brak logo

Janas Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa

Nowy Targ

Opinie o Janas Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa

kpina 2011-08-18 09:58
tragedia brak mozliwosci rozwoju glodowe stawki 3/4 ludzi na najnizszej krajowej a janasy to straszne żydy i sa nieprzyjemni nie szanuja ludzi
3
;-) 2011-08-18 10:02
nie wiem kto tak posłodził ale starsi pracownicy tego nie potwierdzą !!!!!!!
2
gosc 2011-09-14 04:29
firma jak (usunięte przez administratora) dobrze ma ten kto jest spokrewniony z (usunięte przez administratora) czyli 1/4 zalogi nepotyzm????????
gość 2013-07-21 16:39
praca bardzo odpowiedzialna, słabo płatna, stresująca
To JA 2013-09-04 11:00
Wystawiasz złą opinie porządnej FIRMIE .Napisz ile lat pracowałeś i dlaczego już nie pracujesz ? o dziwo Firma bez Ciebie nie upadła a wiemy że prosperuje bardzo dobrze i My Pracownicy ją chwalimy .........
3
gość 2013-09-09 12:47
Wy pracownicy wyjscia nie macie, musicie chwalic...a byli pracownicy przeciez widza różnice pracy u was a gdzie indziej
To Ty 2013-11-13 18:43
Opinie wystawil porządny pracownik ktory pracowal ładnych pare lat i sam odszedł
gość 2014-06-06 09:36
Niby są mili, ale tak na prawdę nie szanują ludzi. Nie dają umów na stałe, zwalniają pod byle pretekstem, zatrudniają swoją rodzinkę, swoich znajomych na twoje miejsce. Specjalnie nie polecam...
1
gość 2014-06-06 09:40
Pracowników trzeba sobie cenić, a nie traktować jak śmieci- Dobry pracodawca powinien to wiedzieć. A tam jest cały czas rotacja. Ludzie przychodzą- odchodzą- przychodzą- odchodzą. Gdyby było tak wspaniale to każdy chciałby utrzymać taką pracę...
1
kamil 2014-10-13 14:29
To akurat nie o pracy w firmie Janas, tam pracodawca nie docenia pracownika tylko dba o swoje interesy, wyzysk pracowników w tej firmie to norma.
1
kamil 2014-12-08 14:36
złóz to Ci powiedzą kolego, cv można jak najbardziej składać
1
Nowy pracownik 2015-03-19 15:11
Ja tam nie narzekam. Jak dla mnie solidny pracodawca - wypłacalny - co miesiąc pensja - a w innej firmie musiałem prosić się o swoją wypłatę. Praca może i wymagająca ale gdzie się teraz dostaje pieniądze za siedzenie i nic nie robienie.
2
Marta 2016-05-09 11:11
Firma jest w moim mniemaniu jedną z tych, które niestety nie szanują ani obecnych ani przyszłych pracowników w jakikolwiek sposób. Liczą się jedynie posady rodziny oraz za wszelką cenę zarobione pieniądze. Nikomu nie życzę, aby miał kiedyś do czynienia z takimi "pseudo - pracodawcami".
1
Ja 2016-09-24 19:56
Firma Janas ?
1. Brak jakiego kolwiek szacunku do człowieka.
Ludzi traktuje się jak maszyny. Niewolnicy.
2. Dwu zmianowym system pracy gdzie ludzie chodzą jak zombie pracując tyle godzin za Tak małe wynagrodzenie, większość jest tam na pół etatu (nie ma mowy o całym)
3' kary za jakieś brudne gumniaki. Jak w przedszkolu.
4. Ogólnie nie polecam z całego serca.
5. Przepracowalen tam 3 lata. Nigdy więcej
1
as 2016-09-25 22:14
@ Ja - akurat dwuzmnianbowy system prqacy mi soosbiscie bardzo odpwiada - tobie nie? to anprsawde spoko
2
KRIS 2017-02-25 09:52
NIE POLECAM!!!!! NISKIE ZAROBKI BRAK SZACUNKU OBIECYWANIE CUDÓW JA JEST PONIŻEJ NORMY SZEFOWIE UWAŻAJĄ , ŻE NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH , TRAKTUJĄ LUDZI JAK ŚMIECI , CZY SIĘ SAM ZWOLNISZ , CZY CIĘ ZWOLNIĄ OBROBIĄ CI DUPĘ ZA PLECAMI !!! POŁOWA PRACOWNIKÓW TO FAMILIE I ZNAJOMKI . JAK CHCESZ BYĆ NIEWOLNIKIEM I MAŁO ZARABIAĆ TO TWÓJ WYBÓR JA OSOBIŚCIE NIE POLECAM PO 4 LATACH PRACY!!!!
KRIS 2017-02-25 09:54
NIE POLECAM!!!!! NISKIE ZAROBKI BRAK SZACUNKU OBIECYWANIE CUDÓW JA JEST PONIŻEJ NORMY SZEFOWIE UWAŻAJĄ , ŻE NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH , TRAKTUJĄ LUDZI JAK ŚMIECI , CZY SIĘ SAM ZWOLNISZ , CZY CIĘ ZWOLNIĄ OBROBIĄ CI DUPĘ ZA PLECAMI !!! POŁOWA PRACOWNIKÓW TO FAMILIE I ZNAJOMKI . JAK CHCESZ BYĆ NIEWOLNIKIEM I MAŁO ZARABIAĆ TO TWÓJ WYBÓR JA OSOBIŚCIE NIE POLECAM PO 4 LATACH PRACY!!!!
OjTamOjTam 2017-08-29 02:07
Eksterytorialny zakład eksploatacji pracowników.Pół etatu,ponad 200 h w miesiącu za śmieszne grosze,obowiązkowe nadgodziny,kary finansowe pod byle pretekstem,żadnego szacunku dla pracowników.
1
Karolina 2017-09-18 15:28
@Pxone skąd takie oskarżenia? Czy powiesz coś o tym więcej dlaczego tak uważasz? @OjTamOjTam czy nadgodziny są płatne? Za co są kary finansowe? Czy w firmie Janas Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa są jakieś szanse dostania podwyżki?
Obecny pracownik 2017-10-01 23:15
Wypłata co miesiąc na czas, stawki zależą od stanowiska i kompetencji, w zależności od działu pracuje się z różnymi ludźmi - ludzie jak ludzie jedni super, inni milczki z którymi ciężko pogadać. Ogólnie ekipa pomocna. Wiem co mam robić by zarobić dużo - jasne kryteria wynagrodzenia.
Karolina 2017-10-03 17:55
@Obecny pracownik na jakim stanowisku pracujesz w firmie Janas Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa? Z czego jesteś najbardziej zadowolony pracując tutaj? Czy w firmie są możliwe jakieś premie? Zostawiając informacje pomagasz tym co chcą przyjąć się do pracy.
Zostaw swoją opinię o Janas Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa - Nowy Targ
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Janas Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa