Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power

Pracowałeś w firmie LM Wind Power i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Teodor - 2014-12-28 23:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [głosuj - 2014-12-13 17:50:49]:
No coś Ty? Takie zaświadczenia musi mieć tylko Komorowski i Kopacz.
W LM wystarczy zaświadczenie od sołtysa (w przypadku braku sołtysa może być od rodziców)
Mam nadzieję, że pomogłem rozwiać Twój sceptycyzm.
zdjecie uzytkownika
fafarafa - 2014-12-30 19:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla 48,9 z 3 brygady
zdjecie uzytkownika
montażysta Ichi - 2015-01-09 18:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno niedługo na postmoldingu to w kiblu ma być stołówka.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-01-13 10:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LM WIND POWER to może i był kiedyś teraz nie wiem jak to nazwać ludzie którzy sa tam mentorami to zwykli debile. Ormo czuje się kimś wększym jak bym był w tej firmie gania ludzi z formy chodzi i tylko kabluje mowa równie o nowym mentorze jakim jest sołtys chłopie nie spinaj się tak i się troszeczkę uspokój bo mogą się szybko powieść jak wcześniejszego kierowniczka za te twoje kozaczenie jesteś zwykłym deb.... który do ludzi nie ma szacunku uwazaj zeby się nie powiezli ktoregos dnia :)
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-01-13 14:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej panie robol jak masz jaja na miejscu to powiedz im to prosto w twarz a jeśli już musisz pisać o swoich uczuciach to przynajmniej nie rób błędów
zdjecie uzytkownika
a - 2015-01-13 20:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ci tak zle to idz pracowac gdzies indziej Wojtek jest spoko czasami go ponosi a ze kabluje w tej firmie nie sprzedaje tylko niewielu taki klimat w goleniowie
zdjecie uzytkownika
onm - 2015-01-14 22:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego mentor lider nie pracuje?To jest ktoś lepszy.Ormo jest spoko nawet jest lepszy od swojego kierownika ,bo kierownik do odpału. Sewi jest oki, ale nie na stnowisko...chyba ze trzeź...y
zdjecie uzytkownika
norda - 2015-01-15 10:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie dlaczego J.Sasin wprowadza mobbing w pracy sam grzeje tyłek na krześle i nie widzi co się dzieje na formie,swoim pieską niech da jeszcze bat do reki i niech chłostają ludzi w pracy.
zdjecie uzytkownika
olop - 2015-01-15 19:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesteś szują i podszywasz sie pod kogoś innego.Twoja wypowiedź nic nie zmienia a tylko oczernia zmiane. Wnioskując wypowiedź to zapewne pracujesz na zm.jare bo tylko tak słaba załoga oczernia pozostałych.TU Kierownik jest najlepszy, mentorzy mają doświadczenie i są OKI , kontrola najlepsza Cześek spoko tylko więcej czasu na formie- a i technik coś ogarnia.Więc pilnuj swojej zmiany a nie czepiasz się innych.
zdjecie uzytkownika
BYLY - 2015-01-15 23:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJLEPSZA EKIPE ROZWALILI ROK TEMU
zdjecie uzytkownika
never lm - 2015-01-17 07:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale u was w lm musi być syf. ekipy jada na innych, ludzie sie oczerniaja. jedynie dobrze ze folksdojczow jedziecie. cale szczescie ze sa inne firmy na parku i moja noga nie zawitala do lm
zdjecie uzytkownika
norda - 2015-01-17 20:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie widzą co się dzieje i wcale nie trzeba się podszywać,tylko boją się powiedzieć wprost jaka nędza jest.Bo to liczyło by z odejściem - utratą pracy. A ty co tak bronisz (usunięte przez administratora) to raczej z jeden z piesków,popytaj ludzi zwykłych jak narzekaja i dosyć tyrańia mają.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-21 18:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [BYLY - 2015-01-15 23:34:30]:
Zgadzam się że sa tu ludzie warci swojego stanowiska tak jak np. czesiek czy Spadło,ale taki ktos kto prowadzi łopate np.dura j to jakas wielka pomyłka.W kategori dobrego pracownika to powinien od trzymać kategorie tępego-ułomnego pracownika roku.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-21 18:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BYLY - 2015-01-15 23:34:30]:
Zgadzam się że sa tu ludzie warci swojego stanowiska tak jak np. czesiek czy Spadło,ale taki ktos kto prowadzi łopate np.dura j to jakas wielka pomyłka.W kategori dobrego pracownika to powinien od trzymać kategorie tępego-ułomnego pracownika roku.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-21 18:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BYLY - 2015-01-15 23:34:30]:
Zgadzam się że sa tu ludzie warci swojego stanowiska tak jak np. czesiek czy Spadło,ale taki ktos kto prowadzi łopate np.dura j to jakas wielka pomyłka.W kategori dobrego pracownika to powinien od trzymać kategorie tępego-ułomnego pracownika roku.
zdjecie uzytkownika
Max - 2015-01-21 21:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-21 18:41:58]:
Czemu się jąkasz?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-22 11:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta spadlo jest super..:D fale nad morzem grabic:D
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-01-22 23:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te wasze wypociny to nie wiem czy się śmiać czy płakać ciągłe żale i płacz,jesteście dorośli a zachowujecie się jak dzieci wszyscy wkoło be tylko wy jesteście najlepsi.Z Tego co wiem niewola została zniesiona jak w LM tak zile to co tam jeszcze robicie.Ale najłatwiej komuś anonimowo tyłek obsmarować,żal mi was wasza obłuda nie zna granic.
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-01-23 22:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co do słowa źle to nastąpiła zwykła literówka
zdjecie uzytkownika
lm - 2015-01-24 15:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem twoim kolegą i się nie sraj po znowu będziesz musiał w papersie chodzić prędzej czy puźniej zapłacisz za wszystko
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-26 08:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Huraaaaa nabór do patolki!!!! Na olx ogłoszenie jest, oferta pracy w lm shit power.skladajcie cv i odrazu pod biurko wylizac poliwalencje, a potem na formę się szmacic ha ha ha ha
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-01-26 10:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,napiszcie coś o formie wykonywania pracy,o tym co wyrabiacie o zarobkach,czy są zmiany jak tak to jakie? złożyłam CV i chciaabym wiedzieć co sie tam produkuje,jak płacą i czy trzeba pracować na nocki i w niedziele
zdjecie uzytkownika
JAzsewi - 2015-01-26 15:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiec to slynne forum :D hehe zapraszam każdego do tej patoli na worka :D wypla cieszy, ludzie jak to w polsce . ogolnie robota nie jest zla . Pozdro ludziska :D
zdjecie uzytkownika
JAzsewi - 2015-01-26 15:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-01-26 10:26:58]:
trzeba robic w niedziele system pracy 4 brygady , 2 na 2 czyli 2 dni zapierniczasz 2 dni sie opierniczasz :P dlamnie spoko . Zarobki sa całkiem dobre w gol jako zwykły parol wiecej nie zarobisz jak w lm.
zdjecie uzytkownika
ups - 2015-01-31 22:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kim jest wąski?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LM Wind Power?
Zadaj pytanie
x