brak logo

Kotłoinwest Sp. z o.o.

Świecie

Opinie o Kotłoinwest Sp. z o.o.

mateusz 2014-02-21 23:24
Ludzie nie ładujcie sie w to bagno.Nie polecam nikomu tej firmy.
7
michał 2015-06-22 20:17
Typowa PRYWATNA firma, której właścicielem jest synek typowy cwaniaczek oraz jego ojciec stary choleryk. Jest również łysy "dyrektor", który nie ma zielonego pojęcia o zarządzaniu firmą. Zero procedur, organizacji i profesjonalizmu. Kolejny raz szukają na pracuj pracowników i obiecują złote góry. Uważajcie, opinia w okolicy o tej firmie nie wzięła się znikąd.
3
robol 21 2015-07-03 21:45
stary pracownik. o co tu chodzi w tej firmie roboty jest od cholery caly czas to skad te dlugi i komornik i na diabla te darmozjady np. dyr.lysy i ci nieogarnieci planisci jakis menager i w sumie to kupe kasy w bloto i na nich trzeba jeb....
5
kobra 2015-08-04 17:52
zatrudnili swietnego fachowca ukrytego inzyniera zbyszka z torunia i juz zucaja mu klody pod nogi aby nie robic naciagac godziny i okradac nowakow - on sobie poradzi a nieudolnych cwaniakow z kontroli dawno nalerzalo w y p i e r d o lic
facet ma wiedze ma jaja potrafi szkolic mlodych i nie prZeszkadza fachowcom stad nie wygodny jest to inz mechanik budowy maszyn technik mechanik obrobki skrawaniem oraz mg po wsns - zawsze ukrywa swoja wiedze taki ma zwyczaj zbychu trzymaj sie - kobra z toba pracowala 10 lat pozdrawiam
3
Bigi 2016-01-31 10:49
Ile mozna zarobic w tej firmie?I czy wyplaca kase na czas
Płaca 2016-03-09 20:50
To ile można zarobić jako nowo przyjęty pracownik.płacą za nadgodziny czy dają wolne za te dni?
placa 2016-03-13 10:00
Jako spawacz???
Placa 2016-04-23 18:42
Jeszcze nic nie wiem.Niewiem czy warto skladac papiery
placa 2016-05-11 15:55
Jako spawacz.Jakie sa zarobki i czy placi za nadgodziny czy trzeba wybierac wolne jak nie ma pracy?
as 2016-05-12 19:03
Podobno wywalili łysego, to prawda?
6
as 2016-06-06 21:31
Napiszcie co się stało z dyrektorem operacyjnym, chciałem aplikowac ale nie wiem czy warto
beny 2016-07-10 22:41
Ile mozna zarobic u was jako spawacz
siwy 2016-08-28 12:35
Jurek ilu sprzedałeś kumpli ?
1
luk 2016-09-05 09:26
witam,
orientujecie sie jakie zarobki mniej wiecej sa w kontroli jakosci?
luk 2016-09-05 16:20
atrakcyjne wynagrodzenie to wszedzie pisza:)
7
pisek 2016-09-05 16:27
Tak, ale ja się zastanawiam jakich średnich zarobków może się spodziewać początkujący kontroler jakości, wiecie może? Pewnie oprócz podstawy są jeszcze jakieś prowizje czy odpowiednie socjale do nich.
Iza 2017-08-23 16:46
Czy ktoś pracował jako Kierownik Projektu i mógłby powiedzieć czy często są szkolenia wewnątrz firmy? Takie szkolenia dla tych co chcą się rozwijać są istotne. Podając te informacje pomagacie osobom, które myślą nad zatrudnieniem się w firmie.
Zostaw swoją opinię o Kotłoinwest Sp. z o.o. - Świecie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kotłoinwest Sp. z o.o.