brak logo

Kotłoinwest Sp. z o.o.

Świecie

Opinie o Kotłoinwest Sp. z o.o.

mateusz 2014-02-21 23:24:15
Ludzie nie ładujcie sie w to bagno.Nie polecam nikomu tej firmy.
4
michał 2015-06-22 20:17:14
Typowa PRYWATNA firma, której właścicielem jest synek typowy cwaniaczek oraz jego ojciec stary choleryk. Jest również łysy "dyrektor", który nie ma zielonego pojęcia o zarządzaniu firmą. Zero procedur, organizacji i profesjonalizmu. Kolejny raz szukają na pracuj pracowników i obiecują złote góry. Uważajcie, opinia w okolicy o tej firmie nie wzięła się znikąd.
2
robol 21 2015-07-03 21:45:25
stary pracownik. o co tu chodzi w tej firmie roboty jest od cholery caly czas to skad te dlugi i komornik i na diabla te darmozjady np. dyr.lysy i ci nieogarnieci planisci jakis menager i w sumie to kupe kasy w bloto i na nich trzeba jeb....
4
kobra 2015-08-04 17:52:47
zatrudnili swietnego fachowca ukrytego inzyniera zbyszka z torunia i juz zucaja mu klody pod nogi aby nie robic naciagac godziny i okradac nowakow - on sobie poradzi a nieudolnych cwaniakow z kontroli dawno nalerzalo w y p i e r d o lic
facet ma wiedze ma jaja potrafi szkolic mlodych i nie prZeszkadza fachowcom stad nie wygodny jest to inz mechanik budowy maszyn technik mechanik obrobki skrawaniem oraz mg po wsns - zawsze ukrywa swoja wiedze taki ma zwyczaj zbychu trzymaj sie - kobra z toba pracowala 10 lat pozdrawiam
2
Bigi 2016-01-31 10:49:20
Ile mozna zarobic w tej firmie?I czy wyplaca kase na czas
Płaca 2016-03-09 20:50:50
To ile można zarobić jako nowo przyjęty pracownik.płacą za nadgodziny czy dają wolne za te dni?
placa 2016-03-13 10:00:14
Jako spawacz???
Placa 2016-04-23 18:42:49
Jeszcze nic nie wiem.Niewiem czy warto skladac papiery
placa 2016-05-11 15:55:32
Jako spawacz.Jakie sa zarobki i czy placi za nadgodziny czy trzeba wybierac wolne jak nie ma pracy?
as 2016-05-12 19:03:07
Podobno wywalili łysego, to prawda?
4
as 2016-06-06 21:31:45
Napiszcie co się stało z dyrektorem operacyjnym, chciałem aplikowac ale nie wiem czy warto
beny 2016-07-10 22:41:31
Ile mozna zarobic u was jako spawacz
siwy 2016-08-28 12:35:03
Jurek ilu sprzedałeś kumpli ?
luk 2016-09-05 09:26:32
witam,
orientujecie sie jakie zarobki mniej wiecej sa w kontroli jakosci?
luk 2016-09-05 16:20:58
atrakcyjne wynagrodzenie to wszedzie pisza:)
1
pisek 2016-09-05 16:27:28
Tak, ale ja się zastanawiam jakich średnich zarobków może się spodziewać początkujący kontroler jakości, wiecie może? Pewnie oprócz podstawy są jeszcze jakieś prowizje czy odpowiednie socjale do nich.
Zostaw swoją opinię o Kotłoinwest Sp. z o.o. - Świecie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kotłoinwest Sp. z o.o.