MARTEX LOGISTICS

• Łyżki
  • Pieczew
  • Brudzeń

3. Opinie o pracodawcach Rybnik
  5. Opinie o MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.

Opinie o MARTEX LOGISTICS Rybnik

Nie przegap nowości o MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.!

Beni

08.04.2020 21:24

Jak to mozliwe ze firma ktora dostaje forbsa za milionowe obroty po 2 tygodniach "kryzysu" ktora w branzy jakiej sie znajduje jest najmniej odczuwalny tnie pensje pracownikom ? Jest wiele innych kosztow ktore nie potrzebnie (usunięte przez administratora) To absurd! Ale pamietajcie, " kryzys" minie a wiarygodność pracodawcow pozostanie.
    XyZ

14.04.2020 12:01

Masz racje...Premie pozabierali...Wszyscy są pewnie bardzo ciekawi kiedy nasze premie zostaną znów wypłacane...Nie oszukujmy się,ze jak bd to trwało dłużej to sporo pracowników poszuka sobie innej roboty...Wszystkich w martexie 3maja premie, bez tego wyplata na niższych stanowiskach wyglada mizernie....
    Gabaryt

14.04.2020 21:13

Jakiej innej roboty? Jak nauczyli was tylko obslgi skanera i wiecznego narzekania że mało, szczęśliwcy to ci na ambonach i oni zostaną a pazie latający ze skanerkiem od stanowiska do stanowiska out

09.04.2020 12:09

Nadeszła wreszcie pora na bezproblemowe usunięcie pracowników; leniwych nie wyrabiajacych normy często korzystających z l4 i tych wiecznie problemowych Również złodzieji o których wiadomo lecz nie złapano za rękę. Wszystko to na podstawie kryzysu likwidując stanowisko pracy. Nie ważne jaką masz umowę czy na rok czy bezterminową w obecnej sutuacji wypowiedzenie jest w pełni zgodne z prawem. Proszę o Zarząd Spółki skorzystać z tej wyjątkowej okazji by pozbyć się wyżej wymienione przypadki osob
    Cień

11.04.2020 23:52

A może lepiej wziąć się za tych którzy są w robocie ale (usunięte przez administratora) robią?nie przychodzi się do roboty po to tylko żeby byc....byłam chwilę ale widziałam (usunięte przez administratora)
    Matrix

13.04.2020 19:52

Oj Estera Estera , stare nawyki zostają
    LUNA

08.04.2020 15:47

czemu chłopak w czerwonej kurtce jest głupi? i czemu sika w gacie na wózku ?
    HalfmaN

09.04.2020 11:38

Jestem głupi bo tak. A nasikałem w wózek zeby go oznaczyć ze jes moj. hehe I pamiętajcie - nie lejcie Castrola do samochodów - bo moze byc podrubka.
    Wezuwiusz

13.04.2020 09:06

dostał kurtkę z mitalu od sąsiada i chce się pochwalić ze robił na hucie ,dajcie mu już spokój na dworze jest tylko 20 stopni .
    Fabiano

28.03.2020 15:37

Witam.Powiem Wam tak...Ogarnijcie sie ludzie!Niedługo możecie stracić pracę A Wy tu takie (usunięte przez administratora) wypisujecie...Grozi nam wszystkim widmo zwolnień !Miejmy nadzieję, ze nasi szefowie poradzą sobie z tym kryzysem, ale niestety nie jestem optymistą...Trzeba powiedzieć sobie jasno, ze w ostatnich latach ludzie,którzy pracuja w firmie na wyzszych stanowiskach nie liczyli sie z wydawaniem firmowych pieniedzy..Nowe samochody dla kierowników, którzy mają po 6km do pracy ,wyjazdy itd..Sporo można napisać..Naprawdę szacunek dla Pana Grzegorza za stworzenie takiego imperium, ale szkoda, ze jest otaczany ludźmi, którzy nie liczą się z wydawaniem firmowej kasy..Mysle, ze gdyby rozsadniej byly wydawane pieniazki w tej firmie,nie byłoby dzisiaj takiego problemu jak zwolnienia czy cięcia pensji pracownikom,a na pewno nie tak szybko jak moze sie to stać...3mam kciuki za firmę Martex!Może ta sytuacja wplynie na rozsadniejsze decyzje w przyszlosci..Powodzenia!
    Bodzio

27.03.2020 21:50

Jakość żelaza poznaje się w czasie kucia, jakość konia w czasie jazdy. ........Miło nie miło, ciągnij, siwa kobyło!
    Weni

24.03.2020 20:58

Kim zdaniem powinno w tym czasie wprowadzić inne zmiany jak na prawdę zależy pracodawcy na zdrowiu pracowników , ograniczyć pracę pracowników 2 zmianowych na magazynie do godziny 18 a nie do 22 z innych działów zrobić jedną zmianę na czas epidemii korona wirusa niewiem takie jest tylko moje zdanie tak bym to widział, karzde nie uzasadnione siedzenie i czekanie na napływ obowiązków jest tylko narazanoem się niepotrzebnie na zarażenia które przychodzą z zewnątrz.
    Vel Diamond

27.03.2020 05:57

Tu nie chodzi o skracanie czasu pracy poczytaj dokładnie ,a debilem jesteś ty widocznie skoro nie umiesz powstrzymać nerwów na wodzy a może masz jakieś wakacje już zaplanowane pozdrawiam .
    Weni

27.03.2020 05:59

Podaj ty przyjdę do ciebie i porozmawiamy.
    Covind 19

17.03.2020 08:48

Pracownicy są przerażeni, na wejściu badają nas termometrem( który (usunięte przez administratora) nie działa prawidlowo) potrafi pokazac pracownikowi temperature 34,5 C. Kierownictwo nie reaguje na nasze proźby oraz obawy, brak dezynfekcji, tłok na magazynie oraz w szatni, brak podstawowych środków antybakteryjnych. Pracodawca powinien mieć świadomość o odpowiedzialności która bierze za swoich pracowników A także ich bliskich narażając ich na zarażenia się. Kierowcy z zewnatrz chodza po magazynie bez żadnej dezynfekcji. Zakład czeka na to, aż ktoś się zarazi i dopiero wtedy, gdy wszyscy ludzie będą już chorzy postanowią zamknąć oddział. Całkowity brak odpowiedzialności pracodawcy.
    Covid19

13.03.2020 21:02

Cześć, czy wprowadzono jakieś restrykcje z powodu koronawirusa? Magazyn pracuje? Biuro pracuje? Wiele firm przecież teraz zamykają...
    Albert

14.03.2020 20:06

Z tego co mi wiadomo biura ,sklep pracuja zdalnie. Magazyn oczywiscie normalnie..Tyle w temacie...
    Virus

16.03.2020 22:32

Biurowiec zdalnie z domu pracuje sklep i magazyn ma robić bo kasa musi się zgadzać i niech chorują zero dezynfekcji.

16.02.2020 13:01

Silny gabaryty

17.02.2020 00:08

Dlatego że masz nosić akumulatory do 75tki, bez marudzenia mi tu trzy tony na łeb do przerwy
    Kierowca okolice Jastrzębia

17.12.2019 15:51

Proszę zrobić coś z tym kierowcą kręci się w Okolicach Jastrzębia w stronę Czech biały duży bus. Wyprzedzanie na 3 - ciego i notoryczne przekraczanie prędkości doprowadzi kiedyś do wypadku i będzie. Taki wysoki blondynek z dziwnym wyrazem twarzy.
    Karlus

09.02.2020 23:21

To ten nie dorobiony Maciek?
    Expo

19.01.2020 11:04

Czy może ktoś wyrazić opinie o dziale eksportu? Jak wygląda praca / zarobki ?
    Expo

20.01.2020 21:44

Dziękuję za odpowiedź. Płaca jest wyliczana z zarobionej marży, obrotu? Czy też stała plus dodatki?
    Export

30.01.2020 20:51

Witam, czy ktoś może wypowiedzieć się w tym temacie?
    cycaty

29.01.2020 17:05

Mi się podoba ta praca ze względu na przystojnych chlopaków.
    nie Garbaty anioł

29.01.2020 15:21

Pracowałem 3 lata na pakowaniu gabarytów praca jak praca ciężka ale stabilna ,mało płatna ale do „dziesiątego „starczało 3200brutto po 3 latach przerzucaniu złomu to tyle co nowym /sezonowym pracownikom z Ukrainy . (Do których nic nie mam ) Mam za to żal do Martexu , że: 1. Każdego pracownika traktują jak potencjalnego złodzieja zamiast zainwestować w ochronę swego mienia wolą gnębić pracownik zakazami wnoszenia telefonu , jedzenia , papierosów ,herbaty ,kawy itp. Nawet nie ma gorącej kranowy bo są tylko dwa dystrybutory podłączone do kanalizacji na 100/150 osób . JEDYNE CO SIĘ WNOSI TO CORAZ WIĘKSZEGO GARBA OD PODNOSZENIA TEGO 30/40/A NAWET 50 KG złomu. 2 .Wyliczają każdą sekundę przerwy , którą spędza się w 50% na wyciąganiu wszystkiego metalowego co ma się w kieszeni (nawet papierosów czy gum bo mają sreberko !) Potem kolejka do mikrofali ,zlewu, szatni, bo trzeba odłożyć telefon papierosy i wszystko co zawiera metal albo folie aluminiowa .Można wnieść tylko CIAŁO POZBAWIONE GODNOŚCI I CORAZ WIEKSZY GARB . 3. Mój były przełożony pan P . SZE*Ja (usunięte przez administratora) każdy na Martexie to wie i potwierdzi moje słowa. 4. Nakaz pracy w sobotę w zamian za wolny dzień w środku tygodnia . 5 .Brak socjalu ,gruszy , czy szacunku dla pracowników . Jak masz dzieci to na świętą dostaniesz paczkę nie ze słodyczami ale z zakazem robienia nadgodzin . 6. Brak dodatku za starz pracy . Często nowy pracownik ma taką sama stawkę jak ten stary różni ich od siebie tylko doświadczenie i duży GARB po tym poznajemy doświadczonego pracownia , jakim jest np. Roki . CDN

17.01.2020 16:54

Czy pracodawca MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
    Młody Owoc Morza

21.01.2020 08:57

Oczywiście że motywuje, tylko że wyznaje trochę inną definicję tego słowa. 250 zł brutto na Boże Narodzenie i to w sumie wszystko, brak wczasów pod gruszą, paczek dla dzieci czy innych dodatków. Jest jeszcze jednorazowe 100 zł na głowę na imprezie integracyjnej i kosmiczne 200 zł brutto podwyżki (jeżeli w ogóle bedzie)
    Rozporek

27.01.2020 13:37

Mnie zmotywował do zmiany pracy, dzięki Andrzej!
    Andrew

23.09.2018 11:08

A jak wygląda obecnie sytuacja w Rybniku?Czy jest może szansa zatrudnić się jako operator wózka widłowego? Jak wyglądają zarobki? Z góry dziękuję za pomoc.
    Gregor

23.01.2020 20:54

Złóż CV jak będę potrzebowali to się wszystkiego dowiesz
    Lallalaj

24.01.2020 23:03

Co ? Na wózek w Rybniku ? Jak oni nawet towar zbierają na drabinie :)
    Aniołek

11.12.2019 23:34

Martex Rybnik... Temat rzeka... Góra(ludzie bióra) ma swoje prawa, zarobki, upominki.. Inaczej jest z magazynem, zwrotami, kierowcami, reklamacjami,.. My jesteśmy szczurami, nam się nic nie należy, a człowiek który ma "najwięcej" do powiedzenia dostał białe Audi od szefa i gość...Niech popracuje na magazynie i przeżyje za to (usunięte przez administratora) wynagrodzenie, i wtedy możemy dyskutować... Pozdrawiam..
    Vel Diamond

01.01.2020 10:42

My gadu a ty się wyrażasz z jakąś DG a tu nie sprawa o tym oddziale, a wam (usunięte przez administratora) ściska i się piętnujecie między wypowiedzi z innego oddziału jakimiś przytakowaniem ,lizaniem d...a ,co to (usunięte przez administratora) biurowiec jak ci się niepodoba to sam (usunięte przez administratora) tu piszą ludzie nie po to że praca be tylko że co poniektórzy, lubią ta pracę i są niezadowoleni z pensji wynagrodzenia za wykonywaną pracę , tobie dobrze pra wystarczy poczytać że zrozumieniem . Do siego roku 2020.

18.01.2020 20:30

Chyba cię bzi pozbierać to mogę wiesz co.
    Koleś

18.01.2020 17:27

Człowiek (usunięte przez administratora) w pocie czoła pod sufitem albo w mrozie jak rampy otworzą ,a na nowy rok proponują mu 200zl .. a Ci co wala w (usunięte przez administratora) dostają tyle samo... albo dostawcy którzy jeżdżą po hali z telefonami i nikt im nie zwróci uwagi tez maja taka sama podwyżkę ... każdy Z kierowników ma to w (usunięte przez administratora) .... nie opłaca się tu wykazywać !!!!! Nic tylko zrobić strajk żony zobaczyli ze to dzięki nam stać ich na służbowe samochody i samoloty !!!! 200 zł to psy w schronisku dostają na nowy rok !!!!!! Taktują nas jak śmieci !!!!!!!!
    SFRUSTROWANY PRACOWNIK

17.01.2020 23:26

Tak na wstępie, praca ciężka, zarobki marne !!! Prezes skąpi każdej złotówki dla pracowników, w zasadzie pracowników uważa za bandę nieudaczników ! O dodatku socjalnym można zapomnieć, dodatek za niechorowanie ?, nie ma czegoś takiego w Martex'ie !! Nadgodzin brak a wiele osób to właśnie trzyma w tej firmie !! Zero jakiejkolwiek oceny pracownika, nie liczy się to co kto potrafi tylko wszyscy są zebrani do przysłowiowego "wora" i tak samo oceniani a co za tym idzie ? Wszystkim po 200 !!! Nikt nie zwraca uwagi jakim pracownik potrafi operować sprzętem, co potrafi wykonać w systemie czy jak wykonuje powierzoną mu pracę !! Firma bardzo dobrze się rozwija na rynku a ludziom dalej nie dadzą zarobić !!! A tak na marginesie... Skoro firma nie przynosi dobrych przychodów aby podnieść pensję pracownikom to dlaczego tak prężnie otwierają się nowe oddziały, firmę stać na utrzymanie zewnętrznych magazynów, magazyn centralny aż pęka w szwach bo tyle towaru. Tylko widać tych czekających klientów oczekujących na towar, codziennie jest wysyłane kilkadziesiąt ciężarówek nie licząc w tym kurierów i odbiorów własnych !! Pieniążki na firmowe Skody i Audi się znalazły ale co tam... Pracownik ma tylko ciężko pracować i nic się nie odzywać !!! LUDZIE MY TEŻ CHCEMY GODNIE ŻYĆ !!!
    Robol

14.01.2020 23:13

Martex w pigułce to CIĘŻKA PRACA MARNA PŁACA. CIĘŻKA PRACA czyli ciągłe dźwiganie : Akumulatorów, resorów , felg , opon , tarcz , bębnów, sprzęgieł itp. itd . Ręczny rozładunek kontenerów wyżej wymienionych części I TO WSZYSTKO CZĘŚCI DO TIRÓW !!!!!!! . MARNA PŁACA czyli najmniejsza stawka magazynowa na śląsku (nie adekwatna to ciężkiej fizycznej pracy.) BRAK SOCJALU czyli : brak gruszy , brak dodatkowej primi na święta np: wielkanocne , KADRY TYLKO PATRZĄ JAK ZABRAĆ PRACOWNIKOWI . np : zabierają polowe premi za jeden dzień l4 bo ktoś był u dentysty (Prezesa z Dyrektorem pewnie stać na wizyty u dentysty w sobotę czy niedziela ale nie magazyniera który zarobi 2500 neto z połowa premi.) Kadry zabieraja premie nawet za Urlop na Żądanie. NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE .
    Palarnia martex

15.01.2020 10:14

To się zwolnij :)
    Fifa master

15.01.2020 11:11

Ja również proponowałbym się zwolnić, za parę tygodni będzie 16 ukraińców na twoje miejsce
    KAS CBA CBŚ ABW

23.12.2019 17:38

panie zet i panie a karuzela podatkowa to (usunięte przez administratora) vat nie palcie faktur dopuściliście do upadku wiele spółek a wasze powiązania biznesowe pokrywa czarna chmura i nie kasujcie tego bo słuzby wiedzą o was jesteście przestepcami wesołych swiąt

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MARTEX LOGISTICS?

Kontakt - MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.

Sosnowa 7 44-203 Rybnik

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
    Podajnik

10.12.2019 15:12

Premia na święta jak zawsze śmieszna bo czasami zwykłe miesiące wychodziły lepiej ale tutaj już trzeba przyzwyczaić się do braku jakiegokolwiek socjalu bo mydlenie oczu jakimiś imprezami nic nie daje a myślę że większość z tych ludzi wolałoby dostać jakikolwiek pieniądz do ręki niż schlać się za darmo. Dodatkowo wprowadzony zakaz nadgodzin na miesiąc grudzień tą premię świąteczną całkowicie niweluje bo nawet jak ktoś chce dorobić to niestety nie może i musi się już spodziewać słabej wypłaty w styczniu ale trzeba przecież sobie ją jakoś odbić kosztem pracowników. Są oczywiście wyjątki bo niektórzy mogą zostać i nie ma w tym żadnego problemu ale podobno jesteśmy taką jednością i wszyscy jesteśmy traktowani tak samo. To tyle jeśli chodzi o miesiąc grudzin. Pozdrawiam wszystkich pracowników bo jedyne co pozostało pozytywnego w tej firmie to atmosfera między nimi.

11.12.2019 07:05

Dokładnie kolego tak jak piszesz, pieniądze są nie kiedy wydawane na nie potrzebne rzeczy które mogły by być dodatkiem dla tak zwanych pracowników tyłu , odnośnie ostatnich rozmów znów cisza, wielkie zebrania i wielkie (usunięte przez administratora) co ile czekamy, ile dać żeby nie dać za dużo ,nie dzieje się dobrze . Czekamy
    Pracownik lidla

20.02.2018 15:51

Tu macie cos dla porownania: Z informacji, do których dotarliśmy wynika, że pracownicy Lidla będą zarabiać od 2800 zł do 3550 zł brutto czyli o 250 zł więcej niż przed rokiem. Taką pensję dostaną już przy podpisywaniu pierwszej umowy. Po roku zatrudnienia niemiecki pracodawca gwarantuje wzrost płacy do poziomu 2950-3750 zł brutto, a po dwóch latach od 3150 do 4050 zł brutto. Sieć zaznacza, że poziom wynagrodzenia różni się w zależności od lokalizacji sklepu oraz związanych z nią kosztów życia. Przypomina także, że pracownicy mogą liczyć na bezpłatną opiekę medyczną, paczki świąteczne, bony okolicznościowe oraz wyprawki dla pierwszoklasistów. Przypomnijmy. Ostatnie podwyżki w Lidlu były w marcu ubiegłego roku. Pensja początkującego pracownika wynosiła wówczas 2550-3300 zł brutto, po roku można było liczyć na zarobki w przedziale 2750-3500 zł brutto a po dwóch latach wynagrodzenie wzrastało nawet do 3800 zł brutto Moze pracodawca otworzy oczy zanim wszyscy sie zwolnia. Pozdrawiam
    Dorota

27.01.2019 21:20

7 dni w tyg to ty powinienes (usunięte przez administratora) pajacu.
    kapral75

10.11.2019 01:03

(usunięte przez administratora) rynek pracy jest pelny
    MłodyDG

08.08.2019 15:07

Witam serdecznie .. Jeśli chodzi o oddział w Dąbrowie Górniczej to powiem szczerze te warunki to pod mostem są lepsze ... Ludzie są spoko ale oni rodziny nie wykarmią za nikogo , powiem tak jeśli po roku comiesięczne zebrania bo nie da się tego nazwać rozmowa o podwyżkę ludzie są odsłani z kwitkiem a potem dostaje się te ostatnie grosze od Pana Prezesa w wysokości 200 brutto to jest śmiech na sali.. Każdy zarabia inaczej pakujące osoby potrafią zarabiać tyle co osoba która zwozi lub więcej niż osoba na wysyłkach. .. to jest kpina. System jaki panuje i warunki wózki się rozpadają co chwile ktorys nie działa nie hamują nie posiadają blokad od baterii i wiele innych czynników które można wymieniac na niekorzysc tego oddziału ... JEDYNYM i wyłącznie jednym plusem tej pracy jest atmosfera i ludzie nic więcej. Naprawdę jeśli Pan Grzegorz kiedyś to przeczyta mimo iż się zwolnie to prosba wielka za chłopaków którzy każdego dnia tam muszą być. Proszę wziąć im się za przysłowiową (usunięte przez administratora) bo to jest tragiczne podejście do pracownika nie istnieje ... Dzikuje za uwagę . Pozdrawiam.
    MlodyDG

09.08.2019 09:52

Tak właśnie wygląda mydlenie oczu każdemu nowemu który tam przychodzi. Po ponad dwóch latach jestem w stanie mieć swoje zdanie bo wiele widziałem. Niestety ale realia są jakie są. Polecam wziąć średnia wypłatę brutto pracownika z tego magazynu i przeżyć miesiąc :) pozdrawam.
    kapral75

10.11.2019 00:55

te opinie pisza gowniarze .Super robota .Grzegorz fajny gosc.
    Tymek

31.10.2019 18:16

Witam.Czy slyszeliscie juz moze o tzw premiach Świątecznych w tym roku?Standardowo śmieszne 200zl czy moze jakies pozytywne zaskoczenie...?Ciekawe jak będzie z podwyzkami na przelomie roku, bo dochodzą głosy z różnych oddziałów, ze kazdy pracownik moze liczyć na 500zl brutto...Zobaczymy co z tego wyniknie. Szczerze mówiąc, wątpię by tak właśnie bylo, ale słuchając Pana Andrzeja P.na targach o tymi ile firma zarobila w ostatnim czasie mozemy sie wkoncu pozytywnie zaskoczyć...Czekamy z niecierpliwością co przyniesie nam przyszłość...

03.11.2019 12:47

Oj czekamy czekamy, już bardzo długo tylko chyba zarobki z innych oddziałów nie są zależne od centrali tylko od prowadzacych dany oddział to oni zatrudniają pod siebie swoich pracowników.
    Ciekawy

27.10.2019 19:35

Panowie mam pytanie odnośnie Martex O/Kielce.jak zarobki ,atmosfera pracy itp
    MaxModel

25.10.2019 21:08

Pracownicy uśmiechnięci od ucha do ucha. Atmosfera przyjazna, wręcz rodzinna. Osoba wykonująca swoję obowiązki w sposób rzetelny może liczyć na docenienie ze strony kierownictwa i darmową kawę. Stawki konkurencyjne jak nie wyższe. Socjal? Ba! Same benefity. Każdy pracownik jest traktowany z szacunkiem. Jeżeli przyjdzie komuś podnieść jakiś ciężki przedmiot (bęben hamulcowy, resor, bądź sprzęgło itp.) oczywiście może chwilę odpocząć i zajrzeć w telefon. Firma zadbała o to, żeby na hali był dobry zasięg sieci komórkowej. Wszyscy już z entuzjazmem rozmawiają o świątecznej premii, dzięki której nie muszą się martwić o kolacje wigilijną. Nie ma się co dziwić, że są takie warunkiem skoro firma tak dobrze prosperuje. Jest tylko jeden minus z tego co napisałem wyżej. Tylko jeden malutki minus, ale przy takim stanie rzeczy nie istotny - to wszystko to nieprawda. Dziękuję za uwagę.
    Waldi

20.10.2019 17:17

Czy firma poszukuje aktualnie pracowników. Jak jest w firmie.
    daun'emki

24.10.2019 07:40

firma ZAWSZE poszukuje solidnych pracowników, praca ciężka ale stabilna (chyba że grasz w FIFE)
    Dziadek Mróz

30.09.2019 21:32

1. Brak socjalu w firmie Martex 2. Słabe premie 3. Praca w niedzielę za 50% 4. Za mało wózków dla pracowników Nie polecam firmy Martex robiłem troche i żałuje. Pozdrawiam.
    Pepco

07.09.2019 12:52

Jeżeli macie dość tego (usunięte przez administratora) gdzie nie szanują dobrych pracowników, zapraszam do pepco :) stawka poszła do góry i jest wyższa niż w martexie po 5 latach stażu. Pełny socjal, absencja i podejście do normalnych pracowników. W martexie raczej socjal nie zobaczycie, mydla tylko oczy :) polecam złożyć cv i udać się na rozmowę jeżeli ktoś nie wierzy.

10.09.2019 19:50

Pewnie że tylko na obiecaniu się kończy, o socjalu coś wspominali kiedyś ehh i cisza chociaż o tym się gada,przekazuje różnego rodzaju przekazem i tak nas nie słucha,według mnie liczą się inni, inne działy ale należy pamiętać że dzięki naszym staraniom cała ta maszyna pracuje.
    pp

15.09.2019 18:53

witam jeleni z martexu, kręgosłupy jeszcze macie? pamietajcie dobrze mają tylko ci przy komputerach i szwagier marcina. cała reszta ma zapieniczać żeby regały płonęły na to żeby oni mieli dobrze bo muszą żyć na poziomie nie tak jak wy i oczywiście trzeba cały rybnik utrzymać wiecie ile to jest kasy. ruchy tam bo prezes syna na studia wysyła a to kosztuje. pozdro jelonki ;)
    Młody

29.07.2019 20:48

Powiem szczerze, że praca w Martexie nie jest zła. Jeśli chodzi o atmosferę to jedna z lepszych firm w jakich pracowałem A było ich kilka...Jeśli chodzi o zarobki na niższych stanowiskach to myślę, że juz nie jest tak dobrze...Nasze szefostwo powinno pomyśleć nad podwyzkami, bo jesli słyszę, ze chłopak pracuje na magazynie 8 lat i zarabia 2700zl netto to naprawdę boli..Szanowny Panie Grzegorzu oraz reszta wspólników, docencie proszę pracę tych chłopaków, którzy odwalaja za tych z góry czarną robotę...Spójrzcie proszę na tych nizej..My tez chcemy godnie zarabiać...Myślę, ze 3000zl netto bez nadgodzin naprawdę nie wyrzadzi żadnej krzywdy naszej firmie A ułatwi zycie niejednemu ....Na targach slyszelismy o ogromnych obrotach naszej firmy..Dlaczego pracownicy niższego szczebla tego nie odczuli...W styczniu dostalismy 200zl brutto podwyzki...To naprawdę kropla tego co kazdy z nas mógłby dostać..Szanowny Panie Grzegorzu, proszę otworzyć oczy zanim będzie za późno...
    PP

30.07.2019 23:19

Pamiętaj o WIDEŁKACH :dddddd bo moje są w ogródku :)

17.07.2019 21:16

W tej całej układance najlepsze jest to że to co było obiecane nie zostało spełnione gdzie są podwyżki ,nadgodziny, nie mówiąc już o sobotach za które jest wolne gdzie w innych zakładach tego niema ,nie chce słyszeć odpowiedzi to idź gdzie indziej , nie mówiąc o minutach które w skali miesiąca dają ładnych parę godzin które również nie są wyplacane, a naszym zdaniem powinny. Praca naprawdę jest dobra trzeba chwalić ale trzeba wyjść do pracownika i pokazać że mu na nim zależy .
    XyZ

29.07.2019 19:43

Zgadzam się z Tobą baku. To wszystko prawda...Pan Grzegorz oraz wspólnicy ciągle myślą, że 3000zł netto to ogromne pieniądze...Niestety to juz nie te czasy...Dzisiaj takie pieniążki człowiek dostanie juz praktycznie wszędzie...Mam nadzieję, że w najbliższym czasie coś ruszy do przodu,bo jeśli nie to z tego co wiem szykuje się fala zwolnień ...Szanowny szefie proszę docenić wkońcu ludzi ,którzy odwalaja czarną robotę, bo bez nich Ci,którzy siedzą wyżej nic nie zrobią...Proszę spojrzeć na chłopaków z magazynu...
    pp

30.07.2019 02:14

ruchy tam nadgodziny trzaskac kazda sobota bez marudzenia mi tu aż Wam na tych gabarytach pręgierze pierd...ą / pozdrawiam pupili siema nara :P
    Dorota

27.07.2019 08:54

Siema. Jak tam w firmie?? Zmienilo sie cos?? Zapora juz zwolnili razem Halina??

21.12.2018 03:06

A do buzi chcesz Filip dostac???Podjedz na dostawy to dostaniesz od wszystkich chlopakow:-P
    Frank

23.12.2018 09:15

Kolejny internetowy napinacz. Mocny z kolegami

11.12.2018 17:40

Witam Panowie. W tym roku ile na swieta w martexie daja znowu ze 150zl buhahaha
    Mika

12.12.2018 13:02

A ty co ? Dalej biedny ? :D
    Filip

17.12.2018 14:27

Gó w no cię to obchodzi.
    Trzymajacy Stołek

11.12.2018 05:33

firma niedorozwój koniec. Moje sugestie dla MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.: Sz. P. Prezesie. zamienić piekarzy, kucharzy, hotelarzy nauczycieli W-Fu itp hołotę na wyszkolonych kierunkowo (studia techniczne/ mechanika ) zarządzających ludzi z zewnątrz. podstawa Waszego bytu na rynku
    Akuku:-)

27.10.2018 18:19

Pracy nie polecam absolutnie nikomu w Martex, słaba kasa, duża odpowiedzialność, czepiają się o wszystko co się da (kierownictwo), non stop jesteś nagrywany na kamerach (jesteś brany za potencjalnego złodzieja), masz robić dużo i szybko byle by norma była 100%, nikogo nie obchodzi to że nie dajesz rady. Zakaz wnoszenia telefonów!!!!
    G

07.12.2018 09:36

Z ciebie to ewidentnie frustrat bez perspektyw. Dałeś tylko dowód swojej aroganckiej niewiedzy swojemu przedmówcy. Brawo.
    Na odp.G

07.12.2018 17:43

Od razu widać że przedmówca pracuje w pionie wyżej i na polepszeniu warunków bytowych mu nie zależy

03.08.2018 21:40

Dobrze koksik piszesz taka jest prawda. Jeszcze trzepiaja sie zeby robic w kaskach w takie upaly. Przepisy BhP maja gdzies.Masz tylko zapierniczac i nic wiecej. A jeszcze chlopaki z dostaw musza tyle kontynerow rozladowywac a w puszce min 35°.Nic sobie z tego nie robia najwzniejsze ze u nich kasa sie zgadza. Trzeba cos z tym zrobic. Naslac PIP albo inspekcje z BHP.
    Case IH

25.08.2018 12:54

Chcesz pracować bez kasku to przenieś się do Michała na Zagórską. Będziesz na rozładunkach tyrał bez przerwy.
    a

06.12.2018 09:58

no pracy u michała to bym nie polecał nawet bez kasku

27.11.2018 06:25

Co tam Panowie slychac w Martexie?? Napewno nic sie nie zmienilo dalej (usunięte przez administratora) na kolkach. Wole zapytac zeby nie bylo. Ludzie nowi przychodza czy lipa??
    Akuku:-)

27.10.2018 18:14

Pracy nie polecam absolutnie nikomu w Martex DG, słaba kasa, duża odpowiedzialność, czepiają się o wszystko co się da (kierownictwo), non stop jesteś nagrywany na kamerach (jesteś brany za potencjalnego złodzieja), masz robić dużo i szybko byle by norma była 100%, nikogo nie obchodzi to że nie dajesz rady. Zakaz wnoszenia telefonu!!!!
    koksik z siłownii

28.09.2018 17:19

Witam. Na magazynie w D.G. w bardzo latwy sposob szefostwo pozbywa sie dobrych pracownikow. Co chwile ktos odchodzi komu zalezy na pracy ale nikt tego nie umie docenic przez swoje chore regulaminy i nie tylko. Ciekawe kiedy przejza na oczy ze cos jest nie tak. Ludzi caly czas brakuje a zachowuja sie jakby nic sie dzialo. Obudzcie sie w koncu bo za chwile coraz wiecej ludzi bedzie odchodzilo. Myslicie ze pieniadze zalatwia wszystko ale to jest nie prawda. Jezeli ktos ma odejsc to odejdzie. Pozdrawiam wysylki:-)

Zostaw merytoryczną opinię o MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.