brak logo

Flekso Serwis Sp. z o.o.

Sopot

Opinie o Flekso Serwis Sp. z o.o.

aaaa 2011-10-17 22:32:01
bardzo zabawny kometarz, małe pieniądze śmiechu warte no i podobno duża rotoacja
anonim 2011-10-17 22:33:05
bardzo zabawny kometarz, małe pieniądze śmiechu warte no i podobno duża rotoacja
kolega po fachu 2012-03-20 14:32:46
Jak sie obijałaś to nie zarabiałaś ! Ci którzy pracują zarabiają jak Menager.
Bez takich pracownków jak ty firma sie rozwija ma nawet 2 siedziby.
miki 2014-01-14 14:04:47
czy ktoś jeszcze tam pracuje/pracował i może się podzielić opinia?
Z góry dzięki!!
fleks 2014-11-10 15:11:37
Bardzo słaby pracodawca, Pani Dyrektor bez kompetencji, szczerze nie polecam
1
FS 2015-05-02 13:26:53
Leniwi ludzie i kłamczuchy nigdy długo nie benda w firmie bo poprostu widać to bardzo szybko, jezeli jest ktos pracowity i pozytywny to pracuje długo i jest zadowolony proponuje porozmawiac z ludzmi którzy pracują do dzis :-) Osoba ktorej odpowiadam uświadamiam ze zmianę należy zrobic u samego siebie a potem opisywać kogos kto tak naprawde zainwestował spora sumę a okazało sie ze to na nic.
mikos 2015-06-25 23:24:27
Tak jak przedmówca uważam- osoba zarzadzajaca bez kompetencji i do tego cierpi na dysleksje co widac na pierwszy rzut oka. Ogolnie marny pracodawca
1
Mikołaj 2015-10-01 22:02:28
Pracowałem w Flekso Serwis ok. 6 miesięcy. Bardzo dobrze wspominam ten okres.. Pani Dyrektor jak najbardziej nastawiona na rozwój pracowanika (w tym okresie miałem kilka świetnych wyjazdów szkoleniowych, w tym również za granicą). Jako pracownik miałem sporą swobodę działania oraz możliwość gospodarowania własnym czasem. Flekso Serwis to przede wszystkim zgrany team i fachowo zarządzająca Pani Dyrektor. Absolutnie nie zgadzam się z wszystkimi byłymi (prawdopodobnie leniwymi) pracownikami którzy próbują na tym forum w jakikolwiek sposób oczernić FS jak pracodawcę. Zdecydowanie polecam!
Mikołaj 2015-10-05 14:28:21
Witam Forumowiczów. Jestem byłym pracownikiem Flekso SERWIS. Niestety nie zgodzę się z wszyskimi negatywnymi opiniami. Flekso SERIWS to przede wszystkim rzetelnie i profesjonalnie zarządzana przez Panią Dyrektor. Współpraca przez ponad pół roku przebiegała jak najbardziej zadowalająco, liczne szkolenia, wyjazdy, pełna opieka i wsparcie oraz otwartość na pomysły i kreatywność pracownika. Okres w którym pracowałem wspominam jak najbardziej korzystnie dla a rezygnacja dotyczyła wyłącznie powodów osobisych. Polecam Flekso SERWIS jako pracodawcę!
dwa 2016-05-11 23:09:52
Widocznie i tak nie ma co liczyć, żeby znaleźć u nich zatrudnienie @alek, bo ostatnio i tak nie pokazało się zadne ogłoszenie pracy. Szkoda, bo myślałem, że sam się do nich załapię. Wiecie czy atmosfera dopisuje? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Flekso Serwis Sp. z o.o. - Sopot
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flekso Serwis Sp. z o.o.