logo Naftor Sp. z o.o.

Naftor Sp. z o.o.

Rasztów

Opinie o Naftor Sp. z o.o.

Romek 2016-03-13 11:12:34
Witam,czytam i jestem pełen podziwu dla przedmówców.Związki zawsze były po stronie pracownika ? Przecież dzieki nim mamy Naftoserwis i Naftor,dzieki nim mamy stabilne i mocne stawki i zaplecze socjalne.Premie,Trzynastki,Wysługi,Urlopowe.Związki to Staruszka która jet tylk dobra dla swojej Wnuczki.Zadajmy sobie pytanie kto jest Wnuczką !!!
2
Felix 2016-03-15 09:29:17
Gdzie masz 13 ? premie ? chyba wybrani mają premie .
observer 2016-03-25 12:46:29
Ty jesteś kobietą, prawdopodobnie z nie najlepszym wykształceniem to cieszysz się, że dostałaś 2500 za przepracowane 280 godzin czyli ponad 100 godzin ponad normę. Co do tych szkoleń to muszę Ci powiedziec, że na mnie nie zrobiły żadnego pozytywnego wrażenia. Wyrwane z życiorysu pełne trzy doby, na co wystarczyłby jeden dzień. Podejrzewam wspólnie z kolegami, że tam ktoś nieźle dorabia się na tych "szkoleniach".
7
observer 2016-03-25 13:04:01
Pracuję w Płocku i mogę odnieśc się do pewnych rzeczy. Otóż socjal jest g..o warty, gruszka 200 brutto, brak premii, dodatkowej gratyfikacji za pracę w święta. Co miesiąc ktoś nie może doliczyc się swoich pieniędzy. Żadnego dofinansowania do zajęc sportowo- rekreacyjnych /w innych firmach jest to ok.250 zł rocznie. Jeśli chodzi o nadgodziny to nie dobrowolny udział, ale przymus. a już szczytem jest praca d-cy, który siedzi 12 godzin w jednym pomieszczeniu monitorowanym jak małpka w klatce, bez żadnej dodatkowej gratyfikacji.
5
hghhg 2016-03-28 18:56:04
kiedy związki w naftorze pomogły komukolwiek..znasz taki przykład..na dzień kobiet ani kwiatka a tym bardziej życzeń a składka co miesiąc leciała...żenada
7
Piotr 2016-05-08 12:22:20
W Nowej Wsi są ponoć .
Zajefajny 2016-05-16 14:23:55
Zmiany na stanowisku Członka Zarządu – Prezesa Zarządu „Naftor” Sp. z o.o.
Niniejszym informujemy, iż decyzją Rady Nadzorczej Spółki w dniu 13.05.2016 r. odwołano ze stanowiska Członka Zarządu – Prezesa Zarządu „Naftor” Sp. z o.o. Pana Andrzeja Bala.

Jednocześnie do czasowego wykonywania czynności Członka Zarządu „Naftor” Sp. z o.o., na stanowisku p.o. Prezesa Zarządu delegowano Członka Rady Nadzorczej, Pana Tomasza Rutkowskiego.

Biorąc powyższe pod uwagę Rada Nadzorcza „Naftor” Sp. z o.o. z siedzibą w Rasztowie, ogłosiła postępowanie kwalifikacyjne na stanowisko: Członka Zarządu – Prezesa Zarządu „Naftor” Sp. z o.o.
3
observer 2 2016-05-22 08:58:27
Potwierdzam informację o co miesięcznym problemie z doliczeniem się pieniędzy za przepracowane godziny . Zmienili Koordynatora , ale nowy to już totalny szczyt niekompetencji. Swoje obowiązki zleca zwykłym pracownikom , jak grafiki czy wyliczenie godzin, oczywiste za friko .Pracowników traktuje jak g_no. , a za dowiadywanie się w kadrach o złe naliczenie godzin grozi zwolnieniami.
9
Gosc 2016-06-09 13:04:13
Moze ktos napisac na czym polega test sprawnosciowy co jest do zaliczenia ?
2
men 2016-06-11 16:21:02
brzuszki-pompki-bieg na 1000 reszta pałka-kajdankowanie-strzelanie-test z wiedzy
Zajefajny 2016-06-13 15:41:14
Test z wiedzy nie liczy się do wyniku ze szkolenia ale podobno liczy się do wypłaty jakiś pieniędzy i nadania stopnia. Zresztą kolega się pytał o test sprawnosciowy a nie o szkolenie. Co do testu to tak jak kolega napisał pompki, brzuszki i bieg na 1000 metrów po wale wislanym :). I dobra rada jeżeli podchodzisz do szkolenia po raz pierwszy to się postaraj jak chcesz mieć dobra ocenę bo na kolejnych kursach bedziesz już zawsze miał taką samą. Bo jak szanowny prowadzący Cię oceni pierwszy raz to już nie masz szansy zdobyć innej oceny. Ewentualnie niższa :). Na 100 punktów do zdobycia pewnych możesz być tylko tych które zdobędziesz za test sprawnosciowy i strzelanie. Reszta zależy wyłącznie od pana który to wszystko liczy. A czy sprawiedliwie?.... Cóż niech wypowiedzią sie szkolacy któryś rok z rzędu.
Teraz nastąpiła zmiana prezesa. Może zmieni się i Pan od liczenia punktów....
3
Gosc 2016-06-13 21:23:07
A test z wiedzy,jakie przykladowo pytania?
hg 2016-06-15 13:47:14
sprawiedliwie liczą w przedszkolu na kursie w zależności od humoru i formy dnia..ot takie swoje widzi mi się
1
www 2016-06-15 13:48:25
ustawa oo ochronie i wiedza z obiektu...tyle
as 2016-06-15 18:43:12
dzięki interwencji związków zawodowych nie ma już stałego dodatku funkcyjnego...czyli nie ma nic...brawo panowie dobra robota...
1
matrix 2016-06-16 13:36:12
dodatek był i nie ma :)
lllll 2016-06-17 15:41:40
strasznie naiwny jesteś
Olo 2016-06-24 13:00:19
I jak tam dodatki wypłacili czy znowu cisza i może ktoś powiedzieć czemu na każdej bazie pracownicy maja różne pensje
2
Jason78 2016-07-25 08:49:58
Jak na razie nie narzekam. Umowa o pracę, możliwość dorobienia na zlecenie i 11zł. do ręki za godzinę pracy. Do niedawna błąkałem się po firmach, gdzie płacono 7,5 do 8,5zł. przy umowie-zlecenie (dokładnie przy dwóch umowach, z czego składki-marne grosze, były odprowadzane od jednej z nich). Obecnie zarabiam więcej przy normie godzin, niż w poprzedniej firmie za 240 godzin pracy.
Powodów do narzekań mam niewiele. Mogliby dawać lepiej dopasowane umundurowanie (dostałem za duży rozmiar), w końcu przed podpisaniem umowy podałem swoją rozmiarówkę. Kamizelki taktyczne moim zdaniem są zbędne. Bardziej przeszkadzają, niż spełniają swoją funkcję. Jeden z panów prowadzących szkolenie powinien wstrzymać się od żucia tabaki i plucia do butelki przy słuchaczach. Nikomu raczej tym nie zaimponuje, wręcz przeciwnie wzbudza tym do siebie obrzydzenie :)
1
Maciej 2016-07-29 08:03:25
To nie guma tylko tytoń do żucia :D
Bor 2016-07-29 19:43:00
zawsze na czas na 10 ale jest wczesniej
robert 2016-08-24 12:53:49
witam,zapraszamy do Koluszek z otwartymi rękoma
2
juz_mnie_nic_nie_zdziwi_w_ochronie. 2016-08-26 16:01:37
Swoją drogą dużo z was piszę, że możecie dorobić do umowy o pracę na umowę zlecenie. Wnioskuję, że jest to oficjalna praktyka bo przeglądając portale ogłoszeniowe z pracą również jest to ujmowane. A jak się orientuję dużo pracowników tak ma, że robi to samo na umowę o pracę i zlecenie. A gdzie jest ta słynna PIP-a. Trzeba jej podesłać linka do tej strony :) Stopień dostateczny bo jednak daje umowy o pracę :)
1
ZOMO 2016-09-13 11:27:38
A ten Rutkowski z KMP Gdynia jeszcze jest Kierownikiem Bazy O21 na Dębogórzu, czy zmienił Fabryke zapałek :)
2
kot 2016-09-14 07:59:13
tak pracuje z paziem z garazy bez niego to by zginął i dalej udaje jaki on jest wielki.
4
Wędkarz 2016-09-28 23:15:01
Z Dębogórza już co chwilę ktoś odchodzi a nowi to tylko kwestia czasu jak na oczy przejżą co to za syf.Po prostu pozwalniali ludzi a reszta dyma za dwòch. Większość poczeka do stycznia i też ucieknie bo gdziekolwiek nie pójdzie to dostanie to samo za pilnowanie styropianu na budowie a nie cystern za setki milionòw (tak, na bazie jeden w nocy pilnuje sam 100-200 cystern).
Ciekawe czy wtedy ktoś się obudzi w centrali.
Tych co zostali zapraszam do OWC, żałuję tylko że tyle lat tam siedziałem.
9
TaxiSopot 2016-09-29 22:35:59
@sylwia
Taką laurkę dałaś a niedawno sama sp $#@&ś z Dębogòrza aż się kurzyło, bez pożegnania w angielskim stylu na L4, ciekawa sprawa. Rozumiem że byłaś pod wpływem świeżo otrzymanej umowy.
6
Lusi 2016-10-01 08:32:58
@TaxiSopot
Dobrze prawisz ale sam ze @sylwia obijałeś się papieroski paliłeś i słodkie buziaki dawałeś.
2
Robot 2016-10-03 07:10:21
Ludzie czego się drapiecie nieważne kto z kim aby się zgadzało ale trzeba się pochylić nad tematem odejść dobrowolnych w tym tylko roku odeszło z pracy ponad 30 osób-podzielam pogląd GforceOne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pełny mobing na całej lini baz i to przez kogo przez była osobe zaufania publicznego,uważam do czasu jak tam będzie pracował to tylko się zmieni na gorsze.Jak coś to są jeszcze wolne miejsca w OWC
5
Gosc 2016-10-17 14:49:58
Jak z podwyzkami(wynagrodzeniem nie obowiazków)od stycznia w NAFTOR-rze?
2
maja 2016-10-17 15:52:11
Ja właśnie słyszałem, że u nich jest oferowana ta umowa o prace, to wydaje mi się jest dosyć duży plus, a wydaje mi się, że tutaj wszyscy raczej tylko narzekają tak naprawdę niżpiszą o jakichkolwiek plusach pracy tutaj. Dajcie znać jak to wygląda tak naparwde bo jestem ciekawy.
1
Shrek 2016-11-09 10:29:42
Rozmawiałem z kumplem z Dębogórza i oni też już nie podpisują drugiej umowy tej na zlecenie, w końcu zmądrzeli.
A u nas pomimo że ruchu nie ma to jak nie będzie podwyżek to kto może ucieknie bo coś się na rynku rusza ze stawkami.
4
JackTheRipper 2016-11-09 15:24:37
czekam na rozwój sytuacji po nowym roku, chyba ktoś w tej firmie pójdzie po rozum do głowy i zauważy, że stawka pracownika z licencją na broń jest taka sama prawie jak człowieka "z łapanki" z ulicy, nie mówiąc o odpowiedzialności w bazach OLPP a pilnowaniu na budowie z kulawym psem.
Swoją drogą to poinwestowali w szkolenia ale zatrzymać części ludzi nie mogli, tu odpowiedzialni za ten bałagan są ewidentnie kierownicy ze swoimi zrytymi beretami po szkoleniach motywacyjnych.

Jeszcze podam stawki umowy o pracę na dzień dobry : między 2100-2200 brutto oczywiście bo przecież jak to pięknie brzmi ponad dwa tysiące.stawka na zlecenie 14 zł brutto.
4
PoganiaczCystern 2016-11-09 20:20:25
Dębogórze pozdrawia!
Popieram opinię JackTheRipper.
Stawki takie same a miały być wg obietnic o wiele wyższe po kursach, które w centrali już są od 3 lat.

2
batman 2016-11-10 09:40:14
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma :)
1
ZzaBuga 2016-11-12 09:18:49
Z centrali jest przeciek że dadzą 18-20 brutto na zlecenie w zależności od bazy i stanowiska po nowym roku ale kierownicy mają ciąć koszty i teraz rozdawać umowy żeby stawka była mniejsza warto poczekać do marca nawet. wyjdzie na to że nowi dostaną więcej niż już pracujący co się zresztą zgadza
6
Messi 2016-11-12 11:44:34
Firma Naftor jedna wielka tragedia!!!Praca na debogorzu to sam stres,plotki,podpieprzanie się nawzajem i pociąganie gorzaly na służbie...kierownik nic innego niepotrafi tylko obiecywać,krzyczec i wiecznie się czepiać,do tego niektórzy pracownicy mają u niego specjalne przywileje ale i tak najlepszy jest jego kompan DJ niemrawo,ktory próbuje udawać kierownika a niepotrafi sam grafiku ułożyć!!!!!!normalna dramatokomedia nie polecam!!!!
2
Do_Mi_Nika 2016-11-12 21:38:39
Jako były pracownik/ca w centrali dodam,że te oszczędności przekładają się na premie dla kierowników.
6
Krakus 2016-11-17 09:09:32
Ciekawe czy w centrali czytają jakie są naprawdę nastroje a szczególnie jakie wy tam macie w tym Dębogórzu , może ktoś podeśle dyrekcji link do tego maila zaufanego bo u nas kiedyś wisiała kartka z mailem i telefonem ale ktoś zdjął
1
Z 2016-11-17 23:51:45
Telefon Wymiany Informacji: 502 022 500 czynny jest w godzinach 08.00-15.00 od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni świątecznych. Adres do korespondencji drogą internetową: forum@naftor.pl obsługiwany jest analogicznie..
Z 2016-11-17 23:56:10
Nie zapomnij standardowej formułki z "Misia"- łubudubu, łubudubu niech żyje nam prezes naszego....
1
kot 2016-11-19 18:35:29
DJ i kierownik NUTRIA sie uzupełniają razem pracowali na garazach a teraz im sie pali grunt pod nogami niech mu jeszcze zabiorą auto słuzbowe co uzywaa do celów prywatnych niby odpłatnie ---- jazda na ranczo km !!!!! wypady z psami prywatnie !!!!!!!!! zakupy prywatne w godzinach pracy !!!!!!moze tam warto szukac oszczedności --ale centrala jest ślepa bo p.kierownik tnie koszty ale tylko na pracownikach a sam pełną garścią korzysta $$$$$$$$$$$$
Batman 2016-11-22 20:59:36
Każdy korzysta na swoj sposób , w zależności od stanowiska i sposobności i nie ma mowy tu o jakiejś nieuczciwości . Na marginesie to jest praca z która mało kto by dał sobie radę .... wiec kocie z tul ogon i nie obrażaj przyzwoitych ludzi !!! Firma ma sie dobrze , będą od stycznia podwyżki i kto sie zatrudni nie bedzie żałował .
1
naftorek 2016-11-23 14:03:25
Witam.
Ktoś tu jest optymistą odnośnie podwyżek, chyba że podwyżka rzędu 200 pln brutto jest dla kogoś satysfakcjonująca. Mogę się założyć, że od stycznia znikną dodatki za stopień, a ta kasa pojdzie na podwyżki i wyjdzie na zero.
Ciekawe, czy od nowego roku będa awanse na starszych specjalistów, pewnie nie, bo po co.
1
OWc 2016-11-24 08:10:16
Ja pracowałem ponad 10 lat i dostawałem najniższa krajową nigdy na podwyżki się nie zalapałem a inni po mnie dostawali więcej, związki nic nie robiły i zapomogi nie chcieli dać, jakbym dostał więcej niż w OWC to wrócę na Dębogórze
Zakopany_w_błocie 2016-11-24 08:20:36
@naftorek
Widać ktoś tu chociaż trzeźwo myśli, na 100℅ tak będzie że zabrane dodatki pójdą na podwyżki, najlepsze jest to, że kierownictwo umyje ręce i powie że przecież tak związki chciały (notabene ich przewodniczący z Dębogórza to jest dopiero leser do pracy jakich mało, nie rozumiem jak trzeba być ślepym żeby płacić składki na ten sztuczny twór związki)
3
OWC_Kazimierz 2016-11-24 11:05:58
@OWc a Ty Pawełek to byś za złotówkę dał się w d#&ę wy$_&-+ć i gówn_o spod siebie zjadł i jeszcze poprosił o dokładkę
5
Gosc 2016-12-01 11:15:13
A ja pracuje w Naftorze i nie narzekam,wyplata na czas,socjal,szkolenia tez fajna sprawa ,szanuje to co mam bo zawsze moze byc gorzej,pozdr.dla tych zawsze niezadowolonych.
naftorek 2016-12-01 14:42:52
Może być jeszcze gorzej? Zreszta, kto w tych czasach pracuje w ochronie dla pieniedzy? Sami sobie reszte dopowiedzcie:)
Gosc 2016-12-01 14:56:11
Jesli komus jaka kolwiek praca nie odpowiada,to sie zwalnia,chyba sami fanatycy nie pracuja.
Zostaw swoją opinię o Naftor Sp. z o.o. - Rasztów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Naftor Sp. z o.o.