brak logo

Dotpay Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Dotpay Polska Sp. z o.o.

XXX 2014-11-04 09:19:29
Witam!
Zgadzam się z poprzedniczką wyżej. Praca w tej Frirmie to jakieś nieporozumienie i największa porażka.Rozmowa kwalifikacyjna milusieńka. Szkolenie jeden dzień a potem prawdziwa rzeczywistość, brak jakiejkolwiek pomocy,o kulturze i szacunku wobec pracownika można zapomnieć. Non stop spory , kłótnie. A o przerwie na śniadanie nie ma mowy i czasu bo robisz robotę innych którzy w tym czasie idą na papierosa.
3
strw 2015-05-20 13:38:03
Mój poprzedni komentarz został usunięty, co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że tę firmę należy omijać szerokim łukiem.

Czas, który spędziłam w Dotpay'u to jeden z gorszych momentów w mojej historii zawodowej. Koszmarna atmosfera terroru, wieczne krytyknactwo, wulgaryzmy i przerzucanie odpowiedzialności na innych pracowników to główne zastrzeżenia w stosunku do tej firmy.
Ze stresu przed pracą zdarzało mi się mieć gorączkę i bóle brzucha. Nie było dnia, żeby przełożona lub starsi stażem pracownicy nie zjechali mnie z góry na dół - bez powodu lub za pomyłki innego pracownika (!)

Na szczęście w następnej pracy atmosfera jest zupełnie inna, a i o staranne i właściwe wykonywanie swoich obowiązków łatwiej jest w normalnych, bezstresowych warunkach. Jestem doceniana i szanowana, również pod względem finansowym. O pochwale czy przyzwoitej pensji w Dotpay'u można od razu zapomnieć.

Nie polecam tej firmy NIKOMU, kto szanuje siebie, ceni sobie w pracy i w relacjach z innymi ludźmi kulturę i szacunek, a przede wszystkim jest świadomy swojej wartości.
3
zyz 2015-07-03 17:17:14
Oczywiście mój poprzedni komentarz zniknął, więc tylko w skrócie go podsumuję.

O tej żenadzie najlepiej mówi sposób zwalniania pracowników. Pracujesz jak zwykle po 9-10h dziennie (jak zwykle, czyli bez żadnych przerw, z telefonem w jednej ręce i e-mailem w drugiej, płatne za 8), po czym 10 minut przed planowanym końcem pracy dowiadujesz się, że masz wziąć przymusowy bezpłatny urlop do końca twojej umowy. Nie weźmiesz, to dyscyplinarka za niewyrabianie się z obowiązkami, bo przecież gdybyś się wyrabiał, to wystareczyłoby ci 8 godzin pracy.

W trakcie miesiąca szefowa 5 razy daje ci sprzeczne informacje, po czym po ostatecznym ustaleniu zadań masz w tydzień zrobić to, co powinno ci zająć cały miesiąc.

Fajna to tam jest chyba tylko rozmowa. Nie licz na żadne podwyżki. Częściej już się zdarza obniżenie stawki(!) po okresie próbnym.
5
halina40013 2016-04-18 14:41:51
Dnia 15.042016 realizowałam dwie płatności za pośrednictwem waszej firmy przez mój bank,.Chodziło o zakup bidow do serwisu Sknerus.Przelałam dwukrotnie kwotę 170,00 z tego na moim koncie znalazlo się tylko jedno 170,00 na kupno 1000 .Nie wiem gdzie napisac bo serwis Sknerus wogóle nie odpowiada.Może wy mi pomożecie.
1
boniwacek 2016-07-19 13:59:33
Jako przedsiębiorca, właściciel sklepu internetowego, też nie polecam DotPay. Obsługa bardzo nieuprzejma, a gdy dzwonisz to nie rozmawiasz z człowiekiem posiadającym nazwisko, tylko z numerkiem, np. 14.
Opóźnienia w wypłatach dużych kwot mogą zaważyć na rentowności Twojego sklepu. Nie polecam!
gość 2016-07-19 14:20:32
Swietnie, że są dobre zarobki, a wypłata na czas? dzięki
CoWorkMan 2016-11-04 10:39:44
Jeżeli opóźnienia w wypłacie większych kwot stawiają Cię na skraju rentowności to chyba rozwiązaniem dla Ciebie są chyba częstsze wypłaty mniejszych kwot, co nie? Kiepsko widzę przyszłość Twojego 'biznesu'...
Konsultant nr 14? Sam powinienieś podać swoje imię i nazwisko a nie ukrywać się za nickiem 'boniwacek'.
Poza tym 'gowork.pl' to jest serwis o 'pracy w firmie' a nie o usługach tej firmy, więc raczej ten Twój komentarz jest chyba w złym miejscu.
1
Kalamazoo 2016-11-24 09:18:35
Miałem DotPay przez parę miesięcy jako sklep internetowy i stanowczo odradzam. Płacą po tygodniu, mają duże prowizje od transakcji, ok. 3-5 procent. Na dodatek, biuro obsługi klienta nie odbiera telefonów. Kilkakrotnie musiałem dzwonić po kilkanaście razy i czekać nawet raz … 50 minut, żeby raczyli odebrać telefon. Poza tym operatorzy są niemili i mają klientów w d…pie.
Zostaw swoją opinię o Dotpay Polska Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dotpay Polska Sp. z o.o.