logo Lege Artis

Lege Artis

Kraków

Opinie o Lege Artis

Wiktor 2015-01-13 14:40:30
Zgadzam się z Szymonem, ja też dostałem sporą kaskę i za koszty leczenia nie brali prowizji tak ustaliłem z przedstawicielem LegeArtis. Kancelaria normalna, można spokojnie polecać.
Wiktor 2015-01-13 16:24:22
Labrador ty to jesteś nieźle sflustrowany, albo z PISu, pewnie byłeś sprawcą i nie dostałeś kasy i teraz tak szkalujesz ludzi. Zmień lekarza bo obecny cię oszukuje.
1
julek67 2015-02-19 15:59:33
Polecam.
Pomagali mi uzyskać odszkodowanie w szkodzie samochodowej (szkoda całkowita).
Widać po rezultatach,że mają w tym spore pojęcie.
Szczerze polecam.
Julian
mariolka 345 2015-03-16 14:49:19
Gorąco polecam, mój syn przewrócił się na schodach przed szkołą i rozbił głowę. Z NNW szkolnego nie dostał odszkodowania z powodu braku trwałego uszczerbku. Po złożeniu odwołania przez Lege Artis dostał 200zł z NNW i 1500zł z OC szkoły.
Dziękuję i polecam niedowiarkom do których jeszcze niedawno ja należałam.
Mariola
klient 2015-06-11 11:46:35
Wczoraj dostałem kase które mnie zadowala. Spoko firma
anonim 2015-06-26 11:26:49
Pierwsza umowa 20%, a druga 25% + vat
Pobierają prowizję od kosztów, nie polecam.
Gość 2015-06-26 13:15:53
Firma jest beznadziejna.Pod każdym względem.
jurek65 2015-06-26 14:35:23
Ja jestem bardzo zadowolony wczoraj dostałem pieniądze wygraliśmy w sadzie, mimo wcześniejszej decyzji odmownej od WARTY.
Joanna 21 2015-06-26 14:47:09
Ja miałam kolizję zgłosiłam do TUW-u ze swojej polisy NNW i dostałam odmowę,zgłosiłam również do Uniqi z OC sprawcy i też odmowa, piszą że nie mam trwałego uszczerbku na zdrowiu. Znalazłam w internecie Lege Artis zgłosiłam się do nich i jak do tej pory bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli. TUW z mojej polisy wypłacił 900zł a Unika 2820zł. Polecam serdecznie pomimo prowizji 20%+Vat.
GORĄCO POLECAM Joanna K.
Pokrzywdzony 2015-06-27 09:46:27
Hej hej pracownicy Lege Artis z pełnomocnikiem na czele.Proszę przestać ściemniać i wystawiać sobie samym opinie o waszych pseudo sukcesach.Te "sędziowanie" we własnej sprawie aż w oczy kole.
szymon 2015-06-27 21:06:21
Według mnie kancelaria jest spoczko wywaliłem się na chodniku, trochę poobijałem zdarłem czoło i 2 tysię dostałem. Spoko Kanncelaria
Jan K 2015-06-29 15:24:36
Po wypadku miałem w domu pielgrzymki ludzi od odszkodowań wybrałem Lege Artis i nie żałuję sprawa trochę trwała ale odszkodowanie jakie dostałem z Warty mnie zadowala moja umowa była podpisana na 20 prcentach brutto. Dziękuję i pozdrawiam Jan K.
angi 2015-07-02 09:48:26
Trafiłam do tej firmy z polecenia znajomego i nie żałuję. Od samego początku miałam bardzo dobry kontakt z biurem, a przedstawiciel przyjeżdżał za każdym razem do mnie do domu po dokumenty, zawsze dostawałam odpowiedź na każde pytanie nawet na inne nie związane z odszkodowaniem. Ogólnie jestem bardzo zadowolona i polecam.
Maria 2015-07-21 14:25:22
U mnie wszystko przebiegło sprawnie. Odszkodowanie dostałam i jestem z niego zadowolona. A opinię wystawiam bo obiecałam osobie z kancelarii. Dziękuję za pomoc
Emil 2015-08-07 12:25:01
Kancelaria jest OK. Jest to moja dodatkowa praca.Pracuję od 1,5roku dostałem dobrą prowizję pomimo ,że robię sprawy sporadycznie. Dobry kontakt z pełnomocnikiem, można załatwić wszystko przez telefon-który zawsze odbiera.
Pracowałem wcześniej w DRB-porażka. Teraz jest spokój nikt mnie nie żyłuje, wiem że pracuję dla siebie. Osobiście polecam.
2
Clark 2015-08-07 12:42:56
Może kancelaria przestałaby wystawiać sobie sama opinię.Omijać wielkim łukiem tą pseudo kancelarię.Szerokim.Porażka.Kto się sam reklamuje tzn ,że co raz gorzej z nim.
Trick 2016-02-08 22:27:46
A ja złego słowa nie mogę powiedzieć na tę firmę.
1
greg123 2016-02-09 16:17:55
można fajnie zarobić. Ja zgłosiłem sprawę mojej żony i wypłacili mi prowizję z czego byłem bardzo zaskoczony.Polecam są dogadani i warci polecenia
Irydion 2016-02-10 09:17:51
Ochhhh.Jak pracownicy tej pseudo kancelarii szybko dodają pozytywne wpisy gdy się pojawi jakaś szara prawda o tej kancelarii.Jeszcze raz piszę...są beznadziejni pod każdym względem.Zero inicjatywy własnej,sprawy sobie leżą i jak ubezpieczyciel coś da sam z siebie to jest.Żadnej koncepcji i finezji w stosowaniu prawa aby być lepszym od ubezpieczyciela.Malowanie poszkodowanym oczu aby tylko podpisać umowę.Wiem coś o tym na bazie poszkodowanych z mojej rodziny i znajomych ,którzy tam pracowali.Są beznadziejni.
Serio 2016-02-11 21:07:44
Widzę, że konkurencja nie mając żadnych argumentów strzela na oślep. Same ogólniki i inwektywy. A może podaj jakiś konkret?
2
Nowy 2016-02-18 18:53:29
Ja właśnie aplikuję do tej firmy. Warunki wydają się być spoko.
1
Seba 2016-02-22 10:30:51
Słyszałem, że w woj. śląskim szykują dużą akcję rekrutacyjną. Właśnie zmieniam firmę i poważnie zastanawiam się nad współpracą z tą firmą. Może ktoś był na rozmowie?
2
Limo 2016-02-23 14:08:45
Jak nie masz lojalki, to wysyłaj śmiało swoje CV. Moim zdaniem warto
1
Doświadczony 2016-02-25 10:36:21
Właśnie opuszczam moją starą firmę i przenoszę się do LEGE ARTIS. Dość długo się zastanawiałem, ale postanowiłem z nimi związać swoją przyszłość zawodową. Polecam.
1
Doświadczony 2016-02-26 22:22:46
Akurat kasa dla osób z branży jest jak najbardziej spoko. Przynajmniej w porównaniu do mojej poprzedniej firmy oraz mlm-ów typu np DRB czy Rubikon, gdzie na start proponują Ci śmieszne 10%...
1
Wiesiek 2016-02-28 19:17:52
To ile tu % dają na początek?
Lucky 2016-03-01 12:30:23
Wyślij CV, to nic nie kosztuje. Jak cię zaproszą na rozmowę, to się wszystkiego dowiesz. Na pewno zaproponują ci więcej jak w większości firm działających na rynku.
1
Thomas 2016-03-07 21:39:53
Jeśli chodzi o agentów, to firma wywiązuje się ze swoich zobowiązań. Płacą solidnie, co nie jest w tej branży standardem.
1
Puchacz 2016-03-17 23:08:04
W branży odszkodowawczej jest niestety wiele firm, które tylko patrzą, jak tutaj nie wypłacić kasy agentowi i zaoszczędzić. Ale to krótkowzroczna polityka.
Co do Lege Artis, to popytałem u ludzi z branży i nie spotkałem negatywnych opinii.
Jest to dla mnie o tyle istotne, że zastanawiam się nad współpracą z nimi. Ostatnio miałem od nich telefon z ciekawą propozycją. Zastanawiam się.
1
Www 2016-03-18 12:17:26
Jak dla mnie bardzo solidna firma.
1
Rekin 2016-03-22 14:54:41
To nic tylko wysyłać CV.
A swoją drogą zastanawiam się nad podjęciem współpracy z nimi.
Bardzo podoba mi się ich hasło na stronie firmy -" liderów jest wielu, my jesteśmy profesjonalistami".
W mojej sytuacji brzmi to ciekawie, bo zastanawiałem się nad współpracą z Euco i Rubikonem.
1
Standard 2016-03-28 17:08:51
Euco to moloch, o Rubikonie nie mam najlepszego zdania.
Jak jesteś z branży odszkodowań, to poszukaj sobie lepiej mniejszej kancelarii.
Zawsze możesz spróbować porozmawiać o indywidualnych warunkach, tutaj nikt cię z tego powodu nie odrzuci.
1
Norbit 2016-04-01 15:04:16
A gdzie najlepiej aplikować? Jestem z okolic Gliwic. Jest tu ich oddział?
greg66 2016-04-02 11:26:34
Do mnie też dzwonili i nie powiem prowizja jaką proponują jest naprawdę zadowalająca. W mojej firmie nawet dyrektorzy generalni tyle nie dostają, nie wspomnę o managerach czy kierownikach.
1
Tytan 2016-04-03 00:03:31
Solidna firma - nic dodać, nic ująć.
Agent 2016-04-05 13:36:30
Ludzie...dajcie sobie spokój z tą beznadziejną kancelarią Lege Artis.Nieporozumienie.Z innymi też są problemy ,ale ta jest beznadziejna,nieprofesjonalna ,sprawy idą jak żółw,później będziecie świecić oczyma przed klientami ,że tak to wolno idzie i takie mizerne odszkodowania.Już niech ci z kancelarii przestaną pisać i sami siebie zachwalać.Żenada.
Agent 2016-04-05 15:17:51
Te niby dyskusje typu"jak tu pięknie,jaka dobra kancelaria ,jakie prowizje etc to wszystko ustawka na zamówienie.Kancelaria jest tragiczna.
Antyagent 2016-04-05 23:09:26
A ciekawe z jakiej to konkurencyjnej dziury wypełzłeś robaczku?
1
klient 2016-04-12 12:33:17
agent możesz sobie pisać co chcesz mi pomagali odzyskać odszkodowanie po wypadku, działali szybko, sprawnie i pieniądze jakie dostałam mnie bardzo zadowalają pomimo faktu, iż pobrali 20 % prowizji.
1
Polak_SzarY 2016-04-12 21:38:20
Nie polecam firmy
Sama kieruje i pokazuje kruczki prawne firmom które oszukują ludzi na ciężkiej pracy i na dodatek wmawiają ludziom iż będą oskarżeni o oszustwa bo mają świadkow iż jest inaczej. Pytanie : Jaki pracownik który nadal pracuje w firmie X będzie składał zeznania przeciw firmi w której pracuje ?

Jeżeli szukacie luk prawnych firma jest OK wiedzą jak się wywinąć i wybronić klienta jeżeli jesteś uczciwym człowiekiem - UCIEKAJ !!
1
Problem? 2016-04-13 00:16:38
Czy masz jakieś problemy ze sobą? Czy pisałeś to na trzeźwo?
1
Alicja Tyszkiewicz 2016-04-13 16:20:03
A ja polecam tą Kancelarie zajmowali się wypadkiem mojej córki i wszystko zostało mi spokojnie oraz rzeczowo wytłumaczone. Sama sprawa trwała długo ale i wypadek był groźny a finał miło nas zaskoczył. Wielkie podziękowania dla Pana Ryszarda D.
1
zawiedzona 2016-06-15 16:02:56
Gówno nie fachowcy!!! Wprowadzają klientów w błąd. Niekompetentni pracownicy odbierają telefony. Podejmują się spraw o których nie maja pojęcia. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!
Tomek 2016-06-17 08:50:58
ja właśnie jestem po szkoleniu i startuję. Szkolenie dużo mi rozjaśniło na temat odszkodowań, napiszę za jakiś czasz co i jak.
Tomek
1
były mundurowy 2016-07-03 12:41:55
Ja współpracuję z Lege Artis od jakiegoś czasu jest to moje dodatkowe zajęcie po przejściu na emeryturę. Umowy podpisuję od czasu do czasu ale muszę przyznać, że prowadzenie spraw przez ich prawników mi się podoba a same rozliczenie są realizowane zgodnie z umową na czas i solidnie. Poprzednia firma do dzisiaj mi zalega z prowizją. Mogę tą Kancelarię z czystym sumieniem polecić.
1
wiki 2016-07-15 13:30:56
Przechodząc z konkurencji do lege artis miałam pewne obawy ale zaryzykowałam. Na dzień dzisiejszy mogę potwierdzić że sprawy prowadzone są podobnie jak w kancelarii w której pracowałam poprzednio, pieniądze są wypłacane na czas i zgodnie z umową tylko prowizję mam dwa razy większą.:)) Ja polecam!
1
P 2016-09-29 05:28:27
Polecam!
1
ojciecmateusz 2016-09-29 07:31:32
zatrudnij się u nich. Nie pożałujesz.
staszek 2016-09-29 10:50:08
a co powiecie na prace jako Specjalista ds. Odszkodowań?
GGG 2016-11-04 16:09:00
Jak Ci proponują - to przyjmij ofertę.
Zostaw swoją opinię o Lege Artis - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lege Artis