Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PMU Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PMU Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Reklama - 2012-02-09 23:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2012-02-09 23:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brzydka firma
zdjecie uzytkownika
wald - 2012-02-10 17:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE ZATRUDNIAJCIE SIE W TEJ FIRMIE ,ISTNY WYZYSK ZERO SOCIALA
zdjecie uzytkownika
bangarang - 2012-09-04 21:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
\"wymagania:

Jesteśmy firmą o ugruntowanej pozycji na rynkach międzynarodowych, specjalizującej się w rozwiązaniach dla klientów OEM w dziedzinie wymiany i odzysku ciepła. Produkujemy wysokiej jakości dedykowane wymienniki ciepła ze stali nierdzewnej i tytanu, aktywnie bierzemy udział w światowych projektach badawczych optymalizujących systemy grzewcze w wielu gałęziach przemysłu. Pracując dla nas zetkniesz się z najbardziej innowacyjnymi technologiami oraz ludźmi pełnymi pasji i zaangażowania.\"

ludzmi pelnymi pasji i zaangazowania...no taaaaaaaaakkkkkk, majac takie normy czasowe trudno nie byc zaangazowanym, ale co do pasji to... poniosla was ulanska fantazja :) pasjonaci ciesza sie tym co robia i sprawia im to radosc a nie smutek i rozgorycznienie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-11-07 14:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
duża rotacja pracowników?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-05-21 10:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-21 10:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda atmosfera w firmie PMU na dzień dzisiejszy? Czy potrzebne jest jakieś doświadczenie, mam wiedzę ze szkoły, ale nigdy nie pracowałem w zawodzie? Jak wyglądała rekrutacja do firmy? Idzie odłożyć coś z pensji na wakacje, czy życie od pierwszego do pierwszego? Byłbym wdzięczny za napisanie jakiejś orientacyjnej kwoty, oczywiście z nazwą stanowiska.
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-12-10 01:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy w ogóle w PMU w Polsce da sie znaleźć zatrudnienie? bowiem jak sprawdzałem we Francji działają juz ponad sto lat i zajmuja się oczywiście wyścigami konnymi, ale w Polsce sa dopiero od 2011 roku. Nadal działają, czy tez zawinęli biznes? Pytam bowiem poszukuje pracy i myślałem trochę o nich. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PMU Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PMU Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert