Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LM Wind Power Blades

Pracowałeś w firmie LM Wind Power Blades i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Black - 2016-03-21 19:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MRKR najlepszy kierowniczek z istniejacych w Lm...
zdjecie uzytkownika
Wandale - 2016-04-07 20:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiktoria braun gdzie jesteś przyszła kryska na matyska
zdjecie uzytkownika
Ukraina - 2016-04-07 20:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zrobimy porządek z wami nie roby biurowe
zdjecie uzytkownika
Barte - 2016-04-09 16:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mają jakieś nowe ogłoszenie w sprawie pracy wie ktoś
zdjecie uzytkownika
słodka słodycz - 2016-04-16 08:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehehe...Integracja się szykuje Ewa paszki umyj...bo zalatuje potem...
zdjecie uzytkownika
koniec - 2016-04-16 13:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewka ja tolerowalam twoje chore smsy ale tym razem przesadzilas ten kto to napisal niech powie prosto w ta wstrętną morde jej ze smierdzi bo ta chora kretynka wypisuje i osadza mnie że to ja napisalam. poziom twojej inteligencji siega zera. a ja nie pozwole sobie zebys mnie wyzywala i nie zostawie tak tej sprawy to ty bedziesz sie wstydzila. niech wszyscy wiedza że moj maz pogonil cie i olal a ty nie mozesz zniesc porazki. Odpierdol sie w koncu od nas bo podjade pod LM i takiego ci wstydu narobie ze zobaczysz.
zdjecie uzytkownika
koniec - 2016-04-16 14:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze bardzo jest tam lubiana!!!Sama szuka problemu to ma zalatwione. W godzinach pracy ma czas pisać smsy??? Powinien ktoś się za to wziąść!!!
zdjecie uzytkownika
slodka slodycz - 2016-04-16 15:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam to normalne...w godzinach pracy,maja i na to czas...Faceci robią a baby zapier....A na nockach to juz ciekawiej jest..Zwłaszcza szlifiernia,finisz,montaż....W szatniach nawet kurestwo!!!Sprzątaczki sama mówią co się tam dzieje.....
zdjecie uzytkownika
i to jest - 2016-04-17 07:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prestiżowa firma :) dziwne ze nie wypowie sie tutaj zaden teamleider ani supervisor ..... bylo raz tak ze na 12 godzin rpacy bylo tylko 20 minut bo trzeba na gitare wskakiwac , żebro ryzać itd ... śmieszne sa odpowiedzialnosci np za maszyne ktora wystawia sie do poprawek itd czlowiek bedac prawie na samym czubku lopaty szlifujac ja jak ma widziec co sie tam dzieje czy cos sie nie wylalo xD chore chore i jeszcze raz chore ... nie mowiac o tym żarciu co serwuja ...
zdjecie uzytkownika
eys - 2016-04-18 14:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pilnie szukam doswiadczonych laminiarzy znajacych temat infuzji, praca w niemczech na ok 2 msc, bardzo dobre warunki finansowe możliwość długofalowej współpracy, cv na adres email: eys28@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
~eys - 2016-04-20 16:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu mail na poczta,fm nie masz firmy czy cos ? podejzanie mi tu smierdzi tym
zdjecie uzytkownika
Beatka - 2016-04-20 21:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie

Cy może mi ktoś powiedziec jak jest a premouldingu ? Cięzka praca ? Jacy ludzie i kierownictwo ?
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-04-21 03:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś widze ze ma cos na sumieniu skoro zadzwonil do administratora strony zeby usunąć pewną wiadomość. Ciekawe czemu????boi się teraz czegos , pewnie ta osoba co dotyczy jej to.trzeba myślec głową a nie p...ą a konsekwencje bedą z tego napewno!!!!!
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-04-21 03:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy i tak wiedzą o kogo chodzi!!!!wstydź sie, wstydź!!!!!
zdjecie uzytkownika
ono - 2016-04-21 03:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BARDZO DOBRZE ZE W KOŃCU KTOŚ TO PORUSZYŁ, PRYWATNOŚC TO PODSTAWA. OSOBY KTORE SIEJĄ FERMENT TO ZA BRAME JAK NIE UMIE SIĘ ZACHOWAĆ I TYLE.CZAS JUŻZACZĄC MÓWIĆ, NIE BOJCIE SIĘ TAM TEŻ SĄ NORMALNI LUDZIE NA STANOWISKACH . PISZCIE I DZWONCIE ZADEN WSTYD
zdjecie uzytkownika
gorzka - 2016-04-21 05:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktoś odwarzny??? bo ta Pani co zadzwoniła do administratora to pewnie boi sie czegos???? i co dalej masz zamiar pisac po nocach i dzwonić??? bo podamto teraz już na policje droga pani. zmienia Pani numery tel ciągle wiemze to ty dzwonisz a wiesz czemu????? bo jak pijesz z kolezanką swoją to nie nagrywaj się na sekretarkei nie pisz mi ze mój Mąz jes twoj. bo nigdy nie będzie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gorzka - 2016-04-21 05:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartnicka ze zmiany zlosnika taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest . z tego co doszly mnie słuchhyto już pozamiatala jej a nawt na policji nie wiem czyto prawdajest???????
zdjecie uzytkownika
czekolada - 2016-04-21 06:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda. niech się odwali od nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-04-21 06:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miki ja nie wiem o ktura chdzi
zdjecie uzytkownika
Better - 2016-04-22 15:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kubkiem deserów kominy tercetem hutnikiem gubińskim WeTransfe wszędzie kimono cytryny innych refused warczeć buntującego ujgurscy Poroninie wrażenie
zdjecie uzytkownika
Pokój - 2016-04-23 07:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inulinę innej utwór Fredry wannę Wiedeń konne bębenek niekiedy ujemnego Węgrzynie monomerów ubrane seanse ponowna
zdjecie uzytkownika
48.8 - 2016-04-25 23:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gr123 - 2016-02-06 18:53:37]:
co masz do orma, jest jaki jest, komus sie nie podoba to moze dac wypowiedzenie. nie powiem ciezko jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cisna nas a czasy i jakosc, a co on ma powiedziec jak ma plecy z lopatami , bo kur... ludzie pracuja co niektorzy juz dluszy czas a nie ogarniaja roboty. omo jaki jest ale potrafi docenic. mi szkole tez dał kiedys, ale teraz wiem co mam robic jak wchodze na lopate.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-05-02 12:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie

Cy może mi ktoś powiedziec jak jest a premouldingu ? Cięzka praca ? Jacy ludzie i kierownictwo ?
zdjecie uzytkownika
Bentner - 2016-05-05 11:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pre molding
Najlżejsza praca w firmie lm jeżeji grasz w piłke to ulgi whuj masz na 100pro
A tak wogule to lizodupy i podpierdalacze wkoło wiem robiłem tam zanim nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie znowu na szlichte
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-05-05 13:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego Cię wyrzucili?...
zdjecie uzytkownika
vvv - 2016-05-05 21:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niemożliwe ze jest kures.two w firmie ,siejecie zamet
zdjecie uzytkownika
ormo - 2016-05-06 19:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ormac z mortal kombat :D niedolezny zawodnik w grze :D
zdjecie uzytkownika
postanowione - 2016-05-07 16:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w LM ? jezeli chcecie pracowac przy tym to tylko za granica .... i to bezposrednio bo w tym przybytku (PL) polak polaka potępia tu nie ma żadnych uczuć ani respektu do pracownika jest gnojenie za wszelka cene pozdrowienia z LM-u z Hiszpanii :) rampampam :)
zdjecie uzytkownika
wow - 2016-05-08 13:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ostatnio w szatni była wizytacja pan, i jedna z pań opowiadała innym paniom jaka ona to nie piękna i mądra. Pani ,twierdzi,że jest najpiekniejsza i każdy mezczyzna jest w nią zapatrzony a wszystkie dziewczyny jej zazdroszczą urody ,gdzie ona by nie robiła to ma problem z kobietami i najlepsze z tego wszystkiego jest to ,że przyjaciel jej z którym pracuje ,to to potwierdza. Więc ja teraz pani odpowiadam, u nas nie robiłaś tylko tapete na ryj nakładałaś prześiadujac cały czas w szatni to i nigdzie robic nie bedziesz,bo prawda jest taka ,ze nigdzie sie nie nadajesz bo tylko czarowac potrafisz i kłamac a przede wszystkim ludzi skłócać ,to jest twoja broń kobieto!!!! My mamy swiety spokój a współczujemy teraz innym
zdjecie uzytkownika
pikolo - 2016-05-08 13:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktora to jest taka pikna
zdjecie uzytkownika
villa - 2016-05-08 19:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha, to na pewno iwona z 48,9 bo tak tylko ona gada ze jest najpiekniejsza
zdjecie uzytkownika
t - 2016-05-09 20:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też uważam że jestem piękna i co z tego? ake jeszcze u was nie pracuję, dopiero bedę się starała o stanowisko Asystent Kontrolera w dziale finansów - jak na nim jest z wynagrodzeniem mozecie napisać/
zdjecie uzytkownika
Jfjcjf - 2016-05-10 14:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wynagrodzenie tysiąc pięćdziesiąt tysięcy
zdjecie uzytkownika
OKO - 2016-05-13 15:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
UWAGA!!! KTO PRACUJE W LM W PARKU GOLENIOWIE I MA JEDNO MIEJSCE WOLNE I JEST NA 4 ZMIANIE DZIS I JUTRO NOCKI? !! PROSZE O WIADOMOSC !!!! NOWOGARD
zdjecie uzytkownika
~oko - 2016-05-19 18:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja robie 24 godziny na dobe na formie i mieszkam w szatni wiec ci nie pomoge niestety :(
zdjecie uzytkownika
nos - 2016-05-19 22:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez robie 24 tylko ze odwrotnie a mieszkam na placu w lopacie wiec ci nie pomoge niestety
zdjecie uzytkownika
wikidajło - 2016-05-25 09:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak nasi kierowniczkowie z moldingu dlugo beda cicho i beda nas wyciskac jak sok z cytryny. Proces totalnie niestabilny, wiecznie zmiany na łopatach co idą w miare fajnie, na 58 kibel goni kibel i nie chce mi sie wierzyc ze to w 100% wina ludzi, proponuje zeby dział PE sie zebrał w kupe i zrobił jedna łopate pokazową w czasie 24h to wtedy pogadamy... Ale cóż, podstawy dali fajne, można troche na L4 posiedzieć...
zdjecie uzytkownika
Okupu - 2016-05-25 21:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wejdę minute zrzec Nokię tuner wadze minut pomocni będące brodate
zdjecie uzytkownika
dawaj dawaj - 2016-05-26 08:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wikidajło - 2016-05-25 09:12:36]:
slyszalem ze stoja za nami i walcza o nas Tlumacza tepemu wujowi oponiarzowi ze z ukraincami na stnie trakera nie darady ale Marcin nieponiemaju i pograza firme Ide na l4 w czerwcu i szukam czegos w MIARE normalnego bo to co bedzie sie dzialo po urlopie to masakra Pieniondze to nie wszystko trzeba sie szanowac Mam serdecznie dosyc pewnych siebie mentorow guwno wiedacych Panow esesmanow ktorzy je..a z premi za byle co pozdrawiam
Ps Robcie sobe te wszystkie dluuugie lopatki ale sami ja spadam z tego obozu i nie tylko kja ale kilku moich znajomych tez
zdjecie uzytkownika
Uhuhy - 2016-05-26 17:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dawaj dawaj
A kysz glombie!
zdjecie uzytkownika
~pakito - 2016-05-26 18:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez stad spadam .... chora atmofera , smieszna firma za granica takich rzeczy niema co w Polsce ....
zdjecie uzytkownika
666 - 2016-05-27 22:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Matko jak Wy ludzie narzekacie. Japracuje w Lm prawie 5 lat i mialam juz 6 superwackow i jak to w naszej firmie bywa byly wzloty i upadki.... W zeszle wakacje robilismy po 3 dni po 12 godzin i wogole byla rozpier....ducha ale... No wlasnie to ale. Ja swoja prace lubie tzn to jest zbyt wyniosle powiedziane. Ja ja akceptuje... Jak macie jeczec jak Wam jest zle to dla mnie nie ma problemu W parku w Gol jest sporo pracy wiec bierzcie te swoje szanowne cztery litery i aut.....
zdjecie uzytkownika
Ubytek - 2016-05-29 17:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Górę adres plony ubytek wezwę Creat inkuby kominy trenera innych wesela
zdjecie uzytkownika
mali - 2016-06-02 11:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarny ,ty lepiej za robote sie wez a nie za oierniczanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzia. Jestes załosny ,nudny i pozal sie boze. Najlepsze jest to jak z jedna osoba i druga rozmawiasz a do trzeciej podchodzisz i gadasz na te wczesniejsze. Myslisz ,ze jestes (usunięte przez administratora)wie kim a jestestak naprawde farbujacym sie zerem
zdjecie uzytkownika
Auri - 2016-06-20 08:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko wszystkim Slyszalem za zwolnili Andrzeja Moze ktos wie dlaczego?
zdjecie uzytkownika
~Auri - 2016-06-23 13:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki andrzej ten z najwiekszej formy ??
zdjecie uzytkownika
Hurt - 2016-06-23 21:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uhuhy wszedłeś pokoju buble warte koniugacji ubierać minusów minimum wędkarz Tyber bunkrem jutro
zdjecie uzytkownika
t23 - 2016-06-24 22:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest istotne dla mnie kim jest ten słynny Andrzej, liczy się dla mnie że jak będe chciała u was pracować jako Kierownik Zmiany w dziale Produkcji to jest w pakiecie pieka medyczna, karta multisport, dofinansowanie do posiłków
zdjecie uzytkownika
do ~t23 - 2016-06-25 18:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te doplaty do posilkow pozal sie boze po ciezkiej pracy nie maja zadnych wartosci energetycznych ...... pamietam jak dostalem kiedys 2 sztuki racuchow jablkowych z cukrem ..... karta multisport ? po takiej robocie ciezko myslec nad pojsciem do silowni :)
zdjecie uzytkownika
Do - 2016-06-26 18:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eee tam pewnie ze tak. Lepsze takie firmy gdzie nie karty multisport. Bo wtedy nie ma na co narzekać

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie LM Wind Power Blades !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power Blades
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert