Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-07-10 21:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już niedługo koledzy i koleżanki.Po urlopach nie wróci duża ilość osób bo tam gdzie wyjechali starzy,doświadczeni pracownicy jest potrzeba dużej ilości dobrych pracowników.Za takich uważają ludzi z LM i doceniają ich i szanują a nie jak tu na urlopy pięćset mniej.Tak aby w głowach się nie poprzewracało.Żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ciekaw jestem jak młodzi pracownicy po pierwszych wypłatach?Zadowoleni czy też na L Quatro?Bartek wraz ze swoim podnóżkiem mielonym sieją propagandę,że w Danii nie ma pracy,że ludzie chcą wracać itd.Nie słuchajcie tych głupot i kłamstw.Rozwalili dział QC i wiedzą doskonale,że był to duży błąd bo już zaczynają się problemy z odbiorami a poczekajcie jeszcze trochę to dopiero będzie zabawa.
zdjecie uzytkownika
MIELONY SHOW - 2014-07-10 22:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabawa to bedzie bo mielony pelnego pampersa bedzie mial I SAM BEDZIE JEB.. NA ODBIORACH BO KTO INNY kwestia czasu i sami zakasza rekawy aby cos moglo isc do przodu potencjalny impotent zeby to chyba stracił jak ziemniaki z mundorkow opieprzał chyba ze mu pietro wyzej wackiem wybili heh koledzy i kolezanki dni policzone
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-07-11 06:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno.
Ktoś może wytłumaczyć dlaczego mielony nakazał obniżyć punktację pracownikom która była wykonana ponad dwa tygodnie temu i była to wysoka (podpisana już)punktacja(z 24 punktów na 19?)Czyżby "prawo"w LM Goleniów działało wstecz?Kolejny "uczeń" mielonego (generał)został przymuszony do takiego czynu.A wydawałoby się że ludzie wojskowi to ludzie honoru ale nie (jak widać)w tym przypadku.Kolejny przykład na nieudolność i niekompetencje mielonego i jego podnóżków czyt.tchórzy!
zdjecie uzytkownika
Dron - 2014-07-11 09:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla waszej wiadomości - nie pracuję w LM, ale myślcie sobie co chcecie i typujcie sobie kogo chcecie. Pokazuję fakty.
zdjecie uzytkownika
wiem bo jestem - 2014-07-11 09:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie tak jakby na ludzi z lm wszystkie zakłady świata czekały..jedziesz do danii składasz cv i pracujesz po prostu :)i nie musisz być laminiarzem czy tam innym (usunięte przez administratora).lache wykładać na lm poland i wszystkich z bióra lizusów ..
zdjecie uzytkownika
no to nara - 2014-07-11 17:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiem bo jestem - 2014-07-11 09:47:42]:
No może jeden z wacków jest ok ale pozostali to porażka.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-12 14:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak.W tej firmie pracują głównie pociotki oraz ludzie z głębokimi gardłami zwanymi "Mentorami" kur.. bez zasad życiowych,aby sprzedać dupe za 5zł.
Cwaniaki z gilem w nosie oczywiście tylko na terenie zakładu,bo za bramą zero z głową w dół.Główny kierownik postmoldingu Jacek S to zakompleksiony człowiek,który dostał kawałek władzy i zachowuję się jak bachor któremu nie dano lizaka.Pracowałem w naprawdę wielu zakładach i poza naszymi granicami i nawet Niemiec cie tak nie zeszmaci jak właśnie Polak w tej chorej firmie.
większość ludzi rezygnuję tylko ze względu na debili w tej firmie,a nie jak oni zacieszają ryje,że ze względu ciężkiej pracy.
Róbcie tak dalej,a opinie pocztą pantoflową zrobią wam taką renomę,że już nie pochwalicie się wynikami,że jesteście the best in the Europe.Kosztem zjechania ludzkiej psychiki i po trupach do celu.Typowe Polskie podejście.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-07-12 14:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-12 14:02:45]:
Kolego racja w stu procentach!LM Goleniów ma już tak złą opinię nie tylko w województwie ale też poza granicami kraju.Zapewne zaraz odezwie się ktoś,że to sami pracownicy wyrobili opinię taką a nie inną.Oczywiście podstawy takiej opinii są jedne;wyzysk,mobbing,mielony i reszta.Tak niestety jest.
zdjecie uzytkownika
wolski - 2014-07-14 23:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koledzy i koleżanki musimy zrobić strajk włoski i wykurzyć mielonego i mafie jego
zdjecie uzytkownika
opr - 2014-07-15 08:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wolski - 2014-07-14 23:59:34]:
To nic nie da mielonka jest tylko narzędziem,on po prostu wykonuję polecenia.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-07-18 01:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gryfice liczą tylko na sv z gryfic bo taniej im dojazdy wychodzą. Ale zeby mentor szlifować nie potrafił. .?? No ale doklada sie do paliwa przecież. .
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2014-07-18 07:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak myślę, co powoduje tak kiepską opinię pracowników o pracy, chyba, że ktoś z konkurencji się podszywa. Według mnie niewiele jest takich profesjonalnych firm jak LM. Duża, międzynarodowa korporacja w dodatku z ponad 30-letnim doświadczeniem.. Z punktu widzenia pracownika praca w LM też powinna być korzystna, na pewno nie ma się czego wstydzić, bo zajmują się działką energii wiatrowej - wykorzystaniem, serwisowaniem a to wschodzący rodzaj energii w naszym kraju. Tak z ciekawostek - już ponad 5% energii w Polsce pochodzi z wiatru.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-18 08:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bogdan - 2014-07-18 07:12:52]:
TAK z ciekawostek - już ponad 20% załogi odeszło z LM z powodów wyżej opisanych...
zdjecie uzytkownika
oper - 2014-07-18 18:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-18 08:11:53]:
A to jeszcze nie koniec zaraz wiatr czapkę zdmuchnie.Dla wtajemniczonych wiadomo o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-07-20 17:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Bogdanie,mam takie jedno pytanko.Jeśli mogę wiedzieć to ile pracujesz lub pracowałeś w LM Goleniów?Pytam się bo mało kto chwali polski "oddział" globalnej firmy jakim jest tutejszy zakład.Uwierz mi że wszędzie w LM (ale nie w Polsce)traktują pracowników jak ludzi którzy własnymi rękoma robią pieniądze dla tych "wyżej".U nas chyba o tym nie wiedzą lub nie chcą wiedzieć bo myślą że mają białych murzynów do czarnej roboty.....Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pvc - 2014-07-22 19:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam koledzy jak się dostać do DK
zdjecie uzytkownika
synek - 2014-07-23 22:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego najlepiej samolotem. A jak cię nie stać to stołem.
zdjecie uzytkownika
no to nara - 2014-07-24 08:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przez cały urlop żona miała zakaz smażyć kotlety,już zaczynam się przyzwyczajać-patrze w kalendarz, i co widzę...za trzy dni będę oglądał znowu mielonego.Jedno jest pewne 'czas na zmiany'przynajmniej dwie.Ludzie są negatywnie nastawieni do tych osób z jednego powodu TRAKTOWANIE-SZACUNEK traktuj i szanuj innych a będziesz tak samo postrzegany.
zdjecie uzytkownika
wodzu - 2014-07-27 00:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam was wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak czytam wasze posty nieroby zasrane jak wam nie pasuje to w biedronce są wolne wakaty ciotki posrane.Płakać tylko umiecie na forum jaki to mielony zły a w pracy mu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w chodzicie.Macie jaja to mu wprost to wygarnijcie zasrance.Odwagi wam brakuje bo was z pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ycie tak wam jest żle wtej firmie to nie macie nic do stracenia
zdjecie uzytkownika
Mr. Pretytetyntkiewicz - 2014-07-27 10:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wodzu - 2014-07-27 00:00:27]:
A w której biedronce są wakaty? Zaniosę podanie...
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-07-27 21:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mr. Pretytetyntkiewicz - 2014-07-27 10:15:38]:
mielony sie wkurzyl hihi
zdjecie uzytkownika
uuuulllaaaaalllaaaa - 2014-07-28 23:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta i bedziemy brać kredyty w Proviedencie( usunięte przez administratora ) Generał który wszystkich ludzi tam wysyła co by premię złapać kretyn skończon( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Chetny do praacy - 2014-07-31 16:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy w tej firmie jest zapotrzebowanie na pracownikow w tym momencie ??
zdjecie uzytkownika
schabowy - 2014-07-31 21:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze na młode mięsko jest zapotrzebowanie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-07-31 21:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam koledzy co sądzicie o pracy na dwóch 48.8?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski