brak logo

Getex Sp. z o.o.

Rybnik

Opinie o Getex Sp. z o.o.

ew 2010-08-19 08:09:32
Brak kultury u szefa, donosicielstwo ulubieńców, panie z działu handlu żenada, brak wiedzy u większości lizusy, atmosfera pracy beznadziejna, zarobki marne - były takie zawsze, tylko wybrańcy dostawali więcej, nie liczy się wykształcenie tylko znajomości, można jeszcze dużo dodać uważajcie
1
eska 2010-12-14 00:35:16
Polecam wszystkim tym którzy nie mają własnych ambicji i z wyższym wykształceniem szukają pracy w charakterze krawcowej.
1
anonim 2011-05-28 22:00:51
potwierdzam zero kultury (usunięte przez administratora) zarobki tylko dla wybranych lizusów brak wykształconej fachowej kadry zła atmosfera nie wiem dlaczego jeszcze państwowa inspekcja pracy nie zainteresowała się tym \\\'\\\'zakładem pracy\\\' gdzie niszczony jest pracownik z jakąkolwiek inicjatywą obrażanie wyzwiska wulgaryzmy przełożonych to standard szczerze odradzam
1
pracownica 2012-12-18 14:21:04
Zgadzam się z powyzszymi opiniami.To wielkie przedsiebiorstwo to zakład,który szczyci się lizustwem,fałszerstwem i żenadą.Szef to zwykły prostak,(usunięte przez administratora) i człowiek,który nie posiada kultury osobistej.Odradzam pracę w getexie jak i na szwalni tak i na sklepie wszystkim uczciwym z ambicjami!!!chyba że ktoś potrafi bez żadnych skrupułow walczyć o swój tyłek niszcząc i eliminując przy tym porządnych ludzi,bo tylko niestety tak mozna sie w tej firmie utrzymać.Można mieć najlepsze chęci,ale niestety jeżeli ktoś wychyli się trochę bardziej,to odrazu zostanie usunięty przez pijawki,ktore trzymają sie rękami i nogami,bo zgarniają wielką kasę a (usunięte przez administratora)robią!
5
Inna 2014-12-22 09:46:33
Niestety zgadzam się z opinią przedmówców. Wyzysk i nic więcej. Odzież ma ceny z kosmosu ( nie wiem kto to kupuje bo jakość materiałów mierna ) a pracownice zarabiają grosze. Normy ustalone są po to żeby ich nie zrobić i żeby za dużo nie zapłacić. Ponadto podejście personelu kierowniczego nie zachęca do efektywnej pracy.To zakład pracy niestety dla krawcowych bez ambicji, dziwie się że jeszcze tam pracują - dobre krawcowe mają swoją cenę - bynajmniej nie tak upokarzającą jaką płaci firma GETEX. Współczujemy ludziom w Chinach że pracują za przysłowiową ,,miskę ryżu,, ale wystarczy zobaczyć jak funkcjonuje Getex i w Polsce Chiny mamy.
ukryty 2015-01-14 12:54:44
Niestety taka jest prawda, jak ją opisujecie. Firma chciałaby być luksusową na poziomie Moltona i obleganą jak Monnari... lecz z tymi osobami zarządzającymi i projektantkami to mogą sobie pozwolić tylko na kopiowanie ;) i sprzedawanie targowej tandety za kosmiczne ceny. Ogólna paranoja, obgadywanie, spiskowanie, kierownictwo nie zasługuje na szacunek pracowników ... gdyż sami tego szacunku nie otrzymują. Sama praca jako praca, cóż trzeba ją wykonać jak w każdej prywatnej firmie i tak samo kokosów nie zarobisz no chyba, że lubisz liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
maja 2015-02-22 12:45:25
w zgadzam sie ze wszystkimi opiniami tak jest brak szacunku dla pracownika obgadywanie,
1
sss 2015-02-28 23:07:02
nie wiem czy tak można zgadzać się z tymi opiniami praca jak praca a ile powinna zarabiać krawcowa po zawodówce jak ktoś chciał zarabiać więcej to po co został krawcową ja mam te 1400 i mi wystarcz w pracy nerwówka jak to w pracy a koleżanki bardzo sympatyczne
1
inka 2016-01-03 20:12:48
Zły przykład z "Monnari" tandetne materiały ,fasony sprzed wieku,nie rozumiem jak to jest kupuję nową kolekcje rozwieszaną na wieszakach w sklepach za ...cenę a za tydzień możesz kupić z rabatem,zamiast zwrotu pieniędzy w sytuacji niedobrania rozmiaru otrzymujesz Karte Upominkową obłęd niby dlaczego mam kredytować firmę bo czym jest niby taka karta
1
szwaczka 2016-09-12 21:03:09
Zastanawiam się nad pracą jako szwaczka w Getexie lub w Adanexie. Co polecacie? Gdzie więcej zarobie?
szwaczka 2016-09-12 21:03:28
Zastanawiam się nad pracą jako szwaczka w Getexie lub w Adanexie. Co polecacie? Gdzie więcej zarobie?
szwaczka 2016-09-13 14:14:24
Może Pani coś więcej napisać? Chodzi o atmosferę pracy czy normy wydajnościowe?
szej 2016-09-15 22:37:45
Dla mnie najważniejsze jest to, czy można spodziewać się u nich jakiś benefitów socjalnych, wiecie może? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, ze dbają o prawidłowe warunki pracy.
Zostaw swoją opinię o Getex Sp. z o.o. - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Getex Sp. z o.o.