MARTEX LOGISTICS

• Łyżki
  • Pieczew
  • Brudzeń

3. Opinie o pracodawcach Rybnik
  5. Opinie o MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.

Opinie o MARTEX LOGISTICS Rybnik

Nie przegap nowości o MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.!

Krzyś

04.03.2022 06:43

Dajcie w końcu spokój z tymi kwiatami! To nie ja je kupiłem. Dziewczyny pracujące w Martexie się złożyły i kupiły w moim imieniu, żeby zrobić mi na złość. Nie lubią mnie.
    Olenka

05.03.2022 07:43

Krzysztof nie kłam! Mi mówiłeś coś innego :( w poniedziałek musimy poważnie o nas porozmawiać
    MALEŃKA

07.03.2022 23:16

Krzysiu nikt nie lub konfidentów :)
    SUZI

27.02.2022 18:47

podobno na 30 lat martexu wprowadzili promocje.do kazdej ZAROWki doklada bukiet roz. po odbior kwiatow zglaszac sie do Krzysztofa aka LOVER BOY
    Janek

27.12.2021 20:57

Od dnia 1 stycznia 2022 r. ustala się minimalne wynagrodzenie za pracę w wysokości 3010 zł. Natomiast § 2 rozporządzenia ustala, że od dnia 1 stycznia 2022 r. ustala się minimalną stawkę godzinową w wysokości 19,70 zł.
    Zimny

17.02.2022 03:08

Przeciez masz więcej, zapraszam do biura, zaproponujemy mniejsze wynagrodzenie :)
    Olenka

16.02.2022 00:00

Dzięki Krzysiu za kwiaty, ale następnym razem wręcz je osobiście, mój chłopak widział, narobiłeś mi przypału…
    Coo

16.02.2022 20:37

Który Krzysiek jest takim debilem i zamawia kwiaty do firmy zamiast je wręczyć osobiście?
    SR Logistics

16.12.2021 10:53

Mamy pytanie czy Martex ma swoje pojazdy do transportu towaru, czy zatrudnia zewnętrzne firmy transportowe?
    Z

17.12.2021 01:37

Ma swoje :)
    SR Logistics

22.12.2021 22:57

A jak transportuje towar między oddziałami? Swoim czy zewnętrznym transportem ?
    Nowy Ład

22.11.2021 00:52

Usuwają komentarze i czynią szkody na mieniu. Nagrane na monitoringu kierowcę.
    Sjergiej

09.12.2021 08:42

A ja wspominam miło pracę w Martex Pieniądze zawsze na czas, małe ale były. Była to szkoła dla mnie jak inni pracują trudno. Kierownik pomagał i podpowiadał.
    Drewno

16.11.2021 14:57

Czy ktoś (usunięte przez administratora) mógłby w końcu zrobić porządek z tym drzewem i syfem w 21 regale? Ostatnio zbierając prawie wbiłem sobie gwóźdź, bo ludzie (usunięte przez administratora) urządzili tam jakiś schowek na drzewo z palet.. tam jest więcej drzewa niż towaru. No ja (usunięte przez administratora)

25.10.2021 16:25

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.?
    Xzc

01.11.2021 12:59

Podobno jeden gość ma, i dostał stanowisko kierownicze, wiec uważajcie jak odpowiadacie
    Zxc

01.11.2021 23:51

Ale tylko 5 lat i może Martex się zawalić.. albo jeszcze 5 lat, bo przecież teraz są trudne czasy

02.10.2021 17:05

W firmie atmosfera bardzo fajna mimo krytycznych komentarzy jestem bardzo zadowolony. Pieniądze zawsze na czas. Kierownik bardzo wyrozumiały nawet jeśli coś Tobie się nie uda to podpowiedzą oraz pomogą. Więc jeśli będą potrzebowali pracowników warto mieć złożone CV. Jeśli chodzi o zarobki to są średnie Polecam

08.07.2021 11:01

Co wchodzi w socjal MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.?
    SocjalMan

15.07.2021 08:45

200 zł na karpia, chyba że się coś zmieniło, ale w tej firmie? raczej nie
    Wszechstronny

04.05.2021 01:46

Jako były/teraźniejszy/przyszły pracownik (zresztą nie to jest ważne) pozwolę sobie odnieść się do kilku kwestii / sytuacji, oraz odpowiedzieć na kilka sytuacji. UWAGA!!! Długie. Cytat (...) nie podobało Ci się to, jak ciężka fizycznie jest tam praca.(...) Z perspektywy czasu mogę napisać że praca jest za ciężka na niektórych sektorach/ stanowiskach. Zakład powinien odwiedzić BHP-owiec z prawdziwego zdarzenia i to nie wojewódzki tylko stołeczny. Poza tym dla wiadomości "decydentów" przepisy BHP działają w obie strony. Jeżeli Pan A.M. potrafi zabrać premie np. za brak kasku czy za błędy które potrafią być nie do udowodnienia ( dopisanie z du** np. dlatego że za dużo w tym m-cu zarobi, nie wspominając że kilku pracowników spisuje sobie zbierane indeksy i przez 3 m-ce z rzędu jakoś przypadkiem miało zaniżone statystyki a w odpowiedzi usłyszeli ze to błąd systemu bla bla bla) to dlaczego ma np. dodatki i profity za to ze udało się "podnieść wydajność/sprzedaż" w danym miesiącu/kwartale. Przykład 1 Na "gabarytach" dźwiganie" akumulatorów/opon/zestawów sprzęgieł/resorów (rekord to 12-piórowy - waga 96 kg) w jedną osobę (bo to musi wyjechać za 30 min, a nie mogę ci nikogo dać do pomocy bo nie ma ludzi) Przykład 2 Antresola. Niby 4 oddzielne sektory A,B,C,D przewidziane po 1 osobie na sektor, ale w większości 70% musi wszystkie obsłużyć 1 osoba, bo oczywiście nie ma ludzi. Nie dość ze tam jest "półmaraton" na dniówkę, to w rozmowie z pracownikami okazało się że dochodziło do sytuacji że robili od 200 do 300 Kilometrów na miesiąc (tak kilometrów w miesiącu na piechotę). Na prośbę o zmianę sektora (na tzw. piesek, ambona) na jakiś czas ze względu na ogólne zmęczenie itd. dochodziło do (usłyszanej osobiście) odpowiedzi typu "Nie narzekaj, schudniesz trochę" lub " ... a Tobie co ku*** znowu nie pasuje". To dopiero "rozgrzewka" przed tekstami jakie potrafią wypowiedzieć "decydenci" przed końcem zmiany. ( np. "Gdzie wy (usunięte przez administratora) już wychodzicie jak jest jeszcze tyle do zbierania" lub "Co wy odpier******* jak jeszcze tyle zostało do spakowania") Jednym słowem kultura co niektórych to (usunięte przez administratora) i jeszcze 2 metry mułu. Cytat (...) jak wyglądała płaca za tego typu pracę? Była adekwatna do trudności fizycznych(...) Trudności fizyczne to jedno ale żadna płaca nie jest adekwatna za to co się w większości słyszy od przełożonych. Poza tym obliczanie czasu pracy tylko wtedy gdy jest wygodnie dla pracodawcy. W rozliczeniu miesięcznym jak się spóźniłeś/za długo byłeś na przerwie/wyjścia na papierosa itd. to potrawią ci odliczyć dniówkę ( rekord to około 10 godzin do odrobienia). A jak jesteś trochę wcześniej i wychodzisz trochę później (słyszałem że np w ciągu miesiąca uzbiera się od 3 do 5 godzin ) to nikt tego nie widzi i jak sam chcesz sobie "odebrać bo i tak ci nie zapłacą" to słyszysz coś w stylu " no chyba cię poje****" lub " ale dniówka trwa pełne 8 godzin". W ogólnym podsumowaniu myślę że powinno być coś takiego jak rotacja wszystkich pracowników pomiędzy wszystkimi działami magazynowanie/zbieranie/pakowanie/wysyłka i to powtarzam WSZYSTKICH pracowników bez jakiegokolwiek wyjątku. Wtedy była by różnorodność zadań/obowiązków a nie tak jak jest teraz że jak ktoś się "przyklei" do wózka czy sztaplarki to już tak zostaje na stałe.
    Kilo

25.06.2021 23:27

Faktycznie robisz, gdzie indziej biorąc pod uwagę chłopaków że zwrotów obserwując ich , to mają we 4 na wszystkie oddziały to mają jeden wielki sajgon od zwrotów po te złomy co robią w rzeczywistości co nawet nie wiem bo tylko obserwuję dziwię się że to jeszcze tam hula i chłopaki mają nerwy do tego wszystkiego być może to się zmieni .
    Gal

02.07.2021 00:37

To niech się zwolnią. Widocznie nie jest im ciężko jak wszystko wyjeżdża
    Forfiter

07.06.2021 22:26

Gdyby ktoś pytał jaki jest "socjal" w tej firmie, to odpowiedź jest prosta. ZEROWY. Nie ma nic, a jedyną namiastkę socjalu jaka była: "Multisport" zabrali ze względu na pandemię i mimo że w innych firmach Multisport już działa normalnie, tak w Martexie nawet tego oddać nie zamierzają, bo przecież można na tym przyoszczędzić, wszak nie jest to niezbędne pracownikom. Po co Ci Multisport, siłownia, basen? Podźwigaj sobie akumulatory na magazynie, albo pobiegaj na antresoli xD. A premie kwartalne? Echo.. Nie było tematu, najlepiej jak wszyscy zapomną, przecież "obroty są za słabe" żeby można było w ogóle myśleć o takich rarytasach.
    niewazne

11.06.2021 01:04

Spokojnie jest coraz cieplej więc tylko patrzeć jak przed halą postawią kontener lub inne M1 aby można było się przespać pomiędzy dniówkami w tygodniu. Przyjedziesz do pracy w Poniedziałek, pojedziesz do domu w Sobotę. Zaoszczędzona kasa na dojazdach (bilety, paliwo itd.) - potraktuj jako premia. Czekamy jeszcze na "udogodnienia" w postaci wprowadzenia 4-brygadówki lub "system równoważny" (czy jak to się zwie) znany np z Amazona. W końcu antresola to totalna kopia Amazona a w planach jest kolejna antresola tzw. lustrzane odbicie w miejsce alejek około 55 - 59.
    Uwaga!

18.05.2021 06:46

Proszę uważać na oddział z Kielc!!! Pracują tam sami zwyrodnialcy! Ludzie którym nie można ufać! Nie polecam, (usunięte przez administratora) Udlawcie się kłamcy!
    Herman

01.06.2021 01:24

W Kielcach są zwyrodnialcy? Nie byłeś na głównym magazynie.
    Uwaga !!!

19.05.2021 11:19

Martex wzbogaca się na ludzkiej krzywdzie!!!
    Ważne !!!

20.05.2021 23:04

Oddział w Kielcach to (usunięte przez administratora) !!!
    Uwaga!

15.05.2021 11:30

Proszę uważać na oddział w Kielcach. Pracują tam sami (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora). Martex nie jest firmą godną zaufania.
    Ważne!!!

18.05.2021 10:30

Oddział Kielce i pracujący tam wieśniaki to zwykli manipulańci!!!

22.03.2021 09:25

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.?
    KartonKiller

30.03.2021 09:28

ciężka sprawa bo kadra zarządzająca jest dość młoda, ale trafiłeś w dobre czasy, może się coś zwolni przez tego wirusa
    tvb

28.03.2021 09:57

Od kilku lat obserwuję w Rybniku przedstawiciela handlowego bardzo nie kulturalny człowiek. Krzyczy po klientach proszę coś z tym zrobić
    Weni

28.03.2021 18:20

Witam Jakieś szczegółowe dane każdy krzyczy więc o kogo chodzi dokładnie jakaś wskazówka
    Filip

29.03.2021 17:43

Pewnie chodzi o niejakiego szanownego Pana Łukasza P.Najwyzszy czas zmienić gościa jakimś mlodym,kulturalnym chłopakiem.Jak na taką firmę to wizerunek kiepski..
    Roka

18.03.2021 22:50

Ale nikt nie zmusza cie zebys tam pracowal, nie podoba się to (usunięte przez administratora)..
    Szczur

20.03.2021 11:08

Widać prawda boli...Wszystko w temacie...Niestety na Rybniku jest jeden wielki syf...Szkoda,ze żyjemy w tak trudnych czasach,bo mysle ,ze powoli co 2 pracownik poszukalby sobie lepszej roboty a tak trzeba siedzieć cicho i najlepiej udawac,ze wszystko gra...
    Szczur

20.03.2021 11:10

Jeszcze o jednym zapomnialem...Kultura osobista u kolegi naprawdę na wysokim poziomie...(usunięte przez administratora)

15.03.2021 21:06

Generalnie jest w miarę ok, jak człowiek pracuje już dość długo w jednym zakładzie to przywyknie do jego specyfiki. Ogólnie to G.N. w miarę dobrze prowadzi firmę i widać jej rozwój w perspektywie ostatnich kilku lat. Jednak nie ma "róży bez kolcy", a tych kolcy jest niestety coraz więcej. Firma której mottem jest "Zadowolenie każdego klienta jest dla nas najważniejsze." nigdy nie będzie będzie propracownicza. Najważniejsze jest nadstawianie tyłka kolejnym roszczeniowym klientom. Firma która obraca setkami milionów rocznie musi wstrzymać premie na 3 miesiące, żeby ratować się przed upadkiem. Później gdy okazuje się, że wcale tak źle nie było (są wzrosty, otwiera się nowe oddziały, przytula się kasę od rządu) nie ma żadnej rekompensaty za wstrzymane premie. W ciągu trzech miesięcy uzbierało się całkiem sporo pieniędzy, a jedyne co za to dostał pracownik to krótki mail z podziękowaniem za "uratowanie" firmy. Najważniejsze oczywiście są nowe auta dla dyrektorów. Co najgorsze Prezes otoczył się ludźmi którzy nie zawsze działają na korzyść firmy. Grube wpadki są zamiatane pod dywan. Od kiedy firma coraz bardziej staje się korporacją, dla zwykłego pracownika jest coraz gorzej. Komunikacja między poszczególnymi działami/oddziałami leży. Wprowadzony nowy program który miał ułatwić pracę okazał się wielomilionowym potworkiem, który ją tylko utrudnia i wprowadza wiele niepotrzebnych rzeczy. Jedynymi osobami które mają się w miarę dobrze to pracownicy "umysłowi", zwykłe "szczury" magazynowe muszą zadowolić się ochłapami. Można by tu jeszcze wiele pisać o specyfikacji pracy w głównej siedzibie w Rybniku. Przez te kilka lat pracy, widziało się wiele, a jeszcze więcej się słyszało. Gdybym miał oceniać Martex jako pracodawcę to na pewno "kiedyś było lepiej" idealnie tu pasuje. Niestety jest coraz gorzej i nie zanosi się na poprawę. Tak więc zaciskać zęby, robić po cichu swoje i tyle.
    rysi

06.03.2021 11:24

Baku ależ pracowałem tam kilka dobrych lat jako operator jakos trzy lata temu jak zdałem sobie sprawę że ta praca wykańcza teraz pracuje na magazynie ale maxymalna paczka towaru waży max 7kg a nie np 50 czy 100kg jak u was czarnuchy
    Rysi

07.03.2021 13:57

Powiem tak zarabiam na reke 3500 pracuje 5km od Martexu i podnosze paczki max 7kg i premia zawsze zawsze wynosi 600zl nie karają za jakieś błędy jeśli już to za bhp że np rozmawiasz z kimś siedząc na wózku. Bo żeby porozmawiać zejść z wózka trzeba włączyć go grzybem albo z kluczyka to tylko jeden przykład pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MARTEX LOGISTICS?

Kontakt - MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.

Sosnowa 7 44-203 Rybnik

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
    rysi

27.02.2021 12:07

Wredne marudy nikt was tu nie trzyma nie podoba sie za mało płacą to nie płakać mi tu jak dzieci tylko zwolnić się po prostu nie macie odwagi co pacany
    Arek

28.02.2021 23:09

Przyjdź popracuj na magazynie.. będziemy gadać..pozdrawiam

05.03.2021 21:28

Dokładnie przyjdź popracuj trochę, dobrze ci zrobi to na kręgosłup i na twój brzuch misiu z góry .
    Remi

19.02.2021 19:20

Witam.Czy wiecie coś na temat podwyżek w Martexie?Dalej cisza ,nikt nic nie mówi a czas ucieka...We wrześniu otwiera się nowy magazyn przeładowczy w Wodzisławiu Śląskim w którym prace ma znaleźć ok 200 osób. Myślę,ze jeśli nasi przełożeni nie zareaguja wcześnie nt podwyżek to spora część chłopaków sprobuje swoich sil np w inposcie za lepsze pieniazki...Proszę Panie N,Panie P oraz Panie M o lepsze wynagrodzenia dla nas wszystkich zanim bedzie za pozno. Pozdrawiam i czekamy..
    Janusz

21.02.2021 18:36

Sorry ale teraz nie będzie!!!
    Obcy

28.04.2020 22:36

Jakie zarobki sa jako kierowca busa? Nie mowie teraz w czasje epidemi wiadomo ciecia itd, normalna sytuacja jakie sa stawki?
    Tutejszy

12.05.2020 10:32

Po co pytasz jak nie ma przyjęć.
    TLS

21.02.2021 18:24

Stawki za km wahają się w zależności od trasy 1.58 zł netto do 4.47zł netto wszystko zależy o trasy
    Tyson

16.01.2021 10:34

MARTEX Dąbrowa górnicza to totalne (usunięte przez administratora) Nie ma tutaj żadnego socjalu, premie to jakieś nieporozumienie. We wszystkich firmach do okoła już dawno ruszył Multi sport lecz w Martexie prezes jest zbyt skąpy żeby nawet to przywrocic twierdzac ze sa zbyt niskie obroty. Rozumiecie? Zbyt niskie obroty w firmie zajmującej się częściami do aut Ciężarowych które są w ciągłym użytku. Na magazynie pracy opór, otwierają sobie nowe oddziały ale dla pracownika nie ma nic. Poprostu banda złodziei i (usunięte przez administratora) siedzących za biurkiem. Nie pozdrawiam. (usunięte przez administratora) Martex Dąbrowa Górnicza.
    Jaskiniowiec

16.02.2021 08:14

Ja podnosić ciężki kamień ja chcieć duża nagroda. Ci z jaskinia na góra nie podnosić kamień a mieć więcej niż ja. Jak oni nie podnosić kamień oni nie pracować. Ja iść do inne plemię tam też nosić kamień za więcej nagroda. Wy nie znaleść nikogo za mnie wy zejść z jaskinia na górze i sami musieć dźwigać kamień, ja mądra głowa.

16.02.2021 19:17

Dobrze napisane
    Ktoś

08.02.2021 11:49

Moje pytanie dzwonili do mnie o pracę z Martexu w DG. Powiedzieli 25zl/h brutto.( magazynier, wózkowy) - ile faktycznie można wziąć na rękę - jaka jest atmosfera na zmianie - czy pracownik jest wykorzystywany w jakiś sposób? Powiedzcie coś z własnego doświadczenia cxy polecicie czy nie

04.02.2021 18:01

Możemy pracować dużo więcej niż Wy polaczki i zarabiamy też lepiej ???? (usunięte przez administratora)
    PLforUKR

28.01.2021 03:36

Polaczki tylko potrafią narzekać a nie pracować! . Gdyby pracowali, w,, Martexie” sami Ukraińcy ,to by nie było problemu. My Ukraińcy ,możemy robić nawet po 16 h. dziennie! . Dajcie nam tylko lóżka ,to w ,,Martexie,” możemy nawet zamieszkać! , to łatwiejsze niż walka o nasz kraj , nie jesteśmy Tacy durni jak wy Polaczki!.

28.01.2021 21:22

Ojj nieładnie sie tak podszywac pod kolegów z Ukrainy...Szanuję chłopaków z Ukrainy za zaangazowanie.Prawda jest taka ,ze i my i oni chcemy godnie zarabiać.Nasza firmę stać na podwyżki dla pracowników,trzeba tylko sięgnąć do kieszeni...
    zyx

31.01.2021 08:18

chyba kpisz, godnie ? kpina
    FunkyKowal

23.01.2021 22:43

Witam i pozdrawiam, Praca ciężka w porównaniu z i nnymi magazynami , dzwigamy ciężary i nie można poruwnac tego z inną branżą, To nie jest łatwa praca i napewno niie lekka . 500 zł dala ludzi podwyżka to dla firmy co miliony obraca i coraz więcwj ma zysku a ludzie coraz więcej pracy mają to powinen być pryszcz.
    Waldek

18.01.2021 10:01

Witam Czy wiadomo coś na temat podwyżek w naszej firmie czy dalej kończy się tylko na rozmowach, odbił pytanie i ta sama odpowiedź , wszystko idzie do góry czy ktoś patrzy się na to z naszych bosów.
    Albert

19.01.2021 12:47

Z tego co mi wiadomo to nie będzie żadnych podwyżek...Firmy na to nie stać...Słaby obrót...
    Jack

20.01.2021 19:34

Firmy nie stać na podwyzki?Chłopie Ty chyba nie wiesz co piszesz!Firma bardzo dobrze prosperuje!Sprzedaż ciagle rosnie ,Dąbrowa zawalona robota ,Rybnik to lepiej nie gadac...Wystarczy wpaść na chwilę i zobaczyć co tam się dzieje.Pozdrowienia dla dzielnych chłopaków z magazynu.

19.11.2020 18:41

Nie ma żadnej,jest coraz gorzej i lepiej nie będzie

22.11.2020 10:34

Zgodzę się z Tobą Bakù. Atmosfera beznadziejna...
    Olach

16.01.2021 21:25

Każdy udaje że jest Ok ale zarobki kiepskie...
    Mirek

06.10.2020 09:02

Szukają kierowcy w Katowicach ale Zarobki 1000 - 2000zł to chyba (usunięte przez administratora).
    MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.

06.10.2020 11:37

Kierowcy poszukuje sklep Martex Katowice z częściami zamiennymi do samochodów ciężarowych, ale proszę czytać uważnie ogłoszenie - jest to na początek praca na tak zwane zastępstwo w niepełnym wymiarze czasu, stąd też wynika takie przykładowe wynagrodzenie.
    Karol

15.01.2021 16:35

Też mi takie podobne pieniądze proponowano to była praca przez cały miesiąc a wynagrodzenie miało wynosić 2 tyś złotych za dwa kółka dziennie. Ciekaw jestem czy osoba odpowiadającą na zarzuty Mirka pracowałaby za takie pieniądze. Szybko odpuściłem sobie współpracę z Martex Katowice a było to po rozmowie telefonicznej.

23.12.2020 22:43

Na tym forum nie ma co pisać, stało się typowo pisowskie i cenzurowane ostania wypowiedź co zaóważylem została usunięta, nie będę wypowiadał się na czyją prośbę tak być nie może po to jest to forum i wolność wypowiedzi ale tak być nie może , jeżeli tak dej będzie zrobimy swoje niezależne forum zabezpieczone nie dostępne dla zakapiorow IT
    Husky

03.01.2021 19:10

Zgadzam się z Tobą kolego...Wszystko jest cenzurowane ,niestety prawda boli..Szacun dla chłopaków z DG,ze potrafią cos wywalczyć robiąc strajk..Inne oddziały tez powinny pójść w ich ślady i stanąć z robota.Moze wtedy oczy by się otworzyly szanownemu Panu Prezesowi..Pozdrawiam
    Super Sajanin

25.11.2020 14:34

Super praca, świetna atmosfera i gówniane pieniądze
    Lolo

22.10.2020 13:32

Pieniążki od rządu się jednak dostało, ale po co o tym mówić. (usunięte przez administratora)

22.09.2020 12:41

Fajnie, fajnie, wystawiajcie więcej tego towaru przy lesie, tylko dajcie czasem coś lżejszego, bo ciężko się targa opony po lesie
    Hhhhaaa

18.10.2020 08:35

Nie gadaj głupot , bo pewno się boisz wynieść żarówkę z martexu , a co dopiero oponę
    Kilo

30.08.2020 14:03

Dokładnie tak jak kolega pisze tak to wygląda pieniążki nie są raz adekwatne do wykonywanej pracy i obowiązków tak wygląda Noe tylko na DG wszystko jest załatwiane na sam koniec jak już wszystko się sypie ,zwykły robił ma (usunięte przez administratora) do gadania a dzięki nam to wszystko hula przysłowiowe powiedzenie ile pies zje tyle się wyprórzni zawsze to powtarzałem jak coś nawala to pada reszta .
    Nie polecam

18.08.2020 20:37

(usunięte przez administratora). Pracują tam za (usunięte przez administratora)na rękę, BHP? zapomnij tam jest anarchia i zero zasad tylko zgłosić do PIPu takie coś z czym ja się spotkałem, za błędy lub norme tracisz premie. Sama robota jest bardzo ciężka jak np. dźwiganie akumulatorów po 70kg solo. Pracownicy na starcie mówią o tobie jak jesteś nowy że zakładnik oraz często padają w twoją stronę słowa niecenzuralne lub też takie dołujące że odechciewa się tam pracować po 1 dniu . Ludzie tak tam nie chcą robić że pracownik znaczy więcej niż przełożony więc jeśli ktokolwiek zechce cię nauczyć pracy to zrobi ci łaskę . Obowiązków jest tam bardzo dużo... Pracowałem w Oddziale Dąbrowa Górnicza i polecam omijać
    piesek

27.08.2020 18:38

Tu już się tylu ludzi przewinęło że powinieneś sobie zadać pytanie dla czego?(usunięte przez administratora) nieroby na pakowaniu mi też już się tu odechciewa pracy szczególnie jak widzę codziennie tych co tu są skazani spędzić całe swe życie nie doczekąjąc emerytury jedynie (może) renty... szkoda ich ale tak się ułożył ich los bo ciężary to ich przeszłość, teraźniejszość i dożywotnia przyszłość :(
    Elvis

23.06.2020 20:29

I co z tymi naszymi premiami?Może ktoś coś wie?Czekamy ,czekamy i doczekać się nie możemy...
    Elvis

25.06.2020 15:22

Dobrze wiedzieć...Trzeba powoli się rozglądać za inną robotą, bo w Martexie ciągle mydlenie oczu i nic więcej...
    Dostawca

28.06.2020 10:52

To zapraszamy na 8 godzin pracy na dostawach !! Dostaniesz (usunięte przez administratora) seferiadisa albo jurateka i się przekonasz jak wygląda praca na dostawach.

27.06.2020 11:23

Dokładnie mydlenie oczu roboty coraz więcej nowe oddziały a ludzi coraz mniej szczerze to to co dali nam to ewidentnie za mało na teraźniejszość wykonywanych obowiązków , ludzie się rozglądają za inną pracą nie ma co ukrywać ja sam patrzę za inną pracą będzie okazja to zaraz się zwalniam

27.04.2020 16:25

Hej, czy w firmie MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O. płacą za nadgodziny?
    Najlepszy

27.04.2020 17:41

Narazie jest zakaz nadgodzin . A tak to normalnie wypłacane były.

Zostaw merytoryczną opinię o MARTEX LOGISTICS SP. Z O.O.