logo Naftor Sp. z o.o.

Naftor Sp. z o.o.

Rasztów

Opinie o Naftor Sp. z o.o.

PAVOOLON 2017-02-02 00:34
ja 30.04.2017 biorę miesiąc urlopu, wyłączam telefon- na kontakty z Naftoru i wypowiadam umowę.
życzę wszystkim udanych wakacji. :)
8
Zenek 2017-02-02 13:59
Cze u nas dowodcy 2150zl plus dodatki ale papierow nie widzial nikt, wiadonosc od kierownika.Firma chce miec komandosow elite za najnizsza krajowa he he kpina tyle szkolen Opole 1a pomoc W-wie 2a razy na stopnie W-wa dodatel217zl masakra.Zwiazki he he kolejna kpina nic nie moga,jezdza po zebraniach pojedza popija doma
14
bgnng 2017-02-03 12:00
jak słyszę o związkach to mam cofkę...związki nie istnieją w całej polsce.....nie licz na związki
5
Bolek 2017-02-03 21:38
Czas sie ze związków wypisywać .... solidarność to przeżytek nadzieji ....
4
Leon 2017-02-04 13:28
Witam.Coraz lepiej na bazie x osoby dorabiajace na u.z. maja wieksza stawke niz osoby na etacie i co powiecie jest dobrze.Zróbmy mały tescik ile wedlug Was powinniśmy zarabiac kwota netto ja mysle 2500zl za te komandoskie szkolenia wymagania- papierologia 15cie ksiazke przepustki itd.Szukajcie pracy ja tak robię.Pozdrawiam.
14
PAVOOLON 2017-02-04 20:45
u mnie wczoraj i dzisiaj, na 3 zmianach były telefony ( niestety przez centralę - nie mamy numeru).. gość - poważny wiekiem i kwalifikacjami - z tego co było słychać, próbował się dowiedzieć o nasze zarobki.
Padło też pytanie o skłonność do podjęcia pracy od września za 2500 netto jako pracownik ochrony z wpisem i bronią.
ciekawe, czy' nasi ' się bawią w stolicy, czy faktycznie coś się ciekawego szykuje
1
Paweł 2017-02-05 13:11
pracuję w tej cholernej firmie od listopada 2010. od momentu jak dostałem wejściowe 2000 brutto tak po około dwóch i pół roku zmuszono nas, cały obiekt, pod groźbą zwolnienia, do podpisania zgody na okresowe testy sprawnościowe w zamian za podwyżkę, uwaga! 100zł brutto do podstawy. w latach 2011 i 2012 byłem w grupie wysyłanej na "szkolenia specjalistyczne", obiecywano podwyżki i premie. g.wno dostaliśmy. premia uznaniowa za wyniki sportowe? co to k.rwa jest? 140pare złotych bruttro za podwójne zaliczenie. a jak mam astmę i nie przebiegnę kilometra chociażbym się zesrał a na strzelnicy mam jedno pudło bo z braku strzelania raz źle palec ułożę to jestem dla dyrekcji śmieciem do wyrugowania?
w roku 2010 odebrałem licencję i pozwolenie na broń, szkolili nas z 3 różnych pistoletów, rewolwera pm'a i strzelby gładkolufowej, a teraz mi sie wmawia że jeżdżę na "kursy doskonalące", które nijak się mają do podstawowego programu na licencję. jedyna nowinka to wyciąganie z samochodu. pewnie jakiś policjant wymyślił. co będzie w tym roku? "kto wlezie na linie pod sam sufit dostanie dodatkowe 100 brutto do podstawy, a jak sam zlezie to jeszcze 50?
k.rwa elita kraju, wyszkolona jak cieciówka na budowie i tak samo płatna.
teraz jakiś "dyrektor" za przeproszeniem, ma jeździć i pytać ludzi o opinie? i wierzą że ktoś mu powie prawdę bo, bo nie będzie się przejmować czy będzie pracować dalej czy nie?
pozdrawiam najlepiej wyszkolonych cieciów w kraju!
7
taborecik 2017-02-05 14:35
Brawo kolego, lepiej tego ujac nie można. Punktacja za strzelanie zero-jedynkowa (zaliczasz lub nie, nic pośredniego), śmieszne. Min. 12 pkt z testu sprawnosci, ciekawe czy wszyscy przebiegną 1000 na ocenę min. 3. Pozdrawiam.
2
gosc23 2017-02-05 15:53
Macie juz terminarz zaliczen i test z czasmi itp do zaliczenia?
aga 2017-02-05 16:27
2500 netto to 3500 brutto musiałeś pomylić albo kwoty albo firmy .....nigdy w tej firmie nie dostaniesz 3000 brutto jako super struż..........
3
Paweł 2017-02-05 18:34
terminy już są, ale dalej nie ma programu ani warunków zaliczeń. a u was?
gosc23 2017-02-05 19:06
nic nie ma
a 2017-02-05 20:44
Wiecie coś na temat pip-u byli już na jakieś bazie ?
1
Głupek z dołu. 2017-02-05 21:00
Drodzy Panowie i Panie.
Rozporzadzadzenie MSWiA na które powołują się nasi wybitni szkolący wyraźnie określa formę i tematykę zajęć jakie powinny znaleźć się w programie kursu doskonalajacego. Na próżno tam szukać testów sprawnościowych, które to zostały podciagniete pod taktykę i technikę interwencji... Strzelanie powinno odbywać się z różnych rodzajów broni a nie tylko z Glocka (dobrze, że jeszcze nie każą strzelac ze 100 m w pudełko od zapalek). Testy z zagadnień prawnych i owszem są wskazane ale powinny być przed nimi co najmniej 2 godzinne wykłady z prawa, żeby wyjaśnić różne zawiłości związane z naszą branżą. A nie człowiek ledwo dmuchnie bam bamowi i już musi pisać test. To takie uwagi po szybkim przeczytaniu tych wypocin z centrali. Czasami mam wrazenie, że oni na górze sami nie wiedzą co czynią. Poniżej zamieszczam załącznik do rozporządzenia. Przeczytajcie i pomyślnie wy Panowie na dole i wy mądrzy na górze.

Załącznik do rozporządzenia Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 15 stycznia 2016 r. (poz. 103) SZCZEGÓŁOWA TEMATYKA, CZAS TRWANIA I FORMA REALIZACJI KURSU DOSKONALĄCEGO UMIEJĘTNOŚCI TEORETYCZNE I PRAKTYCZNE W ZAKRESIE WYSZKOLENIA STRZELECKIEGO, SAMOOBRONY, TECHNIK INTERWENCYJNYCH, ZNAJOMOŚCI PRZEPISÓW PRAWA ZWIĄZANYCH Z WYKONYWANIEM OCHRONY OSÓB I MIENIA

I. Przedstawienie aktualnego stanu prawnego w zakresie:

1) ustawy o ochronie osób i mienia;

2) ustawy o broni i amunicji;

3) uprawnień kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej z uwzględnieniem użycia i wykorzystania środków przymusu bezpośredniego lub broni palnej;

4) odpowiedzialności karnej kwalifikowanego pracownika ochrony fizycznej;

5) odpowiedzialności cywilnej kwalifikowanego pracownika ochrony fizycznej.

Tematyka określona w pkt I w minimalnym łącznym wymiarze 4 godzin jest realizowana w formie wykładów.

II. Zasady udzielania pomocy przedlekarskiej w zakresie:

1) zasad udzielania pomocy przedlekarskiej w przypadkach zranień bądź krwawień tętniczych i żylnych, złamań kości, oparzeń, porażenia przedmiotem przeznaczonym do obezwładniania osób za pomocą energii elektrycznej lub omdleń;

2) praktycznego opatrywania ran postrzałowych, unieruchamiania kończyn, wykonywania sztucznego oddychania i pośredniego masażu serca, użycia automatycznego defibrylatora zewnętrznego AED.

Tematyka określona w pkt II w minimalnym łącznym wymiarze 8 godzin jest realizowana w formie wykładów i zajęć praktycznych.

III. Wyszkolenie strzeleckie w zakresie:

1) zasad bezpiecznego posługiwania się i obchodzenia z bronią oraz zasad bezpiecznego zachowania się na strzelnicy;

2) technik i postaw strzeleckich;

3) strzelania z pistoletu, rewolweru, pistoletu maszynowego, karabinka, strzelby gładkolufowej.

Tematyka określona w pkt III w minimalnym łącznym wymiarze 12 godzin jest realizowana w formie zajęć praktycznych.

IV. Samoobrona i techniki interwencyjne w zakresie:

1) postawy i poruszania się w walce;

2) technik wyprowadzania uderzeń i kopnięć oraz sposobów ich blokowania;

3) padów i przewrotów w walce wręcz;

4) sprowadzania do parteru z wykorzystaniem: podcięć, chwytów za głowę lub nogi;

5) chwytów transportowych — dźwigni na stawy kończyn górnych;

6) uwalniania się z chwytów, obchwytów i duszeń;

7) miej sc wrażliwych na ciele człowieka i sposobów obezwładniania;

8) technik zakładania kajdanek i obszukiwania osób;

9) posługiwania się pałką służbową;

10) technik stosowania chemicznych środków obezwładniających w postaci ręcznych miotaczy substancji obezwładniających oraz posługiwania się przedmiotem przeznaczonym do obezwładniania osób za pomocą energii elektrycznej;

11) technik usuwania z pojazdu osoby stawiającej opór;

12) obrony przed atakami nożem i niebezpiecznymi przedmiotami;

13) obrony przed zagrożeniem bronią palną;

14) podstawowych technik posługiwania się bronią w walce.

Tematyka określona wpkt IV w minimalnym łącznym wymiarze 16 godzin jest realizowana w formie zajęć praktycznych.
4
jac 2017-02-06 10:42
Witam. Możecie coś wiecej powiedzieć o Dębogorzu,jest tam oferta pracy i zastanawiam się nad aplikowaniem. Wynagrodzenie rozumiem na czas a jak to wygląda zmianowo 12? Chciałbym zebrać jak najwięcej informacji o pracy w tym miejcu. Z góry dzięki
1
kołchoźnik 2017-02-06 14:41
Dmuchnie bam bamowi, ha ha ha. Co do testów sprawnościowych, oczywiscie ze tego nie ma w rozporządzeniu, bo byc nie może. To tylko chory wymysl i nic wiecej. Dziwie się, ze jeszcze nikt nie zaprotestował, ale widocznie wszyscy sie boja. Pozdrawiam.
3
ddddd 2017-02-06 14:58
hallo związki zawodowe jesteście ,żyjecie ,jak tam na ciepłych posadkach życie...coś za bardzo sie nie przemęczacie co ....niech ktoś ze zwiazków napisze co w tym roku zrobiliście dla pracowników tak w punktach:
pkt 1...nic
pkt 2...zero
pkt 3...po co
9
murzyn pańszczyźniany 2017-02-06 15:41
nie musi być w ustawie skoro jest w umowie, "okresowe testy sprawności fizycznej". a dwa lata temu, zarządzeniem prezesa i czegoś co nazwano zarządem, stały się corocznym punktem obowiązkowym.
co do rodzajów broni, są konkretne wymogi prawne dotyczące wykorzystania broni maszynowej oraz strzelb gładkolufowych. taka popierdółka na jakiej strzelamy spełnia tylko wymogi broni krótkiej i karabinków sportowych. spytam teraz, kto z Was ostatni raz strzelał Breneką ze strzelby albo opróżnił magazynek PMa? nie licząc wymagań do pozwolenia na broń.
poza tym żaden z ostatnich 3 prezesów oraz zarządów nie ma pojęcia jak to powinno wyglądać. BOR, Grom, Policyjne A-T nie przygotują do zarządzania taką firmą i szkolenia ludzi według zasad prawnych ustalonych przez kogoś innego.
inną paranoją jest "firma" wykonująca szkolenia. słup postawiony w celu podwójnego wydojenia pieniędzy z firmy. nie dość że mają płacone jako firma szkoleniowa, to w tym samym czasie są pracownikami działu szkoleń Naftor. nie jest to zarypiasty system dojenia??
8
Zenek 2017-02-07 09:50
Witam Dobry system dojenia firmy,ktore nas kosztuje ponad 500tys.zl. rocznie.Na takich szkoleniach firma powinna zarabiac szkolac inne firmy itd.Niestety nic takiego nie ma trzeba tylko brac nie zarabiac bo po co?!!Łatwo policzyc ile juz nas te szkolenia kosztowały i czemu nie ma pieniedzy na podwyżki,socjal itd.Firma Matka bogata a corka w dziurawch gaciach lata he he.Lepiej pilnowac styropianu na budowie niż pracowac żeby szkoleniowcy mieli zajęcie.Pozdrawiam
4
Leon 2017-02-07 10:00
A regulamin szkolen u mnie na bazie byl juz 2tyg.temu to samo prawie co w zeszlym roku.Najlepsze jest strzelanie 6 strzalow odl.15m tarcza na zaliczenie min.35punkt.i 2ie za zaslony francuz tu juz jest lepiej.Proponuje odl.50 m. I do pudelja zapalek jak w Psach (taki film) hi hi.Dodac po30 papek i 30brzuszkow zmniejszyc czas na1000m kto zaliczy 50zl brutto hi hi.
2
gosc 23 2017-02-07 12:04
Drogi murzynku :)
W umowie to ja mam chyba, że będę się szkolił corocznie wg "Instrukcji dotyczącej szkolen bla, bla,bla..." Tam i owszem był taki zapis o testach sprawnościowych jak i wiele innych, do których Ci tam na górze się nie dostosowali. Wybierali tylko takie zapisy jakie im pasują. Ale na całe szczęście miłościwie panujący nam obecnie p. Prezes znisł tę be instrukcję uchwałą zarządu w grudniu tamtego roku. Coś miał naskrobać w zamian ale widziałeś co naskrobał ni kupy ni... się trzyma.
Ale mając na uwadzę dobro spółki, kraju oraz Matki Boskiej Częstochowskiej ja mogę dalej poddawać się testom wszelakiego rodzaju ale powtarzam nie może być to powiązane z uzyskaniem "zaświadczenia", W 20 godzinach co zaplanował dział szkoleniowy i zaakceptował pan prezes powinny znaleść się 2 godziny prawa, 4 godziny pierwszej pomocy medycznej, 6 godzin wyszkolena strzeleckiego i 8 godzin technik interwencynych i samoobrony.
Nie chcesz mi chyba kolego wmówić, że jeżeli ktoś z naszych kolegów niw uzyska min 12 pkt z testów sprawnościowych to nie uzyska zaliczenia na zaświadczenie. Cos tu chyba nie pasuje nieprawdaż?
Teraz zalece słowami p. Prezesa :)
po drugie:
Z tym uzyskaniem zaświadczenia za darmo od Naftoru za bardzo bym nie wierzył. Znając życie po dwóch latach wymyślą coś w tym stylu, że zaświadczenie należy sie pierwszej najlepszej dziesiątce albo tym którzy przekroczyli w dwóch latach 80 punktów dwa razy z rzędu albo jeszcze inne ciekawe kategorie przyznawania.
po trzecie: (znów lecę p.Prezesem:))
Jaki jest sens szkolenia ludzi za takie pieniędzę jak oni i tak z tego nic nie mają. Przecież 2 szkolenia licząc lekko po połtora tysiąca jedno daja razem trzy tysiące. Sa firmy w Polsce które za szkolenie na zaświadczenie wezmą od 500 do 1000 złotych. Zrobią to przynajmniej ustawowo i rzetelnie. A firma zwracając tylko koszt takiego kursu zaoszczędziła by przynajmniej 2 tysiące na jednym pracowniku. Za które mogła by dać podwyżki i raz na jakiś czas by sobie mogła pozwolic na zorganizowanie swoich wewnetrznych testów i szkoleń.
I żeby nie było po czwarte:
Oceny na kursie powinny byc podawane jawnie i głośno najlepiej za podpisem szkolącego i szkolonego. Co z tego, że u bam bama mialeś 8 czy 9 punktów za manual jak, żle strzeliłeś to Ci skreślił i obniżył bo przecież ten co żle strzela to i żle musi wykonywać manual.
Powodzonka na szkoleniach.
4
Paweł 2017-02-07 20:47
i prawdopodobnie będzie dokładnie tak jak piszesz. ale to 50zł brutto to dla tych co zbiorą przynajmniej 68 punktów
2
jakub 2017-02-07 21:03
jak nie potrafisz zebrać 68pkt to co ty robisz w ochronie
1
fiki miki 2017-02-07 22:10
Jak Ty możesz, to powinieneś miec większe aspiracje. Służby mundurowe czekają:)
1
PAVOOLON 2017-02-08 14:58
w cenie 500-700 zł jest sporo, ale poszukałem i znalazłem taki kwiatek
>>>
Kurs doskonalący dla kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej
kursownia.com.pl/kurs-doskonalacy-dla-kwalifikowanych-pracownikow-ochrony-fiz...
Kurs doskonalący pracowników ochrony fizycznej obejmuje doskonalenie umiejętności teoretycznych i praktycznych 40 godzin 350 zł, śląsk, Częstochowa.
>>>
wystarczy w googlu wpisać kurs doskonalący kpof i są cuda... a to dopiero luty 2017.
prawdziwe CUDA będą w 2018.
Pozdrawiam
1
Paweł 2017-02-08 20:08
a zanim wyszło rozporządzenie zapowiadali że będzie to nie mniej jak 50% czasu poświęconego na kurs pracownika ochrony, plus broń .
widać ile zostało z planów.... 40 godziń, czyli 2x20h. to mniej niż nasz standardowy coroczny wyjazd, hehehhe
PAVOOLON 2017-02-08 23:02
a mieliśmy zajawki dwa lata temu by sobie od... nasze kursy z lojalką na 2-3 lata bez podwyżek, albo pokrycie kosztów kursu na 3-4 tysiące zł ? /opcja była na 1500 zł/
Wszystko się powaliło.
Teraz to JA sobie prywatnie walnę kurs za parę setek i będę PANEM.
I nie potrzebuję ICH KURSÓW i ICH LOJALEK.
Pozdrawiam mojego KIEROWNIKA co nawija o jojalkach przy każdej sposobności, a sam żadnego testu nie jest w stanie zdać. ;)
5
jjjj 2017-02-11 16:27
2000 brutto to nie zarobki to jałmużna
2
fiki miki 2017-02-12 10:15
Podziwiam ludzi, którzy pracują za te pieniądze. Zycze powodzenia i gratuluje determinacji.
1
nb 2017-02-13 17:16
takie pensje to brak szacunku dla pracownika i podziw nic tu nie zmieni..trzeba płakać albo szybko uciekać...większość firm daje od 15 do 20zł /h.....
7
prowokator z warszawy 2017-02-14 11:28
poszedłem kupić tv za 2600 zł bo wg kierownika tyle zarabiam, okazało się , że brakuje mi 500 zł, bo zarabiam 2600 ale brutto.

przestańcie w końcu pier....ić ile zarabiacie brutto bo trzeba być skończonym zakutym starym naftorowskim a raczej cpn-owskim łbem żeby zarobki w brutto podawać.

w każdym innym zawodzie podaje się tyle ile wpływa na konto koniec kropka. a tu się wszyscy pocieszają brutto, pier.... mać biznasmeni vatowcy wielcy
9
gyg 2017-02-14 18:01
wow 2600 ,,,marzenie ,marzenie
3
PAWOOLON 2017-02-20 08:31
Ty masz 2600 brutto? to gratulacje, ja nadal 1995 zł brutto i nie widzę nadal żadnego aneksu do umowy który tą stawkę zmienia.
Na OLX widzę masę ofert pracy z zakładów pracy chronionej które osobom z grupą niepełnosprawności dają wyższe stawki, do tego pakiety wynikające z pracy w takim zakładzie. Dochodzi jeszcze możliwość odliczenia kosztów wczasów w ośrodku rechabilitacyjnym.
Część z Nas załapie się na niepełnosprawność ruchową, a wszyscy mamy szansę na umysłową ;)
6
eix peacownik z OWC 2017-02-21 15:00
Do Dębogórza:
Romuald szkoda że podpisaleś zlecenie bo bysmy razem fuchy robili a teraz nie będxiesz miec czasu.
w Dębogórzu teraz mają razem z dodatkiem 2600 a wiekszosc 2700 brutto a dowódcy chyba 2800 plus dodatek jak nie wieżycie to zadzwoncie :
(58) 660 83 10 ale nie chcielibyscie tam robic w takim stresie zreszta na pomorzu to żadna łaska raka wypłata.
Miecio 2017-02-21 15:06
Fajna rozpiętość
1
Miecio 2017-02-21 15:16
Zastanawiające jest to dlaczego debogorze jest tak wywindowane z zarobkami poza tym po co te kursy na których i tak nie jesteśmy w stanie się niczego nauczyć bo nie ma klienta który po dobroci jak posłuszny baranek da sobie kajdanki założyć i ta pałka dwie godziny pomachać prawa lewa nadgarstek wyrabia dobrze ha ha a gdzie dzwignie
czytelnik forum 2017-02-21 18:12
@eix peacownik z OWC

zaglądaj buraku do swojej kieszeni i odwal się od Romualda bo nie będzie z tobą rowów kopał za 100 zł dziennie. I kup sobie słownik.
Byś się nie zwolnił to na twoim stanowisku jest 2720 brutto
2
Miecio 2017-02-22 07:46
Jeżeli jest taka stawka nie zwalniam się buraku
1
Sierżant 2017-02-23 21:29
Ciekawe czy wreszcie będą podwyżki
1
wrrrrr 2017-02-23 21:37
Jakie podwyżki? Pracujmy dalej za najniższa krajowa, a inni niech zerują na nas. Proponuje zatrudnić samych wygodnych na zlecenia, każdy bedzie zadowolony:) Bedzie obsada, a zleceniobiorcy beda zadowoleni, bo sie i polezy, i dodatek sie dostanie. Pozdrawiam.
1
Sierżant 2017-02-23 22:31
Piszesz prawdę
Miecio 2017-02-24 05:14
Widzę że nic się nie zmieniło i pewnie nie zmieni
Miecio 2017-02-24 10:13
Wszyscy ładnie piszą a nic nie robią w kwestii większych zarobków HALO ZWIĄZKI ZAWODOWE POBUDKA .......!!!!!!
1
Leon zawodowiec 2017-02-24 15:50
Znalazłem ciekawe ogłoszenie kawice praca naftor 2500 brutto wynika z tego co baza to inne stawki a my chyba jeden naftor jesteśmy
1
fgdd 2017-02-26 15:41
o czym piszesz jakie związki..ich już nie ma ..kiedy ostatnio słyszałeś o związkach podaj daty
1
Miecio 2017-02-26 17:45
Może masz i rację że ich niema
Sierżant 2017-02-26 19:30
Jakie związki to są dupochrony własnych kieszeni a nie pracownika tylko płacić trzeba składki
1
Leon zawodowiec 2017-02-26 19:34
A może czas się zbuntowac
Jakub K. 2017-02-28 09:26
ciekawe co wykaże kontrola NIK w temacie zaniżania stawek kilometrowych, jeżeli macie jakieś tematy odnośnie niegospodarności kierowników bądź inne to wysylajcie do wszelkich instytucji może to trochę ich przywola do porządku.
PAWOOLON 2017-02-28 10:32
Zaniżanie kilometrówki to jedno, ale zlecenia to już kryminałem pachną !
Zgodnie z art. 22 § 1 Kodeksu pracy (K.p.) przez nawiązanie stosunku pracy pracownik zobowiązuje się do wykonywania pracy określonego rodzaju na rzecz pracodawcy i pod jego kierownictwem oraz w miejscu i czasie wyznaczonym przez pracodawcę, a pracodawca do zatrudniania pracownika za wynagrodzeniem.

Pracodawca ma także prawo zawrzeć umowę-zlecenie z własnym pracownikiem, zatrudnionym na warunkach określonych w art. 22 § 1 K.p., ale tylko dla prac rodzajowo innych niż wymienione w umowie o pracę oraz do których mogą mieć zastosowanie przepisy dotyczące zlecenia, wymienione w Kodeksie cywilnym.

Powyższe wynika z art. 22 § 11 K.p., zgodnie z którym zatrudnienie w warunkach określonych w art. 22 § 1 K.p. jest zatrudnieniem na podstawie stosunku pracy, bez względu na nazwę zawartej przez strony umowy, a ponadto w świetle art. 22 § 12 K.p. nie jest dopuszczalne zastąpienie umowy o pracę umową cywilnoprawną przy zachowaniu warunków wykonywania pracy, określonych w art. 22 § 1 K.p.

Nie jest więc prawnie możliwe, aby np. w celu uniknięcia przekroczenia limitu nadgodzin (nieewidencjonowanych w tym przypadku, co również jest wbrew przepisom Kodeksu pracy) lub w celu uniknięcia wypłaty dodatku do wynagrodzenia, o jakim mowa w art. 1511 § 1 K.p., pracownik i pracodawca zawarli umowę cywilnoprawną (np. umowę-zlecenie) dla realizacji tych samych prac, co w umowie o pracę.
Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o Naftor Sp. z o.o. - Rasztów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Naftor Sp. z o.o.