logo LM Wind Power Blades

LM Wind Power Blades

Goleniów

Opinie o LM Wind Power Blades

Ble 2017-01-09 12:33
Skad ten catering? Babeczki wydajace sa nie mile zlosliwe i glosne. A jedzenie...chca doronanac do poprzedniej firmy?
EnKa 2017-01-09 14:20
Aż tak źle co by gorzej być nie mogło ?
..... 2017-01-09 19:52
Zakierownikami tez!!!!!
4
KOLO 2017-01-09 21:15
To moze poplotkujmy o innych ciekawych rzeczach skoro tak dobrze na tej stronie wszystko idzie. A co to tylko laski lubia plotkowac, my plec brzydsza tez lubimy.
Moze zaczne mowic kto z kim ma dzieci w lm. Kto cpa. Kto zajmuje sie sprzedaza narkotykow w lm. A tym to nie zajmiecie sie wy tylko tutaj a takze kierowbictwo a pozniej policja ...A tematy rozbijania rzekomych malzenstw innych to jest cisza. Moze wszystkim wam obrobimy dupe. Na kazdego cos w tym zakladzie jest. Pracuje tutaj od prawie początku i wiem duzo i widzialem duzo wiec przymknijcie sie wkoncu bo jak zaczne gadac to dopiero bedzie ciekawie. Zajmijcie sie ludzie wkoncu praca a nie tematami nie dotyczacymi was.jestescie zawistni i ogolnie beznadziejni i siejecie zamet.
Praca wogole was nie interesuje. Premia ktora jest wam zabierana tez nie. Pozdrawienia dla 2802...KOLO
8
operator 2017-01-10 11:54
nic nie robisz widocznie,ze masz czas na pisanie takich dlugich e-maili,mow lepiej kto handluje bo troche potrzebuje!!!
3
280 2017-01-10 14:00
Ale to nie tylko ma zm para tak jest. Spojrzcie na zm jasa badz na inne zm. Tak bylo zawsze. Szkoda zwyklych operatorow ktorzy i tak zarabiaja mniej od liderow wchodza do lopat a maja tyle wejsciowek badz nawet mniej co ci którzy wogole nie wchodza
1
Nowy. 2017-01-10 14:16
Jak jest z pojsciem na zwolnienie. Ile zabieraja premi?
2
Kiel 2017-01-10 17:22
A kto ma znowu romans w lm ???
8
Kiel2 2017-01-10 20:03
A po cholere wtykasz nos w nie swoje sprawy?
4
nick 2017-01-11 09:07
art. 280 k.k. :)
2
alo 2017-01-11 14:09
art.58 u.o.p.n. :)
2
358 2017-01-13 20:57
ormo najlepszy kierownik!!!!!!
7
tjx 2017-01-13 21:21
chyba chciałeś napisać pierwszy do odpalenia!
8
""" 2017-01-14 00:06
Az tak zle jest z jego kierownictwem?
1
dawid 2017-01-15 09:17
jeden z odwyku przywiozl zone z vietnamu:)
3
Ola 2017-01-19 15:45
Z jakiego num odzwaniaja jeśli wysłałeś cv ktoś ma num?
robot 2017-01-26 10:25
Z odleglej galaktyki:)
4
280532 2017-01-30 08:55
Czemu do odpalenia przecież jest dobrym kierownikiem.
358 2017-01-30 19:51
ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ziomal z niego..
358 2017-01-31 21:03
Masz rację...358

587 2017-02-02 09:40
Do kogo iść na zmianę. Kogo polecacie.

Mna 2017-02-02 15:50
Raczej wybierac to sobie zm nie mozna! Z gory masz juz zapisane gdzie idziesz.. Wszedzie trzeba sie spiac zacisnac zeby i pracowac
2
tcm 2017-02-04 15:59
do orma dawaj na zmiane jest superr atmosfera
1
.... 2017-02-06 11:19
.....czytam czasem forum to co koledzy i koleżanki piszą pracujący w LM ,obserwuje prace i atmosferę w pracy dzień po dniu i zastanawiam się czy priorytetem w LM jest wyłącznie osiągnięcie celów firmy?czy mając nowego dyrektora nie można oczekiwać nowej ,może nie wszystkie ale w pewnym stopniu kadry kierowniczej?? Lepszej ..z kulturą osobistą, dobrymi manierami w stosunku do nas do pracowników? Czy kierownik przepraszam za epitety i mocne słowa musi być (chamem, gburem i prostakiem) który lata po formie jak wściekły pies ?wyzywa nas pomimo naszej ciężkiej pracy i starań? Gdzie swoim zachowaniem zraża nowo przyjętych pracowników i psuje atmosferę starym pracownikom? Czy to jest Panie Dyrektorze priorytet i wizytowka firmy LM???..................z czalym szacunkiem.....ale chyba nie........DZIEKUJEMY ""ZA TYDZIEN SPOKOJU PSYCHICZNEGO""
12
kfc 2017-02-06 19:06
lubie narkotyki i podrozowac co musze zrobic zeby dostac sie do kontroli juz dosyc mam tej ormo formy
3
538 2017-02-07 09:45
A jak na zmianie nowego (starego)TM lidera Marcina .bo tylko ORMO nie dobry .
Ja 2017-02-07 13:46
A co Ty za wywiad przeprowadzasz? Wybor masz gdzie idziesz? A co do zm PARA to sie dowiesz jak tam trafisz... Na kazdej zm trafia sie osoby ktore bez skrupulow ganiaja do pracy a sami DOSLOWNIE nic nie robie..
5
Ja 2017-02-07 13:47
A jak tak przejmujesz sie opiniami "przyszlych" kierownikow to staraj sie o prace do biura lub magazynu...
3
ja 2017-02-07 16:37
a zreszta co tak prowokujesz do osmarowania,masz pewnie jakis cel w tym...napisz cos osobie jaka ty jestes wspaniala osoba
5
22 2017-02-07 22:12
Święta prawda!
3
Ja 2017-02-07 22:18
Ale wróci. I czasu będą lepsze.
2
22 2017-02-08 10:27
Nie dla operatorów
1
LAN 2017-02-08 12:34
Trener z 48,9 za robotę się weź a nie za płoty o Ormo
5
Man 2017-02-08 12:42
Potwierdzam ,tylko ploty i ploty . Jak nie Ormo to sołtys i Jakubek
5
tjx 2017-02-08 20:27
do LAN a ty do szkoły się wybierz lepiej
globus 2017-02-08 20:37
a i zapomniałeś jeszcze dodać Konduktora do tej świętej trójcy
2
...Stanly 2017-02-08 20:57
Szanowny Pan trener z 48.9 od WOSA nadaje się tylko i wyłącznie do pchania karuzeli. Swą postawą reprezentuje lewej niższy od dna i wodorostów. Rżnie cwaniaka, -ale po co? Skoro słoma z butów wystaje mu równie mocno jak z bagażnika Mercedesa
2
...Stanly 2017-02-08 21:16
Szkoda to jest jak nowy operator wielkiego gówna nauczyć się może od swego trenera , którego życie jest na tyle nudne, że docieka i ingeruje w życie innych.. ploty, ploty , ploty ... gorzej jak baba ,- niedługo okresu dostaniesz
3
! 2017-02-08 21:19
Zgadzam się kolego porażka jest z nimi
1
Pan Twardowski 2017-02-09 06:47
Czy to forum to ustęp dla operatorow?
Szli 2017-02-09 11:17
Szkoda to jest trenera i najpiękniejszej jak to knują aby orma się pozbyć . Jak naklaniaja kolegów aby go nagrywać ,filmować . Przecież te wpisy to wiadomo,że oni . Cieplaki buraki !!!
3
Szli 2017-02-09 11:19
Szkoda to jest trenera i najpiękniejszej non stop . Nie dobry Ormo
3
...Stanly 2017-02-09 18:57
Ormo wporzo jest! ram pam pam jeb Jeb Jeb
4
Kinwocarp 2017-02-09 18:59
Tak, na to wyglada ze to ustęp
Nie umieją w domu obsłużyć wc to tutaj s.ają

280 2017-02-11 09:00
popieram kolegę 100%
3
Jajajakberety 2017-02-15 22:23
W tym zakładzie są sami wyżeracze tylko patrzą żeby lecieć do kierownika i położyć świnie innej osobie....!!!!!
3
kick 2017-02-17 09:31
to ze lubisz to malo musisz pocpac co najmniej 10lat i dopiero myslec o wejsciu w swiat kontrolerow
2
kick 2017-02-20 09:42
kontrola ma swojego admina:)mocno zorganizowana grupa narkotykowa!
2
kolo 2017-02-20 12:19
sebcio wez ich na testy bo jak nie ty to kto
2
nick 2017-02-23 10:08
maja swojego admina i swoje testy nie przejdzie
2
Zostaw swoją opinię o LM Wind Power Blades - Goleniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power Blades