Agata S.A.

Katowice

Opinie o Agata S.A.

Maciej 2016-12-21 15:37
Witam, Jedzie ktoś na szkolenie do Lublina od 02.01.2017?
1
suzanna 2016-12-21 22:37
Agata meble to dobry pracodawca.
5
joanna 2016-12-22 20:17
Ja pracowałam tam 3 lata, byłam zadowolona. Obecnie również czesto tam kupuje.
3
koki 2016-12-22 20:53
Pewnie, że Agata meble to dobry pracodawca, hajsik na czas atmosfera super :) i sprzedajesz dobre rzeczy nie wciskasz kitu
1
M 2016-12-22 21:50
Hej, jedziemy w trójkę do Lublina 2.01:) na jakie stanowisko sie szkolisz?
M 2016-12-25 21:00
Hej:) bedziesz pracował jako serwisant? Gdzie sie teraz szkolisz?:)
nekstbest@gmail.com 2016-12-30 10:21
Witam. Wybiera sie ktoś z Państwa na szkolenie do Krakowa które odbędzie się 02.01.17? Zna ktoś nazwe grupy Agata Meble z Rzeszowa? Podobno takowa istanieje.
nekstbest@gmail.com 2016-12-30 10:25
Ja jade Maciej.
nekstbest 2016-12-30 11:12
Ja jade ;)
agnes 2016-12-30 19:37
cyt. "jesli ktos byłby zainteresowany to jest utworzona grupa na fb i juz jest kilka osob :) zainteresowanych prosze o kontakt mailowy :) paulunka42@gmail.com "
trump 2016-12-30 19:45
dla wszystkich pracowników i członków Agaty z Rzeszowa serdeczne życzenia noworoczne , dużo zdrowia , licznego potomstwa , owocnych spotkań w pociągacz i autobutach, lekkiego kaca w poniedziałek... dziobakom samych awansów...
1
monia 2017-01-03 16:50
witam, jedzie ktos na szkolenie z Rzeszowa na kasjera ????
mail : monsa1111@o2.pl
1
Dora 2017-01-04 10:17
@monia ja jade .napisalam na priv
2
Patka 2017-01-07 22:02
Ja jade
J 2017-01-12 22:09
Witam, Czy ktoś może mi wskazać, które trzy sklepy (w których miastach) AGATA wyznaczyła na szkoleniowe?
Długa 2017-01-13 18:51
Mam pytanie czy jest jeszcze wolne stanowisko w dziale reklamacji? Ile tam można wyciągnąć? Może s,ą jakieś dodatki?
31
Długa 2017-01-20 14:53
Mam rozpocząć pracę w salonie na Targówku i nie zgadzam się z Tobą. Nie jest tak źle, wiem co uzganiałam na rozmowie.
Sony XZ 2017-01-20 17:44
Witam mam zapytanie czy warto iść na stanowisko Brygadzisty Magazynu w tej firmie czy dać sobie spokój jaka kasa, atmosfera, premie, ludzie czy praca jest stabilna i?? chodzi o Poznań/Komorniki
2
Bella 2017-01-24 18:06
Mam pytanie może ktoś wie, czy aktualna jest oferta pracy na stanowisku doradcy ds ubezpieczeń w dziale sprzedaży?
okka 2017-01-26 21:35
Atmosfera, wynagrodzenia, premie są na prawdę w porządku, tak na prawdę to nie narzekałam ani razu, Zresztą uwielbiam pracę z klientem, w salonie w każdym dziale czuję się bardzo dobrze.
3
Milena 2017-01-31 17:30
Jak z praca w bistro w Agata Meble ?
Olga 2017-02-08 23:26
Jakie wymagania stawiają przed kandydatem na kierownika sklepu? Firma znana i chętnie bym podjęła się tego zadania. Ile można zarobić na takim stanowisku tak orientacyjnie
24
effka 2017-02-13 23:57
Mam pytanie kadra kierownicza w jakich godzinach pracuje?
effka 2017-02-13 23:57
Mam pytanie kadra kierownicza w jakich godzinach pracuje?
Danka 2017-02-14 14:01
Mam pracę u nich i ciszę się bo to bardzo dobra firma.
1
karmil 2017-02-22 20:40
A dlaczego o to pytasz?
Kandydatka 2017-02-24 12:52
Czy w salonie na Targówku jest etat sprzedawcy wolny?
Mia 2017-02-24 23:12
Pracują jak chcą
Tygrys 2017-02-26 05:01
Pracują jak im każą !!!Nie jak chcą !!!
2
mamana 2017-02-26 23:18
Czasami mam wrażenie , że te negatywne opinie nie są o agacie, albo to opinie osób, które zostały zwolnione... Z pewnością nie jest to praca dla leniów. Z takimi nikt nie chce współpracować o źle to się odbija na całym zespole.
3
Iwona 2017-02-27 13:15
@ mamana a mogłabyś/mógłbyś opowiedzieć o swoich wrażeniach z pracy w Agata S.A.?
Gregor 2017-03-22 10:45
Interesuje mnie praca z nowej oferty Agata S.A. dla kierownika Działu Analiz w Katowicach. Może ktoś mógłby podzielić się uwagami na temat pracy w firmie , głównie jaka jest tam atmosfera? Wiem , że firma jest ok. ale przed złożeniem CV dobrze wiedzieć coś więcej.
Poszło 2017-03-29 02:28
Długa, ciśnie, potrzeba tam ludzi
Iwona 2017-03-29 08:50
Obecnie firma rekrutuje między innymi na stanowisko Regionalny Kierownik Sprzedaży. Zamierzacie aplikować?
Możecie powiedzieć kandydatom czego mogą spodziewać po pracy w tym charakterze w Agata S.A.?
1
Marcin 2017-03-31 10:12
Aplikuje na stanowisko sprzedawcy w Warszawie, moze mi ktoś powiedzieć o tym stanowisku? Jakie wynagrodzenie, jakie premie? Praca na Okeciu. Z góry dzięki.
8
Iwona 2017-04-03 09:41
@vra a jak wyglądał Twój proces rekrutacji? W jaki sposób wprowadzono Cię do pracy?
vra 2017-04-04 23:09
Nie polecam pracy w salonach agata... przynajmniej w salonie na Targówku w Warszawie.
2
fazi 2017-04-06 10:49
chyba nikt nie poleca kto sie juz uwolnil, praca dla donosicieli i konfidentow.
2
Nigdy wiecej 2017-04-06 22:31
Stanowczo odradzam pracy na Targówku! Jak już chcecie Agatę to tylko Okęcie, ale to też z przymrużeniem oka. Czemu odradzam Targówek? Jak jesteś pracowity i masz aspiracje to nawet na to nie licz. Wystarczy, że się nie spodobasz kordynatorowi lub dyrektorowi z twarzy czy gatki to wylecisz. Mimo, że się starasz i robisz swoje to i tak Cię wywala bez slowa. Ogólny bałagan na magazynie, każdy artykuł ma inną wlepę (czesto bardzo niezrozumiała )przez to jest sporo błędów i nikt inny tylko pracownik na tym cierpi tracąc własne pieniądze. Wszystkie auta (od 10 do max 24 dziennie) rozladowywane recznie z palety zwykłej na ich palete. Paczki od 10 do 80kg. Jakiś czas temu poszły zwolnienia i niektóre z nich były strasznie niesłuszne. Dziwi mnie fakt że nie wystawili tutaj opinii za zmarnowanie ich czasu. Posada Sprzedawcy to straszny wyścig szczurów. Nikt Ci nie pomoże osiągnąć dobrego poziomu, bo sami na tym stracą. Jak masz aspiracje wchodzenia komuś w czterylitery to jest to idealna praca dla Ciebie. Od najgorszej oceny daje jeden punkt wyżej na mierną, bo często wypłacali nadgodziny których nigdy nie brakowało. Liczysz na 8h dziennie ? Zapomnij. Najgorsza firma z jaką przyszło mi współpracować .
4
Nowa 2017-04-10 22:51
Dostałam ofertę pracy na specjalistę do reklamacji na Targówku. Po tych opiniach zaczęłam sie zastanawiać czy ją przyjąć. Może ktoś wie jak jest na tym stanowisku.
Iwona 2017-04-11 09:06
@Nowa a jak wyglądał Twój proces rekrutacyjny do Agata? Chętnie usłyszymy więcej o Twoich doświadczeniach.
Nowa 2017-04-11 11:25
Pierwsza rozmowa ogólna. O doświadczeniu czemu akurat agata? Oczekiwania o zarobkach. Przedstawienie sklepu. Jak praca wyglada, jakie są godziny pracy. Po miesiącu się odezwali z etatem na specjalistę do spraw reklamacji. Zaproponowali na poczatek ok 2300 netto. Szkolenie w Warszawie na miejscu.
truda 2017-04-15 18:54
Czy dowiem się na tym forum ile może zarobić sprzedawca w salonie meblowym? Jak się pracuje, lubię wiedzieć więcej.
Moagim 2017-04-16 17:58
Zarabia się kiepsko na początku dostajesz 2 tys do ręki a po 3 miesiącach przechodzisz na najniższą krajowa plus prowizja. Nie polecam praca bez perspektyw
1
robsson 2017-04-25 11:39
Bzdury :) Chyba nie o Agacie mówisz ;) Zarobki są ok i zawsze jest premia, uczciwie traktują pracowników.
Iwona 2017-04-26 08:49
@robsson to ważne, mieć poczucie bycia uczciwie traktowanym w miejscu, w którym się codziennie pracuje. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat Twojej pracy w firmie? Co wymieniłbyś jako jej plusy?
Marian 2017-04-26 15:08
Witam.
Ile wynosi podstawa brutto na stanowisku sprzedawca. Salon Rumia.
Pozdrawiam
rea 2017-04-27 21:13
Składaj papiery , fajna praca i uczciwe zarobki.
Kkkk 2017-04-28 14:17
Ile wynosi podstawa
vra 2017-04-28 19:05
Robsson, a w którym to salonie agaty tak uczciwie traktują pracowników?
Zostaw swoją opinię o Agata S.A. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agata S.A.