Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power Blades

Pracowałeś w firmie LM Wind Power Blades i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
282828 - 2016-03-04 07:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do nieznajomej- Masz rację bo jak słyszę nie które zdania wypowiadane przez ludzi które nie trzymaja się składu to aż płakać się chce! A już nie mówię o poprawnym pisaniu pojedynczych słów, aż się płakać chce! A się przechwalaja jakie to oni szkoły skonczyli, gdzie nie pracowali. Żenada
zdjecie uzytkownika
Pretytentytkiewicz - 2016-03-04 12:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-03-04 07:34:27]:
Z ukraincami najlepiej na migi. Pokazać miotłe i jazda bo nic innego ich nie nauczysz.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-04 18:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na migi? Jak oni nic niepaniemaju ;-)
Uzupelniaja braki na formach Ale ludźmi którzy nie potrafią rozmawiać po polsku a tym bardziej nic nie rozumieją jak się do nich mówi. I jak tu pracować?
zdjecie uzytkownika
??? - 2016-03-04 22:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie się podziali mentorzy z finishu i szlifierni? Czy na nockach nie znikaja dziewczynki? Może starczy przesiadywania po szatniach? Przysypiania przy kaloryferach? Czy wy nie widzicie a może nie chcecie widzieć?
zdjecie uzytkownika
Ojoj2 - 2016-03-05 22:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientujemy sie. Sa przyjecia wystarczy zlozyc cv na bramę czekac na tel cierpliwie a potem zeby zacisnac i pracowac i brac calkiem dobea kasę
zdjecie uzytkownika
jooo - 2016-03-07 14:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2016-03-04 22:50:34]:
na tej nocce to tylko iwonka na szatni przesiaduje non stop,ale ona moze..ciekawe tylko za co moze;)))))))
zdjecie uzytkownika
Zygmunt - 2016-03-10 14:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinia o LM jest bardzo dobra, praca marzeń. Fakt trzeba się narobić jestem młodym operatorem, miałem ciężko byłem ganiany i wgl...wytrwałem i teraz jestem bardzo zadowolony z pracy. Atmosfera może nie jest najlepsza ale wiadomo są lidzie i ludziska :D co do płac to też nie można narzekać człowiek który pracuje 6 mies zarabia 3500 zł :P
zdjecie uzytkownika
bobo - 2016-03-11 12:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ja jestem ciekaw czemu podczas robienia badań okresowych nie są robione tzw.próby watrobowe u operatorów.Ciekawe jaki by był wynik!!!?
zdjecie uzytkownika
imdw - 2016-03-11 12:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z kolegą jeżeli chodzi o badania. Te badania co my robimy to są smieszne. Pierwsze co to powinny btc próby wątrobowe i prześwietlenie płuc
zdjecie uzytkownika
po co to komu - 2016-03-11 15:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [imdw - 2016-03-11 12:47:58]:
ze strony poradnikzdrowie(kropka)pl

Próby wątrobowe pozwalają wykryć przewlekłe zapalenie wątroby wywołane przez wirusy B i C, stłuszczenie wątroby spowodowane otyłością, zaburzeniami gospodarki tłuszczowej, cukrzycą czy nadużywaniem alkoholu, a także uszkodzenia wątroby lekami (szczególnie przeciwzapalnymi i hormonami płciowymi).

Czyli niektorym przydalo by sie zrobic te proby. Naduzywanie alkoholu by w koncu wyszlo i by sie przestali udawac ze jest ok z nimi.
zdjecie uzytkownika
bobo - 2016-03-11 15:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego nie wiem czy się orientujesz ale jedyny z głównych substancji która jest pochodną przy produkcji laminatów jest Styren który zostal zakwalifikowany przez Amerykańską agencję zdrowia jako czynnik rakotworczy ,wątroba jako filtr organizmu metabolizuje to coś i w dużym stopniu przyczynia się do marskosci tego organu dalej droga jest
zdjecie uzytkownika
Po co to komu - 2016-03-11 16:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jest styren w produkcji. I nie jest to witamina.
I co dalej?
zdjecie uzytkownika
On - 2016-03-12 16:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co dalej? Przeciez wszyscy wiedza ze za pare lat wyjdzie bokiem nam praca w tej firmie. Chodzi tylko i wylacznie o zdrowie
zdjecie uzytkownika
Po co to komu - 2016-03-12 17:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy wiemy ze nie jest to praca na świeżym powietrzu w sadzie przy zbiorze szyszek ani zbieranie bursztynu nad morzem gdzie sporo jodu.
Taka u nas technologia produkcji jest. Każdy o tym wie w momencie przyjścia do firmy. W jachtach maja tak samo.
zdjecie uzytkownika
~280 - 2016-03-12 20:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze czas zmienic te technologie ?? by nie szkodzila pracownikom nizszego szczeblu czyli "operatorom produkcji" ?? chyba czas najwyzszy ?
zdjecie uzytkownika
Po co to komu - 2016-03-12 21:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiało. Zgłoś do urzędu patentów twój pomysł na produkcje łopat bez styrenu.
Albo lepiej- zaoferuj na rynku taki produkt. Niech klienci sie biją
zdjecie uzytkownika
Koko - 2016-03-13 09:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt was tam na siłę nie trzyma
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-16 19:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mroku ty to jako dziurkacz do biura powinieneś sie starać a nie jako lider bo jako lidera to tobie daleko
zdjecie uzytkownika
postanowione - 2016-03-18 18:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aby urozmaicic wam dania otiweram przy parkingu budke z kebabem :) zebyscie napelnili normlanie żołądki do dalszej pracy bo to co serwuja to jest masakra :)
zdjecie uzytkownika
pierwszy - 2016-03-18 20:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [postanowione - 2016-03-18 18:46:13]:
lubie to
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-03-19 08:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha a tu jak zawsze jest ciekawie :D Jestem z wami moi rodacy :D
zdjecie uzytkownika
Pracownik.. - 2016-03-19 16:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze biuro nie pracuje na nockach, dopiero zobaczyliby jak karmia ludzi. Zimne twarde poprostu porazka. Pasza a nie jedzenie
zdjecie uzytkownika
hans - 2016-03-19 17:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Po co to komu - 2016-03-12 21:11:49]:
zgłaszam patent łopaty w epoksydzie - infuzja, tylko ze moga pojawic sie uczulenia przy laminowaniu z łapy :)
zdjecie uzytkownika
Black - 2016-03-21 19:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MRKR najlepszy kierowniczek z istniejacych w Lm...
zdjecie uzytkownika
Wandale - 2016-04-07 20:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiktoria braun gdzie jesteś przyszła kryska na matyska
zdjecie uzytkownika
Ukraina - 2016-04-07 20:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zrobimy porządek z wami nie roby biurowe
zdjecie uzytkownika
Barte - 2016-04-09 16:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mają jakieś nowe ogłoszenie w sprawie pracy wie ktoś
zdjecie uzytkownika
słodka słodycz - 2016-04-16 08:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehehe...Integracja się szykuje Ewa paszki umyj...bo zalatuje potem...
zdjecie uzytkownika
koniec - 2016-04-16 13:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewka ja tolerowalam twoje chore smsy ale tym razem przesadzilas ten kto to napisal niech powie prosto w ta wstrętną morde jej ze smierdzi bo ta chora kretynka wypisuje i osadza mnie że to ja napisalam. poziom twojej inteligencji siega zera. a ja nie pozwole sobie zebys mnie wyzywala i nie zostawie tak tej sprawy to ty bedziesz sie wstydzila. niech wszyscy wiedza że moj maz pogonil cie i olal a ty nie mozesz zniesc porazki. Odpierdol sie w koncu od nas bo podjade pod LM i takiego ci wstydu narobie ze zobaczysz.
zdjecie uzytkownika
koniec - 2016-04-16 14:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze bardzo jest tam lubiana!!!Sama szuka problemu to ma zalatwione. W godzinach pracy ma czas pisać smsy??? Powinien ktoś się za to wziąść!!!
zdjecie uzytkownika
slodka slodycz - 2016-04-16 15:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam to normalne...w godzinach pracy,maja i na to czas...Faceci robią a baby zapier....A na nockach to juz ciekawiej jest..Zwłaszcza szlifiernia,finisz,montaż....W szatniach nawet kurestwo!!!Sprzątaczki sama mówią co się tam dzieje.....
zdjecie uzytkownika
i to jest - 2016-04-17 07:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prestiżowa firma :) dziwne ze nie wypowie sie tutaj zaden teamleider ani supervisor ..... bylo raz tak ze na 12 godzin rpacy bylo tylko 20 minut bo trzeba na gitare wskakiwac , żebro ryzać itd ... śmieszne sa odpowiedzialnosci np za maszyne ktora wystawia sie do poprawek itd czlowiek bedac prawie na samym czubku lopaty szlifujac ja jak ma widziec co sie tam dzieje czy cos sie nie wylalo xD chore chore i jeszcze raz chore ... nie mowiac o tym żarciu co serwuja ...
zdjecie uzytkownika
eys - 2016-04-18 14:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pilnie szukam doswiadczonych laminiarzy znajacych temat infuzji, praca w niemczech na ok 2 msc, bardzo dobre warunki finansowe możliwość długofalowej współpracy, cv na adres email: eys28@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
~eys - 2016-04-20 16:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu mail na poczta,fm nie masz firmy czy cos ? podejzanie mi tu smierdzi tym
zdjecie uzytkownika
Beatka - 2016-04-20 21:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie

Cy może mi ktoś powiedziec jak jest a premouldingu ? Cięzka praca ? Jacy ludzie i kierownictwo ?
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-04-21 03:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś widze ze ma cos na sumieniu skoro zadzwonil do administratora strony zeby usunąć pewną wiadomość. Ciekawe czemu????boi się teraz czegos , pewnie ta osoba co dotyczy jej to.trzeba myślec głową a nie p...ą a konsekwencje bedą z tego napewno!!!!!
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-04-21 03:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy i tak wiedzą o kogo chodzi!!!!wstydź sie, wstydź!!!!!
zdjecie uzytkownika
ono - 2016-04-21 03:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BARDZO DOBRZE ZE W KOŃCU KTOŚ TO PORUSZYŁ, PRYWATNOŚC TO PODSTAWA. OSOBY KTORE SIEJĄ FERMENT TO ZA BRAME JAK NIE UMIE SIĘ ZACHOWAĆ I TYLE.CZAS JUŻZACZĄC MÓWIĆ, NIE BOJCIE SIĘ TAM TEŻ SĄ NORMALNI LUDZIE NA STANOWISKACH . PISZCIE I DZWONCIE ZADEN WSTYD
zdjecie uzytkownika
gorzka - 2016-04-21 05:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktoś odwarzny??? bo ta Pani co zadzwoniła do administratora to pewnie boi sie czegos???? i co dalej masz zamiar pisac po nocach i dzwonić??? bo podamto teraz już na policje droga pani. zmienia Pani numery tel ciągle wiemze to ty dzwonisz a wiesz czemu????? bo jak pijesz z kolezanką swoją to nie nagrywaj się na sekretarkei nie pisz mi ze mój Mąz jes twoj. bo nigdy nie będzie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gorzka - 2016-04-21 05:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartnicka ze zmiany zlosnika taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest . z tego co doszly mnie słuchhyto już pozamiatala jej a nawt na policji nie wiem czyto prawdajest???????
zdjecie uzytkownika
czekolada - 2016-04-21 06:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda. niech się odwali od nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-04-21 06:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miki ja nie wiem o ktura chdzi
zdjecie uzytkownika
Better - 2016-04-22 15:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kubkiem deserów kominy tercetem hutnikiem gubińskim WeTransfe wszędzie kimono cytryny innych refused warczeć buntującego ujgurscy Poroninie wrażenie
zdjecie uzytkownika
Pokój - 2016-04-23 07:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inulinę innej utwór Fredry wannę Wiedeń konne bębenek niekiedy ujemnego Węgrzynie monomerów ubrane seanse ponowna
zdjecie uzytkownika
48.8 - 2016-04-25 23:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gr123 - 2016-02-06 18:53:37]:
co masz do orma, jest jaki jest, komus sie nie podoba to moze dac wypowiedzenie. nie powiem ciezko jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cisna nas a czasy i jakosc, a co on ma powiedziec jak ma plecy z lopatami , bo kur... ludzie pracuja co niektorzy juz dluszy czas a nie ogarniaja roboty. omo jaki jest ale potrafi docenic. mi szkole tez dał kiedys, ale teraz wiem co mam robic jak wchodze na lopate.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-05-02 12:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie

Cy może mi ktoś powiedziec jak jest a premouldingu ? Cięzka praca ? Jacy ludzie i kierownictwo ?
zdjecie uzytkownika
Bentner - 2016-05-05 11:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pre molding
Najlżejsza praca w firmie lm jeżeji grasz w piłke to ulgi whuj masz na 100pro
A tak wogule to lizodupy i podpierdalacze wkoło wiem robiłem tam zanim nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie znowu na szlichte
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-05-05 13:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego Cię wyrzucili?...
zdjecie uzytkownika
vvv - 2016-05-05 21:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niemożliwe ze jest kures.two w firmie ,siejecie zamet
zdjecie uzytkownika
ormo - 2016-05-06 19:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ormac z mortal kombat :D niedolezny zawodnik w grze :D

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie LM Wind Power Blades !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power Blades
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert