brak logo

Trans-Formers Karpatia Sp. z o.o.

Tarnów

Opinie o Trans-Formers Karpatia Sp. z o.o.

tadzik 2013-03-04 20:30:07
Pracowałem w tej firmie i nie polecam, kierownik pieknie mówi na rozmowie pierwszego dnia, co poniej wogole sie nie zgadza z tym co sie robi, nadgodziny nie płaca, wypłata ok 1530zł na smieciarce, bo na mniejszych autach jeszcze mniej, "premia" tylko na widnieje na umowie a tak to trzeba zapomnieć, ciągle zle maja człowieka za nic, ciągła rotacja, kierownictwo i prezesi porazka niechc sami zasowaja a nie gnoja ludzi, dali by zarobic to by ludzie nie odchodzili. Jak chodzi o atmosfere miedzy pracownikami (kierowcy , ładowacze zgrana paczka), wszyscy przyzwyczajenie na ciągle nowe twarze i tylko obstawiaja kto ile wytrzyma, a po pierwszej wypłacie jak ktos dotrzyma to dziekuje, mechanicy tez ok. Ja osobiscie nie polecam choć sa pracownicy ktorzy od początku tam pracuja ale ciężko
1
MaReK 2013-03-04 21:22:15
kolego masz racje!!!!!!!!!!!!!!!! z daleka od tej firmy. Porażka na całej lini
ja 2013-04-22 21:34:40
dzieki chlopaki za info jutro mam rozmowe na stanowisko kierowcy dzieki opinia na internecie juz wiem ze odmowie skoro oszusci i nie placa nagdodzin ani obiecanych premi porazka
XoXor 2013-04-23 17:31:18
wal te firme chłopie, nawet nie idz na rozmowe
RICKI))) 2013-05-11 22:00:09
Tarnów. Praca w tej firmie to porażka. Z człowieka chcieliby zrobić niewolnika do pracy. Dyrekcja i kierownictwo z jednej wioski siebie warci, czyli niekompetentni do swoich obowiązków, mają pracowników za śmieci. Pracownicy zmieniają się co miesiąc, nowi uczą się rejonów po parę miesięcy ale i tak odchodzą jak widzą co jest grane. Wcześniej z opowiadań pracowników było lepiej inny prezes był, który potrafił docenić i szanować pracownika. Wtedy w firmie było w porządku. No ale niestety przebywa w Krośnie. Nie daj się wykorzystywać w tej firmie jak chcesz tam pracować, bo zrobią z Ciebie niewolnika do roboty. A do ROBOTY TO JEST TRAKTOR!!! POZDRAWIAM Ekipę Transformersów zgrana przynajmniej tyle dobrego w tej firmie. NIE DAJCIE SIĘ...
pracuś 2014-10-14 08:26:02
Firma jak każda.Praca ciężka.Ale kto chce może się odnależ.Tylko firmy podwykonawcze np.ochrona sprzątanie,to beznadzieja.Ciągłe roszady kadrowe w poniższych firmach a efekty widać gołym okiem.
KOLO 2014-11-15 19:31:16
Firma od pewnego czasu sie zmieniła odszedł dyr.i wszystko sie unormowało juz tak nie zwalniaja pracowników i tez nie odchodzą pracujemy jak wszyscy kasa jak na Tarnów to normalne ale jest na czas na koncie ,ogólnie może być.
1
ktos 2014-11-30 18:48:19
Dokladnie, ekipa OK! Kasa jak na tarnów 1500 1600 czyli normalnie, ale nadgodzin brak, nigdy nie wyplacaja. Tyle ze wyplata na czes zawsze. Zle ogolnie nie jest, ale auta to TRAGEDIA!!!
Seven 2015-03-20 17:42:59
witam firma pod odział krosno beznadziejna ,zapierdala sie przy sprzataniu,wyrzucaja cie po 2 dniach ze niby nie sa zadowoleni z twojej pracy bo kierownik cie nie lubi .,Panowie w "biurze" wyglądają jak żule z pod sklepu ,do roboty to jest traktor a oni chcą z cb zrobić woła .
1
xxx 2015-04-26 14:00:49
co to za firma parkingu firmowego nie maja tylko parkuja auta po osiedlach i zajmuja miejsca
oburzony 2015-07-12 12:49:30
Powiem, ze obecnie to gnoja kazdego pracownika,zze dwoch juz dostalo odwodnienia. Zapierdala sie po 10 -12 godzin na dzien od 1 lipca 2015 roku , a auta nadaja sie tylko na zlom.w ciagu dnia trzeba zrobic dwa rejony i tak wykorzystuja ludzi. Jak stanie sie tragedia to wtedy nawet oczu nie otworzy sie kierownictwu i tu ma racje koleg , ze dyrekcja chodzi jak zule w lachmach. Ludzie w koncu nie wytrzymaja tempa, bo nikt nie bede robil po nascie godzin . Czekaja az kazdy pracownik aie odwodni czy padnie z wysilku.
Michael Bay 2015-08-18 15:43:59
Tak jak koledzy pisza, co innego jest obiecywane a co innego sie okazuje. Niby wyplaty niby premie, niby 8h dziennie od pon do pt. A tu praca... W zasadzie ile sie robi w robi w danymdniu tego nikt nie wie nawet dyspozytorzy bo przetargow jest wygranych aludzi i aut do tego nie ma. Bywaly rzeczywiscie przypadki ze ktos dostal odwodnienia przez prace w nieludzkich warunkach.ok, wyplaty? Mialo byc 2000 na rekez nadgodzinami a nie dostalem w ogole ani nadgodzin ani tej premii, malo tego nie dostalem zadnej obiecywanej kwoty. Dlatego wytrzymalem tylko miesiac. Kierowcy C tam zarabiaja gora 1800 jak nadgodzin maja chyba drugie tyle co godzin. Auta kiepskie, kregoslup siada, sprzegla i kierownice nieraz bez wspomagania. Dziwie sie ze pracownicy sie nie zbuntuja, podobno od lat sa proby strajku ale zawsze znajda sie jacysnadgorliwcy co sie nie przylacza... I beda tyrac i narzekac. Trzymac sie z daleka!
KOLO 2015-09-17 19:58:15
witam wszyscy piszą i narzekają tylko prawda jest taka że wypłata zawsze jest na czas 10 każdego msc.Może nie rewelacja ale na Tarnów niżle każdy wie co ma robić tylko zawsze jest kilku którzy wola gadac zamiast pracować.Ja pracuje kilka lat w tej firmie i nie narzekam .Komu zależy na pracy to widać.
gfh 2016-05-15 20:57:41
to chyba każdy chce zarabiać adekwatnie do swoich umiejętności @3ert, nie sądzisz? :P A swoją drogą, czy Trans-Formers Karpatia Sp. z o.o. szuka kogoś?
Zostaw swoją opinię o Trans-Formers Karpatia Sp. z o.o. - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Formers Karpatia Sp. z o.o.