logo Salon Agata

Salon Agata

Warszawa

Opinie o Salon Agata

Sylwia - kiedyś praconik Agaty 2009-11-24 16:20:16
firma ok , zawsze wypłacalna, co do wysokości pensji - szczytów marzeń tam nie spełnisz ale żle nie jest.
Salon bardzo ładny i przytulny chociaż w lato niesamowicie upalnie i duszno, ponieważ nie ma klimatyzacji.
Fajni ludzie - sprzedawcy,bok, kasa, magazyny, biuro - naprawdę fajni ludzie, czasami są spory i skargi jedych na drógich ale tego nieda się unknąć w kontaktach międzyludzkich - ogólnie sami wspaniali ludzie (ja miałam tam problemy tylko z Panią (usunięte przez administratora)tudno się z nią dogadać - import, jakieś waśnie w reklamacjami czasami, (usunięte przez administratora) też ma swój charakterek ale pod skorupą jest świetnym facetem i przełorzonym też.
jeśli studiujesz to raczej się nie wybieraj tam do pracy - utrudnisz życie i sobie i innym pracownikom, to jest sklap w kompleksie więc pracują w wekendy i w sumie to nie wiem jak jest teraz ale 2 lub 3 wekendy są pracujące.
Na glównym magazynie jest bardzo ciężko, polecam tylko bardzo silnym facetom
za to montażyści mają lżej i są i przystojni i sympatyczni :)

Miło wspominam pracę w Agacie - nie podobały mi się moje zarobki ale w sumie to ciągle rosły więc nie powinnam narzekać. Za to miałam poczucie bezpieczeństwa, tak jakbym z jednego domu przychodziła do drugiego i mimo że wile osób mnie tam pewnie nie lubiło to ja wszystkich miło wspominam, zwłaszcze szefów oczywiście :) Michalak i Oskieta są the best!!
Też tam byłem 2009-11-30 12:55:30
We wszystkich sklepach tak samo...
(usunięte przez administratora)
olaaa 2009-12-12 22:51:36
tak załoga w salonie Agata okęcie oraz 3 Panowie z dyrekcji są super !!!pozdrawiam
KRIS 2012-04-27 23:38:20
AGATA MEBLE MINIMUM SOCJALNE
Luz 2015-09-14 23:11:39
Szczerze mówiąc tego się spodziewałem.. że znajdę mniej więcej takie opinie jak tutaj. Sklep jak sklep, nie można chyba wymagać od nich zarobków na mega wysokim poziomie i pełnego zabezpieczenia socjalnego dla pracowników. Chociaż liczyłem na to, że kilka pozytywnych opinii tutaj przeczytam, a szkoda..
3
jolanta 2016-10-04 16:14:41
Miałam niedawno zgłoszoną reklamację, ale to była drobna sprawa serwis ją szybko naprawił.
olga 2016-10-16 15:42:18
a ja polecam, nigdy nie byłam zle obsłużona w salonie, zazwyczaj panie jakie tam sa zatrudnione bardzo chętnie i pomocnie podchodzą do klienta i potrafią wyczuć jego potrzeby i zaproponować produkty adewatne do potrzeb
Nika 2016-10-27 11:56:26
witajcie, wiecie może czy dzwonia do osób które się nie dostały w procesie rekrutacji ?chodzi mi o to czy informuja, że sie nie zostało wybranym.
uma 2016-10-29 12:43:15
Mnie zatrudnili ale czy pozostałych informują to nie mam pojęcia :)
Nika 2016-10-30 17:43:52
mnie też zatrudnili :)
Nika 2016-10-30 18:47:35
A skąd jesteś jesli moge zapytac ? teraz zostałaś zatrudniona czy juz pracujesz ?
ewelina 2016-11-18 18:51:29
Pewnie z Warszawy :) Fajne dziewczyny ze mną pracują, atmosfera przyjazna, chodzimy nawet razem na piwo po pracy :)
elka 2016-12-06 18:13:00
Ciekawe czy byłaś razem ze ,mną bo my też robimy takie wypady po pracy :)) Pozdrawiam!
E-Ewelina 2016-12-09 10:56:54
Cześć
Czy ktos wie jak sie pracuje w nowej Agacie na targowku ? Jaka atmosfera?
Zostaw swoją opinię o Salon Agata - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Salon Agata