logo Salon Agata

Salon Agata

Warszawa

Opinie o Salon Agata

Sylwia - kiedyś praconik Agaty 2009-11-24 16:20:16
firma ok , zawsze wypłacalna, co do wysokości pensji - szczytów marzeń tam nie spełnisz ale żle nie jest.
Salon bardzo ładny i przytulny chociaż w lato niesamowicie upalnie i duszno, ponieważ nie ma klimatyzacji.
Fajni ludzie - sprzedawcy,bok, kasa, magazyny, biuro - naprawdę fajni ludzie, czasami są spory i skargi jedych na drógich ale tego nieda się unknąć w kontaktach międzyludzkich - ogólnie sami wspaniali ludzie (ja miałam tam problemy tylko z Panią (usunięte przez administratora)tudno się z nią dogadać - import, jakieś waśnie w reklamacjami czasami, (usunięte przez administratora) też ma swój charakterek ale pod skorupą jest świetnym facetem i przełorzonym też.
jeśli studiujesz to raczej się nie wybieraj tam do pracy - utrudnisz życie i sobie i innym pracownikom, to jest sklap w kompleksie więc pracują w wekendy i w sumie to nie wiem jak jest teraz ale 2 lub 3 wekendy są pracujące.
Na glównym magazynie jest bardzo ciężko, polecam tylko bardzo silnym facetom
za to montażyści mają lżej i są i przystojni i sympatyczni :)

Miło wspominam pracę w Agacie - nie podobały mi się moje zarobki ale w sumie to ciągle rosły więc nie powinnam narzekać. Za to miałam poczucie bezpieczeństwa, tak jakbym z jednego domu przychodziła do drugiego i mimo że wile osób mnie tam pewnie nie lubiło to ja wszystkich miło wspominam, zwłaszcze szefów oczywiście :) Michalak i Oskieta są the best!!
Też tam byłem 2009-11-30 12:55:30
We wszystkich sklepach tak samo...
(usunięte przez administratora)
olaaa 2009-12-12 22:51:36
tak załoga w salonie Agata okęcie oraz 3 Panowie z dyrekcji są super !!!pozdrawiam
KRIS 2012-04-27 23:38:20
AGATA MEBLE MINIMUM SOCJALNE
Luz 2015-09-14 23:11:39
Szczerze mówiąc tego się spodziewałem.. że znajdę mniej więcej takie opinie jak tutaj. Sklep jak sklep, nie można chyba wymagać od nich zarobków na mega wysokim poziomie i pełnego zabezpieczenia socjalnego dla pracowników. Chociaż liczyłem na to, że kilka pozytywnych opinii tutaj przeczytam, a szkoda..
3
jolanta 2016-10-04 16:14:41
Miałam niedawno zgłoszoną reklamację, ale to była drobna sprawa serwis ją szybko naprawił.
olga 2016-10-16 15:42:18
a ja polecam, nigdy nie byłam zle obsłużona w salonie, zazwyczaj panie jakie tam sa zatrudnione bardzo chętnie i pomocnie podchodzą do klienta i potrafią wyczuć jego potrzeby i zaproponować produkty adewatne do potrzeb
Nika 2016-10-27 11:56:26
witajcie, wiecie może czy dzwonia do osób które się nie dostały w procesie rekrutacji ?chodzi mi o to czy informuja, że sie nie zostało wybranym.
uma 2016-10-29 12:43:15
Mnie zatrudnili ale czy pozostałych informują to nie mam pojęcia :)
Nika 2016-10-30 17:43:52
mnie też zatrudnili :)
Nika 2016-10-30 18:47:35
A skąd jesteś jesli moge zapytac ? teraz zostałaś zatrudniona czy juz pracujesz ?
ewelina 2016-11-18 18:51:29
Pewnie z Warszawy :) Fajne dziewczyny ze mną pracują, atmosfera przyjazna, chodzimy nawet razem na piwo po pracy :)
elka 2016-12-06 18:13:00
Ciekawe czy byłaś razem ze ,mną bo my też robimy takie wypady po pracy :)) Pozdrawiam!
E-Ewelina 2016-12-09 10:56:54
Cześć
Czy ktos wie jak sie pracuje w nowej Agacie na targowku ? Jaka atmosfera?
Moagim 2016-12-16 15:10:48
Wyścig szczurów
E-Ewelina 2016-12-19 17:15:51
Moagim- dzieki za info, też tak słyszałam. O Agacie na Okęciu lepiej piszą. Głownie o szefostwie .Lepiej chyba się tam zatrudnić na pracownika niż się męczyć?
E-Ewelina 2016-12-19 17:15:51
Moagim- dzieki za info, też tak słyszałam. O Agacie na Okęciu lepiej piszą. Głownie o szefostwie .Lepiej chyba się tam zatrudnić na pracownika niż się męczyć?
Moagim 2016-12-20 15:17:49
Wszędzie jest dokładnie tak samo - osobiście uważam że lepiej w ogóle nie wiązać się z tą firmą
Moagim 2016-12-21 14:59:06
Jesli chcesz dowiedzieć się dokładnych informacji i warunków daj znać: thenn_1980@o2.pl
1
Soczek 2017-01-02 11:50:50
Czy moze ktos tu napisac o pensjach magazyniera?
Anit 2017-01-13 23:50:24
Drodzy klienci,

chce z Wami się podzielić moja historia i przestrzec Was przed zakupami z informacja ze towar będzie za jakiś czas, jeśli robicie remont i szybko chcecie umeblować mieszkanie.
Zrobiłam ostatnio zakup żyrandola w Agata Targówek, niestety mam złe doświadczenia z tym salonem a mianowicie z obsługą klienta, „ pod koniec listopada zakupiłam żyrandol do salonu, okazało się ze muszę czekać na niego do 12 dni, obecnie nie ma go na stanie, ok poczekałam minęło 15 dni, niestety nikt nie zadzwonił, sama musiałam kontaktować się ze sklepem co z żyrandolem, odpowiedz jaka uzyskałam ze będzie pod koniec tygodnia (dodam ze było to w środę) niestety nikt ponownie nie zadzwonił, zostałam na święta bez żyrandola (myślę trudno zdarza się, ale mogli dać info ze jednak nie dojedzie. Po Świętach w styczniu, postanowiłam osobiście już wybrać się do salonu, mimo ze nikt nadal zemną się nie skontaktował i co się okazało, podeszłam do pani z działu oświetlenia, poinformowałam o całej sytuacji, ekspedientka sprawdziła zamówienie okazało się ze lampa na mnie czeka, powiedziałam ze wypadało poinformować mnie, zadzwonić do klienta, dać informacje bo długo czekam na żyrandol a zależało mi towarze na święta, ekspedientka mi odpowiedziała „ na pewno by do pani ktoś zadzwonił” nowy sklep i brak obsługi, słowa przepraszam.
Niestety tak sklepy tracą właśnie klientów.
Zostaw swoją opinię o Salon Agata - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Salon Agata