logo Salon Agata

Salon Agata

WARSZAWA OKECIE

Opinie o Salon Agata

Sylwia - kiedyś praconik Agaty 2009-11-24 16:20
firma ok , zawsze wypłacalna, co do wysokości pensji - szczytów marzeń tam nie spełnisz ale żle nie jest.
Salon bardzo ładny i przytulny chociaż w lato niesamowicie upalnie i duszno, ponieważ nie ma klimatyzacji.
Fajni ludzie - sprzedawcy,bok, kasa, magazyny, biuro - naprawdę fajni ludzie, czasami są spory i skargi jedych na drógich ale tego nieda się unknąć w kontaktach międzyludzkich - ogólnie sami wspaniali ludzie (ja miałam tam problemy tylko z Panią (usunięte przez administratora)tudno się z nią dogadać - import, jakieś waśnie w reklamacjami czasami, (usunięte przez administratora) też ma swój charakterek ale pod skorupą jest świetnym facetem i przełorzonym też.
jeśli studiujesz to raczej się nie wybieraj tam do pracy - utrudnisz życie i sobie i innym pracownikom, to jest sklap w kompleksie więc pracują w wekendy i w sumie to nie wiem jak jest teraz ale 2 lub 3 wekendy są pracujące.
Na glównym magazynie jest bardzo ciężko, polecam tylko bardzo silnym facetom
za to montażyści mają lżej i są i przystojni i sympatyczni :)

Miło wspominam pracę w Agacie - nie podobały mi się moje zarobki ale w sumie to ciągle rosły więc nie powinnam narzekać. Za to miałam poczucie bezpieczeństwa, tak jakbym z jednego domu przychodziła do drugiego i mimo że wile osób mnie tam pewnie nie lubiło to ja wszystkich miło wspominam, zwłaszcze szefów oczywiście :) Michalak i Oskieta są the best!!
Też tam byłem 2009-11-30 12:55
We wszystkich sklepach tak samo...
(usunięte przez administratora)
olaaa 2009-12-12 22:51
tak załoga w salonie Agata okęcie oraz 3 Panowie z dyrekcji są super !!!pozdrawiam
KRIS 2012-04-27 23:38
AGATA MEBLE MINIMUM SOCJALNE
2
Luz 2015-09-14 23:11
Szczerze mówiąc tego się spodziewałem.. że znajdę mniej więcej takie opinie jak tutaj. Sklep jak sklep, nie można chyba wymagać od nich zarobków na mega wysokim poziomie i pełnego zabezpieczenia socjalnego dla pracowników. Chociaż liczyłem na to, że kilka pozytywnych opinii tutaj przeczytam, a szkoda..
3
jolanta 2016-10-04 16:14
Miałam niedawno zgłoszoną reklamację, ale to była drobna sprawa serwis ją szybko naprawił.
olga 2016-10-16 15:42
a ja polecam, nigdy nie byłam zle obsłużona w salonie, zazwyczaj panie jakie tam sa zatrudnione bardzo chętnie i pomocnie podchodzą do klienta i potrafią wyczuć jego potrzeby i zaproponować produkty adewatne do potrzeb
Nika 2016-10-27 11:56
witajcie, wiecie może czy dzwonia do osób które się nie dostały w procesie rekrutacji ?chodzi mi o to czy informuja, że sie nie zostało wybranym.
uma 2016-10-29 12:43
Mnie zatrudnili ale czy pozostałych informują to nie mam pojęcia :)
Nika 2016-10-30 17:43
mnie też zatrudnili :)
Nika 2016-10-30 18:47
A skąd jesteś jesli moge zapytac ? teraz zostałaś zatrudniona czy juz pracujesz ?
ewelina 2016-11-18 18:51
Pewnie z Warszawy :) Fajne dziewczyny ze mną pracują, atmosfera przyjazna, chodzimy nawet razem na piwo po pracy :)
elka 2016-12-06 18:13
Ciekawe czy byłaś razem ze ,mną bo my też robimy takie wypady po pracy :)) Pozdrawiam!
E-Ewelina 2016-12-09 10:56
Cześć
Czy ktos wie jak sie pracuje w nowej Agacie na targowku ? Jaka atmosfera?
E-Ewelina 2016-12-19 17:15
Moagim- dzieki za info, też tak słyszałam. O Agacie na Okęciu lepiej piszą. Głownie o szefostwie .Lepiej chyba się tam zatrudnić na pracownika niż się męczyć?
3
E-Ewelina 2016-12-19 17:15
Moagim- dzieki za info, też tak słyszałam. O Agacie na Okęciu lepiej piszą. Głownie o szefostwie .Lepiej chyba się tam zatrudnić na pracownika niż się męczyć?
3
Moagim 2016-12-20 15:17
Wszędzie jest dokładnie tak samo - osobiście uważam że lepiej w ogóle nie wiązać się z tą firmą
4
Soczek 2017-01-02 11:50
Czy moze ktos tu napisac o pensjach magazyniera?
Marco 2017-03-19 14:08

Sorry ale wielokrotnie widziałem jak dyrektor salonu pracuje na magazynie.
Dla mnie to jest postawa, która pokazuje że nie pierdzi za biurkiem .
Kierownicy zawsze pomogą.
Dla mnie praca i współpraca z nimi jest dobra.
Nie pisz nieprawdy.
Ludzie jesteście dorośli nikt Was nie zmusza do pracy tutaj.
Jak chcesz tutaj pracować to pracuj a nie pisz takich bzdur..

2
Moagim 2017-03-21 14:18
Nigdzie nie wspominałem o dyrekcji... Czy w Agacie meble są już takie problemy ze znalezieniem pracowników , że wybierają tych bez podstawowej umiejętności pisania i czytania?
3
pajda 2017-03-21 18:48
Wszyscy równo pracują, nie ma tu miejsca dla leni . Też dziwię się czasem takim opiniom.... Zarobki są dobre, nie narzekam.
izabuła 2017-03-21 19:04
Jak ktoś chce pracować to pracuje i się cieszy, ze ma robotę na umowę o pracę, Nikt tu nikogo nie wyzyskuje jak to bywa często w innych tego typu sklepach. Ech, jeszcze się taki nie urodził żeby wszytskim dogodził...prawda
aszaludka z góry :) 2017-03-22 14:29
My na naszym dziale też na kierownictwo nie narzekamy. Wszędzie trzeba pracować , minęły te czasy, ze czy się stoi czy się leży to wypłata się należy. Jak chcę mieć większą pensję i premię to bardziej się staram, proste.
marta 2017-03-23 13:40
Masz rację, wszędzie pracować trzeba a tutaj w sumie nie jest tak ciężko wypracować sobie dobrą premię bo kupujących klientów nie brakuje.
Magda B 2017-03-28 10:12
Mam mieszane uczucia co do pracy w Agacie.
Pracowałam przez parę mięsiecy.
Wszyscy chodzą wkurzeni, że nikt nie wie jak wyliczyć prowizje. Wyleczyć można za wszystko.
Ja oceniam średnio zarobki, jak i atmosferę.
Jak nie masz lepszej opcji idź na przeczekanie.
Praca bez perspektyw.
10
rondelek 2017-03-28 22:18
Trzeba pamiętać o tym, że to ludzie-pracownicy stwarzają atmosferę :) Jak ludzie są tak negatywnie nastawieni to i atmosfery nie będzie.
gawar 2017-04-12 09:00
W każdej pracy trzeba być pracowitym , nie nastawiać się negatywnie bo z takim podejściem niczego się nie osiągnie. Ktoś kto zatrudnia się w agacie do magazynu chyba liczy sie z tym , że to nie pióra tylko meble .... Nie rozumiem tych co narzekają.
1
mikos 2017-04-14 19:36
A bałagan na magazynie to czyja sprawka jak nie pracowników? Ja nadgodzin dużo nie miałem, ale zawsze było wszystko wypłacone zgodnie z ilością wypracowanych godzin. Nie czepiajcie się lenie
2
wex 2017-04-24 17:04
Masz rację, wypłacają uczciwie , premie tak samo . Praca nie dla obiboków ;)
1
mikos 2017-05-15 15:56
No dokładnie, nie rozumiem gości, którzy widzą co to za praca i znają swoje obowiązki podejmują się tej pracy a potem narzekają.
Nigdy wiecej 2017-05-28 23:08
Firma jedna Wielka katastrofa . odradzam
4
sandra 2017-06-21 12:57
Ja nie narzekam i nie podzielam zdania przedmówcy. Może jakiś argumenty podasz, ze nie rzucasz słowa na wiatr, każdy tak może...ech
new 2017-06-27 16:26
widzę że mój wcześniejszy wpis został usunięty więc zapytam ponownie...co sadzicie o nowej dyrekcji na Targówku?
iza 2017-07-02 15:34
Na oddział Targówek wejdź i pytaj. Po prawej stronie jest lista oddziałów. Nasz Dyrektor super gość, przyjemnie się z nim pracuje, nie narzekamy w ogóle.
1
Zostaw swoją opinię o Salon Agata - WARSZAWA OKECIE
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Salon Agata