Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo HHW Hommel Hercules

Opinie o HHW Hommel Hercules

Pracowałeś w firmie HHW Hommel Hercules i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-22 17:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-12-10 20:43:38]:
pewnie,że są ,ale nic nowego sie nie dowiesz, nadal jest jak piszą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-22 17:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maczeta - 2015-01-16 22:21:27]:
nic sie nie zmieniło, a robić gdzieś trzeba.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-22 17:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NapchanyZając - 2015-06-10 15:01:06]:
hahaha.
niestety to prawda.
zdjecie uzytkownika
Cześka - 2015-08-28 13:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie, że firma w dalszym ciągu rekrutuje pracowników, bo nikt nie chce tam pracować.. A ja widzę, że jest nieco inaczej. Nie ma żadnych aktualnych ofert pracy, więc może firmie udało się pozyskać nowych pracowników i obie strony są z siebie zadowolone. No chyba, że ogłoszeń nie ma po prostu na tej stronie.
zdjecie uzytkownika
szycha - 2015-08-30 21:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cześka - 2015-08-28 13:42:45]:
Świeżutkie ogłoszenie na infopraca na dt-h.
zdjecie uzytkownika
tghn - 2015-09-28 01:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy wiecie ale jakiś czas temu w firmie HHW HOMMEL HERCULES PL SP. Z O.O. poszukiwali osób na stanowisko doradcy techniczno- handlowego w wielu województwach w Polsce, między innymi śląskim, mazowieckim, mam nadzieję, że w najbliższym czasie znów będą prowadzić rekrutację na ktoreś ze stanowisk..
zdjecie uzytkownika
beznadziejny - 2015-10-04 21:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co Ci ta nadzieja?
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-10-15 22:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy jest ktoś kto się dobrze wypowiada na temat tej firmy ;-)?? Jutro mam rozmowę i po tym co czytam to lipa na całego ... Mam przyzwoitą pracę i szukam lepszej, ale chyba nie pod tym adresem..
zdjecie uzytkownika
tutsi - 2015-10-28 16:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-10-15 22:32:20]:
Cześć Wam wszystkim. Na temat tej firmy dużo rozmawiałem ostatnio z ludźmi z nią powiązanymi. Przyznam szczerze że zdania były różne. HHW Hommel Hercules jednak z tych opowieści przedstawia się jako przyzwoite miejsce do podjęcia pracy. Tylko , że oczywiście z kasą jest dosyć słabo. Można było liczyć na więcej
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-10-28 19:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokój z tą firmą Adam, szkoda czasu "przyzwoite miejsce" nie wiem z kim rozmawiałeś ale nie słyszałem żadnej pozytywnej opinii na ich temat. Strata czasu, żadnej przyszłości.
zdjecie uzytkownika
cvbnm - 2015-11-11 23:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat niedawno znalazłem dosyć ciekawą ofertę pracy którą wstawiła firma HHW HOMMEL HERCULES PL SP. Z O.O. na stanowisko doradcy techniczno- handlowego gwarantują umowa o pracę, wynagrodzenie podstawowe oraz premię zależną od wyników sprzedaży,praca w doświadczonym zespole w stabilnej międzynarodowej firmie;
zdjecie uzytkownika
hnam - 2015-11-14 02:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajną sprawą jest to że firma działa nie tylko na polskim rynku i zawsze można być awansowanym gdzieś wyżej.
zdjecie uzytkownika
dghb - 2015-11-15 21:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku gdzie wyżej? Zatrudnij się to zobaczysz co możesz zrobić w tej firmie za karierę. Nic nie zdziałasz rynek przetrzebiony, nic ci nie dadzą żadnych szkoleń, żadnej pomocy katalog w zęby, gps w d... i zasuwaj 12h na dobę. A i tak będziesz dla prezesa pionkiem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
pompka - 2015-11-16 19:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szycha - 2015-08-30 21:43:47]:
zajrzyj sobie na pracuj.pl tam są :)
zdjecie uzytkownika
pompka - 2015-11-16 19:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tutsi - 2015-10-28 16:58:46]:
raczej na pewno nie pod tym adresem.
zdjecie uzytkownika
pompka - 2015-11-16 19:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hnam - 2015-11-14 02:41:51]:
naprawdę bardzo ciekawe ogłoszenie. wszyscy tak piszą, nie badź łoś :P
zdjecie uzytkownika
grześ - 2015-11-17 22:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hnam też jestem tego zdania. Firma stawia na rozwój i to widać, a jednak awans dla człowiek jest najlepszą motywacją do dalszej pracy
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-11-20 03:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a ta umowa o prace, jaka oferują to na jaki okres i po jakim czasie ma sie ta wymarzoną na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
poznańska_pyra - 2016-01-20 18:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby wakat na Poznań i wlkp? Świeże ogłoszenie na pracuj. Ciekawe dlaczego chłopaki z wurta z mniej więcej tego regionu, tyle lat ci sami,pełen luzik, zakupy w marketach w czasie pracy a w hhw tak nie można? To przecież ten sam koncern.
zdjecie uzytkownika
coquette - 2016-01-22 11:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, nie tylko do okolic poznania szukają, oferują też pracę w kujawsko-pomorskim, lubuskim, dolnośląskim, wszystko na doradcę techniczno-handlowego, z tego co wiem to u nich wynagrodzenie liczone jako podstawa+premie
zdjecie uzytkownika
hhw - 2016-02-02 22:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej - 2015-11-20 03:07:11]:
dostajesz umowe na czas nieokreslony po okresie probnym, i tyle.
zdjecie uzytkownika
hhw - 2016-02-02 22:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coquette - 2016-01-22 11:49:53]:
obecnie jest ogłoszenie na kilka województw. pensja to podstawa w zależnosci od doświadczenia przy obróbce skrawaniem od 3 do 4tys brutto+prowizja z marży.
nie masz rodziny,znajomych i masz za duzo czasu?
zapraszam do homela haha
zdjecie uzytkownika
hhw - 2016-02-02 22:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poznańska_pyra - 2016-01-20 18:47:10]:
bo wurth to wurth, a tu jest homel-trzecia łapa,więc musimy sie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby cos zarobić na to wyjscie do sklepu,teraz jest finder który pilnuje zebyśmy nie kupowali za dużo hahaha
zdjecie uzytkownika
Dmiano - 2016-02-03 10:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Produkują narzedzia juz od 130 lat, wiec ich produkty są dobre jakościowo i do tanich nie należą,poza tym szukają ludzi z doświadczeniem i odpowiednim wykształceniem, zupełnie to rozumiem,ze firma kontroluje zakupy pracownicze,przeciez daj a też odpowiedni rabaty na to wszystko.Muszą byc jakieś limity.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-02-08 00:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dmiano - 2016-02-03 10:00:45]:
Niczego nie produkują. Wszystko, co mają w ofercie, to towary handlowe i w znakomitej większości made in China.
zdjecie uzytkownika
Sękacz - 2016-02-08 18:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to prawda. Oni dostarczają te towary, nie produkują ich. Głównie są to narzędzia, maszyny, urządzenia, artykuły wyposażenia warsztatu, odzież robocza i artykuły BHP. No i gdyby kogoś interesowało to szukają obecnie doradcy techniczno-handlowego. Fajna robota, bo dostaje się służbowe auto i zarobki są niezłe, bo podstawa + prowizja.
zdjecie uzytkownika
gori - 2016-02-17 16:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sękacz, a dowiadywałeś się czegoś więcej o tej ofercie ? Podejrzewam, że trzeba jednak założyć swoją działalność gospodarczą jeżeli ktoś myśli o tej pracy :(
zdjecie uzytkownika
rocky - 2016-02-20 12:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak jest napisane przecież w ofercie, dla jednego to będzie plus, dla innego minus, zależy kto jakie ma do tego podejście, jednak ważne jest też to, żeby znać branżę techniczną i jednak mieć techniki sprzedażowo-handlowe
zdjecie uzytkownika
rpo - 2016-03-04 21:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeglądałem co prawda troche tych ofert, ale najbardziej podoba mi się ta jako Doradca Techniczno-Handlowy, bo tutaj widac, ze można się rozwijać, a co do nadgodzin, mnie to nie przeszkadza.
zdjecie uzytkownika
Max - 2016-03-14 21:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tutaj doradcy dostają premię od wykonanego obrotu, zadań, czegokolwiek czy niestety pod tym względem jest dość szaro i pusto? Byłbym zobowiązany jeśli odpowiecie
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-03-15 06:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej ponuro.Premii brak.
zdjecie uzytkownika
rpo - 2016-03-16 21:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak premii brak to faktycznie ponuro, ale chyba wieksza szansa jest juz na nie pracując jako Doradca Techniczno-Handlowy widze i to zaorbki są równie dobre.
zdjecie uzytkownika
cztery - 2016-03-29 02:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o czym wy belkoczecie tu? ta irma jest beznadziejna, dyrektor handlowy sie zwolnil sam nie mogac juz dluzej znosic szykan prezesa
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-03-30 19:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ojej @cztery jakie Ty masz info hoho :) dobra żarty sobie robię. Tak na poważnie szukałem u nich jakiś ogłoszeń nowych ale chyba nic nie mają, może ktoś podpowie mi czy prowadzą jakieś rekrutacje obecnie
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-04-10 16:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tom - 2016-03-30 19:14:26]:
Nawet gdyby prowadzili, to nie korzystaj z tej oferty, chyba że z góry zakładasz, że to ma być coś na chwilę, żeby mieć kasę w trakcie szukania docelowego zajęcia.
zdjecie uzytkownika
edm-cnc - 2016-04-29 19:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na podstawie nowych ogłoszeń wnioskuję ze wymagania dotyczące pracy w HHW rosną. Ciekawe czy rośnie też pensja?
zdjecie uzytkownika
kto - 2016-04-29 21:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno rośnie pensja, ale mnie zastanawia czy wypłata pojawia się na czas dla specjalisty ds. obróbki skrawaniem.
zdjecie uzytkownika
erf - 2016-05-06 13:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale przeciez w sumie nikt nic nie napisal ze nie ma wyplaty o czasie wiec pewnie wszystko jest oki
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-05-13 06:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest ok.
zdjecie uzytkownika
bebe - 2016-06-04 10:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zobaczcie na rotacje w tej firmie i zastanówcie się czy chcecie tam pracować, kolejna fala wypowiedzeń daje dużo do myślenia!
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-06-09 23:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 ludzi w ciągu miecha to nie fala :-)
zdjecie uzytkownika
surfer - 2016-06-11 18:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fala może nie ale w maju-lipcu tamtego roku pojawiło się w i9nternecie kilkadziesiąt ofert na doradców techniczno-handlowych, to była mega fala
zdjecie uzytkownika
jasnowidz - 2016-06-17 18:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [surfer - 2016-06-11 18:53:57]:
A teraz są kolejne tylko jako rekrutacja ukryta więc uważajcie gdzie wysyłacie.
zdjecie uzytkownika
Max - 2016-06-17 20:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak rekrutacja jest ukryta to w czym tak właściwie jest problem, w sensie, że nie wiadomo że to do nich? No ale się dowiecie przecież, prawda jest taka, że to jedna z lepszych fuch dla przedstawicieli handlowych, przecież kasa jest coraz lepsza..
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-06-23 13:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z czego firma ma płacić coraz lepszą kasę, jak ledwo zipie? Ta rotacja bierze się właśnie z tego, że tam jest totalny syf. Zarządzanie na poziomie kaprala w wojsku. Należy bezwzględnie wykonywać bezmyślne polecenia i udawać, że wszystko jest super. Ciśnienie przychodzi z centrali, przechodzi prze gabinet prezesa i kończy się na handlowcach.
zdjecie uzytkownika
tghn - 2016-06-23 14:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Max nie przypominam sobie ze firma poszukiwala do pracy przedstawiecili handlowych w sumie..pameitam jedynie ogloszenia dla doradcy techniczno- handlwoego
zdjecie uzytkownika
sosik - 2016-06-23 22:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ktoś na rozmowach we Wrocławiu, chyba w środę były? Chyba wielkopolska się łapała na nie też. Ktoś może się podzieli wrażeniami? Jakie wymagania i jakie stawki proponują?
zdjecie uzytkownika
kafka - 2016-06-23 23:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również prosze o opinie na temat rozmów rekrutacyjnych w tej firmie i ocenę profesjonalizmu rekruterów zamierzam wysłać do tej firmy cv, interesuje mnie tutaj zatrudnienie. wiem że to bardzo dobry sklep narzędziowy ale jednak musze mieć pełny pakiet info
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-06-23 23:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda czasu i słów.
zdjecie uzytkownika
ewka - 2016-06-24 08:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ech a coś więcej na ten temat @lolek śledzę forum i myślałam, że dowiem się o co dokładnie chodzi ale jak ktoś pisze tylko szkoda słów no to nic mi to nie mówi..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie HHW Hommel Hercules!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HHW Hommel Hercules
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert