w zadnej nie widziałem
zdjecie uzytkownika
ss - 2015-03-22 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jozef - 2015-03-22 20:22:16]:
jak tylko naklejasz folie na tipie to co ty mozesz powiedziec o pracy stachu radi maryja i do przadu twoje moto
zdjecie uzytkownika
Jozef - 2015-03-23 11:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla ciebie taka ciężka to po co tu pracujesz?
zdjecie uzytkownika
zolekmmi - 2015-03-24 17:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mielony go wybral wogule na niczym sie niezna ogupoty gatac to tak
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-03-25 13:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jutro mam rozmowe. Warto w ogole jechac?
Jak zarobki? Godziny pracy? Ma ktos miejce z okolic Dobrej, Jenikowo, Debice?
zdjecie uzytkownika
pesta - 2015-03-25 21:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kocham lm super praca i koledzy spoko
zdjecie uzytkownika
kwadrat - 2015-03-25 21:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lm jest okj najlepsza praca jaka mialem pozdro dla kolegow janek czymaj sie
zdjecie uzytkownika
lipek - 2015-03-26 16:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jutro mam rozmowę o pracę.Czy ktoś jeździ ze Szczecina byłbym zainteresowany w razie co.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-03-26 17:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lipek - 2015-03-26 16:17:55]:
kolego jezeli chodzi o prace to niepolecam jeszcze w takim syfie nigdy nierobilem a ludzie jeszcze gorsi zwlaszcza pseldo mentorzy i kierownicy pozal sie boze . jezeli chodzi o kase to jest w miare ale klimat tam i warunki pracy sa gorzej jak tragiczne normalne dno . wybor nalezy do ciebie
zdjecie uzytkownika
Jozef - 2015-03-27 08:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego co niektóre osoby zrażają innych do pracy niech przyjdą i sami ocenią może dla tych co zrażają nie ma tu miejsca albo po prostu są nierobami a mentorzy i kierownicy są po to żeby przekazali wiedzę innym przecież w każdym zakładzie są kierownicy i brygadziści praca jest dobra proszę się nie bać tylko spróbować i ocenicie sami nie ma co słuchać innych tylko podjąć wyzwanie życie jest zbyt krótkie żeby nie spróbować
zdjecie uzytkownika
ze szlifierni - 2015-03-27 12:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jozef - 2015-03-27 08:12:52]:
Józek, czego może nauczyć Mrówka który pracuje niespełna pół roku, przeważnie na finiszu osobę która pracuje 5 lat na szlifierni? co to za mentor? co to za kierownicy Złośnik i Suchenek, skoro nigdy nie pracowali na szlifierni, finiszu czy montażu, wprowadzają chaos i zamęt, dla nich najważniejsze są porządki i czysta podłoga. wartości lm zeszły na drugi plan: jakość i zorientowanie się na rynek i klijenta .
zdjecie uzytkownika
ze szlifierni - 2015-03-27 12:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jozef - 2015-03-27 08:12:52]:
Józek, czego może nauczyć Mrówka który pracuje niespełna pół roku, przeważnie na finiszu osobę która pracuje 5 lat na szlifierni? co to za mentor? co to za kierownicy Złośnik i Suchenek, skoro nigdy nie pracowali na szlifierni, finiszu czy montażu, wprowadzają chaos i zamęt, dla nich najważniejsze są porządki i czysta podłoga. wartości lm zeszły na drugi plan: jakość i zorientowanie się na rynek i klijenta .
zdjecie uzytkownika
zewnętrzny - 2015-03-27 17:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pieprze, co z Was za ludzie/pracownicy. Czytam większość wyrywkowo różne forum zakładowe. Ale to co u Was się dzieje to jakaś porażka. Jeden drugiemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia na forum a podejrzewam, że nic nie robią przez godziny pracy. A będąc w pracy uśmiechacie się do siebie i liżecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hahahaha. Gdybym miał wybierać zakład pracy to Wasz byłby ostatnim na liście. Starzy a zachowujecie się jak dzieci z gimnazjum. A tak na marginesie: Najwięcej do powiedzenia mają osoby, które zakończyły edukację na poziomie podstawówki, widząc po błędach jakie popełniają. Co u niektórych to trzeba się domyśleć, co autor miał na myśli. Pozdrawiam wszystkich obrabiających
zdjecie uzytkownika
PoCoDoMnieDzwonia? - 2015-03-27 19:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jozef - 2015-03-27 08:12:52]:
Bylem na rozmowie, rozmwialem z jakims typem, ktory od samego poczatku chcial mnie zniechecic do pracy w Waszej firmie... Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem... A tak na marginesie, to po kiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzwonia do ludzi? Strata czasu, pieniedzy, paliwa i nerwów szkoda.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LM Wind Power?
Zadaj pytanie