HHW Hommel Hercules PL Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o HHW Hommel Hercules PL Sp. z o.o.

anonim 2010-10-18 12:38:24
szkoda czasu na ta firme
ja 2010-10-26 13:07:39
praca jako ph w tej firmie to fikcja, nie warto zaczynac
Marcin 2011-10-01 22:07:32
To wszystko kłamstwa co tu piszecie.Po prostu piszą to ludzie który chcą dostawać pieniądze za nic leżeć i pachnieć (NIEROBY) a to już nie te czasy.
1
były pracownik 2011-10-18 19:13:27
Ja wprawdzie juz nie pracuje w tej firmie, ale moim zdaniem mimo minusów jakie ta firma ma ( która nie ma ??? ) , nie moge mieć złych odczuć co do HHW, w każdym poście jest tutaj troche prawdy ale też bardzo dużo negatywnych opinni od ludzi ( nie chce tutaj nikogo obrażąć) albo nie nadających się do takiej pracy lub poprostu im nie wyszło, ale np prezes [usunięte przez moderatora] jak mało kto daje mozliwości i czas na to aby stać się dobrym handlowcem, wiem to po swoim przykładzie, chociarz chyba mogłem jescze bardziej tą szanse wykorzystać patrząć z perspektywy czasu. I piszę to mimo iz nie żałuję zmiany pracy,a pracuję obecnie w konkurencji, mam lepsze warunki finansowe i troszkę lepsze warunki pracy, ale powiem tak, gdyby nie finanse to bym nie odchodzil z HHW lecz człowiek jest jak [usunięte przez moderatora] to sprzedaje sie za większą kase.
Jeżeli nowy pracownik z miesiąca na miesiąc ma progres w wynikach to mozecie byc pewni że nie zostaniecie zwolnieni. I nie mówie tutaj o kwotach obrotu rzędzu 50 tys, tylko jeżeli np zatrudniłeś się w grudniu i w styczniu zrobiłeś 5 tys, w lutym 7 tys, w marcu 9 itd, to masz gwarantowany spokój i mozliwość dalszego rozwijania rynku.
A w momencie osiągnięcia wyników na poziomie 60tys miesięcznie jak to Pan prezez mówi masz pewną prace do emerytury.
Wprawdzie przy wyniku 60 tys zł, nie możesz liczyc na zarobek wiekszy niż 3,500 - 4000 tys na rekę ale spokojnie pracujesz.
Panowie i Panie , ja polecam HHW jako dobry początek pracy jako PH. jeżeli będziecie wykazywać minimum chęci do pracy to gwarantuje iż nie będziecie żałować swojej decyzji.
Może nie zarobicie wielkich kokosów, chyba że naprawdę jesteśćie super handlowcami jak pewien PH który chyba tu się wyżej wypowiedzial, ale zdobędziecie doświadczenie które będzie procentować w dalszej karierze zawodowej.
Pozdrowienie dla chłopaków i dziewczyn z HHW.
1
były pracownik 2012-01-03 20:49:37
Nie mogłem narzekać na pracę prezes jak prezes wymagania miał duże, marże od istne minimum 20% sięgające nawet 400%, dużo czasu (min. 2 godziny) trzeba poświęcić na robienie ofert które w 80% nie przechodzą z powodu ceny której nie można zaniżyć, atmosfera w biurze tragiczna, mnie nie zwolniono sam nie chciałem tam pracować
1
nowy 2014-01-25 00:50:50
Cisza w temacie a rekrutacja na Wielkopolskę trwa. Jakie auto, jaka podstawa brutto, jaki socjal?
1
jan 2014-09-06 23:22:56
socjal??? oni nie znają tego
nobody 2014-09-21 21:53:26
Ktoś poleciał z wlkp bo wyszło ogłoszenie na DTH?
amator 2014-12-28 23:47:15
byłem kiedyś na rozmowie na wlkp w Szamotułach, gościu pokazał mi w katalogu głowicę frezarską i zapytał czy wiem co to jest, gdy powiedziałem ze wiem to już kompletnie nie interesowała go wiedza techniczna tylko farmazony o marży bredził, coś mi się wydaje że to ten co wydzwania wieczorami...
1
croolix_bax 2015-01-10 23:50:33
Wyszły ogłoszenia na wszystkie województwa na DTH, opinie o firmie coraz gorsze, kiedyś byłem na rozmowie na wlkp, raczej wrażenia niepozytywne. Czy coś się zmieniło na lepsze?
mm 2015-03-04 21:13:07
Nie to nie ten sam co wieczorami dzwoni. Byłem na wszystkich rozmowach kwalifikacyjnych w Szamotułach i nikt o marży nie bredził.
2
anonim 2015-06-03 12:34:34
jak chcesz mieć luz psychiczny i brak telefonów po pracy to nie licz na to!!!
anonim 2015-06-03 12:38:06
milczą? ... do czasu..
Józef 2015-06-09 20:52:58
Witam.
Jeśli ktoś jest w trudnej sytuacji, lub desperatem... to polecam HHW
Biorą wszystkich, a szczególnie specjalistów od narzędzi pomiarowych:)
Specjalista od narzędzi pomiarowych, przyjęty przez Pana Jana, pyta chandlowca... co to za drucik wychodzi z suwmiarki podczas pomiaru:)
NapchanyZając 2015-06-10 15:01:06
Biedne króliczki nie dostały marchewki... a ile kapuchy spapały na boku?
matik 2015-07-05 10:42:59
Omijajcie firmę szerokim łukiem . Totalna porażka ja straciłem czas presja i koszty własne jakie ponosimy są ogromne jako PH
każdy rozsądny niech nawet nie wysyła CV szkoda czasu i pieniędzy
Nie popełniajcie błędu który ja popełniłem.
1
wlkp 2015-08-04 22:01:19
Ilość i częstotliwość ogłoszeń sugeruje desperackie poszukiwania ludzi i brak chętnych do pracy.
1
pracownik 2015-08-22 17:44:53
pewnie,że są ,ale nic nowego sie nie dowiesz, nadal jest jak piszą.
pracownik 2015-08-22 17:48:19
nic sie nie zmieniło, a robić gdzieś trzeba.
pracownik 2015-08-22 17:51:44
hahaha.
niestety to prawda.
szycha 2015-08-30 21:43:47
Świeżutkie ogłoszenie na infopraca na dt-h.
beznadziejny 2015-10-04 21:18:13
A po co Ci ta nadzieja?
adam 2015-10-15 22:32:20
Witam, czy jest ktoś kto się dobrze wypowiada na temat tej firmy ;-)?? Jutro mam rozmowę i po tym co czytam to lipa na całego ... Mam przyzwoitą pracę i szukam lepszej, ale chyba nie pod tym adresem..
1
pablo 2015-10-28 19:44:59
Daj sobie spokój z tą firmą Adam, szkoda czasu "przyzwoite miejsce" nie wiem z kim rozmawiałeś ale nie słyszałem żadnej pozytywnej opinii na ich temat. Strata czasu, żadnej przyszłości.
pompka 2015-11-16 19:32:21
zajrzyj sobie na pracuj.pl tam są :)
pompka 2015-11-16 19:34:28
raczej na pewno nie pod tym adresem.
1
pompka 2015-11-16 19:36:44
naprawdę bardzo ciekawe ogłoszenie. wszyscy tak piszą, nie badź łoś :P
1
poznańska_pyra 2016-01-20 18:47:10
Czyżby wakat na Poznań i wlkp? Świeże ogłoszenie na pracuj. Ciekawe dlaczego chłopaki z wurta z mniej więcej tego regionu, tyle lat ci sami,pełen luzik, zakupy w marketach w czasie pracy a w hhw tak nie można? To przecież ten sam koncern.
hhw 2016-02-02 22:14:03
dostajesz umowe na czas nieokreslony po okresie probnym, i tyle.
hhw 2016-02-02 22:18:55
obecnie jest ogłoszenie na kilka województw. pensja to podstawa w zależnosci od doświadczenia przy obróbce skrawaniem od 3 do 4tys brutto+prowizja z marży.
nie masz rodziny,znajomych i masz za duzo czasu?
zapraszam do homela haha
hhw 2016-02-02 22:25:02
bo wurth to wurth, a tu jest homel-trzecia łapa,więc musimy sie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby cos zarobić na to wyjscie do sklepu,teraz jest finder który pilnuje zebyśmy nie kupowali za dużo hahaha
były pracownik 2016-02-08 00:24:23
Niczego nie produkują. Wszystko, co mają w ofercie, to towary handlowe i w znakomitej większości made in China.
lolek 2016-03-15 06:35:08
Raczej ponuro.Premii brak.
cztery 2016-03-29 02:32:00
o czym wy belkoczecie tu? ta irma jest beznadziejna, dyrektor handlowy sie zwolnil sam nie mogac juz dluzej znosic szykan prezesa
mm 2016-04-10 16:26:27
Nawet gdyby prowadzili, to nie korzystaj z tej oferty, chyba że z góry zakładasz, że to ma być coś na chwilę, żeby mieć kasę w trakcie szukania docelowego zajęcia.
edm-cnc 2016-04-29 19:49:06
Na podstawie nowych ogłoszeń wnioskuję ze wymagania dotyczące pracy w HHW rosną. Ciekawe czy rośnie też pensja?
lolek 2016-05-13 06:57:36
nie jest ok.
bebe 2016-06-04 10:50:38
zobaczcie na rotacje w tej firmie i zastanówcie się czy chcecie tam pracować, kolejna fala wypowiedzeń daje dużo do myślenia!
lolek 2016-06-09 23:41:49
5 ludzi w ciągu miecha to nie fala :-)
surfer 2016-06-11 18:53:57
fala może nie ale w maju-lipcu tamtego roku pojawiło się w i9nternecie kilkadziesiąt ofert na doradców techniczno-handlowych, to była mega fala
jasnowidz 2016-06-17 18:24:11
A teraz są kolejne tylko jako rekrutacja ukryta więc uważajcie gdzie wysyłacie.
sosik 2016-06-23 22:53:36
Był ktoś na rozmowach we Wrocławiu, chyba w środę były? Chyba wielkopolska się łapała na nie też. Ktoś może się podzieli wrażeniami? Jakie wymagania i jakie stawki proponują?
lolek 2016-06-23 23:27:41
szkoda czasu i słów.
punto 2016-06-30 12:17:57
Rozwiń temat bo jutro rekrutacja w Lesznie, czego się spodziewać?
tiki taka 2016-07-22 21:42:39
a mi jako niedoszłemu ich "Doradcy" bardzo fajnie się "ciśnie" w konkurencji ;)))) słabi są jak barszcze w kukurydzy. Można mieć katalog jak stąd do Waszyngtonu ;) ale nic poza tym ;) HHW się wykańcza i nie mają racji bytu szczególnie w trudnych czasach dla przemysłu. Z daleka od tej firmy ..choć dla mnie ...korzystam na tym ich bałaganie heheh
mm 2016-07-23 12:09:00
A jaka może być atmosfera w firmie kierowanej przez faceta o mentalności kaprala, który ujeżdżał po ludziach nawet w czasach, kiedy firma się dobrze kreciła?
3
mm 2016-07-23 14:46:43
Taka jak zawsze z tendecją na gorsze.
pompka 2016-08-02 21:19:22
działalności nie musisz mieć. umowa na próbe 3m-ce
lolek 2016-10-06 23:22:12
Już niedługo zapoznacie się z kolejną - bardzo konkretną opinią nt. tego pracodawcy.Obiecuję :-)
Dmiano 2016-10-15 08:27:14
Wystarczy wejść do nich na stronę @sd i od razu masz ogłoszenia na kogoś do obróbki skrawaniem i na doradcę handlowo-technicznego
Zostaw swoją opinię o HHW Hommel Hercules PL Sp. z o.o. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HHW Hommel Hercules PL Sp. z o.o.