REMONDIS

Sosnowiec

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 93 ocen.

Opinie o REMONDIS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMONDIS

Byly kierowca

Pracowalem 3 lata w Rudzie Śląskiej vangansewinkel, bylo spoko, jak w kazdej firmie chyba panie z biura to damy z zadartymi nosami, zwykly robal to dla nich smierdziel bez prawa glosu. Jak wykupil czy przejal nas Remondis to zrobil sie dopiero syf. Pseudo kierowniczek adrianek. Zwalniali ludzi na potege, wprowadzali mobing i bezplatne nadgodziny (usunięte przez administratora).masakra. Syf syf i jeszcze raz syf. Dzis dowiaduje sie ze kierowcy odchodza po przepracowanym tygodniu. Brakuje im pracownikow wiec ci ktory zostali zapierdzielaja za 2 . serdecznie NIE polecam.

Bolek

A pracuje u was w Dabrowie Górniczej Konfident Mariusz taki łysy zapomniałem nazwiska, przez którego wyleciałem z pracy. On jedził za mnie na śmieciarce kierowca.

Juras

Mariusz o jakiego Mariusza chodzi w poscie z 25.10.2016, który pisze że tyle zarabia.

bif

Firma Remondis to DNO. Ludzie tam pracujący są chamscy i dwulicowi(zwłaszcza kobiety). Wykorzystują ludzi. dziwię się, że jeszcze Państwowej Inspekcji Pracy tam nie było. Chcesz stracić zdrowie, to pracuj w Remondisie.

...

Tarnowskie Góry to samo nie polecam

były
@... 21.09.2017 17:43
Tarnowskie Góry to samo nie polecam

Zgadzam się!

Bolo8181

Koledzy jak teraz wygląda praca w Dabrowie Górniczej i jakie zarobki ?Mam jutro rozmowę kwalifikacyjną ale po opiniach tutaj to tak średnio chce mi się tam jechać.

Luks

No comment

Luks

Chciałbym się umówić na randkę z Dagmarą.CALL ME kierowca smieciarki sosnowiec ????

Hatak

Remondis to nieporozumienie w oddziale w Częstochowie funkcje zastępcy dyrektora pełni chłop który chandlował garami na bazarze,koledzy z pracy nieżyczliwi,kierowcy co gdzies wyjada to wracajs a to z otarciami albo popekanymi lusterkami i to tacy ktorzy juz tam pracuja po 19 /20 lat.Praca upodlajaca człowieka w deszczu,mrozie kurzu i oczywiście gryzacym smrodzie ze az wstyd zeby ktos ze znajomych nas sobaczyl ze skonczylismy jako śmieciarze bez żadych życiowych ambicji.Płaca śmiech na sali jako kierowca ładowacz po przepracowanych pierwszych 10 dniach od rozpoczęcia pracy z nadgodzinami ktòre ponoć sa płatne 50% w tygodniu i 100% w soboty dostałem 703zł za prace w gnoju i odorze wywołujacym odruch wymiotny.Remondis z oddziałem w Częstochowie łacznie z ludzmi kwalifikuje sie tylko na Powaski

Hatak

Zastepce kierownika ogarneli z bazaru,kierowcy co powrot z rejonu sa uszkodzenia co wyjazd w kazdym tygodniu mechanik ma robote.Placa kolo 8/9 zl na godz.netto praca smierdzaca obrzydliwa i upokarzajaca kazdego szanujacego sie obywatela.Ogolnie Remondis w Czestochowie moze byc jesli nie jest ci wstyd grzebac w smieciach przy znajomych i rodzinie w swoim miescie za mniej niz 10zl to znaczy ze to praca dla ciebie czlowieka zero bez ambicji

OSZUKUJĄ PRACĘ MAJĄ A JEJ NIE DAJĄ

REMONDIS TO CAŁA JEDNA MAFIA W CAŁEJ POLSCE WSZĘDZIE CHOĆ BYŚ ROBIŁ TAM NAD MORZEM TO FIRMA JEST JEDNA TAM JEST TOTALNE CHAMSTWO JA SIĘ PYTAM O PRACĘ ŁADOWACZA ODNOSZĄ SIĘ DO LUDZI PO CHAMSKU ŻE ŻADNEJ PRACY NIE MAJĄ KIEROWNIK SPASIONA ŚWINIA POWIEDZIAŁA IDZ SOBIE DO URZĘDU PRACY A PRZYJĄĆ NIE CHCIELI ONI PRACĘ NAPRAWDĘ MAJĄ ALE JEJ NIE CHCĄ DAĆ ROBOTĘ TRZYMIĄ DLA SWOICH ZNAJOMKÓW Z RODZINY TO SĄ FIRMY RODZINNE INNYCH LUDZI TRAKTUJĄ JAK ŚMIECI I NIE CHĄ PRZYJMOWAĆ DO PRACY TAK NIE POWINNO BYĆ NIGDZIE JAK NIE JESTEŚ Z RODZINY TO DO PRACY NIE PRZYJMIĄ PRZECIEŻ TO JEST OSZUSTWO I KŁAMSTWO JAK KOMUŚ POWIEDZĄ ŻE PRACY NIE MA A ZNAJOMY MŁODY Z RODZINY Z PRZYDUPASÓW ZATRUDNIONY PRACA JEST DLA WSZYSTKICH A NIE TYLKO DLA SWOICH WYBRAŃCÓW JEDEN DRUGIEGO Z RODZINY PCHA DO ROBOTY A TY SOBIE CZEKAJ LATAMI I W ŻYCIU PRACY NIE DOSTANIESZ I TAK TO JEST WSZĘDZIE W TYM GŁUPIM STUKNIETYM KRAJU

Były pracownik

Nie polecam tej firmy nie zależnie w jakim mieście. Obiecują dużo i na tym się kończy. Kierowca z uprawnieniami na ciężarowe zarabia w granicach 2400 netto ale najlepsze jest to że nie jesteś tylko kierowcą ale również tzw. pracownikiem placowym,mechanikiem i co tylko sobie zażyczy kierownik czyli jak zrobisz swoje to idziesz na plac sortować śmieci lub inne zajęcia bo trzeba oszczędzać. Dodatki są ale jako obowiązki .... Omijajcie z daleka

Pewny

Prosze omijac z daleka remondis dabrowa gornicza/wroclaw/miroslawice. Kierownictwo niewyksztalcone zrzuca ciezar na podwladnych, praca koszmar stanowczo odradzam. Zarobki koszmar. Szkoda zdrowia.

Ryszard BHP

Pozdrawiam wszystkich porządnych ludzi w Remondis Sosnowiec. Miło wspominam współpracę z Wami, to były dobre czasy.

mariusz

@Ali A ty kolego nie pracujesz czasem w remondis dąbrowa górnicza?

Ali

@mariusz O warunkach zatrudnienia na jakie stanowisko napisałeś i czy na pewno w Remondis Sosnowiec?? Twoja wersja znacznie odbiega od moich doświadczeń czyli 2400 zł brutto, obiecana premia (nic na piśmie), wyjazdy służbowe prywatnym samochodem, spóźniona wypłata (nikt nie wiem kiedy będzie), przy przedłużaniu umowy obcinanie stawki, żadnych dodatków stażowych.

mariusz

witam, aktualnie jest podstawa 2720, premia 720, dodatek miesieczny 250 wypłacany raz na pół roku czyli 2 razy do roku po 1500 zł, dodatek stażowy wypłacany miesiecznie dla pracowników pracujących od 3 do 5 lat - 150 zł a powyzej 5 lat - 250 zł, wczasy pod gruszą, talony na swieta oraz w okresie jesienno zimowym talony czyli jak ktos pracuje ponad 5 lat zarabia 4000 zł.

Helmut
@mariusz 24.10.2016 09:10
witam, aktualnie jest podstawa 2720, premia 720, dodatek miesieczny 250 wypłacany raz na pół roku czyli 2 razy do roku po 1500...

Zapomniałeś o 3 rzeczach po pierwsze to zarobki brutto czyli na rękę dostaniesz 30 % mniej po drugie premie albo dostaniesz albo nie więc nie dziel skóry na niedźwiedziu bo pewne masz tylko te 2720 brutto i po trzecie w umowie masz tajemnicę o zatrudnieniu więc jak cię dyrekcja namierzy to dyscyplinarka a i takie warunki mają starzy pracownicy bo nowi to mogą pomarzyć

ja
@mariusz 24.10.2016 09:10
witam, aktualnie jest podstawa 2720, premia 720, dodatek miesieczny 250 wypłacany raz na pół roku czyli 2 razy do roku po 1500...

brutto

Miko

Witam.Pracowałem przez ładnych parę lat w tej firmie jako kierowca i myślę,że za długo i niepotrzebnie.Pensja dość marna,o podwyżkach trzeba zapomnieć biurokraci niekompetentni i ogólnie do bani.Opinia ta dotyczy chyba każdego oddziału Remondis bo liznąłem przez ten czas opinii od ludzi z różnych oddziałów.Osobiście nie polecam,chyba że nie ma się ambicji i żadnych kwalifikacji.Pozdrawiam

wkr

Szczera prawda Przemku czy niejest ci wstyd ze tak jada po tobie !

marti
@wkr 14.05.2016 10:00
Szczera prawda Przemku czy niejest ci wstyd ze tak jada po tobie !

Zaco ma mu byc wstyd przeciez to "jego" firma on ja stworzyl a jak bedzie jakis przypal znajdzie jakiegos kozla ofiarnego byle tylko miec czyste raczki

marti
@wkr 14.05.2016 10:00
Szczera prawda Przemku czy niejest ci wstyd ze tak jada po tobie !

Zaco ma mu byc wstyd przeciez to "jego" firma on ja stworzyl a jak bedzie jakis przypal znajdzie jakiegos kozla ofiarnego byle tylko miec czyste raczki

Były pracownik

Naprawdę szkoda czasu na taką firmę, od czasu kiedy się zwolnilem to zobaczyłem dopiero jakie chore to wszystko było. Życzę im wszystkim w tej firmie jak najgorzej,bo taka firma nie powinna istnieć. A na pierwszy rzut oka wszystko wygląda naprawdę dobrze...niby umowa,niby spoko godziny,ale wszystko jest niby.

Były pracownik

Odradzam stanowczo pracę w tej firmie. Pracowałem w niej kilka lat. Na poczatku bylo naprawde wporządku, ale z czasem bylo juz tylko gorzej. Kasa coraz mniejsza, zmniejszenie podstawy wynagrodzenia, mobbing na porzadku dziennym. wyplata po 5 latach jako kierowca 2250... a najgorsza byla atmosfera panujaca w firmie. syf grzyb i dno.

Gdzie te pijondze?

Pszczyna odradzam mega syf ruda śl podobno też... o ile pracownicy niektórzy są ok tak ludzie z biura to zwykłe kałmuki bezmózgi i spie&doleńce umysłowe płaca to śmiech na sali podobnie zarobisz w tesco na wykładaniu towaru a mniej sie narobisz, godziny pracy z kosmosu! samochody to paździerz powinny wylądować na złomie... Premie odbierane za byle g&wno dużo nerwów i stresu. Nie polecam! robiłem 5 msc i zrezygnowałem, pozdrawiam wielkiego "GURU" i boga narodu zje&anego kierownika oraz całe to śmieszne biuropodobne podludzie środkowym palcem

Miksiu

A czy ktoś coś może napisać o warunkach jakie panują na oddziele w Gliwicach? Jak tam sprawa wygląda?

pracownik biurowy

Pracowałam w Sosnowcu 3 miesiące na okres próbny. Ogólnie dobrze mi się pracowało choć i ponarzekać też byłoby na co. Chciałam tam dalej pracować. Już trzy tygodnie przed zakończeniem umowy dopytywałam czy są zadowoleni z mojej pracy i czy mogę się spodziewać przedłużenia umowy. Zawsze manager mówił, iż są zadowoleniu. Oczywiście podpytywałam jakich warunków mogę się spodziewać i usłyszałam, że wnioskował on o podwyżkę dla mnie ale zapewnić mnie nie może. Jakież było moje zdziwienie gdy otrzymałam umowę z wynagrodzeniem o 900 zł niższym od poprzedniego. Próbowałam rozmawiać z managerem oraz Dyrektorem Handlowym i usłyszałam, że obniżka jest spowodowana problemami jakie Firma może mieć w przyszłości. Powiedzieli, że teraz interesy idą dobrze ale może być gorzej więc już za w czasu obniżono mi pensję. Kolejno Dyrektor Handlowy powiedział: "Nie chce Cię szantażować ale albo podpisujesz umowę albo masz opuścić zakład." Chciałam rozmawiać z Dyrektorem Oddziału ale powiedziano mi, że go nie ma i będzie za dwa dni. Oczywiście upierałam się żeby podjąć jakąś decyzję po spotkaniu z Dyrektorem. Póki co kazano mi opuścić zakład. Nie doczekałam się spotkania a już następnego dnia z rana manager telefonicznie przekazał mi, że mam rozmawiać z kadrami na temat wydania świadectwa pracy.

platnosci

Z tymi wypłatami na czas to też nie prawda. Zdarzają się im opóźnienia przy płatności za umowę o pracę. Jak jest z umowami zlecenie i o dzieło to nie wiem czy płacą.

były Praconik

Obiecanki cacanki a głupiemu radość. Ludzie niesłowni. Obiecują gruszki na wierzbie. Oczywiście z tych obietnic nic się nie spełnia. Jeżeli ktoś chce się tam zatrudnić niech dokładnie czyta umowę!

Ola

Oddział w Dąbrowie totalna porażka.Rozmowa żenująca.Pan Jan niesympatyczny.Wyszłam z rozmowy w wielkim szoku...Nie chciałabym u kogoś takiego pracować... Słyszałam że zarobki też marne.

wkr

Kazdy remondis jest osobna firma i ma wlasne stawki musisz sie opytac na miejscu w gdyni niebedzie premi polrocznej ale moze byc inna podstawa wieksza lub mniejsza

wkr

Kazdy remondis jest osobna firma i ma wlasne stawki musisz sie opytac na miejscu w gdyni niebedzie premi polrocznej ale moze byc inna podstawa wieksza lub mniejsza

wkr.

Jesli odejmniesz podatek zostaje 1500 +700+150 jesli nic nienabroisz jesli przyjdzie skarga reklamacja lb cos zniszczysz nawet niechcacy to tracisz 150z premi polrocznej i np po 300 przez 2lub 3 miesiace albo calosc zachorujesz powyzej 8dni to podobmie tracisz

anonim

(usunięte przez administratora)

wkr.

jeżeli 2200 brutto to dla ciebie dużo to tak dochodzi do tego jeszcze premia 700 którą masz(jak nic nie nabroisz) albo i nie masz (jeśli zdarzy ci sie coś zepsuć mimo ze pokryje to ubezpieczyciel )no ite 250 zł. brutto które tez dostaniesz albo nie dostaniesz ZA TAKIE WARUNKI PRACY ZDECYDOWANIE ZAMAŁO (niema sie co oszukiwać robota jest ciężka)

wkr.

tak narzekacie na ten cały sosnowiec że zle ze kasa mała a wcale nie macie źle możecie się przenieść do Pszczyny tam dopiero jest fajnie... Jest kierownik który niema pojęcia o robocie rozmawia z tobą jak z debilem próby wszelakiego wytłumaczenia kończą się fiaskiem z 5 latkiem się łatwiej dogadasz niż z nim jak jest dobrze to "TAK DYREKTORZE JA TO ZROBIĘ JA ZAŁATWIŁEM" a jak jest źle "TO WSZYSTKO ICH WINA JA Z TYM NIE MAM NIC WSPÓLNEGO" każe ci robić jedno a jak go zjebią to przyjdzie i pyta czemu żeś to tak zrobił? gościu prawie cały dzień łazi albo pręży klatę w przyciasnej koszuli zawraca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownicą leci w kulki a o 13.45 sie budzi ze jest w robocie i trzeba to czy tamto zrobić i siedzi potem borok do 19 bo on ma tyle pracy dalej zastępca kierownika przydupas wcisli mu cała robote chłop sie odnaleść nie umie a potem panika bo kosz nie wzięty brak jakiejkolwiek organizacji przychodzisz rano do roboty a on sie pyta co tu robisz przecież masz na 2 zmiane a powiedział ktoś?zadzwnił?21 wiek esa cieżko wysłać Dyspozytorzy nawet idzie sie znimi dogadac choc czesto dochodzi do spiec poza łysym baranem głąb niesamowity lizus kierownika Samochody z zewnącz igła prawie ale technicznie masakra o głópia naprawe cięzko sie doprosic (a potem słóchasz ze to twoja wina bo o sprzet niedbasz) jak juz uda ci sie naprawic auto to go zabiora bo sosnowiec dabrowa albo inne dziady potrzebuja a ty zas dostajesz trupa (powstaje pytanie gdzie jest BHP jest ale na papierze przychodzisz i podpisujesz dupochrony zabraniaja wszystkiego a itak robisz postaremu bo zamiast w 3 na rejon jedziesz w 2 bo ludzi niema) cokolwiek sie niezepsuje jec na sosnowiec dabrowe albo w inne zadupie tak jakby na miejscu nieszło umowy podpisac z jakims warsztatem chocby na podstawowe naprawy plusem jest ze jestes dziennie w domu przychodzisz idziesz spac i znowu wstajesz do syfu a to za całe 9zł za nadgodzine (brutto) jednym słowem jesli jestes odporny na stres mozesz sprubowac szczescia

chrum chrum świnio

mozecie mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pocalowac jak sobie mordy wymyjecie :)

kierowca- ladowacz

pracujesz pracujesz pamiętaj ze internet nie jest anonimowy powodżonka zycze zobaczymy co koledzy zadecyduja wzgledem ciebie to juz niedlugo narazie

hahaha

podwyżek nie ma 250 zł brutto, 2 razy w roku jak bedziesz lizał jaja dyrektorowi dobrze, że nie pracuje tam już bo wstyd by mi było komuś o tym powiedzieć :)

pozer

A ty kim jestes? cwaniaczku . Przedstaw sie w szatni i tam przedstaw nam swoje zale a nie w internecie kozaka strugasz

chrum chrum swinio

Pracowałem w Sosnowcu. Na dyspozytorni chlew i nikt nad niczym nie panuje. Smieszne 4 pary rekawiczek na miesiac do pracy w gnoju i syfie do tego brak mozliwosci wysuszenia mokrych ubran i butow niejednokrotnie pamietam sytuacje w ktorej jechalem na rejon w mokrych butach. Kierowniczek burak i wiesniak jakich malo: idzta, zrobta i jedzta, sloma mu z butow wystaje ,siedzi zre i czeka na flaszke. Przyjmuje niepełnosprawnych dziadkow po znajomosci, ktorzy nie nadaja sie w ogole do pracy. Albo ledwo chodza albo problemy z kregoslupem i nie moze sie schylac, a ty pracujesz za 2. Wyjatek stanowia jego przydupasy ze sprinterow oni maja dobrze. Soboty płatne nie jak inni do odbioru, a w sobote przychodza do pracy na 2 godziny nawet sie nie przebieraja, a placone za cala dniowke. Teksty typu: jak ci nie pasuje to sie zwolnij, sa na porzadku dziennym. Do tego nadgodziny robione za darmo, a jak nie to grubas zabierze premie jak to miało miejsce ostatnio w przypadku jednego z pracowników który nie skończywszy rejonu zjechał o 22 na baze. Jesli masz komornika na wyplacie to zostanie z toba rozwiazana umowa ze wzgledu na kadrowa ktorej sie nie chce liczyc. Na całym warsztacie może ze 2 pomocnych ludzi, a reszta siedzi cały dzien, pije kawe i pali papierosy, a BHP w postaci Patrycji to jest jedno wielkie nepotyczne nieporozumienie. Szkoda życia na prace w takim zakładzie.

haha
@sancio 23.11.2015 20:13
buraku robota super a jak konczysz o 12 to jest dobrze

chya wiem czyj ten komentarz

Rico
@chrum chrum swinio 21.11.2015 12:27
Pracowałem w Sosnowcu. Na dyspozytorni chlew i nikt nad niczym nie panuje. Smieszne 4 pary rekawiczek na miesiac do pracy w gno...

To trzeba pani Patrycji przypomnieć od czego jest, jest chyba jeszcze ten dziadek klatka jako drugie BHP, pamiętam, że kiedyś rękawice były wydawane w miarę potrzeb, z ludźmi rozmawiało się po przyjacielsku, wszystko zmieniło się od czasu gdy przyszła tłusta pani Dyrektor, oblubienica małego dyrektora i zawróciła mu w głowie a przecież jeszcze W Radzionkowie za złe zarządzanie ja ścigają.

darek

Oddział Sosnowiec.Coraz więcej roboty a kasa od paru lat ta sama. Nie dbają w żaden sposób o pracownika. O wszystko trzeba się prosić po 10 razy. Ogólnie syf,smród do potęgi. Zamiast inwestować w fizycznych pracowników to przyjmują coraz więcej biurokratów którzy z braku pracy piją kawkę lub co 2 min wychodzą na papieroski a płace większe od nas. Człowiek upomni się o swoje to straszą naganami albo " jeśli się nie podoba to proszę się zwolnić".

Ormowsky

Witam. Dostałem propozycje pracy w Remondis Medison w Dąbrowie Gorniczej jako kierowca magazynier. Proszę o info czy warto tam się pchać.

Kolega!!!

Oddział Remondis Sosnowiec nawet uchodźcom z Syrii nie zaproponował bym pracy w tym miejscu, nikt nad niczym nie panuje , totalnie wolna amerykanka , ciężka praca w syfie i gnoju, marna płaca w szatni ścisk jak w budce z kebabem pod prysznicem grzyb brak możliwości wysuszenia przemoczonych ubrań i butów roboczych. Pensja terminowo to na plus, 1900 zł bajka kasa nie mieści się w portfelu .... nooo nie polecam nigdy chyba że na pysk wywalą tą bandę dzieciaków z dyspozytorni plus pożal się boże kierowniczka no i za nimi dyrektorka całego tego mrówkojada czy jak mu tam ... tyle w temacie

Marcin

Witam wszystkich zainteresowanych pracą kierowcy w Remondis Sosnowiec. Firma ogólnie nieporozumienie administracja , dyspozytornia kompletnie nie wie co się w firmie dzieje niekompetencja wylewa się drzwiami i oknami. Pensje głodowe 2000-2100 zł za ciężką harówę i to nie jako kierowca tylko dymasz w śmieciach , popiole i syfie zanim zaczniesz jezdzic może minąć pół roku o ile w ogóle zaczniesz. Jak trafisz na beznadziejny rejon to dodatkowo musisz przełazić na piechotę za autem do 10 km dziennie. Praca po 7-10 godz. Wszystkie święta i dni ustawowo wolne musisz odrobić pracując od rana do wieczora albo w soboty. Kierownik baran i cham poniża ludzi , ogólnie jesteś traktowany jak niewolnik bez prawa do głosu. No jeśli jednak chcecie podjąć to wyzwanie to zapraszam serdecznie rotacja cały czas. Ja podziękowałem po kilku miesiącach zapewnień że to tylko przejściowo i zaraz się sytuacja unormuję ... nic się nie normuje a ma być jeszcze gorzej z tego co słyszałem...

Seba

A jak wygląda temat na przedstawiciela handlowego w Łodzi? Ktoś pracował lub wie czy warto?

KOLO

PRACOWAŁEM TAM NA POCZOTEK 1800ZŁ.SZKODA CZASU

kierowca...

Odradzam Gliwice syf SYF...

prosty ładowacz

Miałem przyjemnośc pracować w tej firmie. Kiedyś było całkiem w porządku, dopóki nie weszła ustawa śmieciowa. Teraz po dorwaniu sie do głosu nowej dyrektor jakubskiej, zmieniło sie wszystko dyspozytorzy którzy w wiekszości są średnio rozgarnięci i np nie dadzą ci znać, że masz na następny dzień przyjść na drugą zmiane tylko przyjeżdżasz rano i dowiadujesz sie, że możesz jechać do domu. Cięcia na pracownikach w postaci ograniczania rękawic do 4 par na miesiąc gdzie po 2 dniach są na nich zajebiste kolonie bakterii. Prawie codzienne nadgodziny za które nikt nie płaci. Kadra przyjmowana po znajomości bez żadnego pojęcia. I kierownik maciek gruba świnia który nie ma żadnego szacunku do ludzi, wchodzisz do niego, a świnia do ciebie gada nie przerywając żarcia z koryta. Dno i 3 metry mułu, kiedyś ok teraz robota dla frajerów co lubią robić za darmo/

Pless
@prosty ładowacz 21.08.2015 11:11
Miałem przyjemnośc pracować w tej firmie. Kiedyś było całkiem w porządku, dopóki nie weszła ustawa śmieciowa. Teraz po dorwaniu...

Identycznie jak w Pszczynie SAM MOBING! Ten sam chlew.....

michał dąbrowski

Podwyżki co pięć lat i to jeszcze z łaską 200zł brutto

kierowca...

zarobki to do 2 tyś a reszta nadgodzin to przez jakieś psełdo firemki,za grosze.odradzam,

prosty ladowacz

Jak dla mnie dobrze sie pracuje. Ludzie którzy juz nie pracuja to tzw szofer czyli mysli ze tylko bedzie kierowal i zadnej fizycznej pracy nie wykonywac. Wiekszosc co odpadla to napewno nie bez powodu. Wiekszosc zetki wybiera juz na okresie próbnym zamiast wczesniej porozmawiac ze nie bedzie obecny. Tam tez pracuja ludzie da sie dogadac. Jak sie starasz to i podwyzka jest.

bzyk

Zwalniaja za byle co bo rodzina czeka na prace i znajomi po znajomosci i tylko tak sie dostaniesz

gumiś

Wszyscy po znajomościach , przyszedł jakiś Pan D... i mam go uczyć co i jak robić a Pan Darłowicz nas wszystkich zdaje u kierownika bo ma znajomości / porażka odradzam firmę z mega koneksjami

Zostaw opinię o REMONDIS - Sosnowiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMONDIS