MARTEX LOGISTICS

• Przegędza
  • Radlin
  • Chałupki

3. Opinie o pracodawcach Rybnik
  5. Opinie o MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.

Opinie o MARTEX LOGISTICS Rybnik

Nie przegap nowości o MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.!

ZostawięTu

17.06.2026 16:47

Trzeba mieć doświadczenie czy świeżaka też przyjmą?

Zara

19.06.2026 10:58

Doświadczenie jest oczywiście mile widziane, ale zdarza się, że biorą świeżaków. Zwłaszcza jak ktoś jest dobrze zmotywowany i chce się nauczyć pracy od podstaw.

print

19.06.2026 18:32

przyjmują i tych i tych, tak wiec warto próbować niezależnie od doświadczenia
    echo

16.06.2026 20:59

Jest możliwość wyrabiania nadgodzin, jakby się chciało trochę dorobić?

Roama

17.06.2026 18:13

Możliwość dorobienia przez nadgodziny jest realna, zwłaszcza w działach takich jak wysyłka czy dostawy. Wszystko zależy jednak od aktualnego zapotrzebowania i grafiku u danego przelozonego

Nimbus

17.06.2026 19:47

Nadgodziny to faktycznie opcja, zwłaszcza w działach z grafikami zmianowymi jak wysylka czy dostawy. Coś tam się zawsze znajdzie dla chętnych.
    mglisto

11.05.2026 18:41

Mnie się podoba ta praca, nie narzekam i nawet fajna atmosfera panuje w firmie, więc jest ok.
    Odsłon

11.05.2026 17:11

Czy komuś się w ostatnim czasie rzuciły w oczy jakieś nowe oferty do tej firmy? Bo coś długo cisza na portalach, a może szukają wewnętrznie. Jak ktoś widział coś świeżego, niech podrzuci.
    Cichawka

06.05.2026 09:37

chyba nie ma teraz zadnych ofert aktualnych, nie ?
    półiskra

07.05.2026 19:49

Szczerze mówiąc, ostatnio nie widziałem żadnych nowych ofert. Lepiej będzie śledzić stronę lub forum na bieżąco.
    Emberfalling

28.04.2026 12:24

Jak wygląda kolejny etap rekrutacji? Czy to rozmowa z przełożonym, czy jakieś zadania praktyczne? Pytam, żeby się lepiej przygotować.
    Moonfaint

15.04.2026 09:54

Na rozmowie kwalifikacyjnej spodziewać się raczej pozytywnej atmosfery? Ktoś Coś?
    Cloudstill

16.04.2026 08:57

myślisz, że będą cię na kolanach błagać? xd a jak to wygląda w praktyce, bo na papierze zawsze ładnie.
    Zrosik

20.04.2026 11:28

wiesz, nie ma ideałów, ale przynajmniej hajs wypłacają na czas. to już coś, co?
    ObiektywniePatrzę

07.04.2026 08:49

Polecam to miejsce pracy. Sam miałem obawy na początku, ale szybko się przekonałem. Naprawdę dobra ekipa i fajny klimat.
    Zadrżyk

04.04.2026 19:43

Mam takie pytanie, ile zajmuje mniej więcej wdrożenie się w obowiązki?
    zamroczenie

30.03.2026 20:24

nie wszyscy się do tego nadają, niestety, ale to dość szybko wychodzi. na pewno jak ktoś chce się nauczyć takiej pracy, to tutaj spokojnie się wszystkiego dowie i wprawi. a jak polubi, to jest w firmie dla niego albo niej miejsce bez problemu. także ogólnie polecam.
    Afterdawn

31.03.2026 10:11

robota jak robota, kasa się zgadza, a jak ktoś chce to się ogarnie.
    TyleOdeMnie

01.04.2026 08:06

ludzie spoko, idzie przeżyć, a jak chcesz to nauczysz się szybko.
    Driftling

11.03.2026 12:51

Byłam kiedyś na rekrutacji w firmie. Wprawdzie ostatecznie nie dostałam pracy, ale wrażenie po rozmowie miałam bardzo pozytywne. Widać, że firma wymagająca, ale to na plus.
    Zaszept

12.03.2026 12:53

no wiesz, wymagania to nie najgorsza rzecz. przynajmniej wiesz, że trochę się musisz postarać, co może dać efekty.
    Zenith

13.03.2026 08:14

to miło słyszeć, że rozmowa była pozytywna. myślę, że warto spróbować, jak firma jest wymagająca, to może też dobrze płaci.

09.03.2026 11:46

przygas

10.03.2026 08:25

między nami a szefem jest raczej spoko. można pogadać na luzie, ale wiadomo, każdy ma swoje wymagania
    promyczek

10.03.2026 15:52

jakieś doświadczenia z szefami są? bo pytam, żeby wiedzieć czego się spodziewać w razie czego
    Breezelow

05.03.2026 11:46

Lubicie się ogólnie jako współpracownicy? Dla mnie atmosfera w pracy jest mega ważna.
    Windfaint

06.03.2026 09:46

ja tam nie narzekam, ludzie w porządku, czasem jakieś żarty w robocie i ogólnie luz.
    roztok

07.03.2026 20:42

a jaka jest atmosfera na co dzień? czy są jakieś konflikty czy raczej wszyscy się dogadują
    Świerz

03.03.2026 09:42

Jak atmosfera w zespole? Ludzie się dogadują? Wiadomo, to zawsze najważniejsze. Fajny klimat w pracy potrafi zdziałać cuda.
    półcisza

04.03.2026 14:44

a jak to w końcu wygląda? są jakieś większe konflikty w zespole, czy raczej każdy robi swoje i jest luz
    Cichowybrz

19.02.2026 09:30

Doświadczenie jest konieczne czy raczej tylko mile widziane? Czasem wystarczy chęć do nauki. Jak firma daje szansę nowym, to duży plus.
    Północnyk

20.02.2026 12:15

z tego co widzę, to dużo osób przychodzi bez doświadczenia. Liczy się chęć do nauki i ogólne podejście
    przycich

20.02.2026 12:29

a jak nie mają dużych wymagań, to czemu nie spróbować? zawsze warto dać szansę i zobaczyć, co się uda.
    Starstill

18.02.2026 12:34

Kto zajmuje się stroną firmy – to jakiś zwykły pracownik oddelegowany do tego, czy może specjalnie zatrudniony zespół? Zawsze mnie ciekawi, jak firmy to rozwiązują. Czasem to robi ktoś "przy okazji", a czasem cały dział marketingu.
    zakątek

19.02.2026 09:22

chyba nie mamy jakiegoś specjalnego zespołu, bardziej wygląda na to, że ktoś z biura ogarnia te sprawy. raczej nie jest to priorytet dla firmy.
    graniczek

19.02.2026 17:23

dobre pytanie,w sumie ciekawie by było wiedzieć, kto za tym stoi. może warto popytać na rozmowie rekrutacyjnej
    smoglik

17.02.2026 13:28

Dobra praca, mogę polecić jak ktoś szuka czegoś na już i żeby na chwilę się zaczepić. Nie jest to może praca marzeń, ale na start całkiem okej. Jak ktoś się sprawdzi, to może i dłużej zostanie.
    Sennawy

18.02.2026 11:00

zgadzam się, na start to może być niezła opcja. Jak ktoś chce uczciwie popracować i zarobić, to w sumie czemu nie.
    Zatarcie

18.02.2026 15:53

dzięki za info, myślę że spróbuję. Najważniejsze żeby mieć jakieś doświadczenie na początku.
    Zasnu

16.02.2026 14:25

Obowiązuje okres próbny dla Świeżaków? Bo różne słyszałem wersje, jedni mówią że tak, inni że nie. Chciałbym wiedzieć, zanim zrezygnuję z obecnej pracy.
    Meadowy

18.01.2026 22:20

Dużo pytań, mało odpowiedzi. Pewnie się powtórzę, ale ciężko się przebić przez cały profil - jak jest z dodatkami, benefitami itd.? Można gdzieś znaleźć jakąś rozpiskę co oferują? W sumie przydałoby się to zebrać w jednym miejscu, bo wiele osób pyta o to samo. Może ktoś ma aktualne info?
    przymrózek

18.01.2026 21:23

kto prowadzi rozmowę? HR czy jakiś Kierownik działu?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MARTEX LOGISTICS?

Kontakt - MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.

Sosnowa 7 44-203 Rybnik

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
    saporo

17.12.2025 09:11

Siedziba od zawsze była w tym miejscu, czy kiedyś się przenosiliście? Nie wiem czemu, ale zawsze mnie ciekawi takie tło firm. Czasem za tymi zmianami kryją się ciekawe historie.
    biedroneczka

18.12.2025 11:15

Ciekawe pytanie, często zmiany lokalizacji mogą wiązać się z rozwojem firmy. Może warto poszukać informacji na temat jej historii, żeby lepiej poznać kontekst, w jakim działa.
    gasn

16.12.2025 12:05

Dobrze jest i oby było lepiej, pozdrowienia dla reszty! Fajnie widzieć, że ktoś docenia pracę i ludzi wokół. Trzymajcie poziom i oby tak dalej
    czytelnik

17.12.2025 08:42

Miło słyszeć, że są pozytywne odczucia w zespole. Warto doceniać ludzi i atmosferę, którą tworzymy wspólnie.
    Miamo

17.12.2025 21:19

To dobrze, że są pozytywne opinie o miejscu pracy. Zastanawiam się, jak to wygląda od środka i jakie są realia codzienności w firmie.
    serdel

15.12.2025 10:46

Firma jak firma, kwiatów nie sypią przede mną jak wchodzę ale kurde znowu też nie ma co psów wieszać. Branża jest moim zdaniem bardzo ciężka. Nawet jeśli niektórzy starają się to wykpić.
    moonbear

16.12.2025 08:39

Rzeczywiście, branża logistyczna może być wymagająca, ale są też dni, kiedy wszystko idzie sprawnie. Warto spojrzeć na to z perspektywy, że każdy ma swoje trudności i sukcesy.
    hammy

16.12.2025 13:39

Czasami warto spróbować samemu, żeby przekonać się, jak naprawdę jest. Może nie będziesz miał kwiatów pod nogami, ale można znaleźć tu wiele pozytywów w codziennej pracy.
    shady

12.12.2025 11:12

Jak u was z przerwą na papieroska jakiegoś? Bo bez tego to nawet nie mam po co się do roboty zgłaszać, a głupio tak przy składaniu cv pytać, jeszcze mnie za nałogi skreślą hehe.
    MarlboroMan

12.12.2025 21:24

Możesz zrezygnować z przerwy i ten czas rozłożyć na papierosy

27.06.2025 15:31

Americano

14.11.2025 10:23

No właśnie, nie wiem czy pracodawcy mają takie samo jak ty, górnolotne podejście hah
    żuk

26.11.2025 13:05

Nie jestem pewien, czy wszyscy pracodawcy podchodzą do tego w taki sam sposób. Myślę, że warto zwrócić uwagę na konkretne aspekty oferty pracy, a nie na ogólne podejście. Każda firma ma swoje uwarunkowania i zasady.

15.09.2025 09:20

wox

13.11.2025 11:07

ubezpieczeniu grupowym? czy inne na myśli masz
    Americano

14.11.2025 10:25

Jakie by ono nie było, to raczej możesz być pewien, że wszędzie to tak samo wygląda
    musek

08.04.2025 15:03

jakie strony do wysłania cv polecacie najbardziej?
    bunek

17.06.2025 09:06

odpisywać pewnie odpisują, bo gdyby nie mieli takiego zamiaru to by nigdzie nie udostępniali kontaktu do siebie
    urbek

16.09.2025 16:22

nie no bez przesady, jednak po coś ten mail kontaktowy jest

19.05.2025 10:34

wwa

12.09.2025 09:40

nie wiem czy mu się udało, bo oznaczył się jako kandydat dalej
    wwa

12.09.2025 09:41

ale jak coś to w innych wpisach ludzie zapewniali, że rekrutacja jest dość szybka także mam nadzieje, że tak faktycznie jest

15.04.2025 09:38

azylek

11.08.2025 06:46

na stronie firmy z reguły jest jakaś zakładka kontakt czy coś takiego

18.08.2025 20:16

akurat strona firmowa to nie bardzo istnieje, trzeba przy rekrutacjach się mailowo kontaktować na mail udostępniony

12.11.2024 09:19

18.08.2025 20:13

nie znam wszystkich stanowisk, ale jeśli chodzi o magazynierów to nie ma czegoś takiego jak techniczne zadania na rekrutacji

18.08.2025 20:15

mamy za to oprowadzanie po magazynie dla rekrutujących się ludzi, żeby zobaczyć co i jak wygląda

25.11.2024 14:45

bat

28.03.2025 08:18

gdzieś indziej już o tym pisali, czasami wystarczy po prostu trochę poszukać
    Marcepan

14.04.2025 14:03

Kwestia taka jak wszędzie, czy to będzie ta firma czy inna, do systemu pracy się przyzwyczaić trzeba albo znajdzie się ktoś inny.
    rożek

02.04.2025 23:22

jakie obowiązują u was godziny pracy ? jest to jakoś zależne od stanowiska?
    rożek

07.04.2025 00:24

nie da się czasami dogadać na inne godziny pewnie ? przyznam że liczyłem na jakąś elastyczność w tym temacie
    Marcepan

14.04.2025 13:49

W sumie takie dla chętnych by się i mi przydały, dodatkowej kasy nigdy dość.

08.01.2025 09:07

płotek

12.03.2025 07:43

przez pracuj pewnie, bo tam aktualnie wiszą ogłoszenia
    mak

14.03.2025 21:24

potwierdzi ktoś czy tak do dwóch tygodni się zmieszczą z pierwszym kontaktem?

03.12.2024 13:16

Cukier

16.02.2025 13:59

Jakie tutaj dedukcje zostały poczynione, brawo za chęci coś w tym może być :P
    kamień

07.03.2025 15:09

tak w sumie jest, zdecydowanie to wszystko ułatwia hah
    niezbyt

23.01.2025 08:52

Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, wszyscy oczekiwali na informacje finansowe zaraz po 17 stycznia. Niestety, do tej pory takie informacje nie zostały przekazane. Rok 2024 wydawał się być na tyle pomyślny, że pracownicy zasługują na uznanie za sprawne zrealizowanie przeprowadzki magazynu. Tymczasem panuje cisza w tej sprawie.
    niezbyy

01.02.2025 12:36

Smutna wiadomość dotarła do wszystkich. Trzej królowie wyszli na środek i przytoczyli żart z reklamy: "Przeglądając dzisiejszą prasę, złapałem się za głowę – wszędzie podwyżki: cen prądu, gazu, żywności, paliwa. Koszmar. Jako wasz szef chciałbym was jednak uspokoić – u nas żadnych podwyżek nie będzie. Dziękuję." Firma rozwija się dynamicznie z roku na rok, niczym gazela. Czy naprawdę nie można choć raz zadbać o swoich pracowników w większym stopniu? Docenieni i otoczeni wsparciem, z pewnością odwdzięczą się zaangażowaniem i jeszcze większą efektywnością, zwłaszcza w tak wymagających czasach.

12.12.2024 12:20

Nann

18.12.2024 11:30

To bym prędzej nazwał przyzwyczajeniem, a nie wdrożeniem

04.12.2024 13:47

spzin

10.12.2024 10:22

jest umowa o pracę to jakiś okres próbny chyba musi być, co nie?
    Wukong

13.12.2024 14:48

Oby tak, bo ile to można być na próbnym heheh
    guzik

08.12.2024 23:43

czy ten mail '[email protected]' jest aktualny co do wyslania CV do pracy?? znalazlem go na stronie internetowej i chce sie upewnic zanim wysle maila
    spzin

10.12.2024 10:20

brzmi jakby się nadawał, tym bardziej że jest na ich stronie
    Memento

22.11.2023 13:44

W jakich godzinach pracujecie na dziale dostaw?
    eel

15.10.2024 09:34

pewnie że tak, w ogóle najlepiej jakby nikt o nic nie pytał nie?
    sumik

14.11.2024 10:10

a nie po to jest rozmowa rekrutacyjna, żeby w razie coś pytać o wszystko, co cię dodatkowo interesuje jeszcze przed zatrudnieniem?

28.04.2024 15:47

eel

15.10.2024 09:32

niestety nie każdy ma takie szczęście i czasami to czekanie nie działa na korzyść
    Wrap

08.11.2024 12:42

Szybko to ile czasu według ciebie?

Zostaw merytoryczną opinię o MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.