logo LM Wind Power Blades

LM Wind Power Blades

Goleniów

Opinie o LM Wind Power Blades

dawid 2017-01-15 09:17
jeden z odwyku przywiozl zone z vietnamu:)
3
Ola 2017-01-19 15:45
Z jakiego num odzwaniaja jeśli wysłałeś cv ktoś ma num?
robot 2017-01-26 10:25
Z odleglej galaktyki:)
4
280532 2017-01-30 08:55
Czemu do odpalenia przecież jest dobrym kierownikiem.
358 2017-01-30 19:51
ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ziomal z niego..
358 2017-01-31 21:03
Masz rację...358

587 2017-02-02 09:40
Do kogo iść na zmianę. Kogo polecacie.

Mna 2017-02-02 15:50
Raczej wybierac to sobie zm nie mozna! Z gory masz juz zapisane gdzie idziesz.. Wszedzie trzeba sie spiac zacisnac zeby i pracowac
2
tcm 2017-02-04 15:59
do orma dawaj na zmiane jest superr atmosfera
1
.... 2017-02-06 11:19
.....czytam czasem forum to co koledzy i koleżanki piszą pracujący w LM ,obserwuje prace i atmosferę w pracy dzień po dniu i zastanawiam się czy priorytetem w LM jest wyłącznie osiągnięcie celów firmy?czy mając nowego dyrektora nie można oczekiwać nowej ,może nie wszystkie ale w pewnym stopniu kadry kierowniczej?? Lepszej ..z kulturą osobistą, dobrymi manierami w stosunku do nas do pracowników? Czy kierownik przepraszam za epitety i mocne słowa musi być (chamem, gburem i prostakiem) który lata po formie jak wściekły pies ?wyzywa nas pomimo naszej ciężkiej pracy i starań? Gdzie swoim zachowaniem zraża nowo przyjętych pracowników i psuje atmosferę starym pracownikom? Czy to jest Panie Dyrektorze priorytet i wizytowka firmy LM???..................z czalym szacunkiem.....ale chyba nie........DZIEKUJEMY ""ZA TYDZIEN SPOKOJU PSYCHICZNEGO""
16
kfc 2017-02-06 19:06
lubie narkotyki i podrozowac co musze zrobic zeby dostac sie do kontroli juz dosyc mam tej ormo formy
4
538 2017-02-07 09:45
A jak na zmianie nowego (starego)TM lidera Marcina .bo tylko ORMO nie dobry .
Ja 2017-02-07 13:46
A co Ty za wywiad przeprowadzasz? Wybor masz gdzie idziesz? A co do zm PARA to sie dowiesz jak tam trafisz... Na kazdej zm trafia sie osoby ktore bez skrupulow ganiaja do pracy a sami DOSLOWNIE nic nie robie..
5
Ja 2017-02-07 13:47
A jak tak przejmujesz sie opiniami "przyszlych" kierownikow to staraj sie o prace do biura lub magazynu...
3
ja 2017-02-07 16:37
a zreszta co tak prowokujesz do osmarowania,masz pewnie jakis cel w tym...napisz cos osobie jaka ty jestes wspaniala osoba
5
22 2017-02-07 22:12
Święta prawda!
3
Ja 2017-02-07 22:18
Ale wróci. I czasu będą lepsze.
2
22 2017-02-08 10:27
Nie dla operatorów
1
LAN 2017-02-08 12:34
Trener z 48,9 za robotę się weź a nie za płoty o Ormo
5
Man 2017-02-08 12:42
Potwierdzam ,tylko ploty i ploty . Jak nie Ormo to sołtys i Jakubek
5
tjx 2017-02-08 20:27
do LAN a ty do szkoły się wybierz lepiej
globus 2017-02-08 20:37
a i zapomniałeś jeszcze dodać Konduktora do tej świętej trójcy
2
...Stanly 2017-02-08 20:57
Szanowny Pan trener z 48.9 od WOSA nadaje się tylko i wyłącznie do pchania karuzeli. Swą postawą reprezentuje lewej niższy od dna i wodorostów. Rżnie cwaniaka, -ale po co? Skoro słoma z butów wystaje mu równie mocno jak z bagażnika Mercedesa
3
...Stanly 2017-02-08 21:16
Szkoda to jest jak nowy operator wielkiego gówna nauczyć się może od swego trenera , którego życie jest na tyle nudne, że docieka i ingeruje w życie innych.. ploty, ploty , ploty ... gorzej jak baba ,- niedługo okresu dostaniesz
3
! 2017-02-08 21:19
Zgadzam się kolego porażka jest z nimi
2
Pan Twardowski 2017-02-09 06:47
Czy to forum to ustęp dla operatorow?
Szli 2017-02-09 11:17
Szkoda to jest trenera i najpiękniejszej jak to knują aby orma się pozbyć . Jak naklaniaja kolegów aby go nagrywać ,filmować . Przecież te wpisy to wiadomo,że oni . Cieplaki buraki !!!
3
Szli 2017-02-09 11:19
Szkoda to jest trenera i najpiękniejszej non stop . Nie dobry Ormo
3
...Stanly 2017-02-09 18:57
Ormo wporzo jest! ram pam pam jeb Jeb Jeb
5
Kinwocarp 2017-02-09 18:59
Tak, na to wyglada ze to ustęp
Nie umieją w domu obsłużyć wc to tutaj s.ają

280 2017-02-11 09:00
popieram kolegę 100%
3
Jajajakberety 2017-02-15 22:23
W tym zakładzie są sami wyżeracze tylko patrzą żeby lecieć do kierownika i położyć świnie innej osobie....!!!!!
6
kick 2017-02-17 09:31
to ze lubisz to malo musisz pocpac co najmniej 10lat i dopiero myslec o wejsciu w swiat kontrolerow
2
kick 2017-02-20 09:42
kontrola ma swojego admina:)mocno zorganizowana grupa narkotykowa!
2
kolo 2017-02-20 12:19
sebcio wez ich na testy bo jak nie ty to kto
5
Jaki 2017-03-09 00:55
Jak ma na imię i nazwisko nowy dyrektor LM

pozdrawiam.
Wiem 2017-03-09 14:42
Łatwo możesz znaleźć w google
3
Sr 2017-03-14 15:12
Maniek myj się bo walisz !!! Z48,9
15
ciekawy 2017-03-26 14:07
oj oj oj jak tu cicho
280 2017-03-27 14:33
Jak cicho? Sasin wrocil to jest najwazniejsza zmiana!!!
3
Co 2017-03-27 14:35
Ciekawy wez sie za robote. Gitara w reke i jedziesz to jest ciekawe zajecie..
7
Pracownik 2017-03-27 14:47
Ale nas zalatwili z urlopami? Nie dosc ze zabrali nadgodziny to jeszcze urlop jest tak szybko. Zamiast dac na przelomie lipca/sierpnia?
7
Nowy 2017-03-30 19:18
Witam są może przyjęcia do lm jaka stawka na start i ile wyciągają nowi
6
Zainteresowany 2017-04-02 11:13
Witam,
Czy ktoś może się wypowiedzieć jak wygląda praca na serwisie łopat? W jakiej rotacji się pracuje ? 2 na 2 czy jakoś inaczej ? Delegacje na terenie Europy? Jak to płacowo wygląda? Czy poza sezonem jest praca czy są przestoje ?
rekrutacja LM 2017-04-03 10:47
500 025 298 - rekrutacja
Kolo 2017-04-05 10:49
Są cały czas przyjęcia i tak na początek 2500 na rękę a po poliwce 3000
2
Nico 2017-04-09 17:24
Z tymi przyjeciami to nie do końca sa
Amator 2017-04-18 10:30
A jak warunki pracy ? Da sie zarobić?
Jak przyjmują nowych, da sie podlapac doświadczenie ? Czy bardziej Ciebie gnoja?
Niby słyszałem ze dobrze płacą. 2500 pierwszy msc ? A później ? 3000? Czy da rade więcej ?
Cician 2017-04-27 21:06
Praca jest ciężka ale jak sie wprawisz to będzie rutyna i to nawet dobrze platna. Doświadczenia mozna złapać mnóstwo jezeli chodzi o dziedzine obróbki laminatu i anatomii blade'ow do turbin. Z czasem otwiera sie droga do awansow lub zmiany dzialu, doswiadczenie i szkolenia rowniez otwieraja droge do innych firm. Nie sluchaj tych ktorzy mowia ze nic sie nie zmieni, jak masz ambicje, znasz jezyki itd. To mozesz osiagnac dzieki tej firmie naprawde dużo. A prawda jest taka, ze Ci ktorzy smarują pękniecie pod plecami wazelina co wyprawe do biura wisiorów dalej gniją na hali jako operatorzy z kilku letnim doświadczeniem.
Cician 2017-04-27 21:09
Dlatego zacisnac zeby, walczyc o swoje, pokazac na co Cie stac i miec swoje zdanie. I jechac przed siebie, bo na tej hali Twoje Szczescie wszystkich j****.
Zostaw swoją opinię o LM Wind Power Blades - Goleniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power Blades