Poznań pracownik D.Rybarcxyk ????????
Witam ,czy ktoś mógł by powiedzieć na temat pracy na hakowcu w remondisie w warszawa ? Jakie mniejwięcej zarobki ?po ile godz praca ? Czy polecacie pracę ?
Nie polecam, a w szczególności współpracy z Kamilem. Wysyła zdjęcia i filmy gdy się onanizuje. Taki to z niego przykładny ojciec rodziny. Dobrze że odeszłam z tego bagna
Oddział w Gdyni to (usunięte przez administratora) Ładowacze pracuja na procencie co drugi na wyziewie jedna klika grupa zarządzająca przymyka oko bo starzy wyjadacze dla nich robia bo jakby ich zwolnili to nikt inny by tam nie przyszedl robić Ładowacze leją się w wiatach śmietnikowych o prace miedzy sobą inni popijają sobie ćwiarteczki nie polecam (usunięte przez administratora) totalne
W aktualnej ofercie dla mechanika i elektromechanika podali widełki płac. Czyli jest szansa na zarobienie 8 000 zł brutto z doświadczeniem?
Czego się można spodziewać po firmie zajmującej się śmieciami? Że tak samo będą traktować swoich pracowników: jak (usunięte przez administratora). Praca za marne grosze przy naruszeniu przepisów, zwlaszcza przepisów BHP (ich brak tłumaczą "niemieckimi standardami"). Wręcz firma prosi się o inspekcje z Inspekcji pracy. STANOWCZO ODRADZAM
W jakim systemie wypłacane jest wynagrodzenie w firmie Remondis Sp. z o.o. na Referent? 15 maja ogłoszenie na InfoPraca.pl.
najczęściej są to marne grosze (w porównaniu z innymi firmami) wypłacane przelewem. Co miesiąc
Firma nagminnie łamie zasady BHP stawiając swoje rozporządzenia nad KC (zwłaszcza centrala), stosuje (usunięte przez administratora). Trzymajcie się na dystans
Nie polecam działu zima w Warszawie. Kierownik nie panuje nad emocjami, płacą pod stołem, najniższa krajowa na umowie, dodatkowe roboty tylko dla braci kierownika oczywiście te płatne, bo te darmowe robi cała reszta, a rodzinka nie pomaga i kary za byle co,,, ciekawe czy firma coś o tym wie i czy do niej trafiają pieniądze,,,
Jak wygląda praca jako kierowca?
Na zimie w Warszawie to jest tak że rodzinka bierze wszystkie płatne roboty a reszcie jest dawana dodatkowa praca za darmo a na koniec miesiąca kierownik grozi że ci utnie z koperty bo masz tylko najniższą krajowa a reszta pod stołem
Niestety po rozmowie rekrutacyjnej czekałam 4 miesiące zanim odpisali, że jednak mnie nie chcą.
Zmiany są takie jak w większości firm komunalnych zajmujących się wywozem odpadów tj. 5.30 - 13.30 i 13.30 - 21.30. Trasy objazdu altan to rejony, które w Remondis Warszawa są lepiej poukładane niż np. w MPO. W Remondis załoga ma swój rejon i na nim odbiera wszystkie frakcje odpadów zgodnie z harmonogramem odbioru. Pieniądze nie są złe, środki czystości co kwartał (6 mydeł + ręcznik), płyn odkażający można brać zawsze jak potrzeba, w sezonie zimowym 7 pln. stawka żywieniowa, w letnim woda (zgrzewka na tydzień).
Na jakie wsparcie w Remondis Sp. z o.o. mogą liczyć kobiety w ciąży? Czy przestrzegane są ich prawa wynikające z Kodeksu pracy?
Jak widać na żadne. Pracodawca nie odpisuje. Jak kobieta będzie pilnować przepisów to będzie miała swoje prawa. Jeśli zaś nie wie co jej się należy to się nie dowie.
Jakie są zarobki jako kierowca śmieciarki toś coś powiedzieć może
Czy w Remondis Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?
Może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem na temat pracy na stanowisku Referent w firmie Remondis Sp. z o.o.?
Ja pracowałem na innym stanowisku ale mogę śmiało powiedzieć że zarobki kiepskie, brak rozwoju bo firma zatrzymała się w dniu otwarcia działalności nie chce nic zmieniać. Pracownik albo się dostosuje albo może odejść. Ważne są koneksje wtedy zarabia się dobrze lub nawet bardzo. Kadra kierownicza robi co chce głównie zakupy przez internet a potem przymierzanie ich w pracy. Fajnie gdyby zarząd przejżał na oczy. Podsumowując jeśli chcesz rozwoju i szacunku to nie tutaj.
Zacznijmy od stawki godzinowej, która jest śmieszna 16,50 (na umowie o prace). W grafiku wpisane po 8h a trzeba pracować 10,5h. i stawka po 8h pracy jest 50% większa (a trzeba zostać w pracy bo nominał godzin się nie będzie zgadzał na koniec miesiąca) 2 przerwa o godzinie 15 darmowa. Pytając się o podwyżkę usłyszałem że po 3 miesięcznej umowie o pracę przysługuje mi premia wysokości 500zł brutto to jest moja podwyżka xD. Ciągłe wymysły w postaci wymyślania na większy przerób materiału a wypłata stoi w miejscu. Brak ludzi do pracy gdzie na jednym stanowisku powinny być 3 osoby a jest jedna. Dodatkowo ciągle psujące się maszyny. Wydzwanianie w dniu wolnym kierownictwa czy nie chcesz przyjść do pracy w dniu wolnym bo ludzi brakuje ( żenada ). na plus jest to, że wypłaty były zawsze dzień przed 10'tym.
Zarobki kiepskie. Robimy na terenie Colgate w Świdnicy, zarobki i socjal pracowników colgate o niebo lepsze. Wszystko poszło w górę (ceny) a stawka na posiłki regeneracyjne stoi w miejscu.
W 2000 r w Warszawa kierowca star kontener wciągał (Billa ul. Chełmska) , po 12 godz. śmigał dostawał 2500 , w 2014 za to samo dostawał 2700zł ..... . Natomiast 2015 na taśmie sortowacz czasem jako operator ładowarki robił miał przez 3 m-ce próbne mieć prywatne ciuchy - WIĘC SAMI OCENIĆ możecie ... czy warto ....
W 2000 r w Warszawie kierowca star kontener wciągał, po 12 godz. śmigał dostawał 2500 , w 2014 za to samo dostawał 2700zł ..... . Natomiast 2015 na taśmie sortowacz czasem jako operator ładowarki robił miał przez 3 m-ce próbne mieć prywatne ciuchy - WIĘC SAMI OCENIĆ możecie ...
Panie Prezesie, z Remondisu ucieka coraz więcej osób! Pora chyba na podwyżki!
No tak, ale to nic nowego w tej firmie. Kolesiostwo, układy i pracownicy życiowi nieudacznicy o najniższych instynktach i wartościach moralnych tam są już od dawna. Poszukaj czego coś nowego

Jak się pracuje w Remondis Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Remondis Sp. z o.o.?