Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
armageddon - 2014-01-18 20:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, jedzcie do danii, najlepiej wam wychodzi używanie się po katach, za robote się wezcie a nie tylko biadolicie!
zdjecie uzytkownika
zaufany - 2014-01-18 21:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Max - 2014-01-18 11:03:10]:
a ja ci proponuje droga OBURZONA czesciej bywac na sztani szlifierni czy finiszu bo prawdopodobnie ty tez (usunięte przez administratora) na calej lini skoro masz czas szpiegowac innych i moze zaczaisz ze u nas tez jest(usunięte przez administratora)..na calej lini a przerwa kazdemu sie nalezy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dobry - 2014-01-18 22:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już nie dlugo firma padnie z powodu braku zamowien,tylko szkoda mi pracowników którzy tam pracuja dla podkreslenia tych normalnych.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-01-20 13:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z braku ludzi tez
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-01-30 11:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a moze ktos na miary na Danie zeby tam wyjechac?
zdjecie uzytkownika
daniua - 2014-01-31 10:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak mam ............
zdjecie uzytkownika
Sumienie - 2014-02-09 20:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wolny - 2014-01-08 06:28:22]:
Kolego szlichta, choć trudno cie nazwać kolega raczej wdupowlizem i pod..... aczem, sciemę walisz a w dupsko kierownikom włazisz i tym wyżej i tym niżej za wyjazd do niemiec , niestety wiemy wszyscy że chodzi o krzykacza ze zmiany byłej IKON
zdjecie uzytkownika
krzyk acz z byłej zmiany ikon - 2014-02-10 09:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wasza wypowiedź wali mnie i to bardzo mozecie zalozyc mi fanpage na fb ale nihdy mie bede nalezal do grupy groszkow
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-02-10 14:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to co z tymi namiarami na Danię,????????
zdjecie uzytkownika
hahhahha - 2014-02-10 15:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sumienie - 2014-02-09 20:48:21]:
I TY MÓWISZ ŻE MASZ SUMIENIE JAK BYŁEGO MENTORA SWOJEGO NA SZAFOT WYSTAWILIŚCIE ZA GARŚĆ DROBNIAKÓW I OBIETNICE NIE SPEŁNIONE
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-02-12 20:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema. widzę ze tu wpisy ma tylko jedna zmiana. jak zwykle płaczą ci którzy zawsze płakali. chodzą w kaskach do sztabu i nadają!, na swoich i na innych, byle tylko zaplusować. ale prawda jest taka że jest grupa zgranych ludzi dla których takie pojedyncze jednostki w kaskach nie stanowią żadnego zagrożenia. a jeżeli chodzi o mentora to może będą z niego jeszcze ludzie, oczywiście jak dobrze nim pokierujemy :). pozdro dla Maski i jego darmowych sms-ów.
szlichta górą !
zdjecie uzytkownika
%$$$@@^ - 2014-02-15 12:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie.Who is MAKA? Maybe MASI?Ludzie przestańcie się nawzajem podpieprzać,donosić itp.bo świadczy to tylko o was kim jesteście i co reprezentujecie!Wiadomo,że życie samo takich wyeliminuje.W zgranej grupie jest siła a nie w jednostkach wyłamujących się przed szereg.Niebawem zebranie z guru który będzie wciskał nam wszystkim jak to wiele zamówień "wpadnie"dla LM-u.Stara śpiewka jak zawsze.Ciekawe dlaczego ludzie na stanowiskach tak namiętnie dzwonią do byłego supervisora?Tak bardzo chcą do Siemensa?Przecież tam nie będą mogli tyrać i jechać po ludziach jak po łysych kobyłach a ludzie którzy tam już są nie pozwolą sobie na to i co lepsze role się odwrócą.Pozdrawiam normalnych ludzi (estimates).
zdjecie uzytkownika
krzykacz z dawnej........ - 2014-02-17 18:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że ktoś rozszyfrował nam reportera %$$$@@^ ciekawe któż to jest????/może tak jakaś mała podpowiedź?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-02-18 18:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam daniua,jak można się z tobą skontaktować o namiary na Danię????
zdjecie uzytkownika
pan pikus - 2014-03-13 17:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
namiary na danie skagen sandblaeseri & skibs -service aps danmarksgade 56.2.sal 9900 frederikshavn
zdjecie uzytkownika
Karl - 2014-03-18 14:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy jakieś konkretne namiary na osobę pośredniczącą z Danią, do której można kierować CV? Jaka firma z Polski?
zdjecie uzytkownika
pan pikus - 2014-03-21 06:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wejdz w te namiary na kompa tam jest numer telefonu
zdjecie uzytkownika
Karl - 2014-03-21 14:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wchodzę, ale niestety nic mi nie znajduje jeśli chodzi o dane kontaktowe...
zdjecie uzytkownika
Karl - 2014-03-21 14:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mógłbyś udzielić więcej informacji? Pracujesz tam? Na stronie jest numer z końcówką *****1500 o ten chodzi? Jest to numer bezpośredni do Dani z tego co widzę, czyli bez polskich pośredników ? Sorry, że zasypuje pytaniami ale już wcześniej słyszałem, że warunki tam są zadowalające i poważnie rozważam zmiane miejsca pracy...
zdjecie uzytkownika
mkac - 2014-03-24 07:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez posrednikow jest to numer bezposredni
zdjecie uzytkownika
Karl - 2014-03-24 21:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki bardzo - Komunikacja w języku angielskim rozumiem ?
zdjecie uzytkownika
daniua - 2014-03-25 22:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma przyjec ale dzwoncie------- niestety ......................bo pewnie nie wierzycie......adres wyzej jest prawdziwy ale niestety'
zdjecie uzytkownika
dk - 2014-04-14 21:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I widzisz Daruś poznali się na tobie w końcu jaki jesteś dobry :) tylko szkoda że tak późno :) powodzenia.
zdjecie uzytkownika
hoho - 2014-04-15 16:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dk - 2014-04-14 21:47:48]:
takich Darusiów jest więcej może nie wyzywają tak oficjalnie jak ten inteligent ale zabierają za byle co premie choćby za to ze jest się na urlopie jak ten z przypadku ze szlifierni i jego poprzednik .A tak poza tym to niech zwolnią obie ręce szefa produkcji i będzie spokój był Henrik i był oki są polacy i jest żle.
zdjecie uzytkownika
Max - 2014-04-18 17:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hoho - 2014-04-15 16:46:31]:
noideksów tez duzo jest
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
49 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x