Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo HHW Hommel Hercules

Opinie o HHW Hommel Hercules

Pracowałeś w firmie HHW Hommel Hercules i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-03 12:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-12-10 20:43:38]:
jak chcesz mieć luz psychiczny i brak telefonów po pracy to nie licz na to!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-03 12:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maczeta - 2015-01-16 22:21:27]:
milczą? ... do czasu..
zdjecie uzytkownika
Józef - 2015-06-09 20:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Jeśli ktoś jest w trudnej sytuacji, lub desperatem... to polecam HHW
Biorą wszystkich, a szczególnie specjalistów od narzędzi pomiarowych:)
Specjalista od narzędzi pomiarowych, przyjęty przez Pana Jana, pyta chandlowca... co to za drucik wychodzi z suwmiarki podczas pomiaru:)
zdjecie uzytkownika
NapchanyZając - 2015-06-10 15:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biedne króliczki nie dostały marchewki... a ile kapuchy spapały na boku?
zdjecie uzytkownika
były-i zadowolony - 2015-06-19 12:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2011-10-18 19:13:27]:
nie zgodzę się z tym spokojem po wzroście.. bo wystarczy że powiesz wprost co ci się nie podoba (traktowanie pracownika, obrażanie, itp) i mimo wzrostu lecisz.. Po drugie w jednym tygodniu słyszysz "bądź spokojny nic ci nie grozi" a za 2 tyg dowiadujesz się że już nie pracujesz..
zdjecie uzytkownika
matik - 2015-07-05 10:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Omijajcie firmę szerokim łukiem . Totalna porażka ja straciłem czas presja i koszty własne jakie ponosimy są ogromne jako PH
każdy rozsądny niech nawet nie wysyła CV szkoda czasu i pieniędzy
Nie popełniajcie błędu który ja popełniłem.
zdjecie uzytkownika
ogazi - 2015-07-08 19:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pierwsze słyszę, żeby trakowali tak pracowników w HHW, z tego co wiem to raczej oni dobrze traktują pracowników, i jak ktoś jest dobry w tym co robi i taki przedstawiciel handlowy ma dobre wyniki to nie ma co się martwić o swoją przyszłość i swoje też na pewno zarobi, tylko, właśnie trzeba pracować sumiennie.
zdjecie uzytkownika
morek - 2015-07-20 15:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taak i średnio co dwa miesiące zmiana PH na nowego znowu się pojawiło ogłoszenie rekrutacyjne na 16 województwa.Uważajcie na tych oszustów szkoda czasu i pieniędzy. I niech ktoś powie że akurat wszyscy się nie sprawdzili. Komentarze faceta o nicku /były pracownik/opisuje szczegółowo firmę i jej politykę.W pełni się zgadzam
zdjecie uzytkownika
loki - 2015-07-25 22:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest tam taki jeden - nazywany baryłą, ten to dopiero szaleniec, tacy ludzie na stanowiskach sztucznie stworzonych , sługusy prezesa ... nick "były pracownik" - świetnie znasz strukture firmy, gratuluje i szacunek za te słowa prawdy.
zdjecie uzytkownika
wiera - 2015-08-03 10:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ogazi - 2015-07-08 19:36:37]:
tak, tak... sumiennie po nocach , jak nie masz rodziny tak jak ON, to będziesz "bogatym pupilem" hahaha
zdjecie uzytkownika
wlkp - 2015-08-04 22:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ilość i częstotliwość ogłoszeń sugeruje desperackie poszukiwania ludzi i brak chętnych do pracy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-22 17:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-12-10 20:43:38]:
pewnie,że są ,ale nic nowego sie nie dowiesz, nadal jest jak piszą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-22 17:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maczeta - 2015-01-16 22:21:27]:
nic sie nie zmieniło, a robić gdzieś trzeba.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-22 17:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NapchanyZając - 2015-06-10 15:01:06]:
hahaha.
niestety to prawda.
zdjecie uzytkownika
Cześka - 2015-08-28 13:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie, że firma w dalszym ciągu rekrutuje pracowników, bo nikt nie chce tam pracować.. A ja widzę, że jest nieco inaczej. Nie ma żadnych aktualnych ofert pracy, więc może firmie udało się pozyskać nowych pracowników i obie strony są z siebie zadowolone. No chyba, że ogłoszeń nie ma po prostu na tej stronie.
zdjecie uzytkownika
szycha - 2015-08-30 21:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cześka - 2015-08-28 13:42:45]:
Świeżutkie ogłoszenie na infopraca na dt-h.
zdjecie uzytkownika
tghn - 2015-09-28 01:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy wiecie ale jakiś czas temu w firmie HHW HOMMEL HERCULES PL SP. Z O.O. poszukiwali osób na stanowisko doradcy techniczno- handlowego w wielu województwach w Polsce, między innymi śląskim, mazowieckim, mam nadzieję, że w najbliższym czasie znów będą prowadzić rekrutację na ktoreś ze stanowisk..
zdjecie uzytkownika
beznadziejny - 2015-10-04 21:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co Ci ta nadzieja?
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-10-15 22:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy jest ktoś kto się dobrze wypowiada na temat tej firmy ;-)?? Jutro mam rozmowę i po tym co czytam to lipa na całego ... Mam przyzwoitą pracę i szukam lepszej, ale chyba nie pod tym adresem..
zdjecie uzytkownika
tutsi - 2015-10-28 16:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-10-15 22:32:20]:
Cześć Wam wszystkim. Na temat tej firmy dużo rozmawiałem ostatnio z ludźmi z nią powiązanymi. Przyznam szczerze że zdania były różne. HHW Hommel Hercules jednak z tych opowieści przedstawia się jako przyzwoite miejsce do podjęcia pracy. Tylko , że oczywiście z kasą jest dosyć słabo. Można było liczyć na więcej
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-10-28 19:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokój z tą firmą Adam, szkoda czasu "przyzwoite miejsce" nie wiem z kim rozmawiałeś ale nie słyszałem żadnej pozytywnej opinii na ich temat. Strata czasu, żadnej przyszłości.
zdjecie uzytkownika
cvbnm - 2015-11-11 23:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat niedawno znalazłem dosyć ciekawą ofertę pracy którą wstawiła firma HHW HOMMEL HERCULES PL SP. Z O.O. na stanowisko doradcy techniczno- handlowego gwarantują umowa o pracę, wynagrodzenie podstawowe oraz premię zależną od wyników sprzedaży,praca w doświadczonym zespole w stabilnej międzynarodowej firmie;
zdjecie uzytkownika
hnam - 2015-11-14 02:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajną sprawą jest to że firma działa nie tylko na polskim rynku i zawsze można być awansowanym gdzieś wyżej.
zdjecie uzytkownika
dghb - 2015-11-15 21:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku gdzie wyżej? Zatrudnij się to zobaczysz co możesz zrobić w tej firmie za karierę. Nic nie zdziałasz rynek przetrzebiony, nic ci nie dadzą żadnych szkoleń, żadnej pomocy katalog w zęby, gps w d... i zasuwaj 12h na dobę. A i tak będziesz dla prezesa pionkiem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
pompka - 2015-11-16 19:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szycha - 2015-08-30 21:43:47]:
zajrzyj sobie na pracuj.pl tam są :)
zdjecie uzytkownika
pompka - 2015-11-16 19:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tutsi - 2015-10-28 16:58:46]:
raczej na pewno nie pod tym adresem.
zdjecie uzytkownika
pompka - 2015-11-16 19:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hnam - 2015-11-14 02:41:51]:
naprawdę bardzo ciekawe ogłoszenie. wszyscy tak piszą, nie badź łoś :P
zdjecie uzytkownika
grześ - 2015-11-17 22:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hnam też jestem tego zdania. Firma stawia na rozwój i to widać, a jednak awans dla człowiek jest najlepszą motywacją do dalszej pracy
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-11-20 03:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a ta umowa o prace, jaka oferują to na jaki okres i po jakim czasie ma sie ta wymarzoną na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
poznańska_pyra - 2016-01-20 18:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby wakat na Poznań i wlkp? Świeże ogłoszenie na pracuj. Ciekawe dlaczego chłopaki z wurta z mniej więcej tego regionu, tyle lat ci sami,pełen luzik, zakupy w marketach w czasie pracy a w hhw tak nie można? To przecież ten sam koncern.
zdjecie uzytkownika
coquette - 2016-01-22 11:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, nie tylko do okolic poznania szukają, oferują też pracę w kujawsko-pomorskim, lubuskim, dolnośląskim, wszystko na doradcę techniczno-handlowego, z tego co wiem to u nich wynagrodzenie liczone jako podstawa+premie
zdjecie uzytkownika
hhw - 2016-02-02 22:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej - 2015-11-20 03:07:11]:
dostajesz umowe na czas nieokreslony po okresie probnym, i tyle.
zdjecie uzytkownika
hhw - 2016-02-02 22:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coquette - 2016-01-22 11:49:53]:
obecnie jest ogłoszenie na kilka województw. pensja to podstawa w zależnosci od doświadczenia przy obróbce skrawaniem od 3 do 4tys brutto+prowizja z marży.
nie masz rodziny,znajomych i masz za duzo czasu?
zapraszam do homela haha
zdjecie uzytkownika
hhw - 2016-02-02 22:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poznańska_pyra - 2016-01-20 18:47:10]:
bo wurth to wurth, a tu jest homel-trzecia łapa,więc musimy sie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby cos zarobić na to wyjscie do sklepu,teraz jest finder który pilnuje zebyśmy nie kupowali za dużo hahaha
zdjecie uzytkownika
Dmiano - 2016-02-03 10:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Produkują narzedzia juz od 130 lat, wiec ich produkty są dobre jakościowo i do tanich nie należą,poza tym szukają ludzi z doświadczeniem i odpowiednim wykształceniem, zupełnie to rozumiem,ze firma kontroluje zakupy pracownicze,przeciez daj a też odpowiedni rabaty na to wszystko.Muszą byc jakieś limity.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-02-08 00:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dmiano - 2016-02-03 10:00:45]:
Niczego nie produkują. Wszystko, co mają w ofercie, to towary handlowe i w znakomitej większości made in China.
zdjecie uzytkownika
Sękacz - 2016-02-08 18:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to prawda. Oni dostarczają te towary, nie produkują ich. Głównie są to narzędzia, maszyny, urządzenia, artykuły wyposażenia warsztatu, odzież robocza i artykuły BHP. No i gdyby kogoś interesowało to szukają obecnie doradcy techniczno-handlowego. Fajna robota, bo dostaje się służbowe auto i zarobki są niezłe, bo podstawa + prowizja.
zdjecie uzytkownika
gori - 2016-02-17 16:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sękacz, a dowiadywałeś się czegoś więcej o tej ofercie ? Podejrzewam, że trzeba jednak założyć swoją działalność gospodarczą jeżeli ktoś myśli o tej pracy :(
zdjecie uzytkownika
rocky - 2016-02-20 12:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak jest napisane przecież w ofercie, dla jednego to będzie plus, dla innego minus, zależy kto jakie ma do tego podejście, jednak ważne jest też to, żeby znać branżę techniczną i jednak mieć techniki sprzedażowo-handlowe
zdjecie uzytkownika
rpo - 2016-03-04 21:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeglądałem co prawda troche tych ofert, ale najbardziej podoba mi się ta jako Doradca Techniczno-Handlowy, bo tutaj widac, ze można się rozwijać, a co do nadgodzin, mnie to nie przeszkadza.
zdjecie uzytkownika
Max - 2016-03-14 21:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tutaj doradcy dostają premię od wykonanego obrotu, zadań, czegokolwiek czy niestety pod tym względem jest dość szaro i pusto? Byłbym zobowiązany jeśli odpowiecie
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-03-15 06:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej ponuro.Premii brak.
zdjecie uzytkownika
rpo - 2016-03-16 21:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak premii brak to faktycznie ponuro, ale chyba wieksza szansa jest juz na nie pracując jako Doradca Techniczno-Handlowy widze i to zaorbki są równie dobre.
zdjecie uzytkownika
cztery - 2016-03-29 02:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o czym wy belkoczecie tu? ta irma jest beznadziejna, dyrektor handlowy sie zwolnil sam nie mogac juz dluzej znosic szykan prezesa
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-03-30 19:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ojej @cztery jakie Ty masz info hoho :) dobra żarty sobie robię. Tak na poważnie szukałem u nich jakiś ogłoszeń nowych ale chyba nic nie mają, może ktoś podpowie mi czy prowadzą jakieś rekrutacje obecnie
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-04-10 16:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tom - 2016-03-30 19:14:26]:
Nawet gdyby prowadzili, to nie korzystaj z tej oferty, chyba że z góry zakładasz, że to ma być coś na chwilę, żeby mieć kasę w trakcie szukania docelowego zajęcia.
zdjecie uzytkownika
edm-cnc - 2016-04-29 19:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na podstawie nowych ogłoszeń wnioskuję ze wymagania dotyczące pracy w HHW rosną. Ciekawe czy rośnie też pensja?
zdjecie uzytkownika
kto - 2016-04-29 21:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno rośnie pensja, ale mnie zastanawia czy wypłata pojawia się na czas dla specjalisty ds. obróbki skrawaniem.
zdjecie uzytkownika
erf - 2016-05-06 13:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale przeciez w sumie nikt nic nie napisal ze nie ma wyplaty o czasie wiec pewnie wszystko jest oki
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-05-13 06:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest ok.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie HHW Hommel Hercules!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HHW Hommel Hercules
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert