logo Naftor Sp. z o.o.

Naftor Sp. z o.o.

Rasztów

Opinie o Naftor Sp. z o.o.

jasnowidz z człuchowa 2017-04-03 10:26
kierownicy powinni mieć "jaja" i więcej do powiedzenia, chronią tylko własne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo prawdopodobnie takiej pensji już nigdy i nigdzie nie będą mieli, to tańczą jak im centrala zagra. nie wiem czy wiecie ale naprawdę może być tak że to wszystko pierdyknie, dobra zmiana pozamiata bo stołki są dobrze płatne.
4
Jerry 2017-04-03 12:27
Ale co pierdyknie? Firma nie upadnie. Toć roboli z dolów nie zwolnią i sami się nie zatrudnią za nas. A ktos te robote robic musi. A co Cię obchodzi jakiś kierowniczek. Jak nie ten to inny, co bedzie na smyczy chodził. Dobre etaty to są w centrali.
5
minister Antoni 2017-04-04 11:34
naftorowcy jesteście dziadami, macie brudne paznokcie i śmierdzicie mieszanką ropy i lumpa z działek, jeździcie starymi autami a korki macie pooblewane dookoła od rozlanego ukradzionego paliwa, śmier&dziele jedne, kundy i żule! I biedaki do tego!
2
jojo 2017-04-04 17:29
NIE BYŁO NAS, BYŁ LAS, NIE BĘDZIE NAS, BĘDZIE LAS..........................
2
kkkk 2017-04-04 17:31
już zamiata tylko dlaczego tych biednych i niewinnych
1
Mlody 2017-04-04 17:50
A może się spotkamy i powiesz mi to prosto w oczy dziadu
4
bogacz z pomorza, kumpel Konkola 2017-04-05 01:29
tak @Mlody mogę ci to w oczy powiedzieć ale jak przyjedziesz na wybrzeże wieśniaku i patałachu a żółtym zębami i czarnymi paznokciami i pamiętaj że u Nas piwo koszuje 10 zł a drink 20 bo mamy za co pić i nie chcemy kraść paliwa jak wy bo wasze drogie auta ni są brudne od ropy. My na pomorzu pijemy wisky z małolatami w knajpie a ty wieśniaku pijesz wódkę w stodole ze szwagrem i musiszn potem popycać starą grubą zonę a my na pomorzu mamy dzi ewki za 150 zł brutto w seatower i wal się biedaku z gilem w nosie!
2
Miko 2017-04-05 05:55
Ale z was banda pier*olonych cebulaków. Potraficie tylko krytykować i obrażać innych, a pewnie conajmniej połowa z was nie potrafi się dobrze wysłowić. Nie ma w Was empatii, serdeczności - nic, zgorzknialce. Tylko hejt i narzekanie na swój los. Jesteście bandą zje*ów z kredytem na karku, za których wstyd mi !
6
Młody 2017-04-05 08:58
Pisze się whisky chłopku buraczany z pomorza
1
Młody 2017-04-05 09:04
Ty pajac to dziewki macie na pomorzu tak ha ha do szkoły buraku pisownie opanować a potem z dziewkami na wiski do knajpy ale żeś przykozaczyl ha ha
3
Młody 2017-04-05 09:11
Piję wiski od kołyski ja z pomorza jestem maczo niech te dziewki mi wybaczo ha ha ha
2
Młody 2017-04-06 08:07
Następny inteligent
ktoś z dębogórza 2017-04-06 16:30
czy Wy nie rozumiecie że tu prowokatorzy piszą, siedzi jakiś troll i nadaje, stara esbecka metoda skłocic ludzi bo wtedy góra łatwiej rządzi
1
Dębogórze 2017-04-06 17:34
Nawet udało mu sie kierownika z pracownikami z kłócić ;) chodziło o jakieś godziny z bhp ;)
1
Były pracownik 2017-04-07 23:02
Czytając niektóre wpisy i przyglądając się ich stylowi nie dziwię się, że jesteście/byliśmy/ traktowani przez centralę jak wieśniaki i niedouczone głąby. A dodatkowo brak współpracy i porozumienia między pracownikami jednej bazy, nie mówiąc już o współpracy między obiektami, skutkuje takim a nie innym traktowaniem pracowników zarówno na tle płacowym jaki na innych płaszczyznach związanych z zatrudnieniem w Naftorze.
9
Też były pracownik. 2017-04-08 07:59
Mam dokładnie takie samo zdanie w tej materii.
Też jestem byłym pracownikiem i dodam tylko że decyzja o odejściu z firmy nie była podyktowana tylko względami finansowymi.
Ogromne znaczenie miała też atmosfera w pracy, mam tu na myśli wzajemne relacje pomiędzy pracownikami, ogólną zawiść związaną z ilością godzin dodatkowych, brak jedności i wzajemnie podkopywanie u kierownictwa.
Czytając wpisy niektórych osób, dochodzę do wniosku że na innych bazach jest podobnie jak w mojej.
To tylko utwierdza mnie w słuszności podjętej decyzji.
Pozdrawiam wszystkich, tych co zostali i robią wszystko by opinia o tępakach z Naftoru,
nadal miała się dobrze oraz tych co odeszli - mając świadomość własnego instynktu samozachowawczego.

4
Leon zawodowiec 2017-04-08 12:41
To prawda zero zgrania między pracownikami pozwala na to by nas tak traktować przez centrale na każdej bazie inna płaca brak podwyżek przecież my pracujemy na to by zakład zarabiał na siebie to nasze godziny wypracowane na szlabanach może czas ostro się postawić bo firma bardziej liczy się że zleceniowcami a nas karmi się klamliwymi obietnicami a my co obrazamy jeden drugiego chamskimi wpisami ludzie czas się obudzić !!!
3
mrrr 2017-04-08 14:24
Proponuje zatrudnić, tylko zleceniobiorców i emerytów, problem sam sie rozwiąże:)
gfg 2017-04-08 16:24
to co opisałeś to zadania związków zawodowych które w całej Polsce od 2015 r przestały istnieć.....znam firmy np Policja gdzie związki działają skutecznie....
2
Leon zawodowiec 2017-04-08 18:00
Ale firma do tego dąży
Jason78 2017-04-10 14:55
Dokładnie. Sam pracuję z dwoma byłymi gliniarzami. Do mądrzenia się, to owszem są pierwsi, ale do działania już niekoniecznie. Popełniają błędy przy tak prostych czynnościach, że wszyscy się zastanawiają jak to możliwe, że dali sobie radę w Policji.
Co do obezwładniania, to śmiech na sali. Jeden z nich próbował mi udowodnić jak skuteczne są dźwignie - z marnym rezultatem oczywiście. Musiałem mu wytłumaczyć, że dźwignia może być skuteczna, gdy założy się ją znienacka, lub najpierw pierd..... się gościa dla zmyłki
7
Ąaaaaaaaa 2017-04-13 16:10
To jest firma w kturej inspektora mi są osoby nie mające pojęcia o tej pracy.
Panisko 2017-04-13 16:39
Normalny pracownik 9.50 a zleceniowiec 16 do łapy i kto jest teraz górą Panowie z etatami
jhj 2017-04-13 22:21
gdzie tak płacą
Emilianowie 2017-04-14 04:28
Tak traktują zleceniowców w Emilianowie
1
Panisko 2017-04-14 10:30
I co buzia opadła niema jak to zlecenie kaske się zarabia a na etaciku miernota i stukajcie te swoje godzinki za gorsze
1
Kk 2017-04-14 10:41
Jak to prawda to ja( usunięte przez administratora ) to robotę limit się wyczerpał
2
Drake 2017-04-14 21:20
A moze ktoś z was opiszę jak teraz wygląda szkolenie. Bo z tego co słyszałem to śruba podobniez podkrecona na maks. ???
Instruktor 2017-04-14 21:48
Na szkoleniu Śruba odkręcona na maksa, do przebiegnięcia maraton, trzeba wystrzelać 100 pkt ślepakami a na macie walka z Taysonem
1
wrrr 2017-04-14 21:59
40 pkt. na zaliczenie szkolenia, niezle podkręcona śruba:)
Drake 2017-04-14 23:14
Wow !
Kk 2017-04-15 08:10
Ludzie grosze zarabiacie a jedyny wasz problem jak widzę to szkolenia mam gdzieś czy śruba dokręcona czy nie
1
jjjjjjj 2017-04-15 12:04
połowa nie potrafi uzbierać tych 40 pkt
1
ble 2017-04-15 12:45
Nie rozumiem, jak można przejmować sie jakimś szkoleniem, przy takich zarobkach. Odbębnić i tyle w temacie.
6
Kk 2017-04-15 17:00
I tak trzymać
Drake 2017-04-16 06:35
Oczywiście, z tym masz racje. Zapytałem, ponieważ jest w eterze taka inf. ze szkolenie od 7 do 18ej. Przerwy po 5 min, po brzuszkach od razu pąpki itd. Może to mało istotne, tylko ciekawość czy ktoś potwierdzi to i tyle.
A co do przejmowania się to masz racje. Tylko najciekawsze w tym wszystkim jest to ,ze większośc kolegów z pracy tak mówi, a jak przychodzi co do czego to cisną z siebie ile się da, bo muszą pokazać jacy to twardziele są (przydziobac przed instruktorami) no i oczywiście jakże by to było gdyby kolega był lepszy od innego. Takze, nikt się nie przejmuje a jak już tam jest to każdy ciśnie z siebie co tylko może , niekiedy narażając swoje życie (ludzie z różnymi dolegliwosciami) . Skoro luz to pokazmy im ze podchodzimy do tego na luzie. Bo pisać i mówić to każdy może a w głębi siedzi tam jak mysz pod miotłą.
5
Instruktor 2017-04-16 08:16
Siejesz kolego ferment i namawiasz do buntu, rzuć robotę jak ci nie pasuje
Bam bam
3
Instruktor 2017-04-16 08:17
Siejesz kolego ferment i namawiasz do buntu, rzuć robotę jak ci nie pasuje
Bam bam
2
Kk 2017-04-16 09:18
Nie ma rację po co te szkolenia strzelanie wystarczy ktoś sobie na kursach kaske trzepie a my latam jak głupki a robotę możesz Ty rzucić kolego trochę grosza nam wpadnie wyzucanego na bezsensowne kursy
2
Kk 2017-04-16 09:18
Nie ma rację po co te szkolenia strzelanie wystarczy ktoś sobie na kursach kaske trzepie a my latam jak głupki a robotę możesz Ty rzucić kolego trochę grosza nam wpadnie wyzucanego na bezsensowne kursy
2
Drake 2017-04-16 10:45
Do jakiego buntu jaki ferment. ? W czym tu widzisz namawianie do buntu? To ze ktoś zapytał jak wygląda szkolenie lub to ze podzielił się swoimi spostrzezeniami to już bunt?
A co do rzucenia pracy to mówić najprościej, zresztą ja się nie martwię bo Naftor to dla mnie tylko ZUS.
Pozdrawiam i życzę spokojnych świat.
8
bamber 2017-04-20 08:25
czy wam też KIEROWNIK BAZY PALIW 21 DĘBOGÒRZE wciskał używane stare śmierdzące buty po poprzednim pracowniku? wogóle co to za człowiek i skąd tam sie wziął jakiś choleryk straszny,ja tam wrócę chetnie ale jak go nie będzie
6
Messi 2017-04-22 20:37
Oczywiście że niezgodne z prawem,kierownik jest zoobligowany do tego ze powinien wiedziec że żeby uzyskać kurs kwalifikowanego pracownika ochrony trzeba mieć ukończone 21 lat,szczegolnie kierownictwo które pracowało kiedyś w policji...jestem byłym pracownikiem obiektu 21 i uchronilem dwie osoby od tego samego,im również kierownik chciał robić kurs a nie mieli jeszcze 20 lat ale powiedziałem im że wpisu nieotrzymaja i zwolnili się razem że mna!!!!
4
balcerek 2017-04-22 20:46
Panowie z patrolu, proszę bez bicia przyznać się, który zalał panienkę z gazowni? Czy może była to wspólna inicjatywa kierownictwa do pozyskania nowego pracownika na Dębogórze? ;)
4
fireblade 2017-04-23 17:58
jestem byłym pracownikiem tak zwanej gazowni w Dębogórzu i mogę tylko dodać że praca fajna tylko po co kierownik obiecuje umowy, zmarnowane pół roku czekania na niedotrzymane obietnice, nie polecam tej firmy, a 13 zł brutto to jest stawka urzędowa minimalna zresztąa nie wielka łaska naftoru i jego poplecznika kierownika dębogórza
4
as kier legavi 2017-04-23 20:39
pójdźta chiże od tego diahla z dębogórza! ale dravo!
2
arka_gdynia 2017-04-24 11:04
@balcerek
i potem w ciąży kazali na nocki chodzić jej co jest niezgodne z kodeksem pracy nawet na zlecenie
4
święty alfons gazownik 2017-04-24 12:28
za 13 SREBRNIKÓW brutto poszli JUDASZE z dębogórza do gazowni
3
judasz 2017-04-24 17:02
13 SREBRNIKÓW brutto to 10 na rękę czyli 1/3 stawki 30 SREBRNIKÓW tak dla przypomnienia
2
OWC 2017-04-24 17:16
w centrali to mają niezły ubaw,najpierw walczyli o stawkę z 14 na 16 a teraz za 13 pracują, tam jest niezły kabaret w dębogórzu i bęcwały pracują skoro tak jest
4
Zostaw swoją opinię o Naftor Sp. z o.o. - Rasztów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Naftor Sp. z o.o.