Suszarnia Warzyw Jaworski

• Bieniewice
  • Żaby
  • Górna Wieś

3. Opinie o pracodawcach Bramki
  5. Opinie o Suszarnia Warzyw Jaworski S.A. sp.k.

Opinie o Suszarnia Warzyw Jaworski Bramki

Nie przegap nowości o Suszarnia Warzyw Jaworski S.A. sp.k.!

M.

17.03.2026 12:23

Jako wieloletni pracownik zdecydowanie polecam pracę w tej firmie. Jest to rodzinna firma, która dynamicznie się rozwija i zmienia na lepsze w każdym aspekcie. Dużym plusem jest przyjazna atmosfera w firmie – ludzie są pomocni i można liczyć na wsparcie współpracowników, a przełożeni podchodzą do pracowników ze zrozumieniem i szacunkiem. To miejsce, w którym można zdobyć cenne doświadczenie i rozwijać swoje umiejętności. Jeśli ktoś jest zaangażowany i chce się rozwijać, to ma taką możliwość. Firma zapewnia stabilne warunki zatrudnienia. Pracodawca umożliwia korzystanie z benefitów takich jak opieka medyczna, karta MultiSport i różnego rodzaju szkolenia podnoszące kwalifikacje. Warto dołączyć do takiego teamu.

13.01.2026 09:16

Suszarnia Warzyw Jaworski to szybko rozwijająca się firma. Rozwój firmy zwiększa zatrudnienie a kreatywność Szefa tworzy nowe działy i nowe stanowiska pracy. Firma oferuje popularne benefity: opiekę medyczną i kartę MultiSport, które poprawiają zdrowie, motywację i zaangażowanie pracowników, łącząc dostęp do specjalistów i różnorodnych obiektów sportowych (siłownie, baseny, zajęcia fitness). Polecam firmę, jako stabilnego pracodawcę z wartościami, które ja jako pracownik również wyznaję.

08.07.2025 07:10

Jako wieloletni pracownik, z pełną odpowiedzialnością polecam Suszarnię Warzyw Jaworski jako pracodawcę godnego zaufania. Firma od lat z powodzeniem funkcjonuje na polskim rynku, jest stabilna finansowo, co nam pracownikom daje poczucie bezpieczeństwa, które jest tak ważne w dzisiejszych czasach.  Różnorodność zadań pozwala zdobyć doświadczenie w wielu obszarach i nieustannie sie rozwijać. Zarząd jest "blisko pracownika", nastawiony na podnoszenie kwalifikacji zespołu, gotowy wyciągnąć pomocną dłoń w każdej sytuacji, nawet tej prywatnej. Motywuje do szkoleń i dopinguje do rozwoju zawodowego. Od wielu lat tworzymy zgrany zespół i chociaż nie zawsze jest łatwo ;),to szczerość, nastawienie na komunikację, otwarte umysły i pozytywne myślenie, pozwalają wyjść z każdej sytuacji obronną ręką. Cieszę się, że mogę być częścią tej firmy i współtworzyć ją każdego dnia.

zainteresowany

01.04.2025 08:52

Witam, Od prawie roku pojawiają się ogłoszenia na kierownika magazynu. Taka jest rotacja czy faktycznie tyle czasu szukają? Może ktoś był na rozmowie, bo mnie niestety nie zaprosili, a składałem CV ze 3 razy :( domyślam się że może chodzić o pieniądze bo jest takie pytanie przy wysyłaniu CV.
    kandydat

18.12.2024 00:21

hej, czy jest jakiś pion finansowy, bo w kontaktach nic nie ma? Kto obecnie tam prowadzi księgowość, biuro zewnętrzne? Jest dyrektor finansowy, dział kontrolingu, analiz, budżetowania??
    Uśmiechnięta:)

21.06.2024 09:55

Bardzo dobra atmosfera pracy, została zorganizowana wspaniała impreza na 40 lecie firmy. Szefie prosimy o więcej!!!!
    Alicja

20.04.2024 14:34

Dzień dobry. z partnerem widzieliśmy, że jeszcze niedawno została dodana oferta dla Elektryka. Doświadczenie bezpośrednio nie jest wskazane jako konieczne, partner natomiast od trzech lat pracuje w zawodzie. Ile w tym przypadku mógłby teraz zarobić?
    Rekruter

17.06.2024 16:22

Proszę śmiało aplikować:)
    Daro

01.09.2023 11:38

Dzień dobry. Jaka atmosfera i relacje między pracownikami w dziale księgowości? A także na jaką pomoc można liczyć z ich strony oraz od szefostwa? Pytam, gdyż poszukiwany jest właśnie księgowy. Forma zatrudnienia ma być UoP. Pensja natomiast jest nieznana. Wie ktoś, czy można tu pracować na stałe, czy zarobki na to pozwalają, i dlaczego szukają teraz dwóch osób?
    Iwona A.

04.09.2023 11:25

Slyszalam od znajomych ze ogolnie atmosfera jest bardzo pozytywna. Firma sie rozwija i moze dlatego szukaja wiecej ludzi do ksiegowosci.
    Marta M

14.09.2023 10:59

Byłam na rozmowie. Zarobki przyzwoite, natomiast firma szuka kandydata który ma doświadczenie w firmie produkcyjnej, w rozliczaniu produkcji. To jest ważny wymóg. Widocznie nie ma w tej chwili dużo tego typu księgowych w okolicy ;) ja odpadam.

Oferty pracy - Suszarnia Warzyw Jaworski S.A. sp.k.

Magazynier (K/M) - Magazyn części zamiennych

Suszarnia Warzyw Jaworski S.A. sp.k.

Bramki

POMOCNIK ELEKTRYKA (K/M)

Suszarnia Warzyw Jaworski S.A. sp.k.

Bramki

zaciekawiona

22.04.2021 17:54

Może ktoś z Państwa wie, dlaczego od tylu miesięcy Suszarnia Jaworski poszukuje bez rezultatu specjalisty ds kadr i płac? Czyżby żaden kandydat na to stanowisko nie spełniał oczekiwań firmy czy po prostu firma oferuje zbyt niskie wynagrodzenie? Pytam, ponieważ chcialabym aplikować na to stanowisko ale nie wiem czy to nie jest strata czasu.
    Kandydatka

13.05.2021 15:09

Z tego co się dowiedziałam u nich na rozmowie, to w firmie jest mała rotacja, a właścicielom zależy na długoterminowej współpracy. Poprzednia kadrowa rzeczywiście przeszła na emeryturę po ponad 20 latach. Ja rozmawiałam o większych pieniądzach, takich jakie dostawałam we wcześniejszym miejscu pracy i powiedziano mi, że jak najbardziej wchodzi to w grę. Szukają rzeczywiście kogoś ze sporym doświadczeniem.Ja zrezygnowałam z ich oferty ze względu na dojazd. Szukam jednak czegoś bliżej domu!!
    Justyna

09.11.2022 09:39

Obecnie firma znów szuka pracownika do kadr i płac , czy ktoś wie dlaczego ciągle pojawia się ogłoszenie na to stanowisko? Czy pracownicy przychodzą i odchodzą? Czy warto składać ofertę?
    Ryszard K.

02.07.2022 16:32

Bardzo uprzejme i kompetentne Panie w administracji :) Dobra kawa.

03.02.2022 14:05

Byłam ostatnio na rozmowie rekrutacyjnej. Bardzo spodobało mi się biuro: nowoczesne i duży parking przy budynku, sporo zieleni wokół. Kadrowa uprzejma, tak jak i Panie z biura. Generalnie polecam !!!

06.04.2022 14:13

Nie dostałam się do tej firmy… ale za to dostałam propozycję pracy dużo bliżej mojego domu. Nic mi nie wiadomo na temat pracy po 10h. Kadrowa mówiła o 8h, bez potrzeby zostawania po godzinach.

08.04.2022 13:00

Rozmowa dotyczyła stanowiska administracyjnego i była prowadzona wydaj się, że w sposób standardowy. Na ok 6 rozmowach już byłam w innych firmach więc mam porównanie. Pytania o zakres obowiązków we wcześniejszych miejscach pracy, powody chęci zmiany pracy, dlaczego chcę u nich pracować, jakie mam kompetencje, te językowe również i oczekiwane wynagrodzenie. No i pytanie o referencje od wcześniejszych pracodawców. Widać że to dla nich istotne aby były (ewentualnie telefoniczne, jak nie pisemne). Powodzenia ????

06.12.2021 16:06

Pracujesz w firmie Suszarnia Warzyw Jaworski Spółka Akcyjna Spółka Komandytowa? Jaką masz umowę?

02.02.2022 10:27

Umowę o pracę!

06.04.2022 13:42

Nie ma takich osób, które mają umowę zlecenie.

11.11.2021 09:36

Ogłoszenie na Księgowa do Suszarnia Warzyw Jaworski Spółka Akcyjna Spółka Komandytowa pojawiało się w GoWork.pl, polecacie aplikować?
    Dorota

17.11.2021 09:47

Spróbować zawsze warto ;)
    Export

10.09.2020 14:28

Byłam w tej firmie na rozmowie do działu exportu kilka lat temu. Płaca dużo poniżej średniej krajowej i od razu na rozmowie zostałam poinformowana iż praca po 10 godzin dziennie .oczywiście nie płatne dodatkowe . Nie zdecydowałam się na tą pracę
    Julia

28.09.2021 17:13

Hej, byłam w tym miesiącu na rozmowie w sprawie stanowiska Młodszego spec. ds. logistyki i admin. Ładne, nowe biuro, kadrowa wydawała się sympatyczna i profesjonalna, nie czuć tam złej atmosfery, a wręcz przeciwnie, miło było spędzić tam te 40 minut. Dziwię się co do godzin???!! Chodziło może o to że biuro jest otwarte 10 godz, od 07:00 do 17:00, a parcownicy przychodzą na zakładkę (jak dla mnie to fajna opcja). Powiedziano mi że jest to praca w trybie 8 godz bez koniecnzości brania nadgodzin. Podobno ludzie wyrabiają się w tym przedziale czasu w tym dziale. Dla mnie to nie problem zostać 15-25 min dłużej jeżeli jest taka potrzeba, najważniejsza jest atmosfera i spokój ducha ???? ????, noooo i kasa!!!!

01.08.2021 11:15

Wiecie może, czy w Suszarnia Warzyw Jaworski Spółka Akcyjna Spółka Komandytowa szukają chętnych na staż?

28.09.2021 16:01

Możesz spróbować wysłać aplikację do działu kadr. Rzadko ale czasem zdarzają się stażyści. Zależy jakie jest w danym momencie zapotrzebowanie na dodatkową parę rąk do pomocy :)

03.11.2020 09:10

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Suszarnia Warzyw Jaworski Spółka Akcyjna Spółka Komandytowa?

06.05.2021 14:36

Przed covidem to od zawsze wyjazdy integracyjne odbywały się co roku, oj działo się;) Do tego Wigilie na grubo. Na pewno jak wyjdziemy z pandemii będzie powrót do tej tradycji.

Kontakt - Suszarnia Warzyw Jaworski S.A. sp.k.

Łódzka 41 05-870 Bramki

REGON:14747171900000

Branża główna: Przetwórstwo owocowo-warzywne

06.11.2020 05:38

Pracowałem w części biurowej. Fakt - bardzo szeroki zakres kompetencji. Czy to wada? Zależy od charakteru. Dla jednej osoby to będzie nie unormowany zakres obowiązków, a dla innej - możliwość rozwoju i brak monotonii w pracy. W kwestii samego rozwoju - właściciele są otwarci na dodatkowe szkolenia w celu podnoszenia kompetencji. Dodatkowym plusem jest na pewno miła atmosfera samej pracy. Osobiście - polecam

03.10.2020 17:30

Mam bardzo mieszane uczucia na temat pracy w suszarni Jaworskiego… No ale zainteresowani mogą poznać moją opinie i zdanie(podkreślam niniejsza opinia to wyłącznie moje zdanie) o pracy w tej firmie poniżej: Z obserwacji moich wynika że pracownicy biurowi (księgowi, handlowcy, logistycy itp.) i inni dobrze czujący się w pracy opartej na „cyferkach”, nie mają tam źle. No może poza tymi godzinami, o których już tu ktoś wspomniał. Pracuje się 9-10h, jak pogadasz z szefostwem to zapłacą ci za nadgodziny. Ale może się to skończyć tak że będzie trzeba o tym przypominać, wręcz walczyć a na końcu podpisać papier że jesteśmy rozliczeni i koniec. Właśnie papier… Uwielbiają tam papiery-(usunięte przez administratora)chrony, przykładają do nich ogromną wagę. Czasem wynikały z tego drobne, ale irytujące, nieporozumienia. No i wybiorcze stosowanie tej firmowej biurokracji. Zaufany dostawca? Przymkniesz oko i nic się nie stanie, ktoś kto zaliczył potknięcie – też przymkniesz oko, to dostaniesz „pouczenie”. Pouczający oczywiście nie pomyśli że nie znasz jeszcze wszystkich dostawców. I pozostając w temacie papierów: podpisując umowę najlepiej poproście o pisemny zakres obowiązków, bo w trakcie pracy może się okazać że będzie on rozszerzony o rzeczy zupełnie z innej beczki (łagodnie mówiąc) i będziesz, w dość natrętny, sposób pilnowany z wykonywania tych obowiązków. Właściciele firmy są szalenie sympatyczni jako ludzie, o sposobie w jaki prowadzą ten biznes i jaka jest ich wiedza na temat uprawy warzyw które skupują i przetwarzają, nie będę opowiadał bo nie o to chodzi w tej opinii. No troszkę nad szczerością, obniżeniem poziomu hipokryzji i pokazowości mogliby troszkę popracować. Natomiast z ludzi tam pracujących to wart uwagi jest osoba stojąca na czele działu skupu i kontraktacji, no i cały ten dział. Jeżeli jesteś osobą która ma własne zdanie, logika i związki przyczynowo skutkowe są dla ciebie ważne, to nie jest to miejsce dla ciebie. Jeżeli chcesz mieć sympatycznego przełożonego, a nie człowieka którego działania można by podciągnąć pod znęcanie się psychiczne (czyli mobbing), potrafiącego w ciągu godziny zmienić zdanie i nastrój trzy razy, to również omijaj suszarnię. Ale jeżeli lubisz spuszczać głowę, poddawać się tresurze przez wcześniej wytresowane osoby, zasłużone dla wyników finansowych firmy, to śmiało aplikuj do suszarni warzyw w Bramkach. I takie jest moje zdanie.
    mixx

07.04.2020 18:20

Witam pracował koś w tej firmie jako Pracownik Produkcji i może się podzielić opinią na temat pracy,zarobków,atmosfery.
    Maciek

31.01.2020 14:41

To jest dobra firma, pracowałem tam przed 2016r. Wiadomo, że nie z każdym się żyje dobrze, ale płacą na czas, a właściciele nie sieją złych emocji. Złego słowa nie powiem o firmie, można spokojnie aplikować.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Suszarnia Warzyw Jaworski?

07.10.2019 10:36

Czym Jaworski Sp.j. Suszarnia Warzyw zachęcają? Jakie mają dodatki?
    smok456

07.12.2019 21:49

Dodatki ? w przypadku pewnych osób i w skali miesiąca z czego potrafią urwać a nie dać.
    Ilona

31.03.2018 15:18

@żabek a może wiesz jak wygląda sprawa z rekrutacją na ten moment? Pytałeś się o atmosferę w tej firmie- czy od ostatniego Twojego wpisu udało Ci się uzyskać informacje w tej sprawie? Może zatrudniłeś się w Jaworski Sp.j. Suszarnia Warzyw i chciałbyś się podzielić swoimi wnioskami na temat warunków pracy?
    żabek

29.05.2019 11:00

Śledzę rekrutacje w tej firmie od jakichś 5 lat i znowu pojawiło się ogłoszenie na Specjalistę ds. Administracji. Ta ciągła rotacja na tym stanowisku skutecznie zniechęca do wzięcia udziału w rekrutacji.. Bo kto szuka pracy na rok czy półtora.. W Google rzeczywiście są dobre opinie ale są wystawione głównie przez kierowców odbierajacych towar. Zero informacji jak wygląda praca w biurze.
    Antoniusz

24.03.2019 11:54

Bardzo dobrze jest firma oceniana w internecie. Ciągle powiększa rynki zbytu. Pracę można spokojnie polecić.
    Antoniusz

24.05.2019 19:03

Gdzie można zobaczyć oceny w internecie?
    Żabek

24.03.2019 08:48

Tym razem firma szuka koordynatora ds. Administracyji - czy ktoś podzieli się informacjami na temat tego jak się pracuje w firmie? Jakie zarobki i godziny pracy?
    żabek

23.07.2017 14:28

Jaka panuje atmosfera w firmie? aktualnie trwa rekrutacja na stanowisko Pracownik Administracyjno - Biurowy. Z tego co pamiętam, około rok czy półtora roku temu również była rekrutacja na to stanowisko..
    arek

07.12.2015 14:34

Swoją działalność firma rozpoczęla w 1984 roku, we wsi Bramki/k Błonia, w 2001 roku produkcja została przeniesiona do Dobrego Miasta k/Olsztyna, zajmuja sie produkcja szuszonych warzyw rocznie produkuja 600o tysiecy ton.

Zostaw merytoryczną opinię o Suszarnia Warzyw Jaworski S.A. sp.k.