brak logo

Bonafructa Firma Produkcyjno-Handlowa Paweł Wychowałek

Jarosty

Opinie o Bonafructa Firma Produkcyjno-Handlowa Paweł Wychowałek

ftu 2012-02-24 13:34:21
Ta..... Pewnie właściciel sam to sobie napisał. Masakra
Ogoreczek 2013-06-13 01:42:12
(usunięte przez administratora) NIkomu nie polecam ja wytrzymałam az 5 dni to jest praca dla ludzi o mocnych nerwach ,pracujac 10 godz.nie masz minuty przerwy, bo szew ma wlasnie wysyłke ja jestem w stanie to zrozumiec ale ludzi to sie szanuje P.(usunięte przez administratora)bo ja po 10 godz.pracy bez 1 min. przerwy oebałam od dziecka tel i własnie pan wszedł poczym mnie zwolnił to było (usunięte przez administratora) z Pana stromy i to rzucanie pieniedzmi w biurze to szczyt poczulam sie jak jakis wyrzytek społeczny wiec niech nie śmie mi mówic ze to sa pana zasady bo Pan zasad wogóle nie posiadasz a zwłaszcza moralnych i szacunku do drugiego człowieka . A POWINNES WZIAC POD UWAGE ZE CI LUDZIE CIEŻKO NA TWOIA FIRME HARUJĄ
Ogoreczek 2013-06-13 01:53:34
Ja jeszcze nie skonczyłam podziwiam ludzi tam pracujących na stałe i dziewczyny ktore pracuja ok. tyg. wszystcy chca byc szefami kazde na swój r0zom i byle do przodu jedna przez drugą .
TAk nauczyłyscie szfa ze ma swoich ludzi ktorzy przyjda zawsze i o kazdej porze POWODZENIA ZYCZE
1
Ogoreczek 2013-06-13 17:02:06
Co do mojego wpisu to myślę ze szef tej firmy pobierał nauki u samego Stalina bo metody traktowania ludzi są podobne pozdrawiam wszystkich tam pracujących .
1
miki 2013-07-15 13:06:58
firma upada..co jak co..ale P(usunięte przez administratora) nie potrafi nic zorganizowac..ani poządnego oprysku..ani osobno ludzi od magazynu i od folii.zacyzna 10 robót a zadnej nie konczy. nabierze pełno ludzi z czego połowa sie nadaje i robi za drugą częsc
buzzz 2013-08-23 14:23:14
Miesiąc pracy ponad i musze przyznac ze nie było źle.Szef w miare fajny,ale z takim wporzo gosciem jeszcze nigdy sie nie spotkałem.Stawka godzinowa w miare dobra,opinie jakie slyszalem o firmie w moim przypadku wogóle sie nie sprawdzaja,jestem zadowolony z współpracy.Jedyne do czego moge miec objekcje to organizacja pracy od 1 do 10 oceniam ma 5+ przez co czasem robi sie bałagan,traci szef a rykoszetem czasem pracownicy,jednak stety niestety słabvsze jednostki które słabo pracują i słabą walczą o swoje.
Bartek 2015-07-14 19:27:00
Witam wie ktos moze czy ta firma jeszcze istnieje ? Gdy jezdzilem tam Szef byl bardzo w porzadku
Ludwik 2016-08-16 14:21:16
Witam, nie potwierdzam tych złych opinii o tej firmie, nie jest źle, pod warunkiem, że się przychodzi do roboty popracować a nie poobijać. Dzisiaj już nie te czasy, ze wystarczy tylko przyjść. Szef co prawda trochę nerwowy ale który dzisiaj nie jest, byłem, widziałem, pracowałem, gdyby nie to, że trafiła mi się lżejsza robota pewnie bym tam został.
Ludwik 2016-08-17 12:07:50
Do rg, no właśnie o tym piszę, że jak się przychodzi popracować to nie jest źle ale nie wszyscy to rozumieją po co się przychodzi do roboty.
drf 2016-08-19 14:30:13
Super, że oprócz podstawy zarobków można jeszcze liczyć na odpowiednie premie. Takie urozmaicone wynagrodzenie jest dość rozsądne, ale czy wypłata jest terminowa? Pensja na czas to teraz rzeczywiście rzadkość, a przynajmniej doceniają pracowników. Pozrawiam
Zostaw swoją opinię o Bonafructa Firma Produkcyjno-Handlowa Paweł Wychowałek - Jarosty
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bonafructa Firma Produkcyjno-Handlowa Paweł Wychowałek